Numerologie op jouw geboortedatum berekenen

Wat is je geboortedatum in de numerologie?

Je volledige geboortedatum is je levensles getal. Het levenslesgetal wordt verkregen door je volledige geboortedatum in de numerologie. Een getal dat nooit kan wijzigen in je leven. Het getal geeft aan wat je moet leren en afleren in dit leven en is van groot belang bij je keuze van een beroep.

Bereken jouw getal op basis van je geboortedatum


 

Levensles getal 1

Je moet leren in jezelf te geloven en een eigen mening te ontwikkelen. Probeer vindingrijk, wilskrachtig, creatief en minder halsstarrig te zijn. Je wilt niet gedirigeerd of beperkt worden door anderen, neem dan ook het heft in eigen handen en leer beslissingen te nemen zonder het advies van anderen. Alleen het beste is goed genoeg en je neemt geen genoegen met minder. Je bent niet huiselijk en romantisch, op een partner kan dit kil overkomen. Je bent wereldwijs en iemand die altijd in het middelpunt van belangstelling staat. Je bent een uitstekende uitvoerder en uitermate goed georganiseerd, het beste werk je alleen. Stel jezelf hoge doelen je kunt veel meer bereiken dan je denkt.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 1

 

Levensles getal 2

Je moet leren om meer naar de voorgrond te treden. Je bent tevreden op de achtergrond, en voelt je veilig achter de schermen maar je moet oppassen dat anderen geen misbruik van je maken of je gebruiken. Oefen met geven en nemen om te voorkomen dat anderen niet meer van je nemen en je gebruiken. Leer over kritiek heen te stappen en je niet alles persoonlijk aan te trekken. Je munt uit op vele gebieden en veel beroepen staan voor je open. Geneeskunde, muziek en religie zijn gebieden waar je een geweldige carrière kunt opbouwen. Je bent niet graag alleen maar kies niet voor de eerste de beste geliefde. Geef je liefde liever aan een huisdier dan aan de verkeerde partner.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 2

 

Levensles getal 3

Je moet leren niet alles aan het toeval over te laten en niet zo snel op te geven als iets dreigt te mislukken. Je denkt dat je een geluksvogel bent maar het is je positieve instelling die ervoor zorgt dat alles altijd goed komt. Ontwikkel je goede gevoel voor humor en gebruik het om anderen te laten lachen. Overwin je neiging verlegen te zijn.  Een beroep waarin je geen vrijheid hebt maakt je niet gelukkig. Journalistiek, onderwijs of schrijven zijn gebieden waar jij je talenten in kwijt kunt. Je bent creatief, een feestbeest en soms een kluizenaar. Probeer in balans te blijven door niet alleen uitersten op te zoeken.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 3

 

Levensles getal 4

Je moet leren minder risico’s te nemen en nog meer geduld te hebben. Maak dingen af waar je aan begint en leer je uitgaven te beperken. Je bent standvastig, georganiseerd en een uitstekende planner. Je leven en doelen heb je grondig uitgestippeld maar doe het rustiger aan. Beroepen waarin goede geordende systemen nodig zijn passen uitstekend bij je vanwege je praktische denkvermogen. Vertrouw meer op anderen en probeer minder pessimistisch te zijn.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 4

 

Levensles getal 5

Leer geduldig te luisteren en maak de zinnen van anderen niet af. Stel je open voor nieuwe ideeën en ga eentonigheid uit de weg. Verwelkom afwisseling en leer te zien dat iedere situatie zoals die zich voordoet een positieve kracht in je leven is. Je moet je niet al te veel binden en leren dat vrijheid je sleutelwoord is. Jij bereikt het meeste als je de vrije hand hebt en niet beperkt wordt door anderen. Je bent een uitstekende onderzoeker, een goede verkoper en door je talent iedere groep levendiger te maken ben je geschikt voor alle banen waar je iets met mensen te maken hebt.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 5

 

Levensles getal 6

Leer alleen die problemen op te lossen die jezelf aangaan en wees een vredesstichter. Jij kunt anderen helpen die niet met elkaar overweg kunnen maar onthoud dat wat goed is voor jou niet altijd goed is voor anderen. Je kunt goed met anderen samenwerken en je werkt het liefst niet alleen. Jij bent een uitstekende onderwijzer, verzorger of rechter. Veel beroepen passen bij je doordat je zuiver kunt aanvoelen en je echt in alles en iedereen geïnteresseerd bent. Beroepen zoals dierenarts, tandarts, dokter, restaurateur, architect, kapper, musicus, acteur passen bij je.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 6

 

Levensles getal 7

Je moet leren alleen te zijn zonder je eenzaam te voelen. Leer niet alles te accepteren maar ontwikkel de vaardigheid vragen te stellen. Leer de natuur te waarderen en geheimen die anderen je toevertrouwen te bewaren. Je hebt een sterke intuïtie en voor anderen ben je vaak een raadsel. Je denkt veel na en houdt van ingewikkelde vraagstukken over het leven. Je analyseert alles en zoekt het tot de boden uit. Door in contact te zijn met de natuur zoals wandelen op het strand, dichtbij de zee of in een bos kom je nog dichter bij je gedachten. Beroepen die bij je passen zijn; wetenschapper, natuurkundige, detective, redacteur, astroloog, numeroloog en jurist.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 7  

 

Levensles getal 8

Je moet leren emoties in bedwang te houden en meer aandacht besteden aan een goede gezondheid. Leer om te gaan met geld, succes en macht en word meester in het geven van leiding en delegeren van verantwoordelijkheden. Je hebt een groot concentratievermogen en bijzonder goede mensenkennis en aanleg voor zaken doen. Jij kunt mensen aansporen om in hun kracht te staan. Jij bent succesvol in beroepen zoals; belleger, bankier, politicus, makelaar, verkoper op grote schaal en directeur. Alle leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Veel sporters zijn 8-en, het getal 8 geeft uithoudingsvermogen en kracht.
 
Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 8  

 

Levensles getal 9

Je moet leren dat teleurstellingen geen ontmoediging veroorzaken. Leer lief te hebben door los te laten en denk eerst aan anderen in plaats van jezelf. Zet vooroordelen opzij en focus je op de sterke punten van anderen. Geef zonder er iets voor terug te verwachten. Je bent enorm wijs en je moet anderen helpen de weg te wijzen. Jij kunt uit vele beroepen kiezen door je sterke wil, uitstekende gevoel voor recht en onrecht en bovendien ben je een overtuigend spreker. Beroepen die bij je passen zijn; leraar, musicus, politie agent, schrijver, spreker, maatschappelijk werker, adviseur en arts. In alle facetten van de gebieden; gezondheid, reizen, buitenlandse zaken en opvoeding ben jij een talent.

Klik hier om meer te lezen over de betekenis van het getal 9Ben je benieuwd wat het Universum jou probeert te vertellen? 

Krijg duidelijkheid over jezelf en jouw levensdoelen en hoe je deze het best kunt nastreven. Onze experts helpen jou hierbij.. 

 » Lees hier meer over Numerologie