​De spirituele betekenis van 22:22 - numerologieWanneer je vaak de getallen 2222 of 22:22 ziet heeft het Universum een boodschap voor je. Het getal 2 staat in de numerologie voor samenwerking en evenwicht. Dubbele getallen zijn  krachtiger dan enkele getallen, de cijfers 2222 vertellen je dat je leven nu nog harmonieuzer zal worden. Het wordt ook wel een engelengetal genoemd. Lees nu wat het zien van de cijfers  2222 of 22:22 nog meer voor jou betekent. In een tijdweergave wordt 22:22 ook wel spiegeltijd genoemd. 

 

De getallen 2222 hebben een betekenis of boodschap voor jou als:

 • De getallen 2222 vaak in jouw leven verschijnen.
   
 • Je op je mobiele telefoon of digitale klok vaak 22:22 uur ziet.
   
 • 22 februari een speciale datum voor jou is.
   
 • Je een bedrag van € 22,22 of € 2222,-- moet afrekenen.


Wil jij weten wat 22:22 voor jou betekent?

Zie jij vaker 22:22? Dit heeft een reden. Je mag er dan vanuit gaan dat dit speciale signalen zijn van de Engelen, die jou iets proberen te vertellen. Onze Mediums en Paragnosten geven jou in een persoonlijke reading inzicht in de boodschappen die je proberen te bereiken. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen.. 

 

Wat betekent het als je 2222 of 22:22 ziet?

Engel nummer 2222  heeft een belangrijke boodschap voor je, als je het dubbele getal 2222 of 22:22 ziet. Engelen gebruiken getallen om je te waarschuwen en je te helpen. Wanneer je niet meer weet hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan, kun je de engelen om hulp vragen. Engelen helpen je altijd, je hoeft alleen heel duidelijk te zijn over wat je wilt.


Het getal 22 heeft ook een eigen unieke betekenis, klik hier om meer te lezen over deze betekenis

 

De betekenis van 2222 of 22:22 

 1. Je leven is nu vredig en harmonieus.
   
 2. Toeval bestaat niet, alles heeft een reden.
   
 3. Je hoeft alleen te vertellen wat je wilt.
   
 4. Je voelde je zwak, maar vanaf nu sterk.
   
 5. Denk goed na voordat je een beslissingen neemt.
 
 

De boodschap van de getallen 2222 of 22:22

De boodschap van engel nummer 2222 is dat je niet anderen moet laten beslissen over je leven. Vraag de engelen om hulp en maak je eigen keuzes. Probeer voor jezelf op te komen, werk aan je zelfvertrouwen en geloof in jezelf. Engel 2222 steunt je, je staat er niet alleen voor.


Wil jij weten wat jouw getallen zijn of betekenen in de Numerologie? In ons Numerologie dossier vind je alles over jouw getallen en de betekenis van deze getallen.

 

De getallen 2222 of 22:22 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt en de cijfers 2222 in je leven verschijnen, is de boodschap van engel nummer 2222 goed nieuws. Je relatie zal veranderen, in positieve zin. Het enige dat je hoeft te doen is toleranter te zijn. Je partner zal liefdevol op je nieuwe gedrag reageren, waardoor jullie elkaar nog beter begrijpen. 
   
 • Als je single bent wil engel nummer 2222 je leren hoe je meer liefde kunt geven en ontvangen. Als je het getal 2222 ziet kun je erop rekenen dat je binnenkort de partner die bij je past ontmoet. Spreek vaker af met familie en vrienden, de kans is groot dat zij je nieuwe liefde aan je voorstellen.
   
 • Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

   

Engelen nummer 2222

Wanneer je het getal 2222 of 22:22 ziet geeft engel nummer 2222 je een teken. Engel nummer 2222 wil je motiveren zodat je nog gelukkiger wordt. Als je naar de boodschap van engel nummer 2222  luistert, het teken serieus neemt, verandert je leven in positieve zin.

 

Zo vraag je engel nummer 2222 om hulp 

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp vragen. Vergeet niet dat de engelen je altijd horen, ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt.

Schrijf een brief  
Schrijf je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, Schrijf dan je vraag op, let erop dat je niet de uitkomst opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.

Visualiseer  
Sluit je ogen en maak in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je voelt of dwars zit en stel daarna de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.

Bedank de engelen  
Wanneer je klaar bent met je brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben en je willen helpen. Vertrouw op de engelen, laat los en denk er niet over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie

Lees hier meer over de betekenis van 1010
Lees hier meer over de betekenis van 1111
Lees hier meer over de betekenis van 2222