Ascendant Steenbok met andere ascendanten

Ascendant Steenbok 

Steenbok 22 december t/m 20 januari

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Steenbok ascendant

Een Steenbok ascendant is aantrekkelijk, zijn of haar gelaatstrekken zijn zacht, de neus is recht, de ogen helder en vaak donker, zijn of haar lichaamsbouw is gespierd of slank. Het haar is meestal donker en sluik. De voeten van een Steenbok ascendant zijn stevig en gevoelig, zijn of haar stem is kalmeren en fijn om naar te luisteren. Opvallend aan Steenbok ascendanten is dat ze niet ouder lijken te worden.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Steenbok ascendant

De kledingstijl van een Steenbok ascendant straalt klasse uit. Hij of zij draagt geen felle kleuren en geen tweedehands kleding.  Stoffen van goede kwaliteit en schoenen van zacht leder voor een Steenbok ascendant. Hij of zij geeft liever geld uit aan één kledingstuk dat duur is en van uitstekende kwaliteit dan vier kledingstukken voor hetzelfde geld van mindere kwaliteit. Een Steenbok ascendant draagt niet veel sierraden en is ook zuinig met het dragen van accessoires., arm of rijk, hij of zij ziet er altijd fantastisch uit.

 

Zo zien anderen een Steenbok ascendant

Een Steenbok ascendant komt op anderen vriendelijk, terughoudend en vooral beschaafd over. Hij of zij is van nature goedgemanierd en kan zich gemakkelijk aanpassen. Omdat een Steenbok ascendant serieus is en het glas halfleeg ziet komt hij of zij op anderen negatief over. Hij of zij laat zich niet beïnvloeden door emoties en verliest nooit de kalmte die nodig is om door te zetten. Deze eigenschap maakt dat anderen hem of haar om advies vragen, zelf zal een Steenbok ascendant nooit ongevraagd zijn of haar mening geven. Mensen vertrouwen hem of haar.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Steenbok ascendant in de liefde

Een Steenbok ascendant neemt alles serieus zo ook de liefde. Als hij of zij eenmaal voor iemand gekozen heeft, het vertrouwen in een duurzame relatie is namelijk niet zo groot, zal het de partner aan niets ontbreken. Een Steenbok ascendant is betrouwbaar, zorgzaam en jaloers, maar zijn of haar partner zal nooit iets van jaloezie voelen of merken.

 

Een Steenbok ascendant en seks

Een Steenbok ascendant heeft een hoge seksdrive als hij of zij een relatie heeft. Wanneer hij of zij single is speelt seks geen rol, seksuele gevoelens worden dan onderdrukt. Een Steenbok ascendant kan kil overkomen, maar is verrassend gepassioneerd als hij of zij zich verbonden voelt. Ze komen langzaam op gang, de Steenbok ascendanten, maar tussen de lakens snel ter zake, geen lang voorspel, geen romantisch gepraat en niet te veel gedoe met kaarsjes. Steenbok ascendanten vrijen het liefst een paar keer achterelkaar omdat ze meerdere orgasmen willen.

 

Sterrenbeeld Steenbok met andere ascendanten

 

Steenbok met ascendant Ram 

Een Steenbok met een Ram ascendant komt op anderen vrolijk, enthousiast, open, luidruchtig, ambitieus en ongeremd over. Het is een fiets zonder rem, maar als je een Steenbok met een Ram ascendant beter leert kennen en hij of zij geen rol meer speelt, zie je wie hij of zij werkelijk is. Het is iemand die rustig en serieus is, vaak te serieus en liever geen risico’s neemt

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Steenbok met ascendant Stier

Een Steenbok met een Stier ascendant komt op anderen hartelijk, charmant, voorzichtig, rustig, eigenwijs en standvastig over. Hij of zij is goed in het oplossen van problemen en een grote steun voor familie en vrienden. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Stier van mooie dingen houdt en in het bezit is van de nieuwste gadgets.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Steenbok met ascendant Tweelingen

