Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

5514 beoordelingen

Danielle

Medium Danielle
Mariëtte | 23 September 2018

Een fijn gesprek, hopelijk wat ze zei klopt alles. Het voelt super goed en waar. Nu ff rust en terug bij mezelf komen.

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Marjan

Medium Marjan
Isabelle | 23 September 2018

Marjan is een fantastische vrouw, die me in 5 minuten tijd helemaal door had! Het heeft me enorm veel rust gegeven en geholpen. Die chat ga ik lezen en herlezen omdat het echt is wat ik moet doen. Ik blijf zeker met Marjan in contact.

Bekijk alle beoordelingen van Marjan Start chat met Marjan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Natascha | 23 September 2018

Lieve dame, een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Laurens

Medium Laurens
Mineke | 23 September 2018

Hij heeft me heel goed geholpen en een goed advies gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Laurens Start chat met Laurens
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Marina | 23 September 2018

Wat een onwijs lieve vrouw vol begrip en kennis van zaken dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Cindy | 23 September 2018

Het heeft mij terug positieve energie gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Bianca | 23 September 2018

Warm lief gesprek,met positieve kracht om door te gaan en mn gevoel te volgen. En rust te zoeken en eerst mezelf op een te leren zetten.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Ronald

Medium Ronald
Conny | 23 September 2018

Bewijs gegeven dat mij gevoel klopt en geeft mij rust en vertrouwen!

Bekijk alle beoordelingen van Ronald Start chat met Ronald
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Brigitte | 23 September 2018

Vond het een super reading heel veel aan gehad dank jewel!!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Manuela

Medium Manuela
Sunshine | 23 September 2018

Ze is goed, 4 jaar geleden kreeg ik een voorspelling van haar wat betreft de liefde en 3 jaar later kwam het uit. Bedankt Manuela

Bekijk alle beoordelingen van Manuela Start chat met Manuela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kit

Medium Kit
C | 23 September 2018

Super leuk gechat met Kit. Echt heel veel aan gehad. Thnx voor de tips 😘

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Maria | 23 September 2018

Goed consult. Ze weet veel te vertellen over wat er speelt en hoe personen in elkaar zitten , de moeite waard!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Anneke

Medium Anneke
Nicolle | 22 September 2018

Fijn gesprek. Anneke heeft mij echt geholpen door contact tussen mij en mijn vader mogelijk te maken op een respectvolle en mooie wijze!

Bekijk alle beoordelingen van Anneke Start chat met Anneke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Miranda | 22 September 2018

Net een heel leuk en mooi gesprek met Jamie gehad. Ze kon mij dingen vertellen wat ze niet wist! Ze was erg lief en duidelijk, prachtige antwoorden gekregen. Kan haar aan iedereen aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Aaricia | 22 September 2018

Het heeft mij rust gegeven en meer zekerheid over mijn relatie. Ik heb beter inzicht gekregen over mijn huidige situatie en heb weer moed om verder te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Mariana | 21 September 2018

Willem heeft mij goed geholpen en een voorspelling mee gegeven die in de kaarten lagen...ik hoop op het beste natuurlijk! Dank je wel :)

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Anjali | 21 September 2018

Goede uitleg en helderheid. Heel positief.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Joke | 21 September 2018

Ja. Er is een stukje onzekerheid weg genomen. Voel nu meer dat ik op het goede pad ben.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Marianne | 21 September 2018

Ze had het vrij snel goed en direct contact met mijn lieve zoon. Ik weet nu dat het goed gaat met hem, ze zei ook dingen die ik alleen wist. 

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Wendy | 21 September 2018

Ik heb altijd goeie ervaringen bij jullie gehad. Geen onzin, maar de waarheid. Bedankt daarvoor!

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Yvonne | 21 September 2018

Voelde mij beter na ons gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 209 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Joke | 21 September 2018

Ik voelde gelijk vertrouwd met Ester. Duidelijk in haar reactie en open voor vragen. De connectie was er gelijk. Echt een aanrader. Humor, eerlijkheid en goede adviezen. Voor mij heeft ze duidelijkheid gegeven in de situatie waarin ik zit. Topper

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Patty | 20 September 2018

Ik had een gesprek met Nynke eerst een gratis concult maar ze was zo goed dat ik toch 10 min heb betaald en het heeft me een stukje op weg geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Tine | 19 September 2018

Heel fijn geholpen! Duidelijk en helpt me absoluut verder.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Eva | 18 September 2018

Betty heeft me goed geholpen en schreef me nog een extra lieve privé mail die ik enorm apprecieer. Heel hartverwarmend.

