Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

9585 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Maria

Medium Maria
Gerda | 14 November 2019

Ik heb antwoorden op mijn vragen gekregen en dat voelt fijn

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Kaatje | 14 November 2019

Ben er echt mee geholpen en is echt duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Jolanda | 14 November 2019

Duidelijk en snel in haar antwoorden. Heeft me gerust kunnen stellen. Zal haar zeker nog eens opzoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Monique | 14 November 2019

Een fijn gesprek en ze schrijft lekker snel terug. Nee en voor de rest maar afwachten wat mij staat te gebeuren. Ik omarm het leven met open armen. Nogmaals dank je wel voor het advies.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Kristel | 14 November 2019

Is heel duidelijk, typt heel snel, super vrouw 👩

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Lexi | 14 November 2019

Alexandra was zo vriendelijk en lief!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Sharmila | 14 November 2019

Uitstekend

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Henriette | 14 November 2019

Het heeft mij op die wijze geholpen dat mijn gevoel wat ik had bij het overlijden van mijn vader naar voren werd gebracht. Verdriet maakte even plaats voor trots. Ik ben zo bijzonder trots dat ik mijn vader heb mogen begeleiden in dit laatste stukje levensfase. Dit h

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Mina

Medium Mina
S. | 14 November 2019

Mina is absoluut een topper! Ze schrijft en benoemt exact de dingen, die ik voel/denk. Ze benoemt sytuaties en personen als of ze er bij is geweest, zonder diegene te kennen. Ik ben echt heel benieuwd wat er van haar voorspellingen uit mag komen. Ze is echt een aanwi

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Monique | 13 November 2019

Voelde me begrepen en opgelucht..echt een goed advies en inzicht gekregen. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Ilona | 13 November 2019

Het geeft me rust

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Nadine

Medium Nadine
Ellen | 13 November 2019

Veel info. Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Dorine | 13 November 2019

Hele fijne berichten en kom gauw bij je terug lief mens ben je. Heel veel vernomen van je. Liefs Dorine xxx

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Paul

Medium Paul
M. | 13 November 2019

Ik ben heel tevreden over de uiteenzetting over mijn vraag aan Paul.Het klopt ongelooflijk! Mijn dank hier voor.Het heeft mij echt geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 145 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Eleonora | 12 November 2019

Super veel gehad aan deze chat die ik er altijd weer bij kan halen als ik voel dat het weer tijd is. Bevat veel tips, ik ben blij dat ik haar via dit kanaal heb leren kennen

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Esther | 12 November 2019

Ze is heel eerlijk en snel met antwoorden .., ze ziet de dingen volgens mij heel goed...!

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Sana | 12 November 2019

Ik vond het zeer aangenaam, ik hoop dat haar voorspelling gaat uitkomen.

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Els

Medium Els
Xena | 12 November 2019

Het heeft me geholpen met twijfels over mijn relatie en ben in contact gekomen met mijn overleden vader die voledig achter mijn keuzes staat

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Marije | 12 November 2019

Het heeft me erg geholpen. Kon ook beschrijven hoe ons toekomstige huis eruit gaat zien. Nu afwachten :)

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Andro | 12 November 2019

Fijn gesprek, helder

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
M. | 12 November 2019

Hans geeft duidelijke en concrete antwoorden. Zijn voorspellingen zijn altijd uitgekomen en hij heeft mij altijd netjes en kalm te woord gestaan. Als er problemen zijn, vraag ik Hans altijd om raad. Ik hoop dat hij mij ook nu weer kan helpen. Hans, je bent mijn held!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 188 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Jeanette | 12 November 2019

Fijne en mooie consult gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Claudia | 11 November 2019

Het was een zeer fijne reading. Ik kreeg snel en kloppend antwoord. Ik voelde met gehoord en begrepen. Voelde me veilig en gesteund. Ik zal zeker vaker een reading willen. Ik voelde me echt geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Haydee | 11 November 2019

Ze heeft me een heldere kijk erop gegeven en eerlijk verteld wat ze zag.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Petra | 11 November 2019

Fijn gesprek en snel getypt.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Nathalie | 11 November 2019

Ze heeft me net dat zetje gegeven waar ik naar op zoek was, en na de chat nog een lief berichtje gestuurd. Bedankt ik ga er zeker wat mee doen.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
A. | 11 November 2019

Cynthia kwam tot de details van verleden waar ik zeer verbaasd van was en nu heeft zij de toekomst voorspeld met positieve uitkomsten ... dus ben zeker benieuwd en wacht het af ! Ga zeker bij haar terug opnieuw 👌🏻

