Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

11756 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Kit

Medium Kit
Irma | 4 April 2020

Ze heeft me veel kracht gegeven waardoor ik de draad van mijn leven weer kan oppakken

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Samantha | 4 April 2020

Fijn gesprek, liefdevol geholpen. Oprechte en eerlijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Karin | 4 April 2020

Heel fijn en duidelijk gesprek gehad. Dave heeft me weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed komt nog ff geduld hebben maar de kaarten lagen prima en gevoel van Dave was hetzelfde. Ik hoop dat ik je snel wat kan laten weten Dave dat alles klopte wat je schre

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
L. | 4 April 2020

Gerdien spreekt goed door, ik weet dat ik me afzijdig moet houden en “gewoon” verder moet. Ik mis hem heel erg, zijn moeder niet ;) ik merk aan mijn kinderen dat ze ondanks dat ze hem gewoon zien zo ontzettend missen, vooral de persoon die hij was en word

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Monique

Medium Monique
D. | 3 April 2020

Ik heb zojuist Monique gesproken en ik ben zeer tevreden met haar consult. Ze luistert goed en geeft mooie bevestigingen door. Ze is een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Maureen | 3 April 2020

Chanoe is een echte lieverd en heel fijn om mee te praten. Ze helpt je echt erg goed met haar antwoorden. Zuiver en oprecht. Heb veel aan de gesprekken met haar. Echt zeker het proberen waard! Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Mariela | 3 April 2020

Angie geeft duidelijk de antwoord op je vraag. Hij luister ook goed naar je.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 184 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Marie-jose | 3 April 2020

Wat een fijn mens ben je .. je hebt inzicht 💋bent snel met je antwoord en geeft veel vertrouwen .. dank je voor je lieve hulp ☘️🌸🙋‍♀️💋

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Anoesjca | 3 April 2020

Niets te klagen . Soms moet je iets vaker horen voordat het doordringt. Goede informatie gehad om aan de slag te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Pricilla | 3 April 2020

Je praat niet met mijn mond mee, maar bevestigt steeds wat ik voel. Je bent een topper!❤

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Veronique | 3 April 2020

Wat een fijne vrouw Yvonne, ze heeft mij gerustgesteld . En de dingen die ze zegt kloppen . Ze heeft het bij het rechte eind . Eerlijk en to the point . Maar ook liefdevol , dankjewel Yvonne 🙏🏻❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Hannelore | 3 April 2020

Iris helpt me keer op keer en geeft duidelijke adviezen. Voorspellingen komen uit. Steeds eerlijke duidelijke antwoorden! Iris je bent echt top!

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Chanti | 3 April 2020

Geweldig! Geen woorden voor. Het voelde als een vrouw met een hart van GOUD

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Hennie

Medium Hennie
Danny | 3 April 2020

Hennie gaf mooie bevestigingen door en kijkt heel goed met je mee. Tevreden met haar!

Bekijk alle beoordelingen van Hennie Start chat met Hennie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Allysha | 3 April 2020

Super fijn! Openhartig. Dank u wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Gaby | 3 April 2020

Ontzettend fijn, ze gaf duidelijk antwoord op wat ik wilde weten en dit stond ook echt heel erg in lijn met hoe ik dat ook al aanvoelde. Erg prettig!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Petra

Medium Petra
N | 3 April 2020

Lieve Petra, ik heb je nu 2 keer gesproken en je hebt mij echt de kracht gegeven om verder te komen in mijn proces, wat niet altijd even simpel is. Wat jij ziet klopt zo goed met mijn gevoel, mijn intuïtie is best sterk maar als het voor mezelf is kan ik zo onze

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Mary | 3 April 2020

Goede tips en duidelijke antwoorden fijn gesprek enige die echt weet wat er was bedankt voor je hulp Alexandra

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Marlies | 3 April 2020

Nogmaals wat een fijn gesprek heb ik gehad. Zoveel aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Sarah | 3 April 2020

Wauw!! Anders kan k t niet beschrijven

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 215 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
P. | 3 April 2020

Superblij met de ondersteuning die ik van Cynthia krijg via de e mail. Ze blijft keer op keer ruimte bieden voor wat er in mij leeft en weet dan vaak met de juiste toon mij weer een duwtje in de juiste richting te geven. Dankbaar ben ik voor deze mooie engel

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Donja | 3 April 2020

Leomiek had gelijk en is lief en duidelijk. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Neske | 3 April 2020

Echt een hele lieve dame. Probeerde te helpen bij het maken van een keus, dankje!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Sh | 3 April 2020

Chloë is echt een lieve vrouw, typt ook erg snel, en begreep al snel mn situatie! Ze is zeker een aanrader. Heel erg bedankt voor je korte maar krachtige consult, heb er echt wat aan gehad ❤️.

