Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

8084 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Chloë

Medium Chloë
Veronique | 19 Juli 2019

Zeer goed, echt!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marijke | 19 Juli 2019

Wauw, Thea is echt super! Heel goed! Ben gerustgesteld ! Warm en vlot!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anouk

Medium Anouk
Nicky | 19 Juli 2019

Zeer leuk gesprek met Anouk gehad. Anouk weet e.e.a. zoals het speelt te beschrijven en weet duidelijk antwoord op je vraag te geven. Bovendien heb ik ook kleine opdrachtjes van Anouk meegekregen om voor mijnzelf uit te werken. Ze is echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Anouk Start chat met Anouk
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Elles | 19 Juli 2019

Vanuit haar zelf had ze het precies bij het goede eind! Het gaf mij veel vertrouwen! Prachtig!

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 19 Juli 2019

Zeer snel tot de kern. Respectvol en een goed invoelend vermogen. Het geeft mij rust.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Nancy | 19 Juli 2019

Zij heeft mij dingen verteld die ik zou moeten waar ze gelijk in heeft . En had het eens nodig dat iemand me erop wees.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Joyce | 18 Juli 2019

Was een goed gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Hetty | 18 Juli 2019

Angie heeft alle vragen Naar tevredenheid beantwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Cyn | 18 Juli 2019

Ze heeft me heel goed advies gegeven, echt een lieve, zorgzame en warme vrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Sarah juli | 18 Juli 2019

Hans is zeer fijngevoelig, snel en weet zich juist uit te drukken. Hij heeft mij echt op alle punten bevestigd. Zonder dat ik ernaar moest vragen kwamen zijn inzichten over mijn vragen naar voren..super sessie... en zeker aan te raden! Ik durf nu al te zeggen dat het

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Zaineb | 18 Juli 2019

Heb eindelijk mijn antwoorden gekregen op de vraag waar ik zo lang mee zat.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Evy | 18 Juli 2019

Snelle reactie, voelt ook oprecht en eerlijk aan!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Annette | 17 Juli 2019

Liefdevol en betrokken.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Debby | 17 Juli 2019

Ester was heel snel en zuiver met haar antwoorden, zat helemaal goed met het beschrijven van mijn situatie. Gaf mij heldere adviezen zonder te pushen, heel fijn, nogmaals dank! Heel waardevol.

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Pia | 17 Juli 2019

Was zeer tevreden. Echt duidelijk en sommige dingen die ik ook al wist die bevestigid waren. Mooie vooruitzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Sandra | 17 Juli 2019

Ik kreeg duidelijke snelle antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Aquarius | 17 Juli 2019

Dit Was een gesprek om u tegen te zeggen. Geweldig geen woorden. Ik raad haar iedereen aan! Ik wens je het beste Annemarie!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
R. | 17 Juli 2019

Lieve Gizella, Bedankt voor de mooie reading Het leek net of je m'n vriendje al jaren kent. Het maakte me blij wat je vertelde. Kom je gauw nog eens opzoeken! You're the best🥰

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Marianne | 16 Juli 2019

Het was een fijn gesprek, het voelde heel goed, dank je Allard!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Jerney | 16 Juli 2019

Een fijn gesprek. Ze heeft me gerust doen stellen en antwoorden gegeven. Ze typt snel en was een luchtig gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Monique | 16 Juli 2019

Fantastisch. Alexandra is 👍🏿, een geweldig persoon!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Marcel | 16 Juli 2019

Het heeft veel onrust weggenomen.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Ilse | 16 Juli 2019

Was heel duidelijk en ook snel met antwoordend.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Ellen | 16 Juli 2019

Ze is heeeel lief, ze wist mij op te beuren en vertelde mij wat ze niet kan weten . Nu hopen dat het uitkomt. Dank yo

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Nellie | 16 Juli 2019

Ik ben onder de indruk van wat ze schreef. Het heeft mijn zelfvertrouwen een Boets gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Daisy | 16 Juli 2019