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
V. | 11 November 2019

Graag even laten weten dat mijn consult bij Giovanna echt hoop geeft. Alles is al uitgekomen na ons laatste gesprekje, sneller dan gedacht. Ze weet direct hoe ik mij voel en hoe de andere persoon er zich bij voelt. Ze is een echte aanrader want ze zorgt ervoor dat je

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Monique | 11 November 2019

Mooie energie was meteen te voelen, hij pakt de energie van anderen meteen helder en goed op! Geen bla bla of vaag gedoe: Ferry is super! Doe hem de groetjes!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Katrijn | 11 November 2019

Fijne dame Heel duidelijk en onmiddellijk inzicht Hoop dat (snel ;) ) uitkomt wat ze voorspelde

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Sabine | 10 November 2019

Nog effen afwachten maar zal toch verandering moeten komen binnen kort , dus nog eventjes geduld hebben!

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
J. | 10 November 2019

Astrid is een lieve vrouw waar ik regelmatig contact mee heb. Ze geeft mooie en wijze inzichten. Met vriendelijke groet.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Samantha | 10 November 2019

Lieve Lise, wat een onwijs lief en fijn mens ben je! Ik vond het een fijn gesprek. Open en eerlijk. Fijne tips en ergens een duwtje in de rug! Erg bedankt. 😘 Liefs.

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Marion | 10 November 2019

Simone praat prettig. Is lief en Weet heel goed wat er aan de hand is. Heel raak! Ik ben heel blij met dit consult, en heb tips gekregen. Simone bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Heidi | 9 November 2019

Het geeft energie om door te gaan en dat je ondanks tegenslagen toch nog iets positiefs uit dingen kunt halen

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 297 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Joyce | 9 November 2019

Inge is geweldig, zeker doen!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Emily

Medium Emily
R. | 9 November 2019

Ik wil Emily, paragnost en helderziende bedanken en complimenteren voor haar duidelijke beantwoording en ook wel haar voorspelling wat tussen de regels door gelezen kan worden. Emily komt door haar uitvoerige antwoord op mij over als een medium die mij serieus n

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Ioana plumb | 9 November 2019

Heel duidelijk en vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Ingrid | 9 November 2019

Goed gedaan hoor, dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Mira | 8 November 2019

Wouw wat een krachtig consult was dit. Carla geeft snel antwoorden en zat meteen in de juiste energie. Bevestigde wat ik zelf al aanvoelde en kreeg daar bovenop nog extra inzichten en tips mee. Heel fijn, nogmaals dank!

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Claudia | 8 November 2019

Het was een echt een lief en mooi gesprek , met daarin genoeg tijd om uitleg te geven en te ontvangen. Had echt een veilig gevoel. De antwoorden sloten echt aan op mijn vraagstuk dus dat was erg fijn. Heel erg bedankt voor deze reading!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Corriene | 8 November 2019

Ze heeft me super goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Brigitte | 8 November 2019

Het gaf me de bevestiging die ik nodig had. En wat ik diep van binnen wel wist.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Gonnie | 8 November 2019

Duidelijke uitleg, waar ik echt iets mee kan.

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Nicolien | 7 November 2019

Fijn gesprek gehad. Ga zeker nog eens contact opnemen met Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Kelly | 7 November 2019

Het was een fijne consult met kelly. Het heeft me aan het denken gebracht, positief. De tijd gaat ineens heel snel als je aan het typen ben.

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Evi | 7 November 2019

Heel duidelijk en snel.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Indraline | 7 November 2019

Heel goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Jantina | 7 November 2019

Grote klasse wat Mandy allemaal kan met haar mooie gaven! Heel specifiek, geeft ze ontzettend veel informatie. Eeuwig dankbaar voor de mooie inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Nathalie | 6 November 2019

Jamie wist dingen goed aan te voelen zonder ik iets had verteld, begripvol, typt snel en voorspelde iets heel moois! Bevestigde dingen en helderde zaken op wat heel fijn was... Ik hoop zo dat haar voorspelling uitkomt!!! Super bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Bianca | 6 November 2019

Lijsbeth, heeft mij goed geholpen en ik heb nu meer rust. Ze heeft mij zeer goed en liefdevol advies gegeven ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 265 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Kitty | 6 November 2019

Was even kort gesprek maar super goed dank u wel!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Regiane | 6 November 2019

Zo een super gesprek in wijnig tijd maar voel mij goed. Super bedankt ze is snel en goed.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 216 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Caroline | 6 November 2019

Heel fijn gesprek, voelt t goed aan. Is snel in haar antwoorden. Ik zal haar zeker weer vragen. Dankjewel Florence!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Frida | 6 November 2019

Direct duidelijkheid. En fijn om een geruststellend gesprek te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Sandy | 6 November 2019

Heeft me goed gedaan. Hier kan ik wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Nathalie | 5 November 2019

Ingrid - Anna is een schat, ze heeft me al verschillende keren goed geholpen , voelt goed aan hoe het zit en geeft goede raad , fijne energie !

