Numerologie op je telefoonnummer

De cijfers van je telefoonnummer onthullen volgens de numerologie jouw karakter

Numerologen gebruiken cijfers van je geboortedatum en berekenen wat je levenslessen zijn en hoe je dit leven moet leven. Je telefoonnummer is ook een belangrijk getal in je leven, het is een nummer dat je aan mensen geeft omdat je wilt dat ze je kunnen bereiken. Velen gebruiken je telefoonnummer om met je in contact te komen en associëren je telefoonnummer met jou. Ze leren je nummer uit het hoofd en hebben jou daarbij in gedachten. Het getal van je telefoonnummer kan je veel over jezelf vertellen. Je kunt de cijfers zelf berekenen het is heel eenvoudig.


Bereken hier jouw getal op basis van je telefoonnummer 

Voorbeeld cijfers berekenen volgens de numerologie

Tel alle getallen van je telefoonnummer bij elkaar op inclusief je netnummer en reduceer ze tot één getal.
 
Voorbeeld: 020-1234567
 
0+2+0+1+2+3+4+5+6+7= 30   3+0 = 3
 
3 is het getal van het telefoonnummer
 
Voorbeeld: 06 12345678
 
0+6+1+2+3+4+5+6+7+8= 42  4+2= 6
 
6 is het getal van het mobiele telefoonnummer
 

Het cijfer berekenen van anderen zoals bijvoorbeeld een date

Numerologie onthult het karakter van jezelf maar ook van anderen. Je kunt het cijfer uitrekenen van je vriend of baas maar ook van iemand die je pas hebt ontmoet. Is het niet fantastisch dat een telefoonnummer je kan vertellen hoe zijn of haar karakter is volgens de numerologie!
 

Betekenis getallen van je telefoonnummer in de numerologie

Getallen hebben een intensieve trillingswaarde en kunnen je antwoorden geven waarnaar je op zoek bent. Een geboortedatum of naam berekenen in de numerologie kan lastig zijn maar een telefoonnummer is een heel eenvoudige methode. De betekenis van de getallen zullen je helpen meer inzichten te krijgen.
 
 

Telefoon numerologie getal 1

Het getal 1 staat in de numerologie voor mannelijk, positief, origineel en creatief. Iemand met het getal 1 als telefoonnummer is direct, zelfstandig, actief en enorm moedig. Hij of zij zal altijd het initiatief nemen als er iets gedaan moet worden. Dit telefoonnummer wordt vaak gebeld door mensen die advies nodig hebben. Degene die het nummer heeft belt zelf niet om gezellig te babbelen maar alleen om het hoognodige door te geven. Bel dit nummer niet als je alleen wilt praten over je eigen problemen. De antwoorden kunnen kritisch, cynisch en betweterig zijn.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 1  

 

Telefoon numerologie getal 2

Het getal 2 staat in de numerologie voor vrouwelijk, veranderlijk, meegaand, besluiteloos en bemiddelaar. Iemand met het getal 2 als telefoonnummer is tactvol, geduldig, zachtmoedig en zorgzaam. Degene met dit telefoonnummer belt veel en wordt vaak gebeld voor de gezelligheid. Er wordt veel gepraat aan de telefoon met familie, vrienden en collega’s. Dit nummer kun je altijd bellen, je belt nooit ongelegen. Bel niet alleen als je een luisterend oor nodig hebt, vraag ook hoe het met hem of haar gaat. Iemand met het getal 2 trekt zich problemen van anderen aan door zijn of haar overgevoeligheid.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 2

 

Telefoon numerologie getal 3

Het getal 3 staat in de numerologie voor positief, optimistisch, vrolijk en onderhoudend. Iemand met het getal 3 als telefoonnummer is geïnteresseerd, artistiek en heeft een positieve levensinstelling. Degene met het getal 3 vindt het heerlijk als de telefoon gaat. ‘Wat leuk dat je belt!’ Problemen worden door het getal 3 snel en op een positieve manier opgelost omdat het getal 3 liever niet te lang stil staat bij dingen die in het verleden gebeurd zijn. Het telefoonnummer met getal 3 in de numerologie is een flirt maar wel trouw.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 3

 

