Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

17859 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Inge

Medium Inge
Joyce | 26 November 2020

Heb vaker met Inge gesproken. Super in haar werk, tikt snel en antw.snel. zeker mij favo dank je kanjer.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Mari | 26 November 2020

Ze heef me duidelijk gebracht. Dank u x

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Charissa | 26 November 2020

Ik kom zeker nog een keer bij Angelique terug. Ze was heel lief en raakte me zonder wat te zeggen op de juiste snaar. Ook begon ze over een overleden dierbare waar ik regelmatig zelf contact mee krijg. Ze omschreef die persoon helemaal goed 🙏🏼 Dankjewel voor het m

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Natalie | 26 November 2020

Mandy is zo goed en lief!! Het liefst spreek ik haar elke dag. Ze blijft bij de uitspraken die ze gedaan heeft en wijkt hier niet vanaf. Dit brengt mij veel vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Babette | 26 November 2020

Lief en vriendelijke meid! Eerlijk en oprecht consult gekregen, zoals altijd. Ze geeft je helder heid en duidelijk. Precies wat ik nodig had. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Dorien

Medium Dorien
Sandra | 26 November 2020

Dank je wel do xx

Bekijk alle beoordelingen van Dorien Start chat met Dorien
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Kelly | 26 November 2020

Dit was het beste gesprek ooit zo mooi kado fantastisch gewoon geeft me zo vredenvol gevoel energie warmte dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Irma | 26 November 2020

Een hele positieve steun in de rug

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Roos | 26 November 2020

ilja heeft een mooi en warm energie om haar heen. Ik kan haar duidelijk voelen. Zij gaat straight to the point en draait niet om heen. Ze geeft je inzichten en laat je nadenken. Fijn dat je de chat kan nalezen om de nodige 'huiswerk' te doen. Ik vind haar een positief m

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Kelly | 26 November 2020

Dank je wel voor fijne gesprekje

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Nasera | 26 November 2020

Hans bedankt weer je bent erg goed! Ik hoop dat je nog een prive berichtje stuurt met het laatste antwoord wat je schreef want mn credits waren net op helaas.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 353 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Carla | 26 November 2020

Erg goed, geen valse beloftes maar gewoon gezien vanuit mogelijkheden. En dat zag er positief uit. En dat wens ik zelf ook te blijven: positief. Al valt het mij niet mee met betrekking tot mijn vraag. Veel dank Richelle, voor het mee kijken/zien, je inzicht. Voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Sunshine Sol | 26 November 2020

Ze is de beste.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Dianne | 26 November 2020

Wat een fijne reading gehad en wat een mooie kaarten. Ik ga zeker je advies opvolgen en aan mn zelfliefde werken in de hoop dat er dan andere liefde op mn pad komt Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Miranda | 26 November 2020

Lieve Ruby, wat ben jij toch een prachtig mens. Niet alleen heb jij het mega vaak bij het rechte eind, je bent ook nog eens een rots in de branding. Jij bied een luisterend oor, bent super geduldig en empatisch en dit alles met een flinke dosis humor. Als je het nu w

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Marian | 26 November 2020

Heel goed zou haar zo weer vragen

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Kelly | 26 November 2020

Spannend he

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Maruschka | 26 November 2020

Hele lieve vrouw en direct! Ik heb mijn antwoorden dank u wel!

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Rani | 26 November 2020

Denise, bedankt voor alles. Dankzij jou heb ik inzicht in de toekomst om ervoor te gaan! Ik contacteer je zeker nog terug komende week om nog wat tips. Je bent de beste. Liefs xxx

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Nelly | 26 November 2020

Jazeker ik vind Ingrid Anna goed ze voeld de dingen perfect en helder ze geeft me een vertrouwd gevoel en een boeiend gesprekspartner tot nu toe de beste van de vele die ik benaderd heb en begrip lol

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Diana | 25 November 2020

Ik ben tevreden

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Maartje | 25 November 2020

Lieve Dalida, ik wilde graag nog een beoordeling over ons consult van vanochtend schrijven. Wat heb jij een fijne energie zeg! Je hebt me veel positiviteit gegeven tijdens dit consult. Lieve woorden, die me geraakt hebben en waar ik echt iets aan heb. Nieuwe inzichten g

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Brigitte | 25 November 2020

Een hele lieve vrouw met een direct antwoord! Geen gedraai maar direct weten wat je vraagt!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Whitney | 25 November 2020

Denise is echt top! Ze geeft je vertrouwen, ziet alles heel zuiver en stelt je gerust. Een super fijne dame die vertrouwt aanvoelt!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 228 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Eszie | 25 November 2020

Is sterk in het geven van effectieve communicatie trainingen. Erg prettig als je even vastloopt op je werk. Ze geeft bruikbare feedback.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Tina | 25 November 2020