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Martine | 5 November 2019

Ze heeft een pijnpunt op tafel gebracht en mij goede raad gegeven en goed naar mij geluisterd.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Cleo | 5 November 2019

Bevestiging van wat ik al voelde

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Monique | 5 November 2019

Was zo'n mooie reading 💕

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Patricia | 5 November 2019

Het was een zeer fijn consult ik heb fijne antwoorden gekregen en ben zeer gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Anouska | 5 November 2019

Chanoe is altijd heel fijn om mee te praten. Ze heeft een nuchtere kijk op het leven en zij voelt de dingen of situaties altijd juist aan voor mij. Zeer fijne vrouw om gesprek mee te hebben en ze typt ook snel.

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Angelique | 4 November 2019

Bedankt voor de wijze woorden! Ik neem ze zeker mee. Bedankt voor het invoelen en luisteren.

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Marlies | 4 November 2019

Meer bevestiging over wat je voelt En andere inzichten te krijgen.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Annemarie | 4 November 2019

Laura heeft mij weer positiever laten kijken! Topper

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Nele | 4 November 2019

Heel vriendelijk. Wel wat tegenstrijdige dingen ten opzichte van Yvonne en Allard. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Liliane | 4 November 2019

Heel duidelijke antwoorden gehad ze heeft mij echt gerust gesteld ze heeft mij heel goed geholpen en ik kom zeker nog bij haar terug want ze weet dadelijk waar je het over hebt geweldig

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Gitte | 4 November 2019

Bijzonder hoe het kan dat Jeannette de situatie zo snel kan invoelen. Dit geeft een steuntje in de rug omdat je voelt dat ze snapt wat er speelt. Haar advies geeft je vervolgens zelfvertrouwen waardoor je steviger in het leven kan staan

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Melis | 3 November 2019

Echt wauw, meteen spot on met rake punten en ik had nog niet eens wat getypt.. topper!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Rob | 3 November 2019

Duidelijke directe antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 425 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Ingeborg | 3 November 2019

Heidi geeft snel en duidelijke antwoorden. Op een heel vriendelijke manier. Dank je Heidi

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Karin | 3 November 2019

Mooi gesprek met duidelijke uitleg. Kan er weer mee vooruit en kijk met vertrouwen naar de toekomst. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Gerry | 2 November 2019

Wel goed. Lieve vrouw. Zo’n gevoel kreeg ik bij haar. Had wel het gevoel dat ik wat aan haar advies had.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Corina | 2 November 2019

Wat Ilja over mij vertelde klopte, ik ga zeker hiermee aan de slag. Dank je wel Ilja.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Ingrid | 2 November 2019

Heel lief en vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Priscilla | 1 November 2019

Ze heeft me laten zien dat ik t verleden moef loslaten, en moet leren meer te vertrouwen op het heden en op mijn eigen gevoel, en niet teveel moet malen met me gedachten

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Joyce | 1 November 2019

Wauuuw 💖🧘‍♀️

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
J. | 30 Oktober 2019

barbara bedankt heeft mij zeer veel geholpen ❤

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Immy

Medium Immy
Valerie | 30 Oktober 2019

Heel goed! Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Immy Start chat met Immy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Angelique | 30 Oktober 2019

Bedankt voor het extra bericht. Heel lief, bedankt voor het luisteren. gr. Angelique

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Aniek | 30 Oktober 2019

Ik vond het een heel fijn gesprek. Duidelijk en herkenbaar. Voor mij was het ook geruststellend. Ik raad Gea wel aan.

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Paul | 30 Oktober 2019

Het was kort maar krachtig, direct duidelijk antwoord en heel begripvol

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Monique | 29 Oktober 2019

Leuk gesprek, duidelijke antwoorden, voelt vertrouwd, lieve man!

