Numerologie: Dit zegt jouw geboortegetal over hoe jij als minnaar bent

1791 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Numerologie: Dit zegt jouw geboortegetal over hoe jij als minnaar bent

Volgens de numerologie vertelt je geboortedatum hoe jij als minnaar bent. Wil jij weten hoe de ander een vrijpartij met jou ervaart? Tel alle cijfers van je volledige geboortedatum bij elkaar op en reduceer de uitkomst tot één getal. Lees hieronder wat jouw geboortegetal betekent en bereken ook het getal van anderen.
 

Geboortegetal voorbeeld

Geboren op: 14-12-1986
 
1+4+1+2+1+9+8+6= 32
 
3+2=5
 
Het geboortegetal is: 5


Bereken jouw getal op basis van je geboortedatum 

Meestergetallen
Als je uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder, meestergetallen hebben een hogere energie dan de getallen 1 t/m 9.

 > > Ontdek ons complete numerologie-dossier hier
 

Zo ben jij als minnaar volgens je geboortegetal

 
1
Als je geboortegetal 1 is ben je intens, hartstochtelijk en vastberaden, je houdt van avontuur en opwinding. Geen lang voorspel maar gaat liever zo snel mogelijk over naar de daad. Je bent vindingrijk en wilt overal de liefde bedrijven, op kantoor, op de eettafel, in de tuin of in de auto.
 
2
Als 2 je geboortegetal is ben je gevoelig en romantisch. Je wilt niet alleen seks, er moet een romantische avond aan vooraf gaan. Geen affaires, de liefde bedrijf je met je partner en anders maar niet. Je bent een beetje verlegen en neemt niet snel zelf het initiatief maar eenmaal in bed met de juiste ga je helemaal los.
 
3
Als 3 je geboortegetal 3 is ben je aantrekkelijk, charmant en een flirt. De liefde bedrijven is voor jou een vrolijk spel met veel grapjes. Jij bent vol fantasie en kunt je sekspartner echt verrassen en uren vermaken. Zelf verwacht je na al je inspanning dat je ook uitgebreid wordt verwend.
 
4
Als 4 je geboortegetal is ben je geduldig en nauwkeurig. Jij bent geweldig met je handen. De liefde bedrijven is voor pas jouw compleet als je er echt alles aan gedaan hebt de ander te bevredigen. Je geeft veel extraatjes zoals strelen en massages.
 
5
Als 5 je geboortegetal is ben je sensueel, nieuwsgierig, betoverend en wil je alle erotische ervaringen die het leven te bieden heeft proeven. Je geniet van een vluggertje en van nieuwe manieren en plaatsen om de liefde te bedrijven. Seks moet afwisselend zijn zoals je leven, jij bent dan ook een veelzijdige sekspartner.
 
6
Als 6 je geboortegetal is ben je een toegewijd minnaar en weet je precies hoe je iemand moet verleiden. De ander staat altijd een zeer prettige ervaring te wachten. Jij tilt je sekspartner naar ongekende hoogtes. Keer op keer weet jij hem of haar met iets nieuws te verrassen en te verleiden.
 
7
Als 7 je geboortegetal is ben je hartstochtelijk en heb je het vermogen de ander te laten zweven. Stille waters hebben diepe gronden, jij bent een specialist in het bevredigen van je partner. Je experimenteert graag omdat je precies wilt weten hoe je hem of haar kunt verleiden.
 
8
Als je geboortegetal 8 is heb je een enorme aantrekkingskracht op anderen en één van de beste minnaars die een ander zich kan wensen.  Je houdt van een beetje stoeien tijdens het vrijen en bent enorm lenig. Jij weet precies hoe je je lichaam moet gebruiken en hebt veel bevredigende trucjes onder de knie.
 
9
Als je geboortegetal 9 is ben je ongeneselijk romantisch, en trek je anderen als een magneet aan. Voordat je de liefde bedrijft ga je het liefst samen in bad bij kaarslicht. Je geeft seksueel meer dan dat je krijgt omdat je volledig gefocust bent op de ander.
 
11
Als je geboortegetal 11 is ben je woest aantrekkelijk voor anderen. Jij weet precies wat je fijn vindt tijdens een vrijpartij en je neem graag de leiding. Probeer ook eens de ander de leiding te geven, geef je over en ervaar hoe heerlijk het is om alleen te genieten en niets te doen tijdens het vrijen.
 
22
Als je geboortegetal 22 is ben je een uitstekende minnaar, jij weet precies wat de ander lekker vindt, niets ontgaat je. Als je minnaar net als jij de leiding neemt tijdens het vrijen wordt het een worsteling in plaats een vrijpartij. Neem niet altijd het initiatief en geef de ander eens de ruimte.
 
33
Als je geboortegetal 33 is houd je van vrijen in de natuur. In de duinen, op het strand of in een bos kun jij je helemaal laten gaan. Het enige probleem is de ander, niet iedereen kan zich in het openbaar aan je geven en loopt daardoor een heerlijke intense vrijpartij met jou mis. Zorg dat je altijd een klein tentje bij je hebt en geniet.
 

Numerologie kun je overal op toepassen

Huisnummers, kentekens of telefoonnummers, getallen in de numerologie geven antwoorden op al je vragen. Als je je volledige naam omzet in cijfers krijg je een getal dat alles onthult over je talenten, kwaliteiten en karaktereigenschappen.

> > Ontdek ons complete numerologie-dossier hier


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top