Ervaringen Mediumchat


Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

39731 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Naomi

Medium Naomi
star star star star star
Meike | 25 September 2022

Jas Naomi mijn credits waren opeens op echt lief dat je het via inbox afmaakte. Ik heb gelachen met je tijdens dit gesprek en je was spot on met je antwoorden en gevoelens over de aankomende tijd etc. Ik zou je over een tijdje zo weer berichten. Yes girl! Thanks 🌙

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Marielle | 25 September 2022

Hallo fijn gesprek gehad. Ik kom het laaste niet meer lezen. Ik bedoelde daar meer met dat wij dat weer samen zijn als vroeger Liefs marielle

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Linda | 25 September 2022

Dankjewel Mieke voor jouw heldere kijk. Ik vertrouw er volledig op dat het goed komt. Zou je nog een kaartje willen trekken op de vraag tussen T en mij? Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 332 beoordelingen



Amber

Medium Amber
star star star star
Maartje | 25 September 2022

Voor ik in gesprek ging met Amber heb ik jaar filmpje gekeken, ik voelde duidelijk, ja wij resoneren! Ik merkte dat Amber echt via haar gevoel werkt, heel intuïtief. Ze heeft een hele fijne en zuivere energie en ze heeft voor mij bepaalde dingen bevestigd en dat

Bekijk alle beoordelingen van Amber Start chat met Amber
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Robert | 25 September 2022

Bianca geeft mij een gevoel van goed werk doen en empathie en mij de waarheid zeggen op een lieve manier. Ze is lief en volgens mij een betrouwbare helderziende. Robert Rijkschroeff

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Janine

Medium Janine
star star star star star
Jeannette | 25 September 2022

Heel blij met jou heel erg bedankt voor het mooie nieuws

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
Tamara | 25 September 2022

Nancy geeft altijd goede en duidelijke reacties en heeft veel empathie

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
star star star star star
Meike | 25 September 2022

Fijn open gesprek met Cangul. Ze werkt met gerichte vragen, dus was even schakelen maat eenmaal bezig ging alles heel vlot. Veel herkenning en delen van gedachtes. Ik heb op niet alle vragen een 100% uitkomst maar zo werkt het leven ook niet. Ik ben blij met deze Rea

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Roos

Medium Roos
star star star star star
Kati | 25 September 2022

Roos kwam gelijk binnen en resoneert helemaal, snel en treffende antwoorden op mijn vragen, kan er heel veel mee, bedankt, kom zeker x bij je terug !

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
star star star star star
Astrid | 25 September 2022

Super goed! Dank je wel Cindy! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 416 beoordelingen



José

Medium José
star star star star star
Gabi Liliana | 25 September 2022

Kort en duidelijk, ik ben blij met de reading

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
star star star star star
Sana | 25 September 2022

Dankjewel suzanne xx

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Shawin

Medium Shawin
star star star star star
Soraya | 25 September 2022

Shawin is echt heel goed. Een bijzondere gave en de dingen die zij van te voren niet wist, weet ze te benoemen. Verder is zij heel liefdevol en puur. Kom zeker bij haar terug ❤️ Keep up the good work want je mag trots zijn op de gave die je bezit en daar vele men

Bekijk alle beoordelingen van Shawin Start chat met Shawin
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Karen

Medium Karen
star star star star star
Lindaj | 25 September 2022

Lieve Karen dankjewel voor je mooie inzichten. Je wist precies de persoon in kwestie goed te beschrijven. Hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen🙏🌹🥰

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Simone | 25 September 2022

Bianca is een topper ..gewoon to the point en helpt je weer in perspectief te zien. Bedankt lief❣️

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
star star star star star
W | 25 September 2022

Vaak contact met Wijbrigje en ze is supergoed. Ze bevestigt en ook komen haar voorspellingen uit. Ook hielp ze mij vaak mij doorheen met mijn zware tijden. X 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
star star star star star
Ginny | 25 September 2022

Ze heeft mijn situatie meteen goed ingeschat

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Desi

Medium Desi
star star star star star
Wendy | 25 September 2022

Wat een lieve eerlijke vrouw. Een heel aangenaam gesprek. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Tessa | 25 September 2022

Tamara, wat ben jij ontzettend lief! Ik heb heel veel aan dit gesprek gehad. Ik ben zo benieuwd of het uitkomt. Dit gesprek heeft mij veel goeds gedaan. Dankjewel 🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
star star star star star
Marielle | 25 September 2022

Hallo Jij hebt mij goed geholpen Kon alleen het laaste niet meer lezen Groetjes Mariëlle

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Max

Medium Max
star star star star star
Sacha | 25 September 2022

De tijd was helaas te kort,daar kan Max niets aan doen.Heb goede hoop dat het goed komt!

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
star star star star star
Xtopje | 25 September 2022

heel duidelijk en snel antwoord! na 3x credits bijgekocht te hebben nu helaas op! bedankt en alstublieft kunt u mij het antwoord op de laatste vraag nog sturen? dat zou ik heel fijn vinden!

