Meestergetallen


                        
 

Wat zijn Meestergetallen in de Numerologie?

Meestergetallen zijn de dubbele getallen 11, 22, 33 en 44 in de numerologie. Meestergetallen hebben een hoge trillingswaarde en de betekenis kan zowel onder het grondgetal (11 = 1+1=2 het getal 2 is het grondgetal) als onder het meestergetal gevonden worden. Ook is het mogelijk ze door elkaar of als aanvulling te gebruiken.
 
 

De Meestergetallen: 11, 22, 33 en 44

Meestergetallen hebben een hogere trilling dan de getallen 1 t/m 9. Een persoon die uitkomt op een meestergetal zal steeds schommelen tussen een meestergetal en een grondgetal. Een meestergetal is enorm intens waardoor het onmogelijk is daar voortdurend mee te leven.
 
 

Meestergetallen reduceren of niet?

Numerologen hanteren allen een andere methode als het een meestergetal betreft. Er zijn numerologen die alleen de bijzondere meestergetallen 11 en 22 een betekenis geven en er zijn numerologen die meer meestergetallen gebruiken zoals de getallen 11, 22, 33 en 44. De één reduceert een meestergetal tot en één getal de ander zal het sterk afraden om meestergetallen te reduceren.
 
 

Numerologie meestergetal 11

Als je geboortegetal of naamgetal 11 is ben je iemand die verlangt naar een betere wereld. Je bent een geboren leider en briljant in de dingen van twee kanten te bekijken. Je bent een diplomaat met een creatieve visie. Op anderen kom je rusteloos en onvoorspelbaar over en soms gierig. Op seksueel gebied ben je fantasierijk, intens, sensueel en open. Van je partner verwacht je dat hij of zij al je behoeften beantwoordt. Lees ook de betekenis van het geboorte- en naamgetal 2.

Lees hier meer over het meestergetal 11

 

Numerologie meestergetal 22

Als je geboortegetal of naamgetal 22 is heb je uitstekende leidinggevende capaciteiten. Je kunt goed analyseren en bent praktisch ingesteld. Je hebt inzicht op alle gebieden waardoor je idealen kunt verwerkelijken. Je uitstraling trekt anderen als een magneet aan, je bent smaakvol gekleed en hebt energie voor twee. Je bent eerlijk en hebt een warme persoonlijkheid maar kunt ook hebzuchtig en gemeen zijn. Seksueel maak je een uitdagende indruk op anderen terwijl je juist conservatief bent. Lees ook de betekenis van het geboorte- en naamgetal 4.

Lees hier meer over het meestergetal 22

 

Numerologie meestergetal 33

Als je geboortegetal of naamgetal 33 is ben je spiritueel en voel je je verbonden met de natuur en het bovennatuurlijke. Je bent standvastig, betrouwbaar en vrijgevig, op anderen maak je een bescheiden indruk. Je houdt van kinderen en dieren en behandelt ze met respect. Anderen hebben de indruk dat ze je alles kunnen vertellen omdat jij ze begrijpt.
Je ontzegt jezelf onterecht regelmatig dingen voor het welzijn van anderen. Je ziet er graag chique geleed uit. Seksueel ben je op je partner gericht en niets gaat je te ver om hem of haar te bevredigen. Lees ook de betekenis van geboorte- en naamgetal 6.

Lees hier meer over het meestergetal 33

 

Numerologie meestergetal 44

Als je geboortegetal of naamgetal 44 is ben je gedisciplineerd en bereid grote verantwoordelijkheden te dragen. Je bent georganiseerd en praktisch ingesteld waardoor je spelenderwijs dagelijkse problemen op kunt lossen. Je komt nuchter, zelfverzekerd en praktisch over waardoor anderen je vertrouwen.  Je hebt de gave anderen moed in te spreken waardoor ze in hun kracht komen te staan. Het liefst draag je nette kleding die iets autoritairs uitstralen. Op seksueel gebied neem je graag de leiding en verlies je je niet snel in het liefdesspel. Lees ook de betekenis van geboorte- of naamgetal 8.

Lees hier meer over het meestergetal 44


Lees hier meer over de andere meestergetallen 

Lees hier meer over het meestergetal 55
Lees hier meer over het meestergetal 66
Lees hier meer over het meestergetal 77
Lees hier meer over het meestergetal 88
Lees hier meer over het meestergetal 99


Jouw toekomst en numerologie

Lees hier verder numerologie en bereken jouw levensgetallen 
 

Top