Door Ilse is een deel van wat ik voelde bevestigd en daarnaast heeft zij mij ook adviezen gegeven om vooruit te komen. Ze heeft geen oordeel, wat fijn is. Haar advies ga ik zeker opvolgen.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



José

Medium José
Caroline | 16 Juli 2019

Ontzettend lief, duidelijk en met compassie. Iemand die echt mee denkt. Dank je wel Jose. Top!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Katia | 16 Juli 2019

Ik heb antwoord gekregen op de vragen waar ik mee zat. En Ann heeft me doen inzien dat ik niet zoveel moet twijfelen maar er juist in moet blijven geloven

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Christel | 16 Juli 2019

Wauw!!! Wat een leuk gesprek met Johanna. Heb al veel gesprekken gehad met andere mediums maar bij haar voel ik me toch echt op mijn gemak. Ik kom zeker nog eens terug.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Flory

Medium Flory
Chantal | 16 Juli 2019

Flory heeft mij erg goed geholpen , het was wel kort en spijtig ik kon haar niet meer bedanken , maar bij deze flory superbedankt , inkom zeker nog terug 👍👍👍

Bekijk alle beoordelingen van Flory Start chat met Flory
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Koesma | 16 Juli 2019

Corrie voelt heel goed aan en wacht niet af... Kom weer terug :)

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Miranda | 16 Juli 2019

Duidelijk en heldere inzichten gekregen. Fijn gesprek gehad met Kit.

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Danny | 15 Juli 2019

Trudy gaf mooie boodschappen door die mooi, pakkend en duidelijk waren! Een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Ellen | 15 Juli 2019

Verhelderend.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Liliane | 15 Juli 2019

Een heel fijn gesprek gehad met Yves. Hij begreep mij dadelijk, ook veel tips en inzichten gekregen. Ik kom zeker nog bij hem terug!

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Dave

Medium Dave
M. | 15 Juli 2019

Dave is echt een topper op Mediumchat. Heb nu een paar gesprekken met hem gehad en hij geeft me altijd veel vertrouwen en een fijn positief gevoel. Hij is oprecht en heel zuiver in zijn antwoorden. Echt een lieverd. Ben hem enorm dankbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Joy

Medium Joy
Patrice | 15 Juli 2019

Joy heeft 'n fotoreading voor mij gedaan icm kaarten. Alles, maar dan ook alles wat ik zelf voel, is door haar bevestigd. Dat voelt echt super! Heb 'n fijne en gezellige chat gehad. Aanrader deze dame!

Bekijk alle beoordelingen van Joy Start chat met Joy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Alex

Medium Alex
Sophie | 15 Juli 2019

TOP medium! Alex voelt alles goed aan, voelt positief aan, typt vlot! Dank je wel voor de bevestiging en de kracht en energie die je me geeft.

Bekijk alle beoordelingen van Alex Start chat met Alex
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Erna | 15 Juli 2019

Fijn gesprek! heeft me weer wat rust gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Tracy

Medium Tracy
Nicolette | 15 Juli 2019

Duidelijk, verhelderend gesprek. Bevestiging, vertrouwen en inzicht gekregen. Dank je Tracy

Bekijk alle beoordelingen van Tracy Start chat met Tracy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Amparo | 14 Juli 2019

Gerdien was erg helder en concreet. Hierdoor weet ik nu welke stappen ik moet zetten om verder te gaan. Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Sibil | 14 Juli 2019

Een zin en er kwam gelijk naar voren wat er met me aan de hand was

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Connie | 14 Juli 2019

Voor het eerst contact gehad met Lady Marjorie, ze gaf snel antwoordt op mijn vragen en was straight to the point. Ik vond het een heel fijn en vriendelijk gesprek, dank je. Liefs, Connie.

