Ascendant Ram met andere ascendanten

Ascendant Ram

Ram 21 maart t/m 20 april 

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe jij op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Ram ascendant 

Een Ram ascendant herkennen aan haar of zijn uiterlijk is makkelijk. Ram heeft een bijzonder positieve uitstraling, is ongeremd enthousiast en komt zelfverzekerd over. Een Ram heeft scherpe gelaatstrekken, volle lippen en prachtige wenkbrauwen. Veel Rammen hebben een moedervlek in het gezicht of een klein litteken. Een Ram is meestal gezegend met dik haar en zijn of haar kapsel is geknipt volgens de laatste trend. De bewegingen van een Ram zijn snel, het lijkt alsof een Ram altijd haast heeft.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Ram ascendant 

Een Ram is altijd stijlvol gekleed, ook wanneer hij of zij weinig geld te besteden heeft voor kleding. Rammen kunnen zich chic kleden, maar ze geven de voorkeur aan sportief. Kleding moet lekker voelen, lekker zitten en een mooie kleur hebben. De meeste sterrenbeelden met het ascendant Ram hebben iets met schoenen ze bezitten minstens achttien paar schoenen.

 

Zo zien anderen een Ram ascendant 

Op anderen komt een Ram zelfverzekerd en assertief over. Door de positieve energie die Ram uitstraalt, weet Ram het beste uit mensen naar boven te halen. Mensen worden blij als ze in de nabijheid van een Ram zijn. Ram zit vol leven, is origineel, onvermoeibaar en vastberaden. Omdat Ram dingen op zijn of haar manier wil doen kan Ram egoïstisch en zelfingenomen overkomen. Rammen hebben een mening en zijn vaak te openhartig waardoor ze angstaanjagend op anderen over kunnen komen. Een Ram kijkt altijd vooruit en niet achterom.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Ram ascendant in de liefde 

Ram is verliefd op de liefde en een grote flirt. Een avond in de kroeg, een festival of op een feestje, het is voor een Ram pas een geslaagde avond als hij of zij heeft kunnen flirten. Ram is zijn of haar partner trouw, maar kan het flirten niet laten. De single Ram stapt op iemand af als hij of zij geïnteresseerd is, maar loopt ook weer makkelijk weg als iemand toch tegenvalt. Omdat Ram zich snel verveelt heeft hij of zij een partner nodig die allesbehalve een bankzitter is. Ram heeft behoefte aan actie en aan tegengas. Als een partner het altijd eens is, geen initiatief neemt of toont, gaat Ram op zoek naar een andere partner.

 

Een Ram ascendant en seks 

Een uitgebreide vrijpartij, inclusief voor- en naspel is voor een Ram ascendant te veel van het goede, Rammen vervelen zich immers snel. Wanneer een partner te lang in het voorspel blijft hangen Ram, verliest Ram zijn of haar interesse, het duurt gewoon te lang. Ram houdt van actie en spontane seks. De hele avond of nacht vrijen op de bank of in bed is niets voor een Ram ascendant. Ram houdt van vijf minuten seks en wel zo vaak mogelijk. Onder de douche, in de auto, in een pashokje, Rammen dragen hun partner op handen als hij of zij op seksueel gebied op dezelfde golflengte zit.

 

Sterrenbeeld Ram met andere ascendanten

 

Ram met ascendant Ram

What you see is what you get.
Wanneer de ascendant van het sterreenbeeld Ram ook Ram is, weet je meteen hoe hij of zij werkelijk is. Geen verborgen agenda, deze vrolijke, enthousiaste, wilskrachtige en verschijning blijkt later niet anders te zijn als je hem of haar beter leert kennen. Een Ram die als ascendant Ram heeft is een idealist, onafhankelijk, avontuurlijk en positief ingesteld. Het sterrenbeeld Ram met ascendant Ram houdt niet van klagen en gelooft niet in problemen, maar in oplossingen.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Ram met ascendant Stier 

Een Ram met een Stier ascendant komt rustig, vriendelijk, stabiel en geduldig over op anderen. Omdat Ram en Stier niet veel met elkaar gemeen hebben kan het voor mensen verwarrend, zelfs moeilijk zijn, een Ram met een Stier ascendant te bergrijpen of te doorgronden. Hoe kan iemand zo geduldig en relaxed overkomen, maar als je hem of haar beter leert kennen, zo ongeduldig en onrustig zijn? Het is het eigen sterrenbeeld Ram, dat veel ondernemender is dan de ascendant Stier, die juist huiselijk is en nooit de risico’s zal nemen die een Ram aandurft.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Ram met ascendant Tweelingen

Een Ram met een Tweelingen ascendant komt op anderen intelligent, enthousiast, grappig en levenslustig over. Rammen met Tweelingen als ascendant blijven voor altijd jong. Ze hebben iets zorgeloos en zijn nieuwsgierig naar wat het leven allemaal te bieden heeft, waardoor ze er op hoge leeftijd niet alleen uitzien, maar zich ook jong gedragen. Een Ram met een Tweelingen ascendant kan anderen veel leren, vooral om gelukkiger te zijn. Iedereen die in een dip zit knapt op van een gesprek of uitje met een Ram met als ascendant Tweelingen.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Ram met ascendant Kreeft

