Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

28204 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Ann

Medium Ann
Linda | 15 Oktober 2021

Dag ann. Nog bedankt voor van de week. Ik hoop zo dat je het aan het goede eind hebt. Hij is dit weekend weer op date met haar. Dat doet pijn. Hopelijk beseft hij dat dat niet is wat hij zoekt. Bedankt voor je steun x linda

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Anne | 15 Oktober 2021

Dankjewel Iris Nova! Ik kon je niet meer bedanken, doordat de tijd al om was, dus bij deze 😀. Je hebt een bijzonder inzicht. Dank je ❤

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 236 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Laila | 15 Oktober 2021

bedankt voor je snelle reactie ❤

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 483 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Patricia | 15 Oktober 2021

Dank je wel Rianna! Nogmaals bedankt voor het mooie gesprek. Ik ben benieuwd waar het heen gaat, maar ik wil hoopvol zijn dat het een goede afloop gaat hebben. Je hebt me iig veel duidelijkheid gegeven over het hoe en waarom.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Caroline | 15 Oktober 2021

Kan zo fijn met jou praten, heel blij mee. Ziet alles goed. Toppie xxx

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Chantal | 15 Oktober 2021

Ik kan uren met je kletsen, thanks voor de helderheid en bevestigingen😘

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 323 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Margot | 15 Oktober 2021

Lieve Sabine, Dank je wel voor je steun! Je treffende readings. Je blijft bij wat je ziet☺️🙏 ik houd vertrouwen. Wat lief dat je me nog een privéberichtje stuurde. Deed me goed😘 hij appte me nog. T zit wel goed! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 625 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Nathalie | 15 Oktober 2021

Haar voorspellingen zijn al vaker uitgekomen❤️ Hoop dar dit ook uit komt . Super bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 172 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Krista | 15 Oktober 2021

Heel goed, ze heeft veel aangevoeld en zat juist, heel lieve vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Dorthe | 15 Oktober 2021

Dankjewel editha vandaag verdrietige dag hij zit ook in mijn hart, hoop dat we snel samen mogen komen kim en ik.... Ik wil zo mijn gerechtigheid terug en hier zal ik voor bidden xxx liefs mij

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Janus | 15 Oktober 2021

Je bent echt heel goed hoor topper

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Margot | 15 Oktober 2021

Dank je wel Max! Je bent geweldig in wat je door krijgt. Zo treffend! Ik hoop dat we de kans krijgen dat hij uit zijn angsten komt door meer af te spreken en meer contact te mogen hebben. Wellicht zou een healing hiervoor bij hem kunnen helpen. Ik ben je dankbaar voo

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 296 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Mieke | 15 Oktober 2021

Positief om te weten dat ik toch op de goeie weg ben, en de raad die je gaf, top.....alsook hetgeen je vertelde over mijn zoon zit je er recht op...dank je

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Nvt | 15 Oktober 2021

Lieve engel, vannacht was het weer raak. Je had gelijk, wederom een droom hahahah! Gelijk opgeschreven. Meneer kwam gezellig winkelen, ouders en zus kwamen ook nog voor en hij vond het niet leuk dat ik nog een andere afspraak had met een vriendin wahahahah 🤣🤣

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 941 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Lenny | 15 Oktober 2021

Je hebt mij super duidelijk geholpen en ik ben benieuwd wat mij in 2022 op mijn pad komt . Bedankt voor je hulp en helaas konden we het gesprek niet afmaken de credit was op 😊😔

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Shalinie | 15 Oktober 2021

Fijn advies gehad van Helga, waar ik echt wat aan heb. Ze geeft inzicht vanaf een ander perspectief.

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Brenda | 15 Oktober 2021

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Patricia | 15 Oktober 2021

Heeft mijn vermoedens bevestigd en ben zeer content met wat ik nu weet. Ga er zeker iets mee doen op een positieve manier. Dank je wel Deborah. Veel liefs, Patricia 😘

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Markus

Medium Markus
Monique | 14 Oktober 2021

Thnx Marcus, was een zeer goed en ook heel leuk gesprek. Ik laat je weten of we het goed hadden ❤

Bekijk alle beoordelingen van Markus Start chat met Markus
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lianne | 14 Oktober 2021

Wat een fijn gesprek en wat ben je lief Je bevestigde alles! Ik moet geduld hebben Het was zo fijn om te horen dat ie vaak aan me denkt en dat t goed gaat komen Ben zo blij! Ik hou vol!! Dank je wel lieverd!!

