Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

25883 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Niruyan

Medium Niruyan
Marije | 31 Juli 2021

Fijne Reading!

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Patricia | 31 Juli 2021

Waar is dat knopje enorm goed. Hihi, altijd zo super blij als jou bericht ineens tevoorschijn komt. Blij te horen dat je super gelukkig bent in je huisje. Ik wacht op hem liefje hij is mijn alles. Mijn allerliefste aardsengel you are the best mijn rots in de branding

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 708 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Maartje | 31 Juli 2021

Hoi Rune, Ik had graag langer willen blijven, maar het internet is op het moment erg onstabiel! Hoop stiekem nog op een prive bericht hahaha en anders spreek ik je vast nog wel een keer. Dank je wel in ieder geval!

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Yusra | 31 Juli 2021

Heeft mij goed geholpen. Haar voorspellingen komen telkens weer uit! Ik kom snel weer terug 😊

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 267 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Annelies | 31 Juli 2021

Heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Alexandra. Duidelijk en eerlijk. Het was een heel fijn gesprek Alexandra. Je bent een topper. ik kom zeker nog eens langs ;-) Dankjewel! Superblij :-) :-) :-)

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Frieda | 31 Juli 2021

Dankjewel weer he 😘 Je blijft 1 van mijn vaste mediums hier, Fijn dat ik een bevestiging kreeg, voelt altijd goed om even met je te "kletsen " .

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 192 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Frieda | 31 Juli 2021

NEEEE! ik druk op de verkeerde knop maar voor ik terug was was je al in gesprek. Goed voor jou, minder voor mij 😉 Dankjewel, het was fijn dat ik even kon vertellen wat ik verwacht. En dat ik niet direct te horen kreeg dat ik het fout heb.

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Karin | 31 Juli 2021

lieve Armando, wilde je nog even bedanken voor je privébericht paar dagen geleden. Heel lief. Hoop dat mijn grote liefde snel zijn rust vindt en onze liefde samen weer kan worden opgepakt voor de rest van ons leven💕💕

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Alain | 31 Juli 2021

Bedankt Emily, voor dit fijne en duidelijke gesprek. Hoop dat alles uitkomt .;-)

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Priscilla | 31 Juli 2021

Een heel fijn consult gehad een Magda. Heerlijk vertrouwd. Magda is er echt voor je en weet je ook mee te geven wat speelt. Magda is zeker om voor terug te komen voor een consult

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 189 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Stephanie | 31 Juli 2021

Heel erg goed ze wist zoveel te vertellen ongelofelijk heel mooi

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Kirsten | 31 Juli 2021

Mooie inzichten gekregen van Mieke!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Claudia | 31 Juli 2021

Weer een fijn gesprek gehad met Sabine. Ze blijft weer bij haar standpunt en heeft me weer gerusteld. Je geeft me weer en goed gevoel gegeven en ik zal weer het vertrouwen in jou inzichten hebben. Super bedankt weer en tot de volgende keer! xxx

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 552 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Wendy | 31 Juli 2021

Barbara voelde het goed aan. Haar voorspelling is uitgekomen. Alles wat ze zei klopte. Bedankt Barbara. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Saskia | 31 Juli 2021

Heel fijn gesprek met veel duidelijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Anjo | 31 Juli 2021

Ik vind Annelou erg lief , en ze heeft me weer een beetje zon gegeven voor de toekomst. Ook hebben we samen gelachen, wat ik heel erg belangrijk vind.

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Marjan | 31 Juli 2021

Lieve Simone, Dank je wel voor je lieve spontane berichtje!! Was ik erg blij mee en dankbaar voor. Bedankt voor de informatie en ik snap helemaal wat je zegt! 😀

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Wilma | 31 Juli 2021

Tony is een hele lieve vrouw ik heb er veel aan was een fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Joyce | 31 Juli 2021

Was een heel prettig gesprek..je begreep mij!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 550 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Ellen | 31 Juli 2021

Het was een fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Vicky | 31 Juli 2021

Als zovele heb ik lang moeten wachten maar je voorspelling is uitgekomen! -x-x-x-x V
 

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 446 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Chantal | 31 Juli 2021

Jammer tijd om…. Ik volg je advies en ga genieten deze week. En onderzoeken waar we over spraken! Xxx bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 229 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Nele | 30 Juli 2021