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 195 beoordelingen



Helga

Medium Helga
star star star star star
Melissa | 25 September 2022

Lieve schat nog niks gehoord nog mijn berichten ook niet gelezen kun je eens kijken alstublieft en mij wat laten weten per bericht. Hoor je gauw lieve schat 🙏🙏🙏🙏😘😘😘❤️❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 198 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Cynthia | 25 September 2022

Stelde me gerust en bedankt voor je privé bericht. Hopelijk komt dit allemaal uit 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Armando

Medium Armando
star star star star star
Diana | 25 September 2022

Heel erg bedankt voor de antwoorden. Kan je in een pb nog laten weten wat je advies is om in de tussentijd te doen tijdens het wachten op hem ?

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 251 beoordelingen



Yassmina

Medium Yassmina
star star star star star
Sofie | 25 September 2022

Ze is heel sterk voelde dat ik juist zat bij haar zeker aan te raden ,ben heel blij het haar gesprek klopte helemaal

Bekijk alle beoordelingen van Yassmina Start chat met Yassmina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Zaklina | 25 September 2022

Dankjewel voor de duidelijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 377 beoordelingen



Mara

Medium Mara
star star star star star
An | 25 September 2022

Erg empatisch ze voelt goed aan, is duidelijk en ze typt snel. Ik hoop met mijn geduld dat het weer op mn pad komt. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Eva

Medium Eva
star star star star star
Marloes | 25 September 2022

ze gaf duidelijke antwoorden en weet nu wat ik mag gaan doen. een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Eva Start chat met Eva
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yve

Medium Yve
star star star star star
Nelly | 25 September 2022

Zij is heel eerlijk en open . Ben weer een stuk wijzer geworden dankuwel Yve

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 704 beoordelingen



Veronique

Medium Veronique
star star star star star
Anu | 25 September 2022

Warm en eerlijk. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Veronique Start chat met Veronique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Leonie | 25 September 2022

Altijd fijn, eerlijk maar lief 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1018 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
star star star star star
Ferminia | 25 September 2022

Lieve Daniel Het was fijn je weer even te spreken jammer genoeg gaan de credits snel op. Bedankt voor je hulp weer. Ik denk wel dat je gelijk hebt. Tot gauw weer

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Michelle | 25 September 2022

Barbara kon meteen aanvoelen wat ee mis is zonder dat ik haar info has gegeven. Ze voelde mij goed aan en het contact was heel fijn. Ik zal zeker weer bij haar teeug gaan voor een sessie en ze is echt een aanrader. Dankjewel Barbara voor je inzichten hoop dat ik hier

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 602 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
star star star star star
Ferminia | 25 September 2022

Hij is tog niet bij mij gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 378 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Inge | 25 September 2022

Hey lieverd, Alleen maar liefde voor jou 😘😘😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
star star star star star
Patricia | 24 September 2022

Carolina geeft snel antwoord en vertelde ook dingen die ik niet had gezegd; dat klopte. Zei niet wat ik graag wilde horen maar was gewoon eerlijk en vriendelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Anita

Medium Anita
star star star star star
Hilde | 24 September 2022

ze heeft mijn angst weg genomen en daar ben ik heel blij voor

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 262 beoordelingen



Tony

Medium Tony
star star star star star
Frida | 24 September 2022

Mijn grote vriend hier. Op een fijne manier antwoord op je vragen. Ook als ze minder leuk zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Anja | 24 September 2022

Lieve Denise, bedankt voor je mooie emails. Ik haal er veel kracht uit. Ik hoop dat je gelijk hebt 💞

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 253 beoordelingen



Allard

Medium Allard
star star star star star
Nathalie | 24 September 2022

Bedankt!!Het klopt altijd wat hij zegt.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 429 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Sanne | 24 September 2022

Bedankt voor je privé berichtje! Het bevestigde mijn gevoel en was helaas te laat je te chatten, je was al weg! Tot snel🥰

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Kirsten | 24 September 2022

Dankjewel lieverd voor je fijne gesprek. Wat een verhaal he haha ik hoop echt dat dit nog goed komt maar hij mag wel echt moeite gaan doen ben benieuwd hoelang het stil blijft en of hij er dan wel echt voor wilt gaan. Je voelt het allemaal zo goed. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Jurgen | 24 September 2022

Het gesprek met Catharina voelde heel zacht aan. Door dit aangename gesprek ontstond er een energie om situaties vanuit zachtheid en liefde te bekijken.

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
star star star star star
Marrie | 24 September 2022

Dank je wel voor wat duidelijkheid in mijn hoofd

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 563 beoordelingen



Nance

Medium Nance
star star star star star
Anoniem | 24 September 2022

Bedankt Nance ,kan en wil je op dat laatste nog antwoorden 🥰🥰

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Ton

Medium Ton
star star star star star
Anne | 24 September 2022

Dank je wel voor je antwoorden hen er veel aan gehad🙏🏼❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 586 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
star star star star star
Anne | 24 September 2022

Dank je wel voor je antwoorden 🙏🏼❤️

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 191 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Cynthia | 24 September 2022

Waauw!!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 738 beoordelingen



Liset

Medium Liset
star star star star star
Angela | 24 September 2022

Lieverd je heb altijd gelijk ! ☺️🥰❤️

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 358 beoordelingen



Krista

Medium Krista
star star star star star
Frida | 24 September 2022

Altijd goed met duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 188 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
star star star star star
Chantal | 24 September 2022

Topper, dat was weer een verhelderend en bevestigend gesprek. Thxx

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 359 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
star star star star star
Peggy1962 | 24 September 2022

Zeer aangenaam en corekte informatie recht er op een echte aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Marina

Medium Marina
star star star star star
Jolanda | 23 September 2022

Top! Altijd fijn om met Marina van gedachten te wisselen en weer nieuwe inzichten te krijgen.

