Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

21015 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Natascha

Medium Natascha
Melissa | 2 Maart 2021

Natascha gaf me waardevolle inzichten en gaf me advies over hoe ik verder aan de slag kan met mijn huidige situatie. Ze voelde de zaken naar mijn aanvoelen correct aan. Bedankt, Natascha!

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Veronique | 2 Maart 2021

Dankjewel Editha dat je de moeite nam om mij nog een berichtje te sturen! Bedankt voor je lieve woorden en goede adviezen. Ik heb het opgezocht waar je mij over vertelde en ik herken het helemaal!! Ons gesprek heeft me zeker geholpen en een stuk rustiger gemaakt.

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Sarah | 2 Maart 2021

Geloof dat ze echt goed is in wat ze doet. Jammer genoeg was de tijd wat kort.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 259 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Frans | 2 Maart 2021

Heel concreet, exact waar ik om vroeg.

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
A | 2 Maart 2021

Heb veel info gekregen heb door alles wat je me vertelde veel zaken kunnen plaatsen en de puzzel stukjes bij elkaar gelegd en alles wat je voelde in mijn situatie klopt helemaal 👌🏻Hoop je binnenkort terug te spreken omdat ik nog met wat vragen zit 😊dank u we

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Carola | 2 Maart 2021

Je bent en blijft een lieverd! Eerlijk,helder, duidelijk en altijd weet je me weer met beide benen op de grond te zetten. ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Fatima | 2 Maart 2021

Zo een goed gesprek, veel tips en ze typt zeer vlot. Dank u!🍀🍀

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Sharon | 2 Maart 2021

Alleen maar waardering en liefde voor jou! ❤️ Je hebt me zo goed geholpen!!

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Nvt | 2 Maart 2021

Heel erg bedankt weer, ik houd je op de hoogte! Veel liefs! :) ❤

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 308 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Maureen | 2 Maart 2021

Maureen ik ben blij met je advies over loslaten. Uw verhaal klopt wat u gezien had

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Wouter | 2 Maart 2021

Dankjewel voor het gesprek, ik heb nu wel wat verbanden kunnen leggen van waar bepaalde partijen van mij vandaan komen. Ik zal zeker verder werken in het pleasen af te leren.

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Natasja | 2 Maart 2021

Ze was heel duidelijk. Dank je wel. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Viv | 2 Maart 2021

Heel duidelijk, bruikbaar en waardevolle chat. Veel antwoorden in een korte tijd. Fijn dus 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 172 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Hilde | 2 Maart 2021

Heel duidelijk, en begrijpt direct wat je bedoelt. Heeft me een goed gevoel gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
N | 2 Maart 2021

Een hele eerlijke uitgebreide uitleg .Zonder zelf veel hoeven te vertellen.Ik heb beide benen weer stevig aan de grond Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Eelco

Medium Eelco
Patricia | 2 Maart 2021

Leuk gesprek! Eelco zag het wel goed.

Bekijk alle beoordelingen van Eelco Start chat met Eelco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Frida | 2 Maart 2021

Dankjewel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Joanna | 2 Maart 2021

Alles klopt. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Simone | 2 Maart 2021

Het voelde direct vertrouwd. Ik heb informatie gekregen die heel waardevol voor mij is. Max vind ik een topper. Echter dan echt en weet waar hij het over heeft. Ben hem zo dankbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 174 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Claudia | 2 Maart 2021

Heb een briefje gemaakt belangrijkste items genoteerd en daarna verbrand 😀 Dank voor de tip. Het ligt nu bij hem. Ik lijk bevrijd ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Vicky | 2 Maart 2021

Heel goed medium. Heeft mij niet alleen geholpen met mijn toekomst maar ook veel tips gegeven over hoe ik het nu allemaal best aanpak. De twijfels haalt ze weg van op afstand. Voelde me direct veel beter na het gesprek. Echt een aanrader ! Doe zo voort ;-) ❤

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 477 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Esmeralda | 2 Maart 2021

Het was fijn gesprek, dank je.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Maureen | 2 Maart 2021

Heel fijn gesprek gehad met Anissa. Ze voelt alles heel juist aan en is heel lief en oprecht. Echt een topper! Dankjewel lieverd. Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Bart | 2 Maart 2021

Geweldig gesprek was dit (of meerdere achter elkaar eigenlijk)! Vooraf al had ik je bij mijn favorieten gezet en daar sta je heel goed. 😀 Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen en heel veel geleerd waar ik mee uit de voeten kan. Precies waar ik nu in zit zag z

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Karina | 2 Maart 2021

Ze voelde alles goed aan. Echt antwoord op mijn vragen gegeven en voel daardoor nu rust en zekerheid in mezelf. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Wouter | 2 Maart 2021

