Hier moet jij op vakantie volgens jouw sterrenbeeld

1830 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Hier moet jij op vakantie volgens jouw sterrenbeeld

Astrologie kan je vertellen wat de beste vakantie bestemmingen voor jou zijn. Surfen, parachutespringen, een stedentrip, luieren op het strand of bergen beklimmen, lees nu welke vakantie bij je past volgens jouw sterrenbeeld.
 

Ram 21 maart t/m 20 april


De vurige Ram vindt het leuk om onbekende bestemmingen op te zoeken en gaat het liefst niet naar een eerder bezochte bestemming. Avontuurlijk en veel actie voor een Ram. Duiken in Maui of wandelen in de Gran Canyon, safari, backpacken of op de bonnefooi vindt een Ram heerlijk.

Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

Stier 21 april t/m 21 mei


Frisse lucht, schoon water en veel groen voor een Stier. Een prachtig resort met een groot zwembad en heerlijk eten is de juiste bestemming voor een Stier. Op Puerto Rico, Bali of ergens aan de Middellandse Zee komt Stier dan helemaal tot rust. 

Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni


Tweelingen reist graag licht, een rugzak met alleen het nodige. Tweelingen zijn nieuwsgierig en gaan het liefst naar een bestemming die iets bijzonders te bieden heeft. Het Noorderlicht zien in Finland of Alaska of op de motor naar Noorwegen is een droom van een vakantie voor een Tweelingen.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli


Afgelegen plekken zou een Kreeft graag willen zien maar als luxe niet gegarandeerd is haakt Kreeft af. Comfort is een must voor Kreeft en te ver reizen is vermoeiend. Frankrijk, Portugal, Griekenland of Turkije, als het maar een prachtig resort is met het liefst een spa.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus


Leeuw gaat voor een levendige bestemming waar je kunt opvallen en flaneren. Extravagant gekleed op Ibiza of uit je bol gaan in Las Vegas. Leeuw reist graag comfortabel en verblijft in luxe hotels. Leeuw gaat naar luxe restaurants en geeft altijd veel fooi. Leeuwen slaan liever een jaar vakantie over dan dat ze zuinig moeten zijn. Leeuwen bezoeken graag hoofdsteden maar genieten ook van verre landen zoals Brazilië en Thailand.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 

Maagd 24 augustus t/m 22 september


Maagd gaat niet zomaar naar de eerste beste bestemming, een Maagd stippelt een vakantie tot in de puntjes uit. Maagd houdt van luieren maar wil ook graag iets leren en zich het liefst nuttig maken tijdens de vakantie. Een schoonheidsboerderij, een cursus schilderen of de taal leren maken een vakantie voor een Maagd compleet Mysterieuze steden in Italië, Japan of Singapore zijn bestemmingen waar een Maagd kan genieten.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober


Weegschaal heeft behoefte aan schoonheid en voelt zich gelukkig als de vakantie bestemming er prachtig uit ziet. Weegschaal vindt het belangrijkste om samen op reis te gaan en niet alleen. Weegschalen is het gemakkelijkste teken wat betreft reizen. Het maakt niet uit of het hotel tegen valt en de bedden te hard zijn. Voor Weegschaal is het alleen belangrijk dat het gezellig is. Perfecte bestemmingen zijn Oostenrijk, Zwitserland en Tokio of Californië
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november


Een bungalow boven het water op Tahiti is voor Schorpioen de perfecte vakantie bestemming. Schorpioen houdt van comfortabel reizen, luxe accommodatie en reist het liefst met mensen die ze heel goed kennen omdat het anders onaangenaam kan worden op reis Alleen reizen is voor Schorpioenen geen probleem, geschikte bestemmingen zijn Egypte, China en Kreta.

Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

Boogschutter 22 november t/m 21 december


Ronddwalen op plekken waar je iets nieuws en inspirerends kunt ontdekken is de prefecte vakantie bestemming voor een Boogschutter. Parachutespringen uit een vliegtuig boven Dubai past bij je avontuurlijke aard. Boogschutter reist het liefst zo snel mogelijk zonder tussenstops naar de bestemming. Boogschutters houdt van exotische landen maar van bestemmingen zoals Alaska, IJsland, Australië, Canada en Scandinavië wordt Boogschutter ook heel blij.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

Steenbok 23 december - 20 januari


Je kunt je moeilijk losmaken van je vele taken maar een vakantie zal je goed doen. Kies voor de prachtige Griekse eilanden of neem een lange pauze en ga naar het Caribische regenwoud voor iets spannends zoals ziplining. Steenbok wil graag op de vakantiebestemming ook de cultuur en de mensen die er wonen leren kennen Uitstekende vakantie bestemmingen voor Steenbok zijn: Cuba, Griekenland en Myanmar.

Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

Waterman 21 januari t/m 19 februari


Jij bent een waterdrager en de watervallen van de Niagara Falls zijn voor jou de perfecte vakantiebestemming. Genieten kun je ook in Hawaï, zie je jezelf al parasailen over het heldere kristalwater? Voor een Waterman is geen bestemming te ver en geen prijs te hoog. Tropische landen met mooie stranden maar ook New York, Barcelona en Las Vegas zijn perfecte vakantie bestemmingen voor een Waterman.

Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 
 

Vissen 20 februari t/m 20 maart


Jij kunt omgaan met de grootste vloedgolven die je tegen komt, je bent een krachtige zwemmer. Zwemmen in de prachtige wateren van Fiji zal je goed doen, de waterachtige gebieden, heerlijk wegdromen langs of op het water. Snorkelen of zwemmen met dolfijnen. Dans en muziek maken de vakantie van Vissen compleet. Ideale bestemmingen zijn de Antillen, Bali, Ierland en Portugal.
 
Lees hier meer over jouw sterrenbeeld
 
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top