Zoals altijd top. Ze is gewoon top. Hallo top top top. Haar tijd klopt altijd. Allesziends bij mij altijd. Elk detail elk gebeuren. Altijd!!! Zelfs eind 2019 toen ze mij waarschuwde van iemand klopte. Gea je weet wat je zegt en you are an angel!! Maar bon nogmaals al

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Conny | 25 November 2020

Ik ben voorbereid op enige tegenslag maar die ik zoizo overwin of oplos

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Shenna | 25 November 2020

Echt een behulpzame vriendin die je juiste richting laat zien! 💞

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Judith | 25 November 2020

Het gesprek is altijd heel persoonlijk en eerlijk. Pamela draait er niet omheen en is erg betrokken. Ze heeft me keer op keer geholpen mijn situatie te bekijken vanuit een ander perspectief, wat mij enorm geholpen heeft de situatie beter in te kunnen schatten.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 279 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
S | 25 November 2020

Dank je wel lieverd voor je e-mail.! 👌🏼❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Caroline | 25 November 2020

het was een super gesprek 🤗. Henk Jan kan alles goed aanvoelen en typt heel snel! bedankt Henk Jan voor de lieve woorden en ga ik zeker je advies ten harte nemen!

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Dominique | 25 November 2020

Je had weer gelijk :)

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Nasera | 25 November 2020

Bedankt voor je prive bericht Anissa, waardeer ik heel erg🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Esme | 25 November 2020

Lieve dame en duidelijke taal :)

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Amamda | 25 November 2020

I have been in contact with Ilse for several times and I am very satisfied every time. I have been chat with her from time to time for more than 1 year. She is direct, up to the point, coincise and accurate. She gives concise answer to my question, I like this style.Tha

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Bianca | 24 November 2020

Tonny nam echt de tijd voor me en was duidelijk in haar antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Dorien | 24 November 2020

Ben blij met wT Yvonne me vertelde over mijn dochter. Gaf me rust. Dank je wel Yvonne 😊

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Irma | 24 November 2020

Dank je wel Monica ik heb mezelf echt voorbij gelopen.. moet weer terug naar de basisprincipes

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Stephanie | 24 November 2020

Ik heb een mail consult aan Sabine gevraagd met een aantal vragen. Ik heb van haar een uitgebreide reactie gekregen op alle vragen waar ik ook echt iets mee kan. Ik heb het gevoel dat Sabine echt haar best heeft gedaan. Dankjewel voor de lichtpuntjes. Goed werk!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 351 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Christine | 24 November 2020

Het geeft me vertrouwen dat ik op de goede weg zit

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Debbie | 24 November 2020

Hoop voor de toekomst

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 235 beoordelingen



Egon

Medium Egon
Carla | 24 November 2020

Tja, hoe duidelijk wil ik het hebben als het voor mijzelf ook niet duidelijk is. Maar op mijn eerste vraag was Egon zeer duidelijk, wat mij rust geeft. Fijn hem geconsulteerd te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Egon Start chat met Egon
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Shullyvane | 24 November 2020

Dit was een hele fijne gesprek Echt wat ik wilde horen..

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Eef | 24 November 2020

Ik hou van dit mens! Zo lief eerlijk en oprecht! Ze ziet t juist ...een warm persoon m mee te praten

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Icram

Medium Icram
Yvonne | 24 November 2020

Lieve Icram, super bedankt voor je luisterende oor en aansluitende reading !! Kon daardoor weer rustig gaan slapen. Tot snel weer !

Bekijk alle beoordelingen van Icram Start chat met Icram
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Marjodeboer | 24 November 2020

Ik heb antwoord gekregen op wat ik vermoede consult was wel tekort maar was ook al laat.

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Sunshine Sol | 24 November 2020

Mooie boodschap, dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Danielle | 24 November 2020

Ik spreek jamie al heel erg lang! Jamie is heel geduldig en heel erg lief! Jamie heeft mij echt vaak geholpen toen ik het moeilijk had! Ik vertrouw ook echt 100% op Jamie! Ze is er echt voor je, als je het moeilijk hebt! En ze is heel eerlijk! ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nele | 24 November 2020

Ik besef nu pas dat ik nog geen dank berichtje had verzonden. :) Chatten met Mario is heel aangenaam. Hij voelt heel goed alles aan en geeft je ook rust als het ware. Af toe wat humor er tussen gegooid. Echt heel fijn! Dankjewel, groetjes Nele

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
S. | 24 November 2020

Ze heeft me zoveel geleerd tijdens het gesprek ben er nog steeds sprakeloos van! Zeker een aanrader en super lieve dame

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Vanessa | 23 November 2020

Toffe dame met gerichte visie en snelle respons. Dank je editha

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Christa | 23 November 2020

Super bedankt voor je advies, Simone🤗. Ik ben heel erg dankbaar hiervoor en volg ze van harte op🙏🏽❣️

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Sharon | 23 November 2020

Duidelijke antwoorden en een fijn gesprek gehad. Heel erg bedankt !