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Ilse | 14 Juli 2019

Ze bracht me aan het lachen. Fijn gesprek. Tot een volgende keer. ☀️

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Anne | 14 Juli 2019

Lijsbeth heeft me heel veel gegeven. Heel veel wijsheden die echt specifiek op deze situatie van toepassing zijn en op de mensen waar het over gaat. Ik denk dat haar gave sterker is dan ze zelf op durft te vertrouwen. Echt super bedankt Lijsbeth 😊😊😊

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 250 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Monique | 14 Juli 2019

Was heerlijk gesprek ik heb weer stof om na te denken!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Carla | 14 Juli 2019

Was goed en waar. Voor mij wel een confronterende waarheid. Maar ze heeft gelijk, Mareen. Met wat er aan mij 'scheelt'. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Kirsten | 14 Juli 2019

Prettig gesprek. Snelle antwoorden!

 

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Jamie | 14 Juli 2019

Er werden rake dingen verteld die kloppen en dat enkel met een foto. Kom zeker nog eens terug bij Ferry!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Monique | 13 Juli 2019

Ze heeft het meteen goed...dat is heel erg fijn. En geeft aan het einde van het gesprek een positief energie af.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Ricardo | 12 Juli 2019

Wat een ontmoeting en wat een prachtig inzicht mocht ik van Angelique ontvangen. Zonder enige info voelde ze precies aan waarvoor ik haar spreken wilde en kon mij in een fantastisch gesprek liefdevol uitleggen waar ik op vast liep. Mooier nog is dat ze me een weg op

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Daisy | 12 Juli 2019

Veel kunnen bespreken en rustig geworden tijdens chat!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Cindy | 12 Juli 2019

Het gesprek dat ik zojuist heb gevoerd gaf mij mij een heel goed gevoel. Duidelijk en eerlijkheid. Dank je wel Sophie🙏

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Cynthia | 12 Juli 2019

Snel en duidelijk antwoord! Heel fijn en warm geholpen met de zoektocht naar een antwoord op een vraag die mij zo verdrietig kan maken.

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Frans | 11 Juli 2019

Begripvol en eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Diana

Medium Diana
N. | 11 Juli 2019

Met Diana heb ik een aantal keren een heel fijn gesprek gehad. Ze weet precies hoe ik me voel en verteld me duidelijk wat ze ziet en voelt. Een heerlijk nuchter gesprek zonder nonsens. Ze is echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
N. | 11 Juli 2019

Ik heb net een gesprek met Mandy gehad en ik kan echt zeggen WAUW! Ze voelt me perfect aan, gaf me rust en de bevestiging dat ik nodig had! Ze kon precies aanvoelen wat me dwars zat en gaf me hele mooie antwoorden en bevestigingen. Ook is ze erg lief en gewoon een le

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Ann | 11 Juli 2019

Ik zou graag Brenda bedanken voor de lieve woorden en antwoorden op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Angelina | 11 Juli 2019

Roos heeft mij heel goed geholpen. Bedankt hiervoor!

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Nicolle | 10 Juli 2019

Erg prettig en verhelderend consult. Het gaf me rust en vertrouwen. Kan hier nu goed mee verder.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Mona

Medium Mona
A. | 10 Juli 2019

Mona is geweldig! Ze kent me goed en voelt mij goed aan! Je bent een schat! Een topper Bedankt voor je tijd , moeite en steun❣️ Liefs A

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
K. | 10 Juli 2019

Het 1e consult dat ik met Jamie had vergeet ik nooit meer. Ze wist precies te vertellen hoe de situatie was, wat er in het verleden gebeurd was en vooral hoe ik me hierbij voelde en wat hiervan de oorzaak was. Het was echt ongelooflijk hoe ze dit aanvoelde, het heeft

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Jeanette | 10 Juli 2019

Duidelijk. Ziet alles heel goed. Helpt je verder!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Caroline | 10 Juli 2019

Prettig, goede adviezen en tips. Ze weet wat speelt.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 412 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Rebecca | 10 Juli 2019

Beste Ton, Meneer met de sombrero! Hele fijne chat. Point on! Humor, en gewoon fijn. Hele fijne voorspelling waarvan ik zeker ben dat deze zich zal manifesteren, in de wetenschap dat je zelf en niemand anders verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst maar zeker te

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 268 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Carina | 10 Juli 2019

Heel aardig en begripvol en geeft goede tips was er blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Vanessa | 9 Juli 2019