Altijd heel fijn zo'n chat met Katy! Ze legt alles zo goed uit en ziet ook heel zuiver! Elke keer mag ik zeggen dat er iets is uitgekomen wat ze zag liggen. Lieve Katy, dankje voor je fijne energie en het mooie omschrijven van alles. Je helpt me ook met wat meer

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Tanja | 30 Juli 2021

Ja ik heb er wat aan gehad. Dat was fijn. :-)

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Miranda | 30 Juli 2021

We did it en still dooo!! Lieverd je geeft me extra kracht

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Heike | 30 Juli 2021

Ik ben met Sonja allang bezig met gesprekken en ze zei altijd hetzelfde. Nu na 1 jaar kan ik vertellen dat er iets moois aan het uitkomen is. Door veel geduld te hebben en te geloven in haar doet het wel deugd wat er op dit moment aan het gebeuren is.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 228 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Mark | 30 Juli 2021

Petra voelt de dingen prima aan. Het is als praten met een dierbare vriendin. Ze bracht me nieuwe inzichten door me dingen te vertellen die ze niet kon weten.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Melissa | 30 Juli 2021

Ik ben telkens een beetje blijer als ik met Liset heb gepraat. Ze blijft bij wat ze zegt en ik voel me welkom, ook al kom ik vaker met eenzelfde vraag of situatie bij haar. Heel hard bedankt, Liset!

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 185 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nance | 30 Juli 2021

Heldere en snelle directe antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Dianne | 30 Juli 2021

Dank je wel voor het gesprek je voelde veel aan en zag mooie dingen voor mij in de toekomst. ik ga kijkrn hoe t gaat met de koffie date maar hoop dat mr right zich gauw aankondigt. Ben heel benieuwd nogmaals dank je wel 😍😘

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Soenita | 30 Juli 2021

Helga is mijn Angel! Zij bevestigd al mijn vermoedens, is oprecht, eerlijk en betrouwbaar. Soms heb je in je leven advies nodig waarover je eigenlijk al weet wat je moet maar twijfelt hebt. Dan moet je met Helga praten. Ik heb een abonnement afgesloten voor life met

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Erik | 30 Juli 2021

Ik heb meerdere keren met Yvonne gesproken en haar voorspellingen en inzichten komen grotendeels uit... het is niet altijd leuk om te horen... ook dat dingen langer duren dan ik zou willen... maar ook onverwachte dingen waar ik blij van wordt... haar tips zijn prakti

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Rachel

Medium Rachel
Maxime | 30 Juli 2021

Hele lieve vrouw die duidelijk antwoord geeft op je vraag. Heeft mij enorm geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Rachel Start chat met Rachel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Angelique | 29 Juli 2021

Bert was erg duidelijk en heeft me een hele goede tip gegeven. Toch nog even volhouden, het duurt gelukkig niet lang meer dan komen er betere tijden en ruimte voor stabiliteit en vooruitgang. Het gesprek heeft me zeker een positieve boost gegeven. Soms heb je dat dan

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Melisa | 29 Juli 2021

Alexandra is the best vetrouwd eerlijk oprecht kom eens in de zoveelxtijd bij haar terug en ze geeft me altijd weer een boost en vertrouwen in alle dingen die ik vraag!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 280 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Patricia | 29 Juli 2021

Bianca is een lieve consulente, een fijn mens om mee te praten. En ze ziet de dingen heel helder. Ze zat spot on met de meeste van haar uitspraken. Dat geeft me vertrouwen dat de dingen die in niet kan verifiëren ook kloppen.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Margot | 29 Juli 2021

Btw: ik las t verslag nog ff, maar ik bedoelde n mooi verjaardagscadeau nav wat jij me voorspelde.. 😉🙏😘 meer heb ik niet te wensen..😁😜

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
R | 29 Juli 2021

Fiore, TOP als altijd. Direct, helder en heel eerlijk zonder te veroordelen.

