Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

4752 beoordelingen

Lijsbeth

Marjan | 24 Mei 2018

Heeft me goed inzicht gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 201 beoordelingen



Gerdien

Anita | 24 Mei 2018

Heeft me rust gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Hans Red Bear

Andro | 24 Mei 2018

Gaf me wat meer rust en berusting!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Niset

Jacqueline | 24 Mei 2018

Hele fijne chat. Ze vertelt heel veel en vlug!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Angelique

Cindy | 24 Mei 2018

Jazeker goed geholpen. Fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Nynke

Diana | 24 Mei 2018

Was met een woord perfect!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Anneke

Nynke | 23 Mei 2018

Heel duidelijk en fijn gesprek! Bedankt Anneke! 

Bekijk alle beoordelingen van Anneke Start chat met Anneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ingrid

Ineke | 23 Mei 2018

Was een fijn en duidelijk gesprek, het gaf mij inzicht!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mona

Carla | 23 Mei 2018

Een duidelijk antwoord op mijn vragen en ook goede aanvullingen. Hier kan ik mee verder.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Pamela

Miranda | 23 Mei 2018

Fijn gesprek. Heldere inzichten gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Inge

Nathalie | 23 Mei 2018

Inge is een vriendelijke vrouw die duidelijke antwoorden gaf.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ellen

Annika | 22 Mei 2018

Ik heb nu voor de derde keer met Ellen gechat en ze heeft me goede adviezen gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan!

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Allard

Trees | 22 Mei 2018

Ik heb een heel verhelderend gesprek gehad met Allard. Heldere antwoorden geen gedraai om de hete brei.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Yve

Joan | 21 Mei 2018

Ja, heel lief mens en wist alles precies goed aan te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 357 beoordelingen



José

Alisa | 21 Mei 2018

Super fijn ! Heel goed!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tonny

Karina | 18 Mei 2018

Het was een open en fijn gesprek welke me erg veel deugd gedaan heeft. Het gesprek heeft me de rust gegeven daar waar het kon en me de handvatten gegeven waar ik het nodig had!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Ayanna

Nicole | 17 Mei 2018

Ayanna is heel hartelijke en vriendelijk. Haar antwoorden zijn super precies.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Nadine

Zoë | 17 Mei 2018

Heel prettig consult! Alsof ze wist waar ik mee zat!

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bianca

Gonda | 16 Mei 2018

Een zeer aangenaam gesprek en een hoopvol gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Colette

Jollie | 15 Mei 2018

Spannend en Leuk! Colette sprak mij aan door haar verhaal. Vriendelijke dame en een warm welkom! Ga zeker nog een keer in gesprek met Colette!

Bekijk alle beoordelingen van Colette Start chat met Colette
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Corrie

Habiba | 13 Mei 2018

Direct to the point en geeft boodschappen door waarmee ik verder kan.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lindsay

M-J | 13 Mei 2018

SUPER! Alles klopte! Heel erg goede inzichten én een erg empatisch gesprek. Ik kan met een fijn gevoel verder. Is absoluut aan te raden! Thankxxx Lindsay!

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jaap

Rina | 12 Mei 2018

Ik vond het contact met Jaap fijn en positief! En veel van zijn waarnemingen klopte ook! Hij gaf mij positieve vooruitzichten,die naar ik hoop ook zo gaan gebeuren!

Bekijk alle beoordelingen van Jaap Start chat met Jaap
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Maureen

Noor | 12 Mei 2018

Krachtige, duidelijke antwoorden. Alles klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Amanda

Jacqueline | 12 Mei 2018

Het heeft me geholpen om bepaalde beslissingen te nemen en daar ben ik heel blij mee want ik zat zelf een beetje vast!

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ton

Ravaella | 11 Mei 2018

Ik ben wat wijzer geworden. Bijna alles kloptte. Ton is eerlijk en dat heeft me geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 198 beoordelingen



Natasja Antoinetta

9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Angie

Alexandra | 10 Mei 2018

Heel verhelderend en rustgevend. Compleet op mijn gemak bij Angela.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Dave

Vivian | 9 Mei 2018

Heel goed gesprek, heeft mij veel duidelijkheid gegeven en mijn ogen geopend om dingen op een andere manier te bekijken.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Ilse

M-J | 8 Mei 2018

Erg fijn gesprek, meteen to the point en duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marielle

Roshan | 8 Mei 2018

Lief mens! Hoop dat ze het juist heeft natuurlijk en ze typt snel!