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Kelly | 2 April 2020

Ik ben echt enorm geholpen ! Ze heeft me dingen verteld die ik al wist maar niet in wou zien ! Bedankt 💗💗

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Valenscia | 2 April 2020

Mevrouw Lady Marjorie is een hele lieve en geweldige vrouw. Mijn moeder heet ook Majorie en mijn overleden oma heet ook Marjorie. Vandaar dat mevrouw mij ook direct aansprak. Ze is heel erg geliefd en zet haarzelf in jouw situatie. Ik ben heel erg blij, dat ik met ha

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Willeke | 2 April 2020

Paul geeft fijne consulten en heeft een zuiver invoelend vermogen. Hij geeft heldere feedback, die soms ook confronterend kan zijn, maar goed is voor de persoonlijke groei en dat voelt goed. Ook zijn gevoel voor humor past hierbij. Paul je bent een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Ilse | 2 April 2020

Heel vlotte chat. Mooie tips. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Lenny | 2 April 2020

Simone Je hebt mij super geholpen. Duidelijk en eerlijk gesprek. Super bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Claudia | 2 April 2020

Tanja is een super lieve dame die de dingen bijzonder goed aanvoelt en op een zeer aangename en persoonlijke manier raad kan geven. Ze is een super steun voor me als ik haar in ongerustheid om inzicht vraagt en geeft me eerlijk inzicht. Dank u daarvoor!

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Anne-Marie | 2 April 2020

Het heeft me rust gegeven..

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 223 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Sil | 2 April 2020

Ontzettend meelevend en goeie tips

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Henriet | 2 April 2020

Heel fijn gesprek en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
S | 2 April 2020

Natascha is ontzettend lieve dame ... Wat ze ziet en voelt zegt ook eerlijk .. zuiver en zeer behulpzaam .. S....😘

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Debby | 1 April 2020

Fijn en mooi gesprek. Ik weet wat ik moet doen. Ik kom gauw bij Barbara terug met mijn andere vragen,

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Mina

Medium Mina
A | 1 April 2020

Mina haar voorspellingen zijn voor grotendeels uitgekomen, afwachtend nog op de laatste. Je bent geweldig!!! Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Laura

Medium Laura
M. | 1 April 2020

Ik kreeg een bevestiging van dat ik vast zit, met dingen, dat ik goed bezig ben met mijn heldervoelend en helderwetendheid. verder is ze heel lief en begripvol. duidelijk met haar antwoorden. kom zeker bij haar terug. 

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Alain | 1 April 2020

Super leuk en goed gesprek . Ben er veel uit kunnen halen. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Annette | 1 April 2020

Fijn om even to the point te komen.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 244 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Myriam | 1 April 2020

Heeft een kader geboden en ook perspectief!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Sanne | 1 April 2020

Het heeft mij ontzettend gerust gesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Sabine | 31 Maart 2020

Ze heeft mij goed op weg geholpen en nu weet ik wat mij te doen staat dankje

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Stefanie

Medium Stefanie
Vanessa | 31 Maart 2020

Toppertje, voelt super goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Stefanie Start chat met Stefanie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Daphne | 31 Maart 2020

Ton algemeen vragen gesteld en kwam goed tot kern totaal niet gevoel dat die zegt wat je wil horen ook niet bij mannen naam waartoe anderen wel snel neigen

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 321 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
J. | 31 Maart 2020

Ik had een mailconsult aangevraagd van Kiek en het klopt gewoon wat ze zegt Ik had verder geen gegevens ofzo van mij erbij gedaan alleen m’n foto en de naam van m’n partner en ze wist gewoon in wat voor situatie ik zit Ik had gemaild omdat Kiek vaak in ge

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Maan | 31 Maart 2020

Echt een fijn gesprek had!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Diana | 31 Maart 2020

Het was een heel goed gesprek. Hij heeft mij een heel duidelijk beeld gegeven van de situatie. Dank je wel, Max!