Dankjewel Tanja voor het fijne gesprek! Je bent heel sterk in het aanvoelen en typt snel. Super! :)

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Guy

Medium Guy
Martine | 2 Maart 2021

Ik had niet een probleem het was meer samen iets delen het was voor mij een rustig gesprek. De vraag die ik had gaf mij een bijzonder antwoord ik zal dat overdenken. De link die ik kreeg heeft mij zeer ontroerd. Mijn engel laat mij zien dat ik beschermd ben ik voel h

Bekijk alle beoordelingen van Guy Start chat met Guy
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Mireille | 2 Maart 2021

Lieve Sabine, wat een heerlijk email consult! Alles wat ik voel dat er gaat gebeuren staat erin! Ik heb al zo lang t gevoel ergens diep van binnen dat het er ooit van zal komen, terwijl ik rationeel steeds denk; hoe dan, hoe zal dit ooit gaan gebeuren! Heel bijzonder

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 414 beoordelingen



Josi

Medium Josi
S. | 2 Maart 2021

Je had weer eens gelijk! Ik heb de testen gehaald en ben door ❤

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Michael | 2 Maart 2021

Ze geeft mij rust..bij haar voel ik mij safe en ik vertrouw haar..ze is een gods geschenk dank je weer lieve Minet

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Melissa | 2 Maart 2021

Hoi simone, Super lief bedankt voor de tip! Hier kan ik mijn quarantaine dagen wel mee vooruit🤪 Veel liefs Melissa

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Karin | 2 Maart 2021

Iris Nova weet precies te zeggen wat je nodig hebt. Gewoon to the point. Een echte aanrader .

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 186 beoordelingen



Bram

Medium Bram
Johanna | 2 Maart 2021

Hij heeft mijn gevoel bevestigd en mij positieve dingen voorspelt. Dank je wel Bram

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Jessica | 2 Maart 2021

Was een fijn gesprek bedankt voor uw eerlijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 423 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Linda | 2 Maart 2021

Chantal is een zeer lieve dame,ze zag meteen wat me bezighield. Ze heeft me heel goed advies gegeven. Ze geeft iemand goeie moed. Dankjewel Chantal 😘

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Jimmy | 2 Maart 2021

Erg intuïtief, lief en betrokken! Echt een topper👍 Ze heeft me echt verder geholpen.!

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Wouter | 2 Maart 2021

Dankjewel Petra, je zat heel goed met wat je te vertellen had, en typt ook lekker snel. :)

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Harma

Medium Harma
Monique | 1 Maart 2021

Wat ik mooi vond is dat ze niet vroeg om wie het ging

Bekijk alle beoordelingen van Harma Start chat met Harma
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Mandy | 1 Maart 2021

Lieve Mandy ik voel me altijd opgelucht als ik met jou heb gesproken en je voelt alles goed aan en ik spreek je al jaren en dat ben ik zeker nog van plan, je bent er altijd voor mij als ik je nodig heb en spreek je snel weer😘😘xx

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Astrid | 1 Maart 2021

Dank je wel Ester! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Wouter | 1 Maart 2021

Dankjewel voor de fijne feedback en het gesprek. Je typt ook lekker snel. :)

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Tinne | 1 Maart 2021

Duidelijke antwoorden, fijne consult, heeft erg geholpen. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 361 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
S. | 1 Maart 2021

Barbaraaa je had gelijk! Ik heb de testen gehaald en ik ben door ❤

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 196 beoordelingen



Rachel

Medium Rachel
S. | 1 Maart 2021

Je had gelijk ik heb de testen gehaald en ik ben door!! ❤

Bekijk alle beoordelingen van Rachel Start chat met Rachel
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Frida | 1 Maart 2021

Altijd een fijne chat. Ik ben blij met de pendel.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Claudia | 1 Maart 2021

Sandy is echt een kanjer! Helpt me al zolang met een bepaalde situatie. Ze blijft me steunen met haar inzichten en geduld en daar ben ik haar mega dankbaar voor! Ze is een lichtpuntje voor me in soms hele zware dagen. Ze is eerlijk in wat ze ziet en praat je absoluut

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Nathalie | 1 Maart 2021

Wat een fijn gesprek met Yvette. Ze is snel en heel attent! Ze bevestigde ook een beetje het antwoord dat ik zelf al te horen kreeg. De tijd vloog wel maar kon veel zeggen, zeker een aanrader! Ik hoop dat het mag uitkomen! Bedankt voor je heel fijne energie en tijd!<

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Sylvia | 1 Maart 2021

Dankjewel voor het luisterend oor en fijne tip! ❤

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Chasny | 1 Maart 2021

Hey! Zou je me evt in een pb nog willen sturen wat je nog wilde zeggen of die relatie nog komt tussen ons evt?

