Ascendant Weegschaal met andere ascendanten

Ascendant Weegschaal & Sterrenbeeld Weegschaal met andere ascendanten

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Weegschaal ascendant

Een Weegschaal ascendant is vrolijk, welgemanierd, enthousiast en altijd knap, een lelijke Weegschaal ascendant kom je niet tegen. De lippen van een Weegschaal ascendant zijn hartvormig en dieprood, het haar is golvend of krullend. Zijn of haar gelaatstrekken zijn regelmatig en meestal heeft een Weegschaal ascendant kuiltjes in de wangen of een kuiltje in de kin. Het lichaam is volslank, zeker niet dik, vrouwen hebben prachtige ronding.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Weegschaal ascendant

De kledingstijl van een Weegschaal ascendant is casual chic. Geen spijkerbroeken met rafels of slijtplekken. De voorkeur gaat uit naar mooi afgewerkte stoffen. Kleding moet er verzorgd uitzien volgens een Weegschaal ascendant. Hij of zij weet als geen ander hoe je een casual outfit met een chic detail combineert. Een Weegschaal ascendant weet wat in de mode is, maar draagt het liefst geen kleding die wordt voorgeschreven.

 

Zo zien anderen een Weegschaal ascendant

Een Weegschaal ascendant is spraakzaam, maar kan ook heel goed luisteren en komt enthousiast, positief, intelligent goedgelovig en onrustig op anderen over. Een Weegschaal ascendant maakt graag grapjes, vaak ten koste van anderen, waardoor mensen zich ongemakkelijk voelen. Ook kan een Weegschaal ascendant overkomen alsof hij of zij niets om anderen geeft, terwijl hij of zij simpelweg niet weet hoe het moet, betrokkenheid tonen.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Weegschaal ascendant in de liefde

Een Weegschaal ascendant is het gelukkigst, als hij of zij een partner heeft. Hij of zij hecht zich als een octopus aan zijn of haar partner vast, maar geeft zichzelf nooit helemaal, Hij of zij vindt het moeilijk zijn of haar kwetsbaarheid te tonen. Een Weegschaal ascendant wil niet worden overheerst door zijn of haar partner. Hij of zij toont liefde met verrassingen. De cadeautjes en ideeën zijn fantasierijk, bijna meesterlijk.

 

Een Weegschaal ascendant en seks 

De seksdrive van een Weegschaal ascendant is gemiddeld, omdat hij of zij in de eerste plaats gericht is op details en niet op de daad. Mooie lakens, kaarslicht, champagne, aardbeien, slagroom en massageolie horen bij seks volgens een Weegschaal ascendant. Hij of zij wil de ander verwennen en verleiden door eerst een romantische sfeer te creëerden. Een Weegschaal ascendant houdt niet van ruw of grof en is geen fan van vijf minuten seks.

 

Sterrenbeeld Weegschaal met andere ascendanten

 

Weegschaal met ascendant Ram

Een Weegschaal met een Ram ascendant komt op anderen enthousiast, vastberaden en moedig over. Hij of zij heeft een wie niet waagt, die niet wint houding en kent geen schaamte. Als een Weegschaal met een Ram ascendant zijn of haar masker laat vallen en laat ziet wie hij of zij werkelijk vanbinnen is, blijkt dat hij of zij niet zo stoer is.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Weegschaal met ascendant Stier

Een Weegschaal met een Stier ascendant komt op anderen hartelijk, rustig, charmant, voorzichtig, materialistisch en volhardend over. Hij of zij houdt van mooie spullen en comfort. Een Weegschaal met als ascendant Stier heeft behoefte aan de nieuwste gadgets, kleding, schoenen of wat dan ook. 

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Weegschaal met ascendant Tweelingen

Een Weegschaal met een Tweelingen ascendant komt op anderen charmant, flirterig, welbespraakt en nieuwsgierig over. Opvallend zijn de grote sprekende ogen van een Weegschaal met een Tweelingen ascendant. Omdat hij of zij zich snel verveelt kan een Weegschaal met een Tweelingen ascendant ongeïnteresseerd overkomen, maar is dit zeker niet. Hij of zij houdt zich gewoon liever niet te lang bezig met onbelangrijke dingen.