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Carolien

Medium Carolien
Sandra | 18 September 2018

Het heeft mij meer helderheid en inzicht en ook bevestiging gegeven in wat ik zelf ook al zo voelde!

Bekijk alle beoordelingen van Carolien Start chat met Carolien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Karolien | 18 September 2018

Angelique is lieve warme vrouw, voelt situaties/personen feilloos aan. Heeft weinig informatie nodig om tot de kern te komen, heel verhelderende gesprekken. Heel wijze vrouw, ik apprecieer haar eerlijkheid enorm! Voor mij behoort ze zeker tot de top op deze lijn, ik

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Berlinda | 18 September 2018

Heerlijk, ik heb antwoord op een vraag waar ik zelf zo mee zat!

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Iris | 18 September 2018

Magdaleen benoemde op een positieve manier een aantal opties om met dingen om te gaan en dacht mee.

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Carla | 17 September 2018

De informatie is heel duidelijk maar het moet nog indalen. Waarschijnlijk besef ik dan dat het een heel waardevol gesprek is geweest. Zo voelt het nu al. Ik krijg het warm om mijn hart.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kaat

Medium Kaat
Vicky | 17 September 2018

Kaat is super lief! Ik voelde direct haar energie en alles wat ze zei klopte over mijn voorbije relatie klopte direct :) Ik kom zeker terug om nog een sessie bij haar te doen. Echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Kaat Start chat met Kaat
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Viviane | 16 September 2018

Ik heb toch een beetje meer inzicht gekregen in het verleden en de toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Lore | 16 September 2018

Ik had tijd tekort, maar Lijsbeth heeft me wel kunnen geruststellen.

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Eddy | 16 September 2018

Toch iets wijzer geworden!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Daisy

Medium Daisy
Stéphanie | 16 September 2018

Daisy is een hele lieve consulente en ze heeft het altijd bij het juiste eind! Ze laat je dingen inzien en geeft daarbij ook belangrijke levenslessen mee. Ik heb er heel veel van geleerd en zou iedereen een waardevol gesprek met haar aanbevelen!!

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Yasmine | 15 September 2018

Ze is het luisterde oor. Heel vriendelijk en ik hoop dat het uitkomt!!

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Ellen | 15 September 2018

Heel fijn en duidelijk. Veel.aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Isabelle | 15 September 2018

Margy is een super meid, die echt alles aanvoelt en zonder te veroordelen, zoals ik al meemaakte. We zaten volledig op dezelfde golflengte, hetgeen ervoor zorgde dat we elkaars gedachten konden aanvullen. Dit is de eerste keer dat ik dat meemaak met iemand met m

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Sarah | 15 September 2018

Het heeft mij toch al veel inzicht gegeven in een bepaald iemand en dat geeft mij uiteindelijk toch wel wat vertrouwen in die persoon!

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Jeannine | 14 September 2018

Was een heel aangenaam gesprek , voelde mij er prima bij ! Wil dit meer doen ! Dank Lindsay

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Anita | 14 September 2018

Ze heeft mij oprecht diep geraakt wat ze gezegd en gevoeld heeft en was hier duidelijk in. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Clarisse | 14 September 2018

Ik krijg altijd een super geweldig consult bij Ilja! Een fantastisch mens!

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Danielle | 14 September 2018

Ik heb net zo fijn consult gehad leomiek, Het heeft me echt heel goed geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Esmeralda | 13 September 2018

Ze gaf snelle antwoorden en daar hou ik wel van. Bedankt voor alles en ik hoop dat het uit komt!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Kristel | 13 September 2018

De toelichtingen bij wat ik voel is heel verhelderend!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Veerle | 13 September 2018

Echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Macy | 13 September 2018

Super goed! Zij heeft me echt uit de nood geholpen, toen het even niet ging. Nu weer de moed en kracht om verder te gaan met nieuwe en verse ideeën!!. Super Bedankt!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Beth | 11 September 2018

Snel, oprecht en treffend!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Anastasia

Medium Anastasia
Judit | 11 September 2018

Een top consult gehad van Anastasia. Ze gaf mij een healing maar ook een reading. Het was een super fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Anastasia Start chat met Anastasia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Mercedes

Medium Mercedes
Melissa | 11 September 2018

Mercedes heeft een lieve en open benadering. Ze windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Ze vertelt niet wat je wilt horen maar wat het is, op een meegaande, lieve en leuke manier. 