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Peter | 1 Maart 2021

Heeft me geholpen, dat ik via de huisarts met iemand over mij probleem ga praten, dat ik wel wat losser en voor mij opkom.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Shirley

Medium Shirley
Jeanette | 1 Maart 2021

Fijn gesprek gehad! Weet heel duidelijk wat er speelt. Dank je wel voor het fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Shirley Start chat met Shirley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Bernedette | 1 Maart 2021

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Manon | 1 Maart 2021

Heyyy, de tijd liep af maar bedankt voor het gesprek. Ik laat het je weten 😘

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Frida | 1 Maart 2021

Dank Rika❤ En nu ga ik proberen alles te laten rusten en niet continu bevestiging zoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Joyce | 1 Maart 2021

Vond het een verduidelijkend en open gesprek! Hij bracht mij aan t nadenken ove t mijn patronen en verwachtingen. Thanks!!

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



José

Medium José
Els | 1 Maart 2021

Duidelijke en vlotte antwoorden. Gaf hoop voor de toekomst! Ook het lieve privéberichtje bevestigde de inhoud van ons gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Dikra | 1 Maart 2021

Super! Dank je wel. Ik hoop dat t uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Nele | 1 Maart 2021

Laura heeft een hele fijne energie en aangename manier van praten/chatten. Ze voelde ook meteen juist aan wat er speelde en kon ook duidelijk beschrijven hoe ze het aanvoelt/ziet. Klopte helemaal. Dankjewel voor de fijne babbel! Liefs, Nele

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Silvia | 1 Maart 2021

Ja het heeft wel wat inzicht gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Wendy | 1 Maart 2021

Vandaag is de eerste keer dat ik met Pamela chat, maar wat is ze goed!!! Ze slaat de nagel op de kop en ze typt heel snel!!! Heel lieve vrouw: puur, zuiver en eerlijk en windt er geen doekjes om!!! Dank je wel voor deze geruststellende gesprek! Ik heb je ineens aan m

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 303 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Nielsnec | 1 Maart 2021

Goed, ze was lekker snel en voelde me Goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Karin | 1 Maart 2021

hoop dat voorspelling uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Patricia | 28 Februari 2021

Leuk gesprek! Zeker als je een beetje weet van de wet van de aantrekking, kan Alexandra weer wat extra meegeven. Heel leerzaam! Verder ziet ze de situatie ook goed in, heel helder. Fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Ingeborg | 28 Februari 2021

Snelle reactie , liefdevol en duidelijk👌🍀

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Tinne | 28 Februari 2021

Lieve dame die dingen goed weet aan te voelen, dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Johanna | 28 Februari 2021

Dankjewel lieffie voor je oprechte woorden! En ons gesprek ik vind je geweldig! Lief en oprecht! ❤

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Sophie | 28 Februari 2021

Supermooi en goed gesprek gehad!! Ze voelt alles precies aan!! 💗🙏🏽🍀 Ik had graag ng veel langer me haar gesproken!! Maar helaas gaat da ni ivm de fin situatie.. Dankuwel❣️ Ik ben opgelucht nu, en heeft me ook wer moed en kracht gegeven!! 🌈😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Annemarie | 28 Februari 2021

Niet de eerste keer gesprek met patty Erg fijn persoon mee te chatten, snel antwoord, duidelijk,vriendelijk. Ze begrijpt je, en brengt rust.

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Nathalie | 28 Februari 2021

Dag Simone, hij is komen praten vnv! Had het eerlijk gezegd niet verwacht. Is super goed verlopen en het is toch naar voor gekomen dat die relatie daar niet altijd zo vlot verloopt... Hij wist blijkbaar van veel dingen niet... Op naar de rest nu 💪

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Linda | 28 Februari 2021

Aangenaam verhelderend

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Frida | 28 Februari 2021

Ik ben ontzettend emotioneel. Rot gevoel. Vragen, piekeren. Gelukkig voel ik me na deze chat wat relaxter Een mooi moment om te proberen terug bij mezelf te komen. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Karin | 28 Februari 2021

Bedankt voor het fijne en bemoedigende gesprek. Het lijkt nu zo onmogelijk en begrijp ik zijn houding niet. Volgens mij worsteld hij enorm met zijn gevoelens. Ik hoop toch zo dat je gelijk krijgt 😘

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Brenda | 28 Februari 2021

Bedankt voor de lieve woorden💞💞

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Lysette | 28 Februari 2021

Complimenten voor deze lieve vrouw!! Bepaalde dingen vertelde ze die ze echt niet kon weten,dus super!! Zeker n aanrader!! Super bedankt lieve schat

