Ascendant Vissen met andere ascendanten

Ascendant Vissen

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Vissen ascendant

Een Vissen ascendant is te herkennen aan elastische gelaatstrekken, gladde rimpelloze huid en kuiltjes in de wangen. De ogen van een Vissen ascendant zijn prachtig, ze zijn rond en de oogleden meestal zwaar, de ogen zijn helder en kijken vriendelijk, maar ook dwingend. De haren van een Vissen ascendant krullen of golven, de meesten hebben prachtig haar. Opvallend is dat er Vissen ascendanten zijn die grote stevige voeten hebben en anderen juist kleine sierlijke voeten, er is geen middenweg.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Vissen ascendant

De kledingstijl van een Vissen ascendant is elegant. Hij of zij draagt het liefst kleding gemaakt van soepele stoffen zoals bijvoorbeeld zijde. Voor een Vissen ascendant is het niet belangrijk  welk merk zijn of haar kleding heeft, designerkleding vindt hij of zij mooi, maar te duur. Hij of zij heeft de gave de mooiste kledingstukken te kopen voor weinig geld. Ook heeft een Vissen ascendant een goede smaak wat accessoires betreft. Hij of zij weet hoe je moet combineren en ziet er elke dag geweldig uit.

 

Zo zien anderen een Vissen ascendant

Een Vissen ascendant komt op anderen zachtaardig, artistiek en betrokken over, hij of zij is de vriendelijkheid zelve. Van conflicten houdt een Vissen ascendant niet, hij of zij wil zijn omgeving tevredenstellen. Anderen voelen zich gehoord omdat een Vissen ascendant oprecht geïnteresseerd en toegewijd is. Ook komt een Vissen ascendant meegaand over, maar is dit zeker niet, het is zeker geen meeloper.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Vissen ascendant in de liefde

Een Vissen ascendant heeft op liefdesgebied enorm veel te bieden. Hij of zij heeft de gave de ander het gevoel te geven dat hij of zij het belangrijkste op deze wereld is. Voor een Vissen ascendant is het makkelijker liefde te geven dan te ontvangen. Omdat hij of zij zich goed kan inleven, begrip toont en goed kan luisteren voelen mensen zich veilig, belangrijk en vooral geliefd. Een Vissen ascendant praat graag over gevoelens, het is een echt relatiemens.

 

Een Vissen ascendant en seks

De seksdrive van een Vissen ascendant is hoog. Geen 5 minuten seks voor een Vissen, maar uitgebreide, langzame seks wil een Vissen ascendant.  Hij of zij kan op seksueel gebied alle wensen van zijn of haar sekspartner uit laten komen. Hij of zij kan zich helemaal laten gaan tijdens een uitgebreide vrijpartij. Een Vissen ascendant is romantisch, het voorspel mag uren duren. Masseren en knuffelen tijdens een erotische film windt hem of haar enorm op.

 

Sterrenbeeld Vissen met andere ascendanten

 

Vissen met ascendant Ram

Een Vissen met een Ram ascendant komt op anderen zelfverzekerd, spontaan, vastberaden en ongeduldig over. Het lijkt alsof het hem of haar weinig kan schelen wat anderen denken. Wanneer een Vissen met een Ram ascendant geen rol meer speelt, laat zien wie hij of zij werkelijk van binnen is, blijkt dat hij of zij heel geduldig, empathisch en een beetje onzeker is.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Vissen met ascendant Stier

Een Vissen met een Stier ascendant komt op anderen vriendelijk, ontspannen, stabiel, bedachtzaam en geduldig over. Opvallend is zijn of haar elegante manier van lopen en goede humeur. Een Vissen met als ascendant Stier houdt niet van verandering en lawaai. Rust en regelmaat is wat zij of hij nodig heeft om goed te functioneren.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Vissen met ascendant Tweelingen

