Numerologie | Wat de getallen proberen te vertellen

Numerologie: de psychologie, filosofie en wetenschap van getallen. Numerologie nummers helpen je verborgen delen van je persoonlijkheid te ontdekken.
   

Wat is Numerologie?

Numerologie is gebaseerd op de getallen van je geboortedatum. Jouw geboortedatum geeft inzicht in welke talenten jij bezit en welke uitdagingen en levenslessen daarbij horen. Het verschaft inzicht in je karakter, je verdere ontwikkeling en ook je zwakke kanten en blokkades. Numerologie geeft een glimp in het hele verhaal over jezelf, over jouw volledig potentieel. Meer over jezelf te weten te komen geeft je de mogelijkheid tot zelfacceptatie en daardoor tot innerlijke harmonie en rust. Ook geeft het inzicht in de relaties met andere, de raakvlakken en de herkenning. Je ervaart weer regie en het leven wordt weer een avontuur.
Numerologie gaat ervan uit dat de getallen in jouw leven niet toevallig zijn, maar een onderdeel van je levensloop. Je geboorte schenkt je vier persoonlijke getallen. Getallen die je je hele leven met je mee draagt, en die nooit veranderen.


De vier persoonlijke getallen zijn:
  • Het levensles-getal: Het getal vertelt je wat je in dit leven moet aan- en afleren en welk beroep bij je past.
  • Het ziels-getal: Je ziels getal is de werkelijke jij. Je innerlijke persoonlijkheid die alleen jij kent.
  • Het persoonlijkheidsgetal: Je persoonlijkheidsgetal geeft aan hoe je bij anderen overkomt.
  • Het levenslot-getal: Dit getal is het getal dat je vertelt wat je in dit leven moet doen.
 

Numerologie, wat kun je ermee?

Maar wat kun je er eigenlijk mee? Numerologie kan behulpzaam zijn bij het maken van keuzes. Door meer over jezelf te weten te komen, met behulp van je geboortedatum, zal het duidelijk worden waarom je bepaalde dingen doet. Hoewel de toekomst niet te voorspellen is, zijn er getalsinvloeden die jouw levensweg in grote lijnen duidelijker maken. Als je de moed hebt gaat er een bijzondere wereld voor je open. Leer leven in overeenstemming met je wezenlijke natuur! Naast het inzicht krijgen over jezelf, kun je je nieuwe kennis ook inzetten om anderen te helpen.

 

Waar komt numerologie vandaan?

Numerologie bestaat al zolang er leven is. Volkeren uit de oudheid konden niet met elkaar communiceren als ze niet dezelfde taal spraken. Echter, door getallen begrepen zij elkaar direct. Getallen worden over de hele wereld op dezelfde manier opgevat, en ook al kunnen wij geen woord met elkaar wisselen door middel van getallen vinden wij elkaar nog steeds. Getallen zijn de enige universele taal die door alle mensen wordt verstaan. Volgens Pythagoras, de grondlegger van de numerologie die gebaseerd is op kabbalistische beginselen, kunnen gebeurtenissen, karaktereigenschappen en zelfs huisnummers worden verklaard door getallen. Pythagoras ontdekte dat de getallen één t/m negen, macrokosmisch, universele beginselen vertegenwoordigen. Op persoonlijk vlak zijn de getallen het symbool van kenmerken, vermogens en gebeurtenissen in iemands leven. In getals-patronen zag Pythagoras ook verklaringen van natuurlijke verschijnselen, de muzikale harmonie en de toon- hoedanigheden.

 

Numerologie berekenen

Geen ingewikkelde berekeningen en moeizame uitleg meer om achter je eigen getallen te komen. Je krijgt nu heel eenvoudig online je eigen levensgetallen. Je kunt het zo vaak doen als je wilt. Je kunt berekenen welk getal je huisnummer is en lezen wat je huisnummer je te vertellen heeft. Misschien ben je benieuwd wat de numerologie je te vertellen heeft over het huisnummer van je vriend of vriendin. Numerologie berekenen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bereken zelf jouw persoonlijke getallen of maak gebruik van de gratis calculators.

