Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

8820 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Danny | 15 September 2019

Meteen een duidelijk antwoord. Heel fijn! Nu zien of het inderdaad zo gaat gebeuren maar heb er vertrouwen in!

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marja | 15 September 2019

Heel eerlijk en duidelijk, kan er zeker wat mee!! Vandaag meteen in de praktijk gebracht en voel me super! Nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Corina | 15 September 2019

Wauwwwww wat een fijn gesprek. Aanrader. Konden niet stoppen. Zoveel te besprek. Spreek je snel weer. Toppertje.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Brenda | 15 September 2019

Weet exact waar het over gaat. Juist het laatste wat ik vroeg waren de credits op heel jammer maar toch super bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Danny | 15 September 2019

Kelly gaf mooie inzichten en goeie raad om daarmee om te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Carla | 15 September 2019

Erg fijn en duidelijk. Geruststellend ook. Veel dank, Carla!

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Nona | 15 September 2019

Heel fijn en goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Carmen | 15 September 2019

Hij wist gelijk een antwoord te geven

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 174 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Tea | 15 September 2019

Marielle heeft mij nieuwe manieren van mezelf helpen, toegereikt, op basis van mijn specifieke worstelingen en op basis van mijn persoonlijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
V | 14 September 2019

Duidelijk van stof‼️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Rick | 14 September 2019

Kavita heeft een goed luisterend oor en komt met zinnige adviezen en aanmoedigingen. Een lieve dame met gevoel voor haar medemens.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Jerney | 14 September 2019

Aardige vrouw. En goede antwoorden gekregen. Duidelijk en helder

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Petra | 14 September 2019

Ze heeft me goed en snel duidelijk antwoord kunnen geven. Ik voelde me er erg goed bij ,en alles is duidelijk 😊

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Anita

Medium Anita
David | 14 September 2019

mooie duidelijke uitleg

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Selita | 14 September 2019

Ik heb een prachtige gesprek gehad met Veerle. Ze snapte me gelijk en wat ik voel en nodig heb. Bedankt dat je er op dat moment er voor me was. Ik spreek je zeker weer.

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Danielle | 14 September 2019

Sabine is duidelijk, eerlijk, typt snel en weet gelijk het goede punt te benoemen. Ik vind haar top!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Cheyenne | 14 September 2019

Zij heeft mijn vragen zeer snel weten te beantwoorden en ze zei ook bepaalde dingen die ik op dat moment dacht. Ze wist ook dingen die niet iedereen zomaar van mij weet. Straight to the point en raakt de juiste vlakken. Ook confronterend, maar op een positieve manier

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Kris | 14 September 2019

Heeft me een goed gevoel gegeven en kom zeker bij haar terug.Dankje wel Maureen...zal doen wat je zei.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Daisy | 14 September 2019

Een zeer duidelijke reading!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Dinally | 13 September 2019

Ze hebben mijn echt veel geholpen en ik ben het zo blij ermee, en ik voel me ook heel erg gelukkig . Bedankt🙏🏽❤️💋

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Katherine | 13 September 2019

Veel informatie, ze gaat echt op zoek naar antwoorden. Fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Ellen | 13 September 2019

Heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Bahar | 13 September 2019

Ze heeft op elk vraag antwoordt gegeven. Klopt helemaal, en opheldering gegeven waar ik heel erg mee zat. Bedankt Angie

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Joyce | 13 September 2019

Prachtig en zo raak 💖🥰

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Hennie | 13 September 2019

Ik heb voor mijn gevoel nog nooit echt contact gehad met mijn oma. Dankzij Ton weet ik dat zij bij mij is. En dat zij ook contact zoekte met mij. Ik moet alleen nog leren hoe ik haar toe kan laten. Zodat wij misschien ooit echt kunnen praten samen. Ik wil Ton enorm b

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 287 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Jeanette | 13 September 2019

Gelijk to the point en klopt helemaal!! Super lieve fijne vrouw die fijne tips geeft!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Christel

Medium Christel
M. | 13 September 2019

Deze lieve engel heeft mij zeer goed geholpen. Mijn rots id branding... keer op keer mn vermoedens bevestigd ... zuiver?? Absoluut.. dank je wel lieverd...veel liefs van anoniem.. de dame met de mooie man😊

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Nicolette | 12 September 2019

Dankjewel Lisanne voor de verhelderende chat. Begrijp beter hoe een en ander werkt en kan daarnaar handelen... Hoop dat ik mede door jou inbreng uiteindelijk de juiste beslissing ga nemen...

