Het kiezen van het juiste Medium of Paragnost

76 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Het kiezen van het juiste Medium of Paragnost

Soms is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen als je je op onbekend terrein bevindt. Zo is het ook als je in de wereld van de Mediums en Paragnosten stapt. Je wilt heel graag iets weten, maar omdat niemand je het antwoord geeft of kan geven wil je het aan een Medium of Paragnost vragen. Maar hoe kies je het juiste Medium of Paragnost?


Hoe kies je het perfecte Medium of Paragnost?

Er zijn veel mensen die beweren dat ze bovennatuurlijk gaven hebben, waardoor het lastig voor je is om te herkennen wie nu wel of niet oprecht is. Je kunt het kiezen van het juiste Medium of Paragnost ook wel vergelijken met het kiezen van een therapeut. Je wilt iemand die bekwaam en betrouwbaar is en je wilt je op je gemak voelen.
 

De verschillen tussen Mediums en Paragnosten

Het grootste verschil tussen een Medium en Paragnost is dat een Medium ook een Paragnost kan zijn, maar een Paragnost geen Medium.
 
Gaven van een Medium:
Mediums kunnen allerlei dingen zien. Ze krijgen bijvoorbeeld beelden door van dingen die al gebeurd zijn, dingen die nu aan de gang zijn of dingen die nog gaan gebeuren in de toekomst. Mediums kunnen aura’s om mensen heen zien, evenals engelen en geesten. Het bijzondere van een Medium is dat ze ook contact kunnen leggen met mensen die overleden zijn. Een Medium kan echt met hen praten en je boodschappen doorgeven.
 
Gaven van een Paragnost:
Paragnosten hebben hun eigen specialiteit. Ze kunnen beelden zien, gevoelens oppikken, dingen horen, zelfs bepaalde geuren ruiken die iets vertellen over jouw verleden, heden of toekomst. Het is alsof Paragnosten en Mediums extra zintuigen hebben die wij niet hebben. 
 

Iemand probeert je te bereiken... Ontdek het nu


Hoe vind je een betrouwbaar Medium of Paragnost?

Vaak komt de aanbeveling voor een betrouwbaar iemand die je toekomst kan voorspellen van familie of vrienden. Als je iemand kent die een positieve ervaring heeft met een Paragnost of Medium, is verder zoeken natuurlijk overbodig. Maar als je niemand kent die je advies kan geven is het verstandig als je:
 
Lees reviews
Een Paragnost of Medium kun je online opzoeken. Een betrouwbaar Medium of Paragnost wil juist graag dat je leest wat er over hem of haar gezegd en gedacht wordt.
 
Overweeg een consultatie
Je kunt een consult overwegen. Dit geeft je de kans om te voelen of je een klik hebt met het Medium of de Paragnost.
 
Start een kennismakingschat
Mediums en Paragnosten vind je online zoals bijvoorbeeld op Mediumchat.nl waar je een gratis kennismakingschat kunt doen. Lees voordat je een Medium of Paragnost kiest de reviews bij zijn of haar profiel.
 
Luister naar je intuïtie
Je eigen gevoel is een krachtige gids. Niemand weet beter dan jij wat bij jouw behoeften past.


Hoe stel je vragen aan een Medium of Paragnost?

Voordat je een Medium of Paragnost iets vraagt, is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Wat wil je weten? Wil je echt een antwoord op je vraag? Wat als je niet het antwoord krijgt dat je graag wilt?


Stel geen vage vragen als je eerlijke antwoorden wilt

Probeer zo open mogelijk te zijn in je vraagstelling. Als je niet eerlijk bent over wat je echt wilt weten krijg je misschien geen antwoord op je vraag. Het Medium of de Paragnost die je gekozen hebt kan je natuurlijk alleen naar wens helpen als zij of hij weet wat je echt wilt weten.


Waarom mensen een Medium of Paragnost raadplegen

Er zijn tal van redenen waarom mensen een Medium of Paragnost raadplegen. De meest voorkomende zijn:
  • Zoeken naar antwoorden over het verleden
  • Contact maken met overleden dierbaren
  • Inzichten in de toekomst
  • Persoonlijke begeleiding en advies

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Start nu een gratis kennismakingschat

Ben je klaar om antwoorden te vinden? Kies dan nu een van onze betrouwbare Mediums of Paragnosten en stel je vraag waar je zo graag een antwoord op wilt. 

Start nu een gratis chat en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top