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
star star star star star
Astrid | 23 September 2022

Sonja is zo rustig en koel. Weet waar ze het over heeft. Het komt goed zegt ze! 👍🏻

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 436 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Shirly | 23 September 2022

Heeft me goed geholpen , wel wat kort maar ze zei precies de dingen die ik al dacht

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 426 beoordelingen



Gea

Medium Gea
star star star star star
Astrid | 23 September 2022

Gea, ik begrijp wat je bedoelt. Ik die rustig aan. Jij bent als een vriendin, je steunt en helpt mij. Dank je wel! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 183 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
star star star star star
Elvira | 23 September 2022

Een lieve vrouw met goede uitleg😊

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Patti

Medium Patti
star star star star star
Esther | 23 September 2022

Een fijn betrouwbaar chatgesprek gehad waarin Patti goed doorvroeg, duidelijk kundig is in de vertaling van tarotkaart leggingen en zelfs nog even een priveberichtje nazond. Ik voeg haar graag toe aan mijn favorieten. Heel veel dank voor je aandacht en je inzichten!<

Bekijk alle beoordelingen van Patti Start chat met Patti
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Astrid | 23 September 2022

Hai Emlly, wat een bijzonder fijn gesprek . Zo open! Ik kom snel weer bij je terug . Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
star star star star star
Ceciel | 23 September 2022

Duidelijk en oprecht en beter dan de rest tot nu toe.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Mandy | 23 September 2022

Ann is echt heel goed! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
star star star star star
Krista | 23 September 2022

Dag lieve Angel! Fijn te horen dat alles goed met je gaat 🙏 Bedankt voor de mooie emailconsult! Het is fijn te horen dat je het nog altijd ziet! 🥰 ik weet dat het nog tijd zal nemen maar mijn vertrouwen heeft een enorme boost gekregen en ik blijf erin geloven!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1480 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
star star star star star
Naomi | 23 September 2022

Dank voor je morale steun. Meestal direct, eerlijk maar heel erg oprecht!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Fariël | 23 September 2022

Ze heeft informatie met mij gedeeld die niemand anders zou kunnen weten. aan de hand daarvan weet ik dat zij mij een echte reading heeft kunnen geven.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 215 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
star star star star star
Carolyne | 22 September 2022

Dank voor de mooie lessen die je me schreef, vond rust eindelijk en kan hiermee vol vertrouwen mee aan de slag.. Keep you posted ❤️🍀

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 465 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Kelly | 22 September 2022

Alles wat simone zei sloot direct aan bij dingen uit mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Bert

Medium Bert
star star star star star
Lianne | 22 September 2022

Heel fijn en duidelijk gesprek! Hopelijk komt alles uit 🤞

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 227 beoordelingen



Onur

Medium Onur
star star star star star
Sem | 22 September 2022

Heeft me echt gerustgesteld terwijl een andere medium waar ik zelf naar ben geweest vandaag mij iets anders zei. Inshallah dat t uitkomt en bedankt alvast 🙏☺️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
star star star star star
Mike | 22 September 2022

Super bedankt. Jammer dat het kort was. Andere keer beter

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
star star star star star
Angelique | 22 September 2022

Ze is goed

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Rika

Medium Rika
star star star star star
Lieke | 22 September 2022

Een heel lieve mooie warme vrouw. Voelt heel goed aan en weet precies te zeggen wat er gebeurd in je situatie en wat er komen gaat. Geeft je vertrouwen en liefde. Ik ben zoveel wijzer geworden van het gesprek, dank je Rika! Een mooi prachtig mens. Ik kom zeker gauw w

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Paulien | 22 September 2022

Liefdevol en vertrouwen

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Chandrika | 22 September 2022

Heel fijn gesprek, volop begrip en groot empathisch vermogen. Warm en vriendelijk en geeft duidelijkheid op je vragen gecombineerd met inzichten. Dankjewel Mieke en wie weet spreken we elkaar nog. Liefs 🙏🏽😁

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
star star star star star
Lotte | 22 September 2022

Fijn gesprek gehad, en ik ben benieuwd hoe het verder verloopt

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 444 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Elsbeth | 22 September 2022

Ja ben er heel blij mee. Was heel prettig

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Tatiana | 22 September 2022

Zo lief ben je dank je wel voor je privé bericht. Het was een goed gesprek een gesprek waar je echt iets aan hebt. Dank je wel voor je lieve wijze woorden waar ik veel aan heb.

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jarno

Medium Jarno
star star star star star
Francis | 22 September 2022

Lieve Jarno bedankt voor je consult en je privé bericht groetjes 🇪🇸Een aanrader !!

Bekijk alle beoordelingen van Jarno Start chat met Jarno
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
star star star star star
Claudia | 22 September 2022

Shanna, ja... wat zal ik zeggen... haha nee grapje, Je bent een bijzonder mens, ik heb bij weinig consulenten dit aparte gevoel, ik denk zelfs dat je de enige bent die mij zo goed lijkt te kennen, doe zo goed kan invoelen in mijn situatie en die mij die rust kan geve

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
I | 21 September 2022

Nogmaals heel erg bedankt voor onze korte gesprek, ik hoop dat ik nog ergens via andere weg met je jn contact kan komen o. een privé reading te doen? want jou advies heeft me toch wel geholpen hoor verder graag van je en nogmaals dank d'r voor 🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Monica

Medium Monica
star star star star star
Melanie | 21 September 2022

Monica reageert snel en met geen info gaf ze een prachtig bericht..