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Kelly | 23 November 2020

Dank je mieke voor je mooie woorden en het luisteren had ik weer even nodig wil je mij nog wat sturen mag dit altijd is zo fijn

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Anne | 23 November 2020

Lieve, positieve dame. De chat sloot goed aan bij mij en mijn gevoelens

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Carola | 23 November 2020

Izabelaaaa it's my lucky day! Ik was een beetje ontploft naar hem toe, daarvoor mijn excuses aangeboden en he is back hoor 😍 denk dat ik hem heeeel snel ga zien. Nog steeds ongelooflijk hoe dat stukje van loslaten werkt want dit had ik zo niet verwacht dat het

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Yovanna-Betty | 23 November 2020

Wat een herkenning in de antwoorden die mij diep raken. Ergens weet ik dat de antwoorden in mezelf zitten maar door deze inzichten mag ik vertrouwen op het pad. Dankjewel voor je helderheid.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 160 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Frans | 23 November 2020

Uitstekende adviezen. Goede wake up call..

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 232 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Evi | 23 November 2020

Leuke maar wel bruikbare inzichten gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Naval

Medium Naval
Nadia | 23 November 2020

Ze sloeg de spijker op de kop! Waaw echt goed is ze! Heb mijn vraag nog niet gesteld en ze wist aan wie ik dacht en wie er in mijn hartje zit en ze gaf direct aan welk beroep hij deed in de zorg, kreeg even kippenvel maar met een gied gevoel! Echte aanrader! En verte

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Veerle | 23 November 2020

Tony weet zeer snel wat er aan de hand is en gaat echt wel dieper in op alles. Er is mij veel duidelijk geworden. Hij gaf mij ook uitgebreid tips en zaken om over na te denken. Ik ben benieuwd naar zijn voorspellingen. Er is alvast een deel uitgekomen.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Raymond | 23 November 2020

Superlief en nou ja, ze geeft echt bevestiging op hetgeen je naar zoekt. Wat t ook mag zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Raymond | 23 November 2020

Ik weet dat ie gelijk heeft. En dat vind ik irritant.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 382 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Ursula | 22 November 2020

Veel aan het gesprek gehad,voelde me voor het eerst begrepen

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Frida | 22 November 2020

Er kwam direct al een rust over me heen. Wat goed zeg! Zelfs nu ben ik nog aan het nagenieten. Dit was een heel fijn chat gesprek. Liefs x

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Nicolette | 22 November 2020

Ben nog onder de indruk van het consult met Naomi. Wilde eigenlijk maar antwoord op één vraag. Dat antwoord heeft zij naar volle tevredenheid gegeven. Maar daarna kwam zij met een paar feiten over een heel andere materie die een schot in de roos waren. Dankjewel Na

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Nasera | 22 November 2020

Ik kom met heel veel vragen bij Dave en vaak dezelfde vragen, maar Dave blijft bij zijn standpunt en wijkt niet af van vorige voorspellingen. Daarom Raadpleeg ik het liefs Dave, omdat andere consulenten hier steeds met iets anders komen en niet bij hun eerste voorspell

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Maria del Carmen | 22 November 2020

Lief en duidelijk gesp

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Chantal | 22 November 2020

Ik voel me weer wat beter Hürrem, dank je wel, je hebt gouden handjes! Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Ariska | 22 November 2020

Zeer fijn gesprek! Dank je wel❤️

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Will | 22 November 2020

ja zij komt heel goed over heb vertrouwen in haar.

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Micheline | 22 November 2020

concreet antwoord op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Ansje | 22 November 2020

Erg bedankt Dirkje voor het fijne consult. Het was erg emotioneel, er zijn veel traantjes gevloeid. Jouw boodschappen zijn voor mij een bevestiging wat ik aanvoelde en hebben me het zelfvertrouwen gegeven om vol te houden, verder te kunnen. Ik ben je dankbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Ellen | 22 November 2020

Veel info was er ik iets aan had en mee verder kan.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Miranda | 22 November 2020

Ja zeker... legde meteen de vinger op de zere plek.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Frida | 22 November 2020

Wat een waanzinnig fijn contact. Dit was heel duidelijk. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Linda | 22 November 2020

Lieve Sarah, super bedankt voor je privé bericht. Het heeft mij wel aan het denken gezet. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Lydia | 21 November 2020

Richard ziet alles goed, weet veel! Echt een aanrader!!

