Mediumchat blog » Paranormaal » Jaarhoroscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019

Ram: Kansen en kleine tegenslagen in 2019

 
Het jaar begint uitstekend, Ram heeft enorm veel energie opgedaan tijdens de kerstdagen en omarmt alle onverwachte kansen in januari en februari. Vanaf maart tot en met juli heeft Ram te maken met kleine tegenslagen en voelt zich daardoor minder energiek. Gelukkig keert het tij in augustus en verloopt alles weer soepel zoals Ram het graag wil.
 
Single Ram heeft een extreme aantrekkingskracht op mannen en vrouwen in 2019.
Ram flirt als nooit tevoren. Het flirten en alle aandacht bevalt zo goed dat Ram soms zelfs overweegt single te blijven. Tussen eind juli en midden augustus veroorzaakt echter een bijzonder iemand dat het hart van Ram sneller gaat kloppen, waarschijnlijk de ware!
 
Ram in een relatie heeft na 6 januari onenigheid in de relatie. Ruzie en het weer goed maken met elkaar wisselen constant. Als de harmonie lijkt wedergekeerd zijn er opeens weer spanningen. Oorzaak van de spanningen zijn de driftbuien van Ram. Gelukkig is het tussen eind april en midden augustus weer een stabiele, hartstochtelijke relatie. Helaas is het tussen 20 oktober en 31 oktober is allesbehalve gezellig. Een eerlijk en open gesprek is nodig. Vanaf 10 november spat de liefde er weer vanaf.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop ram of alles over het sterrenbeeld ram.

 

Stier: Uitdagingen en veranderingen

 
Spannende uitdagingen en veranderingen voor Stier in 2019. Stier wil alles graag bij het oude laten maar het leven duwt Stier een kant op die Stier niet had voorzien. Het jaar 2019 heeft enorm veel veranderingen voor Stier, er zit niets anders op dan met de stroom mee te gaan. Aan het eind van 2019 komt Stier tot de conclusie dat alle veranderingen beter voelen dan gedacht.
 
Single Stier voelt zich aantrekkelijk door de invloed van de planeet Venus in 2019. Vooral van 17 mei t/m 8 juni flirt Stier als nooit tevoren. Het lijkt alsof iedereen interesse heeft in een romance met een Stier. Van 16 september tot 7 oktober voelt Stier zich onweerstaanbaar en stapt uit de comfort zone. Is heel ondernemend en doet dingen die nooit op de agenda stonden. Eind november is het dan zover, de droompartner van Stier laat zich zien.
 
Stier in een relatie wordt in het begin van 2019 op de proef gesteld. Onenigheid in de relatie duurt nu al een tijdje. Het wordt tijd dat Stier zich richt op de goede dingen in de relatie. De koppigheid van Stier is de grootste oorzaak van deze relatiecrisis. Gelukkig komt de liefde weer terug, ongeveer midden mei als de liefdevolle energie van de planeet Venus in Stier staat. Eind goed al goed.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop stier of alles over het sterrenbeeld stier.

 

Tweelingen: Een sensationeel en gevarieerd 2019


Alle sterke kanten van Tweelingen komen in 2019 tot zijn recht. De geweldige communicatieve vaardigheden en de scherpe blik van Tweelingen zorgen voor goede kansen op de arbeidsmarkt. De laatste week van mei t/m de eerste week van juni is een opperbeste periode om te solliciteren. Je profiteert dan van de positieve Mercurius energie. De hele maand augustus t/m midden september krijg je weer positieve energie van Mercurius, een uitstekende periode om ideeën te verwerkelijken.
 
Single Tweelingen moet helaas een half jaar geduld hebben maar dat is het waard, er staat een onvergetelijke zomer te wachten op Tweelingen. Veel romantiek en heel veel liefde voor vanaf 20 juni 2019. Zelfs verstokte, twijfelende vrijgezellen Tweelingen zijn deze zomer bereid zich te binden. 2019 is een jaar om naar uit te kijken voor Tweelingen. Een jaar met veel hoogtepunten in de liefde.
 
Tweelingen in een relatie beginnen 2019 romantisch en voelen zich heerlijk in deze veilige relatie. Tussen midden mei en midden juni is er echter turbulentie op komst. Tweelingen zou weleens verliefd op iemand anders kunnen worden. De relatie is misschien te veilig voor Tweelingen die meer spanning en afwisseling nodig heeft. Of het met de eigen partner is of met een nieuwe liefde, de zomer staat in het teken van de liefde.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop tweeling of alles over het sterrenbeeld tweeling.

