​Hoe word ik een Medium?

Wanneer je je afvraagt: ‘Hoe word ik een medium?’ heb je waarschijnlijk paranormale gaven. Voel je zo nu en dan de aanwezigheid van een overleden dierbare? Of kun je contact leggen met je persoonlijke gids? Weet je de uitkomst van dingen zonder enige voorkennis? De reden dat je zoekt naar: ‘Hoe word ik een medium?’ is geen toeval, of nieuwsgierigheid, je hebt paranormale ervaringen. Omdat het voor velen het verschil tussen een medium en een paragnost voor velen onduidelijk is, is het belangrijk dat je de verschillen kent. Misschien ben je wel een paragnost en geen medium. Wil je meer te weten komen over Mediums? Lees dan hier alle informatie

 


Wat is een Medium?

Een medium kan contact maken met de onzichtbare wereld van de entiteiten, met overledenen. Ook kan een medium beelden zien, of een visioen van het verleden, heden of de toekomst. Een medium is als het ware de tolk, de boodschapper, die de antwoorden op onze vragen van onze overleden dierbaren aan ons doorgeeft. Waarnemingen van mediums zijn veelsoortig, er zijn mediums die gezichten zien, andere mediums zien aura’s, symbolen, kleuren, engelen of gidsen. Ook is het mogelijk dat een medium bij het zien, of vasthouden van een voorwerp bijvoorbeeld een ketting, horloge, ring, of foto beelden ziet en de afgebeelde persoon ziet veranderen. Een medium kan beelden zien die zich op een andere plaats, of tijd afspelen, zoals in het verleden, heden en de toekomst. Een medium weet dingen zonder enige voorkennis.

 

Wat is het verschil tussen een Medium en een Paragnosten

Een medium en een paragnost hebben beiden paranormale gaven. Mediums kunnen contact leggen met engelen, entiteiten en overledenen, dat kunnen paragnosten niet. Een medium kan meerdere gaven bezitten, een medium kan zoals een paragnost, helderziend, helderhorend of heldervoelend zijn. Paragnosten bezitten één of meerdere paranormale gaven, maar kunnen geen contact leggen met overledenen, of de andere dimensie. Twijfel jij nogsteeds over de verschillen? Lees hier uitgebreid over alle verschillen tussen Mediums en Paragnosten.

 

Hoe word ik een goed Medium?

Een goed medium heeft paranormale gaven, kan contact maken met overledenen, is integer, geïnteresseerd, luistert, verplaatst zich in de ander en stelt vragen. De beste mediums hebben veel geduld en geven tijdens een consult de ander een goed gevoel. Een goed medium oordeelt niet over vragen, of over wat hij of zij ziet, voelt of hoort. De beste mediums zijn eerlijk, ook wanneer ze voelen of weten dat de vraagsteller niet blij is met het antwoord op zijn of haar vraag.

 

Mediumopleidingen

Online worden talloze opleidingen en cursussen aangeboden om het mediumschap te leren.
Een opleiding mediumschap kun je onder andere volgen bij hemelswijs, of online bij Snu.org.uk.  Bij het Gaia College kun je tal van E-cursussen volgen en een mediumopleiding. Ook bij het Parapsychologisch Instituut worden een aantal cursussen gegeven. Je leert onder andere hoe je je na een consult weer op kunt laten en los moet laten. Wanneer je geen cursus wilt volgen, of niet nodig hebt, kun je het boek, ‘Hoe word ik een medium,’  hier kopen.

 

Competenties van een Medium

Een medium is paranormaal begaafd, toont oprecht interesse in mensen en respecteert alle cliënten die hem of haar raadplegen. Een goed medium kan goed luisteren, duidelijk communiceren en dringt zijn of haar mening niet aan anderen op. De beste mediums zijn geduldig, oordelen nooit en geen vraag is voor hen vreemd. Een medium geeft zijn of haar cliënt een veilig gevoel, is integer en kan zich in de ander verplaatsen. Mediums helpen anderen om moeilijke perioden door te komen. Een medium is als het ware de ambassadeur tussen twee werelden.

 

Online Mediums of een Consult in de Praktijk van een medium

De opkomst van Internet heeft niet alleen gevolgen voor mediums, maar ook voor degenen die een medium raadplegen. Mediums kunnen nu onmiddellijk, binnen een paar seconden online vragen beantwoorden. Geen lange wachttijden, geen reistijd en ook geen reiskosten meer. Vanuit huis of onderweg kunnen we direct contact maken met een medium. De meeste mediums geven naast online consulten ook privé consulten. Omdat niet ieder medium beschikt over een praktijkruimte, is online consulten geven een geweldige uitkomst voor het mediumschap. Ook is een voordeel van onze online consulten dat je veel reviews kunt lezen over onze Mediums en op deze manier een weloverwogen keuze kunt maken tussen onze specialisten. Lees hier meer over onze beoordelingen.

 

Voordelen van werken als online medium bij Mediumchat

Online werken als medium bij Mediumchat heeft veel voordelen. Je kunt je eigen werktijden bepalen. De één heeft immers meer energie in de ochtend en de ander in de late avond, of in de nacht. Wanner het jou het beste uitkomt geef je consulten. Je kunt vanuit Nederland werken, maar ook vanuit andere landen. Zelfs als je op vakantie bent kun je, waar je ook bent, werken als je zin hebt, of het weer tegenzit op je vakantieadres.

 

Elke week worden je verdiensten overgemaakt

Mediumchat is de drukste spirituele website in Nederland en België, waardoor je altijd klanten hebt. Ook heeft Mediumchat het beste chat systeem zodat je prettig kunt werken. Het supportteam is 7 dagen per week beschikbaar voor al jouw vragen. Bij Mediumchat hoef je niet lang te wachten op je verdiensten, deze worden wekelijks overgemaakt op jouw bankrekening. Vul nu het formulier in als je een medium wilt worden.

Mogen Mediums eigenlijk wel geld vragen? Lees hier meer over waarom onze specalisten dit wel doen. 

 

Start een gratis kennismakingschat en oordeel zelf

Start nu een gratis chat van 3.30 min. en ervaar hoe een online consult gegeven wordt door mediums en paragnosten bij Mediumchat.
Wil je meer te weten komen over Mediums? Lees dan hier alle informatie