Ascendant Boogschutter met andere ascendanten

Ascendant Boogschutter

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Boogschutter ascendant

Een Boogschutter ascendant herkennen is eenvoudig, hij of zij heeft een warme, positieve uitstraling. Zijn of haar gelaatstrekken zijn regelmatig en vriendelijk, de schedel is hoog, het voorhoofd breed en de ogen zijn helder en spreken boekdelen. De bewegingen van een Boogschutter ascendant zijn snel, hij of zij spreekt met gebaren, waardoor er regelmatig een glas of ander voorwerp omvalt. Boogschutter ascendanten zijn meestal groot, maar ook zijn er Boogschutter ascendanten die kleiner zijn dan de gemiddelde mens. Hij of zij beweegt zo nu en dan met het hoofd om een haarlok weer op zijn plaats te leggen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Boogschutter ascendant

De kledingstijl van de meeste Boogschutter ascendanten is casual, maar kan ook extravagant zijn. Accessoires zijn voor hem of haar belangrijk, maar ook schoenen. Het liefst draagt een Boogschutter ascendant comfortabele opvallende schoenen volgens de laatste modetrend. Een Boogschutter ascendant heeft de gave er duur en modieus uit te zien met een klein budget.

 

Zo zien anderen een Boogschutter ascendant

Een Boogschutter ascendant komt op anderen spontaan, enorm warm en positief over. Soms schrikken mensen van zijn of haar botte opmerkingen. Een Boogschutter ascendant neemt geen blad voor de mond, kan onbedoeld enorm bot overkomen. Hij of zij zegt bijvoorbeeld op een onschuldige, vriendelijke wijze: ’Wat ben je dik geworden.’ Wanneer hij of zij dan ziet dat de uitdrukking van het gezicht van de ander vertrekt, zegt hij of zij: ‘Het staat je uitstekend, je huid is zo glad en geen rimpel te zien.’ Een Boogschutter ascendant is zo populair dat anderen hem of haar meteen vergeven.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Boogschutter ascendant in de liefde

Een Boogschutter ascendant heeft een groot hart en veel liefde te geven. Hij of zij is aanhankelijk, maar toont liefde op zijn of haar manier. Een Boogschutter ascendant geeft een partner het gevoel dat hij of zij de enige is op de wereld is, zet zich voor honderd percent in, maar eist ook vrijheid. Ook is een Boogschutter ascendant romantisch, een onromantische partner, maar ook een bezitterige partner wordt snel aan de kant gezet.

 

Een Boogschutter ascendant en seks

Een Boogschutter ascendant heeft een hoge seksdrive en niet onbelangrijk, een groot uithoudingsvermogen op seksueel gebied. Hij of zij is gericht op plezier en gezelligheid ook tijdens de seks. Tijdens de seks is een Boogschutter ascendant enthousiast en vooral nieuwsgierig. Hij of zij wil zien en voelen hoe de ander op hem of haar reageert. Een Boogschutter ascendant is allesbehalve verlegen tijdens de seks en vindt het saai om alleen seks in bed te bedrijven. Seks in de duinen, in het bos of waar dan ook, daar geniet een Boogschutter ascendant van.

 

Sterrenbeeld Boogschutter met andere ascendanten

 

Boogschutter met ascendant Ram

Een Boogschutter met een Ram ascendant komt op anderen overweldigend over, als een onverwachte hagelbui, maar zeker niet zo kil en onwelkom. Hij of zij is vastberaden, moedig en vol passie, kan soms bot overkomen, maar is dit zeker niet. Een Boogschutter met als ascendant Ram zegt gewoon wat in hem of haar opkomt.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Boogschutter met ascendant Stier

Een Boogschutter met een Stier ascendant komt op anderen open en relaxed over. Het is een aantrekkelijke, integere, intelligente, zelfverzekerde verschijning met gevoel voor humor. Opvallend is dat een Boogschutter met als ascendant Stier een brede algemene kennis heeft en een groot probleemoplossend vermogen.  