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Ingrid | 28 Februari 2021

Kon perfect aan tonen hoe ik mij voelde op dat moment. En hoe mojn jicht was geweest en voor de rest wilvzecu goed helpen

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Denise

Medium Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Evi | 28 Februari 2021

Hoi Ann Dank je wel voor de inzichten die je me telkens wil meegeven. Niet altijd sta ik er direct voor open maar toch altijd blijf je heel geduldig bij mijn vragen. Dank je wel ... je helpt me om meer in mezelf te geloven! 🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Dara | 28 Februari 2021

Heeft me echt geholpen on Verder te gaan

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Wouter | 28 Februari 2021

Dankjewel Barbara voor het gesprek en de fijne feedback. Ik zal zeker van mij af schrijven.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Shivanni | 28 Februari 2021

Een wat korter maar enorm fijn gesprek gehad. Had meteen een goed gevoel en wist er goeie kracht uit te halen. Enorm bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Saniya

Medium Saniya
Caroline | 28 Februari 2021

Fijn gesprek, dankjewel!! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Saniya Start chat met Saniya
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Marika | 28 Februari 2021

In 1 woord.. WAUW! Ik wou al een tijdje met Ruby praten en heb haar dan eindelijk vast gekregen. Voelde de dingen goed aan, heeft me mooie vooruizichten gegeven waar ik nu geduldig op ga wachten. Ze heeft me tips gegeven bij dingen die ik eigenlijk beter zou loslaten

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Sebastiaan | 28 Februari 2021

Super lief medium. Meerdere malen gesproken en Bert is een toppertje! Ik hoop dat zijn voorspellingen snel uitkomen. Dankjewel lieverd voor je steun en toeverlaat!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Denise

Medium Denise
J | 27 Februari 2021

Dank je wel voor je mooie consult weer! Ik ga graag voor de optie. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 333 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Petra | 27 Februari 2021

Helel fijne en lieve vrouw om mee te praten! Dank je wel lieve Nicky!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 181 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Erna | 27 Februari 2021

Lindsay is heel betrokken en warm. Ze vertelt ook eigenschappen over mij die ze niet kon weten. Ik kom `zeker bij haar terug!

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Maartje | 27 Februari 2021

Hey Gizella, Ik wilde nog een keer terug komen, maar er ging iets mis. Ik wil je in ieder geval heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek! Je kunt mij zeker nog een keer terug verwachten!! Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Leny | 27 Februari 2021

Het helpt mij positief te blijven en nu afwachten of hij voor mij kiest en dit eerst heeft uitgesproken na zijn kinderen

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Jacqueline | 27 Februari 2021

Heel fijn en luisterend oor, gaf me weer energie om door te gaan

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 232 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Dm | 26 Februari 2021

Andrea, Is echt een warm persoon. Meteen al aan het begin van het gesprek ontvangt zij je onwijs met veel liefde. Ze voelt de situatie/ omstandigheden goed aan. Geeft waardevolle tips mee, stelt je gerust en leeft erg met je mee. Helaas was de tijd om, maar ik kom ze

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Cansel | 26 Februari 2021

Duidelijk en concreet . Voelt je goed aan en weet wat ze zegt

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Caroline | 26 Februari 2021

Dankjewel Ferry. Fijn altijd even praten met jou! Fijne avond.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Tine | 26 Februari 2021

Helder verhaal!

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Sandy | 26 Februari 2021

Het antwoord op mijn vraag daar kan ik wel iets mee. 👌❤

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Angela | 26 Februari 2021

Een super lief mens, weet je te raken en gerust te stellen. Dank je wel Helga

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Rachelle | 26 Februari 2021

Ze wist meteen waarover ik een vraag wou stellen voor ik wat heb kunnen zeggen. Erg duidelijk, vriendelijk en eerlijk. ze weet de dingen goed te benoemen en voelt alles heel helder aan.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



José

Medium José
Rachelle | 26 Februari 2021

Erg duidelijk en voelt dingen haarfijn aan. Ze weet veel dingen! Ik kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Jenny | 25 Februari 2021

Rust, ruimte en hoop. Super bedankt voor het fijne gesprek. Knuffel van mij

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 354 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Marleen | 25 Februari 2021

Fijn om je eigen gevoel aan te geven en feed back te krijgen!

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Kim | 25 Februari 2021

Ilja is een zeer warme vrouw, ik had een super aangenaam gesprek met haar. Enorm veel steun en kracht gekregen uit haar woorden. Dankjewel Ilja ❤

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Natasja | 25 Februari 2021

Heel fijn gesprek en heel duidelijk. Bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Naval

Medium Naval
A | 25 Februari 2021

Mijn dank is zoo groot voor je info en duidelijkheid op mijn vragen was super verbaasd hoe je info doorkreeg .... je bent echt super heb een super leuke gesprek met je gehad ❤️❤️ Houd je zeker op de hoogte van alles 😉

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Marjolijn | 25 Februari 2021

Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Kirsten | 25 Februari 2021

Super fijn gesprek gehad. Ze wist dingen heel goed te vertellen. Verbaade me gewoon. Alles klopte. Hoop op een goede afloop. Je bent een topper dankjewel tot snel liefs

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Ilka | 25 Februari 2021

Heel corect, windt er geen doekjes om. Zegt waar op staat. 