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Marlies | 31 Maart 2020

Ilja heeft mij fantastisch geholpen, ze heeft me een deel van mezelf helpen terugvinden wat ik eigenlijk al een tijd kwijt was. Mijn dankbaar is groot. Ze is enorm eerlijk, nuchter en ik ben haar meer als een vriendin beginnen zien. Bedankt Ilja, het is bijzonder kna

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Vanessa | 31 Maart 2020

Super blij met haar uitleg.

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Sabrina | 31 Maart 2020

Ik kreeg goed antwoord op mijn vraag.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Nicole | 31 Maart 2020

Beetje gesterkt in wat ik nu moet doen

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 440 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Debby | 31 Maart 2020

De dingen die Mar me zei over mezelf klopte allemaal. Vond t super fijn om dingen van mijn oma via haar te horen!

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Julie | 31 Maart 2020

Zeer goed eerlijk en duidelijk! De mensen leven hier echt met je mee. En helpen je met goede tips.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Sylvana | 30 Maart 2020

Zeker! Anita heeft mij goede inzichten gegeven en mij geholpen met mijn antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Esther | 30 Maart 2020

Ze is heel lief., en probeert je echt te helpen. Een heel goed consult....!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Hilde | 30 Maart 2020

Ik vind het geheel zo goed opgebouwd en ook heel toegankelijk voor een beetje een wizard zoals ik. IK heb heel goede ervaringen! Soms ga ik naar dezelfde consulent voor een vervolgje en soms kies ik iemand anders voor een bevestiging of voor een second opnion. Ik bli

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
T | 30 Maart 2020

Sandra is vriendelijk, geïnteresseerd en adviseert op een mooie wijze. Zij wil de persoon zo goed mogelijk helpen. Kortom het was een fijne en prettige chat.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Monica | 30 Maart 2020

Mooie energie, lieve vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Karin | 30 Maart 2020

altijd fijn om met Hurrem te spreken. snel en duidelijk..Hoop dat haar voorspelling uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Chantal | 30 Maart 2020

Een echte lieverd!! Thx 😘

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Hennie | 30 Maart 2020

Geeft bevestiging en daarmee ook wat rust.

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Petra | 29 Maart 2020

Zegt dingen die ze niet kon weten. Echt byzonder hoe ze dit voelt en ziet. Typt snel

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Christa | 29 Maart 2020

Super fijn gesprek gehad. Wat een lieve vrouw is Therese. Ze wist precies aan te voelen wat er speelde. Top!!

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Mirjam | 29 Maart 2020

Zij heeft mij prima geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Don | 29 Maart 2020

Ik heb een fjne gesprek gehad met Rune. Goede inzichten opgedaan. Heel erg bedankt daarvoor

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Riek | 29 Maart 2020

snel en goed gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Heidi | 29 Maart 2020

Bedankt voor het gesprek heeft veel duidelijkheid gebracht.

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Sabina | 29 Maart 2020

Kort maar duidelijk gesprek. Desi is een leuke spontane meid!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Jessica | 29 Maart 2020

minet is geweldig !!!!

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
S | 29 Maart 2020

Lief aardig eerlijk mens . zeer positief kom weer terug .. zeker tevreden ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Grace

Medium Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Marcha | 28 Maart 2020

Ik heb een heel goed gesprek gehad met Ferry. Hij is erg vriendelijk en duidelijk. Ook heel sympathiek! Ik wil hem bedanken voor het feit dat hij mij op zo een goede manier heeft geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Nancy | 28 Maart 2020

Dit was het beste gesprek dat ik al gehad heb

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Jacoba | 28 Maart 2020

Heel fijn en open gesprek gehad met Denise naar mijn idee kan ze goed aanvoelen hoe de huidige situatie is en waar het naar toe zal leiden ze is erg zeker en geeft vertrouwen, er zitten een paar sterke goed voelende dames hier en zij is er zeker 1 van hen. Fijn je ge

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Karin | 28 Maart 2020

fijn eerlijk gesprek .heb weer veel vertrouwen erin gekregen dat het goed komt

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Haydee | 28 Maart 2020

Heel mooi en krachtig, to the point en ze weet waarmee ik zit, wat ik nodig heb en wat ik verlang. Voelt me haarfijn aan. Geeft moed, kracht een mooie kijk op wat er is. Sluit af met moed en nieuwe levenszin en vreugde.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Nicole | 28 Maart 2020

