Ascendant Maagd met andere ascendanten

Ascendant Maagd

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Maagd ascendant

Een Maagd ascendant is te herkennen aan zijn of haar prachtige, rustige ogen die intelligentie uitstalen en aan zijn of haar slanke lichaam. Een Maagd ascendant is bijzonder aantrekkelijk en heeft perfecte gelaatstrekken. De ogen, lippen, oren en mond zij niet te groot en niet te klein. Een Maagd ascendant is ijdel en kijkt vaker in de spiegel dan anderen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl Maagd ascendant 

Een Maagd ascendant draagt het liefst conservatieve, tijdloze, zakelijke kleding. Zakelijke kleding heeft het imago van saai, maar een Maagd ascendant ziet er in deze kledingstijl bijzonder elegant uit. De voorkeur gaat uit naar stoffen die mooi vallen en de kleuren zijn neutraal, zoals blauw, grijs, beige en taupe. Opvallend is dat een Maagd vrouw de kleur van haar handtas in de kleur van haar schoenen terug laat komen.

 

Zo zien anderen een Maagd ascendant

Een Maagd ascendant komt op anderen kalm, attent, praktisch, intelligent, kritisch en een beetje geheimzinnig over. Hij of zij is sociaal, enorm betrokken, heeft een charmante glimlach en wil zich niet mee laten sleuren door emoties van anderen. Omdat een Maagd ascendant constant aan het analyseren en piekeren is kan hij of zij blokkeren en onverwacht afstandelijk op anderen overkomen.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Maagd ascendant in de liefde

Een Maagd ascendant neemt de liefde serieus en onderzoekt nauwkeurig of de ander zijn of haar liefde wel waard is. Hij of zij is kieskeurig ook op liefdesgebied. Een Maagd ascendant heeft geen haast, elk detail zal hem of haar opvallen en de eisen zijn hoog. Het is een gewoontedier, houdt van sleur, wordt liever niet verrast, en verwacht dat een partner op tijd komt en geen paar minuten later.

 

Een Maagd ascendant en seks 

Een Maagd ascendant heeft een hoge seksdrive, houdt van nieuwe standjes, is erop gericht zijn of haar partner te bevredigen en kan helemaal losgaan, zolang het gaat zoals hij of zij het wil. Een Maagd ascendant houdt niet van spontane seks, maar wil dat zijn of haar partner eerst een bad of douche neemt en tandenpoetst. Er zijn Maagd ascendanten die in de agenda van hun partner noteren wanneer ze tijd hebben voor seks, zodat de partner zich kan voorbereiden.

 

Sterrenbeeld Maagd met andere ascendanten

 

Maagd met ascendant Ram

Een Maagd met ascendant Ram komt op anderen enthousiast, zelfverzekerd, vrolijk en strijdlustig over. Hij of zij is sexy, rap van tong, praat honderduit en maakt een zorgeloze indruk. Maar als je een Maagd met een Ram ascendant beter leert kennen, blijkt dat hij of zij veel rustiger en bescheidener is dan hij of zij zich voordeed.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Maagd met ascendant Stier 

Een Maagd met een Stier ascendant komt op anderen gemoedelijk, stabiel, betrokken, eerlijk en geduldig over. Hij of zij kan zich goed aanpassen aan anderen en doet zich niet anders voor. Een Maagd met een Stier ascendant heeft niet de behoefte om in het middelpunt van belangstelling te staan. Ook heeft hij of zij een goed gevoel voor humor, weliswaar een tikkeltje sarcastisch, maar niet op een aanvallend manier.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Maagd met ascendant Tweelingen

Een Maagd met een Tweelingen ascendant komt op anderen grappig, intelligent, veelzijdig en intelligent over. Hij of zij praat honderduit, is zeer welbespraakt, heeft een uitgebreid vocabulaire en is nieuwsgierig naar de mening van anderen.  Een Maagd met als ascendant Tweelingen past zich direct aan zijn of haar omgeving aan, maar als je hem of haar beter leert kennen blijkt dat hij of zij van nature rustiger en bedachtzamer is.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Maagd met ascendant Kreeft