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
star star star star star
Vicky | 21 September 2022

Chasny wist dingen zoals mijn exacte gedachten gang, iets dat ik nog nooit tegen mensen heb gezegd.. je hebt echt een talent!! Ik voel mij nu veel beter. Ik kom zeker en vast terug en ik laat je weten of de voorspelling is uitgekomen ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
star star star star star
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 567 beoordelingen



Angie

Medium Angie
star star star star star
De | 21 September 2022

Angie is een topper, kom toch altijd terug bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 322 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
star star star star star
Mandy | 21 September 2022

Bedankt voor het fijne gesprek Rianna❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 282 beoordelingen



Rune

Medium Rune
star star star star star
Melissa | 21 September 2022

Je bent super lieve schat bedankt om er iedere keer te zijn voor mij 🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Angel

Medium Angel
star star star star star
Esmeralda | 20 September 2022

Bedankt Angel voor het consult 🙏🏼 Heel erg fijn dat je snel typte en dingen doorkreeg 🙌🏼💪🏼💪🏼

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
star star star star star
Marleen | 20 September 2022

Dank je wel.... je bent een engeltje voor mij 👼❤

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
star star star star star
Anu | 20 September 2022

Hi Mariet. Ik moest echt lachen. Daar gaat mijn tall dark handsome Adonis aan mijn neus voorbij! Mevrouw Universum heeft zich bedacht. Denk dan toch, welke keuze ligt er dan nog voor mij? Ja, ik vertrouw hem niet in dat hij de transformatie die hij moet doormaken ook

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Elke

Medium Elke
star star star star star
Lonneke | 20 September 2022

Elke hielp me zien waar de knelpunten liggen bij mij. Mooi, dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
star star star star star
Bamps.v | 20 September 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Kirsten | 20 September 2022

Dankje lieverd voor je gesprek. Wat een kerel he. Pff lastig allemaal maar wat je zegt ik trek mezelf terug. Ik hoop dat als hij terug komt met iets goeds want ik kan dit niet blijven doen dst weet ik wel. Hopelijk komt het goed allemaal. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
star star star star star
ELLEN | 20 September 2022

Dit consult heeft mij zeer goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Nele

Medium Nele
star star star star star
Simone | 19 September 2022

Lieve Nele ! Chapeu wat goed zeg, idd middelengebruik, ik ben ook geen heilige daarin geweest maar hij beschadigde onze relatie daarin , en financieel heeft hij mij erg teleurgesteld.. Klopt helemaal... Ik ben nu wel zover dat ik inziet dat ik dit niet heb verdiend,

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
star star star star star
An | 19 September 2022

Ze luisterd, ze voelt goed aan, geeft duidelijke tips, erg fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
star star star star star
Chanelle | 19 September 2022

Zoals altijd weer direct juiste snaar te pakken. Helaas liep chat vast waardoor credits verloren. Na opnieuw contact schakelde hij weer snel. En wist persoon in kwestie erg goed te beschrijven. Alleen door de weinige credits nog door vastlopen laatste antwoord niet o

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
star star star star star
Annick | 19 September 2022

Hey ferry ,je hebt terug gelijk ,Laat u weten dat D al is geweest. Je bent top.🥰😍

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 271 beoordelingen



Nico

Medium Nico
star star star star star
GINA | 19 September 2022

Geruststelling....

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Marjolijn | 19 September 2022

Ik heb wat inzicht gekregen in wat er in m'n bol speelde

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
star star star star star
Rianne | 19 September 2022

Lieve Bibi, Ik heb zojuist B een sms gestuurd maar wat blijkt, helaas sta ik weer op de blok. Hij heeft dit vast gedaan na mijn sms van gisterochtend. Ik heb nu alles weer geblokkeerd want hij wil gewoon niet. Nou dit wilde ik je toch even laten weten❤️ dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



An

Medium An
star star star star star
Cindy | 18 September 2022

Raak

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Christel

Medium Christel
star star star star star
Florence | 18 September 2022

Wederom een super fijn gesprek met Christel gehad. Zeer verhelderend waar ik verder mee kan. Je bent een topper lieve Christel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
W | 18 September 2022

Ze wist zonder veel te vertellen X

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
star star star star star
Margot | 18 September 2022

Hé lieverd, dank je wel voor alle fijne gesprekken.🙏🙏💖 ik kijk weer vol vertrouwen naar de toekomst en ik hoop echt dat t geluk aan mijn kant staan de komende tijd op ieder vlak. Rust in mijn leven, ook door t vertrouwen wat hij me mag geven voor onze

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 188 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
star star star star star
R | 18 September 2022

Bedankt voor je mooie mailtje ik ben je dankbaar 😇 ik laat je snel iets weten hoe en wat 💋bedankt voor er te zijn x

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 222 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
star star star star star
R | 18 September 2022

Bedankt voor je steun en begrip altijd en zonder oordelen en lief bedankt dat je er bent x

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
star star star star star
Rebecca | 18 September 2022

Heel bevestigend en super vriendelijk in contact!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Elles

