Ascendant Leeuw met andere ascendanten

Ascendant Leeuw


 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Leeuw ascendant

Een Leeuw ascendant is makkelijk te herkennen, hij of zij betovert iedereen met zijn of haar indrukwekkende uitstraling. Een Leeuw ascendant heeft meestal ronde bruine ogen, die warm en vriendelijk zijn, maar ook op een felle beheerste manier vuur kunnen schieten. De huid van een Leeuw ascendant heeft een gouden tint en het haar is meestal golvend. Opvallend is dat een Leeuw ascendant altijd kaarsrecht, op een vorstelijke manier zit of staat.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Leeuw ascendant

Een Leeuw ascendant ziet er altijd fantastisch uit, hij of zij trekt overal de aandacht, welke kleding hij of zij ook draagt. De kleding die een Leeuw ascendant draagt is een sportief klassieke kledingstijl, ook wel Preppy look genoemd. De Preppystijl is een comfortabel en een beetje een kakkerige stijl. De stoffen zijn natuurlijk, in heldere kleuren of pasteltinten. Een voorbeeld is Michelle Obama, maar ook de Britse Kate Middelton, de vrouw van prins William, de oudste zoon van kroonprins Charles, draagt kleding volgens de Preppystijl.

 

Zo zien anderen een Leeuw ascendant 

Vriendelijk, positief, spontaan, charmant, betrokken, zelfverzekerd en een tikkeltje arrogant komt een Leeuw ascendant op anderen over. Hij of zij maakt anderen graag aan het lachen, heeft zelfspot en is altijd positief. De indruk die een Leeuw ascendant maakt is blijvend, zijn of haar uiterlijk en oprechte spontane houding gaat niet onopgemerkt voorbij. Ook ontgaat niemand dat een Leeuw ascendant enorm gul is.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Leeuw ascendant in de liefde

Een Leeuw ascendant heeft liefde voor iedereen en geeft anderen het gevoel dat ze belangrijk zijn. Hij of zij wil dat iedereen net zo gelukkig is als hijzelf of zijzelf en overspoelt geliefden met tijd, aandacht en genegenheid. Een Leeuw ascendant geeft meer dan hij of zij ontvangt. Van relatieproblemen houdt een Leeuw ascendant niet, hij of zij weigert over problemen te praten, omdat hij of zij zich alleen op de toekomst richt. Het verleden is voor een Leeuw ascendant geweest en niet meer relevant.

 

Een Leeuw ascendant en seks

Een Leeuw ascendant heeft een hoge seksdrive en neemt graag de leiding, behalve op seksueel gebied, dan neemt hij of zij niet als eerste het initiatief. Een Leeuw ascendant is gepassioneerd en wild tussen de lakens. Geen lang voorspel, en geen ingewikkelde standjes.
Seks is voor een Leeuw ascendant een kwestie van passie en niet een kwestie van kunstjes.
 

Sterrenbeeld Leeuw met andere ascendanten

 

Leeuw met ascendant Ram

Een Leeuw met ascendant Ram komt op anderen vrolijk, zelfverzekerd en spontaan over. Hij of zij is charismatisch, heeft een groot ego en lijkt zich nergens zich van aan te trekken. Hij of zij heeft een druk sociaal leven. Een Leeuw met Ram als ascendant wil van het leven genieten, gaat confrontaties niet uit de weg, kan behoorlijk dramatisch reageren, maar is nooit lang boos.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Leeuw met ascendant Stier

Een Leeuw met ascendant Stier komt op anderen stabiel, geduldig en verleidelijk over. Hij of zij heeft een innemende persoonlijkheid. Tijdens een eerste ontmoeting is een Leeuw met een Stier ascendant rustig, zelf een beetje verlegen, maar als je hem of haar beter leert kennen blijkt hij of zij het tegenovergestelde te zijn.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Leeuw met ascendant Tweelingen 

Een Leeuw met ascendant Tweelingen komt op anderen levenslustig, grappig, actief en rechtdoorzee over. Zonder een Leeuw met als ascendant Tweelingen en is elk feest saai. Hij of zij heeft de gave anderen op te vrolijken. Een Leeuw met ascendant is loyaal, gul en de beste vriend of vriendin die men zich kan wensen.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Leeuw met ascendant Kreeft