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Renate | 21 November 2020

Lieve en directe vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Frida | 21 November 2020

Dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Patricia | 21 November 2020

Was prettig gesprek maar eigenlijk nog niet klaar, credits gaan wel snel

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Aimée | 21 November 2020

Lieve Allard, Ik was goed voorbereid voordat ik jou aansprak. Je typewerk is wat lastig te snappen en te doorgronden, wellicht ook door taalbarriere. Echter na een paar keer rustig doorlezen na ons gesprek kon ik dingen plaatsen en over na denken. Ik vermoed dat jouw

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 222 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Jessica | 21 November 2020

Hele mooie reading Hier kan ik verder mee

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Melissa | 21 November 2020

Hoi Leonie, sorry ik kon helaas geen tijd extra bij nemen. Maar ons kort gesprekje gaf me wél de nodige bevestiging en rust. Je gaf snel zaken aan die ik OOK al voelde vanbinnen, maar niet op durfde vertrouwen. Ik neem je advies zeker mee. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Katia | 20 November 2020

Hetgeen ik wou weten heeft Mireille me op korte tijd duidelijk gemaakt

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Marijke | 20 November 2020

Ik heb dankzij Nicky weer wat vertrouwen en weet wat me te doen staat. Bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Nvt | 20 November 2020

Lieve Onur, heb het gedaan, angst opzij gezet en toch voorgesteld voor die communicatie. Nu duimen, duim je met me mee? Ik hou je op de hoogte! Veel liefs xxx

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Frans | 20 November 2020

Altijd de juiste adviesen. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Ina | 20 November 2020

Ik heb eerlijk antwoord op mijn vragen gekregen en een fijn gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
B. | 19 November 2020

Dankjewel lieve Mandy! Wederom weer een mooi en uitgebreid consult.... super fijn!! 🌟opvallend hoe veel aandacht je er aan besteedt echt bijzonder!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Marian

Medium Marian
Sjef | 19 November 2020

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.

Bekijk alle beoordelingen van Marian Start chat met Marian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mehtap

Medium Mehtap
Patricia | 19 November 2020

Een leuk gesprek, fijne, lieve dame. Mehtap zag zeker de kern van de zaak. Van hoe het verder zal gaan, heeft ze een klein tipje van de sluier op kunnen lichten. Met mijn eigen intuïtie erbij, heb ik nu wel een idee van de bedoeling van de dingen die gebeuren.

Bekijk alle beoordelingen van Mehtap Start chat met Mehtap
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



René

Medium René
Angela | 19 November 2020

Rene voelt er g goed aan to the point voor herhaling vatbaar

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Miriam | 19 November 2020

Thea 💞Puur, duidelijk, gaat goed in op wat je zegt, toont betrokkenheid!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Ludovicus

Medium Ludovicus
Sascha | 19 November 2020

Hey Ludovicus,ik had beloofd om te laten weten of ik een teken zou krijgen, maar zoals ik al voorspelde werd er geen woord over gezegd,dus ik weet niet wat het betekende dat u dat gevoel zo sterk erover binnen kreeg. Ik kan nu op het moment niets anders doen dan het

Bekijk alle beoordelingen van Ludovicus Start chat met Ludovicus
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Jenny | 19 November 2020

Had Rianne gekozen ivm Zielsconnecties en ze is verrassen goed en snel met hasr antw en trekt veel kaarten vr je dat je zelfs wert wat over n jaar tijd al gaat gebeuren..Ze heeft veel talent!! Rianne hoop dat je dit leest !! Je hebt me rustig en blij gekregen en was

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Sharon | 19 November 2020

Mijn gevoel werd bevestigd Wel zijn de credits snel op

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Alex | 18 November 2020

Jeanette is een topper....heel eerlijk in haar antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Angela | 18 November 2020

lief mens zonder veel te vragen antwoord gevend dank je wel voor je woorden

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
André | 18 November 2020

Ik waardeer echt de reading jammer dat de tijd zo snel voorbij was want ik hoopte nog iets meer te weten te komen wat er volgend jaar ging gebeuren, maar een hele lieve dame waar je alles mee kunt praten en ze kon goed lezen waardoor er meer duidelijkheid naar boven kwa

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Frans | 18 November 2020

Duidelijke adviezen die er niet om liegen en waar wat mee gedaan kan worden...

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Natacha | 18 November 2020

Ze heeft me op.alles een snel en eerlijk antw gegeven als ik nog is twijfel of ergen me zit zal zei de genen zijn waar ik raad kom vragen bedankt je bent een schat

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



José

Medium José
Cindy | 17 November 2020

Ze heeft gewoon mijn vaststellingen bevestigd heb er echt een goede kijk op was er in het begin een beetje sceptisch op maar was vlug overtuigd. Ben heel goed geholpen. Dikke dankuwel 👍

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Jennifer

Medium Jennifer
Maartje | 17 November 2020

Fijn gesprek gehad, ik voel dat je gelijk zult hebben Jennifer! Ik kom zeker nog een keertje terug en hoop stiekem nu nog op een privébericht hahaha. Dank je wel voor het gesprek!!

Bekijk alle beoordelingen van Jennifer Start chat met Jennifer
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Yvonne | 17 November 2020

Het was zeer invoelend, professioneel. confronterend en helpend ! Een bevestiging van mijn 'weten' en nu gaan staan en mezelf liefhebben! Dankjewel lieve collega 💖

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Anouschka | 17 November 2020

Heb een fijn gesprek gehad en Marieke bevestigde dat ik op de goede weg ben. Heel erg dankbaar 🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Sytse

Medium Sytse
Katinka | 17 November 2020

Hoi Sytse, nog bedankt voor jouw hulp, het ging gisteren zo snel dat ik geen tijd had je te bedanken. Ik kan wel wat met jouw informatie en inzicht. Overigens heeft Paul, die nu mediumchat verlaten heeft als medium, jou aan mij geadviseerd.