Medium Elles
star star star star star
Johan | 18 September 2022

Helaas kon ik niet kiezen voor geweldig anders had ik daarvoor gekozen. Kan haar aan iedereen aanraden

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
star star star star star
Jan | 18 September 2022

Leuk en rustig en verstandig

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
star star star star star
Cherly | 17 September 2022

Dank je wel lieve Gladys Je hebt me steun gegeven ♥️ Was heel leuk babbelen met je ... Je bent een aanrader voor iedereen je geeft kracht en je smsen geven eenorm vertrouwen in geloof ... Dank je wel en tot gauw 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Donna

Medium Donna
star star star star star
Kim | 17 September 2022

Voelt heel goed mijn situatie aan, duidelijke taal ook

Bekijk alle beoordelingen van Donna Start chat met Donna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Cynthia | 17 September 2022

Lieve vrouw! Hopelijk komt het uit! K Ben gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
star star star star star
Sharmaine | 16 September 2022

Al onze twijfels zijn bevestigd door deze lieve vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 298 beoordelingen



Hermina

Medium Hermina
star star star star star
Kurt | 16 September 2022

Heel aangenaam gesprek gehad veel inzichten gekregen hopen op een positief einde

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
star star star star star
Cynthia | 15 September 2022

Vorige keer kwamen haar voorspellingen uit! Hopelijk komt dit ook uit! Ik ben je zo dankbaar 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 236 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
star star star star star
ELLEN | 15 September 2022

Het heeft mij zeer goed geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
star star star star star
Gonnie | 15 September 2022

Nogmaals bedankt voor je heldere en duidelijke hulp/ uitleg.

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



René

Medium René
star star star star star
Ellen | 15 September 2022

Dat heeft René haarfijn aangevoeld, hoe de situatie is , en hoe ik me erbij voel en ga voelen, ik kom terug, dankjewel René

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Katy

Medium Katy
star star star star star
Janice | 14 September 2022

Ik heb een fijn gesprek gehad met Katy. Ze reageert snel en deelt ook als ze iets aanvoelt, zonder dat je er naar vraagt. Ik kom zeker bij haar terug!

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Willem

Medium Willem
star star star star star
Marloes | 14 September 2022

Willem is duidelijk in zijn taal, deelt zijn bevindingen en hij tuned goed op jou in. Hij voelt feilloos aan waar jij heen moet en welk antwoord je zoekt. Een aanrader voor een ieder.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 151 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
star star star star star
Bella | 14 September 2022

Lieve lieve allerliefste Nikita! Ik wil jou langs deze weg even wat bevestigingen van jouw uitspraken meegeven. Je gaf aan dat alles op liefdesvlak binnenkort zou gaan stromen, is nu aan het gebeuren. Dat het iemand zou betreffen die weet wat hij wilt, is de persoon

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
star star star star star
Sara | 14 September 2022

Bedankt Maureen voor je reading. Die was heel duidelijk en gaf me steun. Mijn credits waren spijtig genoeg net op, maar je hebt me op die tijd echt wel kunnen helpen.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 225 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
star star star star star
Angela | 13 September 2022

Dank je voor je inzichten je bent to the point Wilma

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Margaret

Medium Margaret
star star star star star
Lotte | 13 September 2022

Bedankt voor het gesprek! Duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Margaret Start chat met Margaret
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Olga

Medium Olga
star star star star star
TB | 13 September 2022

Hi Olga, Hoe bijzonder dat wij elkaar moesten spreken. Bedankt tot zover voor je informatie en gesprek! Ik ben erg benieuwd wat je nog meer tot zover zag. Zou je mij een mail willen sturen wat je nog meer zag dan kunnen we vanuit daar vanmiddag verder! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Olga Start chat met Olga
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
star star star star star
Frida | 12 September 2022

Oef wat was dit weer een goed gesprek. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
star star star star star
Lisa | 12 September 2022

Dankjewel weer voor je fijne gesprek.😘 Alleen kon ik net het laatste niet lezen wat je aan het typen was😔

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 307 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
star star star star star
Ricardo | 11 September 2022

Een aangenaam gesprek en duidelijke antwoorden. Voelt de situatie goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
star star star star star
Kirsten | 11 September 2022

Thanks lieverd voor je gesprek. Je wilde nog antwoord geven maar me tijd was echt op me sorry Hopelijk kun je me nog een berichtje sturen. Vind het heel lastig wat te doen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Mario

Medium Mario
star star star star star
M | 10 September 2022

Gewoon de beste op mediumchat voor mij . Respect voor Mario!

