​Gratis medium contact

Elk medium heeft het weleens van iemand gehoord: ‘Je mag geen geld vragen voor je gaven.’ Wanneer en wie deze onzin ooit gezegd en verzonnen heeft is niet bekend. Waarschijnlijk een cliënt van een medium die het verschuldigde bedrag niet wilde geven na een consult. Al sinds de oudheid, toen mediums en paragnosten nog waarzegger genoemd werden, kregen waarzeggers een vergoeding voor hun diensten.
 
Wil je meer te weten komen over Mediums? Lees dan hier alle informatie.
 

Waarzeggers verdienen al sinds de oudheid

Duizenden jaren gelden 2500 v. CHR. werden waarzeggers, betaald met zilveren staven. Duizend jaar later, 1500 v. Chr. met kaurischelpen. De Chinezen gebruikten kleine kaurischelpen als geld. Vanaf 640 v. Chr. ontvingen waarzeggers munten wanneer ze de toekomst voorspelden. Maar ook kleding, schoeisel, eten of een onderdak was een manier om een waarzeggers te betalen.  
 
 

Waarom een medium geld mag vragen

Een consult kost niet alleen veel tijd, maar ook veel energie. Een medium die anderen graag wil helpen, misschien een uitstekend medium is, waardoor veel mensen hem of haar contacteren, kan niet van de lucht leven. Een medium moet ook de huur betalen, heeft kleding nodig en boeken of opleidingen om zich nog beter te kunnen ontwikkelen. Hoe beter een medium zich ontwikkelt, hoe beter we worden geholpen.

 

Mediums raken hun gaven niet kwijt, wanneer ze geld vragen voor hun diensten

Een ander fabel, bedenksel, is dat een medium zijn of haar gaven kwijtraakt, als het medium geld vraagt voor zijn of haar diensten. Onzin! Een zanger raakt zijn stem niet kwijt na een uitverkochte zaal en een muzikant kan nog net zo mooi spelen, na een volle, uitverkochte Arena, of Ahoy. Waarschijnlijk is de muzikant of de zanger de volgende keer nog beter, juist omdat hij of zij goed verdiende.

 

Gratis Medium Contact

Mediums hebben recht op een redelijke vergoeding voor zijn of haar diensten. Het Thaise hof heeft astrologen, en waarzeggers in dienst, twaalf in totaal. In Hongkong kun je elke vrijdagvond naar een drukker waarzeggersmarkt aan Tempe Street. De avondmarkt is geopend van 14.00 uur tot middernacht. In Peru kun je de grootste waarzeggersmarkt ter wereld bezoeken, de zogeheten Mercado Modelo. Je raadt het al, de waarzeggers en mediums kun je raadplegen, maar hun diensten zijn niet gratis.

 


 

Gratis kennismakingschat op Mediumchat

Wij bieden je nu een gratis kennismakingschat aan met onze mediums, paragnosten of kaartleggers. Vraag aan onze waarzeggers wat je al heel lang wilt weten en ervaar hoeveel positieve energie onze consulenen je geven. Start nu een gratis chat


Wil je meer te weten komen over Mediums? Lees dan hier alle informatie.