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Sarah juli | 12 September 2019

Zeer rustgevend en to the point maar geeft mij toch ook een helpend duwtje in de rug. Geheel vrijblijvend en met veel respect. Vloeiend, duidelijk snelle reactie. Super fijn zo voor het slapen gaan, een aanrader!!!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Steve | 12 September 2019

Ze was meteen mee in wat ik voelde...

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Gonnie | 12 September 2019

Annette heeft me fijn en liefdevol geholpen met een duidelijk advies.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Katia | 12 September 2019

Ik heb antwoord gekregen op mijn vraag en advies hoe ik ermee moet omgaan. Nogmaals dankjewel :)

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Flory

Medium Flory
Esmiralda | 12 September 2019

Ik ben goed geholpen Ik heb antwoord op mijn vraag

Bekijk alle beoordelingen van Flory Start chat met Flory
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Nadia | 12 September 2019

Ze heeft het heelemaal juist....klopt wat ze zegt en dingen die niemand kon weten heeft ze me eerlijk verteld, kom zeker terug bij haar!!!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Priscilla | 11 September 2019

Paul is erg concreet, hij typt snel weg wat ik erg prettig vindt en je echt een goed advies krijgt binnen de credits. Wat Paul me benoemde klopte ook en komt ook overeen met wat mij favoriete consulenten me vertelde... Ik vind Paul een erg prettig persoon

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Marjolein | 11 September 2019

Het contact heeft meer duidelijkheid gegeven over de vragen die ik had voor de komende tijd. Daarbij verbazingwekkend een extra, waar ik niet om had gevraagd, maar zo verhelderend en kloppend, echt dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Cheyenne | 11 September 2019

Mario wist dingen over de toekomst te vertellen m.b.t. de liefde. Hij bevestigde eigenlijk precies hetzelfde wat een ander medium (los van deze website) over mij heeft gezegd. Hij kon mij ook bepaalde details vertellen over mijn relatie, iets wat niet zomaar iedereen

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Debbie | 11 September 2019

Klopte allemaal wat ze vertelde. En nu blijven geloven in de mooie toekomst dat ons te wachten staat. Bedankt lieve,leuke Anja.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Gerben | 11 September 2019

Heel erg bedankt! Ondanks dat het via chat gaat toch een zekere verbinding gevoeld.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Petra | 11 September 2019

Het geeft me de bevestiging dat ik goed bezig ben en daardoor durf ik nu meer, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Leonie | 10 September 2019

Super verhelderend gesprek gehad!! Ik kan weer verder!! Bedankt Willem!!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Tirza

Medium Tirza
Carla | 10 September 2019

Nogmaals veel dank, Tirza. Het was voor mij een bevestiging.

Bekijk alle beoordelingen van Tirza Start chat met Tirza
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Sandra | 10 September 2019

Het consult heeft me duidelijkheid gegeven over de gevoelens van de ander en daardoor weet ik wat me te doen staat. 