Bekijk alle beoordelingen van Sytse Start chat met Sytse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Jimmy | 17 November 2020

Ja hoor ze heeft me wel op weg geholpen👍

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Steffanie | 16 November 2020

Willem heeft mij hopelijk goed geholpen. We gaan het de komende tijd mee maken. Mocht Willem gelijk hebben krijgt hij taart van mij.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Jana | 15 November 2020

Zeer aangenaam en verrijkend gesprek! Dank u Carolina!

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Donja | 15 November 2020

jazeker het heeft geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Deniz

Medium Deniz
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Angela | 15 November 2020

voelt erg goed aan Josi . een lieve vrouw die duidelijk is

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Nicole | 15 November 2020

Spreek Kitty al geruime tijd en zij blijft bij eerdere voorspellingen. Ze geeft rust en duidelijke antwoorden. Dankjewel Kitty voor jouw Hulp bij mijn proces.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Lisa | 14 November 2020

Een ontzettend fijn open en eerlijk gesprek gehad, het heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Ik moet even leren loslaten en dan zal het t.z.t. weer goedkomen🤗 Sonja heel erg bedankt voor dit gesprek en ben benieuwd waar onze toekomst heen zal lijden😘

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Sandra | 14 November 2020

Lieve Karen, nogmaals dank voor de chat. Vooral het stukje over mijn vader heb ik nu al paar keer terug gelezen. Had dat blijkbaar echt nodig om te horen! Ik kom binnenkort weer bij je terug.

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Diana | 14 November 2020

Ja ik voel me wat beter gewoon alles laten gebeuren en zie well wat er op mijn pad komt genieten van het moment en Ben super blij met Sandra zei is heel eerlijk in alles veel liefs van mij

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Susanne | 14 November 2020

Fijne heldere communicatie, ze weet volgens mij goed wat ze waarneemt. Het klopte helemaal. Ik ben absoluut gerustgesteld. Heel fijn

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Anna

Medium Anna
Tine | 14 November 2020

Fijn gesprek. Heeft me geholpen even terug te komen bij mezelf en goed te voelen wat er aan de hand is..

Bekijk alle beoordelingen van Anna Start chat met Anna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Andrea | 14 November 2020

Fijn consult gehad. Adtrid zegt duidelijk en helder wat en hoe de situatie is.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Romy | 13 November 2020

Ik kies altijd voor Lijsbeth omdat ze een warme vrouw is- en ze daarnaast zeer accuraat is in haar voorspellingen. Zo heeft ze mijn verblijf correct voorspeld en ook nog het verloop in contact met iemand waar ik interesse in had (dit is tot niets uitgelopen, ook al h

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 332 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Lakshmi | 13 November 2020

Ik heb antwoord gehad op al mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Jessica | 12 November 2020

Netjes, clean, scherp en er boven op! Dank je wel :)

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mina

Medium Mina
B. | 12 November 2020

mina haar voorspellingen komen uit! steeds weer opnieuw, zelfs data weet ze goed te voorspellen hoewel dat voor de meeste paragnosten moeilijk is heeft zij het aan het rechte eind!! dankjewel mina voor al je eerlijke readings

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Angela | 12 November 2020

je bent een super mens Nynke, erg aanvoelend en helpend. je hebt mij en denk ook mijn mannie daardoor geholpen. en ik heb er nu zeker vertrouwen in dat het goed komt met ons 2 liefs Angela

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Dianne | 12 November 2020

Wat een fijne reading en ga positief richting volgend jaar. De tijd was zo om dus kon je niet bedanken dus bij deze dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Petra | 12 November 2020

Ben heel tevreden, hoe dit gesprek is verlopen. Ik heb nu meer inzicht gekregen over alles wat ik graag wilde weten. Dank je wel Maureen voor het fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Astrid | 11 November 2020

Topper, helder, typt snel, heel goed aanvoelend!!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Maria | 11 November 2020

Fijne inzichten die me erg goed vooruit hebben geholpen. Dankjewel Nadia! :)

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur
Inge | 9 November 2020

Wat een topper Anne Fleur! Zo direkt, open en eerlijk. Ze voelde de situatie heel goed aan. Heeft mij veel waardevolle tips gegeven. Wat ben ik blij dat ik haar gekozen heb, ze typte ook supersnel. Liefs 💋

Bekijk alle beoordelingen van Anne-Fleur Start chat met Anne-Fleur
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Shanti | 9 November 2020

Een hele lieve vrouw en voelt dingen goed aan. Een heel fijn gesprek gehad en geeft hele goede adviezen. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Jurline | 9 November 2020