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Angela | 24 Februari 2021

Gerdie is een lieverd voelt goed aan is duidelijk in haar kunnen haar gave gewoon een fijn mens.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Vicky | 24 Februari 2021

Een fijne dame die aan voelde hoe ik me voel en me raad heeft gegeven die ik zal opvolgen

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Syreeta

Medium Syreeta
Lilian | 24 Februari 2021

Heb haar in 2014 gesproken in een New Age winkel. Klopte toen ook.

Bekijk alle beoordelingen van Syreeta Start chat met Syreeta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Eef | 24 Februari 2021

Armando kan goed op situaties/mensen invoelen, op een fijne manier legt hij dingen uit! 👌🏻👍🏻

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Gianna

Medium Gianna
Ansjelique | 24 Februari 2021

Heb een heel leuk gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Gianna Start chat met Gianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Sharina | 24 Februari 2021

Een heldere duidelijke reading.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Arjanne | 24 Februari 2021

Lief, hoop dat het uitkomt, anders ach dat weet pascale, zij was goed.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Daphne | 23 Februari 2021

Wist wel dingen te vertellen En zeer prettig gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Sandra | 23 Februari 2021

Bedankt 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Debbie | 23 Februari 2021

Heel mooi overzicht van de personen gegeven. Dank u wel! Topper

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Nensi | 23 Februari 2021

Goed en duidelijk antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Linda | 23 Februari 2021

Dank je wel voor je antwoorden en voor je privé bericht 😍 absoluut een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Brigitte | 23 Februari 2021

Ze was heel vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Kirsten | 22 Februari 2021

Hey Amanda sorry mijn credits waren op. Was een kort gesprek maar heel fijn hoop je snel weer te spreken en kijken wat de toekomst zegt. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Marije | 22 Februari 2021

Dankjewel Emily wederom voor jouw fijne Reading. Ik waardeer het enorm dat je zo je best doet, dat kan ik merken aan alles! Ik wens je een mooie dag toe 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Greet | 22 Februari 2021

Bedankt voor het beschrijven van de situatie en bevestigd het wat het is geweest.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Angela | 22 Februari 2021

Britt geeft helderheid in je vragen en is super duidelijk een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Marinella | 21 Februari 2021

Fijn antwoorden dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Soraya | 20 Februari 2021

Wauw! Hele mooie nieuwe inzichten gehad door Denise. Ze weet alles heel mooi en neutraal over te brengen. Alles resoneert❤️ Top!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Brigitte

Medium Brigitte
Denise | 20 Februari 2021

Mooi consult Brigitte! Dankjewel❤

Bekijk alle beoordelingen van Brigitte Start chat met Brigitte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Peggy | 20 Februari 2021

Fijne inzichten gekregen van Nico. Dankbaar voor.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Christian | 20 Februari 2021

Zeer duidelijke uitleg en wist precies waar de oorzaak ligt . Dank je wel kit 👍

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Renee | 19 Februari 2021

Heel fijn gesprek Wist ook goed wat er loos was. Fijne healing gehad. Dank 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



René

Medium René
Linda | 19 Februari 2021

heel tevreden. geeft beter inzicht in de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Esther | 19 Februari 2021

Heleen heeft me supergoed geholpen en ik beveel haar zeker aan!

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Annemie

Medium Annemie
Greet | 19 Februari 2021

Je verwoord het toch wel duidelijk , bedankt 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Annemie Start chat met Annemie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Verisa | 19 Februari 2021

Ze was erg aardig en begripvol!!!

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Krista

Medium Krista
V | 18 Februari 2021

Ohh Krista is super lief en zorgt dat rommelige in je hoofd weer structuur krijgt. Ze vertelt zoveel en echt je ziet de waarheid allles klopt het is een puzzel als valt op z’n plekje en je begrijpt het ook. Dank u wel 😊

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Priscilla | 17 Februari 2021

Mooie inzichten en een fijn maar ook vlot gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Orelia | 17 Februari 2021

Allard is voor mij nog steeds één van de beste consulent bij Mediumchat. Hij geeft je het gevoel dat je de hele wereld aankan. Geeft goede adviezen. Toppie!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Angela | 17 Februari 2021

is duidelijk voelt super aan en stelt gerust . Dank je wel Natasja

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Anja | 17 Februari 2021

Ik kreeg bevestiging en hoop.