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Kim | 10 September 2019

Ik kom regelmatig naar mediumchat voor Yve. Zij is echt top! Zegt precies wat ik nodig heb en ik vooral zo lekker nuchter! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 421 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Elsje | 10 September 2019

Heel veel begrip en geduld. Een lief mens een engeltje 😇🍀🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Myrna | 9 September 2019

Gina ziet de dingen heel snel en goed! Geeft duidelijke, eerlijke antwoorden en draait er niet omheen :). Ik vond het een leuk gesprek en ben benieuwd naar de voorspellingen!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Filiz | 9 September 2019

Zeer goed!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Brigitte | 9 September 2019

Positief antwoord op mijn vragen gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Brenda | 9 September 2019

Telkens terug een verhelderend gesprek. Als ik op het punt sta dat ik niet meer kan krijg ik de goeie moed en woorden van Allard. Dank je.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Marijn | 9 September 2019

positieve bevestiging gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Marina | 9 September 2019

Gaf my goede antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Jeanette | 8 September 2019

Fijne en eerlijke Reading!!

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Wendie | 8 September 2019

Niset is echt heel erg goed. Ze is helaas weinig online in het weekend, maar ik probeer altijd of ze er is. Ze kan ook snel typen, wat heel fijn is. Ik zou graag eens een uur met haar face to face zitten bijvoorbeeld. Ze slaat altijd in de eerste zin de spijker op zi

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Marina | 8 September 2019

Angelique is topper....ze weet al tijd goed!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Sjef | 8 September 2019

Ze heeft mij antwoorden gegeven die duidelijk waren al wilde ik ze liever niet horen.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Marleen

Medium Marleen
Janine | 8 September 2019

Marleen voelde het vrij snel goed aan en heeft mij een steuntje in de rug gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Marleen Start chat met Marleen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Monique | 7 September 2019

Soms heb ik even een bevestiging nodig dat ik "goed" zit

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Frida | 7 September 2019

Voelt goed in op foto's, ze is duidelijk en snel met antwoorden. Ik kreeg gelijk het gevoel dat ze een hele goede vriendin was aan wie ik alles kon vertellen. Alleen kreeg ik van haar antwoorden die vriendinnen niet kunnen geven.

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Ciska | 7 September 2019

Grace heeft me leidraadjes aangegeven! Was een verhelderende chat. Ga Grace zeker nog een x benaderen. Dankuwel

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Nicolien | 6 September 2019

Concreet, aardig , begripvol en lief!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Nathalie | 6 September 2019

Heel goed gesprek ! Had dadelijk door waar het om ging , heeft me gerustgesteld en me tools aangeboden die me konden helpen ! Echt een goed gevoel bij , heel eerlijk zonder te kwetsen ! Lieve dame met heel fijne energieke energie !

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Francis | 6 September 2019

Heel fijn consult gehad fijne vrouw ik had specifieke vraag en ze heeft me gerustgesteld!

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Sonja | 6 September 2019

Het geeft me wel inzichten die ik nodig heb!

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Maribelle | 6 September 2019

Zij is top!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Anne | 5 September 2019

Snelle eerlijke antwoorden. Ik had het gevoel dat Petra mij kende.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Orelia | 5 September 2019

Maria is zeer goed en geeft goede adviezen en steun.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Shirley | 5 September 2019

Super fijn en leuk gesprek gehad! Goede tips gekregen over mijn hsp/hss leuk en mooi mens ben je! X.S

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Debby | 5 September 2019

Pascale gaf heel snel, heel veel informatie door met zo veel vertrouwen dat ik er rustig en blij van werd. Fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Els

Medium Els
Deva | 5 September 2019

Helder en Liefdevol!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Jessica | 5 September 2019

Daan heeft me super goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Wendy | 5 September 2019

Geweldig gesprek gehad... nog ff wat gehoord van mijn vader En die tip ga ik snel doen Nogmaals dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Sjef | 4 September 2019

Duidelijk verhaal. Sluit aan bij mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Heidi | 4 September 2019

Ze heeft mij een beetje rust gebracht in mijn hoofd en voor de rest zien we wel wat er nog staat te gebeuren. Ik kom zeker nog eens terug op de chat 👍

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Toya | 4 September 2019

Zeer correcte info. Super gesprek. Top kerel!

