Medium-Marye en Mediumchat.nl vergeleken

Medium Marye is een Belgische paranormale hulp- en advieslijn. De hulplijn is opgericht door Marij, ook wel bekend als Marye. Ze heeft al meer dan 30 jaar ervaring  en onder andere bekend van TV. Ze heeft een team van betrouwbare mediums om zich heen voor Medium-Marye.be. Op de website vertelt ze uitgebreid over haar specialisme en bijzondere ervaringen.

Op de hoofdpagina van de website staat een uitgebreid profiel van de consulenten die online zijn. Er staat duidelijk aangegeven hoe je je gewenste medium kunt bereiken. Er zijn ook consulenten die Engels en Spaans spreken. Vanuit Nederland kost het €0,90 per minuut om te bellen en vanuit België €1,50 per minuut.

 

Mediumchat.nl vergeleken

Medium-Marye en Mediumchat.nl lijken veel op elkaar. De consulenten worden uitgebreid omschreven en beide sites zijn overzichtelijk. Er zijn een aantal verschillen. Mediumchat.nl betreft een chatdienst waar je terecht kunt voor vragen en advies. Bij Medium-Marye betreft het een paranormale hulp- en advies telefoonlijn.

 

 

Op de site van Mediumchat.nl heb je keuze uit veel  mediums en alle mediums hebben een persoonlijke foto. Sommige mediums hebben zelfs een persoonlijke video waar je kunt zien hoe ze eruit zien. Hierdoor krijg je een goede impressie met wie je kunt (en misschien gaat) chatten. Om een nog betere indruk te krijgen kun je een gratis chatsessie starten met een consulent. Je krijgt gratis 2 minuten de tijd om kennis te maken. Mediumchat.nl werkt nog aan een videochat.

Mediumchat.nl en Medium-Marye bieden beide een betrouwbare en nette spirituele dienst aan. Voor sommigen is het een drempel om daadwerkelijk de telefoon te pakken te hoog, hiervoor biedt Mediumchat.nl een uitkomst. Anderen horen liever een stem wanneer zij een spiritueel consult krijgen. Het is belangrijk dat je kiest waar je je goed bij voelt.