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Sandra | 14 Oktober 2021

Het voelde wel vertrouwd aan

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Jenny | 14 Oktober 2021

Hey marina..je gaf me weer vertrouwen en moed dat t allem goedkomt...bedankt werr Lieverd !! Xx kun je nog n PB sturen wann ie Weer op bezoek komt.. Lieve grtjes JEN 😇😘

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Teunie | 14 Oktober 2021

Mijn dag kan niet meer stuk dankje wel lieve dave dikke kuss

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 526 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Annie | 14 Oktober 2021

hoop dat het mag uitkomen dan zal ik zeker nog eens met ferry gaan chatten is voor iedereen aanbevolen voel mij goed bij hem heb veel met ferry gechat zeker doe

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 227 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Anoniem | 14 Oktober 2021

Enorm.bedankt lieve Izabela, u bent echt de beste, u beschrijft alles zo helder en duidelijk ik ben nu zo.blij dankzij u♡♡ love you engeltje♡♡ x se Ps. Ik.zou het top vinden om pb te ontvangen over Z. Dit jaar nog familiebezoek? Enorm bedankt liefsteeeee Lief

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Allard

Medium Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Nele | 14 Oktober 2021

Katy legt alles zeer helder uit! Mooi om in reflectie te gaan telkens met haar. Dankjewel ook om de kaarten te duiden, is inderdaad nogal complex. Ik kom wel nog een keer bij de chat om te verdiepen. Veel liefs, Nele

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Elles | 14 Oktober 2021

Super lief gesprek en voelde het heel goed aan, ik kan er weer even tegen aan dankje wel lieve ilja

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
L | 14 Oktober 2021

Zeker van haar zaak, dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 260 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Stephanie | 14 Oktober 2021

Kon Correcte en gerichte info geven! Eerlijk en begripvol. Kon duidelijk aangeven wat de situatie in hield en hoe ik het moest bekijken. Ben hier erg tevreden over. Toppertje!!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Hille | 14 Oktober 2021

Rust gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Merel | 14 Oktober 2021

Ze had contantact met mijn overleden ex en het was mooi💖

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Alexandra | 13 Oktober 2021

Gelijk to the point. Geen extra rek vragen. Kort gesprek en er is alles gezegd wat ik wilde weten over mijn vraag.Ook heel erg begripvol. Dankjewel Pascale👋🌹🌼🌸🌷🌺

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Kathy | 13 Oktober 2021

oprecht authentiek, empathisch, betrokken houding, ondersteunend in het gesprek. Motiverend gesprek , doch ook realistisch. Optimaal.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Rowana

Medium Rowana
Laura | 13 Oktober 2021

Was een bijzonder gesprek! Zag dingen die ze niet kon weten. Dankjewel Rowena😊

Bekijk alle beoordelingen van Rowana Start chat met Rowana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Astrid | 13 Oktober 2021

Ik vertelde Gea al dat ze bijzonder goed is. Alles komt uit wat ze zegt. Echt een aanrader. Typt heel snel, ze is kundig en nogeens een lieverd. Waar vind je dat nog! 👍🏻👍🏻👍🏻 Super bedankt Gea

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Simone | 13 Oktober 2021

Bedankt Michelle telefoon viel uit . Dank voor de geruststelling

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Ester

Medium Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 281 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Rita | 13 Oktober 2021

lieve vrouw ,eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 208 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Esme | 13 Oktober 2021

Dankjewel weer voor je eerlijkheid en positiviteit. Het was weer fijn je te spreken ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 253 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
Dirkje | 13 Oktober 2021

Lieve Rachella, wat leuk om je te spreken, je hebt me hele mooie inzichten gegeven en ik kom zeker nog een keer bij je terug! Veel liefs en nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Diana | 13 Oktober 2021

Fiore is one of the best! Het voelt erg fijn de bevestiging te krijgen van haar. Ze is super lief. Bedankt weer lieve Fiore xxx

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 172 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Patricia | 13 Oktober 2021

Yve is recht door zee en draait er niet omheen. Lieve dame!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 587 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Roos | 13 Oktober 2021

Ze heeft geholpen door op een heldere manier mijn vragen te beantwoorden, zonder oordeel en ook durft om mijn eigen schaduwkanten te benoemen. Dank je wel Dirkje! Jammer dat er niet even een soort van seintje komt dat de tijd om is en dat ik even gedag kan zeggen teg

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Bram

Medium Bram
S. | 13 Oktober 2021

Je hebt gelijk kan ik bevestigen. Praktisch ook. Zo voel ik het ook. Dankjewel voor het kijken!