 

Kreeft: Stapt uit de comfort zone in 2019


Kreeft neemt in 2019 meer verantwoording en stapt uit de veilige comfort zone. Werk, vriendschappen en liefde, Kreeft doet het in 2019 allemaal anders. De veranderingen waar Kreeft opeens behoefte aan heeft zorgen ervoor dat Kreeft het druk heeft. Drukker dan ooit. Pas in de maand september doet Kreeft het weer rustiger aan.
 
Single Kreeft denkt er over na om zich te binden in 2019. Kreeft twijfelt in het begin van het jaar nog maar neemt dan in mei de beslissing zich open te stellen voor de liefde. Na de zomer is Kreeft teleurgesteld dat de liefde niet is op komen dagen. In december komt onverwacht de ware het leven van Kreeft. Het was het hele jaar wachten waard.
 
Kreeft in een relatie twijfelt over de relatie door onopgeloste conflicten. Als Kreeft in januari duidelijk maakt dat er meer tijd voor de relatie gemaakt moet worden komt er een kentering. Vanaf begin februari t/m midden september is de relatie hechter dan ooit. Vanaf midden september zijn er weer conflicten maar deze worden snel opgelost. Vanaf begin oktober is alles weer koek en ei. Kreeft een eigen plan, een eigen leven naast de relatie en voelt zich daardoor minder afhankelijk.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop kreeft of alles over het sterrenbeeld kreeft.

 

Leeuw: eerst regen en dan zonneschijn in 2019 


De eerste helft van het jaar gebeuren er geen spectaculaire dingen, Leeuw zit in een sleur. Vanaf eind juni komt er eindelijk verandering, onverwachte kansen dienen zich aan. Leeuw vergeet de afgelopen maanden en gaat met een enthousiast gevoel een turbulente zomer tegemoet. De tweede helft van het jaar blijft tot eind december voor Leeuw geweldig.
 
Single Leeuw heeft genoeg van het vrijgezellen leven. Al schreeuwt Leeuw dit niet van de daken en doet alsof het prima is zoals het is. Toch zou Leeuw in 2019 weleens zijn of haar droompartner tegen kunnen komen. Het is mogelijk dat het gebeurd in het voorjaar en wel in de maand maart maar in de maanden juni en juli is de kans het grootst.
 
Leeuw in een relatie tot februari haalt Leeuw veel voldoening uit de relatie en ook in de maand juni is er veel harmonie. Eind juli tot midden augustus is Leeuw alleen gefocust op zijn of haar relatie. Vrienden zien Leeuw in deze periode maar bar weinig, September en oktober is er steeds vaker onenigheid, Leeuw heeft te weinig zonder partner ondernomen en voelt zich opeens afhankelijk. Gelukkig bloeit de liefde in november weer op en zijn alle onenigheden als sneeuw voor de zon verdwenen.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop leeuw of alles over het sterrenbeeld leeuw.

 

Maagd: 2009 wordt het beste jaar ooit

 
Een beetje geduld moet Maagd in 2019 wel hebben maar eindelijk tegen de zomer komen dan alle dromen uit. Op alle gebieden is Maagd succesvol, relatie, vriendschap en carrière. Maagd plukt in 2019 de vruchten van jarenlange planning en heel hard werken. Een jaar om nooit meer te vergeten voor Maagd.
 
Single Maagd is aantrekkelijker dan ooit, vooral in de zomer krijgt Maagd ongelofelijk veel aandacht. Maagd trekt als een magneet mannen en vrouwen aan. Maagd date in juli en augustus vaker dan voorgaande jaren bij elkaar en geniet ontzettend van alle aandacht. Voor Maagd die in oktober nog niet de ware is tegen gekomen kan er alvast rekening mee houden dat er een nieuwe liefde in aantocht is. Een romantische, liefdevolle december 2019 voor Maagd.
 
Maagd in een relatie In januari zijn er wat strubbelingen maar in februari en maart is alles weer als vanouds, harmonieus en veilig. De relatie is zo intens en hecht dat er weinig ruimte is voor zichzelf en anderen, daardoor ontstaan er helaas weer irritaties.  In de maand april is het nog kibbelen met elkaar maar midden mei tot begin oktober zijn het weer vier handen op één buik. Zelfs de seks is weer heerlijk.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop maagd of alles over het sterrenbeeld maagd

 

Weegschaal: 2019 is zo nu een dan lastig

 
Succes valt je in het jaar 2019 niet in de schoot. Je moet er behoorlijk veel voor doen en wel alleen. Veel hulp krijgt Weegschaal helaas niet en moet de meeste klussen zelf oplossen. Rust nemen, vertrouwen hebben in succes en een goed einde helpen in deze lastige maanden die tot midden september duren. Vanaf midden september is het dan ook alleen nog maar genieten.
 