Het heeft mij zekerheid en ook bevestiging gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
C. | 28 Maart 2020

Angelique haar email consult was voor mij onvoorstelbaar correct. Frappant wat zij weet en gezegd heeft over mijn situatie terwijl zij mij niet kent. Ben al heel vaak bij anderen gaan aankloppen doch zij staat op mijn top 3 favorieten samen met sabine en dave. Mensen

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
AC | 27 Maart 2020

Was kort...Maar wel ok

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 289 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Corneline | 27 Maart 2020

Een fijn en opbeurend gesprek. Het bracht me weer moed om verder te gaan en positief te blijven.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Annemieke Sjamaan Whitehart

Medium Annemieke Sjamaan Whitehart
Carla | 25 Maart 2020

Heel invoelend en warm afgestemd. Annemieke voelde precies wat er in de weg zit. Dankjewel voor je warmte en wijsheid! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Sjamaan Whitehart Start chat met Annemieke Sjamaan Whitehart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Johanna | 25 Maart 2020

Dit consult heeft mij erg gerustgesteld over mijn toekomst. Ik weet nu zeker dat ik goed op weg ben met mijn keuzes. Tot de volgende keer! X

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Evi | 25 Maart 2020

Sandy heeft mij zeer goed geholpen aangezien ik veel angsten heb ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Nathalie | 25 Maart 2020

Daan gaf zijn kijk op mijn situatie en ik heb zijn advies opgevolgd en weer contact opgenomen. Weer leuk gesprek gehad. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Kitty | 24 Maart 2020

Hij voelde gelijk wat er mis was vind dat heel goed bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Judith

Medium Judith
Lydia | 24 Maart 2020

Heel goed! Ze chat fijn en snel, en geeft je eerlijke vooruitzichten🌸🙏🏽

Bekijk alle beoordelingen van Judith Start chat met Judith
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Stacey | 24 Maart 2020

In één woord, SUPER! Ze kon mij als persoon, de situatie waarin ik zit en anderen in mijn omgeving haarfijn aanvoelen zonder dat ik eerst zelf informatie moest geven. Topper! :)

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
Maureen | 23 Maart 2020

Nikki is echt top! Heel fijn om mee te praten. Lieve vrouw die oprecht en zuiver verteld wat ze door mag krijgen en me steeds weer geruststelt dat mijn gevoel klopt. Ze is snel met antwoorden en voelt echt alles juist aan. Ik hoop dat wat ze mij vertelde ook uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Irma | 23 Maart 2020

Eerlijk en duidelijk. Echt bijzondere gaves. Dank !

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Soeriah | 23 Maart 2020

Dankjewel Patty voor je accurate liefdevolle reading... 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Jan | 23 Maart 2020

Fijn gesprek ben zeer tevreden hopen dat alles uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Sandra | 23 Maart 2020

Erwin is heel sterk in wat hij voelt, hij verteld gelijk veel en voelt dingen feilloos aan. Althans bij mij meteen de vinger op de zere plek en zegt precies de juiste dingen. Emotioneel maar wel heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Rick | 23 Maart 2020

Heel fijn en duidelijk antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Joyce | 22 Maart 2020

Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Desiree | 22 Maart 2020

Anja is een zeer ervaren consulent en draagt veel liefde bij haar wat snel vertrouwd raakt. Hoop dat alles uit mag komen wat we besproken hebben ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
S. | 21 Maart 2020

Ik heb verschillende mediums geraadpleegd, maar mandy wist me toch echt gerust te stellen . Ik stond echt met een open mond te kijken .. Ja ze mag oprecht zeggen dat ze gespecialiseerd is in zielenliefde want de dingen wat ze verteld kloppen 100% ik kom zeker weer ee

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



José

Medium José
Maartje | 21 Maart 2020

José geeft heel snel en duidelijk antwoorden. Ze heeft me rust gegeven en vertrouwen in dat ik mijn eigen gevoel kan volgen en dat het goed komt. Ze neemt echt de tijd voor je en neemt je vragen serieus, heel waardevol!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Lenny | 21 Maart 2020

Fijn gesprek en voelt alles goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Nathasja | 21 Maart 2020

Fijn gesprek en zeker voor herhaling vatbaar

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Christa | 20 Maart 2020

Wat een lieve vrouw! Duidelijk en zegt precies hoe het is. Jammer dat ik per ongeluk t gesprek heb beëindigd. Heel snel weer!!bedankt Wijbrigje.