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
star star star star star
Ruth | 9 September 2022

Top 🔝 snel en eerlijk zeer goed 👍🏼 echte aanrader hier !! Onder de indruk x tot snel x

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Pleun

Medium Pleun
star star star star star
Monika | 9 September 2022

Wauw, wat een fijn gesprek gehad met Pleun. Ze heeft me veel fijne tip gegeven om weer verder te werken aan mijn eigen liefde. Positiviteit straalt van haar af ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Pleun Start chat met Pleun
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ester

Medium Ester
star star star star star
Kirsten | 9 September 2022

Thanks schat voor je eerlijkheid. Ik snap het echt even niet meer allemaal. Als je niks voelt voor me laat je me ook niet bij je dochter. Plus wil je ook niet samen slapen en alles. Ik weet niet wat te doen want vind het heel lastig. Zou graag met hem praten maar wee

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 372 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
star star star star star
Astrid | 9 September 2022

Ik ben blij met Anissa. Ze ziet de dingen haarscherp. Het is een spannende tijd voor mij. Dank je wel Anissa 😘

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
star star star star star
Janni | 8 September 2022

De tijd ging snel, heb je niet kunnen bedanken. Bij deze, ondanks het korte gesprek, zeer tevreden. Helder en duidelijk, hoop dat het zo gaat lopen.. Liefs Janni

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
star star star star star
Lindsey | 8 September 2022

Heel vriendelijke dame, heeft me heel goed geholpen. Had een rustig gevoel na ons gesprek. Heel erg bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
Elles | 7 September 2022

Open en eerlijk gesprek.. lief dankje even voor je bevestiging die ik even nodig was. En ik ga met mezelf aan de slag xxx ♡

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
star star star star star
Nathalie | 7 September 2022

Hallo Leomiek, ik zag dat je ook emails doet als ik kijk bij beschikbaarheid. Maar je hebt emailconsult geactiveerd denk ik want knopje staat er niet bij. Ik hoop dat je deze activeert want ik wilde nog wat vragen. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Wendy | 7 September 2022

To the point! En dank je wel Linda voor privé bericht!

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Magda

Medium Magda
star star star star star
Cynthia | 6 September 2022

Wat een lieve vrouw. Is echt een tweede ‘mama’ voor mij!

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 334 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
star star star star star
Lotte | 6 September 2022

Mijn credits waren ineens op dus kon helaas niks meer sturen😬 maar het was een fijn gesprek en ben benieuwd hoe het verder zal lopen maar dan laat ik het weten.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Jeannette | 6 September 2022

fijn gesprek maar zou je prive =bericht willen sturen had graag nog een kaart op laten leggen

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Minet | 6 September 2022

Natasja heel erg bedankt voor de uitgebreide en liefdevolle lezing op de mail. Je hebt me goed aangevoeld.🤩 De oefeningen ga ik zeker doen. M.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
star star star star star
Trudie | 6 September 2022

IA is een super consulent. Ze is nauwkeurig, vriendelijk, snel met antwoorden met een vleugje humor. Fijne reis gewenst!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Henny

Medium Henny
star star star star star
Bella | 3 September 2022

Lieve Henny, er ging volgens mij iets niet goed. Ik hoop je snel weer te kunnen spreken omdat we nog midden in ons gesprek zaten.

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Madeleen

Medium Madeleen
star star star star star
Fay | 3 September 2022

Zeer goed geholpen, fijn luisterend oor. Thanks Madeleen!

Bekijk alle beoordelingen van Madeleen Start chat met Madeleen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
star star star star star
S | 2 September 2022

Wat een fijn en helder gesprek. Dankjewel 🙏 kun je mijn laatste vraag nog beantwoorden? Liefs en bedankt voor dit ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
star star star star star
Angela | 1 September 2022

dank je voor je verheldering hoor

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Mary | 31 Augustus 2022

Topper, herkenning in wat ze zei....🙏🙏 Heel bizar , kom gauw weer een keer terug . Dankjewel 🙏😘🌹🙏

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
star star star star star
Angelique | 31 Augustus 2022

Dat ze heel wat dingen noemde wat niemand wist en dat heeft me wel inzicht gegeven dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
star star star star star
Sofie | 30 Augustus 2022

Voelt zo aan wat je vraagt is zeer goed kan je zeker aanraden zeer sterke energie

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bart

Medium Bart
star star star star star
Marina | 30 Augustus 2022

Helder en duidelijk. Voelde de dingen zeer goed aan zonder al teveel info. Dank voor de inzichten😘

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Marja

Medium Marja
star star star star star
Sandra | 30 Augustus 2022

Marja is altijd duidelijk en eerlijk zegt zoals het is kom graag weer bij je terug kanjer.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Sonja | 30 Augustus 2022

Hey lieverd whaaa zoals je gisteren zei je hoort wat van hem vandaag en ja hoor dat klopt. Je bent een toppertje. ❤️🙏🍀

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 210 beoordelingen



Purdey

Medium Purdey
star star star star star
Joseane | 30 Augustus 2022

Ik ben blij dat ik met haar heb gesproken

Bekijk alle beoordelingen van Purdey Start chat met Purdey
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
star star star star star
Gerard | 29 Augustus 2022

Duidelijk antwoorden op mijn vragen ben nu benieuwd of het allemaal uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Ellen | 29 Augustus 2022

Aanrader..❤️

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Miki

Medium Miki
star star star star star
Patricia | 28 Augustus 2022

Voelde goed

Bekijk alle beoordelingen van Miki Start chat met Miki
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Awinitra

Medium Awinitra
star star star star
Ellen | 24 Augustus 2022

Fijn gesprek de tijd was helaas snel voorbij.

Bekijk alle beoordelingen van Awinitra Start chat met Awinitra
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mathilde

Medium Mathilde
star star star star star
Marlies | 23 Augustus 2022

Erg fijn gesprek gehad, gaf me een nieuwe hou vast en kon me duidelijk antwoord geven.