Single Weegschaal krijgt door de liefdevolle energie van planeet Venus volop kansen in 2019 de ware tegen te komen. Van midden mei tot midden juni staat Weegschaal in het middelpunt van belangstelling. Als Weegschaal op het verkeerde paard heeft gewed, niet getreurd als het bij een one night stand blijft, Vanaf midden september tot midden oktober staat Venus namelijk weer in het sterrenbeeld Weegschaal. Wederom een romantische tijd en een tweede kans op een vaste relatie.
 
Weegschaal in een relatie is tot begin maart is Weegschaal onzeker en emotioneel, de relatie is geweldig maar soms ook net een achtbaan. Weegschaal wordt heen en weer geslingerd tussen negatieve en positieve gevoelens over de partner. Helaas moeten er een paar maanden overheen gaan, maar dan is alle onzekerheid en twijfel verdwenen. De liefde, de seks, alle heerlijke ingrediënten zijn terug in de relatie vanaf 17 mei 2019.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop weegschaal of alles over het sterrenbeeld weegschaal.

 

Schorpioen: Gelukkig en tevreden in 2019


Veel uitdagingen in 2019 vooral op de werkvloer voor Schorpioen en dat kan stress geven. Als Schorpioen zich flexibel en mild kan opstellen vallen alle veranderen mee, achteraf is Schorpioen zelfs tevreden over zichzelf. Schorpioen is in 2019 minder sceptisch. Vanaf december kijkt Schorpioen op 2019 terug met een gelukkig gevoel.
 
Single Schorpioen gaat in 2019 voor een vaste relatie. Romances zijn leuk en vooral spannend maar in 2019 heeft Schorpioen behoefte aan een veilige haven. Steeds weer energie stoppen in iemand leren kennen, Schorpioen heeft er genoeg van, is er klaar mee. Schorpioen heeft van 28 januari tot 15 maart de meeste kans om de ware tegen te komen.
 
Schorpioen in een relatie kan geen genoeg krijgen van het samenzijn. Wat is het toch zalig om een partner te hebben, dag en nacht de warmte van de ander voelen. Midden februari tot eind maart trekt Schorpioen zich terug. April t/m juni is er nog steeds afstand in de relatie. Stoppen of doorgaan? Na een goed gesprek en antwoorden op vragen is vanaf begin juli tot september de relatie fantastisch. Begin september een terugval, weer afstand maar vanaf begin november heeft Schorpioen geen argwaan meer en is de relatie weer een warm nest.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop schorpioen of alles over het sterrenbeeld schorpioen.


 

Boogschutter: Succes laat op zich wachten tot eind 2019

 
Tot november blijft alles bij het oude, geen spectaculaire veranderingen. Toch is het leven voor Boogschutter in 2019 eenvoudiger en dingen gaan veel soepeler. Alles dat op de agenda van Boogschutter voor 2019 staat gaat door, geen tegenslagen met name door de positieve energie van Jupiter. December 2019 is een fantastische maand voor Boogschutter, een droom komt uit, de gewenste verre reis?
 
Single Boogschutter vindt het goed zoals het is, er zijn immers altijd bewonderaars in het leven van een Boogschutter. Vrienden, uitjes en vakanties, er is altijd iets te doen Boogschutter vermaakt zich ook zonder een vaste relatie. Toch begint het tussen mei en oktober te kriebelen, Boogschutter verlangt naar een vaste relatie maar het blijft bij korte romances. Als het verlangen naar een vaste relatie weggeëbd is gebeurd er iets onverwachts begin december, het zou deze keer weleens de ware kunnen zijn.
 
Boogschutter in een relatie begint 2019 vol liefde. Beste vrienden, echte maatjes en liefdespartners van elkaar. Boogschutter is dankbaar voor deze mooie relatie. Is het de drang naar vrijheid, achterdocht of het gevoel zich te afhankelijk te voelen? De hele maand april neemt Boogschutter afstand om tot zichzelf te komen en na te denken. Van mei t/m oktober is Boogschutter voor de partner een groot vraagteken, soms dichtbij en soms onbereikbaar. Vanaf 2 november is Boogschutter weer helemaal terug in de relatie.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop boogschutter of alles over het sterrenbeeld boogschutter.

 

Steenbok: Benut al je mogelijkheden 2019 wordt succesvol

 
Van veranderingen houden Steenbokken niet zo, maar het jaar 2019 brengt veel nieuwe en vooral mooie kansen. Vanaf maart is Steenbok dan eindelijk in staat oude dingen los te laten en nieuwe kansen te pakken. Doordat het lukt de veranderingen door te voeren is Steenbok enorm trots op zichzelf.
 