Cecile geeft goede inzichten warme en duidelijke ondersteuning. Warme duidelijke inzichtelijke gesprekken je kunt voor alles bij Cecile terrecht 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Marion | 9 November 2020

Heel lief en eerlijk en voelt super goed aan wat er is zonder iets te hoeven zeggen Top echt een dikke 10 plus❤

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Patricia | 8 November 2020

De credits vlogen er weer door, wat gaat dat snel als je een goed gesprek hebt! Annemieke zag de situatie helder, fijn als er even iemand meekijkt die je twijfels weg kan nemen. Het pad ligt er en het klopt 💜

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Jessica | 8 November 2020

Bedankt voor de mooie reading

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Suzanne | 7 November 2020

Super veel aan gehad en zegt ook dingen die echt kloppen nogmaals bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Sammy

Medium Sammy
Patricia | 7 November 2020

Wat is Sammy leuk! Maar belangrijker nog als je op Mediumchat zit, ze zag de situatie waar ik mee kwam snel in. Ik heb wat aan dit gesprek, heel erg fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Sammy Start chat met Sammy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Anoniem | 6 November 2020

Jeanette is echt de enige die naar mij heeft gekeken en inzicht heeft gegeven en niet naar de ander. Geen meepraatsessie of over tweelingzielen of ja hoor contact over een paar maanden wat niet uitkomt. Heel fijn en dat had ik eerder moeten doen 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Kelly | 6 November 2020

Dank u kizzy voor het mooie en leuke gesprek en om zo goed te luisteren xxx

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Nicolette

Medium Nicolette
Mark | 6 November 2020

Lief, empathisch en met gevoel voor humor geeft Nicolette wel degelijk goede inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Nicolette Start chat met Nicolette
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Cindy | 5 November 2020

Was een heel fijn gesprek, jammer dat de tijd zo snel om was.. nog heel erg bedankt voor je berichtje die ik nog kreeg na de chat!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Jessica | 4 November 2020

Zij voelt aan wat je nodig hebt, of je nou met allerlei losse verhalen komt of meerdere verschillende vragen, zij filtert er doorheen en geeft je een kader op het moment dat het zelf even niet lukt. Ik vind haar heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Monique | 3 November 2020

ik heb een fijn consult gehad van Marco, mooie antwoorden waar ik mee verder kan, gaf mij hoop om niet op te geven, maar blijven werken aan mijn dromen.Dank je wel Marco, ik kom zeker een keer bij je terug! xx

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Wendy | 3 November 2020

Helaas niet opgelet op mijn credits waren ineens op zo gezellig geschat Bedankt voor de antwoorden 😘

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Annemieke | 2 November 2020

Grace heeft met haar wijze van “spreken” mij gerustgesteld en verder op weg geholpen. Heel prettig gesprek gehad en ik kom een andere keer zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Behia | 2 November 2020

Heel goed, wist alles goed te zien. Klopte ook, en typte vlot... Heerlijk mens

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Romy | 1 November 2020

Heel goed ik ben heel blij met dit gesprek en het heeft me zeker een goed gevoel gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Riet

Medium Riet
Siny | 1 November 2020

Goed heb hoop

Bekijk alle beoordelingen van Riet Start chat met Riet
7.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Ciska | 1 November 2020

Zoals gewoonlijk zuiver en een topper. Dank je wel weer!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Marjolijn | 30 Oktober 2020

😊😊

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
Isabelle | 30 Oktober 2020

Lieve Kiek, ik wens je héél veel beterschap!! Het zal wel lastig zijn zonder jou de komende maanden :-(. Ik zal jou en je goeie raad missen. Liefs xxx

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Inge | 28 Oktober 2020

Lieve Fer, Zoals met al jouw gesprekken voel ik me weer fijn. Positief! Dankbaar voor al je steun. Wat is het fijn om mijn hart te luchten! Mijn coach, mijn topper! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Johnny

Medium Johnny
Jessica | 28 Oktober 2020

Hij voelde prima aan wat er aan de hand was. Verder was het een leuk en grappig gesprek en had hij leuke dingen te vertellen.

Bekijk alle beoordelingen van Johnny Start chat met Johnny
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Patricia | 28 Oktober 2020

Deze dame heeft snel de essentie van de situatie te pakken. Een mooi gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Daniëlle | 28 Oktober 2020

Helaas ging de tijd veel te snel. Kon je niet meer bedanken, dus bij deze. Het blijft verwarrend in mijn hoofd maar hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Vond het een erg fijn gesprek, je voelde erg goed aan wat er speelt.