Bekijk alle beoordelingen van Mathilde Start chat met Mathilde
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Kirsten | 22 Augustus 2022

Thanks lieverd. Pff lastig he Me tijd was op helaas maar wilde nog weten of dit wel iets kan worden of niet ik dnek het niet uit jou gesprek te lezen maar goed. Vind hem zelf wel heel leuk Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
star star star star star
Carla | 18 Augustus 2022

Bedankt voor je privéberichtje. Doet me erg goed !!! Liefs.

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Minet

Medium Minet
star star star star star
Sandra | 18 Augustus 2022

Minet slaat precies de spijker op zijn kop en voelt situaties en personen goed aan. Haar inzichten en voorspellingen kloppen elke keer weer. Wil je antwoorden, richt je dan tot Minet. Een ontzettend lief mens ook.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 188 beoordelingen



Lara

Medium Lara
star star star star star
Danielle | 12 Augustus 2022

Toch een bevestiging gegeven waar ik om vroeg, maar dat ik er wel moeote voor moet doen. Ik vond zeer kort gesprek maar de keuze is op de korte gesprek gevallen omdat mij interessant lijkt om het een keer in het echt te bespreken

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mona Liza

Medium Mona Liza
star star star star star
Nele | 7 Augustus 2022

Wat is Mona steengoed! Ze voelt zo helder aan hoe je in elkaar zit en waar je groei zit/ligt of wat je mag aankijken nog. Ik hoefde amper vragen te stellen en alles wat ze vertelde klopte gewoon. Ze verwoord het ook heel mooi! Dankjewel Mona voor de fijne chat! ♡

Bekijk alle beoordelingen van Mona Liza Start chat met Mona Liza
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
star star star star star
Esmeralda | 6 Augustus 2022

Lieve Marijke, ik wil je extra bedanken dat je mijn steun en toeverlaat was de afgelopen maanden, in mijn tweelingziel reis. Ik ben mede dankzij de filmpjes van Lorraine (waar jij mee kwam), steeds meer op mezelf aan t vertrouwen wat ik voel en wil dit graag blijven

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Klaas | 6 Augustus 2022

Super goede uitleg gehad fijn gesprek met Linda

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Romy

Medium Romy
star star star star star
M | 5 Augustus 2022

TOP! De beste! Ik chat al 2 jaar met Romy, en het klopt altijd!

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
star star star star star
Sana | 3 Augustus 2022

Dankjewel lieve Raymond xx

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
D | 1 Augustus 2022

Dankjewel lieve Inge voor alle info en duidelijkheid/helderheid in de korte tijd!! Hecht waarde aan je woorden en je hebt me gerust gesteld🙏🍀✨️ Altijd fijn om met je te praten. Hopelijk tot snel !🥰

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Ellen | 1 Augustus 2022

Emily is echt ongelooflijk Ze beschrijft een persoon / situatie helemaal precies zoals het is.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 132 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
star star star star star
Naomi | 30 Juli 2022

fijn om je weer even te kunnen spreken! Dank voor de inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Grace

Medium Grace
star star star star star
Petra | 30 Juli 2022

Fijn gesprek gehad met Grace, Grace is lief en heel meelevend. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Doré

Medium Doré
star star star star star
Susanne | 29 Juli 2022

Ze is een vd weinige die ik heb gesproken die echt weet wat energie lezen is. Ik was onder de indruk van de juistheid van wat ze zei. Daarnaast warm en liefdevol mens. Kom zeker bij haar terug

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Elisabeth

Medium Elisabeth
star star star star star
Claudia | 28 Juli 2022

dank u - ik spreek u morgen in de chat !

Bekijk alle beoordelingen van Elisabeth Start chat met Elisabeth
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mar

Medium Mar
star star star star star
Kirsten | 26 Juli 2022

Dankjewel voor je fijne gesprek en nog voor je privé bericht. Het is ook echt heel leuk samen dat is het niet maar er zit een angst bij hem en hopelijk gaat hij daar wat mee doen. Ik zal met hem afpsreken en rustig met hem praten wat hij nou zelf graag wilt wa

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Helen

Medium Helen
star star star star star
Kirsten | 26 Juli 2022

Dankjewel voor je gesprek. Lastige situatie dit. Erge is nog dat ik hem echt nog leuk vind daarom niet weet wat te doen. Ik ga ook afpsreken met hem maar weet niet goed waar ik het over moet hebben. Hij heeft idd medicatie om antwoord op je vraag je stellen. Sorry ma

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ornella

Medium Ornella
star star star star star
Kim | 26 Juli 2022

Heel vlot en goeie antwoorden, naar waarheid! Top

Bekijk alle beoordelingen van Ornella Start chat met Ornella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Fay

Medium Fay
star star star star star
Hennie | 26 Juli 2022

om toch bevestiging van mijn eigen gedachten gang te krijgen

Bekijk alle beoordelingen van Fay Start chat met Fay
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
star star star star star
Kirsten | 25 Juli 2022

Voor het eerst met jou gesproken. De tijd ging zo snel dat ik je nog wilde bedanken. Je wilde nog wat zeggen maar ik kon het niet meer lezen. Ben natuurlijk wel nieuwsgierig. Ik kan opzich wel met hem afspreken maar ik blijf wel me grenzen aan geven. Nogmaals dankjew

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star
Angela | 24 Juli 2022

Dank je wel Linda om mijn inzicht te verbreden

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
star star star star star
Sofie | 23 Juli 2022

Zeker aan te raden fijn gesprek met haar en klopte ook met alles top

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Tjeerd | 22 Juli 2022

INZICHT HELPEN GEVEN

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
star star star star star
Diana | 22 Juli 2022

Ik ben heel tevreden over Sandra ik houw van haar oprechte mening dat ik te horen krijg watmijn fouten zijn daar moet ik aan werken want soms weet je het niet van jezelf mvg.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Mathilde | 18 Juli 2022

Goed consult

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
star star star star star
Rianne | 13 Juli 2022

Ik voel zelf wel van alles, maar dan slaat ook twijfel toe. Door het consult met Shaneqa heb ik weer helder wat me te doen staat. Dat geeft lucht en nieuwe energie!