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Anouska | 20 Maart 2020

Hele lieve vrouw en aardig. Duidelijk. Ben opgelucht na het gesprek met haar.

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Gielke | 20 Maart 2020

Ze heeft me erg geholpen om door te gaan met mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Inge

Medium Inge
M. | 19 Maart 2020

Inge is razend snel met typen!!! Wordt overspoeld met info die ze niet kon weten.. gerustgesteld door haar... Fijne warme consult.. dank je wel Topper 

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Bianca | 19 Maart 2020

Fijne consultent om mee te chatten/praten . Het was echt wel verhelderend . Mijn dank is groot . Vriendelijke groet Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Marion | 18 Maart 2020

Ik vond het een enorm prettig gesprek met duidelijk inzicht voor mezelf. Dikke 10❤

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Irma | 18 Maart 2020

Meelevend, deskundig en eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Sofie | 18 Maart 2020

Zeer goede raad en steun gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Natasja | 18 Maart 2020

Heeft me goed duidelijkheid gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Marielle | 17 Maart 2020

Jana heeft een mooie reading gegeven van mijn hond en kat. Echt heel to the point en fijne handvatten om direct mee aan de slag te gaan. xx

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Adelheid | 15 Maart 2020

Zeker en vast een aanrader heeft je duidelijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Carla | 14 Maart 2020

Zonder van mijn kant veel informatie te geven, voelde Elles mijn vragen en haar antwoorden hier op, goed aan. De tijd was om, om haar hier nog voor te bedanken. Veel dank, Elles!

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Martijn | 13 Maart 2020

Thea is een hele lieve zachtaardige vrouw die ontzettend snel goede informatie doorkrijgt. Echt een aanrader op Mediumchat. Ze probeert je echt te helpen; een ware schat!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Sanne | 11 Maart 2020

Mario bedankt voor het fijne gesprek. Hij wist mij veel te vertellen over dingen die hij aanvoelde sie ik niet of ten dele wist en alles klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Maaike

Medium Maaike
Tanya | 10 Maart 2020

Zeer kundig en raak. Intelligent en liefdevol. De mist is opgetrokken, ik zie weer wat de juiste weg is voor mij. En geluksgevoelens doordat Maaike je een spiegel voorhoudt die zelfliefde genereert. Een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Maaike Start chat met Maaike
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Els

Medium Els
Jessica | 9 Maart 2020

Ik kan er mee verder Positief gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
Monique | 9 Maart 2020

Het was een fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Sammy | 9 Maart 2020

Een van de beste. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Samantha | 8 Maart 2020

Was een goed gesprek dankjewel weet nu waar ik ook aan toe ben.

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Carla | 8 Maart 2020

Hartstikke goed! Fijn ook dat ze direct af gaat op wat zij binnen krijgt. Zonder vragen te stellen over mijn issue. Haar antwoorden/inzichten waren erg passend en voor mij bemoedigend en geruststellend. Nogmaals veel dank, Tinne!

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Cemilia

Medium Cemilia
V. | 8 Maart 2020

Lieve Cemilia, Dank voor je leuke oprechte vriendschappelijke gesprek. Was zo leuk en wat ben jij goed!!

Bekijk alle beoordelingen van Cemilia Start chat met Cemilia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Marie | 7 Maart 2020

Lieve dame.stelde me op mijn gemak. Kom zeker bij haar terug .aanrader 😚

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Diane | 6 Maart 2020

Was moeilijk, nieuw voor me, warm, voelde me gesteund begrepen... Moeilijk te verwoorden... Wil ik toch nog is doen hoor Bij deze nog bedankt Diane

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Mariska | 6 Maart 2020

Heb een heel fijn gesprek gehad met Peggy. Ze zegt dat weer op mezelf moet vertrouwen en niet moet denken maar moet voelen. Ga hier dus mee aan de slag. Ze is een toppertje 😘

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Armanda

Medium Armanda
A. | 5 Maart 2020

Ontzettende lieve meid! Zei hetzelfde als de andere consulenten! Het heeft me weer een bevestiging en vertrouwen gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Armanda Start chat met Armanda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Laurence | 5 Maart 2020

Zeer lieve dame die me geruststelde!