Hürrem is haarscherp, geeft snelle en duidelijke antwoorden. Buiten dat is zij echt een lieverd. Zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Ingrid | 9 Juli 2019

Christel is een lieve vrouw waar je echt wat aan hebt. Ze krijgt heldere boodschappen door. Dit geeft je moed en vertrouwen in de nabije toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Nathalie | 9 Juli 2019

Ik had niet zoveel credits dus moest mn verhaal vlug en kort uitleggen. Rianna nam de moeite voor al mn vragen erg bedankt! Ik had zeker wat aan haar antwoord en wacht t af..Ik hoop zo dat haar voorspelling uitkomt!

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Kirsten | 9 Juli 2019

Begripvol en goed gesprek gehad! Achteraf nog lief bericht gekregen. Erg snelle antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Veronique | 9 Juli 2019

Goede inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Hetty | 8 Juli 2019

Kreeg een bevestiging dat hetgeen ik dacht moet doen. Kreeg het vertrouwen terug in mijzelf. Dit geeft mij moed om vol te houden en dingen toe te staan.....ik mag ook lief zijn voor mijzelf😍

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Ariska | 7 Juli 2019

Giovanni is een schat. Ze is erg duidelijk, snel met typen en voorziet je van goede info!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Richard | 7 Juli 2019

Het gesprek was kort helaas ,maar de dingetjes die ik te horen kreeg zet met tot nadenken.

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
V | 7 Juli 2019

Wat een toppertje typt super snel en wat geweldige tips krijg je mee! Antwoorden wat op degelijke feiten zijn gebaseerd. Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Angelique | 6 Juli 2019

Een prettig en duidelijk consult. Hij geeft concrete antwoorden waar je wat mee kunt en legt direct de vinger op de zere plek. Hele fijne Reading, dank je wel!!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Christa | 6 Juli 2019

Heel aangenaam gesprek gehad en is het nu met de informatie aan de slag.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sammy | 5 Juli 2019

Heel fijn gesprek ! Gelukkig fijne vooruitzichten! Bedankt voor het fijne gesprek voelde heel fijn en gaf me rust !

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Niset

Medium Niset
M | 5 Juli 2019

Geweldige chat gehad! Erg snel in reactie en alles klopte wat ze zei, Zonder dat ik veel moest vragen of vertellen. Ik kom zeer zeker nog eens terug bij Niset! Niset bedankt voor het fijne gevoel wat je me gegeven hebt! X

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Kathy

Medium Kathy
Withney | 4 Juli 2019

Ik heb dit gesprek als zeer positief en mooi ervaren. Bevestiging gekregen echt geweldig. Ze is echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Kathy Start chat met Kathy
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Gerda | 4 Juli 2019

Het antwoord was positief en dat is het meestal op mijn vraag, dan moet ik het nu maar eens geloven denk ik zelf.

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Jacqueline | 4 Juli 2019

Heel fijn gesprek, voel me gerustgesteld!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Nancy | 4 Juli 2019

Gaf me een positief gevoel over mijn probleem.

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
7.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Bianca | 4 Juli 2019

Kitty was zeer helder en de punten die ze aangaf sloten naadloos aan bij mijn zoektocht. Ze had niet veel uitleg nodig en kwam met waardevolle input. Ook heel fijn dat ik via haar vernam hoe t mijn overleden vriendin vergaat. Ik kan Kitty van harte aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Katinka | 4 Juli 2019

Het heeft me hele goede handvatten geboden om een impasse in mezelf te doorbreken. Ik ga er mee aan de slag❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Zeline | 4 Juli 2019

Ze was aardig!

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Victoria

Medium Victoria
Sarita | 4 Juli 2019

Goed verteld waar ik moet op gaan focussen!

Bekijk alle beoordelingen van Victoria Start chat met Victoria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Fatima | 2 Juli 2019

Ik werd door margriet geholpen. Wijze raad, ze voelde het aan, echt een leuk gesprek gehad! 