Een Ram met een Kreeft ascendant komt op anderen slim, zacht, vastberaden en zorgzaam over. Maar tegelijk ook humeurig, bezitterig en emotioneel. Voor een Ram met een Kreeft ascendant kan het lastig zijn een partner te vinden voor een langdurige relatie. Het sterrenbeeld Ram is allesbehalve bezitterig en heeft zelden last van stemmingswisselingen. Zijn of haar Kreeft ascendant zet anderen op het verkeerde been, geeft de verkeerde indruk, waardoor mensen een mening over hem of haar hebben die helemaal niet klopt.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Ram met ascendant Leeuw

Een Ram met een Leeuw ascendant wordt nergens over het hoofd gezien, trekt overal de aandacht en heeft een druk sociaal leven. Een Ram met een Leeuw ascendant als partner, vriend of collega is een cadeautje van het universum. Hij of zij is gul, altijd in voor een feestje en helpt vrienden en zelfs onbekenden in nood. Rammen met een Leeuw ascendant zijn charismatisch en bezitten een aangeboren uitbundigheid. Ze hebben de gave in het nu te leven, en snel weer op te staan als ze vallen.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw
 
 

Ram met ascendant Maagd 

Een Ram met een Maagd ascendant is slim, evenwichtig, voorzichtig en hem of haar ontgaat niets. Omdat Ram, als je hem of haar beter leert kennen, helemaal niet zo netjes is, zoals hij of zij in eerste instantie overkwam kunnen er conflicten ontstaan. Ram is in staat van het ene op het andere moment naar Parijs te rijden en alleen het hoognodige mee te nemen. Terwijl Maagd helemaal niet van onverwachte uitstapjes houdt. Rammen met een Maagd ascendant voelen zich vaak afgeremd door anderen en doen er goed aan ermee op te houden anderen de schuld te geven. Het is de ascendant Maagd die een Ram tegenhoudt.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Ram met ascendant Weegschaal 

Een Ram met een Weegschaal ascendant is aantrekkelijk, charmant en enorm tactvol. Omdat een Ram met een Weegschaal als ascendant nooit zonder na te denken zijn of haar mening geeft, altijd alles van alle kanten bekijkt voordat hij of zij een conclusie trekt. Kunnen er conflicten ontstaan, als anderen het karakter van een Ram leren kennen. Ram neemt geen blad voor de mond en heeft overal een mening over. Ook blijkt dat Ram helemaal niet zo afhankelijk, verfijnd en afhankelijk is zoals hij of zij in eerste instantie overkomt.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal 

 

Ram met ascendant Schorpioen

Een Ram met een Schorpioen ascendant heeft een magnetische aantrekkingskracht. Hij of zij is sexy, mysterieus en afstandelijk. Rammen met Schorpioen als ascendant komen totaal niet over zoals ze werkelijk zijn. Een Ram is vergevingsgezind, terwijl een Schorpioen wraakzuchtig en kil kan zijn, en niet aan vergeven doet. Ook is Ram opener en spontaner dan Schorpioen. Voor een Ram met een Schorpioen ascendant is het lastig om een eerste ontmoeting te laten groeien tot een vriendschap of relatie, omdat anderen denken dat hij of zij te hoog gegrepen is, door zijn of haar oogverblindende schoonheid.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Ram met ascendant Boogschutter

Ram met een Boogschutter ascendant komen op anderen extravert, optimistisch en wijs over. Rammen met Boogschutter als ascendant zijn geliefd en hebben veel vrienden en kanissen. Ze trekken overal als een magneet mensen aan, omdat ze grappig, open en wijs zijn. Ook toont een Ram met Boogschutter ascendant oprecht interesse in anderen. Hij of zij laat zich niet beïnvloeden en doet wat hij of zij wil. Het zijn de Rammen met een Boogschutter ascendant die ervoor zorgen dat anderen positiever in het leven staan.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Ram met ascendant Steenbok 

Ram met een Steenbok ascendant komt op anderen gereserveerd, serieus en veel jonger over dan hij of zij is. De spontaniteit van het eigen sterrenbeeld Ram blijft bij een eerste ontmoeting verborgen. Wanneer anderen een Ram met Steenbok als ascendant beter leren kennen begrijpen ze vaak niet dat ze opeens een heel andere persoonlijkheid zien. Voor een Ram kan zijn of haar Steenbok ascendant soms lastig zijn, omdat hij of zij mensen aantrekt die niet bij hem of haar passen.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Ram met ascendant Waterman

Ram met een Waterman ascendant heeft een charmante, beminnelijke persoonlijkheid, waardoor anderen tijdens een eerste ontmoeting onmiddellijk onder de indruk zijn. Hij of zij toont interesse, maar vertelt liever niets over zichzelf om zich te beschermen. Rammen met Waterman als ascendant trekken als een magneet mensen aan. Ze benaderen en behandelen iedereen op dezelfde manier, kijken niet op tegen gezag of autoriteiten, voor hen is iedereen, hoog of laag opgeleid hetzelfde.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Ram met ascendant Vissen

Ram met een Vissen ascendant komt op anderen zachtaardig en sentimenteel over. Hij of zij is empathisch en kan enorm goed luisteren. Het lijkt alsof een Ram met ascendant Vissen zich het leed van anderen enorm aantrekt. Maar Ram botst vaak met zijn eigen ascendant Vissen, omdat hij of zij niet te lang wil stilstaan bij drama’s en problemen. Plezier maken en genieten van het leven is wat Ram wil. Rammen met Vissen als ascendant worden soms door hun gedachten en emoties heen en weer geslingerd, waardoor ze bot over kunnen komen.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]