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nico

Claudia | 8 Mei 2018

Meer rust en inzicht! En bevestiging van mijn eigen gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ilja

Patty | 7 Mei 2018

Goede en duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Mercedes

Nicky | 7 Mei 2018

Mercedes geeft eerlijke antwoorden op je vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mary

Ilse | 7 Mei 2018

Heb veel tips en super raad gekregen. Top. Echt waar. Blij je te ontmoeten.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Brenda

Leonie | 4 Mei 2018

Fijn gesprek! Veel steun aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nicky

Melanie | 3 Mei 2018

Ik heb nu meer inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Kaat

Sandra | 3 Mei 2018

Erg snel antwoord. Ze heeft me een goed inzicht gegeven dat ik toch op de juiste weg zit.

Bekijk alle beoordelingen van Kaat Start chat met Kaat
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Trudy

Nicoline | 3 Mei 2018

Ontzettend fijn en verhelderend gesprek gehad met Trudy. Ben gerustgesteld over wat komen gaat, mijn tijd komt nog..

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Cecile

Ellen | 3 Mei 2018

Fijn gesprek , inzicht gekregen en ga ermee aan de slag!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Brigitta

Ellen | 2 Mei 2018

Dit gesprek heeft mij zeker geholpen. Het was een heel fijn gesprek. Veel bevestiging en duidelijkheid gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Brigitta Start chat met Brigitta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Carolien

Lisbet | 1 Mei 2018

Dit was een zeer aangenaam gesprek. Carolien heeft mij ook dingen aangereikt waar ik mee verder kon. Ze wist waarover ze sprak. Dank je wel Carolien!

Bekijk alle beoordelingen van Carolien Start chat met Carolien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Jessy

Sophie | 1 Mei 2018

Jessy zat er raak op! Ze voelt alles goed aan en het gesprek verloopt vlot. Dank u wel voor de bevestiging geeft me weer kracht.

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Annemarie

Rachelle | 1 Mei 2018

Erg fijn en vertrouwd gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Johanna

Melitta | 1 Mei 2018

Heel veel feedback gekregen . Johanna voelt precies aan wat ik wilde weten . Warm aan te bevelen!!!

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kit

Brenda | 30 April 2018

Fijn gesprek. Eerlijk en oprecht.

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Rico

Annelies | 30 April 2018

Duidelijk en doorvragend!

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Nora

Sabina | 29 April 2018

Fijn gesprek met veel informatie. De punten die ze aankaart kloppen en ik kan me er helemaal in vinden en het geeft me meer duidelijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Caroline

Jeanette | 24 April 2018

Fijn gesprekje gehad, klopte helemaal!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jana

Alexandra | 24 April 2018

Ik vond het fijn met Jana te praten, niks geen gevraag van dit of dat waar ik op moet antwoorden. Ze zeg het zelf wel. Ze Voelt ook aan als een leuk, vriendelijk, zachtaardig en veilig persoon. 

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Noud

Roos | 23 April 2018

Kort en krachtig! En zegt ook geen dingen die hij niet weet of niet zker weet:) Fijne paragnost!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Sabine

Barbara | 22 April 2018

Sabine, is altijd zuiver en snel in haar waarnemingen. Hoewel ze om een foto vroeg betreft anderen, heeft ze deze niet nodig. Ik gaf niet eens een naam of geb.datum en ze wist toch eea te omschrijven. Wanneer ze iets niet ziet, zegt ze het ook. Toppertje!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Anita

Selita | 22 April 2018

Prachtig gesprekt gehad, wist heel veel. Kon me uitstekend helpen.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Daisy

Patty | 18 April 2018

Ik voelde me op mijn gemak. Voelde me begrepen. En heb goede tips en advies gehad en ze vond de kern.

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Paul

Janneke | 18 April 2018

Helder, snel en effectief!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Marco

Anneke | 17 April 2018

heel prettig, eerlijk, duidelijk, snel...heel fijn!! en bijzonder!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Natasja

Kim | 17 April 2018

Het doet me in mezelf geloven en maakt me rustiger. Het bevestigd mijn eigen gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Raphaëlle

Marga | 15 April 2018

Ik heb een heel fijn gesprek gehad waardoor ik alles duidelijker ben gaan zien en voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Petra

Michela | 14 April 2018

Petra geeft een duidelijke reading. Ze heeft me weer héél goed op weg geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Henny

Saartje | 11 April 2018

Gaf me heldere inzichten en moed om te vertrouwen!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Jessica

Niels | 10 April 2018

Wauw, niet te beschrijven, toeval bestaat niet en ik wist dat ik Jessica moest hebben! Voelde exact in, direct tot in de kern. Ontzettend scherpe chat gehad, hier zijn geen woorden voor!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Melek

Ingrid | 6 April 2018

Duidelijke inzichten waar je weer verder mee kan. Ze geeft ook aanvullende informatie uit zichzelf.

Bekijk alle beoordelingen van Melek Start chat met Melek
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Yolanda

Christian | 4 April 2018

Ik ben heel erg fijn te woord gestaan en ben prima geholpen met de antwoorden van Yolanda, het was erg makkelijk om met haar te praten en vragen te stellen.