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Carina | 2 Juli 2019

Super fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Etty | 1 Juli 2019

Snel, vriendelijk en concreet!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Marianne | 1 Juli 2019

Wat fijn, snel helderheid en inzichten. Duidelijke antwoorden zonder veel vragen te stellen. Ze wist precies wat er speelde en kon mij gerust stellen. Voelde liefdevolle warme energie en antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Ellen | 1 Juli 2019

Een fijn gesprek gehad, heeft mij hoop gegeven en bevestigd wat ik al een beetje dacht, nu afwachten of het uitkomt. Nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Fiona

Medium Fiona
NATHALIE | 1 Juli 2019

Fijne babbel gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Fiona Start chat met Fiona
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Mathilde | 1 Juli 2019

Ze was duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Yacinta | 1 Juli 2019

Werd er rustiger van!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Petra | 1 Juli 2019

Goed en eerlijke consult, ze heeft me een goed gevoel gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Patrice | 1 Juli 2019

Wat 'n geweldig lief, warm mens is Henny en 'n goede reader ook. Deze vrouw heeft me aangenaam verrast met haar inzichten en humor :) Ik vind 't best wel spannend, maar... Zelf acht ik de kans groot dat haar voorspelling (is ook mijn eigen gevoel) nog uit

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Annette | 30 Juni 2019

Het was een mooi gesprek. Tijdens het gesprek kwam de werkelijkheid boven tafel zoals deze is. Lisanne heeft talent.

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Annemarie | 29 Juni 2019

Ik ben petra heel dankbaar! Ze voelde alles zo ontzettend goed aan en heeft me heel erg geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Suzanne | 29 Juni 2019

Vond het een fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Gerda | 28 Juni 2019

Heel lief en begrip vol!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Rose

Medium Rose
Tinne | 26 Juni 2019

Rose voelt veel aan, een echte hulp.

Bekijk alle beoordelingen van Rose Start chat met Rose
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Melanie | 22 Juni 2019

Wat n topper ! Weet gelijk waar de kruks zit, geen oordeel over andere betrokkenen.  Zeer objectief, goede luisteraar en geeft zeer goede handvaten om verder te groeien. Legt de verantwoordelijkheid waar die hoort, bij mij 👍 Heel fijn gesprek met een bijzonde

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Riana

Medium Riana
Marie-louise | 21 Juni 2019

Het heeft mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Riana Start chat met Riana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Leila | 20 Juni 2019

Ben zeer goed geholpen, antwoorden gekregen die ik nodig had en heel duidelijk. Ben erg tevreden met het consult.

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Lisanne Waterschoot | 20 Juni 2019

Ze geeft goede tips en inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Petra | 19 Juni 2019

Spot on, geeft mij weer een goed gevoel. Toppie!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Ellen | 18 Juni 2019

Komt heel goed over. Oprecht en eerlijk. Fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Sabine | 18 Juni 2019

Ze heeft mijn vermoeden bevestigd, het was een heel leuke chat en ze heeft ook nog goede tips gegeven , toppie!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Linda | 14 Juni 2019

Er kwamen zeer rake vragen. Had graag nog verder gewild.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Arjan

Medium Arjan
Liliane | 12 Juni 2019

Een heel fijn gesprek gehad, hartverwarmend! Ik kom zeker nog eens bij je terug!

Bekijk alle beoordelingen van Arjan Start chat met Arjan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Marga | 10 Juni 2019

Ik korte tijd veel wijzer geworden!

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Sherief | 9 Juni 2019

Ze was heel erg betrokken en ze gaf me gelijk een liefdevolle gevoel en waardering ! Ze begon echt mij te begeleiden en een visie te geven naar de toekomst! Ben erg tevreden☺️

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Ellen | 8 Juni 2019

Het was een fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Mary | 8 Juni 2019

Paul is fantastisch , recht door zee. Hij gaf me energie en heel goede adviezen waar ik wat mee moet doen, dit was de doorslag voor eigen gevoel. Dank je wel Paul je bent een topper.