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Maurice | 16 Februari 2021

Bedankt voor jou Fijne gesprek. Je bent eerlijk en duidelijk naar mij. Ik heb vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen. Desi is zeker een aanrader voor anderen mensen. Fijne avond nog☺😉

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Dries | 16 Februari 2021

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Emanuelle | 16 Februari 2021

Goede vrouw begripvol en goede adviezen en behulpzaam

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Katinka | 15 Februari 2021

Tjesus wat ging de tijd snel zeg. Hele goede ben je, stevig sterk en warm. Ik was eigenlijk nog niet klaar en jij was ook nog aan het typen. Nou komt nog wel een keer, voor nu ontzettend bedankt. 🌺

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Femke | 15 Februari 2021

Dankjewel voor je reading, Naomi! Helaas waren de credits op maar ik ga ermee aan de slag! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Angela | 15 Februari 2021

geruststellend open heeft inzicht in de situatie dank je wel Jolan

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Susanne | 15 Februari 2021

Natasja is supergoed, ze is echt een 'coach' naast haar spirituele gaven/inzichten! Heel dankbaar voor haar consults!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Katra | 15 Februari 2021

Ik was erg emotioneel over iemand. En wou zeker weten of het gevoel wederzijds was fiep van binnen. Maar dat is het ook alleen. Hij wilt graag geen contact meer met mij. Maakt het voor ons allebei makkelijker. Alleen ik wou heel lang clntact met hem. Vooral toen ik o

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Saskia | 14 Februari 2021

Dankjewel lieve Mina !!! Klopt helemaal wat je schreef😊 ga je advies zeker opvolgen!!! Dikke😘 en nogmaals heel erg bedankt!!!

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 148 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Angela | 14 Februari 2021

voelt met weinig woorden heel goed aan houdt het luchtig maar is duidelijk Dank je wel Claudia

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Ellen | 14 Februari 2021

Wat een top medium♥️ Ze begrijpt jouw situatie helemaal zonder veel verloren woorden. Ik voel me begrepen. Ik weet dat jij de waarheid zegt. Ongelooflijk.. hoe je dit alles kan weten Dank u wel voor de reading.. 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Ramona | 14 Februari 2021

Super bedankt Seny! Ik laat zeker nog van mijn horen. Had het echt even nodig om te horen dat ik mag genieten van wat ik nu heb. Het kijkje in de toekomst helpt me weer om te manifesteren en te richten op wat ik echt wil. Dank! Liefs, Ramona

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Patricia | 14 Februari 2021

Het was een goed gesprek en hoop echt dat het allemaal uit komt

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Marloes | 13 Februari 2021

Het gesprek, al was t kort, heeft mijn vraag beantwoord en vertrouwen naar de toekomst gegeven. ♡

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
Frida | 13 Februari 2021

Prettige energie. Rustige chat, voelt relaxed. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Shilpa Start chat met Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Angela | 12 Februari 2021

voelt goed aan open recht door zee en duidelijk vertelt geen onzin aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nele

Medium Nele
Marion | 12 Februari 2021

Lieve Nele😘, heel erg bedankt voor je privé bericht. Ik zet door!! Je bent een enorme fijne gesprekspartner. Ik voel me gesterkt. De kracht om vol te houden en vertrouwen te blijven houden. Dank je wel🙏🏻🙏🏻 Liefs Marion❤️

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Wouter | 12 Februari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik zie mijzelf wel door deze laatste angst doorkomen. :)

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Simone | 11 Februari 2021

Oh wat jammer dat ik nog maar 5 credits heb, maar zoals Richard heb begrepen van mij heb ik op het moment niet zoveel geld meer te besteden,, ik had graag meer met hem willen praten erover, of erover te horen naar helaas waren mijn credits op. Maar Richard voelde goe

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Annie | 11 Februari 2021

Bedankt jammer dat het gesprek afgelopen was

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



John

Medium John
Viv | 11 Februari 2021

Via een consult heeft John (meer) antwoorden gegeven dan dat ik verwachtte. Een hele bijzondere reading, die me (positief) raakt, vertrouwen geeft omdat ik deze woorden ook mee kan nemen naar de toekomst. Iets om aan vast te houden. Dus ik ben John waanzinnig da

Bekijk alle beoordelingen van John Start chat met John
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Mariëlle | 10 Februari 2021

Hele mooie reading gehad van mijn hond.precies haar omschreven hoe ze was een deed. Xx dikke knuffel

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Sytse

Medium Sytse
Wouter | 8 Februari 2021

Dankjewel voor de legging. Ik kijk uit naar hoe het uit gaat komen. Ik heb er alle vertrouwen in. :)

Bekijk alle beoordelingen van Sytse Start chat met Sytse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Vanessa | 7 Februari 2021

Heel fijn gesprek gehad met Cangul. Ze voelt de situatie goed aan. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Angela | 7 Februari 2021

geeft je rust is duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Egon

Medium Egon
Mariëlle | 7 Februari 2021

Fijne, rustige man. Hij blijft bij zijn voorspellingen altijd, ik haal daar mijn rust weer uit. Bedankt Egon, misschien dat je soms wel eens gek van me wordt, haha.

