De spirituele betekenis van 1111 of 11:11Als je vaak de getallen 1111 of 11:11 ziet hebben de engelen een boodschap voor je. Het getal 1 is in de numerologie een krachtig getal, dubbele getallen zijn nog krachtiger. Lees nu wat het zien van de getallen 1111 of 11:11 betekent.

 

De getallen 1111 hebben een betekenis of boodschap voor jou als:

 • De getallen 1111 vaak in jouw leven verschijnen. 
   
 • Je op je mobiele telefoon of digitale klok vaak 11:11 uur ziet.
   
 • Je een bedrag van € 11,11 of € 1111,-- moet afrekenen.
   
 • 11 november een speciale datum voor jou is.


Wil jij weten wat 11:11 voor jou betekent?

Zie jij vaker 11:11? Dit heeft een reden. Je mag er dan vanuit gaan dat dit speciale signalen zijn van de Engelen, die jou iets proberen te vertellen. Onze Mediums en Paragnosten geven jou in een persoonlijke reading inzicht in de boodschappen die je proberen te bereiken. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen..
 

Wat betekent het als je 1111 of 11:11 ziet? 

Engel nummer 1111 heeft een belangrijke boodschap voor jou als je het dubbele getal 11 ziet. Engelen letten altijd op je en weten wat je nodig hebt. Of je nu hulp nodig hebt met een bepaalde situatie, of  antwoorden op een vraag. De engelen geven je een teken, het enige wat je moet doen is op de signalen en tekens letten die ze je geven.

 

De betekenis van 1111 of 11:11 

 1. Je wensen en dromen komen nu uit.
   
 2. Laat je fouten los.
   
 3. Een nieuwe periode begint.
   
 4. Je hebt geleerd, je maakt niet meer dezelfde fouten.
   
 5. Blijf positief denken.
 

De boodschap van de getallen 1111 of 11:11 

De cijfers 1111 vertellen dat je op je gedachten moet letten. Negatieve gedachten vergiftigen je, zet ze uit je hoofd, positieve gedachten geven energie. Engel nummer 1111 laat je de getallen 1111 zien om je te waarschuwen. Probeer onafhankelijk te zijn, vraag je niet meer af wat de waarheid is, vroeg of laat kom je er vanzelf achter. Wacht niet meer op het juiste moment, het juiste moment is nu. Engel nummer 1111 helpt en ondersteunt je.

Wil jij weten wat jouw getallen zijn of betekenen in de Numerologie? In ons Numerologie dossier vind je alles over jouw getallen en de betekenis van deze getallen.

 

De getallen 1111 of 11:11 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt is de boodschap van engel nummer 1111 dat het hebben van een partner soms saai kan zijn. Je partner kan niet altijd gepassioneerd zijn. Probeer iets voor jezelf te doen als je de spanning in je relatie mist. Een andere partner zoeken is niet de oplossing, ook dan verdwijnt de spanning op den duur.
   
 • Als je single bent wil engel nummer 1111 je vertellen dat wanneer je een vaste partner wilt, je je gedachten over een langdurige relatie beter kunt veranderen. Een relatie kan meer geven dan jij denkt. Je hoeft je vrijheid niet op te geven, ook verveelt de juiste partner niet. Geef relaties een kans.
   
 • Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

   

Engelen nummer 1111

Wanneer je vaak het getal 1111 of 11:11 ziet geeft engel nummer 1111 je een teken. Engel nummer 1111 wil je helpen, je de weg wijzen, je gerust stellen en motiveren. Engel nummer 1111 wil dat je gelukkig bent. Wanneer je naar de boodschap van engel nummer 1111 luistert, word je nog gelukkiger.
 
 

Zo vraag je engel nummer 1111 om hulp

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp vragen. Vergeet niet dat de engelen je altijd horen, ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt.

Schrijf een brief 
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, Schrijf dan je vraag op, let erop dat je niet de uitkomst opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.

Visualiseer
Sluit je ogen en maak in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je dwars zit of stel aan de engelen de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.

Bedank de engelen
Wanneer je klaar bent met je brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben en je willen helpen. Vertrouw op de engelen, laat los, denk er niet over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie


Lees hier meer over de betekenis van 1010
Lees hier meer over de betekenis van 1111
Lees hier meer over de betekenis van 2222