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
T | 5 Maart 2020

Het was een heldere, duidelijke chat met Chantal. Zij is aardig, kundig en met weinig info ziet zij wat er speelt. Zij is zeker aan te bevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Tim

Medium Tim
Monique | 3 Maart 2020

Fijn gesprek. Wist veel en heeft me echt geholpen verder te komen. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Tim Start chat met Tim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Caroline | 3 Maart 2020

Fijne chat, voelt goed aan. Ze was positief en geeft vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
ARLETTE | 2 Maart 2020

Goed en duidelijk antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Kitty | 2 Maart 2020

Hij heeft mijn goed geholpen ben zeer dankbaar

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Maja | 2 Maart 2020

Jamie, je bent echt spot on! En wat typ je snel! Ik wilde echt dit consult van jou en het was ook precies wat ik ervan verwachtte. Heb van vele vragen het antwoord mogen ontvangen, dus een tien met een griffel voor jou van mij. XX. Maja.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Ramona | 2 Maart 2020

Ze was duidelijk en ze heeft me de bevestiging gegeven waar ik aan twijfelde. Bittere pil maar aan alle zware dingen komt ook een eind

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Richelle | 2 Maart 2020

Fijn gesprek! Via deze weg wil ik je dan ook nog even bedanken! Graag tot een volgende x. R.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Anusma | 1 Maart 2020

Marco was echt to the point! Correcte beschrijvingen gegeven! Nu wachten of het uitkomt!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Alain | 29 Februari 2020

Een heel fijne en leuke chat . Angelique heeft me goede raad gegeven . En nog extra leuke tips om te lezen en te horen . bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Debby Jane

Medium Debby Jane
Rianne | 27 Februari 2020

Goed luisterend oor, meedenkend en een fijne healing afsluiting.

Bekijk alle beoordelingen van Debby Jane Start chat met Debby Jane
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Anouska | 27 Februari 2020

Best absurd, dingen waar ik van de week aan heb gedacht, vertelde zij mij te doen. Duidelijk, vriendelijk. Heb gesprek al meerdere keren terug gelezen.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Jacqueline | 26 Februari 2020

Hebben me geholpen met vragen die ik beantwoord wilde hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Meredith | 23 Februari 2020

Il vond het gesprek heel goed gaan goed advies gekregen van Stephanie ze was heel duidelijk met haar antwoorden. Ze was heel snel met antwoorden en heeft een fijn gevoel bij mij achter gelaten 😘

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jack

Medium Jack
Sherief | 23 Februari 2020

hij stelde me gerust en gaf me een goed gevoel. erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jack Start chat met Jack
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Carla | 22 Februari 2020

Fijn en ondersteunend geweest voor mij. Ik las het net nogmaals door. Wat mij meer ruimte geeft om het maar gewoon af te wachten wat er verder gaat gebeuren in antwoord op mijn vraag. ( en ondertussen en altijd: goed voor mijzelf gaan zorgen. ) Aanrader: Margy. Nogma

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Katinka | 20 Februari 2020

Het heeft mij heel erg geholpen voornamelijk door de steun, de helderheid van A-M. Heel goed, kom zeker nog terug. Heb voor nu even rust🌸....dank je wel nog..dat was ik al aan het typen maar de tijd was ineens op😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Tjeerd | 20 Februari 2020

Veel gevoel en echt goede raad, een talent!

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Jennifer | 19 Februari 2020

Het heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven dus ga zeker wat met het advies doen

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Carla | 17 Februari 2020

Een echte helderziende/-wetende. Haar informatie staat erg dichtbij, bij mij. Zonder daar veel informatie over te hoeven verstrekken, van mijn kant. Ik was geboeid en begrijp en voel haar boodschap in antwoord op mijn vraag. Veel dank, Caroline!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Ingrid | 17 Februari 2020

Karen is top ! ze voelt de dingen ongelooflijk goed aan , ze heeft me goede tips gegeven ! zeer dankbaar !

