Ascendant Stier met andere ascendanten

Ascendant Stier 

Stier 21 april t/m 21 mei

Een belangrijk onderdeel van je horoscoop is je rijzende teken ofwel ascendant. Het sterrenbeeld dat tijdens je geboorte boven de oostelijke horizon klom is je ascendant. Het is je ascendant dat bepaalt hoe je op anderen overkomt. Je sterrenbeeld is voor anderen meestal niet duidelijk tijdens een eerste ontmoeting, terwijl je ascendant makkelijk te herkennen is. Je uiterlijk wordt door je ascendant bepaalt en ook hoe je op anderen overkomt. Welke indruk maak je op anderen? Je ascendant beschrijft hoe anderen je zien en wat je persoonlijke kijk op het leven is.

 

Het uiterlijk van een Stier ascendant 

Een Stier herken je aan zijn of haar vriendelijke rustige uitstraling. Hij of zij treedt je tegemoet met een glimlach en twinkelende ogen. Stieren zijn aantrekkelijk en hebben gracieuze manier van lopen. Meestal is hun lichaam van nature een atletisch gebouwd lichaam, brede schouders en borst en de benen van een Stier zijn gespierd, Stieren maken gemakkelijk spiermassa aan. Omdat Stieren van lekker eten houden kunnen ze last hebben van overgewicht, maar vallen ook makkelijk af. Het gezicht van een Stier heeft een hoekige vorm, de neus van een Stier is opwaarts wippend en de oren zijn klein. Het haar is gezond, vaak golvend of krullend.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

De kledingstijl van een Stier ascendant 

Stier ziet er verzorgd uit en draagt het liefst kleding van goede kwaliteit. Stieren houden van mooie spullen en ook van mooie kleding en schoenen. De kledingstijl van een Stier is stoer/klassiek en zijn of haar lievelingskleuren zijn; donkerblauw, lichtbruin, camel, beige en kaki, Stier draag liever geen felle kleuren. Opvallend is dat de schoenen van een Stier ascendant altijd gepoetst zijn.

 

Zo zien anderen een Stier ascendant 

Op anderen komt Stier stabiel, betrouwbaar, vriendelijk, realistisch en voorzichtig over. Omdat Stier zachtaardig en geduldig is en daarbij iets kalmerends heeft, voelen mensen zich direct op hun gemak bij een Stier tijdens een eerste ontmoeting. Omdat Stier niet van veranderingen houdt en zich langzaam openstelt kan het lastig zijn hem of haar beter te leren kennen. Deze innemende persoonlijkheid is veel terughoudender en afstandelijker dan dat hij of zij op het eerste gezicht overkomt.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Een Stier ascendant in de liefde 

Een Stier is niet op zoek naar opwinding, maar naar een stabiele relatie. Stier is een kieskeurige partner die er heel goed over nadenkt voordat hij of zij zich in een relatie stort. Stier is romantisch en zijn of haar gevoelens gaan diep. Het is een trouwe, liefdevolle, beschermende, loyale, bezitterige en jaloerse partner. Een Stier doet er alles aan conflicten in een relatie te vermijden, Stier wordt niet snel boos, maar zal bij hoogopgelopen ruzies voet bij stuk houden, een Stier is koppig.

 

Een Stier ascendant en seks 

Stier is geen liefhebber of liefhebster van vluggertjes. Het voorspel mag uren duren, als het maar op een comfortabele plek is. Geen sekspeeltjes voor een Stier, maar kaarslicht, massageolie en heerlijke wijn of champagne. De Stier man is een beetje ouderwets wat seks betreft, zijn favoriete standje is de missionarishouding, recht toe recht aan. De Stier vrouw wordt het liefst voorzichtig naar de seksuele activiteit geleid.
 
 

Sterrenbeeld Stier met andere ascendanten

 

Stier met ascendant Ram 

Een Stier met een Ram ascendant komt spontaan, actief, luidruchtig en roekeloos op anderen over. Zijn of haar positieve enthousiasme is aanstekelijk. Een Stier met Ram als ascendant is competitief, wil dat alles snel gaat en komt ongeduldig over. Als je hem of haar beter leert kennen blijkt dat de eerste indruk niet juist is. Als Stier het masker Ram heeft afgezet blijkt het een rustige, stabiele, geduldige persoonlijkheid.

Lees hier meer over de ascendant Ram

 

Stier met ascendant Stier 

Een Stier met een Stier ascendant is sympathiek, geduldig en intelligent. Door zijn of haar warme, vriendelijke en geruststellende persoonlijkheid voelen anderen zich snel op hun gemak. Stieren met als ascendant Stier zijn creatief en in staat al hun dromen te verwerkelijken.

