Ascendant Waterman met andere ascendanten

Ascendant Waterman

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Waterman ascendant

Een Watermanascendant herkennen is niet moeilijk, hij of zij heeft een zelfverzekerde, vrolijke, verre, magnetische blik in zijn of haar ogen. De ogen van een Waterman ascendant zijn helder, glinsteren en hebben een ondeugende blik.  Het haar is stijl of het tegenovergestelde, dicht ineen gekruld in de kleur blond of bruin. De gelaatstrekken van een Waterman ascendant zijn fijn, de oren klein en zijn of haar neus is recht. Opvallend is dat een Waterman vrouw ascendant brede schouders heeft een Waterman man ascendant brede heupen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Waterman ascendant

Een Waterman ascendant is het enige ascendant dat niet aan zijn of haar kledingstijl te herkennen is. Hij of zij draagt het liefst kleding van goede kwaliteit en volgens de laatste modetrend, maar maakt zich niet druk of zijn of haar outfit bij de gelegenheid past. Een Waterman ascendant draagt waar hij of zij zin in heeft en niet wat een ander voorschrijft. 

 

Zo zien anderen een Waterman ascendant

Een Waterman ascendant komt op anderen spontaan, intelligent, zelfverzekerd, rebels en ongrijpbaar over. Hij of zij kan anderen betoveren met zijn of haar raadselachtige charme. Een Waterman ascendant is niet te voorspellen waardoor mensen soms niet weten of ze nu woedend, verbijsterd of helemaal niet moeten reageren. Hij of zij heeft de gave op vriendelijke, kalme en rationele manier zijn of haar zin te krijgen. Een Waterman ascendant geeft iemand het gevoel dat hij of zij belangrijk en interessant is.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Waterman ascendant in de liefde

Een Waterman ascendant speelt met de liefde, omdat de liefde verwarrend voor hem of haar is. Hij of zij verwart de liefde met vriendschap en vindt het moeilijk zich één te voelen met een partner. Een Waterman ascendant lijkt vaak afwezig in een relatie, hij of zij is met van alles bezig behalve met de liefde. Met onbeheerste emoties kan een Waterman ascendant niet omgaan en emotionele vertoningen die bedoeld zijn om hem of haar een schuldgevoel te geven werken niet.

 

Een Waterman ascendant en seks

Een Waterman ascendant staat overal voor open op seksueel gebied en bedrijft de liefde op een luchtige manier. Grapjes en samen naakt door het huis lopen, daar geniet een Waterman ascendant van. Hij of zij kan te lang blijven hangen in het voorspel en extreem onverschillig en grof overkomen tijdens de seks. Een Waterman ascendant heeft iemand nodig die de spanning erin kan houden, hem of haar steeds weer kan en wil verrassen met seksspelletjes.

 

Sterrenbeeld Waterman met andere ascendanten

 

Waterman met ascendant Ram

Een Waterman met een Ram ascendant komt op anderen luidruchtig, druk, oprecht, vastberaden en spraakzaam over. Hij of zij heeft iets bazigs en is rap van tong. Wanneer een Waterman met als ascendant Ram zijn of haar masker laat afvallen, geen rol meer speelt en laat zien wie hij of zij werkelijk van binnen is, blijkt dat hij of zij rustiger is. Rebels, charmant en allesbehalve dominant.

Lees hier mer over de ascendant Ram

 

Waterman met ascendant Stier

Een Waterman met een Stier ascendant komt op anderen sympathiek, geïnteresseerd, rustig en betrouwbaar over. Hij of zij kan goed luisteren en enorm goede adviezen weten. Een Waterman met als ascendant Stier weet veel, heeft een brede algemene kennis en is meestal hoogbegaafd. Opvallend is dat zij of hij je tegemoet treedt met een glimlach en twinkelende ogen.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Waterman met ascendant Tweelingen