Single Steenbok geniet volop van het vrijgezellenleven en laat echte liefde niet toe. Het is een combinatie van bindingsangst en verlatingsangst. Vluchten in werk of andere bezigheden doet het verlangen naar liefde vergeten. In november wordt Steenbok echter verrast als er een heel bijzonder persoon die uit het niets verschijnt. Vlinders en een roze bril maken de winter van 2019 warm voor Steenbok.
 
Steenbok in een relatie begint het jaar samen een beetje stroef, beiden zijn meer met zichzelf bezig dan met elkaar. In februari gaat het weer fantastisch en voelt Steenbok zich weer enorm aangetrokken tot de partner. In april en mei zijn er echter weer wat strubbelingen en sluit Steenbok zich af. Na veel gesprekken, misschien relatietherapie is in de herfst de relatie weer intens en hartstochtelijker dan ooit.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop steenbok of alles over het sterrenbeeld steenbok.

 

Waterman: Het wordt een spannend jaar


Veel nieuwe projecten en opdrachten in 2019 voor Waterman. Een succesvol 2019 zal het zeker worden. Waterman is flexibel, heeft enorm veel fantasie en laat zich door een paar tegenslagen in maart en juli niet van de wijs brengen. Vanaf september plukt Waterman de vruchten, het kan dan ook bijna niet meer beter worden de laatste maanden van 2019 Waterman.
 
Single Waterman flirt succesvol en geniet met volle teugen en heeft veel plezier. In de maanden oktober en november is de kans groot een foute liefde tegen te komen. Teveel en alleen flirten trekt misschien foute mannen en vrouwen aan. Waterman doet een stapje terug en dan, tegen de feestdagen, eind 2019 is Waterman verliefd tot over de oren.
 
Waterman in een relatie begint het nieuwe jaar met veel discussies. Waterman is verbaal sterk maar laat in maart pas echt weten wat hem of haar dwars zit. Door zich eindelijk kwetsbaar op te stellen herstelt de harmonie in de relatie. De mooiste tijd moet echter nog komen, in de zomer is de relatie beter dan ooit.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop waterman of alles over het sterrenbeeld waterman.


 

Vissen: 2019 is een opwindend jaar maar aanpakken


Alle wat komt in 2019 kan je op lange termijn heel gelukkig maken maar je moet wel aanpakken. Verhuizen, andere baan, relatie, vrienden en familie alles in het leven van Vissen heeft in 2019 aandacht nodig. Niets gaat vanzelf, Vissen moet er in 2019 de schouders onder zetten.
 
Single Vissen heeft afgelopen kerst besloten in 2019 de ware te vinden. Geen kerst en jaarwisseling meer zonder partner, het moet gebeuren in 2019. Vissen moet wel een beetje geduld hebben tot augustus. Dan kan Vissen het vrijgezellen leven voorgoed achter zich laten. Een oude bekende? Het zou weleens liefde op het tweede gezicht kunnen zijn.
 
Vissen in een relatie begint 2019 als een sprookje maar vanaf 10 januari komt de twijfel toch zo nu en dan of het de ware partner is. In maart denkt Vissen heel veel over de relatie na en komt dan eindelijk tot de conclusie dat het de ware is. Door de twijfel en afstand heeft de partner van Vissen ook afstand genomen. De relatie heeft nu veel aandacht nodig en dan komt het vertrouwen toch terug. Vanaf augustus is de relatie intenser dan ooit.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


Lees hier jouw daghoroscoop vissen of alles over het sterrenbeeld vissen.Deel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook Seks met je ex
Seks met je ex
Seks met je ex heeft voordelen maar helaas ook nadelen. Het is niet voor iedereen weggelegd om zorgeloos seks met een ex te hebben.

Lees deze blog >

Lees ook Bestel je wensen voor 2019 bij het universum
Bestel je wensen voor 2019 bij het universum
Jouw wensen gaan in vervulling, bestel alles wat jij maar wilt bij het Universum.

Lees deze blog >

Lees ook Dit is het type man dat op jou valt
Dit is het type man dat op jou valt
Jouw sterrenbeeld kan een beeld geven welk type man op je valt en de reden waarom sommige mannen afhaken.

Lees deze blog >

Lees ook 5 Tips om een vaste partner te krijgen
5 Tips om een vaste partner te krijgen
Gaat je relatie niet naar de volgende fase, naar een vaste relatie? Lees hier waarom.

Lees deze blog >

Lees ook 10 Voordelen van Single zijn
10 Voordelen van Single zijn
Zit je vast in een halfslachtige relatie of heb je genoeg van het single zijn?

Lees deze blog >

Top