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Els

Medium Els
Jessica | 27 Oktober 2020

Ik kan er veder mee Dank je Els

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Kelly | 27 Oktober 2020

Leuke vrouw, fijn gepraat. Ik ben tevreden.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Patricia | 26 Oktober 2020

Merkbaar kennis van haar kaarten. Het fijne is dat de kaarten zeggen wat ze zeggen, fijn middel voor een Reading.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Annemie

Medium Annemie
Jurline | 25 Oktober 2020

Annemie geeft mooie duidelijke inzichten en ziet wat er speelt! Op een hele fijne lieve duidelijke manier

Bekijk alle beoordelingen van Annemie Start chat met Annemie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Marion | 25 Oktober 2020

Super fijn consult! Hele mooie reading van een hele lieve vrouw. Dankjewel Anja je bent een topper! Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Sandra | 24 Oktober 2020

Lieve Saskia, Ik lees onze chats nog steeds terug. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat we binnenkort elkaar weer spreken.

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Patricia | 23 Oktober 2020

Geen onnodig lange verhalen, gewoon antwoord op de vragen die ik had. Kort en krachtig, erg prettig!

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Shirley

Medium Shirley
Onbekend | 23 Oktober 2020

Heel duidelijk bedankt !

Bekijk alle beoordelingen van Shirley Start chat met Shirley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Erwin | 23 Oktober 2020

Helemaal juist wat Cindy zei. Het klopte helemaal. Bedank Cindy voor de goede tips.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Gianna

Medium Gianna
Sharon | 22 Oktober 2020

Ze wist precies waar ze het over had. Ik hoefde dingen alleen maar te bevestigen.

Bekijk alle beoordelingen van Gianna Start chat met Gianna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
A | 21 Oktober 2020

Ik ga naar je luisteren.... En hopen op het beste!!! Je bent een schat!!! En geweldig!!! 😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Lisa | 18 Oktober 2020

Heel mooi gesprek met angelique gehad. Mooi advies. Bedankt nogmaals. Groetjes Lisa

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Dianne | 18 Oktober 2020

Super fijn gesprek gehad en mn gevoel heeft Britt bevestigd. Ga nu alles proberen af te sluiten en hopelijk de mooie toekomst in wat Britt zegt Dank je wel voor t fijne gesprek en de bevestiging van mn gevoel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Lara | 17 Oktober 2020

Ik was op zoek naar een geruststelling in iets wat ik nog niet zelf wist en die heeft ze me kunnen geven.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Thahedy paulina | 16 Oktober 2020

renee is echt de beste

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Kelly | 14 Oktober 2020

Voelde alsof er direct een band was. Zonder iets te zeggen kwam ze eigenlijk al met de informatie hoe ik was en erin stond. Ga een aantal dingen die besproken zijn meenemen naar mijn prive leven! Helaas zijn tien minuten zo voorbij. Mo dank je wel! Mocht het nog nodi

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Nele | 13 Oktober 2020

Ik had een immens mooi verbindend gesprek met Maja op de chat! Ze is onwijs goed, krijgt ook hele rake boodschappen door die kloppen als een bus. Ze voelt heel goed alles aan. Dankjewel voor het vertrouwen en je stimulans, de tips en je mooie zuivere energie!! Veel l

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Lida

Medium Lida
Carla | 13 Oktober 2020

Ik had geen tijd meer om je te bedanken Lida! Ik heb je goed begrepen en veel dank!

Bekijk alle beoordelingen van Lida Start chat met Lida
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Ilse | 12 Oktober 2020

Wat een lieverd! Wist alles zo goed te omschrijven. precies wat ik nu nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Wendy

Medium Wendy
Nvt | 12 Oktober 2020

Zojuist een hele fijne chat gehad, mooie inzichten gekregen en vertrouwen voor de toekomst! Ze had meteen door wat er speelde in de situatie. Het was een mooie chat. Nogmaals bedankt :)

Bekijk alle beoordelingen van Wendy Start chat met Wendy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Els | 10 Oktober 2020

Heel aangenaam gesprek, heeft me gerust gesteld 🙏 hopelijk komt het snel goed en krijg ik de rust.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Patricia | 9 Oktober 2020

Ik vind Siebe een groot talent voor een jonge vrouw. Dat wordt nog wat in de toekomst. Ze heeft me heel erg goed en lief te woord gestaan. Een lief mens met een mooie ziel.

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Moniqur | 4 Oktober 2020

Super goed geholpen! Had niet veel geld meer dus moest helaas stoppen!

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Jessica | 4 Oktober 2020

was een zeer leuk gesprek heeft mij gerust gesteld ook bedankt ❤

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Carolyne | 4 Oktober 2020

Top vrouw, duidelijk en heel aardig

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Alex | 4 Oktober 2020

Duidelijke uitleg....haal hier kracht uit!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Monique | 2 Oktober 2020

Het geeft mij meer positiviteit en zelfvertrouwen. Bovendien was de chat zeer plezierig en aangenaam.

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Sabine | 1 Oktober 2020

héél leuk gesprek gehad ik kom zeker bij haar terug Toppertje

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Selina | 30 September 2020

Altijd super on point. Dankjewel lieve Christel

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Melissa | 27 September 2020

Dank je wel Petra, ik vond het een heel fijn en warm gesprek💖🙏

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Mieke | 26 September 2020

heel veel respect en inlevingsvermogen,' en de h juiste antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Demi | 24 September 2020

Erg fijn om mee in gesprek te zijn! Ze geeft informatie door die ze echt niet kon weten!