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Niset

Medium Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Petra | 29 Juli 2021

Dankjewel Rika, voor de mooie inzichten 💜🙏🏻 Liefs Petra

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Dara | 29 Juli 2021

Waardevol heeft me enorm gehoplen

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Viv | 29 Juli 2021

Ik ben ongelofelijk dankbaar voor het gesprek. De laatste tijd veel hier op MC en nu eindelijk het gevoel dat wat ik net heb meegekregen, dat ik daar echt iets mee kan 🙏🏼 Heeel fijn

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 261 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Chantal | 29 Juli 2021

Dankjewel lieverd, ik vond het fijn dat het niet alleen benoemd werd maar dat we samen naar dat stuk gingen, onder begeleiding van jou. 🧡

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Caroline | 29 Juli 2021

Het was alweer om, zo snel. Maar fijne berichten. Toppie en dank wederom! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 205 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Mehmet | 29 Juli 2021

Een fijn en duidelijk consult. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Tina | 29 Juli 2021

Alles wat ons Miraaaa zegt en voelt komt ook exact zo... ik sprak je 26/07..28/07 bericht gehad ,, stout schoenen zijn aan he. ontmoeting zoals je voelde komt straks .. ik spreek je binnekort hierover , kisssss

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Ingrid | 29 Juli 2021

Ze wist goed wat ik nodig had Daar mee deed ze het goed Lieve rustige vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Mickey Olivia | 29 Juli 2021

Echt heel erg fijn gesprek. Voel mij begrepen, gezien en ze is super accuraat en kan dingen exact benoemen zonder dat je er iets over verteld. Fijne steun en veel humor. Heb weer hoop dankjewel ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Daniëlle | 29 Juli 2021

Een oprechte en lieve vrouw! Superbedankt voor je eerlijke antwoord🤍

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Hanny | 29 Juli 2021

Zo lief en helder. Heb weer vertrouwen dank je wel. ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Lynn | 28 Juli 2021

Dank je wel Amanda voor je geruststelling en je voorspelling, ik heb er alle vertrouwen in 🌸💫

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Lia | 28 Juli 2021

Was prettig om met haar te praten . Ik kon alleen niet veder mij cradits waren op Sorry .ga zeker nog een keer contact met haar Op nemen

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 396 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Jessica | 28 Juli 2021

Het heeft mij inzichten gegeven Waar ik verder mee kan Bedankt Angie

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 272 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Christian | 28 Juli 2021

Karen is top , voelt alles heel goed aan. Kom zeker bij haar terug

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Ciska | 28 Juli 2021

Je raakte een gevoelige snaar maar dit had ik ff nodig. Mijn hemel wat ben jij zuiver. Nogmaals dank je wel voor de chat ik kom zeker nog terug.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 484 beoordelingen



Annemie

Medium Annemie
Patricia | 28 Juli 2021

Bedankt voor het fijne gesprek en de inzichten Annemie!

Bekijk alle beoordelingen van Annemie Start chat met Annemie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Laura | 28 Juli 2021

Wat een mooie mailconsult, hier heb ik zeker wat aan. Ik kom snel bij je op de chat.

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Stephanie | 28 Juli 2021

Lieverd bedankt voor je mail! Ik hoop je snel te spreken op de chat♥️

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
N | 28 Juli 2021

Altijd leuk met je te praten ! Was al meer dan half jaar geleden .. en ja u voorspelling is uit gekomen 🥰dus ga het ander ook wel zeker uitkomen! Merci voor u geduld en begrip . Als het zo ver is we samen echt zijn laat u zeker weten..

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 422 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Elise | 28 Juli 2021

Heel heldere uitleg en echt heel direct niet eromheen draaien. Vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Annick | 28 Juli 2021

Dank Allard ,voor het fijne gesprek ,mijn geloof is weg erin, als zie je mooie Dingen ,jammer dat ik laat had gezien dat je nog iets aan het typen was,,toen ik had afgesloten..Ik hoop dat je gelijk hebt xxx

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 279 beoordelingen



Romy

Medium Romy
M | 28 Juli 2021

TOPPER!! altijd weer met een goed gevoel, duidelijk en helder!! X

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nathalie | 28 Juli 2021

Echt heel erg verrast, wat een uitgebreide mail, met zeer veel details, nauwkeurig beschreven over nu en het verdere verloop. 💖

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Angelique | 28 Juli 2021

Dank je wel dat jij mij bij de hand neemt op mijn twinsoul journey 🙏 En tot nu toe zijn al jouw voorspellingen uitgekomen! 💖 Je verdiend een dikke 10 lieverd!!! Heel veel liefde voor jou 💕💕💕

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Wouter | 28 Juli 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek Jessica

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 176 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Malika | 28 Juli 2021

Altijd goed ...voel me beter tijdens het gesprek en wordt alles duidelijker dank u ❤

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Maaike | 28 Juli 2021

Super lief, humor en heb echt heel veel kunnen vragen en goede tips gehad!!