Lees hier meer over de ascendant Stier

 

Stier met ascendant Tweelingen 

Een Stier met een Tweelingen ascendant is spraakzaam en heeft een enorm goed gevoel voor humor. Hij of zij is nieuwsgierig en wil tijdens een eerste ontmoeting alles over de ander weten. Omdat een Tweelingen zich snel verveelt en van spanningen houdt kan een Stier met een Tweelingen ascendant een verkeerde indruk geven, omdat hij of zij van nature niet zo avontuurlijk is.

Lees hier meer over de ascendant Tweelingen


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Stier met ascendant Kreeft 

Een Stier met een Kreeft ascendant komt vriendelijk, warm, gevoelig en zachtaardig op andern over. Omdat Stier en Kreeft beiden huiselijk zijn, heeft een Stier met een Kreeft ascendant vaak niet de behoefte nieuwe mensen te leren kennen. Hij of zij is tevreden met één of twee goede vrienden.

Lees hier meer over de ascendant Kreeft

 

Stier met ascendant Leeuw 

Een Stier met een Leeuw ascendant valt op. Het is iemand die opvalt, de aandacht trekt en charmant op anderen overkomt. Hij of zij staat graag in het middelpunt van belangstelling en heeft altijd iets grappigs te vertellen. Stieren met die Leeuw als ascendant hebben zijn, als je ze beter leert kennen, veel rustiger, minder luidruchtig en bescheidener.

Lees hier meer over de ascendant Leeuw

 

Stier met ascendant Maagd 

Een Stier met een Maagd ascendant heeft een vriendelijke en beheerste houding. Niets ontgaat hem of haar, geen enkel detail. Stieren met Maagd als ascendant komen stabiel op anderen over, alsof ze alles onder controle hebben en dat hebben ze ook. Omdat Stier van lekker en veel eten houdt, terwijl gezond eten voor een Maagd enorm belangrijk is, kan een Stier met een Maagd ascendant zich vaak schuldig voelen over zijn of haar eetgedrag.

Lees hier meer over de ascendant Maagd


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

Stier met ascendant Weegschaal 

Een Stier met een Weegschaal ascendant is aantrekkelijk en komt of anderen charmant en sexy over. Omdat hij of zij gemakkelijk in de omgang is en streeft naar harmonie krijgt een Stier met een Weegschaal ascendant de ene uitnodiging na de andere. Een Stier met een Weegschaal ascendant is socialer en minder op zijn privacy gesteld dan andere Stieren.

Lees hier meer over de ascendant Weegschaal

 

Stier met ascendant Schorpioen 

Een Stier met een Schorpioen ascendant is onweerstaanbaar. Waar deze Stier ook is, anderen kunnen hun ogen niet van hem of haar afhouden. Stieren met een Schorpioen ascendant komen op anderen geheimzinnig en ongrijpbaar over. Ze bewaren altijd een zekere afstand, waardoor anderen het moeilijk vinden om contact met hen te maken.

Lees hier meer over de ascendant Schorpioen

 

Stier met ascendant Boogschutter 

Een Stier met een Boogschutter ascendant komt op anderen energiek, sympathiek en levenswijs over. Hij of zij is eerlijk, puur, geduldig en kan luisteren als geen ander. Stieren met een Boogschutter ascendant trekken als een magneet mensen aan. Waar ze ook zijn, er is altijd wel iemand die een praatje wil maken.

Lees hier meer over de ascendant Boogschutter


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Stier met ascendant Steenbok 

Een Stier met een Steenbok ascendant komt op anderen vriendelijk, serieus en gereserveerd over. Het leven is voor hem of haar een serieuze zaak. Hij of zij houdt zich het liefst alleen bezig met dingen die ertoe doen. Spelen, lummelen of lanterfanten is niet zijn of haar ding. Stieren met een Steenbok ascendant hebben altijd een plan en een doel. Konden ze maar meer genieten.

Lees hier meer over de ascendant Steenbok

 

Stier met ascendant Waterman 

Een Stier met een Waterman ascendant komt sociaal, flirterig, intelligent en innemend op anderen over.  Door de ‘het leven is één groot feest’ houding van Stieren met een Waterman ascendant worden mensen op het verkeerde been gezet tijdens een eerste ontmoeting, omdat later blijkt dat hij of zij helemaal niet zo een feestbeest is. Het tegengesteld is waar, hij of zij is enorm huiselijk.

Lees hier meer over de ascendant Waterman

 

Stier met ascendant Vissen 

Een Stier met een Vissen ascendant komt zachtmoedig, empathisch, dromerig en bereidwillig op anderen over. Mensen vertellen tijdens een eerste ontmoeting ongeremd al hun problemen aan een Stier met een Vissen ascendant. Hij of zij lijkt tijdens een eerste ontmoeting spiritueel en goedgelovig, maar is dit zeker niet.

Lees hier meer over de ascendant Vissen

 

Wil je meer weten? Bekijk hieronder de ascendanten van alle Sterrenbeelden.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]