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Ellya | 29 Oktober 2019

Ze heeft mij goed geholpen ik weet nu dat ik minder moet twijfelen en dat ik gewoon moet afwachten tot dat we het bieden rustiger hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Annemiek | 29 Oktober 2019

Goed luiteren goed advies alsof ik de persoon al jaren ken.

Vriendelijke groet Annemiek

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Mavis | 28 Oktober 2019

Ben zeer tevreden heb precies gevoeld wat Ilse zei. Ik heb het nl gevoeld wat Zij benoemde maar kon er niet mee omgaan. Ik neem haar advies ter harte en zal jullie zeker op de hoogte brengen hoe het van de verdere uitkomst.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Carolyne | 28 Oktober 2019

Goed gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Serena | 28 Oktober 2019

Fijne inzichten gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
K. | 28 Oktober 2019

Angelique is TOP, unieke gave, zijn er maar weinig gegeven,voorspellingen heel specifiek, echt maar dan ook echt alles komt uit op zijn tijd! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Haydee | 27 Oktober 2019

Duwtje in de rug, er weer tegen aan kunnen, bevestiging dat mijn kijk juist is, moed en geruststelling. Mijn knagende gevoel is weg.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Romy | 27 Oktober 2019

Ze heeft mij inzicht gegeven en verder geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Melanie | 27 Oktober 2019

Wat een toppertje op deze mooie zondagochtend ! Hele duidelijke en vlotte communicatie ..... eigenlijk weet ik het antwoord zelf al ... diep diep van binnen ! Bedankt voor je gesprek Peggy, je laatste tekst vul ik zelf maar in ; ) Kus mel

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Esther | 26 Oktober 2019

Jeltje is heel eerlijk.., ze zegt het ook heel direct en volgens mij uit haar hart...!

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Lilian | 25 Oktober 2019

Snel en duidelijk, daarnaast liefdevol

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Nathalie | 25 Oktober 2019

Hele mooie en fijne reading gehad v Leomiek! Ze gaf me inzichten en bevestigde mijn gevoel! Typt snel en geeft duidelijke antwoorden en voorspellingen! Prettig met haar gechat te hebben! Bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Meriam

Medium Meriam
Bonita | 24 Oktober 2019

Ja het is me nu allemaal duidelijke en weet nu ook wat ik moet doen

Bekijk alle beoordelingen van Meriam Start chat met Meriam
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Grace

Medium Grace
TAN | 23 Oktober 2019

Lieve dame, eerlijk, echt een aardig meid🥰

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Radha | 23 Oktober 2019

Vandaag Niset gesproken, wat een bijzonder persoon, ontzettend goed. alsof zij mij al jaren kent. Dank je wel Niset. ik kom zeker weer terug want ik voel mij al stukken beter.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Sophie | 21 Oktober 2019

Esther is geweldig! Ze voelt het goed aan, vlot gesprek en geeft je bevestiging en kracht!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Rik | 20 Oktober 2019

Fijn gesprek gehad over een vriendschap die beëindigd is, heb nu weer hoop al weet ik dat het nog even gaat duren

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Jolanda | 20 Oktober 2019

Helder en duidelijk. Zegt zoals het is. Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Lindsey | 20 Oktober 2019

Bevestiging van gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Kimberley berkers | 20 Oktober 2019

Super consulente! Jammer dat mij tijd op was!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Dave

Medium Dave
N. | 19 Oktober 2019

Snelle reactie op mail.duidelijkheid en vooral een positief antwoord. Ik kan er weer tegenaan!

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Pieter | 18 Oktober 2019

Was een leuk gesprek, voelde me op mijn gemak de tijd was alleen te kort. 

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Pascale | 18 Oktober 2019

Super dame

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Nicolette | 18 Oktober 2019

Het is heel prettig met Mona te chatten. Zij voelt snel aan waar het isue ligt en wat jij nodig hebt. Ze is heel eerlijk en komt met veel tips uit zichzelf. Ze geeft je een rustig gevoel... Bovendien typt ze snel... Dankjewel Mona :) Zag net dat ze me ook nog een pri

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Chantal | 17 Oktober 2019

Goede Reading, accuraat en wist veel te vertellen.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Bart | 16 Oktober 2019

Heldere verhaal, en rustgevend, en ook met goede raad. ik er wat mee, blij mee.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Ilse | 15 Oktober 2019

Was een super leuke chat als ik het nog eens doe zal ik zeker kim nemen. Dank je wel kim!