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Liesbeth | 16 Februari 2020

Voelde me compleet begrepen!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Aquarius - Tiziana | 16 Februari 2020

Zeer duidelijke en gerichte antwoorden!! Dank u Gwen

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Judith | 14 Februari 2020

Heb het met Esther gehad over de tweelingziel verbindingen..vond het een fijn gesprek en heb er veel aan gehad! Bedankt Esther

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Sacha | 13 Februari 2020

Bianca voelde meteen de situatie.... Nam de tijd, was warm en vriendelijk. Voelde erg goed.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Annemarie | 12 Februari 2020

Jeltje, wauw je wist meteen hoe het zat! En eindresultaat bevestigde mijn gevoel! Super

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Jolanda | 12 Februari 2020

Een bevestiging wat ik al dacht.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Alien | 11 Februari 2020

Heel fijn gesprek, duidelijk en inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Diane | 8 Februari 2020

Veel nuttige info en antwoorden op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lodewijk

Medium Lodewijk
Caroline | 7 Februari 2020

Heel fijn gesprek, voelde de situatie goed aan. Dankjewel!!

Bekijk alle beoordelingen van Lodewijk Start chat met Lodewijk
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Irma | 4 Februari 2020

Ontzettend goed en kundig om de juiste beslissingen te kunnen nemen in mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Kitty | 2 Februari 2020

Een eerlijk en mooie toekomst voor mijn neer gelegd dankbaar

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Wesley

Medium Wesley
Caroline | 29 Januari 2020

Hele fijne chat, voelde goed aan, kon direct de info geven, typt snel, empathisch. Top!! Dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Wesley Start chat met Wesley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Sofie | 28 Januari 2020

Heeft me goede inzichten gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Ans | 26 Januari 2020

Een aantal dingen hebben zich opgelost. Dat ik een slimme meid ben( wist ik al) niet stil kan zitten en mijn knieblessure, dat ik de dingen te zwaar neem in het leven.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jurline

Medium Jurline
Danny | 26 Januari 2020

Jurline gaf mooie inzichten en tips door! Ze kon goed zien hoe de dingen in elkaar zaten en dat vond ik bijzonder knap.

Bekijk alle beoordelingen van Jurline Start chat met Jurline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Alisa | 25 Januari 2020

Geweldig !!!❣️😘

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Greet

Medium Greet
Lydia | 23 Januari 2020

Lieve vrouw, geeft je goed advies en vooruitzichten 🙏🏽🌸

Bekijk alle beoordelingen van Greet Start chat met Greet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lieke

Medium Lieke
S. | 22 Januari 2020

Lieke , Wow wat ben jij zo een lief mens , zo puur en liefdevol en je had het meteen bij het goede eind ! Je verdiend meer recensies !! Ik kom zeker weer terug ..kijken of je voorspellingen uitkomen maar dat geloof ik wel 😘 samantha

Bekijk alle beoordelingen van Lieke Start chat met Lieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Annoniem | 15 Januari 2020

Zeer goed! Met alleen mijn geboortedatum wist ze al heel goed op me in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Danny | 13 Januari 2020

Monica gaf mooie inzichten en adviezen door waar ik wat mee kan :)

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nathalie | 8 Januari 2020

Ze gaf me hoop en gerustelling. Nu hopen dat alles mag uit komen 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ciske | 7 Januari 2020

Een lieve en behulpzame dame Richelle. Ze heeft me tips gegeven en ga ze gebruiken.Wanneer het allemaal goed komt dan ben ik haar voor eeuwig dankbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lamarche | 5 Januari 2020

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Keziah | 1 Januari 2020

Jeannette was een fijne persoon om mee te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maaike | 25 December 2019

Hele goede, lieve man die je heel goed kan helpen! Bedankt Bart!

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Peggy | 22 December 2019

Heeft me inzicht gegeven 👍🏼

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Franky | 4 December 2019

Liselot. goed en aangenaam gesprek gehad ermee.

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Caroline | 6 November 2019

Heel fijn gesprek, voelt t goed aan. Is snel in haar antwoorden. Ik zal haar zeker weer vragen. Dankjewel Florence!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Priscilla | 1 November 2019

Ze heeft me laten zien dat ik t verleden moef loslaten, en moet leren meer te vertrouwen op het heden en op mijn eigen gevoel, en niet teveel moet malen met me gedachten

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Immy

Medium Immy
Valerie | 30 Oktober 2019

Heel goed! Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Immy Start chat met Immy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Sandra | 5 Augustus 2019

Daniëlle zei iets en dat was meteen raak!! Klopte helemaal, ik heb alle vertrouwen dat het goed komt, met wat ze mij vertelde. Ik ben heel blij met de reading!

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Top