Ascendant Kreeft met andere ascendanten

Ascendant Kreeft 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli 

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Kreeft ascendant

Een Kreeft ascendant is te herkennen aan zijn of haar aantrekkelijke gezicht, aanbiddelijke glimlach en grote ronde ogen. Zijn of haar huid is zacht, de schedel is hoog, het gezicht rond en de wenkbrauwen zijn prachtig. De wenkbrauwen van een Kreeft ascendant worden vaak samengetrokken in een frons. De armen en benen zijn in verhouding tot het lichaam meestal lang. De Kreeft vrouw ascendant heeft meestal volle borsten en vrouwelijke gelaatstrekken.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Kreeft ascendant

Een Kreeft ascendant herkennen aan zijn of haar kleding is lastig, omdat de stemming, het humeur, van een Kreeft ascendant bepaalt welke kleding hij of zij aantrekt. Hij of zij draagt de laatste modetrend en besteedt veel aandacht aan zijn of haar uiterlijk als hij of zij zich gelukkig voelt. Wanneer een Kreeft ascendant moe is, of een slecht humeur heeft, is een joggingpak goed genoeg.

 

Zo zien anderen een Kreeft ascendant 

Een Kreeft ascendant komt op anderen sympathiek, verleidelijk en geduldig over. Het is een fascinerende verschijning, spontaan, verlegen en terughoudend tegelijk. Een Kreeft ascendant heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde en komt vasthoudend en overtuigend over. Hij of zij kan de warmste persoon op aarde zijn, maar ok de kilste. Het humeur van een Kreeft ascendant kan van het ene op het andere moment totaal omslaan. Door zijn of haar stemminswisselingen weten anderen vaak niet hoe en of ze moeten reageren.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Kreeft ascendant in de liefde

Een Kreeft ascendant geeft niemand het voordeel van de twijfel. Het kan lang duren voordat een Kreeft ascendant iemand vertrouwt. Wanneer hij of zij besloten heeft dat iemand zijn of haar liefde waard is, is een Kreeft ascendant liefdevol, zorgzaam, loyaal en verwacht dat zijn of haar partner elke dag zegt hoe groot zijn of haar liefde is.

 

Een Kreeft ascendant en seks

Een Kreeft ascendant is romantisch en tijdens een eerste vrijpartij verlegen, maar kan tussen de lakens behoorlijk dominant zijn. Hij of zij neemt graag de leiding tijdens de seks, omdat zo het tempo te bepalen. Seks is voor Kreeft ascendant een manier om zich te ontspannen, tijdens sensuele seks vergeet hij of zij alle zorgen.

 

Sterrenbeeld Kreeft met andere ascendanten

 

Kreeft met ascendant Ram

Een Kreeft met een Ram ascendant komt spontaan, assertief en avontuurlijk op anderen over, iemand die weet wat hij of zij wil. Het is een energieke verschijning. Wanneer je een Kreeft met een Ram ascendant beter kent blijkt hij of zij veel rustiger en huiselijker te zijn. Ook heeft hij of zij last van stemmingswisselingen.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Kreeft met ascendant Stier 

Een Kreeft met een Stier ascendant komt op anderen sympathiek, warm en sensueel over. Kreeften met als ascendant Stier zijn enorm aantrekkelijk, maar laten zich niet makkelijk verleiden. Ook flirten ze niet, ze zijn gewoon ontzettend aardig. Een Kreeft met een Stier ascendant is, als je hem of haar beter leert kennen niet anders dan tijdens de eerste ontmoetingen. 

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Kreeft met ascendant Tweelingen 

Een Kreeft met een Tweelingen ascendant is spraakzaam en komt spontaan op anderen over. Hij of zij heeft prachtige heldere, sprekende ogen die snel bewegen en ondeugend kijken. Een Kreeft met als ascendant Tweelingen is tijdens een eerste ontmoeting drukker dan dat zij in werkelijkheid is.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Kreeft met ascendant Kreeft

Een Kreeft met een Kreeft als ascendant komt verleidelijk en rustig op anderen over, heeft een aanbiddelijke glimlach en prachtige grote ogen. Hij of zij is een fascinerende gesprekspartner, maar verteld liever niets over zichzelf. Het is een innemende persoonlijkheid die goed kan naar anderen kan luisteren. 

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Kreeft met ascendant Leeuw

Een Kreeft met een Leeuw ascendant komt op anderen extravert op anderen over en kan anderen betoveren. Draagt zijn of haar haar als manen en heeft felle, meestal donkere ogen. Een Kreeft met ascendant Leeuw is tijdens een eerste ontmoeting heel anders dan wanneer je hem of haar beter leert kennen. In werkelijkheid is hij of zij rustiger, bescheidener en minder spraakzaam.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Kreeft met ascendant Maagd

 Een Kreeft met een Maag ascendant komt kam, vriendelijk, intelligent en kritisch op anderen over. Hij of zij toont interesse in anderen, maar vertelt liever niets over zichzelf. Wanneer mensen persoonlijke vragen stellen kan een Kreeft met een Maagd ascendant afstandelijk overkomen.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Kreeft met ascendant Weegschaal 

Een Kreeft met een Weegschaal ascendant komt op anderen spraakzaam, enthousiast, grappig, maar ook onrustig op anderen over. Hij of zij is meer met zichzelf bezig dan met anderen, maar een Kreeft met als ascendant Weegschaal is, als je hem of haar beter leert kennen, veel serieuzer, betrokkenen en zorgzamer dan op het eerste gezicht.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Kreeft met ascendant Schorpioen 

Een Kreeft met een Schorpioen ascendant komt op anderen sexy, afstandelijk en geheimzinnig over. Hij of zij spreekt iemand nooit zomaar aan om een praatje te maken en vertelt tijdens een eerste ontmoeting niets over zichzelf. Een Kreeft met Schorpioen als ascendant geeft niemand het voordeel van de twijfel, iemand moet eerst bewijzen dat hij of zij te vertrouwen is.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Kreeft met ascendant Boogschutter 

Een Kreeft met een Boogschutter ascendant komt op anderen positief, warm en geïnteresseerd over. Door zijn of haar open houding trekt een Kreeft met een Boogschutter ascendant als een magneet mensen aan. Hij of zij kan mensen opbeuren en luisteren als geen ander.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Kreeft met ascendant Steenbok 

Een Kreeft met een Steenbok ascendant komt op anderen aantrekkelijk, goedgemanierd, vriendelijk en gereserveerd over. Hij of zij wil niet in het middelpunt van belangstelling staan, tijdens een feestje, maar kijkt het liefst naar de anderen. Hij of zij is geen muurbloempje of verlegen, een Kreeft met als ascendant Steenbok voert liever gesprekken die ertoe doen.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Kreeft met ascendant Waterman

Een Kreeft met een Waterman ascendant komt op anderen spontaan, ondeugend en ongrijpbaar over. Veel mensen verwarren zijn of haar spontane manier van doen met flirten, omdat een Kreeft met als ascendant Waterman ascendant heel veel interesse toont als hij of zij iemand leert kennen. Maar hij of zij is gewoon nieuwsgierig en toont interesse in jong en oud.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Kreeft met ascendant Vissen

Een Kreeft met een Vissen ascendant komt op anderen zacht, empathisch en attent over. Hij of zij voelt intuïtief aan of een ander lekker in zijn vel zit. Omdat een Kreeft met een Vissen ascendant mensen een vertrouwt gevoel geeft, vertellen mensen al tijdens een eerste ontmoeting hun geheimen of problemen.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]