Een Vissen met een Tweelingen ascendant komt op anderen charmant, uitgelaten, spraakzaam, vrolijk, nieuwsgierig en humoristisch over. Opvallend zijn de sprekende grote ogen van een Vissen met als ascendant Tweelingen en de armen, de armen zijn vaak iets langer dan gemiddeld. Zijn of haar leeftijd is moeilijk te schatten, omdat hij of zij er veel jonger uitziet.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Vissen met ascendant Kreeft

Een Vissen met een Kreeft ascendant komt op anderen sympathiek, geduldig, beheerst en vasthoudend over. Opvallend zijn de prachtige wenkbrauwen van een Vissen met een Kreeft ascendant. Zijn of haar zachte huid en grote ogen. Een Vissen met als ascendant Kreeft heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Vissen met ascendant Leeuw

Een Vissen met een Leeuw ascendant komt op anderen open, ongeremd, charmant, aantrekkelijk en opvallend over. Hij of zij is positief ingesteld en staat liever niet te lang stil bij negatieve of teleurstellende gebeurtenissen. Een Vissen met als ascendant Leeuw kijkt liever naar de toekomst.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Vissen met ascendant Maagd

Een Vissen met een Maagd ascendant komt op anderen galant, alert, inventief, verstandig, aantrekkelijk en begeerlijk over. Opvallend zijn de rustige, sprekende ogen van een Vissen met als ascendant Maagd en zijn of haar innemende persoonlijkheid. Een Vissen met een Maagd ascendant is sociaal, buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Vissen met ascendant Weegschaal

Een Vissen met een Weegschaal ascendant komt op anderen verstandig, getalenteerd, goedgelovig, enthousiast, spraakzaam en geestig over. Hij of zij heeft een goed gevoel voor humor en maakt gevatte opmerkingen. Vaak ten koste van anderen, maar hij of zij heeft geen slechte bedoelingen. Een Vissen met als ascendant Weegschaal vindt het vermakelijk als anderen zich ongemakkelijk voelen.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Vissen met ascendant Schorpioen

Een Vissen met een Schorpioen ascendant komt op anderen zelfverzekerd, sensueel, ondoorgrondelijk, gereserveerd en onweerstaanbaar aantrekkelijk over. Ook kan zij of hij arrogant overkomen, maar is dit zeker niet. Een Vissen met als ascendant Schorpioen wordt door anderen vaak nagekeken en aangestaard, waardoor hij of zij wantrouwend is.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Vissen met ascendant Boogschutter

Een Vissen met een Boogschutter ascendant komt op anderen assertief, voorkomend, welgemanierd, menselijk, oprecht, puur en soms bot over. Hij of zij zegt nu eenmaal wat hij of zij denkt. Een Vissen met als ascendant Boogschutter wil niet bot, grof, brutaal of onbeleefd overkomen, maar gewoon eerlijk.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Vissen met ascendant Steenbok

Een Vissen met een Steenbok ascendant komt op anderen aantrekkelijk, integer, ernstig, bedachtzaam, rustig en beheerst over. Mensen nemen een Vissen met als ascendant Steenbok al snel in vertrouwen door zijn of haar rustige uitstraling. Opvallend is dat hij of zij goed kan luisteren naar problemen van anderen, maar zelf niets vertelt.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Vissen met ascendant Waterman

Een Vissen met een Waterman ascendant komt op anderen spontaan, onbezorgd, vrolijk, flirterig en ongrijpbaar over. Het is lastig om erachter te komen wat er echt in hem of haar omgaat. Een Vissen met als ascendant Waterman praat liever niet over zijn of haar gevoelens.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Vissen met ascendant Vissen

Een Vissen met een Vissen ascendant komt op anderen aardig, zachtmoedig, welwillend, gemoedelijk en betrokken over. Hij of zij is prettig in de omgang en kan luisteren als geen ander. Mensen voelen zich op hun gemak bij een Vissen met als ascendant Vissen, omdat hij of zij zich zo goed kan inleven in anderen.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]