Bekijk alle beoordelingen van Egon Start chat met Egon
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Joelle | 7 Februari 2021

Dankjewel lieve Yvonne, ik kijk uit naar de voorspellingen 💕😘

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Karin | 6 Februari 2021

Lieve Chloe, bedankt voor je tijd en informatie. Helaas was de tijd op... ik hoop dat je gelijk krijgt

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Richard | 5 Februari 2021

Ik heb er wat aan top dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Dana

Medium Dana
Jurriaan | 5 Februari 2021

Dana heeft me super geholpen en alles wat ze zei klopte precies. Veel nieuwe inzichten gekregen en zal zeker nog een keer komen chatten. zeker aan te raden!

Bekijk alle beoordelingen van Dana Start chat met Dana
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Sonja | 4 Februari 2021

Altijd fijne gesprekken met Tonny !

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Manon

Medium Manon
Veerle | 4 Februari 2021

Dankjewel Manon, voor je begrip en je eerlijke en duidelijke antwoorden. Ongelooflijk wat jij allemaal voelt en weet🙏

Bekijk alle beoordelingen van Manon Start chat met Manon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Elleke | 4 Februari 2021

Jeanette is een lieve vrouw die positief reageert en duidelijke antwoorden geeft. Niet te ingewikkeld en altijd hoopgevend. Fijne consultant!

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Fee

Medium Fee
Wendy | 2 Februari 2021

Heel lief en duidelijk weet waar ze het over heeft het heeft me vertrouwen gegeven ik ga je tips opvolgen ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Fee Start chat met Fee
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Dm | 2 Februari 2021

Monique, is echt een liefdevolle warme persona. Tijdens het gesprek weet zij je je gerust te stellen met zorgen en ook gewoon positieve berichten. Ze komt goed tot de kern en geeft je mooie inzichten mee. Ze is een topper ❤️💐

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Samantha | 31 Januari 2021

Fijn gesprek, gaf me goede positieve inzichten. Geeft me een gevoel van rust! Onwijs bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Frida | 31 Januari 2021

Met wat humor en ook serieus. Fijne chat gehad

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Leentje | 30 Januari 2021

Hans , je bent een rode draad op alle emotionele vlakken , je bied zoveel energie , soms hard soms mild , je voelt de stemming aan wanneer hoe en wat , en vooral je hulpmiddelen helpen , en wat je voorgevoel zegt komt steeds uit ! Je leerde me laatste dik jaar zoveel

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 380 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sietske | 29 Januari 2021

Zeker, dank je wel !! Ik vertrouw op Feline, voel van mijn kant verbinding met haar,vandaar ik het fijn vind af en toe advies bij haar te vragen. Douglas is een hele gesloten man, zijn echte gevoelens kom ik niet snel achter. ( maagd).Ik (vis).Het is een man die veel

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Brenda | 26 Januari 2021

Was accuraat, reageerde snel en gaf duidelijk antwoord op alle vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Sjuirenneth Pieter | 26 Januari 2021

Een goede consult!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Jeanette | 26 Januari 2021

Wauw! Wat een fijn persoon en weet precies wat er speelt! Dank je wel voor het super fijne gesprek! Hier kan ik echt wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Geert | 25 Januari 2021

Prettig gesprek, en heldere inzichten we begrijpen elkaar

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Gaby | 25 Januari 2021

heeft direct mijn gevoel bevestigd.

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Natascha | 24 Januari 2021

Fijn, open en eerlijk. Draait nergens omheen. Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Yenderelly | 23 Januari 2021

gaaf mij een fijn gevoel en wist mijn vraag te beantwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Wendy | 22 Januari 2021

Stephanie is MEGA goed! Een van de toppers op Mediumchat.

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Conny | 21 Januari 2021

Altijd fijn haar even te spreken

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Jacqueline | 20 Januari 2021

Heel fijn gesprek gehad met mijn naamgenoot ;-) Het was heel verhelderend en ik heb hele goede adviezen van Jacqueline gekregen. Topper ben je!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Wouter | 18 Januari 2021

Dankjewel Leonie, ik denk met de informatie goed door te kunnen naar waar ik heen zal gaan. En ik zal zeker meer leren te gronden naar moeder natuur.

