Dit zegt jouw sterrenbeeld over wat voor foute mannen jij aantrekt

2040 dagen geleden geplaatst 5 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Dit zegt jouw sterrenbeeld over wat voor foute mannen jij aantrekt

Steenbok trekt egotrippers aan

22 december t/m 20 januari
 
Je bent ambitieus en ziet er altijd verzorgd uit. Mannen moeten er veel voor doen om in contact met je te komen door je afstandelijke houding. Rustige, bescheiden mannen zijn te verlegen om je te benaderen. Mannen met een groot ego trek je aan, ze durven wel op je af te stappen. Ze vertellen over hun geweldige baan en hun fantastische leven. Doordat je zelf altijd bezig bent met doelen te bereiken en het beste van het beste wilt zie je niet het verschil tussen een opschepper en een betrouwbare man. Je valt op de egotripper en je komt er vroeg of laat achter dat het een onzekere man is die misschien niet eens een baan heeft.

Lees hier verder over de steenbok
 

Waterman trekt flierefluiters aan

20 januari t/m 19 februari

 
Je bent opgewekt, slim, heel luchtig en dol op pleziertjes en lol trappen. Mannen die jij aan trekt zijn avontuurlijk, intelligent en vaak flierefluiters. Je praat niet graag over emoties en diepe gesprekken over relaties zijn ook niet je favoriete onderwerp. Je gaat serieuze gesprekken uit de weg. Mannen denken dat je makkelijk te krijgen bent omdat je vriendschappelijk en spontaan gedrag vertoont. Uitgaan, feestjes, je wilt niets missen. Je valt op de flierefluiter omdat je jezelf in hem herkent terwijl je juist heel trouw bent. Je geeft mannen de indruk dat je geen vaste relatie wilt.
 
Lees hier verder over de waterman

 

Vissen trekt manipulators aan

20 februari t/m 20 maart


 
Je bent gevoelig en toont interesse in het welzijn van mensen. Je hebt een dromerige vrouwelijke uitstraling en je kunt enorm goed luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Mannen die jij aan trekt zijn vaak manipulatief en denken dat je alles gelooft wat ze je vertellen. Je doet er altijd alles aan je geliefde gelukkig te maken en dat weet de foute man maar al te goed. Luister minder naar verhalen van foute mannen maar naar je onderbuik gevoel. Je geeft mannen de indruk dat ze een loopje met je kunnen nemen.
 
Lees hier verder over de vissen
 

Ram trekt bindingsangstige aan

 21 maart t/m 20 april
 
Je bent hartstochtelijk, avontuurlijk en heel snel verliefd. Je trekt mannen aan die enorm veel energie hebben en houden van spannende dingen net zoals jij. Hij is impulsief en jullie gaan zo snel dat je vergeet te kijken naar zijn ware karakter. Jullie ondernemen zo veel verschillende dingen samen dat er helemaal geen tijd over blijft elkaar goed te leren kennen. Voordat je het weet heeft hij een ander ontmoet die net iets meer energie heeft dan jij. Trap zo nu en dan op de rem en blijf eens een avond samen thuis. Foute mannen ben je dan zo kwijt, die vervelen zich thuis op de bank en zijn bang dat ze buiten iets missen.

Lees hier verder over de ram
 

Stier trekt egoïsten aan

21 april t/m 21 mei
 
Je bent sensueel, geduldig, rustig en je hebt veel behoefte aan veel genegenheid en fysiek contact. Je plaatst de behoefte van je partner boven die van jezelf. Je valt op mannen die een goede baan hebben met een goed salaris. Je houdt van status en van mooie spullen. Je trekt foute mannen aan omdat je niet eerst aan jezelf denkt. Het verschil tussen seks en genegenheid is moeilijk voor je te herkennen. Vergeet niet dat mannen met status, veel geld en ook materialistisch ingesteld zijn vaak veel bewonderaars hebben. Dus veel kapers op de kust.
 
Lees hier verder over de stier

 

Tweelingen trekt vreemdganger aan

22 mei t/m 21 juni
 


Je bent oprecht, spannend en een genot om mee om te gaan. Je trekt mannen aan die intelligent en levenslustig zijn. Als een man een leuke babbel heeft en iedereen kent in het café en het restaurant waar hij je mee naar toe neemt ben je verkocht. Hij is populair en geliefd en je vergeet dat dit type man veel vrouwen kent. Hij wil aldoor in de spotlights staan en aandacht hebben van alles en iedereen. Als jij even geen tijd voor hem hebt is hij ergens de leukste aan het spelen. Deze foute charmeur heeft steeds bevestiging nodig hoe geweldig hij is.
 