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
M. | 3 September 2019

In 1 woord! Geweldig maar een treffende consult gehad!!!Ze kan je heel goed aanvoelen en in een rap tempo typen wat ze mag doorgeven... mijn gevoel is bevestigd door haar met een mooi uitleg... ze is de 2e die dit bevestigd had.. dank je wel Caroline!🙏

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Fémida | 3 September 2019

Heel goed ingevoeld ..

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
C. | 3 September 2019

Hoi Annemarie, Bedankt voor je heldere email met handvaten waar ik wat aan heb. Ik ga er mee aan de slag!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Monique | 3 September 2019

Fijn gesprek, mooie antwoorden, zegt zoals het is.Eerlijk,lief en begripvol!

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Martine | 3 September 2019

Beantwoord de vragen. Stelt niet zelf vragen. Aangename mevrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Yara van der Weij | 3 September 2019

Een hele lieve vrouw. Weet waar ze over praat en ze gaf mij bevestiging over mijn gevoel. Ook super lief en houd van een grapje. Is goud eerlijk en een positieve ziel. Zou haar zeker aanraden. Typt ook heel snel en beantwoord al jou vragen. Een absolute topper!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Caroline | 2 September 2019

Heel fijn gesprek, ze voelt alles goed aan. Brengt weer even rust en duidelijkheid. Zal haar zeker weer vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Gorica

Medium Gorica
Sophie | 2 September 2019

Gorica is een TOPPER! Zeer aangenaam gesprek met aandacht voor jou als persoon. Ze voelt alles goed aan en verwoord goed, ze typt ook heel vlot. Ze legt zoveel positiviteit en kracht in haar woorden. Heel dankbaar haar te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Gorica Start chat met Gorica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Nath | 2 September 2019

Dave is echt heel goed😀

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Mandy | 1 September 2019

Fijn gesprek, Ellie gaf mij antwoorden en inzichten waar ik iets mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Esther | 1 September 2019

Had maar 1duidelijke vraag en ook maar 10min. Ze haalde de kaarten er bij, dat duurde even maar kreeg wel de antwoorden waar ik op zat te wachten. Ga zeker nog eens terug naar haar. Niet omdat ik blij ben met wat ze me melde maar had zowiezo wel goed gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Samantha | 1 September 2019

Fijn gesprek. Duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Mathijs | 1 September 2019

Duidelijke antwoorden! Veel bevestigingen!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anne | 31 Augustus 2019

Ik heb Brit ervaren als rustig en recht door zee. En tegelijkertijd een snelle typer. Ze omschreef de persoon waar ik over vroeg op treffende wijze. Fijn dat ik al op het juiste spoor zat!!!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Diana

Medium Diana
M. | 31 Augustus 2019

Hele fijne en eerlijke gesprekken gehad met Diana! Diana is recht door zee, je weet wat je aan haar hebt. Ze geeft heel duidelijk aan wat ze voelt en ook een voor een minder leuke boodschap neemt ze geen blad voor haar mond! Ze is een echte aanrader, ik heb echt heel

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
B. | 30 Augustus 2019

Ze is zo doortastend en eerlijk! Door de chat met Gizella ben ik weer in mezelf gaan geloven. Ik merk hoe veel er in korte tijd is veranderd. Ik ben gaan geloven in wat ik waard ben. Door haar hulp heb ik leren loslaten, vertrouwen en geloof ik in al het mooie wat ik

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Karin | 29 Augustus 2019

Korte, duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Victoria

Medium Victoria
Frida | 29 Augustus 2019

Lief, voelt goed aan wat er speelt.

Bekijk alle beoordelingen van Victoria Start chat met Victoria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Desiree | 28 Augustus 2019

Roos is een topper! Ze weet precies wat ze zegt wat er speelt in je leven en ze geeft je de juiste adviezen!❤️ Heel erg bedankt voor mijn mooie consult!