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Marco

Medium Marco
De clercq katie | 18 Januari 2021

Zeer tevreden over marco alle vragen dat stelt eerlijk en oprecht antwoord. Zeker aan te raden

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Wouter | 16 Januari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik ga zeker proberen meer naar mijzelf toe te trekken.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Liesbeth | 15 Januari 2021

Heel goed

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Essie

Medium Essie
Ellen | 14 Januari 2021

Een heel fijn gesprek waarin veel duidelijk is geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Essie Start chat met Essie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Dianne | 14 Januari 2021

Wauw wat voelt ze alles goed aan en ik hoop dat alles wat ze in de toekomst heeft gezien uit komt. Super fijne vrouw dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Denise | 13 Januari 2021

Fijn gesprek. Dankjewel. Ik kan nu weer vooruit :)

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Noortje | 11 Januari 2021

Duidelijk verheldert gesprek. Super. 🍀🍀🍀

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Icram

Medium Icram
Samantha | 9 Januari 2021

Zoooo goed thanks❤️

Bekijk alle beoordelingen van Icram Start chat met Icram
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Frida | 8 Januari 2021

Een fijne chat. Geen extra vragen maar direct duidelijke antwoorden. Als het nodig is kom ik zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Samantha | 7 Januari 2021

Lieve karen , Jij bent de allerliefste je pikt meteen mijn energie op ! Wauw ik lees jou consult keer op keer .. Ik ben heel blij met jou en je gevoel zit heel erg goed hoor .. Zodra het uitkomt zal ik het laten weten. Dikke knuffel samantha❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Sophie | 2 Januari 2021

Ontzettend mooi, verheldert gesprek gehad!! Ik ben zeer opgelucht en kalm geworden..! Ook ben k heel dankbaar voor de raad en tips die ze me gaf!! Dankuwel ❣️ Ik kom zeker ng bij u terug!! 🙏🏽🍀🌈😘

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Michelle | 2 Januari 2021

Haar advies is right tot the point. Alles klopte ik had al een voor gevoel en dit werd bevestigd. Mijn mobiel viel uit maar zal haar binnenkort zeker contacten.

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Stefany | 29 December 2020

Heel goed geholpen door Siebe. Je voelt je gehoord. Je voelt je op je gemak warm gevoel en veel meer

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Angela | 26 December 2020

fijn mens dat je bent Esther voelt goed aan dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Dorien

Medium Dorien
Cynthia | 17 December 2020

Bedankt voor je privebericht. Het is duidelijk. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Dorien Start chat met Dorien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Angelique | 16 December 2020

Wat een fijne dame om mee te communiceren. Zeer empathisch, geduldig, eerlijk maar zeker begripvol en kreeg hele goede energie bij haar door . Geen meeprater en heeft mij ook tools gegeven....zeker een aanrader want kan tussen de regels door lezen waar het echt om ga

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Josiane | 14 December 2020

Anje is echt een liefdevolle vrouw die heel goed weet waar ze met bezig is. Na een reading voel ik mij altijd gerust gesteld en veel beter in mijn vel

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Mark | 30 November 2020

Lieve en warme vrouw, die meteen de pijnpunten wist aan te wijzen.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Katia | 20 November 2020

Hetgeen ik wou weten heeft Mireille me op korte tijd duidelijk gemaakt

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Marian

Medium Marian
Sjef | 19 November 2020

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.

Bekijk alle beoordelingen van Marian Start chat met Marian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Anouschka | 17 November 2020

Heb een fijn gesprek gehad en Marieke bevestigde dat ik op de goede weg ben. Heel erg dankbaar 🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Jurline | 9 November 2020

Cecile geeft goede inzichten warme en duidelijke ondersteuning. Warme duidelijke inzichtelijke gesprekken je kunt voor alles bij Cecile terrecht 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Sammy

Medium Sammy
Patricia | 7 November 2020

Wat is Sammy leuk! Maar belangrijker nog als je op Mediumchat zit, ze zag de situatie waar ik mee kwam snel in. Ik heb wat aan dit gesprek, heel erg fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Sammy Start chat met Sammy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Behia | 2 November 2020

Heel goed, wist alles goed te zien. Klopte ook, en typte vlot... Heerlijk mens

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Mieke | 26 September 2020

heel veel respect en inlevingsvermogen,' en de h juiste antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Astrid | 3 Augustus 2020

Was een fijn gesprek met Natascha

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Frida | 30 Juni 2020

Ander antwoord dan bij een eerder geraadpleegd medium. Maar ze wist zo haar fijn uit te leggen hoe het zit en wat er aan de hand is dat ik van binnen voel; ja, dit is juist! Dankjewel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Top