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Marie-louise | 4 Juni 2019

Dit was mijn eerste consult, heel duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Zeer tevreden!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Nathalie

Medium Nathalie
Danny | 4 Juni 2019

Gaf goede, praktische tips en kon veel uit mijn vorige levens halen! Ze is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie Start chat met Nathalie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Peter | 31 Mei 2019

Geweldig gesproken, deze josefien is een topper bij jullie mediumchat

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Chantal | 29 Mei 2019

Bianca heeft mij zeer goed geholpen. Ik weet nu na 2.5 jaar dat ik de juiste beslissing heb genomen... Eindelijk een beetje rust in mijn hoofd!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Annemarie | 27 Mei 2019

Ik ben Anita-Esther echt heel dankbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Monique | 27 Mei 2019

Bedankt voor het luisteren en de adviezen. Ik ga er zeker wat mee doen! Liefs, Monique

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Bianca | 24 Mei 2019

Was een fijn en open gesprek. Het heeft me stukje rust gegeven. Nu hoop dat het zo blijft!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Selita | 23 Mei 2019

Heb genoten van ons gesprek, net wat ik nodig had. En ze tikt vrij snel, wat ik zeer waarder. Ze is eerlijk als ze iets niet door krijgt. Ik ga zeker weer contact met haar zoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Annemieke | 22 Mei 2019

Voelde alles goed aan. Erg fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Jennifer | 22 Mei 2019

Dit was een heel fijn consult! Bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Sjef | 20 Mei 2019

Enrichetta gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ze is snel en geeft inzichten. Een echte aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Peter

Medium Peter
W. | 15 Mei 2019

Ik ben heel blij met Peter, vaak via email contact. Eerlijk en duidelijk en stelt me telkens weer gerust.

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Nicole

Medium Nicole
Grietje | 8 Mei 2019

Meer zekerheid gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Nicole Start chat met Nicole
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Daan

Medium Daan
C. | 7 Mei 2019

Fantastisch! Veel dank aan Daan in antwoord op mijn vraag in een email-consult.

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Karin | 6 Mei 2019

Voelt goed aan waar schoen wringt en geeft nuttige adviezen. Ga er aan werken!

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Tamara | 4 Mei 2019

Heel fijn en warm consult. Heel fijn en liefdevol contact. Ik zal vaker Lily om guidance vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Wilma | 1 Mei 2019

Hulp gekregen om mijn gedachten te begrijpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Greta | 25 April 2019

Annette sloeg spijkers met koppen! ongelooflijk! dank je wel :-)

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ilse | 23 April 2019

Super fijne chat met deze leuke dame die me snel deed lachen! 😊

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Greta | 22 April 2019

Heeft mij heel duidelijke antwoorden en inzichten gegeven,.. vriendelijke en spontane dame ook!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Ciska | 21 April 2019

Simone geeft snel en duidelijk antwoord. Echt een positief gesprek gehad. Ik kijk met vertrouwen uit naar mijn vakantie met mijn dochter.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Armand | 10 April 2019

Liane is een dame die haar gave geweldig benut en perfect weet te verwoorden! Stel je vraag en leg je vertrouwen bij haar en je krijgt een Reading waar ik U tegen zeg! Chapeau!

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Annie | 4 April 2019

Was een rustig en fijn gesprek, ze nam de tijd overal voor ga zeker nog eens terug naar haar. Eerlijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Fernanda | 10 Maart 2019

Het gesprek heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven. Dank je Marco!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Leonie | 19 Februari 2019

Het gesprek heeft me rust gebracht :)

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Marga | 31 Januari 2019

Ik heb het gevoel dat ze precies begreep wat er speelde, en heeft mij advies gegeven waar ik zeker wat aan ga hebben

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Chantal | 26 Januari 2019

Ze gaf duidelijke, open en eerlijke antwoorden waar ik zeker wat mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
V | 4 Januari 2019

Lief, vriendelijk en je krijgt goede informatie ... Ze laat je gewoon zeuren!! Prachtig persoon om mee te praten!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Maureen | 20 Juni 2018

Heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met medium Sandra. Ze zegt exact de juiste dingen. Spijker op de kop!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Top