Deze 4 Sterrenbeelden Gaan Het Meest Vreemd

2066 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Deze 4 Sterrenbeelden Gaan Het Meest Vreemd

Een Australische datingsite heeft onderzocht welk sterrenbeeld het meest vreemd gaat. De enquête werd afgenomen bij 2 miljoen gebruikers. Ashley Madison is een dating site voor mensen die op zoek zijn naar een affaire naast hun relatie. De dating site heeft vestigingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Nederland. Het aantal deelnemers in Nederland: 110.000 duizend. De uitkomst van het onderzoek is in alle landen gelijk.


Uitkomst van het onderzoek

Deze sterrenbeelden gaan het meest vreemd:
  1. Steenbok
  2. Waterman
  3. Ram en Stier
Een opmerkelijke uitkomst. De Steenbok op de eerste plaats als grootste vreemdganger. Het sterrenteken Steenbok is toch een trouwe toegewijde partner? Op de tweede plaats de Waterman. Oké, het is een flirt, maar vreemd gaan? De Ram en de Stier delen de derde plaats. Ram, uitbundig en avontuurlijk, nogal impulsief, zet de Ram, een relatie op het spel door vreemd te gaan?  De Stier, aanhankelijk en zelf zo jaloers. Is een Stier in voor een slippertje?

 

#1: De Steenbok verveelt zich snel


Eerlijk, serieus, trouw, de Steenbok heeft betrouwbaarheid hoog op zijn lijstje staan. Verwacht trouw zijn van zichzelf en van zijn partner. Dat is wat wij dachten maar …..Krijgt een Steenbok niet genoeg aandacht of respect van zijn partner dan kan het mis gaan.
Seks op een laag pitje? Steenbokken zijn erg seksuele mensen. Hebben een spannende partner nodig. Het sterrenbeeld Steenbok verveelt zich snel en gaat vreemd als de opwinding wegebt!

 

#2:  De Waterman wil vertrouwen


Als het sterrenbeeld Waterman zich niet begrepen voelt, gaat de Waterman vreemd. Het is een creatief, ondernemend sterrenteken. Altijd druk met werk en met plezier maken. Begrijp jij niet dat je Waterman alleen het beste met je voor heeft en zeur je teveel aan zijn hoofd? Dan duw je de Waterman richting vreemd gaan. Watermannen gaan vreemd als je niet in ze gelooft.

 

#3 De Ram houdt niet van bankhangen


De Ram is allergisch voor dagelijkse sleur. Bank hangen, dag in dag uit na het werk? Gekker kun je een Ram niet maken. Is de spanning uit jullie relatie? Dan kun je er gif op innemen dat je Ram vreemd gaat.  Ben je jaloers omdat de Ram nog met zijn ex bevriend is? Respecteer je zijn openheid niet en zoek je overal iets achter? Het sterrenbeeld Ram gaat vreemd als een partner niet voor 100% vertrouwen heeft.
 


#4 De huiselijke Stier gaat ook vreemd


Een gedeelde 3e plaats met de Ram wat betreft vreemd gaan. De huiselijke Stier, staat voor gerechtigheid, is van nature behulpzaam en eerlijk. Toch op de 3e plaats van vreemdganger dat is een hoge score. Het sterrenbeeld Stier verliest niet graag en al zie je het niet van buiten, de stier is onzeker. Bevestiging en zekerheid wil de Stier, hang je niet genoeg aan de Stier?  Neem je ze voor lief, dreig je met weg gaan? Allemaal redenen voor een Stier om vreemd te gaan.
 

Wordt jouw relatie weer zoals vroeger?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen


 

Ben jij onzeker over je geliefde?

Heeft het onderzoek van de datingsite je overspoeld met onzekerheid omdat je geliefde in de TOP 3 staat van de meest vreemd gaande sterrenbeelden? Je voelt je onrustig en denkt er steeds aan. Kun je het echt niet loslaten? Raadpleeg een medium of paragnost. Deskundigen op dit gebied hebben jaren ervaring. Zij kunnen je vertellen of je geliefde vreemd gaat, misschien staat het sterrenbeeld van je geliefde wel helemaal onderaan de lijst.


 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,796 reviews

57,796 reviews

Lieverd hoop je morgen te spreken. Zoveel gebeurt. Hij is geweest en wat hij me vertelde bizar alles wij je de afgelopen tijden zei klopt allemaal als een bus. Hem bijzonder. ❤️😘 Sonja
21 Apr 2024

57,796 reviews

57,796 reviews

footer.top