Een Waterman met een Tweelingen ascendant komt op anderen levenslustig, spraakzaam, open, grappig en onbekommerd over. Het lijkt of hij of zij zich geen zorgen maakt en overal een oplossing voor heeft. Opvallend zijn de elegante snelle bewegingen die een Waterman met als ascendant Tweelingen maakt en dat zijn of haar leeftijd moeilijk te schatten is.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Waterman met ascendant Kreeft

Een Waterman met een Kreeft ascendant komt op anderen zachtaardig, verleidelijk, geduldig en vastberaden over. Als je hem of haar beter leert kennen, het Waterman karakter naar boven komt, blijkt dat hij of zijn helemaal niet zo geduldig is. Een Waterman met als ascendant Kreeft heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde. Prachtige grote ronde ogen en een zachte huid.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Waterman met ascendant Leeuw

Een Waterman met een Leeuw ascendant komt op anderen spontaan, warm, open, zelfverzekerd en flamboyant over. Hij of zij leeft in het nu, bij vervelende gebeurtenissen staat een Waterman met Leeuw als ascendant liever niet te lang stil. Hij of zij kijkt liever naar de toekomt dan naar het verleden. Opvallend is dat een Waterman met ascendant Leeuw een indrukwekkende verschijning is, die je niet snel vergeet.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Waterman met ascendant Maagd

Een Waterman met een Maagd ascendant komt op anderen attent, intelligent, rustig en nuchter over. Opvallend is dat hij of zij altijd fantastisch gekleed is en zijn of haar schoenen gepoetst zijn. Het kapsel van een Waterman met als ascendant Maagd zit elke dag goed, wat voor weer het ook is. Hij of zij is bijzonder aantrekkelijk, heeft regelmatige gelaatstrekken en een symmetrisch gezicht.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Waterman met ascendant Weegschaal

Een Waterman met een Weegschaal ascendant komt op anderen opgewekt, welgemanierd, enthousiast en aantrekkelijk over. Opvallend is dat een Waterman met een Weegschaal ascendant een meester in flirten is. Hij of zij flirt met jong en oud en heeft niet door dat anderen zijn of haar gedrag als flirten opvatten.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Waterman met ascendant Schorpioen

Een Waterman met een Schorpioen ascendant trekt overal de aandacht, hij of zij heeft van nature een immense seksuele aantrekkingskracht. Op anderen komt een Waterman met als ascendant Schorpioen ondoorgrondelijk over, hij of zij heeft iets raadselachtigs. Opvallend is dat hij of zij zich volgens de laatste modetrend kleedt.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Waterman met ascendant Boogschutter

Een Waterman met een Boogschutter ascendant komt op anderen optimistisch, onbezorgd, wijs, geïnteresseerd en zonnig over. Wanneer een Waterman met als ascendant Boogschutter aanwezig is vult de ruimte zich met positieve energie. Opvallend is dat hij of zij spreekt met gebaren en snelle bewegingen.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Waterman met ascendant Steenbok

Een Waterman met een Steenbok ascendant komt op anderen rustig, beschaafd, chic en soms ongevoelig op anderen over. Hij of zij kan niet goed met emoties van anderen omgaan. Opvallend is dat een Waterman met als ascendant Steenbok nooit ongevraagd zijn of haar mening geeft, niet uitbundig is maar ernstig en ingetogen.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Waterman met ascendant Waterman

Een Waterman met een Waterman ascendant komt op anderen energiek, luchtig, levendig, rebels en zelfverzekerd over. Hij of zij heeft een groot sociaal netwerk en kan het goed vinden met iedereen die ook van plezier maken houdt. Een Waterman met als ascendant Waterman is een harde werker en heeft vermaak en lol nodig om goed te functioneren.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Waterman met ascendant Vissen

Een Waterman met een Vissen ascendant komt op anderen zachtmoedig, voorkomend, belangstellend en gemoedelijk over. Opvallend is zijn of haar gladde, gave huid. Bij een Waterman met als ascendant Vissen voelt iedereen zich op zijn gemak. Hij of zij heeft de gave echt naar anderen te luisteren.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]