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
De | 27 Juli 2021

Ik vind jou heel goed en lief. Zo fijn om met jou te spreken. 1 van mijn favorieten en ik kom zeker terug. Sowieso hoop ik dat alles uitkomt wat je voorspeld hebt en ik laat het je weten dan. Ik ga inderdaad meer erop uit. Thanks weer

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Ferminia | 27 Juli 2021

Desi is altijd lief Klopt helemaal 100 wat ze allemaal aanvoelt Hartstikke.bedankt voor u.hulp

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Saniya

Medium Saniya
N | 27 Juli 2021

Leuk kort ,duidelijk gesprek!dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Saniya Start chat met Saniya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Bram

Medium Bram
Evelyn | 27 Juli 2021

Heel fijn 😁

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Wouter | 27 Juli 2021

Dankjewel voor het gesprek Gerdie! Het voelde goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Anne | 26 Juli 2021

Heb al vaker met Iris gechat maar ga nu toch eens een revieuw geven want die heeft ze echt verdiend. Ben erg benieuwd wat je zei over die pastorie of klooster.....hoe dat gaat uitpakken. En veel dank voor de recepten homeopathie, ik ga er mee aan de slag. Ik wens jou

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 220 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Patricia | 26 Juli 2021

Dank je wel Natascha! Ik ben benieuwd!

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Sahida | 26 Juli 2021

Met Minet chatten geeft mij voldoening, voor derest zal de tijd bepalen, om zeer goed te kunnen beoordelen 😊 ☘️ merci 😘 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
Tinne | 26 Juli 2021

Lieve dame, en het gesprek stroomt meteen, waarbij antwoorden komen. Heel fijn, dank je.

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Jeannette | 26 Juli 2021

Mooi en duidelijke reading gehad van Ilse 🙏ze is snel en eerlijk in haar antwoorden waardoor het voor mij als een bevestiging voelde vanuit mijn eigen gevoel. Zeker aan te raden om bij Ilse een reading aan te vragen, je zal er zeker geen spijt van krijgen. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 167 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Ada | 26 Juli 2021

Duidelijk en helder en absolute meerwaarde. Thema heel goed opgepakt! Veel aan gehad.dank Naomi!

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Jolanda | 26 Juli 2021

Dank je Rindhoe. Je voelt me goed aan en ook de situatie en weet ook wat ik nodig heb. Dank je wel voor je lieve woorden.

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Daniëlle | 26 Juli 2021

Ik heb weer moed, vertrouwen en richtinf gekregen. Dirkje was enorm waardevol voor mij. Heel snel en to the point. Ontzettend lief en knap gedaan!

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Mieke | 26 Juli 2021

Kitty heeft tot nu toe altijd gelijk gekregen. Dat heeft heel erg goed geholpen. Het is een top vrouw. Liefs mieke

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Linda | 25 Juli 2021

Fyne consulent om mee te praten en is erlijk en rechtuit ,geeft directe antwoorden dank u

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Anne | 25 Juli 2021

Super fijn gesprek gehad, en duidelijke antwoorden en tips gehad over mijn situatie! Een echte aanrader! Nogmaals dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



René

Medium René
Sandra | 25 Juli 2021

Hij is zeer to the point en het klopt wat hij zegt.Kort maar zeker een goed consult.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Isabel | 25 Juli 2021

Duidelijke antwoorden dank je wel!!!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Dominique | 25 Juli 2021

Beste Henny , wat ben je sterk 😃. Zo correct en duidelijk . Ik kom zeker terug . Grtjs Dominique

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Maurice | 25 Juli 2021

Hoi Denise. Ik wil je nog even bedanken voor het fijne consult. Jij hebt mijn vragen duidelijk en goed en eerlijk beantwoord. Ik zal zelf ook flink wat moeten doen om haar weer terug te krijgen . Super bedankt Denise.

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 434 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Ralph | 25 Juli 2021

Hoi Annemieke, ik kon helaas je laatste antwoord niet meer zien. hoop dat ik hem van je even via een privetje krijg. dankjwel hiervoor. en ik hou vertrouwen. liefs Ralph

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
M | 25 Juli 2021

Altijd prettig met Ilja !