Lees hier verder over de tweelingen
 

Kreeft trekt behoeftige aan

22 juni t/m 22 juli
 
Je bent zo sensueel dat veel mannen op je vallen. Jij weet intuïtief wat je geliefde nodig heeft. Vooral ambitieuze mannen vallen op jou omdat je ze een thuiskomen gevoel geeft. Ze komen helemaal tot rust bij je en voelen zich veilig. Je geniet van zijn aanwezigheid maar vergeet dat het maar voor even is. Als ze uitgerust zijn gaan ze hun ambitie weer achterna en zit je alleen thuis op de bank. Foute mannen vinden het heerlijk dat ze een huiselijke plek hebben waar iemand op ze zit te wachten. Ze houden er geen rekening mee dat jij ook eens samen iets wilt doen, ze vinden het wel goed zo.

Lees hier verder over de kreeft
 

Leeuw trekt profiteurs aan

23 juli t/m 23 augustus
 
Je bent een opvallende verschijning en alles draait om liefde bij jou. Je overspoelt anderen met aandacht en cadeaus. Je trekt zelfverzekerde mannen aan die graag in de watten gelegd willen worden. Je krijgt veel complimentjes en dat geeft je een enorm goed gevoel. Helaas vergeet je er dan er naar te kijken wat jij werkelijk krijgt van je partner en wat jij allemaal geeft. Praten met je partner over jullie relatie doe je niet graag, gesprekken over relatieproblemen wil je vermijden. Gedumpt worden wil je niet vanwege je trots, foute mannen die van je profiteren blijven te lang. Maak maar eens de balans op.
 
Lees hier verder over de leeuw
 

Maagd trekt onzekere aan

24 augustus t/m 22 september


 
Je bent toegewijd, eerlijk en loyaal. Je geeft mannen het gevoel dat ze heel waardevol zijn, de waardevolste op aarde. Mannen die je aan trekt zijn rustig en hebben vaak een minderwaardigheidscomplex. Ze voelen zich geweldig als ze bij je zijn, hun ego groeit en ze genieten ervan dat je altijd alles prefect geregeld hebt. Je stippelt de route uit voor jullie uitje en kiest het beste restaurant. Voordat je het weet regel jij alles in jullie relatie en je partner helemaal niets. Ook moet je aldoor vragen of hij iets wil doen dat al lang gedaan had moeten worden. Foute mannen laten je alles regelen omdat ze onzeker zijn.

Lees hier verder over de maagd
 

Weegschaal trekt grijpers aan

23 september t/m 22 oktober


 
Je straalt schoonheid uit van binnen en van buiten. Je bent verliefd op de liefde en in staat alle wensen van je geliefde te vervullen. Je trekt mannen aan die charmant zijn en ze zien er geweldig uit. Je bent romantisch en als hij met attenties en romantiek je het hof maakt val je als een blok voor hem. Je zet een roze bril op en ziet niet meer of het een foute man is. Je stort je helemaal in de relatie met te hoge verwachtingen. Je kent hem nog niet eens goed maar je blijft maar doorgaan met geven en wensen vervullen. Foute mannen nemen en geven niets terug.
 
Lees hier verder over de weegschaal

 

Schorpioen trekt hitsige aan

23 oktober t/m 21 november

Je bent mysterieus, vastberaden, verleidelijk en onweerstaanbaar. Als een magneet trek je mannen aan. Je trekt alle type mannen aan omdat je enorm sexy bent en veel mannen vallen op je. Je schenkt niet zomaar vertrouwen maar als een man eerlijk over komt en je in de watten legt smelt je. Je denkt dat hij loyaal en betrouwbaar is omdat hij moeite voor je gedaan heeft. Je gevoelige snaar is geraakt, je geeft je helemaal. Foute mannen vinden het opwindend je het hof te maken omdat er veel concurrentie is. Als je je eenmaal gegeven hebt hoor je niets meer van hen.
 
Lees hier verder over de schorpioen

 

Boogschutter trekt neerslachtige aan

22 november t/m 21 december
 
Je bent slim, avontuurlijk, optimistisch en integer. Je enthousiasme is aanstekelijk en je kunt anderen altijd een goed gevoel geven. Je trekt mannen aan die problemen hebben en zich ongelukkig voelen. Je bent heerlijk gezelschap met een geweldig gevoel voor humor. Foute mannen voelen zich beter als jij bij ze bent. Je bent wijs, luistert goed en geeft advies. Van nature houd je niet van negatieve mensen maar voordat je het weet geef je al je positieve energie weg en blijf je met een leeg gevoel achter. Foute mannen zuigen je leeg.

Lees hier verder over de boogschutter

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top