5 Redenen waarom je geen huwelijksaanzoek krijgt

50 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » 5 Redenen waarom je geen huwelijksaanzoek krijgt

Elke dag krijgt ergens wel iemand een romantisch huwelijksaanzoek. Natuurlijk besluiten ook veel stellen samen om te trouwen, zonder romantisch huwelijksaanzoek. Maar als je stiekem droomt van zo’n aanzoek, vraag je je af of het ooit zal gebeuren. Ontdek nu waarom je misschien geen huwelijksaanzoek krijgt.


Dit zijn 5 redenen waarom je geen huwelijksaanzoek krijgt:

 

1. Je partner weet niet dat je wilt trouwen

Diegene die een huwelijksaanzoek krijgt, heeft al in het begin van de relatie over de wens te willen trouwen gesproken en heeft hem/haar duidelijk gemaakt op een dag een huwelijksaanzoek te verwachten. Iemand die een huwelijksaanzoek wenst, gaat geen relatie aan met iemand die niet wil trouwen. 

 

2. Je verspilt je tijd aan een jojoër

Een jojoër is iemand die je aan het lijntje houdt. Als je een relatie hebt met iemand die het gezellig vindt om dingen met je te ondernemen, maar na een jaar nog nooit over een toekomst samen heeft gesproken, kun je een huwelijksaanzoek vergeten.

Is mijn partner de ware? Ontdek het nu

 

3. Je hebt een relatie met een verstokte vrijgezel

Vertelt je partner trots aan iedereen hoe heerlijk het is alleen te wonen zonder aan iemand verantwoording af te hoeven te leggen? Mag je geen spullen achterlaten in zijn of haar woning? Je hebt te maken met een verstokte vrijgezel die nooit een huwelijksaanzoek zal doen.

 

4. Je investeert in iemand die al een partner heeft

Je hebt een ‘relatie’ met iemand die samenwoont of al gehuwd is. Ga voortaan uit met huwbare mensen als je ooit een huwelijksaanzoek wilt. Je krijgt zeker nooit een huwelijksaanzoek.

 

5. Je gelooft niet wat je geliefde zegt

Mensen zeggen meestal wat ze wel of niet willen. Als je een relatie hebt met iemand die zegt zichzelf niet als getrouwd te kunnen voorstellen en niet in een huwelijk gelooft, geloof dan wat je hoort. Zoek nog even door; diegene is niet van plan ooit met je te trouwen.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading


Je huwelijksaanzoek staat in de kaarten 

Wist jij dat waarzeggers in hun kaarten kunnen zien of een huwelijksaanzoek eraan zit te komen? Waarzeggers die Lenormand- of Tarotkaarten gebruiken, hebben maar een paar kaarten nodig om je het goede nieuws te vertellen.


Wil je weten of je in de verkeerde persoon investeert? 

Vraag je je af of je tijd en energie investeert in iemand die nooit met je wil trouwen? Ben je onzeker of een huwelijksaanzoek wel in jouw nabije toekomst ligt? Natuurlijk twijfel je als je voelt dat je relatie niet de gewenste richting op gaat. Gelukkig is het niet nodig om in het ongewisse te blijven. Onze ervaren paragnosten, helderzienden en mediums staan voor je klaar om je antwoorden te geven. Start nu een gratis chat en krijg duidelijkheid in je liefdesleven.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top