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Danny | 27 Augustus 2019

Maria gaf mooie antwoorden door en heldere inzichten

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Patty | 27 Augustus 2019

Inzicht in mijzelf. Vriendelijke dame

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Pascale | 27 Augustus 2019

Zeer duidelijke taal

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Sharon | 26 Augustus 2019

Ilja is zeer begripvol, geeft accurate raad en voelt erg goed in op de energie. Ze is heel eerlijk en heeft op afstand verlichting en heling gegeven. Dankjewel lieve Ilja :)

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Marieke | 26 Augustus 2019

Het heeft een goed inzicht gegeven op mijn vraagtekens!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Meriam

Medium Meriam
Rita | 26 Augustus 2019

Fijn gesprek gehad met Meriam.

Bekijk alle beoordelingen van Meriam Start chat met Meriam
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Suzanne | 25 Augustus 2019

Het was een verhelderend gesprek. En ik had ook echt het idee dat Minet wist waar ze het over had. Bovendien was ze zeer begripvol en erg aardig!

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Frida | 24 Augustus 2019

Sandra is rustig en komt niet met haar eigen problemen aanzetten. Dit is een gesprek wat ik nog eens rustig terug kan lezen en goed over nadenken. Heel prettig.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Johan | 24 Augustus 2019

Fijn die rust en het vertrouwen deed mij goed .

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Angela | 23 Augustus 2019

Heeft mogelijk kern van het probleem aangegeven met de oplossing!

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Marchje | 23 Augustus 2019

Zeer behulpzaam. Fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Sunita | 23 Augustus 2019

Een luisterend oor, goede tips hoe het beter kan. Ik voel mij veel beter en kan de stress beter de baas zijn. Bedankt lieve Desi, je bent heel lief en professioneel. Ik kom graag bij je terug. XXX

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Melek | 23 Augustus 2019

Deze dame is echt to the point! Super fijne gesprek gehad met veel details! Zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Kelly | 23 Augustus 2019

Ze heeft me meer inzicht gegeven in mijn relatie!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Joyce | 22 Augustus 2019

Super lieve dame. Die veel kon vertellen in korte tijd! Super, ik kom zeker bij haar terug een keer!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Yacinta | 22 Augustus 2019

Wel goed

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Brenda | 22 Augustus 2019

Altijd weer vertrouwd met mona , eerlijk en betrouwbaar. Verteld geen sprookjes. En typt snel en veel. Stof om na te denken. Warm en lief persoon. Spreek haar al geruime tijd.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Marion | 22 Augustus 2019

Het was een heel fijn vrolijk eerlijk gesprek. Ik heb er van genoten! Geen valse hoop gegeven maar gewoon eerlijke feedback.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Tamara | 20 Augustus 2019

Lijsbeth is erg krachtig. Vroeg haar om open reading ze kwam heel touche met 1 punt waar ik al tijdje mee worstel en naar achtergrond heb gedrukt. Erg wijze dame.

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 256 beoordelingen



Vita

Medium Vita
Cindy | 20 Augustus 2019

Wat een prachtig iemand!!! Zo een mooi gesprek. Heeft me echt deugd gedaan. Dank je wel lieverd x

Bekijk alle beoordelingen van Vita Start chat met Vita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Debby | 20 Augustus 2019

Was een heel fijn verhelderend gesprek! To the point en ben erg dankbaar voor de tips!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Derya | 20 Augustus 2019

Een toppertje! Hele goede voorspellingen die allemaal kloppen

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christine

Medium Christine
A. | 20 Augustus 2019

Ik heb kort de tijd en wil dan graag inzichten e d krijgen, niet perse haar eigen ervaringen. Ik zoek contact omdat ik aan 't worstelen ben met vragen.. Verder prima.