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Alixia | 10 September 2018

Heel fijn gesprek gehad met ellie. Ik zal zeker nog een keer een gesprek met je aanvragen tot snel!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Angela | 10 September 2018

Het was heel duidelijk en helder wat ze bedoelde! En op alle antwoorden gaf ze een goede feedback! bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Kirstin | 9 September 2018

Ze heeft mij kunnen bevestigen wat ik dacht en dat had ik juist nodig!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 378 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Annette | 8 September 2018

Ik vind Paul geweldig. Ik ga aan de slag met mijn innerlijk kind. Het kind krijgt alle ruimte om te mogen opgroeien. Heel veel dank Paul.

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Lamarche | 8 September 2018

Lieve vrouw en erg direct heerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Godelieve | 8 September 2018

Hij was eerlijk wist dingen die hij niet kon weten!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Frederika

Medium Frederika
Antoinet | 7 September 2018

Duidelijkeid gekregen voor mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Frederika Start chat met Frederika
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Theo | 6 September 2018

Ik voel me een stuk vrijer en prettiger dat de juiste energie om ons heen heerst ! En dat noud het fantastisch heeft toegelicht ! Mijn dank daarvoor!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Susanne | 6 September 2018

Was super en klopte ook gewoon nog allemaal. Lekker slapen nu. Altijd heerlijk na een reading.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Lieve | 5 September 2018

Ik vond het heel goed, hartelijk dank. Groetjes Lieve

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Domenica | 4 September 2018

Het klopte echt!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Raphaëlle

Medium Raphaëlle
V | 4 September 2018

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



José

Medium José
Leonie | 2 September 2018

Fijn gesprek, heel verhelderend!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Annemiek

Medium Annemiek
Cindy | 2 September 2018

Wow, wat een prachtig consult was dit. Geeft vlot en zeer goed advies. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Annemiek Start chat met Annemiek
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nora

Medium Nora
Niels | 2 September 2018

Nora is echt een pareltje op Mediumchat, onwijs goed ik was sprakeloos na het consult! Hier zijn geen woorden voor, dit moet je ondervinden.. Wauw!

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Brigitte | 1 September 2018

Was een super goed gesprekt veel aan gehad top!!

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Judit | 31 Augustus 2018

Ik heb een fijn consult gehad met Anita-Esther.

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Anna Marie | 31 Augustus 2018

Het heeft me enorm geholpen. Eerlijk en duidelijk. Heel erg bedankt daarvoor. Ik vind het altijd lastig om beslissingen te nemen. Maar zo langzamerhand zijn de dingen duidelijk voor me. 

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Harma

Medium Harma
Alixia | 29 Augustus 2018

De antwoorden waren duidelijk en het heedt mijn twijfel weg gehaald!

Bekijk alle beoordelingen van Harma Start chat met Harma
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Tessa | 28 Augustus 2018

Naar mijn mening is Dave erg oprecht en eerlijk. Hij geeft duidelijk antwoord op de vragen. Hopelijk krijgt hij gelijk in de 'voorspellingen' die hij heeft gezien en heeft uitgesproken.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Marleen | 28 Augustus 2018

Als je een paragnost zoekt die goed op iemand kan invoelen naast jezelf, dan moet je bij Nicky zijn. Ik maak al lang gebruik van haar diensten en keer op keer bleek ze gelijk gehad te hebben. Ze kan echt heeeeel goed op iemand invoelen. Ze is ook heel "

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Laura | 27 Augustus 2018

Heel erg mooi gesprek gehad met Kitty. Een van de beste hier vind ik. Ik had geen specifieke vraag en ze benoemde gelijk wat er speelt bij mij. En echt gedetailleerd. Heel bijzonder. Ik hoop dat haar voorspellingen uit gaan komen.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Janny