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Weegschaal met ascendant Kreeft

Een Weegschaal met een Kreeft ascendant komt op anderen fascinerend, geduldig, soms extravert en de andere keer afstandelijk over. Hij of zij is enorm aantrekkelijk, gevoelig en lichtgeraakt. Een Weegschaal met als ascendant Kreeft kan behoorlijk overtuigend en vasthoudend zijn. Het gedrag van een Weegschaal met een Kreeft ascendant kan voor anderen lastig zijn. Hij of zij houdt zich altijd groot en trekt zich plotseling terug.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Weegschaal met ascendant Leeuw

Een Weegschaal met een Leeuw ascendant komt op anderen levenslustig, loyaal, zelfverzekerd, en betrouwbaar over. Hij of zij mijdt mensen met een negatieve instelling,
Is enthousiast, luidruchtig, gul en zal nooit iemand in de steek laten. Een Weegschaal met als ascendant Leeuw houdt van plezier maken en maakt anderen graag aan het lachen.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Weegschaal met ascendant Maagd

Een Weegschaal met als ascendant Maagd komt op anderen attent, bescheiden, intellectueel en nuchter over. Hij of zij laat zich niet snel meesleuren door emoties, staat met beide benen op de grond en verwacht dat anderen hun beloftes nakomen. Een ruzie met een Weegschaal met als ascendant Maagd is niet te winnen, hij of zij werkt gewoon niet mee en loopt weg.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Weegschaal met ascendant Weegschaal

Een Weegschaal met ascendant Weegschaal komt op anderen beschaafd, grappig, slim en charmant over. Hij of zij kan bruggen bouwen tussen mensen die het niet met elkaar eens zijn. Een Weegschaal met als ascendant Weegschaal heeft de gave een situatie vanuit alle kanten te bekijken, maakt graag grapjes, het liefst ten koste van anderen, om ze uit hun evenwicht te brengen.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Weegschaal met ascendant Schorpioen

Een Weegschaal met ascendant Schorpioen kan op anderen arrogant overkomen, hij of zij heeft fijne, scherpe gelaatstrekken en prachtige wenkbrauwen. Draagt kleding volgens de laatste mode, een mooi horloge of een ander mooi sieraad. Een Weegschaal met als ascendant Schorpioen is terughoudend en vertelt niets persoonlijks over zichzelf tijdens een eerste ontmoeting.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen 

 

Weegschaal met ascendant Boogschutter

Een Weegschaal met een Boogschutter ascendant komt op anderen warm, positief en spontaan over. Hij of zij neemt geen blad voor de mond en kan daardoor, onbedoeld, bot op anderen overkomen. De gelaatstrekken zijn regelmatig, de ogen helder en het voorhoofd breed. Opvallend is dat de bewegingen van een Weegschaal met als ascendant Boogschutter snel zijn, hij of zij spreekt met gebaren en beweegt zo nu en dan het hoofd om een haarlok op zijn plaats te leggen.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Weegschaal met ascendant Steenbok

Een Weegschaal met ascendant Steenbok is aantrekkelijk, de gelaatstrekken zijn zacht, de neus recht en de ogen helder met een serieuze blik. Opvallend is dat zijn of haar leeftijd moeilijk te schatten is, een Weegschaal met als ascendant Steenbok is meestal ouder dan je denkt. Hij of zij komt goedgemanierd over en draagt het liefst dure kleding van uitstekende kwaliteit,

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Weegschaal met ascendant Waterman

Een Weegschaal met ascendant Waterman komt spontaan, zelfverzekerd en ongrijpbaar op anderen over. De gelaatstrekken zijn fijn, de oren klein en de neus is recht. Een Weegschaal met als ascendant Waterman is niet te herkennen aan zijn of haar kledingstijl. Hij of zij draagt kleding waar hij of zij zin in heeft en past zich niet aan een gelegenheid aan. Opvallend is dat een Weegschaal met een Waterman ascendant iedereen het gevoel geeft dat hij of zij belangrijk is.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Weegschaal met ascendant Vissen

Een Weegschaal met ascendant Vissen heeft een gladde huid, de ogen hebben een vriendelijke blik en de oogleden zijn meestal zwaar. Hij of zij draagt mooie kledingstukken voor weinig geld en heeft een goede smaak wat accessoires betreft. Een Weegschaal met als ascendant heeft een bijzondere gave, iedereen voelt zich onmiddellijk op zijn gemak door zijn of haar vriendelijke, betrokken uitstraling.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]