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Jeroen | 25 Juli 2021

Was fijn. Wel even afwachten of het uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Wouter | 25 Juli 2021

Dankjewel voor de legging en de toelichting Sandra!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Mel | 25 Juli 2021

Heel fijn gesprek gehad, hierin ook wel verduidelijkingen gekregen. En ook wel bevestigingen gekregen voor dingen die ik eigenlijk diep van binnen wel al wist.

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Wouter | 25 Juli 2021

Dankjewel voor het meekijken Romy. En voor de legging. Je legt het allemaal heel goed uit. :)

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Stephanie | 25 Juli 2021

Het is altijd fijn om met Simone te praten. Ze geeft veel inzichten maar is ook heel eerlijk. Al een aantal mooie gesprekken met haar gevoerd en ieder gesprek was weer heel waardevol!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Monique | 25 Juli 2021

Inge is een fijne dame en ons gesprek heeft me goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Marco-Stefano | 25 Juli 2021

Soms is de harde waarheid het beste voor je… ook al wil je het misschien niet horen, maar ik kan nu ermee verder. Dankjewel voor je liefde en begrip.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Nadine | 25 Juli 2021

Dankjewel Josi. Je was de enige die het juist had X

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Richard

Medium Richard
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Patricia | 25 Juli 2021

Dank je Tony voor de fijne chat! Blij dat je het toch positief ziet.🙂

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Alexandra | 25 Juli 2021

Ze heeft me erg gerust gesteld. En sloeg de spijker op zijn kop. Dank je wel Kavita.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Fanny | 24 Juli 2021

Ontzettend fijne vibe kreeg ik bij Natasha en veel mooie antwoorden, adviezen en inzichten! Dank je wel hiervoor!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Wouter | 24 Juli 2021

Dankjewel voor de kaartlegging Barbara!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Chantal | 24 Juli 2021

Dit moest zo zijn he?🧡 Long time no speak. Je pakt alles nog steeds zo zuiver op. Je benoemde iets van vorig weekend, jij verduidelijkte mijn gevoel van dat weekend. Je liet me weer even voelen wat ik altijd al voelde, maar kwijt was geraakt met de tijd. Thankyou

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Bianca | 24 Juli 2021

Dank je wel lieverd, je bent mega snel zeg!! Ik had deze woorden even nodig.. energie voelt idd erg laag❤️

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 83 beoordelingen



Anja

Medium Anja
D | 24 Juli 2021

Een luisterend oor

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Esme | 24 Juli 2021

Helaas had ik geen minuten meer. Toch wil ik je bedanken dat je in een korte tijd je best hebt gedaan mijn vraag te beantwoorden op een duidelijke manier. Heel erg bedankt Daniel 🙏🏼Laatste heb ik helaas gemist

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Danielle | 23 Juli 2021

Super lieve vrouw , en heel erg fijn om mee gesproken te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Rieke | 23 Juli 2021

Ik vond het heel duidelijk wat zij mij te kennen heeft gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Sharon | 23 Juli 2021

Ja hoor Linda! Je zat echt gelijk goed! Jammer dat mijn credits op waren ❤️ Bedankt meid !

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Natalie | 23 Juli 2021

Dank je wel voor je mooie consult!

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Astrid | 23 Juli 2021

Fijn gesprek!! Voelt de dingen goed aan. Intuïtie is heel sterk bij Leomiek

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Wouter | 23 Juli 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek Emily. Ik zal zeker rustig aan doen. :)

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Anita | 22 Juli 2021

Was zeer snel en duidelijk in het beantwoorden. Vriendelijke dame!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 189 beoordelingen



José

Medium José
René | 22 Juli 2021

Precies de vinger gelegd waar het zat. Ook ‘opluchting’ gegeven

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Holly | 22 Juli 2021

Ik wou verder praten maar ze was alweer bezet. Ze begrijpt precies wat ik wil weten en heeft dingen bevestigd

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Klazina | 22 Juli 2021

Een eerlijke spontane chat dat is voor mij ook belangrijk daarbij de antwoorden en vragen heerlijk ontspannen dat heb ik alleen bij nico en een andere medium daar kan ik heel lang op teren. Bedankt nico voor deze heerlijke gesprek mag klazina viel