 

Numerologie calculator

Je geboortegetal berekenen is makkelijker dan je denkt. Om je tijd te besparen, hebben wij voor jou numerologie calculators. Je typt je geboortedatum, of die van iemand anders in, en je weet welk getal jij bent. Daarna kun je de betekenis van je getal meteen lezen. Omdat je numerologie op alles kunt toepassen hebben wij, naast de vier persoonlijke getallen, ook een calculator voor je naamgetal, huisnummer, telefoonnummer en kenteken.
 
levensles getal

Levensles-getal

Je levensles-getal verteld wat jij in dit leven moet aan- en afleren. Ook vertelt het over welke vaardigheden je moet ontwikkelen om kansen die op je pad komen te herkennen. Je geboortedatumgetal kan je helpen de lessen die jij in dit leven moet leren snel onder de knie te krijgen, zodat jij snel op de bestemming bent waarnaar je verlangt. Ook onthult het levensles-getal welk beroep bij je past.

 
Geboortenaamgetal

Geboortenaamgetal

Je naamgetal onthult het verhaal van je leven en hoe jij je rol in dit leven speelt. Je hebt geen idee hoe bijzonder je naam is en wat je naam je over je leven kan vertellen. Als je benieuwd bent naar het karakter van iemand anders, heb je zijn of haar volledige geboortenaam nodig, zoals ingeschreven in het geboorteregister. Je naamgetal in de numerologie is één van de krachtigste getallen. Telkens wanneer je naam wordt uitgesproken vindt er een trilling plaats.

 
Ziels-getal

Ziels-getal

Je ziels-getal is de werkelijke jij, de innerlijke persoonlijkheid die alleen jij kent. Je verlangens, wie of wat je graag wilt zijn, wordt bepaald door je ziels-getal. Als je dit getal van anderen weet ken je al hun geheimen.

 
Persoonlijkheidsgetal

Persoonlijkheidsgetal

Je persoonlijkheidsgetal onthult hoe je bij anderen overkomt. Het zegt dus niet dat je werkelijk zo bent. Je persoonlijkheidsgetal beschrijft de indruk die jij op andere mensen maakt.

 
Numerologie en je huisnummer

Numerologie en je huisnummer

Zelfs het getal van je huisnummer kan vertellen hoe jij je in je woning voelt en of je er gelukkig bent. Huisnummers zijn een belangrijk getal. Als je een huis op het oog hebt en je twijfelt over de koop, reken dan eenvoudig het getal van het huisnummer uit. Het getal vertelt je over de sfeer, de veiligheid en de harmonie in het huis of appartement.

 
Numerologie en je kenteken

Numerologie en je kenteken

Het getal van je kenteken of nummerplaat kan vertellen hoe je reist en hoe je omgaat met de veiligheid in het verkeer. Of je een geduldige bestuurder bent, roekeloos of heel erg geniet van het rijden.

 
Numerologie en je telefoonnummer

Numerologie en je telefoonnummer

Je telefoonnummer is enorm belangrijk in je leven. Het is een nummer dat je overal opgeeft en constant gebruikt. Anderen leren je telefoonnummer uit het hoofd om met je in contact te blijven. Het getal van je telefoonnummer kun je uitrekenen door alle getallen bij elkaar op te tellen en daarna te reduceren tot één getal. Tel ook het netnummer mee. Het getal van je telefoonnummer kan je veel over jezelf vertellen.

 

De liefde vinden met numerologie

Neem de letters van je vriend, vriendin, partner of minnares. Bepaal vervolgens de bijbehorende getallen en je weet wie hij of zij is. Het getal van je geliefde vertelt je waarom hij of zij op een bepaalde manier reageert. Numerologie onthult of jullie bij elkaar passen en welke lessen in de liefde jullie moeten leren. Tel de getallen van je partners volledige geboortedatum op en tel de laatste twee getallen bij elkaar op. Numerologie geeft je de antwoorden die jij zoekt in de liefde.
 
Numerologie en je relatie

Numerologie en je relatie

Door de getallen van je geliefde te berekenen met onze numerologie calculators krijg je veel inzicht in zijn of haar karakter. Onze numerologie calculators berekenen al jouw levensgetallen en natuurlijk kun je de betekenis van het getal meteen lezen. Door de levenslesgetallen met elkaar te vergelijken kun je vaststellen of je bij elkaar past. Het levenslesgetal is het getal van je geboortedatum en heeft de grootste invloed op je leven, het getal verandert immers nooit. Je hebt alleen de volledige geboortedatum nodig van allebei om het antwoord te lezen.

 
>Jullie relatiegetal

>Jullie relatiegetal

Wil je weten of je bij je partner past? Verspil geen tijd meer aan iemand die niet bij je past, maar investeer een paar seconden in het berekenen van jullie relatiegetal. Ontdek aan de hand van jullie relatie getal of jullie bij elkaar passen.

