Ascendant Schorpioen met andere ascendanten

Ascendant Schorpioen 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Schorpioen ascendant

Een Schorpioen ascendant is onweerstaanbaar sexy, heeft klasse en trekt overal de aandacht. De meeste Schorpioen ascendanten zijn stevig gebouwd, maar zeker niet dik. De gelaatstrekken zijn scherp, de neus opvallend en de wenkbrauwen zijn zwaar. Meestal zijn de haren en ogen donker, mannen zijn op hun armen en benen vaak behaarder dan andere mannen. Een Schorpioen ascendant zal zelden zijn of haar voorhoofd fronsen of blozen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van Schorpioen een ascendant

Een Schorpioen ascendant draagt kleding volgens de laatste modetrends, maar heeft wel een eigen stijl. Hij of zij koopt kleding van goede kwaliteit en accessoires zijn onmisbaar voor een Schorpioen ascendant. Ook sieraden zijn belangrijk, hij draagt een mooi horloge en zij heeft bij iedere outfit de passende sierraden. Een Schorpioen ascendant kan er sportief uitzien, klassiek, romantisch of urban, wat hij of zij ook draagt het straalt altijd klasse uit.

 

Zo zien anderen een Schorpioen ascendant

Een Schorpioen ascendant komt op anderen mysterieus en afstandelijk over. Hij of zij vertelt tijdens een eerste ontmoeting niets over zichzelf, kijkt de kat uit de boom, maar doet zich nooit anders voor dan hij of zij is. Een Schorpioen ascendant leren kennen kost tijd. Pas wanneer hij of zij de ander vertrouwt wordt het terughoudende masker afgezet. Mensen die de tijd namen een Schorpioen ascendant te leren kennen weten dat achter het masker een hartstochtelijk, humoristisch mens schuilgaat met veel diepgang.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Schorpioen ascendant in de liefde

Een Schorpioen ascendant wordt niet gemakkelijk verliefd, geduld is vereist. Wanneer hij of zij openstaat voor de liefde is hij of zij liefdevol, maar eist de volle aandacht van zijn of haar lief. Een Schorpioen ascendant is zichzelf er niet van bewust dat de ander ook behoeften en aandacht nodig heeft. Trekt zich soms uren of dagen terug, zonder te vertellen waarom, een Schorpioen ascendant heeft in een relatie veel privacy nodig.

 

Een Schorpioen ascendant en seks

Een Schorpioen ascendant is hartstochtelijk, heeft passie, een hoge seksdrive en enorm veel energie. Hij of zij is sensueel en een veelzijdige minnaar of minnares. In bed is een Schorpioen ascendant dominant en heeft oog voor alles. Zacht en teder mag niet te lang duren, hij of zij wil actie, seks mag best een beetje pijn doen. Seksspeeltjes, sexy lingerie, het hoort er allemaal bij.

 

Sterrenbeeld Schorpioen met andere ascendanten

 

Schorpioen met ascendant Ram

Een Schorpioen met een Ram ascendant komt op anderen sexy, moedig, vastberaden en spraakzaam over. Hij of zij praat honderduit en denkt niet na voordat hij of zij iets zegt. Een Schorpioen met een Ram ascendant is niet bang iets verkeerds te zeggen, zijn of haar intenties zijn altijd goed bedoeld. Maar de rol die een Schorpioen met een Ram ascendant speelt tijdens een eerste ontmoeting, wijkt af van wie hij of zij vanbinnen werkelijk is. 

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Schorpioen met ascendant Stier

Een Schorpioen met ascendant Stier heeft een sympathieke, rustige uitstraling. Het lichaam is atletisch gebouwd, de benen meestal gespierd, de ogen twinkelen vrolijk en de neus is opwaarts wippend. Opvallend is dat een Schorpioen met als ascendant Stier op een gracieuze manier loopt. Het is een innemende persoonlijkheid, die niet met iedereen over persoonlijke problemen praat.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Schorpioen met ascendant Tweelingen

Een Schorpioen met ascendant Tweelingen is spraakzaam, nieuwsgierig en heeft gevoel voor humor. De kristalheldere ogen hebben een ondeugende, glinsterende blik, de huid is tot op hoge leeftijd glad, het haar glanzend, het lichaam slank en fit. Opvallend is dat de armen langer zijn dan gemiddeld. Een Schorpioen met als ascendant Tweelingen heeft een geweldig gevoel voor humor, zijn of haar charme is moeilijk te weerstaan.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Schorpioen met ascendant Kreeft

Een Schorpioen met ascendant Kreeft heeft een aantrekkelijk gezicht, de huid is zacht, de grote ronde ogen hebben een vriendelijke blik en de wenkbrauwen zijn opvallend mooi. Een Schorpioen met ascendant Kreeft ascendant komt overtuigend op anderen over, is vasthoudend en heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Schorpioen met ascendant Leeuw

Een Schorpioen met ascendant Leeuw heeft een warme, indrukwekkende uitstraling. De huid heeft een gouden tint, de ogen een vriendelijke blik, maar ze kunnen ook vuur schieten. Opvallend is dat een Schorpioen met als ascendant Leeuw er altijd fantastisch uitziet en kaarsrecht, op een vorstelijke manier, loopt of zit. Op anderen komt een Schorpioen met als ascendant Leeuw charmant over.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Schorpioen met ascendant Maagd

Een Schorpioen met ascendant Maagd is aantrekkelijk, heeft prachtige fijne, symmetrische gelaatstrekken en straalt klasse uit. Hij of zij komt op anderen elegant, aardig, attent, intelligent en kalm over. Opvallend is dat een Schorpioen met als ascendant Maagd vaak in de spiegel kijkt, niet omdat hij of zij onzeker is, maar gewoon om te checken of alles er nog goed uitziet.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Schorpioen met ascendant Weegschaal

Een Schorpioen met ascendant Weegschaal is buitengewoon knap en welgemanierd. Meestal heeft een Schorpioen met als ascendant Weegschaal kuiltjes in de wangen of een kuiltje in de kin. De gelaatstrekken zijn regelmatig en de huid is egaal en stralend. De lippen hartvormig en het haar meestal golvend of krullend. Opvallend is dat een Schorpioen met een Weegschaal ascendant zich met weinig woorden goed uit kan drukken.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Schorpioen met ascendant Schorpioen

Een Schorpioen met ascendant Schorpioen heeft sexappeal, het uiterlijk, de stem, de geur, alles aan hem of haar wekt interesse van anderen op. Veel mensen proberen hun sexappeal te verbeteren, maar een Schorpioen met als ascendant Schorpioen heeft het gewoon van nature. Opvallend is dat een Schorpioen met ascendant Schorpioen zich nooit anders voordoet dan hij of zij is en geen oppervlakkige gesprekken voert.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Schorpioen met ascendant Boogschutter

Een Schorpioen met ascendant Boogschutter heeft een flamboyant voorkomen, een open houding en is positief ingesteld. Opvallend is dat hij of zij snelle bewegingen maakt en met handen en voeten spreekt. Een Schorpioen met als ascendant Boogschutter kan spreken met zijn of haar ogen, met één blik kun je zien wat hij of zij denkt.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Schorpioen met ascendant Steenbok

Een Schorpioen met ascendant Steenbok komt op anderen rustig, terughoudend, en bescheiden over. De gelaatstrekken zijn zacht, de ogen helder en het gezicht is symmetrisch. Opvallend is dat een Schorpioen met als ascendant Steenbok een fijne stem om naar te luisteren heeft, nooit kleding draag in felle kleuren en er veel jonger uitziet dan hij of zij is.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Schorpioen met ascendant Waterman

Een Schorpioen met ascendant Waterman komt op anderen zelfverzekerd, goedhartig, intelligent en ondoorgrondelijk over. De gelaatstrekken van een Schorpioen met ascendant Waterman zijn fijn, de oren klein en de neus recht. Een Schorpioen met als ascendant Waterman man heeft meestal brede schouders en een Schorpioen met als ascendant Waterman vrouw heeft brede heupen. Het is voor anderen moeilijk in te schatten wat er in een Schorpioen met een Waterman ascendant omgaat en schuilgaat achter zijn of haar raadselachtige charme.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Schorpioen met ascendant Vissen

Een Schorpioen met ascendant Vissen komt op anderen zachtaardig en betrokken over. Iedereen voelt zich op zijn gemak bij hem of haar. Een Schorpioen met als ascendant Waterman heeft een prachtige, elastische, gladde huid. De ogen zijn prachtig en hebben een heldere vriendelijke blijk. De haren zijn krullend of golvend en zijn altijd perfect gestyled. Opvallend is dat de voeten van een Schorpioen met ascendant Waterman of grote voeten heet of juist kleine voeten.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]