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Natascha | 22 Juli 2021

Lieve vrouw, heeft me weer wat moed gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Eelco

Medium Eelco
Pascale | 22 Juli 2021

Eelco, legt gelijk de vinger op de ' zere' plek en voelt goed waar de angel zit en geeft een eerlijke mening over de situatie. Invoelend en direct tegelijk. Het het gevoel dat Eelco krachtige signalen doorkrijgt die een stuk rust brengen. Thanks, P

Bekijk alle beoordelingen van Eelco Start chat met Eelco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Jessica | 21 Juli 2021

Dank je Rianna Heel waardevol Ik ga positief verder met mijn leven Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Danique spies | 20 Juli 2021

Zeer fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Ellen | 20 Juli 2021

Waauw! Wat een mooie reading! Wat ben jij goed 💗 Dank u voor het advies ik ga in mijn kracht blijven staan. Je bent hier nieuw, maar je bent een van de beste hier op mediumchat. Namaste

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Patricia | 20 Juli 2021

Leuk gesprek, zinvol ook. Dank je wel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
Anoniem | 20 Juli 2021

Lieve Soraya, bedankt nog voor het gesprek je bent super! Ik wacht heel graag je nabericht af m.b.t huisje het is het toch niet geworden:( ondanks de juiste energie:( je bent top! En de beste! love you

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Kelly | 19 Juli 2021

Goed gesprek en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Patricia | 19 Juli 2021

Dank je (weer) voor je geduld en goede invoelen! 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Patricia | 19 Juli 2021

Veel waarheden gehoord

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Malika | 18 Juli 2021

Ik heb Gea meerdere malen gesproken op de chat, en elke keer slaat ze de spijker op z’n kop! Ze legt uit welke kaarten er liggen en haar voorspellingen en tijd daarin kloppen elke keer echt wonderbaarlijk! Gea dank je wel voo je adviezen en voorspellingen, je b

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Anita | 17 Juli 2021

Lieve Xiorèse wat ben jij goed!!! Dank je wel voor je heldere woorden, je hebt mijn gevoel bevestigd en mij gerustgesteld. Ik mag vertrouwen in wat is en gaat komen. Leven in het nu ❤️. Ik beveel Xiorèse zeer zeker aan, ze is lief, meegaand en empat

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Gerrie | 17 Juli 2021

Hoop dat ze gelijk heeft dat het goed komt

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Angela | 17 Juli 2021

Dank je wel lieverd !! ❤️💜

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Rara | 16 Juli 2021

Hij is top !👌👌

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Ellen | 16 Juli 2021

Anissa is zolang dat ik op mediumchat kom, veruit een van de beste. Ze begrijpt meteen de situatie en brengt me doorheen dit hele, soms te zware, proces. Dank u wel Anissa om er steeds voor mij te zijn en mee te leven❤️. De chat met jou geeft me weer vertrouwen T

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Petra | 16 Juli 2021

Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Esther. Ze heeft me gerust gesteld met de antwoorden die ze gaf. Mocht ik in de toekomst weer hulp nodig zijn dan ga ik graag weer een gesprek met haar aan

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Gaby | 14 Juli 2021

Kon het niet afmaken!! Bedankt voor je tijd. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Johanna | 13 Juli 2021

Dankjewel lieffie! Voor je begrip en vooral je goede inzicht in dingen jij bent echt 1 topper en heb het ten alle tijden zo goed kwa gevoel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Sher | 13 Juli 2021

Maja is zo een lieve vrouw en alles wat zij zegt, klopt!! Ik zal haar zeker aanraden en altijd blijven berichten :) ik waardeer jou heel erg lieve Maja!!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Rima

Medium Rima
Meta | 12 Juli 2021

Lieve Rima, bedankt voor je mooie woorden en dat ik mag blijven vertrouwen. Hoop dat je voorspellingen uit mogen komen. Ik laat het weten. Dikke kus!!