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Hélène

Medium Hélène
Mira | 14 Oktober 2019

Hélène voelde goed in mijn situatie, is mij helder hoe ik een beter overzicht kan krijgen. Ze typt lekker vlot, vond het een heel fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Hélène Start chat met Hélène
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sandhya

Medium Sandhya
Danielle | 13 Oktober 2019

Heel fijn gesprek gehad met Shandhya. Ze is heel lief en luistert echt naar je. Ze is oprecht en zuiver in haar antwoorden en heeft me echt geholpen Ben haar enorm dankbaar! Dankjewel lieve Shandhya

Bekijk alle beoordelingen van Sandhya Start chat met Sandhya
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Ferminia | 13 Oktober 2019

Ninky voelde alles heel goed aan zonder dat ik echte informatie gaf.ik werd er best stil van dat ze alles zo precies kon weten hoe ik mij voelde en wat er precies speelde . Ze is een topper.ze beantwoorden zelf vragen die ik in mijn hoofd had maar nog niet getypt had

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Alexandra | 12 Oktober 2019

Chloe heeft mij met de afgelopen 2 chats enorm geholpen, zowel in augustus als gisteren, beiden keren maakte ze me rustig, dat is eigenlijk altijd waar ik naar op zoek ben. dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Pascale | 11 Oktober 2019

Ama, onder de indruk!

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Angela | 11 Oktober 2019

Hij bevestigde mijn eigen gevoel en het is soms het enige wat je nodig hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Nicole | 10 Oktober 2019

Het was fijn te horen hoe ze de situatie ziet vanuit een foto. Hoop dat het klopt wat ze zei.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Katharina | 10 Oktober 2019

Directe en duidelijke antwoorden, ik weet toch kort al wat meer en zal Pascale nog contacteren.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Nicitha | 9 Oktober 2019

Zeer kort had een reading gewonnen. Maar ik ben zo blij en alleen maar bevestigingen en het voelde zo goed bij noud. Weet waar ik terug moet komen

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Marjolein | 8 Oktober 2019

Duidelijk, concreet en treffend.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Ilse | 8 Oktober 2019

Diana gaf duidelijke antwoorden. Ik kan weer verder.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Lianne

Medium Lianne
Caily | 7 Oktober 2019

Fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Lianne Start chat met Lianne
7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Lianne | 5 Oktober 2019

Desi was super begripvol en gaf goede aanknopingspunten om mee verder te gaan! Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Christa | 5 Oktober 2019

Heel goed . Alleen jammer dat ik niet in de gaten had dat het gesprek voorbij was. Geen tijd om haar te bedanken. Doe haar de groeten als dat kan op deze manier. Groeten Christa 

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Laura | 4 Oktober 2019

Dankjewel Mario voor dit fijne gesprek. Je wist mij veel te vertellen aan de hand van alleen onze foto's zonder verdere info van mijn kant..erg knap. Bijna alles klopte...hoop dat je voorspelling uit gaat komen. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Oona | 29 September 2019

Zeer helder,empathisch en oprechte chat.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Michele | 27 September 2019

Dankbaar, is snel In het beantwoorden van de vraag. Dingen goed aanvoelen, zonder er maar iets over te zeggen. Dank je wel Chantal

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
B. | 27 September 2019

Bianca is erg goed ! Ze voelt de dingen aan zoals ze zijn. Ze voel ook echt wat jijzelf voelt. Ze begrijpt je en dat geeft een heel aangenaam gevoel. Ze kan gevoelens erg goed vertalen en onder woorden brengen. Ze typt ook snel. Vond het echt een heel aangenaam gespr

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Jamie | 26 September 2019

Prima gesprek , verhelderend en aardig overeenkomend met mijn gevoelens!

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Anoniem | 25 September 2019

Luchtig en een zeer opluchtend gesprek. Mar geeft je het gevoel dat je alles bij haar kwijt kan en ik vond dat ze snel tot de kern van mijn vraag/blokkade kwam. Ze wist goed te vertellen wat er bij mij speelde, maar ook te benoemen waar ik mijn focus mag leggen. Voel

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Jamie | 23 September 2019

Heb een heel goed gesprek gehad ! Duidelijk en verhelderend! Weet dat ik op de goede weg ben .