Bekijk alle beoordelingen van Christine Start chat met Christine
6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Nathalie | 19 Augustus 2019

Prettig en duidelijk gesprek met Sophie gehad. Alle vragen duidelijk beantwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
D. | 19 Augustus 2019

Peggy is een super aanrader. Lekker no nonsens! Super zuiver en ze zat helemaal goed! Dit is echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anje

Medium Anje
M | 18 Augustus 2019

Anje, wat een prachtig mooie chat! Puur en eerlijk. Precies wat ik nodig had, mooie inzichten! Aanrader! X

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Liset | 14 Augustus 2019

Janine voelt zaken die spelen erg fijn aan en komt direct to the point met een oprecht en helder antwoord. Ze geeft veel vertrouwen in moeilijke situaties, zodat ik weer in mijn kracht kom te staan. Ik ga zeker nog eens met haar in gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Danny | 14 Augustus 2019

Heel fijn gesprek gehad. Zie het weer positief in. Nu kijken of het uitkomt :-) Dank je Rianna!

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jackie

Medium Jackie
Noelle | 12 Augustus 2019

Fijn gesprek gehad! Ze begon over dingen die ze niet kon weten. Ik ga er zeker wat mee doen!

Bekijk alle beoordelingen van Jackie Start chat met Jackie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Monica | 11 Augustus 2019

Heel goed gesprek gehad! Dank je wel dat je me zo goed geholpen hebt. 

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Manon

Medium Manon
Danny | 11 Augustus 2019

Mooie en duidelijke inzichten! Aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Manon Start chat met Manon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sussanne

Medium Sussanne
Sophie | 10 Augustus 2019

Sussanne is echt GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en typt vlot. Zeer aangenaam gesprek eerlijk en oprecht waarin ze je veel kracht en vertrouwen in de toekomst geeft. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Sussanne Start chat met Sussanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Pascale | 10 Augustus 2019

Zaten volledig op de zelfde golflengte ... zal haar zeker nog spreken

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Wendy | 9 Augustus 2019

Goed gesprek gehad....kan weer vooruit Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Joke | 8 Augustus 2019

Alle consulenten die ik ‘gesproken’ heb waren erg goed. Zeer accuraat, helder en ik voelde me begrepen en vertrouwd . Het advies die ik gekregen heb is erg to the point. Ik ben elk gesprek zeer dankbaar. Het heeft me goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Rianne

Medium Rianne
Jacqueline | 8 Augustus 2019

Heel goede hulp ontvangen, blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Rianne Start chat met Rianne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Dorothy | 6 Augustus 2019

Ze is heel vriendelijk en kreeg gelijk een rustig aangenaam gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Nancy | 5 Augustus 2019

Duidelijk en verhelderend! En korte uitleg

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Sandra | 5 Augustus 2019

Daniëlle zei iets en dat was meteen raak!! Klopte helemaal, ik heb alle vertrouwen dat het goed komt, met wat ze mij vertelde. Ik ben heel blij met de reading!

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Fiona

Medium Fiona
Willie | 4 Augustus 2019

Het geeft mij meer inzicht op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Fiona Start chat met Fiona
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



José

Medium José
Vanessa | 4 Augustus 2019

Een kort gesprek gehad maar was duidelijk en snel met antwoorden. Het wordt een spannende tijd voor mij met veel geluk in het vooruitzicht!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Vincent

Medium Vincent
Nicky | 4 Augustus 2019

Vincent wist meteen achter te halen waar het probleem ligt en evt effectieve oplossingen te benoemen. Alles wat bij Vincent op komt, resoneert sterk met mijn situatie. Een topper! Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Vincent Start chat met Vincent
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Naomi | 3 Augustus 2019

Fijn gesprek en heldere inzichten. Dank Nynke!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Martine | 2 Augustus 2019

Snelle reactie, fijn en duidelijk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Judith | 1 Augustus 2019

Dankjewel voor het hart onder de riem! Liefs, Judith

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Priscilla | 31 Juli 2019

Fijn dat iemand luistert!

 

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Debby | 29 Juli 2019

Margy was heel snel en meteen to the point, heel duidelijk en helder. Gaf mij weer vertrouwen, fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Nicole

Medium Nicole
J. | 29 Juli 2019

Een hele fijne, lieve vrouw om mee te praten. Voelt de dingen heel zuiver aan. Bedankt voor de geruststellende gesprekken lieve Nicole. Je bent een topper en ik zou je absoluut aan een ieder aanraden om mee te chatten!