Telefoon numerologie getal 4

Het getal 4 staat in de numerologie voor oprecht, praktisch, kalm en betrouwbaar. Iemand met het getal 4 als telefoonnummer houdt van orde en regelmaat. Bel niet midden in de nacht dit telefoonnummer en ook niet op andere tijdstippen als je niets nieuws te vertellen hebt. Degene met het getal 4 wil niet zomaar gestoord worden en vooral niet als hij of zij slaapt. De wekker van deze harde werker gaat altijd vroeg. Zij of hij is praktisch en een steun en toeverlaat maar wel op tijden dat het goed uit komt.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 4  

 

Telefoon numerologie getal 5

Het getal 5 staat in de numerologie voor ondernemend, veelzijdig, nieuwsgierig en reislustig. Iemand met het getal 5 als telefoonnummer is pienter, avontuurlijk, snel van begrip en heel prettig in de omgang. Degene met het getal 5 als telefoonnummer is moeilijk te bereiken. Voicemail hoor je meestal als je dit telefoonnummer belt, het getal 5 is vaak op reis of bezig met iets plezierigs. Spreek je boodschap in, je krijgt van iemand met het getal 5 altijd snel antwoord. Hij of zij kan gehaast of verveeld overkomen aan de telefoon, trek het je niet aan, getal 5 heeft het gewoon druk.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 5

 

Telefoon numerologie getal 6

Het getal 6 staat in de numerologie voor evenwichtig, vriendelijk, beschermend en sociaal. Iemand met getal 6 als telefoonnummer is medelevend, idealistisch, oprecht geïnteresseerd in mensen, huiselijk en vastberaden. Hij of zij zal altijd alle tijd voor je willen nemen als je belt maar vindt het fijner om een afspraak te maken thuis of in een openbare gelegenheid om met elkaar te praten. Het liefst thuis tijdens etenstijd omdat hij of zij dan lekker voor je kan koken. Iemand met het getal 6 is buitengewoon loyaal.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 6

 

Telefoon numerologie getal 7

Het getal 7 in de numerologie staat voor intellectueel, perfectie, filosofisch en mysterieus. Iemand met het getal 7 als telefoonnummer is trots, beheerst, wijs, intuïtief en evenwichtig. Als je iemand belt met het getal 7 verwacht dan geen enthousiast of levendig gesprek. Het getal 7 is teruggetrokken, afstandelijk en verlegen. Hij of zij kan gevoelens moeilijk uiten en voelt zich in gezelschap vaak niet op zijn of haar gemak. Het is een echte studiebol en zoekt alles tot de bodem uit. Houdt het gesprek kort, maak een afspraak en je zult zien dat hij of zij heel lief is en emotioneler dan je dacht.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 7

 

Telefoon numerologie getal 8

Het getal 8 staat in de numerologie voor sterk, loyaal, betrouwbaar en energiek. Iemand met het getal 8 als telefoonnummer is voortvarend, praktisch, gezond en ambitieus. Als je iemand met getal 8 belt kan het zijn dat hij of zij je vriendelijk vertelt geen tijd te hebben en je terug belt. Terug bellen kan even duren, iemand met getal 8 heeft vaak een drukke baan maar je wordt zeker gebeld. Getal 8 is meestal een zeer aantrekkelijk persoon en heel prettig in omgang. Spreek af als je met hem of haar belt omdat lange telefoongesprekken niet gewaardeerd worden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 8

 

Telefoon numerologie getal 9

Het getal 9 staat in de numerologie voor rechtvaardig, intuïtief, goedaardig en romantisch. Iemand met het getal 9 als telefoonnummer is emotioneel, inspirerend, vergevingsgezind en veelzijdig. Als je iemand belt met het getal 9 zal hij of zij altijd tijd voor je maken of je zo snel mogelijk terug bellen. Je kunt bellen om je hart te luchten of om advies te vragen. Het getal 9 verzet bergen om je te helpen zonder iets terug te verwachten.
 
Lees hier meer over de betekenis van het getal 9


Ben je benieuwd wat het Universum jou probeert te vertellen? 

Krijg duidelijkheid over jezelf en jouw levensdoelen en hoe je deze het best kunt nastreven. Onze experts helpen jou hierbij.. 

 

  » Lees hier meer over Numerologie