Spirituele betekenis van getallenEngelen geven boodschappen aan mensen door via getallen. Meestal zijn het dubbele getallen, maar ook enkele getallen hebben een betekenis. Engelen laten je getallen zien om je te helpen en te laten weten dat je niet alleen bent.

 

Zo laten de engelen je getallen zien

 • Je ziet regelmatig dezelfde dubbele getallen op je mobiele telefoon.
   
 • In je dromen zie je regelmatig dezelfde cijfers.
   
 • Je ziet regelmatig dubbele cijfers op je digitale wekker. 
   
 • Op een kentekenplaat, waar je toevallig naar kijkt, zie je getallen die je vaker ziet.
   
 • Het bedrag dat je moet afrekenen begint of eindigt vaak met dezelfde getallen.
   
 • Je kiest altijd een lotnummer met hetzelfde eindcijfer.

 

Spirituele begeleiding via getallen

De engelen proberen je antwoorden en begeleiding te geven, wanneer ze je een teken geven en je de betekenis van de getallen kent, wordt het steeds makkelijker om hun boodschap te begrijpen. De engelen doen altijd hun uiterste best je te helpen, de engelen oordelen niet. Wanneer je geen getallen ziet wil dat niet zeggen dat de engelen er niet voor jou zijn. Je kunt de engelen om hulp vragen.

 

Zo vraag je de engelen om hulp 

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp vragen. De engelen luisteren altijd.
 
 1. Praten, met de engelen kun je een gesprek voeren zoals je met familie of vrienden voert. Lucht je hart, vraag om hulp en vertrouw op de engelen. 
   
 2. Bidden, wanneer je bidt leg je je handen op je hart. Vertel eerst waar je dankbaar voor bent en stel dan je vraag.
   
 3. Mediteren, nodig tijdens een meditatie de engelen uit. Vraag de engelen om hulp en bedank de engelen aan het eind van je meditatie. 
   
 4. Schrijven, stel je vragen of verlangens in een brief aan de engelen. Schrijf niet op hoe je je vragen graag beantwoord ziet. Vertrouw op de hulp van de engelen.
   
 5. Visualiseren, maak in gedachten een film over je vraag. Wanneer je film afgelopen is overhandig je de film aan de engelen. Speel de film niet opnieuw in je hoofd af, heb vertrouwen in de engelen.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 

 

Spirituele betekenis van de getallen 0 t/m 9 

Elk engelen getal heeft een andere betekenis. Lees nu de spirituele betekenis van de getallen 0 t/m 9.
 
Engelen getal 1
Wanneer je het getal 1 ziet wil engel nummer 1 je laten weten dat het nu het juiste moment is om iets nieuws te beginnen.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1
 
Engelen getal 2
Als je het cijfer 1 ziet is de boodschap van engel nummer 2; doe het rustiger aan. Je staat onder druk, vertrouw op jezelf. Zie het niet als zwakte als je even niets doet.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2
 
Engelen getal 3
Engel nummer 3 laat je weten dat het tijd is om los te laten. Vertel degene wat je dwars zit en laat het dan voor altijd los. Je hoeft niet door iedereen aardig gevonden te worden. Laat negatieve mensen niet de dag van vandaag en morgen beïnvloeden.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3
 
Engelen getal 4
Wanneer je regelmatig het cijfer 4 ziet, wil engel nummer 4 je waarschuwen. Let beter op je gezondheid en probeer gezonder te eten.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4
 
Engelen getal 5
Kom je vaak het cijfer 5 tegen? Engel nummer 5 geeft je dit teken omdat je vastzit. Engel nummer 5 wil je helpen om de dingen te veranderen, waardoor je je weer gelukkig voelt.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5
 
Engelen getal 6 
Als het getal 6 vaak in je leven verschijnt, wil engel nummer 6 je laten weten dat je alleen om hulp hoeft te vragen. Je zoekt naar de balans tussen werk en privé, vertrouw op de hulp van de engelen.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6
 
Engelen getal 7
De boodschap van engel nummer 6 is, neem meer tijd voor jezelf, ga erop uit. Laad jezelf weer op. Wanneer je het advies van engel nummer 6 ter harte neemt voel je je binnen een paar dagen herboren.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7
 
Engelen getal 8
Als je het cijfer 8 ziet, wil engel nummer 8 je gerust stellen. Er komen betere tijden, maak er het beste van. Vraag aan engel nummer 8 om je te helpen in het oefenen in geduld hebben.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8
 
Engelen getal 9
Zie je het cijfer 9 vaak? Engel nummer 9 geeft je dit teken om je te vertellen dat je te hard voor jezelf bent. Probeer liefdevoller met jezelf om te gaan.
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9
 
 

Spirituele getallen zijn een teken van de engelen

Wanneer de engelen je aandacht vragen is het een teken dat ze je willen begeleiden. Het herhaaldelijk zien van dezelfde getallen is geen toeval. Engelen communiceren met je omdat ze willen dat je gelukkig bent.
 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie