Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

5947 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Tamara

Medium Tamara
Maureen! | 22 November 2018

Ik heb een heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Tamara. Ze is echt heel goed en snel met antwoorden. Wat ze verteld klopt precies zonder dat je ook maar iets hoeft te zeggen. Echt een lieverd en zeker een aanrader! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Sanne | 21 November 2018

Super fijn gesprek gehad. Ze is duidelijk, eerlijk en stuurt je de goede richting in. Bedankt voor het gesprek Sabine, ik voel me super nu!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Miranda | 21 November 2018

Was een erg fijn en warm gesprek. Ze bevestigde mijn gevoel en gaf mij nog advies mee. Als je een goed, warm en fijn gesprek wilt hebben dan ben je bij Nicky aan het juiste adres! Dank je wel Nicky en tot de volgende keer!!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Annette | 21 November 2018

Ik heb heel fijn mijn hart kunnen luchten en alles op een rijtje kunnen zetten.

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Annemieke | 21 November 2018

Fijn gesprek, duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jacqueline-Alexandra

Medium Jacqueline-Alexandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Orelia | 21 November 2018

Allard geeft mij goede vooruitzichten en heeft mij geholpen door goede advies te geven. Zeer tevreden.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Sheila | 21 November 2018

Caroline was erg accuraat qua invoelen op wat er speelt, zonder enige info vooraf. Fijn gesprek gehad! Dankje Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tracy

Medium Tracy
Jolanda | 20 November 2018

Tracy wist precies de juiste dingen. Ik hoefde alleen maar een foto te laten zien en ze zei meteen hoe en wat. Ik moest traantje wegpinken omdat het echt Spot on was!

Bekijk alle beoordelingen van Tracy Start chat met Tracy
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Anna | 20 November 2018

Liefdevol, oprecht en wist heel goed in te voelen wat er in diegene omging waar ik naar vroeg!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Marina | 20 November 2018

Jamie is echt geweldig! Ze weet het zo goed, ik geniet echt van het consult met haar, echt aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Jozefina | 20 November 2018

Ik heb bevestiging gekregen van wat ik voelde.

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Ronald

Medium Ronald
Frieda | 20 November 2018

Lieve Fijne man. Ik hoefde niet veel te zeggen, hij wist het wel!

Bekijk alle beoordelingen van Ronald Start chat met Ronald
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jolanda | 20 November 2018

Geweldige klik met Petra. Door haar kijk krijg ik nieuwe inzichten, erg verrijkend voor mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Lisette Spruit-Bongers | 20 November 2018

Alexandra bracht vrijwel direct een rust over me heen. Ze begreep me heel snel en gaf dit vanuit zichzelf aan wat prettig is. Even geen woorden voor en ik ga met haar aan de slag tot meer zelf ontplooiing.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Roos | 20 November 2018

Super fijn om even te weten wat belangrijk is! Ze zei precies de juiste dingen!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Anastasia

Medium Anastasia
Petra | 20 November 2018

Ze heeft mij goed inzicht gegeven in alles. Zeer eerlijk, ik ga zeker nog terug bij haar!

Bekijk alle beoordelingen van Anastasia Start chat met Anastasia
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Jenny | 19 November 2018

Ze heeft me helemaal gerust weten te stellen!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Pauline | 19 November 2018

Heel fijn, duidelijk en snel. Was waar ik ontzettend behoefte aan had. Dankjewel Hans! Enorm bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Daisy

Medium Daisy
Francoise | 18 November 2018

Ik heb meerdere consults gehad over hetzelfde onderwerp, die allemaal waardevol waren, maar deze was toch het meest waardevol omdat tijdens dit consult verteld werd wat ik kon veranderen aan de situatie of wat ik er zelf aan kon doen. Heel fijn consult.

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Vanessa | 18 November 2018

Angelique is één van de beste mediums. Zij geeft snel duidelijke antwoorden, is ook eerlijk en dat is wel heel fijn. Daarnaast is zij respectvol en lief. Zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Ricardo | 18 November 2018

Duidelijke en snelle antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Ingrid | 18 November 2018

Ik ben zeer tevreden over het consult met Marco . Hij heeft mijn gevoel bevestigd zonder dat ik er iets over heb gezegd . Hij voelde mij ook goed aan . Bedankt Marco

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Ingrid | 18 November 2018

Ik vond het een prettig gesprek met fijne inzichten

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Priscilla | 18 November 2018

Angie komt direct tot de kern. Stelt je gerust en geeft goede tips. Heel prettig gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Yvon | 18 November 2018

Yve is een ontzettend lieve en warme vrouw. Na een sessie voel ik me ook weer rustig. Ik heb vele gesprekken met Yve gehad en alles wat ze zegt klopt altijd. Ze helpt je ook nuchter te kijken naar de situatie en geeft altijd super goede tips en is goudeerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 380 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Antoinet | 17 November 2018

Leomiek geeft duidelijke antwoorden op de vragen. Zelfs zonder foto kwam er tydens het gesprek veel door. Geeft me rust ook.

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Maris | 17 November 2018

Ton heeft me weer helemaal opgefleurd!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 216 beoordelingen



Max

Medium Max
Patricia | 17 November 2018

Max is de max en hij gaat hier nu mee lachen als hij dit leest. Onder de indruk want ik gaf geen informatie en toch wist hij precies wat er leefde en wat de knelpunten waren. Biedt oplossingen. Zelfs kreeg ik info over hetgeen waarmee ik niet bezig ben. Meer dan de m

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Jennifer | 17 November 2018

Ze heeft mij gelijk antwoord kunnen geven op mijn vraag.

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ruben

Medium Ruben
Mere | 16 November 2018

Een heel fijn gesprek gehad. Ruben was zeer duidelijk en eerlijk. Hij voelt dingen goed aan en kon me duidelijk antwoorden en advies geven. Echt een verhelderend gesprek! Een vriendelijke man

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Shirley | 16 November 2018

Anita heeft alles precies zo gezegd zoals hoe het is en heeft mij nieuwe inzichten gegeven! Dank je wel xx

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Iris | 15 November 2018

Dit was voor mij de eerste keer dat ik zoiets doe. Het klonk oprecht en eerlijk. Ben ook benieuwd wat het in de toekomst gaat doen. Ik vond het fijn om met Yvonne te communiceren.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Shelia | 14 November 2018

Ze wist precies hoe dingen zaten, terwijl ik haar niet gelijk veel info heb gegeven. Mijn eigen gedachtes zijn door haar bevestigt. Prettig gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Brigitte | 14 November 2018

Was zeker de moeite waard ,top!

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Merel | 14 November 2018

Stukje bevestiging van mijn twijfels gegeven en me laten weten dat ik ook om mezelf moet denken.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Manuela

Medium Manuela
Ann | 13 November 2018

Manuela sloeg gelijk de spijker op de kop. Ik had helaas weinig tijd maar ga zeker terug bij haar aankloppen. Een heel vriendelijke dame.

Bekijk alle beoordelingen van Manuela Start chat met Manuela
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Rabia | 13 November 2018

Chantal is de beste wat me ooit overkomen is. Ongelofelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Miran | 13 November 2018

Top, top, top! Snel, accuraat, lief en eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Carla | 13 November 2018

Mona is erg lief en inlevend. Ze had mij vorige keer een voorspelling gedaan en die is volledig uitgekomen. Heel verrassend!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Renee | 13 November 2018

Bemoedigend gesprek, mooie kaarten getrokken, wéér het woord 'overvloed' dus moet goed komen allemaal! 

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Fatima | 12 November 2018

Duidelijk, helder en vriendelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Peter

Medium Peter
Sanne | 12 November 2018

Goede antwoorden op mijn vragen. Gesprek liep gewoon heel soepel. En Peter weet wel waar hij het over heeft. Super!

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Erna | 11 November 2018

Bevestiging en inzicht gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Mireille | 11 November 2018

Was echt met wauw factor. Kwam meteen to the point en legde meteen pijn punt bloot zonder enige informatie van mijn kant. Top👌

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Marina | 10 November 2018

Het maakt mij zekerder over dingen die ik voel. Dat ik ervan mag genieten en niet bang hoef te zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Janny

Medium Janny
Anja | 10 November 2018

Ik had het gevoel dat ik serieus genomen werd. En kreeg duidelijke antwoorden. Ik kan er mee aan de slag. Fijn dat een onpartijdig iemand meedenkt.

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Jeanny

Medium Jeanny
Agata | 9 November 2018

Erg goed geholpen. Ze voelt me echt aan!

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Joke

Medium Joke
Mehmet | 9 November 2018

Ze heeft me geholpen door tips te geven over hoe en wat ik vooral met mijzelf moet doen. Nu en in de toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Joke Start chat met Joke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Anoniem | 9 November 2018

Het stemt tot nadenken over welke richting ik op dacht te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Carolien

Medium Carolien
Jolanda | 9 November 2018

Ze wist precies hoe en wat. En heeft me nieuwe inzichten gegeven hoe ik er anders mee om kan gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Carolien Start chat met Carolien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Annick | 8 November 2018

Ik hoop dat ze mij de kracht heeft gegeven om mezelf terug te vinden en zal dat ook proberen . Het was een aangenaam gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Zehra | 7 November 2018

Jana heeft mij echt het gevoel gegeven dat ze dingen zag en voelde en heeft mij wegwijs kunnen maken.

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Simone | 7 November 2018

Eerlijk antwoord,vlotte duidelijke tekst!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Harma

Medium Harma
Mayra | 6 November 2018

Het heeft mij een beter inzicht gegeven op mijn vraag. Wat wel te doen. Eerlijke reacties.

Bekijk alle beoordelingen van Harma Start chat met Harma
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Christine | 6 November 2018

Echt een ontzettende lieve schat en hele wijze, mooie woorden mogen ontvangen. Dit was echt net hetgeen wat ik nodig had bij het maken van belangrijke beslissingen. Ik zou haar heel graag nog een keer willen spreken.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Rachel | 5 November 2018

Voelde me gelijk om mijn gemak bij haar!

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Saskia | 5 November 2018

Ik kreeg heldere antwoorden op mijn vragen, het bracht me rust Had het gevoel echt persoonlijk contact te hebben , erg fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Noelle | 5 November 2018

Ze heeft me erg geholpen, diep van binnen wist ik de antwoorden al maar soms heb je een bevestiging nodig. Ik kan nu echt met me zelf aan de slag gaan! Duidelijke antwoorden heb ik gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Jennifer | 4 November 2018

Sterk en concreet antwoord. Mss niet altijd leuk. Wel eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Annemarie | 4 November 2018

Meteen raak! Wauw.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



José

Medium José
Diana | 4 November 2018

Helder, heel erg raak!! Punt voor punt.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Greta | 4 November 2018

Het was erg geruststellend!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Unice | 2 November 2018

Ze omschrijft het heel duidelijk, voor het eerst vertrouwen in een medium nu.

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 218 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Verginia | 2 November 2018

lieve vrouw, ik kon niet lang praten maar gaf wel wat inzichten en sloeg de spijkers op zn kop.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Karin | 2 November 2018

Duidelijke tips en een manier gegeven om met bepaalde dingen om te kunnen gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Stefan | 30 Oktober 2018

Had niet verwacht dat er iets zinnigs werd gezegd, maar dit heeft echt mijn verbazing gewekt. Wauwwww!

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Els

Medium Els
Kelly | 30 Oktober 2018

Het was een zeer fijn gesprek met Els en ze heeft me enorm geholpen. Het leek ook of er telepathie onder ons was hahaha, het was heel fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Carola | 29 Oktober 2018

Het kwam echt binnen wat Nynke me allemaal te vertellen had en het klopte ook allemaal. Hier kan ik écht wat mee!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Shyla | 29 Oktober 2018

Pamela vond ik op het juiste moment. Ze weet mij antwoorden te geven als ik het niet meer weet. In de moeilijkste periode in mijn leven geeft zij mij kracht. Zou haar elke dag wel even willen spreken!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Senavyeve | 29 Oktober 2018

Heb goed kunnen praten met mevrouw, ze heeft weer wat meer hoop en kracht uit me gehaald.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Pia | 28 Oktober 2018

Ik heb wel duidelijke antwoorden gekregen over wat ik wou weten!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Marielle | 27 Oktober 2018

Het was fijn om meer duidelijkheid te krijgen over mijn drooom. Ik had wel een vermoeden, maar Magdeleen haalde zoveel meer uit mijn droom dat echt diepgang had. 

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Iris | 27 Oktober 2018

Voelde mij verzwakt, na mijn chat voelde ik mijn krachtiger, dankzij de adviezen!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Ricardo | 26 Oktober 2018

Met lood in mijn schoenen zocht ik antwoorden. Zonder iets te hoeven zeggen wist Erwin mij al exact te vertellen wat er aan de hand was. Zijn inzicht en zn advies resoneerde meer dan 150% met mij en hierin vond ik niet alleen de antwoorden maar ook duidelijk de weg v

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Sil | 25 Oktober 2018

Echt fijn gesprek met goed advies.

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Susanne | 24 Oktober 2018

Beste Ester, Bedankt voor het fijne en zuivere gesprek. Mooi om te zien en te ervaren dat je me goed kan aanvoelen en wat ik daarbij nodig heb! Je bent daarnaast ook een lieve en krachtige vrouw:-). Bedankt dat ik van je mag leren en ik gebruik je grondingsoefening h

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Nadine

Medium Nadine
Fatima | 24 Oktober 2018

Meer helderheid gegeven na het gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Patty | 24 Oktober 2018

Rustig en fijn en goed gesprek. Ik had het gevoel dat ik begrepen ben.

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Peter | 23 Oktober 2018

Ik ben veel wijzer gewordendan ik in eerste instantie dacht te zijn . Het medium heeft mij diverse goede dingen verteld waar ik nu mee verder kan. Op alle fronten , liefde geluk , geld . Ben er goed door geholpen .

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Hettie | 22 Oktober 2018

Haar manier van praten heeft mij goed gedaan. Zij heeft mij weer aardig tot rust gebracht, want ik zag het even niet meer zitten. Dankzij haar heb ik mijn positiviteit weer terug.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Cheryl | 22 Oktober 2018

Echt een opbeurend gesprek! Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
Lisbet | 20 Oktober 2018

Jessy is een super woman. Ik heb haar gemist tijdens haar zwangerschap. Wederom heeft ze me goed geholpen, ideeen gegeven en moed ingesproken. Het is altijd leuk met haar te spreken.

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Sabina

Medium Sabina
Karin | 18 Oktober 2018

Fijn gesprek met soms verrassende dingen die naar voren kwamen.

Bekijk alle beoordelingen van Sabina Start chat met Sabina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Erna | 15 Oktober 2018

Wel bijzonder door een gesprek dat ze weet hoe je bent als persoon, ik hoop dat het me helpt in de toekomst!

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Carmen | 15 Oktober 2018

Fijn om gelijk reactie te krijgen en snel1

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Jurline | 13 Oktober 2018

Een super goed en mooi gesprek! Duidelijk en verhelderend en mooie inzichten en daarnaast een luisterend oor! Niet origineel maar de spijker op zn kop Dankbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Patrice

Medium Patrice
Debby | 11 Oktober 2018

Patrice was heel snel en duidelijk met haar boodschap en advies. Heeft rust gegeven, nogmaals dank!

Bekijk alle beoordelingen van Patrice Start chat met Patrice
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Ellen | 10 Oktober 2018

Heel fijn gesprek. Duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Evelien | 10 Oktober 2018

Bianca weet te benoemen wat nodig is. Jack is na de sessie ook heerlijk ontspannen.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Antoinet | 10 Oktober 2018

Geeft me duidelijke antwoorden waar ik iet mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Steef | 9 Oktober 2018

Topper! Heel mooi en helder consult. Hoop dat uitkomt wat ze zegt!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Laurens

Medium Laurens
Sunshine | 7 Oktober 2018

Wauw, hij is goed.

Bekijk alle beoordelingen van Laurens Start chat met Laurens
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Claudia | 5 Oktober 2018

Trudy is een oprechte en eerlijke vrouw. Ik denk dat ze het bij het rechte eind heeft. Ik hoop dat wat ze me beloofde te sturen/vragen aan de engelen, ook daadwerkelijk zal helpen voor de persoon op aarde.

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Indi

Medium Indi
Pauline | 2 Oktober 2018

Indi bracht me een heel interessant inzicht die me echt aan het denken heeft gezet. Het heeft me geholpen los te laten.

Bekijk alle beoordelingen van Indi Start chat met Indi
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sandra-Faisca

Medium Sandra-Faisca
Natascha | 2 Oktober 2018

Lieve meid en zeer duidelijk, super!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra-Faisca Start chat met Sandra-Faisca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Nicole | 24 September 2018

Met Kitty is het altijd fijn praten. Ze ziet de dingen juist en is meevoelend en opbeurend. Heldere kijk op zaken.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Marjan

Medium Marjan
Isabelle | 23 September 2018

Marjan is een fantastische vrouw, die me in 5 minuten tijd helemaal door had! Het heeft me enorm veel rust gegeven en geholpen. Die chat ga ik lezen en herlezen omdat het echt is wat ik moet doen. Ik blijf zeker met Marjan in contact.

Bekijk alle beoordelingen van Marjan Start chat met Marjan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Joke | 21 September 2018

Ja. Er is een stukje onzekerheid weg genomen. Voel nu meer dat ik op het goede pad ben.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Eva | 18 September 2018

Betty heeft me goed geholpen en schreef me nog een extra lieve privé mail die ik enorm apprecieer. Heel hartverwarmend.

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Macy | 13 September 2018

Super goed! Zij heeft me echt uit de nood geholpen, toen het even niet ging. Nu weer de moed en kracht om verder te gaan met nieuwe en verse ideeën!!. Super Bedankt!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Mercedes

Medium Mercedes
Melissa | 11 September 2018

Mercedes heeft een lieve en open benadering. Ze windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Ze vertelt niet wat je wilt horen maar wat het is, op een meegaande, lieve en leuke manier. 

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Lamarche | 8 September 2018

Lieve vrouw en erg direct heerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Frederika

Medium Frederika
Antoinet | 7 September 2018

Duidelijkeid gekregen voor mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Frederika Start chat met Frederika
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Theo | 6 September 2018

Ik voel me een stuk vrijer en prettiger dat de juiste energie om ons heen heerst ! En dat noud het fantastisch heeft toegelicht ! Mijn dank daarvoor!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Raphaëlle

Medium Raphaëlle
V | 4 September 2018

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Annemiek

Medium Annemiek
Cindy | 2 September 2018

Wow, wat een prachtig consult was dit. Geeft vlot en zeer goed advies. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Annemiek Start chat met Annemiek
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nora

Medium Nora
Niels | 2 September 2018

Nora is echt een pareltje op Mediumchat, onwijs goed ik was sprakeloos na het consult! Hier zijn geen woorden voor, dit moet je ondervinden.. Wauw!

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Ellen

Medium Ellen
Angela | 27 Augustus 2018

Heel fijn gesprek gehad en toch wat meer duidelijkheid gekregen op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Evelien | 25 Augustus 2018

Patricia heb ik ervaren als een lieve warme eerlijke vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Anna | 13 Augustus 2018

Denise wist precies te vertellen wat er mis zat, heel knap!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Claudia | 11 Augustus 2018

Ik voel me een stuk beter na mijn chatgesprek met Heidi. Ze heeft me een spiegel voorgehouden maar ook inzicht gegeven in de ontstane relatieproblematiek. Ik kan weer verder. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Enya

Medium Enya
Carlijn | 24 Juli 2018

Ze heeft me enorm gerustgesteld. Heel hard dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Eef

Medium Eef
Judit | 23 Juli 2018

Fijn gesprek. Ze zag alles goed. Heeft mij verder geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ineke

Medium Ineke
Annelies | 22 Juli 2018

Ik voel me minder bezorgd!

Bekijk alle beoordelingen van Ineke Start chat met Ineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Monique | 15 Juli 2018

Dit consult heeft me heel goed geholpen om alles beter te begrijpen!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Irma

Medium Irma
Ellen | 10 Juli 2018

Probeerde mee te denken. Gaf inzicht in de situatie!

Bekijk alle beoordelingen van Irma Start chat met Irma
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Lilian | 28 Juni 2018

Zo'n fijn consult gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Maureen | 20 Juni 2018

Heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met medium Sandra. Ze zegt exact de juiste dingen. Spijker op de kop!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Maureen | 3 Juni 2018

Wauw wat een lieverd is Jessica! Ze geeft hele directe en zuivere antwoorden en alles klopt wat ze zegt! Heel fijn gesprek gehad. Ik kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Nicole | 17 Mei 2018

Ayanna is heel hartelijke en vriendelijk. Haar antwoorden zijn super precies.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Christian | 4 April 2018

Ik ben heel erg fijn te woord gestaan en ben prima geholpen met de antwoorden van Yolanda, het was erg makkelijk om met haar te praten en vragen te stellen.

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Hanneke

Medium Hanneke
Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top