Een Steenbok met een Tweelingen ascendant komt op anderen spontaan, intelligent, overtuigend en speels over. Hij of zij heeft altijd wel iets interessants te vertellen, gaat vluchtig door het leven en eist vrijheid. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Tweelingen prachtige sprekende ogen heeft

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Steenbok met ascendant Kreeft

Een Steenbok met een Kreeft ascendant komt op anderen aantrekkelijk, vriendelijk, gereserveerd en vasthoudend over. Wanneer hij of zij iets wil of wenst moet het gebeuren. Een Steenbok met een Kreeft ascendant komt soms extravert, en de andere keer introvert over. Opvallend zijn de prachtige grote ronde ogen van een Steenbok met als ascendant Kreeft.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Steenbok met ascendant Leeuw

Een Steenbok met een Leeuw ascendant komt op anderen oprecht, loyaal, standvastig, beschaafd en intelligent over. Hij of zij heeft een grote algemene kennis en geeft gevraagd of ongevraagd advies aan anderen. Een Steenbok met als ascendant Leeuw gaat tot het uiterste en kan dramatisch reageren als het tegenzit. Opvallend is dat een Steenbok met een Leeuw ascendant een gracieuze manier van lopen heeft en modieus gekleed is.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Steenbok met ascendant Maagd

Een Steenbok met een Maagd ascendant komt op anderen bescheiden, attent, sympathiek, praktisch en soms kritisch over. Waardoor anderen het gevoel kunnen krijgen dat ze niet goed genoeg zijn. Opvallend is dat een Steenbok met een Maagd ascendant van dieren houdt, te veel over alles nadenkt en graag intellectuele gesprekken voert.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Steenbok met ascendant Weegschaal

Een Steenbok met een Weegschaal ascendant komt op anderen onafhankelijk, kalm, sensueel, scherpzinnig en besluiteloos over. Hij of zij kan anderen tot waanzin drijven met zijn of haar besluiteloosheid. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Weegschaal veel praat, maar niet over zichzelf.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Steenbok met ascendant Schorpioen

Een Steenbok met een Schorpioen ascendant komt op anderen rustig, vriendelijk, afstandelijk en sexy over. Hij of zij wantrouwt van nature iedereen en geeft niemand het voordeel van de twijfel. Eerst zien dan geloven is zijn of haar motto. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Schorpioen zich niet bewust is wat de ander nodig heeft als het om emotionele kwesties gaat.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Steenbok met ascendant Boogschutter

Een Steenbok met een Boogschutter ascendant komt op anderen ontspannen, levenslustig, wijs, eerlijk, sociaal en direct over. Hij of zij kan goed luisteren en probeert iedereen die hulp nodig heeft te helpen. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Boogschutter makkelijk in de omgang is en overal vrienden en kennissen heeft.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Steenbok met ascendant Steenbok 

Een Steenbok met een Steenbok ascendant komt op anderen vastberaden, serieus, aantrekkelijk en intelligent over. Opvallend is dat een jonge Steenbok met als ascendant Steenbok ernstiger is dan een oudere, het is een laatbloeier, die vaak te laat beseft dat het leven zonder vreugde niets waard is.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Steenbok met ascendant Waterman

Een Steenbok met een Waterman als ascendant komt op anderen zelfverzekerd, onzelfzuchtig, excentriek, stabiel en ongrijpbaar over. Opvallend is dat een Steenbok met als ascendant Waterman te veel hooi op zijn vork neemt, de toekomst achterna jaagt en tegendraads kan zijn. Ook kan een Steenbok met een Waterman ascendant niet omgaan met een emotionele partner.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Steenbok met ascendant Vissen

Een Steenbok met een Vissen ascendant komt op anderen vriendelijk, betrokken, romantisch, kalm en zorgzaam over. Een Steenbok met als ascendant Vissen kan zich makkelijk aanpassen en heeft de gave anderen te kalmeren. Opvallend zijn de voeten, ze zijn groot of juist klein, een middenweg is er niet.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]