Een Maagd met een Kreeft ascendant komt op anderen aantrekkelijk, overtuigend, toegewijd en vasthoudend over. Hij of zij past zich op een bescheiden manier aan, aan zijn of haar omgeving. Een Maagd met als ascendant Kreeft is niet opdringerig, schat zichzelf niet te hoog in, maar heeft een realistisch zelfbeeld. Hij of zij heeft niet de behoefte op de voorgrond te staan.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Maagd met ascendant Leeuw

Een Maagd met een Leeuw ascendant komt op anderen elegant, positief, spontaan, genereus en zelfverzekerd over. Hij of zij trekt als een magneet mensen aan, is gul en geeft grote fooien. Wanneer je een Maagd met als ascendant Leeuw beter leert kennen, zijn of haar masker is afgevallen, blijkt dat hij of zij veel rustiger is en extreem kritisch.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Maagd met ascendant Maagd

Een Maagd met een Maagd ascendant komt op anderen bescheiden, attent, reëel en ingetogen over. Een Maagd met als ascendant Maagd is makkelijk te herkennen, hij of zij houdt van dieren, voert graag intellectuele gesprekken, is praktisch ingesteld en heeft oog voor details en staat met beide benen op de grond.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Maagd met ascendant Weegschaal 

Een Maagd met een Weegschaal ascendant komt op anderen charmant, kalm, welgemanierd besluiteloos en veeleisend over. Hij of zij heeft een enorme aantrekkingskracht, praat veel, maar vertelt niets over zichzelf en al helemaal niet wanneer het over gevoelens gaat. Als je een Maagd met als ascendant beter leert kennen blijkt dat hij of zij dingen letterlijk opvat, onafhankelijk en wantrouwend is.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Maagd met ascendant Schorpioen

Een Maagd met een Schorpioen ascendant komt op anderen onweerstaanbaar sexy over. Hij of zij is charmant, neemt eerlijke besluiten, heeft diepgang, maar zal nooit als eerste op iemand afstappen om kennis te maken. Een Maagd met als ascendant Schorpioen heeft een goed gevoel voor humor en een uitstekend geheugen.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Maagd met ascendant Boogschutter

Een Maagd met een Boogschutter ascendant komt op anderen slim, optimistisch, wijs, oprecht en avontuurlijk over. Hij of zij heeft een open mind en is graag onder mensen en meester in het sluiten van vriendschappen. Wanneer je een Maagd met als ascendant Boogschutter beter leert kennen, blijkt dat zijn of haar ware natuur afwijkt. Hij of zij is huiselijker en niet zo avontuurlijk.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Maagd met ascendant Steenbok

Een Maagd met een Steenbok ascendant komt op anderen aantrekkelijk, vastberaden, intelligent, rustig, ernstig en bescheiden over. Hij of zij luistert graag naar anderen, maar vertelt weinig over zichzelf. Een Maagd met een Steenbok ascendant is ambitieus en enorm kritisch op zichzelf en anderen. Hij of zij neemt geen genoegen met goed, het moet uitstekend zijn.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Maagd met ascendant Waterman

Een Maagd met een Waterman ascendant komt op anderen zelfverzekerd, sociaal, eigenwijs, rebels en een tikkeltje excentriek over. Hij of zij heeft een vrije geest, houdt van plezier maken en staat overal voor open. Het kan hem of haar weinig schelen wat anderen denken, een Maagd met als ascendant Waterman doet wat hij of zij wil.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Maagd met ascendant Vissen 

Een Maagd met een Vissen ascendant komt op anderen zachtaardig, empathisch, leergierig en veelzijdig over. Hij of zij kan zo nu en dan meegaand overkomen, maar een Maagd met als ascendant Vissen heeft wel degelijk een mening. Ook kan hij of zij arrogant overkomen, maar is dat niet. Een Maagd met een Vissen ascendant is gewoon liever in het gezelschap van gelijkgestemden.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]