Bekijk alle beoordelingen van Rima Start chat met Rima
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Lilian | 11 Juli 2021

Heel duidelijke antwoorden, super

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 333 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Franca | 11 Juli 2021

Dankjewel dat je me geholpen hebt met de vraag die ik je gesteld heb, ben tevreden en of het terug komt de relatie, ik hoop het wel, ik wacht geduldig af.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Esther | 8 Juli 2021

Je vertelt precies hoe het nu allemaal loopt. Jammer dat de tijd om was want je wilde nog een legging doen voor nabije toekomst ik heb hele korte antwoorden gekregen maar blijf nieuwsgierig...dus miss weer tot snel. Heel erg bedankt je bent goed in wat je doet❤❤<

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Dries | 8 Juli 2021

Fijn gesprek hopelijk komt het uit

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Christian | 8 Juli 2021

Zeer lieve dame . Aanrader !!

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Marieke | 7 Juli 2021

Ze heeft me moed gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Ilse | 7 Juli 2021

Super fijne chat 🥰😍🤩

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Astrid | 6 Juli 2021

Dank je wel Elles. Steeds een stapje dichterbij. Het geeft mij toch een kijkje van hoever het proces verloopt! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Anjo | 4 Juli 2021

Gewoon heel goed, ik werd op slag een stuk vrolijker

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Klavertje 4 | 3 Juli 2021

Lieverd tot snel !! Heb geen credits meer.. hopelijk tot gauw. Ik zal het even laten rusten.. want misschien brengt die persoon me niks in me leven... xxx dankje..

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Margaretha | 3 Juli 2021

Zij voelt mij heel goed aan en weet precies waar ik tegenaan loop. Geeft goede advies. Nu de tweede keer haar gechat. Alles wat bij chat 1 voorspelt is is uitgekomen

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Shahrazad

Medium Shahrazad
Oesha | 3 Juli 2021

Vond het een fijn gesprek. Ze stelde mij gerust en goed om bewust te worden dat je grenzen moet kunnen aangeven. Daar ligt mijn aandacht punt voor mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Shahrazad Start chat met Shahrazad
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Peter | 1 Juli 2021

Een aanrader voelt goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Paul | 1 Juli 2021

Snel, fijn en duidelijk.. zelfs na een lange tijd elkaar niet te hebben gesproken.

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Mehmet | 29 Juni 2021

Annette is geduldig duidelijk en brengt rust. Goed consult zoals ik al eerder had van haar. Nu de toekomst beleven en geloven in wat gaat komen. Dank je wel xx

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Kirsten | 28 Juni 2021

Fijn eerste gesprek gehad. Was veel te kort maar helaas waren we nog diep in gesprek toen mijn tijd op was. Wilde je bedanken voor je woorden. Ik zal vertrouwen hebben. En ik kom snel weer terug. Tot snel je bent een schat. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Kathleen | 28 Juni 2021

Ik heb even mij gevoel kunnen uiten En wat ik heb gedaan een bevestiging kunnen krijgen

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Kirsten | 27 Juni 2021

Dankjewel lieverd voor je gesprek. Ik kon je nog net bedenken. Ik ga doen wat ik moet doen. Hopelijk geeft hem dat inzicht. Zo niet is het jammer voor hem. Je hoort me snel liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Carola | 27 Juni 2021

Lieve Laura, wat was het weer een enorm fijn gesprek! Het heeft me ontzettend goed gedaan, wat mijn gidsen door mochten geven, de healing die ik sterk voelde, jou lieve woorden, het privé bericht achteraf. Onwijs dankbaar voor jou hulp en echt een nieuwe favor

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Caroline | 27 Juni 2021

Zeer aardige man! Goede duidelijke andwoorden, was een aangenaam gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Sandra | 27 Juni 2021

Renée heeft mij o.a. geholpen met manifesteren. Dat heeft geholpen. Wat voor mij heel belangrijk was is afgelopen week uitgekomen! Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Ralph | 26 Juni 2021

Fijn gesprek gehad. En goede inzichten. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Sharda

Medium Sharda
Nadja | 25 Juni 2021

Sharda heeft me goeie inzichten gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Sharda Start chat met Sharda
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Adela | 24 Juni 2021

Is mijn eerste x vond het goed 😊

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Iris | 23 Juni 2021

Het heeft me geholpen om me meteen te helpen met het probleem waar ik me zat. Heel fijn. Het heeft me geholpen om weer beter contact met mezelf te maken, rust te geven.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Tania | 23 Juni 2021

Vlugge accurate antwoorden.. dat is wel fijn...vooral omdat Astrid vlug antwoird geeft. Heeft mij weer inzicht gegeven en een andere klare kijk