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Charlotte | 24 September 2020

Een echte lieverd ❤ zeer empathisch wist ook veel uit zichzelf te vertellen het klopte allemaal ...... een aanrader ze heeft veel inzichten ik kom zeker terug

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Kirsten | 22 September 2020

Ze heeft me weer een goed gevoel gegeven en nu weet ik wat ik kan doen als ik weer die angst heb!

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Marga | 20 September 2020

Henny is altijd erg duidelijk en dat is fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Dianne | 15 September 2020

Kijk weer positief naar volgend jaar en hopen dat alles uitkomt Dank je wel ,😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Madeleine | 13 September 2020

Fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Patricia | 13 September 2020

Zo, wat een duidelijk verhaal! Echt helemaal super!! Het was herkenbaar en daardoor gingen voor mij de puzzelstukjes op hun plek vallen. En daarnaast is dit ook nog een erg lieve consulente.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Susanne | 13 September 2020

Stephanie voelt alles super goed aan en is heel duidelijk, nuchter en blijft consequent. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Nele

Medium Nele
Patricia | 13 September 2020

Nele kan zeker goed invoelen in de situatie. Ze geeft mij daarbij net even dat steuntje in de rug. Lieve consulente, prettige gesprekspartner.

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Henriette | 10 September 2020

Bianca Bernadina luistert, voelt aan en geeft op zo'n mooie wijze feedback!! ♡

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Lua

Medium Lua
Carolyne | 8 September 2020

Dank je wel... Meer duidelijkheid in het geheel

Bekijk alle beoordelingen van Lua Start chat met Lua
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Zazou

Medium Zazou
Cindy | 6 September 2020

Wat een geweldig gesprek Zazou. Dankjewel ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Zazou Start chat met Zazou
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Marloes | 23 Augustus 2020

Rune heeft mij gerust gesteld en de dingen goed aangevoeld. Ze typt snel, duidelijk en heeft al mijn vragen beantwoord. Ik kon daarna eindelijk goed in slaap vallen :)

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Cindy | 20 Augustus 2020

Inzicht in waar ik aan moet werken.

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
D. | 20 Augustus 2020

Lieve Petra, Bedankt voor uw super mooie reading. Alle dingen die u over de situatie vertelt en over mij kloppen echt 100%. Duizend maal dank! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Anjo | 15 Augustus 2020

Mar is een bijzondere vrouw en we hadden meteen een klik. Ze heeft me een aantal vragen beantwoord waar ik mee zat en dat is wel speciaal. Dankjewel Mar en wie weet tot een volgende keer . Het staat in de sterren geschreven ,hahaha nu nog mijn leesbril vinden

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Astrid | 3 Augustus 2020

Was een fijn gesprek met Natascha

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Danny | 26 Juli 2020

Anita is heel erg goed in haar vak! Ze krijgt ontzettend veel informatie door en kijkt heel goed mee met waar je staat en wat naar je toekomt! Ze is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Zeliha

Medium Zeliha
S | 22 Juli 2020

Lief eerlijk voelt goed fijn chat ..goed bericht kom zeker terug 🍀💕 Sunce

Bekijk alle beoordelingen van Zeliha Start chat met Zeliha
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Mandy | 19 Juli 2020

Wauw Lara wat een fijn gesprek en wat zat je er direct op. Precies zoals het is zonder je iets te zeggen. Heel erg bedankt voor mijn bevestiging en ik kom snel weer bij je terug! Liefs Mandy

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Amy

Medium Amy
Kiki | 14 Juli 2020

Erg mooi consult zeer duidelijk erg blij mee

Bekijk alle beoordelingen van Amy Start chat met Amy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Frida | 30 Juni 2020

Ander antwoord dan bij een eerder geraadpleegd medium. Maar ze wist zo haar fijn uit te leggen hoe het zit en wat er aan de hand is dat ik van binnen voel; ja, dit is juist! Dankjewel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Corneline | 24 Juni 2020

Kort maar bevredigend gesprek! Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Anoniem | 21 Juni 2020

Gina is vlot met antwoord geven, geen lange verhalen, kort maar duidelijk, heel vriendelijk ook !

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Danny | 17 Juni 2020

Yve was weer zeer concreet in haar antwoorden! Altijd weet ze precies het juiste te zeggen en ook is ze daarbij goudeerlijk waar je wat aan hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 451 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Els | 8 Juni 2020

Hallo Cangul, Sorry dat ik jou nog niet bedankt heb voor dit mooie chat gesprek. Ik heb weer antwoorden gekregen en mooie boodschappen ontvangen. Je ben t heel duidelijk in de jouw antwoorden. Dank en heel veel succes verder Groetjes Els

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Steffie | 22 Mei 2020

In mijn manier van denken, de negatieve dingen omzetten naar het positieve. Esther is top!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Top