​Relatie Numerologie - Passen jullie bij elkaar?

Wil je weten of je bij je partner past? Bereken dan nu welk getal in de numerologie jullie relatie getal is.

 

Hé schatje wat is je geboortedatum? 

Verspil geen tijd meer aan iemand die niet bij je past, maar investeer een paar seconden in het berekenen van het geboortegetal van degene die je ontmoet hebt. Volgens de numerologie weet je dan of jullie bij elkaar passen.

 

Rekenvoorbeeld relatie getal 

Bereken hier of jullie bij elkaar passen op basis van de NumerologieTel alle cijfers van je geboortedatum bij elkaar op en reduceer de uitkomst tot één cijfer.  
23 januari 1988= 2+3+1+1+9+8+8=5


Tel nu de cijfer van je partners geboortegetal bij elkaar op.  
11 augustus 1985= 1+1+8+1+9+8+5=4


Jullie relatie getal in de numerologie is:  
5+4=9
 

Relatie numerologie getal 1 

De vonken spatten ervan af, tussen de lakens en tijdens een ruzie. Het is een dynamische relatie. Jullie lijken veel op elkaar en hebben soms het gevoel in een spiegel te kijken. Maar omdat beiden niet meegaand zijn en behoorlijk kunnen botsen, lopen ruzies soms uit de hand. Een 1 stel kan samen gelukkig zijn als ze dezelfde doelen nastreven.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1

 

Relatie numerologie getal 2 

Een 2 relatie vult elkaar aan op alle gebieden. Gezelligheid is het allerbelangrijkste voor een 2 stel, Samen een film kijken, samen boodschappen doen, samen koken en zo veel en vaak mogelijk knuffelen. Jullie deur staat altijd open voor familie en vrienden, ze genieten van jullie gastvrijheid en de warme energie die jullie uitstralen. Een 2 stel is een match made in heaven.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2

 

Relatie numerologie getal 3 

Een 3 stel voelt elkaar aan op alle gebieden. Het is een intense relatie, soms trekken jullie elkaar enorm aan, maar stoten elkaar ook weer af. Een 3 stel doet er goed aan te onderzoeken wat de reden is van het elkaar aantrekken en afstoten. Heeft het te maken met verlatings- of bindingsangst? Een 3 stel kan samen gelukkig zijn, als ze eerlijk over hun gevoelens praten.
 
 

Relatie numerologie getal 4 

De relatie van een 4 stel is stabiel, serieus en langdurig. Trouw en eerlijkheid is voor beiden belangrijk. Een 4 stel weet wat ze aan elkaar hebben. Spanning, passie en avontuur zijn geen ingrediënten in een 4 relatie. Een 4 stel houdt van rust en regelmaat. Anderen vinden een 4 relatie vaak saai, maar een 4 stel is gelukkig in hun relatie.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4

 

Relatie numerologie getal 5 

Een 5 stel heeft veel plezier met elkaar. Reizen, uitgaan, sporten of een nieuwe onderneming starten. In een 5 relatie is alles mogelijk. Het is een veelzijdige, avontuurlijke relatie. Probeer je aan afspraken te houden, jullie kunnen toch niet zonder elkaar. Als jullie met elkaar afspreken dat jullie allebei een stabiele relatie willen, is jullie relatie voor het leven.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5

 

Relatie numerologie getal 6 

Een 6 stel past uitstekend bij elkaar. Jullie weten wat je aan elkaar hebt en allebei voelen zich veilig in een 6 relatie. Een 6 stel verveelt zich nooit, ze hebben een druk sociaal leven, maar vermaken zich samen op de bank ook. Een 6 relatie is harmonieus, stabiel en liefdevol tot de dood hen scheidt.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6

 

Relatie numerologie getal 7 

Een 7 liefdesrelatie is een serieuze relatie, een 7 stel heeft een paar goede vrienden en zijn het liefst thuis. Het zijn geen feestbeesten, uitgaan is voor een 7 stel een museum of lezing bezoeken. Allebei houden van lezen en filosoferen. Heb je een 7 relatie? Probeer over je gevoelens te praten, omdat jullie allebei gesloten zijn. Wanneer jullie met elkaar over jullie emoties kunnen praten wordt jullie relatie hechter.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7

 

Relatie numerologie getal 8 

Een 8 stel heeft veel vrienden, meestal een mooi huis en het ontbreekt hen aan niets. Status is belangrijk voor een 8 relatie. Allebei werken dan ook hard om nog succesvoller te zijn. Als jij een 8 relatie hebt doe je er goed aan te beseffen dat een relatie die alleen gericht is op materiele zaken op den duur geen stand houdt.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8

 

Relatie numerologie getal 9 

Een 9 relatie is een liefdesrelatie waar iedereen jaloers op is. Jullie voelen elkaar aan en hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Een 9 stel staat altijd voor anderen klaar en niet is hen te veel. Ruzies komen zelden voor in een 9 relatie, als er een meningsverschil is duurt het maar even. Een 9 relatie overleeft alles.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie

 

Passen jullie bij elkaar?

Bereken hier jullie relatie getal.

Heeft je relatie nog een toekomst?

Bereken hier jullie relatiegetal op basis van jullie geboortedata en krijg inzicht in jullie toekomst.

Kan jullie relatie tegen een stootje?

Bereken hier jullie relatiegetal en ontdek of jullie relatie tegen een stootje kan.

Wat zegt Numerologie over jullie relatie?

Bereken hier jullie relatiegetal en kom te weten in welke fase jullie relatie zich bevindt.