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Yo

Wendy | 4 April 2018

Wauw...ik zei eigenlijk nog niks maar het was alsof zij mijn leven kent met alles wat er gaande is. Treffend tot in detail en dat sterkt mij. Ik weet nu dat ik er niet alleen voor sta. Dankjewel en ook de gidsen!

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ellie

Najet | 28 Maart 2018

Attent en meelevend!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Maria

Els | 25 Maart 2018

Ik vind veel steun in deze gesprekken die ik regelmatig nog eens nalees.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Janny

Serita | 25 Maart 2018

Het heeft mij gerustgesteld en ervoor gezorgt dat ik nu wat minder gestresst bent.

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Monique

Conny | 25 Maart 2018

Fijn gesprek. Bevestiging van mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Christi

Bettina | 22 Maart 2018

Een luisterend oor goede adviezen en het super invoelen op de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Maja

Frieda | 14 Maart 2018

Heb met Maja gesproken, echt heel toppie!! Snel , fijn, zuiver en ze bevestigde wat ik al in mijn hoofd dacht en dan is het voor mij gewoon Super!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ester

Daniella | 14 Maart 2018

Ester heeft contact gelegd met mijn overleden vader. Zij wist mij met haar eerste antwoord al te raken, omdat het een specifieke reactie was, waarvan ik wist dat het waar was, maar zij niet uit de gegeven informatie kon halen. Ik voel me gerust gesteld en kan nu een

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Annette

Evi | 25 Februari 2018

Ik heb mooie inzichten gekregen. Had echt het gevoel dat Annette wist waarover ze het had en advies gaf dat echt bij mijn situatie paste.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Danielle

Angela | 23 Februari 2018

Goed ik voel me nu zekerder en kan nu rustig afwachten wat er gebeurd.

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
8.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Anja

Yasmine | 19 Februari 2018

Het voelt echt goed om met haar te praten en je hartje teluchten!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sandra

Bianca | 12 Februari 2018

Ik heb werkelijk een heel fijn , eerlijk en oprecht gesprek gehad met Sandra. De moeite waard om nogmaals een gesprek met haar te hebben!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Anastasia

Susanne | 8 Februari 2018

Een liefdevolle, helpende en zeer bijzondere verandering! Met oprecht en persoonlijk advies! Vanuit mijn hart oprecht dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Anastasia Start chat met Anastasia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Willem

Hilde | 3 Februari 2018

Ik ben uit ons gesprek wijzer en rustiger geworden!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sharmilla

Nathalie | 23 Januari 2018

Vriendelijke medium. Direct duidelijk antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Sharmilla Start chat met Sharmilla
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ruben

Jolanda | 18 Januari 2018

Ik hoefde maar heel weinig te zeggen en Ruben voelde het feilloos aan wat er loos was!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Kaatje

Esmeray | 15 Januari 2018

Heel fijn gesprek, had er een positief gevoel bij van het begin tot het einde. Heb zodanig antwoorden gekregen op mijn vragen dat ik zelf wat makkelijker een keuze kan maken met bepaalde stappen in mijn leven!

Bekijk alle beoordelingen van Kaatje Start chat met Kaatje
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Helena

Patty | 10 Januari 2018

Heel fijn gesprek, zei precies hoe het was!

Bekijk alle beoordelingen van Helena Start chat met Helena
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Monique

Marina | 10 Januari 2018

Fijne consulte en eerlijk! Hier heb je tenminste wat aan!

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Els

Sophie | 8 Januari 2018

Els voelt alles goed aan en typt vlot. Ze kan het goed verwoorden en bevestigt mijn gevoel. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Enya

Miranda | 27 November 2017

Fijn contact gehad en handvaten en antwoorden gekregen hoe ik om moet gaan met de slepende rechtzaak.

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Giovanna

Anja | 6 November 2017

Hele fijne vrouw geeft goed antwoord en komt met dingen die ik haar niet heb verteld die kloppen! Super fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Frederique

9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Inge

Wim | 22 Oktober 2017

Fijne chat. Eigenlijk een soort bevestiging van wat ik zelf aanvoelde. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Eef

Adriënne | 4 Oktober 2017

Ik heb hele fijne oefeningen kregen van Eef. En heb mijn verhalen in vertrouwen kunnen vertellen!

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Denise

Wilma | 1 Oktober 2017

Ja ik heb idd een bevestiging gekregen op mijn twijfel van Denise, ze zei precies hoe de situatie is en ook t karakter was juist. Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Chantal

Sandra | 9 September 2017

Chantal is gewoon een heel goed medium. Geeft snel antwoord. Wat ze zegt klopt. Het was weer een erg fijn gesprek. Ze heeft mij weer kracht gegeven om vol te houden. Echt een aanrader!!

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Hanneke

Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top