Numerologie op je Kenteken

Wat zegt jouw nummerplaat over jou?

Je kenteken verwijst naar je rijstijl, wat voor bestuurder je bent en hoe anderen het ervaren bij je in de auto te zitten. Reken ook je persoonlijkheids-getal uit als je wilt weten hoe anderen je als bestuurder zien.
 

Bereken hier jouw getal op basis van je kenteken

 

Kentekengetal 1

Jij bent zelfverzekerd en galant in het verkeer, je rijdt geconcentreerd en efficiënt.
Of je nu in eigen land rijdt of in een land waar je aan de linkerkant van de weg moet rijden, jij hebt alles onder controle. Anderen rijden graag met je mee, ze vertrouwen je. Als je je dag niet hebt kunt je agressief over komen op andere voertuigen en je passagiers. Je hebt de neiging om op zulke dagen een beetje te veel gas te geven.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1  

 

Kentekengetal 2

Jij bent vriendelijk en altijd gericht op het welzijn van anderen zo ook in het verkeer. Je bent een attente bestuurder. Je geeft anderen voorrang en laat anderen in de file invoegen ook al verdienen ze het niet. Anderen voelen zich veilig bij je in de auto en bewonderen je geduld met andere weggebruikers. Je geeft familie en vrienden vaak een lift en bent vaker de Bob dan anderen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2  

 

Kentekengetal 3

Jij bent charmant en tijdens het autorijden luister je graag naar muziek. Je hebt plezier tijdens het rijden, muziekje erbij en het liefst ook een versnapering. Je let goed op de weg maar je kijkt ook naar andere dingen tijdens het rijden, niets ontgaat je. Anderen rijden graag met je mee al is het maar omdat het zo gezellig bij je in de auto is.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3  

 

Kentekengetal 4

Jij bent in alles wat je doet precies. Jouw auto is schoon en je auto heeft op tijd een servicebeurt gehad. Je houdt je aan de verkeersregels en neem liever niet het risico om door te rijden als het stoplicht op rood springt, zonde van je geld. Anderen rijden graag met je mee en bewonderen je manier van rijden, zorgvuldig, aan de regels houdend maar toch ook vlot.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4

 

Kentekengetal 5

Jij bent onvoorspelbaar en je hebt enorm veel energie. Autorijden doe je niet voor je plezier maar om ergens heen te gaan waar je plezier kunt beleven. Het maakt jou niet uit hoe ver je ervoor moet rijden, je rijdt door en drukt nog een beetje op je gaspedaal als het langer duurt dan je dacht. Je rijdt zelfverzekerd en snel, anderen voelen zich veilig maar vinden wel dat het wat langzamer mag.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5  

 

Kentekengetal 6

Jij rijdt het liefst niet tijdens de spits, dan pak je liever de bus of de trein. Je bent een gezelligheidsrijder en je rijdt het liefst op rustige dagen. Het liefst rijd je met je partner en de kinderen achterin ergens op je gemak heen. Je stop onderweg graag even om de benen te strekken of iets lekkers te kopen bij een tankstation. Anderen rijden graag met je mee en vinden het een feest bij je in de auto.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6

 

Kentekengetal 7

Jij hebt klasse en je auto straat dan ook klasse uit. Je houdt ruim afstand van andere auto’s omdat je geen vertrouwen in andere bestuurders hebt. Je laat auto’s die er van andere bestuurders niet tussen mogen rustig invoegen. Je rijdt geconcentreerd en zorgvuldig maar zeker niet krampachtig. Harde muziek in de auto vind je niet fijn. Anderen rijden graag met je mee maar vinden het soms jammer dat je tijdens het autorijden zo stil bent.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7

 

Kentekengetal 8

Jij bent een geboren leider op een prettige manier. Jij rijdt zelfverzekerd, vlot en je bent daarbij ook galant. Je stopt voor mensen die willen oversteken en je biedt hulp als er iemand met pech langs de weg staat. Jij bent een bestuurder die in elk land en in iedere grote stad de weg vindt. Anderen rijden heel graag met je mee, ze voelen zich veilig bij je in de auto en bewonderen je om wie je bent.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8  

Kentekengetal 9

Jij bent ruimdenkend en autorijden doe je allen als het nodig is, het liefst rijd je in een zuinige milieuvriendelijke auto. Jij komt ook overal op de fiets of met het openbaar vervoer een auto is voor jou geen must. Je bent een vriendelijke bestuurder en anderen zitten graag bij je in de auto. Geen gemopper of gevloek op andere bestuurders, relaxed rijd je daarheen waar je moet zijn, dat wordt door je passagiers en ander wegverkeer zeer gewaardeerd.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9


Ben je benieuwd wat het Universum jou probeert te vertellen? 

Krijg duidelijkheid over jezelf en jouw levensdoelen en hoe je deze het best kunt nastreven. Onze experts helpen jou hierbij.. 

 


» Lees hier meer over Numerologie