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Naval

Medium Naval
Margot | 19 Juni 2021

Ontzettend bedankt Naval🙏🏻🤗 ik had helaas geen credits meer maar ik heb vertrouwen in mijn toekomst. Hoe je de band met deze man beschreef, zo voel ik t ook, zo kloppend, zonder info vooraf!☺️ Ik kom zeker bij je terug! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Sofie | 18 Juni 2021

Zeer goede en duidelijke reading,toppertje

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Gina | 18 Juni 2021

Heel goed consult. Helder en duidelijk. Had in alles gelijk.. wat ze niet kon weten. 🙏🏽✨ zeker een aanrader!! Tot gauw

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Gianna

Medium Gianna
Gwenny | 9 Juni 2021

Ze gaf duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Gianna Start chat met Gianna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Ha | 8 Juni 2021

Toch antwoorden gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Marianka | 2 Juni 2021

Heeft me even weer op weg geholpen naar volhouden. En denk aan wat je wilt bereiken. Zie het voor je. Het komt goed. Net wat ik nodig had. Even weer een steuntje in de rug.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Elke | 1 Juni 2021

Jolanda is een zeer goed medium. Ze komt ook met zaken zonder dat je iets moet zeggen. Ze ziet heel veel in de kaarten. Ze is duidelijk en met gevoel. Een echte aanrader! ❤✅ benieuwd nog naar het tweede ding 🤔

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Fiona

Medium Fiona
Ellen | 26 Mei 2021

Oohh ... Wat een fijne reading. Had niet door dat de credits op waren. Dank u wel Fiona. Wat ben jij goed zeg.. ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Fiona Start chat met Fiona
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Mark | 26 Mei 2021

Heel empatisch en heel lief. Ze beschreef mensen zonder bijkomende uitleg. Heel goed medium.

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Ellen | 24 Mei 2021

Fijn gesprek met veel info

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 172 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Patricia | 21 Mei 2021

Fijn gesprek gehad met goede tips. De tijd was helaas al om maar alsnog bedankt Chloe!!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Loulou

Medium Loulou
Janneke | 20 Mei 2021

Hè jammer dat mijn credits op zijn. Wat een ontzettend fijn gesprek. Ik weet nu wat we moeten doen en we gaan doorpakken. Lief mooi mens dank je wel. Jij bent zeer waardevol

Bekijk alle beoordelingen van Loulou Start chat met Loulou
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Meggy

Medium Meggy
Pascale | 19 Mei 2021

Geweldige dame

Bekijk alle beoordelingen van Meggy Start chat met Meggy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Barend | 16 Mei 2021

Duidelijk en helder. Jammer dat mijn tijd/credits op waren.

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Hennie | 13 Mei 2021

Jeannette is een schatje

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Christian | 10 Mei 2021

Heel duidelijke antwoorden zeker een aanrader . Top Giovanna xxx

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Brenda | 6 Mei 2021

Helder, eerlijk, open, snel en spiritueel advies ontvangen! Heel goed gevoel over Jacqueline!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mara

Medium Mara
Kirsten | 30 April 2021

Dankjewel voor het gesprek. Ik kon niet meer reageren. Ik geef het nog even tijd. Hopelijk op een goede afloop. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Kirsten | 20 April 2021

Super fijn gesprek gehad. Een bijzondere situatie waar ik in zit. Ik hoop dat je gelijk heb over de dingen die je voelde op dat moment. Ik laat je weten hoe het ging. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Lua

Medium Lua
Rina | 6 April 2021

het was een super fijne chat gesprek. ben blij met wat zij allemaal vertelde. ik ga met haar adviezen zeker aan de slag. dank je wel Lua !!!

Bekijk alle beoordelingen van Lua Start chat met Lua
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Sharina | 31 Maart 2021

Aardige vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Soraya | 20 Februari 2021

Wauw! Hele mooie nieuwe inzichten gehad door Denise. Ze weet alles heel mooi en neutraal over te brengen. Alles resoneert❤️ Top!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Brigitte

Medium Brigitte
Denise | 20 Februari 2021

Mooi consult Brigitte! Dankjewel❤

Bekijk alle beoordelingen van Brigitte Start chat met Brigitte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Behia | 2 November 2020

Heel goed, wist alles goed te zien. Klopte ook, en typte vlot... Heerlijk mens

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top