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Boogschutter met ascendant Tweelingen

Een Boogschutter met een Tweelingen ascendant heeft een energieke, levenslustige uitstraling. Opvallend zijn haar op zijn prachtige, sprekende ogen. Wanneer een Boogschutter met als ascendant Tweelingen een ruimte betreedt, vult de ruimte zich met positieve energie. Elk feest, etentje of andere bijeenkomst is geslaagd als hij of zij aanwezig is.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Boogschutter met ascendant Kreeft

Een Boogschutter met een Kreeft ascendant komt op anderen warm, vriendelijk en betrokken over. Het is een fascinerende verschijning, open en terughoudend tegelijk. Een Boogschutter met als ascendant Kreeft doet niets tegen zijn of haar zin in, is duidelijk waardoor anderen weten waar ze aan toe zijn.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Boogschutter met ascendant Leeuw

Een Boogschutter met een Leeuw ascendant komt op anderen positief en spontaan over. Hij of zij straalt zelfvertrouwen uit en maakt een onuitwisbare eerste indruk. Opvallend zijn haar of zijn gave huid, levendige bewegingen en gracieuze manier van lopen. Een Boogschutter met als ascendant Leeuw trekt overal de aandacht, mensen kunnen hun ogen niet van hem of haar afhouden.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Boogschutter met ascendant Maagd

Een Boogschutter met een Maagd ascendant komt op anderen attent, intelligent, aantrekkelijk bijzonder elegant over. Hij of zij straalt een zuivere energie uit, waardoor anderen zich onmiddellijk op hun gemak voelen. Opvallend is dat een Boogschutter met als ascendant Maagd behoedzamer, voorzichtiger en kritischer is dan Boogschutters met andere ascendanten.  

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Boogschutter met ascendant Weegschaal

Een Boogschutter met een Weegschaal ascendant komt op anderen intelligent, spraakzaam, beschaafd, ongekunsteld en ondernemend over. Hij of zij grijpt iedere kans aan om iets te ondernemen. Een Boogschutter met als ascendant Weegschaal kan overkomen alsof hij of zij niet om anderen geeft, maar het tegenovergestelde is waar. Hij of zij weet gewoon niet hoe het moet en denkt dat anderen zoals hijzelf of zijzelf is, zelfredzaam.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Boogschutter met ascendant Schorpioen

Een Boogschutter met een Schorpioen ascendant komt op anderen charmant en charismatisch over. Hij of zij betovert anderen met zijn of haar erotische aantrekkingskracht.  Opvallend is dat een Boogschutter met als ascendant Schorpioen afstandelijker en wantrouwender is dan Boogschutters met andere ascendanten.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Boogschutter met ascendant Boogschutter 

Een Boogschutter met een Boogschutter ascendant komt op anderen warm, sympathiek, onafhankelijk en ontspannen over. Hij of zij galoppeert door het leven en is een vermakelijke gesprekspartner. Wanneer een Boogschutter met als ascendant Boogschutter een kamer binnenstapt vult de kamer zich met positieve energie. Hij of zij brengt leven in de brouwerij. Opvallend is dat een Boogschutter met een Boogschutter ascendant direct is en iedereen gelijk behandelt.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Boogschutter met ascendant Steenbok

Een Boogschutter met een Steenbok ascendant komt op anderen welgemanierd, vastberaden en serieus over. Hij of zij is geboren met goede manieren en weet zich overal aan te passen. Opvallend is dat een Boogschutter met als ascendant Steenbok, arm of rijk, zich onberispelijk kleedt. Ook houdt hij of zij niet van verliezen en kan warm, maar ook kil overkomen.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Boogschutter met ascendant Waterman

Een Boogschutter met een Waterman ascendant komt op anderen zelfverzekerd, ongrijpbaar, flirterig en praktisch over. Het kan hem of haar weinig schelen wat anderen denken en doet wat hij of zij wil. Een Boogschutter met als ascendant Waterman kan niet met onbeheerste emoties omgaan. Hij of zij heeft een hekel aan verantwoording afleggen en kan behoorlijk tegendraads zijn.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Boogschutter met ascendant Vissen

Een Boogschutter met een Vissen ascendant komt op anderen onderhoudend, betrokken en hulvaardig over. Hij of zij doet er alles aan om conflicten te vermijden. Opvallend is dat een Boogschutter met als ascendant Vissen niet onder de indruk is van geld en roem, maar onder de indruk is als iemand zich kwetsbaar openstelt. Ook heeft een Boogschutter met een Vissen ascendant een bijzondere gave, hi of zij kan anderen he gevoel geven dat ze ertoe doen, belangrijk zijn.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]