Een Leeuw met ascendant Kreeft komt op anderen rustig, sympathiek, warm en gereserveerd over. Een Leeuw met ascendant Kreeft is tijdens een eerste ontmoeting heel anders dan wanneer je hem of haar beter leert kennen. In werkelijkheid is hij of zij veel rustiger en huiselijker.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Leeuw met ascendant Leeuw

Een Leeuw met ascendant Leeuw maakt een onvergetelijke indruk op anderen. Het is een aantrekkelijke, flamboyante, vurige, hartstochtelijke en levenslustige verschijning. Hij of zij heeft interessante ideeën en meestal grote algemene kennis. Een Leeuw met een Leeuw ascendant zal nooit toegeven iets niet te weten, hij of zij is goed in anderen overtuigen.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Leeuw met ascendant Maagd 

Een Leeuw met ascendant Maagd komt op anderen sympathiek, beheerst en zelfbewust over. Hij of zij legt makkelijk contacten, komt vlot over en ziet er altijd verzorgd uit. Een Leeuw met een Maagd ascendant weet zich goed te presenteren, maar is als je hem of haar beter leert kennen veel uitbundiger.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Leeuw met ascendant Weegschaal 

Een Leeuw met ascendant Weegschaal komt op anderen charmant, aantrekkelijk en zelfverzekerd over. Hij of zij is sociaal, spontaan en heeft een actieve geest. Een Leeuw met een Weegschaal ascendant is als je hem of haar beter kent, veel guller en empathischer dan hij of zij in eerste instantie overkwam.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Leeuw met ascendant Schorpioen 

Een Leeuw met ascendant Schorpioen komt op anderen sexy, modieus, mysterieus en afstandelijk over. Hij of zij begint niet zomaar een gesprek met een onbekende, niet omdat hij of zij geen gesprek kan voeren. Een Leeuw met als ascendant Schorpioen vindt het niet nodig om iemand aan te spreken die hij of zij niet kent. Wanneer hij of zij iemand beter kent is een Leeuw met een Schorpioen ascendant het tegenoverstelde, uitbundig en allesbehalve afstandelijk.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Leeuw met ascendant Boogschutter 

Een Leeuw met ascendant komt op anderen vrolijk, medelevend, enthousiast, wijs, overtuigend en zelfverzekerd over. Hij of zij maakt een krachtige indruk en kan anderen beïnvloeden met zijn of haar uitstraling. Deels door uiteerlijke kenmerken zoals, kleding, make-up, maar ook door zijn of haar open gezicht expressie, stem en lichaamshouding. Iedereen die een Leeuw met een Boogschutter ascendant ontmoet wil hem of haar beter leren kennen.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Leeuw met ascendant Steenbok 

Een Leeuw met ascendant Steenbok komt op anderen vriendelijk, bescheiden, gesloten en soms een beetje arrogant over. Hij of zij heeft een afwachtende, serieuze uitstraling, maar is dit zeker niet. Een Leeuw met als ascendant Steenbok is, als men hem of haar beter kent, extravert en levenslustig. Van zijn of haar serieuze uitstraling is niets meer overgebleven.  

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Leeuw met ascendant Waterman

Een Leeuw met ascendant Waterman komt op anderen zelfverzekerd, tegendraads, positief en sociaal over. Hij of zij is makkelijk in omgang en heeft respect voor de mening van anderen ook al is het niet zijn of haar mening. Een Leeuw ment een Waterman ascendant heet geen remmingen en kan als je hem of haar beter leert kennen grof, bot en onverschillig overkomen.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Leeuw met ascendant Vissen 

Een Leeuw met ascendant Vissen komt op anderen zachtaardig, rustig, en geïnteresseerd over. Hij of zij toont begrip en medeleven tijdens een eerste ontmoeting, waardoor anderen zich al snel kwetsbaar durven op te stellen, en het lijkt alsof hij of zij de kunst van het luisteren verstaat. Als je een Leeuw met als ascendant Vissen beter leert kennen blijkt dat hij of zij helemaal niet zo graag over emotionele dingen praat.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]