Numerologie: het getal 1 - wat betekent het cijfer?Verschijnt het getal 1 regelmatig in jouw leven, of staat het getal 1 in jouw geboortedatum?
Lees nu wat het cijfer 1 in de numerologie betekent en welke boodschap het getal 1 voor jou heeft.

 

Het getal 1 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als:


Januari of oktober jouw geboortemaand is
Januari staat voor het getal 1 en oktober staat ook voor het getal 1. In de numerologie staat het cijfer 10 voor het getal 1. Oktober is de 10de maand van een jaar, 10 = 1+0 = 1 


Geboortedag van de maand
Je op de 1e, 10e, 19e of 28ste dag van de maand geboren bent.
Voorbeeld: 10 = 1+0 =1, 19 = 1+9 = 10 = 1+0 =1
28 = 2+8 = 10 + 1+0 =1

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 1 is
Zo bereken je het getal van jouw volledige geboortedatum:
14-01-1988 = 1+4+1+1+9+8+8=28 = 2+8= 10= 1+0 = 1  

Het cijfer 1 vaak in je leven verschijnt
Het getal 1 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 1 regelmatig in je leven verschijnt.  


 

1 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 1 is ben je zelfverzekerd en onafhankelijk, je weet wat je wilt en neemt alleen genoegen met het allerbeste. Je bent geen grijze muis, je bent uniek. Je hebt een uitstekende smaak, draagt exclusieve kleding omdat je niet wilt opgaan in de massa. Je staat altijd in het middelpunt van belangstelling, speelt niet graag de tweede viool en neemt de leiding. Je probeert de beste te zijn en bent vastbesloten te slagen.
 

Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

Levenslessen van het getal 1 

Je wilt niet gedirigeerd worden door anderen, maar zelf bepalen wat er gaat of moet gebeuren. Op anderen kom je krachtig en halsstarrig over, waardoor ze je soms agressief vinden. Probeer open te staan voor de ideeën van anderen, ook al zijn ze niet zo creatief en ambitieus als jij. Je bent niet romantisch en ook niet huiselijk, waardoor je kil op je partner  overkomt. Neem je partner niet voor lief, besteedt aan je partner net zoveel aandacht als aan je  werk.

Het getal 11 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 11 te lezen.

 

Talenten van het getal 1 

Je bent intelligent, een avonturier en leert spelenderwijs. Je stelt jezelf hoge doelen en doet er alles aan je doelen te verwerkelijken. Je bent goed georganiseerd, vindingrijk, wereldwijs, en een echte trendsetter. Je houdt van filosoferen en hebt niemand nodig om gelukkig te zijn. Je kunt zaken en conflicten oplossen en mensen verwachten dan ook dat jij elke klus wel kan klaren. Ook ben je een uitstekende minnaar, een goed seksleven is belangrijk voor jou.
 
 

Wat het getal 1 nodig heeft 

Je geniet van aandacht en wilt zo nu en dan door anderen geprezen worden, maar je bent kieskeurig wat vrienden betreft. Je bent graag alleen omdat je beseft dat anderen je niet altijd begrijpen. Je hebt een partner nodig die een warm thuis voor je creëert en je bewondert. Ook speelt geld een belangrijke rol, je wilt een mooi huis of appartement, exclusieve kleding en de nieuwste gadgets kunnen kopen.

 

Engelen getal 1 de betekenis 

Als je de boodschap van engelen wilt begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van het engelen nummer 1 of engelen getal 1 te kennen. Elk engelen getal heeft een eigen symboliek, als het getal 1 vaak in je leven verschijnt wil dat zeggen dat het een boodschap van een engel is. Het engelen getal 1 vertelt je dat je meer in je eigen intuïtie moet geloven. Dat je je moet voorbereiden op veranderingen die je succes en geluk brengen.

 

Engelen getal 1 en de liefde 

Als je single bent heeft engel nummer 1 geweldig nieuws voor jou. Het betekent dat je iemand ontmoet waar je heel gelukkig mee wordt. De boodschap van engel nummer 1 betekent dat je niet bang hoeft te zijn, de uitdaging aan moet gaan en twijfels en angsten los kunt laten. Je kunt engel nummer 1 vertrouwen, of je nu een partner hebt of single bent, je gaat liefdevolle tijden tegemoet. 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 1 

 • Moedig, je bent niet bang en neemt altijd als eerste het initiatief.
   
 • Zelfbewust, je weet wat je wilt.
   
 • Onafhankelijk, je hebt anderen niet nodig om je doelen te bereiken.
   
 • Origineel, je bent een bron van inspiratie voor anderen.
   
 • Direct, je bent duidelijk naar anderen.
 

Negatieve eigenschappen van het getal 1 

 • Koppig, het kan lang duren voordat je anderen vergeeft.
   
 • Kritisch, je keurt niet snel iets goed.
   
 • Arrogant, je geeft anderen het gevoel alles beter te weten.
   
 • Bazig, je bent dominant.
   
 • Bezorgd, je maakt je te veel zorgen.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie