Ascendant Tweelingen met andere ascendanten

Ascendant Tweelingen


 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Tweelingen ascendant 

Een Tweelingen ascendant heeft prachtige sprekende ogen, welke kleur de ogen ook hebben ze stralen, glinsteren en kunnen enorm ondeugend kijken. Een Tweelingen ascendant herken je aan zijn of haar snel bewegende kristalheldere ogen en snelle elegante bewegingen. De huid van een Tweelingen ascendant is egaal en glad tot op hoge leeftijd. Het haar is glanzend, vaak fijn en zit altijd goed. De armen zijn langer dan gemiddeld, maar niet opvallend lang. Zijn of haar figuur is meestal slank en fit. Het is moeilijk om de leeftijd van een Tweelingen ascendant te schatten omdat hij of zij gezegend is met de eeuwige jeugd.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 
 
 

De kledingstijl van een Tweelingen ascendant 

Een Tweelingen ascendant is bewegelijk en houdt daarom van kleding die niet te strak zit. In zijn of haar vrije tijd draagt een Tweelingen ascendant het liefst sportieve kleding in heldere tinten groen en blauw, maar ook kleding in de kleuren kaki en beige draagt hij of zij graag. Man of vrouw, een Tweelingen ascendant draagt graag spijkerbroeken. Door modetrens laat hij of zij zich niet beïnvloeden.

 

Zo zien anderen een Tweelingen ascendant 

Op anderen komt een Tweelingen ascendant spraakzaam, grappig, energiek en filosofisch over. Omdat Tweelingen communicatief is, een meester is in gevatte opmerkingen en veel vraagt kan een Tweelingen ascendant nieuwsgierig en eigenwijs overkomen. Hij of zij houdt ervan iemand uit zijn tent te lokken. Mensen bewonderen de humor en vele talenten van een Tweelingen ascendant, maar kunnen onzeker worden door zijn of haar ongeduldige houding. Er zijn weinig mensen die de charme van een Tweelingen ascendant kunnen weerstaan.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Tweelingen ascendant in de liefde 

Een Tweelingen ascendant speelt met de liefde. Hij of zij wil door niemand vastgepind worden en knapt af op een te serieuze partner. Zijn of haar verlangen naar een vaste partner is groot, hij of zij is niet graag alleen, maar gelijktijdig verlangt een Tweelingen ascendant naar vrij zijn. Een relatie met een Tweelingen ascendant brengt onzekerheid met zich mee, hij of zij is niet te voorspellen. Een Tweelingen ascendant kan een relatie beëindigen en de volgende dag spijt hebben.
 
 

Een Tweelingen ascendant en seks

Een Tweelingen ascendant is een vrolijke, speelse sekspartner met een hoge seksdrive. Hij of zij neemt de leiding, maakt grapjes en observeert, een Tweelingen ascendant is nieuwsgierig naar hoe zijn of haar sekspartner reageert. Ook zoekt hij of zij de grenzen op, een Tweelingen ascendant is namelijk allesbehalve preuts. 

 

Sterrenbeeld Tweelingen met andere ascendanten

 

Tweelingen met ascendant Ram 

Een Tweelingen met een ascendant Ram is enthousiast en neemt geen blad voor de mond. Wanneer hij of zij iemand leuk vindt is aftasten en observeren geen optie, hij of zij stapt, zonder een seconde te willen verliezen, op degene af. Als de ander geen interesse heeft voelt een Tweelingen met een Ram ascendant zich niet afgewezen. Hij of zij trekt het zich niet persoonlijk aan en gaat vrolijk verder met leven.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Tweelingen met ascendant Stier 

Een Tweelingen met een Stier ascendant is rustig en heeft een kalmerend effect op anderen. Hij of zij komt geduldig op anderen over tijdens een eerste ontmoeting, maar wanneer je een Stier met een Tweelingen ascendant beter kent blijkt dat hij of zij allesbehalve geduldig is en onrustiger dan op het eerste gezicht.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Tweelingen met ascendant Tweelingen 

Een Tweelingen met een Tweelingen ascendant is aantrekkelijk, energiek, spraakzaam en grappig. Hij of zij komt charmant, vrolijk en onweerstaanbaar op anderen over. Een Tweelingen met een Tweelingen ascendant heeft veel aandacht nodig, maar geeft anderen ook veel aandacht. Daar waar een Tweelingen is, is het nooit saai, als zijn of haar ascendant ook Tweelingen is, is het één groot feest.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Tweelingen met ascendant Kreeft 

Een Tweelingen met een Kreeft ascendant komt op anderen verleidelijk, zachtaardig, mondig en vastberaden over. Hij of zij heeft een adembenemende glimlach, een prachtige volle mond en fronst veel met zijn of haar wenkbrauwen, maar alleen als er geen botox is geïnjecteerd. Een Tweelingen met een Kreeft ascendant is als je hem of haar leert kennen een goede luisteraar, vooral op emotioneel gebied. Als je hem of haar beter kent valt op dat hij of zij zich juist liever niet te lang over gevoelens praat.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Tweelingen met ascendant Leeuw 

Een Tweelingen met een Leeuw ascendant komt op anderen warm, zelfverzekerd en gul over. Hij of zij heeft de gave anderen aan het lachen te maken en heeft een enorm positieve instelling. De enorme levenslust trekt mensen aan als een magneet. Tweelingen met een Leeuw ascendant worden overal aangekeken en nagekeken, ze trekken onbedoeld overal de aandacht door hun uiterlijk en innemende persoonlijkheid.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Tweelingen met ascendant Maagd 

Een Tweelingen met een Maagd ascendant komt op anderen attent, intelligent, stabiel en een mysterieus over. De ogen van een Tweelingen met als ascendant Maagd zijn uitzonderlijk helder en het gezicht is uitzonderlijk mooi. Omdat een Maagd de liefde serieus neemt, zeer kritisch is en van sleur houdt komt een Tweelingen met een Maagd ascendant heel anders over dan dat hij of zij werkelijk is.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Tweelingen met ascendant Weegschaal 

Een Tweelingen met een Weegschaal ascendant komt op anderen welgemanierd, grappig, charmant, en enthousiast over. Hij of zij heeft een enorme aantrekkingskracht die haast niemand kan weerstaan. Zijn of haar manier van denken is origineel en oplossingsgericht. Wanneer je iemand ziet of ontmoet die onweerstaanbaar aantrekkelijk is, is het een Tweelingen met ascendant Weegschaal. 

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Tweelingen met ascendant Schorpioen 

Een Tweelingen met een Schorpioen ascendant komt op anderen beheerst, ondoorgrondelijk, vastbesloten en sexy over. Een Schorpioen is het tegenovergestelde van een Tweelingen hun karakters zijn onverenigbaar. Tweelingen met een Schorpioen ascendant is tijdens een eerste ontmoeting koel en afstandelijk, als je hem of haar beter leert kennen is hij of zij juist openhartig.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Tweelingen met ascendant Boogschutter 

Een Tweelingen met een Boogschutter ascendant komt op anderen inspirerend, liefdevol, interessant en direct over, hij of zij speelt geen spelletjes. Neemt geen blad voor de mond en is openhartig als een kind van vijf. Een Tweelingen met een Boogschutter ascendant is oprecht, opgewekt en zijn of haar sleutels en mobieltje regelmatig kwijt.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Tweelingen met ascendant Steenbok

Een Tweelingen met een Steenbok ascendant komt op anderen aantrekkelijk, wijs, intelligent en beschaafd over. Zijn of haar aangeboren goede manieren vallen onmiddellijk op. Hij of zij kan verlegen en terughouden overkomen, maar is dit zeker niet. Tweelingen met een Steenbok ascendant zijn harde werkers en enorm ambitieus.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok
 
 

Tweelingen met ascendant Waterman 

Een Tweelingen met een Waterman ascendant komt op anderen zelfverzekerd, sociaal, excentriek en flirterig over. Het kan hem of haar niet schelen wat anderen denken als het maar gaat zoals hij of zij in gedachten heeft. Een Tweelingen met een Waterman ascendant heeft geen remmingen en wil niet geclaimd worden.

Lees hier meer over de ascendant Waterman
 
 

Tweelingen met ascendant Vissen 

Een Tweelingen met een Vissen ascendant komt op anderen rustig, spiritueel, dromerig en artistiek over. Hij of zij is empathisch en kan goed luisteren. Omdat een Tweelingen met een Vissen ascendant veel begrip toont trekt hij of zij veel mensen aan met problemen. Anderen voelen zich gehoord en stukken beter, maar Tweelingen met als ascendant Vissen voelt zich uitgeput.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]