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Thea

Medium Thea
star star star star star
Martine | 7 Juli 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
star star star star star
Caroline | 5 Juli 2022

Dankjewel voor het fijne gesprek. Xx

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Senay

Medium Senay
star star star star star
Janice | 29 Juni 2022

Ik spreek Senay nu al bijna een half jaar. Ze weet elke keer de juiste adviezen te geven. Ik ben erg blij met haar!

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
star star star star star
Mary | 26 Juni 2022

Heel fijn gesprek, met een lach. Kon wel uren door kletsen hihi Ondanks heeft ze mij een verlichting gegeven tijdens de chat. Mijn gevoel is bevestigd. Ik spreek je gauw weer lief ☺️☯️😘🙏🌹 Don t 4 get IT .... Liefs Mary Hehalatu 🌹😘🌹

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Isabelle

Medium Isabelle
star star star star star
Anne | 21 Juni 2022

Een fijn en duidelijk gesprek gehad. En ook tips gekregen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Isabelle Start chat met Isabelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Antina

Medium Antina
star star star star
Angela | 20 Juni 2022

lief mens dank voor gesprek metje Antina

Bekijk alle beoordelingen van Antina Start chat met Antina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Nathalie | 17 Juni 2022

Dank je wel weer even om dit weer even helder te maken voor me....elke weer als ik het even niet meer weet Enne je weet al waar ik me op ga storten 😂😂. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 179 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Claudia | 16 Juni 2022

u voelde de situatie onwaarschijnlijk goed aan, zonder dat ik iets van info gaf, enkel op basis van een vraagje. Heel duidelijke informatie, advies en toekomstperspectief, heel hartelijk dank !

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Martine

Medium Martine
star star star star star
Anoniem | 13 Juni 2022

Spijtig van de laatste vraag niet beantwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
star star star star star
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
star star star star star
Anita | 8 Juni 2022

Fijn gesprek weer gehad, alleen verbrak helaas de verbinding weer. Bedankt hoop dat het goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
star star star star star
Lotte | 28 Mei 2022

Wat een fijne lieve vrouw met goed advies. Dankjewel voor je reading

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Aurora

Medium Aurora
star star star star star
Man | 28 Mei 2022

Lieve Aurora, Dankjewel voor je lieve woorden en je advies. Ik vond het echt heel prettig hoe je naar mijn verhaal luisterde ❤️. Dankjewel voor je fijne gesprek! Ik kom snel weer terug🤗

Bekijk alle beoordelingen van Aurora Start chat met Aurora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Esmee | 25 Mei 2022

Hey lau! Hoop dat alles goed met je gaat en hoop je snel weer te spreken ❤ xxx

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Lineke

Medium Lineke
star star star star
Vicky | 19 Mei 2022

Dankjewel voor het open gesprek, het wordt allemaal weer wat duidelijker wat mijn levenspad is.

Bekijk alle beoordelingen van Lineke Start chat met Lineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
star star star star star
Nvt | 2 Mei 2022

Hoi Nestalis, dank je wel weer voor je mail! Nou, ik zeg ook up 2 the next hahaah 😁😋 ben zo benieuwd naar wat er nog meer komen gaat, kijk er enorm naar uit en ben ontzettend dankbaar. Ik was helemaal verrast om een berichtje te krijgen en ik had ook niet verwa

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star
Natasja | 29 April 2022

Helder, eerlijk.... ik heb hier echt aan...wordt echt goed geluisterd naar je vragen En bijzonder aardig! De kosten zijn wel hoog.... je wilt wat langer praten, dus snel de neiging weer te kopen... Dus wanneer je dit net mate af en toe doet/nodig hebt, is deze site/a

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
star star star star star
Marleen | 25 April 2022

Lieve Fiore, hartelijk dank voor je consult, per email vind ik veel beter dan chatten...en je hebt zo snel gereageerd, binnnen 20 min. Ik heb je eerder gesproken via Astro tv en ik ging internet zoeken naar je omdat ik je de beste vind. En vanaf nu lees ik je mooie v

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 274 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
star star star star star
Anne | 14 April 2022

Zoals nog meegemaakt : de dame kent de personen waarover je iets vraagt zeer goed maar toekomstgewijs heb ik niets meegekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Dave

Medium Dave
star star star star star
Teunie | 10 April 2022

💋💋💋💋

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 600 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
star star star star star
Michelle | 7 Maart 2022

Ik heb even wat bevestiging gehad. Lisandra is amazing❤

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
star star star star star
Lindsey | 4 Maart 2022

Heel snel antwoord gekregen op mijn emailconsult. Voor al mijn vragen werden aandachtig uitgelegd. Het geeft me een gerust gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top