 

Betekenis numerologie getallen

Je geboortedatum en de letters van je naam (of die van je partner, kinderen of vrienden) kunnen vertellen wie je bent. Numerologie is gebaseerd op wiskunde, elke letter van het alfabet correspondeert met een bepaald getal. Ieder getal heeft een betekenis. Als je het getal kent van je geboortedatum en het getal van naam kun je ontdekken welke weg je moet bewandelen in dit leven. Je kunt ontdekken of je of je wel de juiste keuze maakt en wanneer het juiste moment is om een keuze te maken.
 

Geluk en ongeluk

Het getal 13, en vooral vrijdag de 13e, is voor menigeen in Europa en Amerika een ongeluksgetal omdat tijdens het laatste avondmaal Judas de 13e persoon was naast de 12 apostelen. In Italië is het al eeuwen het getal 17 dat ongeluk brengt. Op de 17e moet je nooit iets belangrijks ondernemen volgens de Italianen. Het getal 17 zou magische krachten hebben en is onheilspellend. Hotels hebben dan ook geen kamer 17 in Italië en de vliegtuigen van Alitalia hebben geen zitplaats nummer 17. Napoleon Bonaparte geloofde ook dat het getal 17 ongeluk brengt. Hij stelde zijn staatsgreep een dag uit, die gepland was op vrijdag de 17e. In China is het getal 4 een ongeluksgetal en in Japan het getal 9. Het getal 7 is in het Westen een geluksgetal maar ook wordt het getal 3 als geluksgetal beschouwd het getal 3 symboliseert namelijk de drie-eenheid. In China is het getal 8 een geluksgetal. Veel Chinezen trouwen op de 8ste van de maand en vooral op 8 augustus.

 

Engelen getallen

Engelen geven boodschappen aan mensen door via getallen. Deze engelengetallen zijn meestal zijn het dubbele getallen, maar ook enkele getallen hebben een betekenis. Engelen laten je getallen zien om je te helpen en te laten weten dat je niet alleen bent.

 

Meestergetallen

Als je na het uitrekenen van je geboortegetal of naamgetal uitkomt op 11, 22, 33 of 44 heb je een bijzonder geboortegetal. Meestergetallen zijn speciaal omdat ze een hogere trilling hebben dan de getallen 1 t/m 9. De trillingswaarde van meestergetallen staat nooit vast. De betekenis kan zowel onder het grondgetal (11 = 1+1=2 getal 2 is het grondgetal) als onder het meestergetal gevonden worden.
Meestergetallen eisen veel inspanning van een persoon. Er zijn numerologen die deze getallen reduceren tot één getal en er zijn numerologen die ze naast het grondgetal gebruiken. (22 2+2=4) 4 is het grondgetal. Iemand die uitkomt op een meestergetal zal in zijn of haar leven op en neer gaan tussen het grondgetal en het meestergetal.

 

De spirituele betekenis van 1111 en 2222

Als je vaak de getallen 1111 of 11:11 ziet hebben de engelen een boodschap voor je. Het getal 1 is in de numerologie een krachtig getal, dubbele getallen zijn nog krachtiger. Wanneer je vaak de getallen 2222 of 22:22 ziet heeft het Universum een boodschap voor je. Het getal 2 staat in de numerologie voor samenwerking en evenwicht. Dubbele getallen zijn krachtiger dan enkele getallen, de cijfers 2222 vertellen je dat je leven nu nog harmonieuzer zal worden. Zie jij vaker dezelfde getallen voorbij komen wanneer je naar de tijd op je mobiele telefoon kijkt, of kom je ze regelmatig ergens anders tegen? Dan proberen deze cijfers jou iets te vertellen.

 

Gratis numerologie online

Gelukkig is het niet meer nodig om ingewikkelde rekensommen te maken als je je persoonlijke getallen wilt weten. Je kunt nu heel eenvoudig onze online numerologie calculator invullen. Je vult je volledige geboortedatum in en ziet meteen je persoonlijkheids-, levensles-, ziels- of levenslot getal. Je persoonlijke getallen geven antwoord op alle vragen die je bezig houden.


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Wat is numerologie?

Ontdek hier hoe numerologie werkt
 

Wat is mijn levensgetal?

Bereken op basis van jouw gebrootedatum je levensles getal
 

Wat is mijn zielsgetal?

Bereken hier jouw zielsgetal op basis van je naam
 

Wat betekend mijn huisnummer?

Bereken hier jouw huisnumerologie op basis van je huisnummer