Medium Janny
Liliane | 27 Augustus 2018

Heeft mij goede raad gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ellen

Medium Ellen
Angela | 27 Augustus 2018

Heel fijn gesprek gehad en toch wat meer duidelijkheid gekregen op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Evelien | 25 Augustus 2018

Patricia heb ik ervaren als een lieve warme eerlijke vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Ursula | 23 Augustus 2018

Yvonne heeft begrip en ondersteuning gegeven en laten zien dat voor de toekomst het waard is om verder te gaan en niet op te geven. Super consult!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Miekie | 23 Augustus 2018

Dit consult heeft mij veel geholpen, ik weet nu dat ik niet meer hoef te twijfelen aan dingen die ik al voelde. Het is geweldig dat ik weet een geweldige toekomst krijg met de liefde van mijn leven!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Isabelle | 23 Augustus 2018

Een fijne vrouw die niet rond de pot draait en die echt dingen aanvoelt zoals ze zijn. Een echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Loena | 22 Augustus 2018

Ontzettend blij met de hulp die, de mediums mij hebben geboden! Hele goeie tips en adviezen! MIJN DANK IS GROOT!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Jeanine | 20 Augustus 2018

Heb een heel fijn gesprek gehad met Cecile, ik ga zekers nog eens met haar chatten. Ze heeft me rust gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Jeanette | 20 Augustus 2018

Super Reading van Mary! Deed me erg goed! 

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Peter

Medium Peter
Liliane | 20 Augustus 2018

Een heel verhelderend gesprek gehad. Hij voelde juist aan waar ik het over had. Ik zal hem zeker nog eens contacteren via mediumchat.

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brigitta

Medium Brigitta
Yasmine | 19 Augustus 2018

Ze was heel vriendelijk, ze luisterde dat vond ik echt lief en ze deed ook haar moeite en best om al me vragen te beantwoorden. Ze vertelde iets waardoor ik wist dat ze de echt de waarheid sprak! Ik schrok toen ze er zelf mee kwam maar ik vond dat goed om te horen. Z

Bekijk alle beoordelingen van Brigitta Start chat met Brigitta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sandra-Faisca

Medium Sandra-Faisca
Sophie | 18 Augustus 2018

Aangenaam en vlot gesprek! Sandra-Faisca voelt alles goed aan en geeft bevestiging. 

Bekijk alle beoordelingen van Sandra-Faisca Start chat met Sandra-Faisca
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Rajae | 17 Augustus 2018

Zeer fijne consult gehad met Ingrid-Anna. Ze heeft me goed op weg geholpen. Ze heeft ook veel dingen goed aangevoeld. Was heel erg onder de indruk.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Ellen | 16 Augustus 2018

Een gesprek wat inzicht geeft over mij en wat ik eraan kan doen. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Jeanine | 14 Augustus 2018

Ze heeft me een bevesting gegeven op mijn vraag, dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Anna | 13 Augustus 2018

Denise wist precies te vertellen wat er mis zat, heel knap!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Claudia | 11 Augustus 2018

Ik voel me een stuk beter na mijn chatgesprek met Heidi. Ze heeft me een spiegel voorgehouden maar ook inzicht gegeven in de ontstane relatieproblematiek. Ik kan weer verder. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Linda | 11 Augustus 2018

Lieve Tonny , wat ben jij een wijze vrouw. Je kon me heel goed lezen. k ga van harte jouw tips en advies opvolgen.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Fernanda | 8 Augustus 2018

Een super gesprek gehad met Petra. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Els

Medium Els
Gert | 5 Augustus 2018

Fijn gesprek, nieuwsgierig naar veel meer!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Jeanny

Medium Jeanny
Els | 31 Juli 2018

Jeanny voelde perfect aan waar ik mee zat, ze kreeg de informatie door die ik nodig had en reikte mij de juiste handvatten aan ter ondersteuning in mijn proces.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Karin | 31 Juli 2018

Fijn gesprek, helder en eerlijk! Nogmaals dank, Bianca.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Enya

Medium Enya
Carlijn | 24 Juli 2018

Ze heeft me enorm gerustgesteld. Heel hard dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Eef

Medium Eef
Judit | 23 Juli 2018

Fijn gesprek. Ze zag alles goed. Heeft mij verder geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ineke

Medium Ineke
Annelies | 22 Juli 2018

Ik voel me minder bezorgd!

