Numerologie: Zielsgetal

Je zielsgetal vertelt geheimen over jezelf en anderen.

numerologie zielsgetal

De werkelijke jij die alleen jij kent, je verlangens en wie of wat je wilt zijn wordt bepaald door je zielsgetal. De klinkers van je volledige naam, die van je partner, baas of vriendin leggen alle geheimen bloot.


Bereken hier jouw getal op basis van je naam

 

Zielsgetal getal 1

Jij speelt niet graag de tweede viool en wilt de leiding. Je wilt je vrij voelen en niet door anderen opgejaagd worden. Je wilt je eigen doelstellingen volgen, je bent creatief, ambitieus en zelfbewust. Je hebt een agressieve manier van denken waardoor je je sterk voelt. Je geniet van aandacht en wilt zo nu en dan door anderen geprezen worden. Je bent graag alleen en beseft dat anderen je niet altijd begrijpen. 
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1

 

Zielsgetal getal 2

Jij bent charmant en zachtmoedig, vrede en rust gaan vóór alles. Je staat niet graag in het middelpunt van belangstelling maar omringt je met mensen omdat je niet alleen wilt zijn. Je helpt anderen zonder er iets voor terug te verwachten maar hecht waarde aan kleine attenties als blijk van waardering. Je doet er alles aan om je zielsverwant te vinden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2  

 

Zielsgetal getal 3

Je omringt je het liefst met de laatste trends en mensen die je inspireren. Jij zoekt schoonheid in alles en op ieder gebied. Je staat graag in het middelpunt van belangstelling en geniet van complimenten. Je blijft bezig met van alles en nog wat omdat het moeilijk voor je is innerlijke rust te ervaren. Je staat niet lang stil bij de onplezierige kant van het leven en kijkt liever voorruit naar de toekomst in plaats naar het verleden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3  

 

Zielsgetal getal 4

Jij verlangt naar orde en regelmaat.  Je kunt slecht omgaan met onoprechtheid en verwacht dat iedereen net zo betrouwbaar is als jij. Aan de liefde stel je hoge eisen en ze mag niet emotioneel zijn. Je hebt moeite met het delen van je echte innerlijke gevoelens. Je doet er alles aan om bestand te zijn tegen alles wat het leven te bieden heeft.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4  

 

Zielsgetal getal 5

Je kunt niet tegen sleur en routines omdat je je snel verveelt. Je hebt behoefte aan verandering en staat altijd open voor nieuwe experimenten. Ondanks je drang naar sensatie heb je mensen nodig waar je je veilig bij voelt. Je bent enorm intuïtief en telepathisch maar houdt dit liever voor jezelf. Emotioneel houdt je afstand van mensen omdat je bang bent dat een te hechte band je vrijheid beperkt.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5  

 

Zielsgetal getal 6

Jij houdt van luxe, comfort en vooral van een harmonieus leven. Je voelt je verantwoordelijk voor anderen en vindt het heerlijk om te helpen. Je bent romantisch en kunt soms te emotioneel zijn. Je drang om liefde te geven is zo sterk dat het voor anderen verstikkend kan zijn. Je stelt het welzijn van anderen altijd boven je eigen welzijn. Soms voel je je alleen terwijl je dit niet of bijna nooit bent.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6  

 

Zielsgetal getal 7

Jij houdt van rust, lawaai irriteert je. Je zondert je af om te studeren en te filosoferen. Het liefst ben je alleen maar tegelijkertijd ben je bang voor eenzaamheid. Je hebt liever een paar goede vrienden dan veel kennissen. Je voelt je niet op je gemak in het gezelschap van anderen en kunt beter ontspannen als je alleen bent. Je bent zeer emotioneel maar dat weet alleen jij omdat je je gevoelens niet wilt tonen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7  

 

Zielsgetal getal 8

Jij gaat recht op je doel af en laat je door niets of niemand tegenhouden. Je hebt een vooruitziende blik, bent moedig en een zeer harde werker die er alles voor over heeft de top te bereiken. Je bent materialistisch, houdt van mooie dingen maar deelt graag alles wat je hebt met je dierbaren. Jij houdt niet van sleur en verveelt je nooit omdat je altijd bezig bent nog succesvoller te worden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8  

 

Zielsgetal getal 9
Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
   » Lees hier meer over Numerologie