Bekijk alle beoordelingen van Nicole Start chat met Nicole
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Ellen | 28 Juli 2019

Was een fijn en warm gesprek, antwoorden gekregen die ik ga volgen, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Devi

Medium Devi
Martijn | 26 Juli 2019

Beste Devi, dank voor ons fijne gesprek. Ik had het idee dat je goed kon invoelen op onze hond. Dank daarvoor!

Bekijk alle beoordelingen van Devi Start chat met Devi
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sandrina | 25 Juli 2019

Heb bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde, ook al doet dit pijn...

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Diana | 22 Juli 2019

Zij zag heel goed de problematiek en gaf mij goede raad.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Danny | 22 Juli 2019

Mooie inzichten, mooie boodschappen. Gaf veel door en voelde veel! Lise is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Jantina | 20 Juli 2019

Katarina is een bijzonder lieve vrouw, die verbazingwekkend veel kan aanvoelen! Ontzettend zuiver, specifiek in antwoorden en ze bezit zoveel kennis. Ben haar eeuwig dankbaar🍀

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Joyce | 20 Juli 2019

Ik weet nu wat ik moet doen!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Joy

Medium Joy
Patrice | 15 Juli 2019

Joy heeft 'n fotoreading voor mij gedaan icm kaarten. Alles, maar dan ook alles wat ik zelf voel, is door haar bevestigd. Dat voelt echt super! Heb 'n fijne en gezellige chat gehad. Aanrader deze dame!

Bekijk alle beoordelingen van Joy Start chat met Joy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
V | 7 Juli 2019

Wat een toppertje typt super snel en wat geweldige tips krijg je mee! Antwoorden wat op degelijke feiten zijn gebaseerd. Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Ellen | 1 Juli 2019

Een fijn gesprek gehad, heeft mij hoop gegeven en bevestigd wat ik al een beetje dacht, nu afwachten of het uitkomt. Nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Mathilde | 1 Juli 2019

Ze was duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Yacinta | 1 Juli 2019

Werd er rustiger van!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Patrice | 1 Juli 2019

Wat 'n geweldig lief, warm mens is Henny en 'n goede reader ook. Deze vrouw heeft me aangenaam verrast met haar inzichten en humor :) Ik vind 't best wel spannend, maar... Zelf acht ik de kans groot dat haar voorspelling (is ook mijn eigen gevoel) nog uit

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Riana

Medium Riana
Marie-louise | 21 Juni 2019

Het heeft mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Riana Start chat met Riana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Arjan

Medium Arjan
Liliane | 12 Juni 2019

Een heel fijn gesprek gehad, hartverwarmend! Ik kom zeker nog eens bij je terug!

Bekijk alle beoordelingen van Arjan Start chat met Arjan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Nathalie

Medium Nathalie
Danny | 4 Juni 2019

Gaf goede, praktische tips en kon veel uit mijn vorige levens halen! Ze is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie Start chat met Nathalie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Peter | 31 Mei 2019

Geweldig gesproken, deze josefien is een topper bij jullie mediumchat

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Chantal | 29 Mei 2019

Bianca heeft mij zeer goed geholpen. Ik weet nu na 2.5 jaar dat ik de juiste beslissing heb genomen... Eindelijk een beetje rust in mijn hoofd!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Annemieke | 22 Mei 2019

Voelde alles goed aan. Erg fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Wilma | 1 Mei 2019

Hulp gekregen om mijn gedachten te begrijpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Ciska | 21 April 2019

Simone geeft snel en duidelijk antwoord. Echt een positief gesprek gehad. Ik kijk met vertrouwen uit naar mijn vakantie met mijn dochter.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Leonie | 19 Februari 2019

Het gesprek heeft me rust gebracht :)

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Chantal | 26 Januari 2019

Ze gaf duidelijke, open en eerlijke antwoorden waar ik zeker wat mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Top