Persoonlijkheids getal

Wat is een Persoonlijkheids getal?

Je persoonlijkheid-getal geeft aan hoe je op anderen over komt vanuit een numerologische berekening. Het zegt dus niet dat je werkelijk zo bent. Je persoonlijkheids-getal beschrijft de indruk die je op andere mensen maakt. Het persoonlijkheids-getal vind je door de waarden van alle medeklinkers van je volledige naam bij elkaar op te tellen.


Bereken hier jouw getal op basis van je naam

 

Persoonlijkheids getal 1

Op anderen kom je onafhankelijk, krachtig en zelfverzekerd over. Als iemand die weet wat hij/zij wil en dat je geen genoegen met minder dan het allerbeste neemt. Daardoor kun je soms agressief overkomen. Mensen zien je als een uniek persoon, geen grijze muis en zeker anders dan de gewone massa maar een uniek persoon. Anderen zien je als iemand die zaken en conflicten kan oplossen en mensen verwachten dan ook dat jij elke klus wel kan klaren. Je ziet er altijd fantastisch uit, je hebt een goede smaak, draagt exclusieve kleding om er maar niet zo uit te zien als de meeste mensen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1

 

Persoonlijkheids getal 2

Je hebt rust en vooral gezelligheid nodig en je denkt altijd eerst aan anderen in plaats van jezelf.  Anderen vinden je open en vriendelijk. Je komt soms rusteloos en ontevreden over als de dingen niet zo gaan zoals jij wilt. Je wilt in balans blijven en niet door onverwachte zaken het overzicht verliezen. Mensen hebben de indruk dat jij liever niet op de voorgrond treedt. Heel erg opvallend kleed je je niet maar je ziet er altijd netjes uit. Anderen denken dat je moeilijk beslissingen kunt nemen terwijl dit niet zo is. Jij kunt wel degelijk beslissingen nemen maar vaak zie je gewoon beide kanten van iets.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2  

 

Persoonlijkheids getal 3

Je bent populair, onderhoudend, levendig, anderen vinden je charmant en je hebt veel aanbidders. Ook kom je op anderen intens en enorm sensueel over. Anderen zijn graag daar waar jij bent, je energie trekt overal mensen aan, ze zien je als jeugdig en aantrekkelijk. Je bent optimistisch en die houding opent vele deuren. Je humor en vlotte babbel worden overal zeer gewaardeerd. Jij overwint door je charme iedereen. Je houdt van mooie dingen en kleed je artistiek, sjaals, kettingen, je houdt van versieringen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3  

 

Persoonlijkheids getal 4

Jij houdt van orde en komt op anderen dan ook georganiseerd over. Anderen vertrouwen je omdat je beloften altijd na komt. Je bent toegewijd, eerlijk en volhardend en zo ziet iedereen je ook. Anderen vinden je voorspelbaar en soms te zuinig wat geld betreft. Je staat erom bekend dat je nuchter en conservatief bent. Anderen vinden dat je ruw en humeurig kunt zijn maar nooit lang. Je draagt graag kleding van een goede kwaliteit, niet te opvallend maar zoals anderen het noemen; conservatief.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4  

 

Persoonlijkheids getal 5

Je komt onvoorspelbaar over op anderen omdat je zo vaak van koers verandert. Anderen bewonderen je vitaliteit en sprankelende energie. Je bent avontuurlijk, een genotzoeker en mensen vinden je daarom opwindend en enthousiast. Mensen vinden je onderhoudend en genieten van je gezelschap maar vinden je zo nu en dan ook wispelturig. Je draagt graag kleding volgens de laatste mode, met een uitstekende smaak en anderen vinden je dan ook één van de best geklede die ze kennen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5  

 

Persoonlijkheids getal 6

Jij bent betrouwbaar, optimistisch en een enorm grote steun voor mensen die je kent en die je niet kent. Anderen rekenen op je omdat jij er voor ze bent in tijd van nood. Mensen zoeken je op als ze zich geen raad meer weten of advies nodig hebben. Jij kunt je goed aanpassen en bent buitengewoon loyaal. Anderen vinden dat jij je te veel voor je dierbaren opoffert ten nadele van jezelf. Je bent huiselijk en trots op je huis, het is comfortabel en mooi ingericht. Je houdt van kwaliteit en van allerlei kunst maar het allerbelangrijkste thuis is gezelligheid. Je draagt graag makkelijke kleding, smaakvolle kleuren, zachte stoffen en niet te opvallend.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6  

 

Persoonlijkheids getal 7

Jij straat iets aristocratisch uit, zeer verzorgd met klasse. Anderen vinden je mysterieus, afstandelijk, evenwichtig en rustig. Je bent niet echt stil maar wel terughoudend in gesprekken over je eigen leven. Anderen kunnen zich niet voorstellen dat je de geheimen van anderen zou verklappen. Wat er ook gebeurd jij blijft waardig en al ben je stil, je komt zeker niet ongeïnteresseerd over. Jij ziet er verzorgd uit, het liefst draag je donkergetinte kleuren. Je besteed aandacht aan je garderobe en kleed je met smaak.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7

 

Persoonlijkheids getal 8

Jij bent aantrekkelijk, vriendelijk en prettig in de omgang. Anderen vinden je, direct, zelfverzekerd en realistisch Je bent een echte leider en daarom vinden anderen je soms dominant. Je wordt bewonderd om je aangeboren beleefdheid en onder alle omstandigheden zelfverzekerde gedrag. Anderen vinden je sensueel en of je een spijkerbroek aan hebt of een exclusief duur kledingstuk, je straalt elegantie uit en maakt altijd een geweldige eerste indruk. Jij houdt van mooie kleding, dure kleding van een uitstekende kwaliteit.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8  

 

Persoonlijkheids getal 9

Jij bent sympathiek, emotioneel en trekt als een magneet alle soorten mensen aan.  Anderen voelen zich gehoord omdat jij een warm, oprecht, vriendelijk mens bent en begrip toont. Anderen zien je als een idealist, romanticus en een gezellig iemand die zich overal thuis lijkt te voelen. Je geniet van de erkentelijkheid die je voor je goede daden ontvangt. Anderen zien je als ruimdenkend en sluiten maar al te graag vriendschap met jou. Het liefst kleed je je artistiek maar je kleding moet vooral lekker zitten. Jij bent het type dat er altijd goed uit zal zien ook op een hoge leeftijd.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9


Ben je benieuwd wat het Universum jou probeert te vertellen? 

Krijg duidelijkheid over jezelf en jouw levensdoelen en hoe je deze het best kunt nastreven. Onze experts helpen jou hierbij.. 

 » Lees hier meer over Numerologie