Bekijk alle beoordelingen van Ineke Start chat met Ineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Mylène | 21 Juli 2018

Het gesprek leverde me nieuwe inzichten op aan de hand van voorbeelden!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Monique | 15 Juli 2018

Dit consult heeft me heel goed geholpen om alles beter te begrijpen!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Irma

Medium Irma
Ellen | 10 Juli 2018

Probeerde mee te denken. Gaf inzicht in de situatie!

Bekijk alle beoordelingen van Irma Start chat met Irma
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Martijn | 2 Juli 2018

Hij is erg aardig en weet veel tools! Ik raad hem iedereen aan.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Lilian | 28 Juni 2018

Zo'n fijn consult gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Tamara | 24 Juni 2018

Heel prettig en duidelijk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Maureen | 20 Juni 2018

Heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met medium Sandra. Ze zegt exact de juiste dingen. Spijker op de kop!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Elisa

Medium Elisa
Charmaine | 7 Juni 2018

Elisa is geweldig! Zij heeft mij enorm geholpen en ik kan haar niet genoeg bedanken. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik bereid om alles in het verleden te laten en alle positiviteit in het heden te verwelkomen.

Bekijk alle beoordelingen van Elisa Start chat met Elisa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Maureen | 3 Juni 2018

Wauw wat een lieverd is Jessica! Ze geeft hele directe en zuivere antwoorden en alles klopt wat ze zegt! Heel fijn gesprek gehad. Ik kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ruben

Medium Ruben
Jacqueline | 2 Juni 2018

Ruben heeft me fijn geholpen klopte helemaal. Fijn gesprek en typt heel vlot!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Nadine

Medium Nadine
Debbie | 31 Mei 2018

Nadine heeft me goede raad gegeven. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
Selita | 31 Mei 2018

Ik waarder het zeer dat er mediums zijn als Jessy die je verder kunnen helpen in wat je al weet, maar niet weet hoe je het er uit moet krijgen. Het was een mooie chatsessie en ik heb er heel veel van geleerd, ze laat je geloven in jezelf en dat is prachtig. Beda

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Nicole | 17 Mei 2018

Ayanna is heel hartelijke en vriendelijk. Haar antwoorden zijn super precies.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Colette

Medium Colette
Jollie | 15 Mei 2018

Spannend en Leuk! Colette sprak mij aan door haar verhaal. Vriendelijke dame en een warm welkom! Ga zeker nog een keer in gesprek met Colette!

Bekijk alle beoordelingen van Colette Start chat met Colette
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Christian | 4 April 2018

Ik ben heel erg fijn te woord gestaan en ben prima geholpen met de antwoorden van Yolanda, het was erg makkelijk om met haar te praten en vragen te stellen.

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Francine | 30 Maart 2018

Maria is/typt razendsnel en is zeer accuraat met haar gedetailleerde inzichten. Voor mij een ware ontdekking! En het is wonderwel steeds de nagel op de kop. Een uitzonderlijk talent!! Hartelijk dank Maria.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Maureen | 29 Maart 2018

Chantal is 1 van de beste mediums hier op mediumchat. Ze geeft erg snel en duidelijke antwoorden. Ze weet alles precies juist aan te voelen zonder dat je zelf maar iets hoeft te zeggen. Wat ze zegt klopt en ze geeft mij echt rust. Erg fijn om mee te praten. Een lieve

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Conny | 25 Maart 2018

Fijn gesprek. Bevestiging van mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kaatje

Medium Kaatje
Meet | 17 Januari 2018

Zo blij dat ik je gesproken heb. Je bent eerlijk en praat je niet naar de mond. Je bent iemand die het goed aanvoelt en kan verwoorden. dank je wel voor de bevestiging, geeft me weer een beetje kracht en positiviteit. Moet geduld hebben en dat is nog best lastig. Dan

Bekijk alle beoordelingen van Kaatje Start chat met Kaatje
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Hanneke

Medium Hanneke
Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top