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Ricardo | 23 September 2019

Brenda wist me in no time op mijn gemak te krijgen in de situatie waarin ik zat. Een helder inzicht maakte mijn dag makkelijker vooruit te komen! Dankjewel Brenda!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Marleen | 23 September 2019

Vlotte eerlijke dame , weet heel veel ,zeker de moeite waard ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Devi

Medium Devi
Stephanie | 19 September 2019

Een hele geruststelling, bedankt voor het fijne opluchtende gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Devi Start chat met Devi
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Marianne | 18 September 2019

Snelle antwoorden en helder

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Roos | 16 September 2019

Hele lieve vrouw! Altijd een gezellig gesprek samen😁

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Dinally | 13 September 2019

Ze hebben mijn echt veel geholpen en ik ben het zo blij ermee, en ik voel me ook heel erg gelukkig . Bedankt🙏🏽❤️💋

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Filiz | 9 September 2019

Zeer goed!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Maribelle | 6 September 2019

Zij is top!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Sjef | 4 September 2019

Duidelijk verhaal. Sluit aan bij mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gorica

Medium Gorica
Sophie | 2 September 2019

Gorica is een TOPPER! Zeer aangenaam gesprek met aandacht voor jou als persoon. Ze voelt alles goed aan en verwoord goed, ze typt ook heel vlot. Ze legt zoveel positiviteit en kracht in haar woorden. Heel dankbaar haar te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Gorica Start chat met Gorica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Esther | 1 September 2019

Had maar 1duidelijke vraag en ook maar 10min. Ze haalde de kaarten er bij, dat duurde even maar kreeg wel de antwoorden waar ik op zat te wachten. Ga zeker nog eens terug naar haar. Niet omdat ik blij ben met wat ze me melde maar had zowiezo wel goed gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anne | 31 Augustus 2019

Ik heb Brit ervaren als rustig en recht door zee. En tegelijkertijd een snelle typer. Ze omschreef de persoon waar ik over vroeg op treffende wijze. Fijn dat ik al op het juiste spoor zat!!!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Marieke | 26 Augustus 2019

Het heeft een goed inzicht gegeven op mijn vraagtekens!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Vita

Medium Vita
Cindy | 20 Augustus 2019

Wat een prachtig iemand!!! Zo een mooi gesprek. Heeft me echt deugd gedaan. Dank je wel lieverd x

Bekijk alle beoordelingen van Vita Start chat met Vita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sussanne

Medium Sussanne
Sophie | 10 Augustus 2019

Sussanne is echt GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en typt vlot. Zeer aangenaam gesprek eerlijk en oprecht waarin ze je veel kracht en vertrouwen in de toekomst geeft. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Sussanne Start chat met Sussanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Wendy | 9 Augustus 2019

Goed gesprek gehad....kan weer vooruit Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Joke | 8 Augustus 2019

Alle consulenten die ik ‘gesproken’ heb waren erg goed. Zeer accuraat, helder en ik voelde me begrepen en vertrouwd . Het advies die ik gekregen heb is erg to the point. Ik ben elk gesprek zeer dankbaar. Het heeft me goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Dorothy | 6 Augustus 2019

Ze is heel vriendelijk en kreeg gelijk een rustig aangenaam gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



José

Medium José
Vanessa | 4 Augustus 2019

Een kort gesprek gehad maar was duidelijk en snel met antwoorden. Het wordt een spannende tijd voor mij met veel geluk in het vooruitzicht!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Martine | 2 Augustus 2019

Snelle reactie, fijn en duidelijk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Judith | 1 Augustus 2019

Dankjewel voor het hart onder de riem! Liefs, Judith

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Debby | 29 Juli 2019

Margy was heel snel en meteen to the point, heel duidelijk en helder. Gaf mij weer vertrouwen, fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Ellen | 28 Juli 2019

Was een fijn en warm gesprek, antwoorden gekregen die ik ga volgen, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sandrina | 25 Juli 2019

Heb bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde, ook al doet dit pijn...

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Joyce | 20 Juli 2019

Ik weet nu wat ik moet doen!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Joy

Medium Joy
Patrice | 15 Juli 2019

Joy heeft 'n fotoreading voor mij gedaan icm kaarten. Alles, maar dan ook alles wat ik zelf voel, is door haar bevestigd. Dat voelt echt super! Heb 'n fijne en gezellige chat gehad. Aanrader deze dame!

Bekijk alle beoordelingen van Joy Start chat met Joy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Mathilde | 1 Juli 2019

Ze was duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Riana

Medium Riana
Marie-louise | 21 Juni 2019

Het heeft mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Riana Start chat met Riana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Selita | 23 Mei 2019

Heb genoten van ons gesprek, net wat ik nodig had. En ze tikt vrij snel, wat ik zeer waarder. Ze is eerlijk als ze iets niet door krijgt. Ik ga zeker weer contact met haar zoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Top