Numerologie en je naam

Betekenis Naamgetal

Het getal van je naam is in de numerologie het krachtigste getal. Telkens wanneer je naam wordt uitgesproken vindt er een trilling plaats. Je naamgetal beschrijft hoe jij je rol in het leven speelt.


Bereken hier jouw getal op basis van je naam



 

Naamgetal 1

Jij bent zelfverzekerd, resoluut en je gaat recht op je doel af. Je bent vastbesloten te slagen en probeert de beste zijn. Je hebt er geen moeite mee je mening in het openbaar te uiten. Een 1 man of vrouw is een trendsetter, draagt moderne kleding en bezit de nieuwste gadgets. Je houdt van aandacht maar bent kieskeurig wat vrienden betreft. Jij leert spelenderwijs, houdt van filosoferen en van dieren. Het is belangrijk voor je dat je binnen je relatie een goed seksleven hebt en een vriendschappelijke band met je partner.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1  

 

Naamgetal 2

Jij bent tolerant, hebt weinig vooroordelen en wordt gewaardeerd omdat je altijd de juiste woorden weet te vinden om anderen op te peppen. Voor stemmingen en emoties ben je enorm gevoelig alsof je een ingebouwde radar hebt voel je anderen precies aan. Je familie is belangrijk voor je evenals je collega’s die vaak ook je vrienden zijn. Je bent romantisch en kijkt liever naar een liefdesfilm dan naar een horror of actiefilm. Je leest en leert graag en geeft dan ook regelmatig geld uit aan een studie of boeken. Alles wat je geleerd hebt deel je dan ook graag met anderen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2  

 

Naamgetal 3

Jij bent de eeuwige optimist, positief, onderhoudend en veelzijdig. Jij blinkt in heel veel dingen uit en kunt communiceren als geen ander. Je bent populair en staat altijd in het middelpunt van belangstelling. Je enthousiasme, speelsheid en altijd jeugdige uitstraling trekken mensen als een magneet aan. Je kent dan ook alle soorten mensen in binnen en buitenland. Je bent gastvrij en door je grote communicatievermogen een aanwinst voor ieder bedrijf.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3  

 

Naamgetal 4

Jij bent praktisch, kalm, loyaal en houdt van orde en maakt lijstjes van alles wat gedaan moet worden. Je bent betrouwbaar en haat onoprechtheid, je komt je afspraken na en komt altijd op tijd. Je bent trouw en niet alleen aan je partner ook je kapper, huisarts of schoonheidsspecialiste heb je al jaren.  Werkgevers kunnen op je rekenen en weten dat jij je werk uitstekend doet en geen toezicht nodig hebt. Je kunt goed met geld omgaan en verspilling komt niet in je woordenboek voor.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4  

 

Naamgetal 5

Jij bent avontuurlijk, snel van begrip, veelzijdig en reislustig. Met een leergierige geest ga jij door het leven. Je houdt van veranderingen en een risico’s nemen. Routines en sleur maken je ongelukkig omdat je je snel verveelt. Je hebt een geweldig gevoel voor humor, bent sensueel en daardoor enorm aantrekkelijk voor anderen. Het is alsof jij gedachten kunt lezen en je maakt dan ook vaak de zinnen van anderen af. Jij doorziet situaties en mensen door je sterk ontwikkelde intuïtie.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5  

 

Naamgetal 6

Jij wijdt je aan het geluk en welzijn van anderen en staat altijd klaar om de helpende hand te bieden. Je bent standvastig, evenwichtig, eerlijk, en trekt geen conclusies voordat je het zelf gezien of gehoord hebt. Je bent huiselijk en woont graag in een luxueus comfortabel huis. Jij bent kwaliteitsbewust en koopt allen het beste wat er te koop is. Je spaart liever nog een tijdje dan dat je iets koopt van mindere kwaliteit. Op je werk ben je een populaire collega, je vriendelijkheid, medeleven en probleemoplossende karakter maakt dat je collega’s graag vriendschap met je sluiten en buiten werktijden met je willen afspreken.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6  

 

Naamgetal 7

Jij bent wijs, kalm, intelligent en mysterieus. Een echte dame of een echte heer, altijd goed gekleed en tot in de puntjes verzorgd. Voor anderen mysterieus omdat je een deel van jezelf verborgen houdt. Jij behandelt anderen met respect en zegt nooit zomaar iets om geen stiltes te laten vallen. Je houdt niet van roddelen en trekt je niets aan van geruchten. Je straalt sympathie uit en bent kieskeurig op het gebied van vriendschappen en liefdesrelaties.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7  

 

Naamgetal 8

Jij bent scherp en hebt een juist beoordelingsvermogen. Je bent vriendelijk, energiek, ambitieus en een echte doorzetter. Jij houdt van uitdagingen en hoe drukker hoe beter. Een baan, een gezin en een sociaal leven, jij bent een kei in je tijd verdelen. Je hebt leidinggevende capaciteiten en zakelijk inzicht. Je verdient graag veel geld, niet om te sparen maar om mooie spullen te kopen. Je bent een zeer gewaardeerde werknemer en haalt uit elke minuut alles wat erin zit.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8  

 

Naamgetal 9

Jij bent een optimist die in het nu leeft en het verleden loslaat. Jij kunt de ups en downs in je leven aanvaarden en hebt een leven en laten leven filosofie. Jij bent wijs geworden doordat je je teleurstellingen hebt overwonnen. Jij bent charmant, dol op het leven en ziet altijd het goede in andere mensen.  Jij bent woest aantrekkelijk voor iedereen en verliefd op de liefde. Werkgevers zijn blij met een werknemer zoals jij, je kunt met allerlei mensen samenwerken en doet in elke functie je uiterste best.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9


Ben je benieuwd wat het Universum jou probeert te vertellen? 

Krijg duidelijkheid over jezelf en jouw levensdoelen en hoe je deze het best kunt nastreven. Onze experts helpen jou hierbij.. 

 


  » Lees hier meer over Numerologie