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Anjo | 13 Oktober 2021

Naomi is een bijzondere vrouw die een enorme positieve uitstraling heeft. Ik had niets gezegd en toch zei ze mijn gedachten zelfs in mijn eigen woorden. Heel bijzonder. Ik kan Naomi aanraden. Een lieve vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Saniya

Medium Saniya
Johanna | 13 Oktober 2021

Dankjewel lieverd" ❤❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Saniya Start chat met Saniya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Heleen | 13 Oktober 2021

Dankjewel lieve lieve lieve Tanja

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Eva | 12 Oktober 2021

Dankjewel Trudy voor je eerlijkheid en lieve woorden!!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Renske | 12 Oktober 2021

wát een lieve en leuke meid!!! 😘 Heel treffend over de situatie en gooit er een flinke dosis humor op los waar dat kan. Heerlijk ❣️ Dankjewel Angel!!!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 145 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Anoniem | 12 Oktober 2021

Echt alles had je weer goed lieverd!!!! En echt wat heb ik gelachen met je, heb er gewoon buikpijn van😂😂 jij bent echt mijn topper die het altijd juist heeft❤😘

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Astrid | 12 Oktober 2021

Anissa is zeer goed! Altijd fijn haar te spreken. Komt ook uit! Ze weet dat het goed komt en ik voel dat eigenlijk ook wel! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Annick | 12 Oktober 2021

Onur mijn tijd was op ,bedankt voor de steun ,maar heeft niets opgeleverd. Ik ga proberen hem te plaatsen. Maar voor mij is het duidelijk dat ik hem kwijt ben ondanks je voorspelling.Je was er altijd rechtop ,deze keer jammer genoeg niet . Toch veel succes verder

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Vivian | 12 Oktober 2021

Duidelijk en kijk in de toekomst! Dat willen we weten

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Leila | 12 Oktober 2021

Emily, oh Emily. Lieve schat. You are gifted. Jij zit altijd goed. En trouwens toen je de vrouw op de foto beschreef moest ik de hele tijd aan Arezoo denken alsof zij evenbeelden zijn. Omg!!! Hij kiest zijn soort uit. Ik weet dat is zijn karma voor alles wat hij met

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Joyce | 12 Oktober 2021

Lieve Maureen, ik wil je heel erg bedanken voor je mooie gedicht. Dat heb je goed aangevoeld. Het is precies zoals het is, en dat geldt voor heel veel mensen. Ik heb mijn pijn geaccepteerd en daardoor mijn hart weten te openen. Helaas kan ik dat niet voor anderen doe

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 185 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Kia | 12 Oktober 2021

Jacqueline is super goed! Ze typt snel, ze is lief en alles wat ze zei klopt gewoon. Aan te raden!!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Ankie

Medium Ankie
Nadia | 12 Oktober 2021

Wat een topvrouw , met sowiezo een absoluut groot warm hart . Niet alleen de juiste woorden , gewoon eerlijk , oprecht , liefdevol en warme Reading . Dankjewel voor deze superfijne ervaring met jou …❤️ Ik kan je niet genoeg bedanken .

Bekijk alle beoordelingen van Ankie Start chat met Ankie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Hannie | 12 Oktober 2021

Netjes geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Simone | 12 Oktober 2021

Heel fijn! Ze voelde het precies goed aan… spiegelde me waar ik kon kan hier echt mee verder!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Liane

Medium Liane
N | 12 Oktober 2021

Veel informatie en mooie inzichten!Geeft me weer een boost om verder te gaan

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Francine | 12 Oktober 2021

Zeer goed. Heeft me een correct en goed inzicht in de situatie gegeven. Het helpt veel en voel ook een grote opluchting ....dus thx.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Monique | 12 Oktober 2021

In een hele korte tijd heb je me toch wat rust gegegeven en ik wacht geduldig en vraag de engelen on hulp dank je wel lieverd

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Norah | 11 Oktober 2021

Altijd heel lieve en duidelijke chats met Mandy. 1 van haar voorspellingen is reeds uitgekomen, ze heeft het gedetailleerd voorspeld en klopt helemaal. Over een andere voorspelling die nog niet is uitgekomen, voel ik zelf ook wel aan dat het die richting uit gaat dus

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 187 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Nancy | 11 Oktober 2021

Siebe geeft snel en uitgebreid antwoorden. De tijd zal leren of haar voorspellingen uit gaan komen.

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Stella | 11 Oktober 2021

Heel accuraat , super lief ! Aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Wendy | 11 Oktober 2021

Lieve Cindy.. dankuwel om me gerust te stellen.. hoop zo dat je gelijk hebt.. in voel gewoon dat d en ik samen horen. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 199 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Gill | 11 Oktober 2021

Vlot gesprek, duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 226 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Dirk | 11 Oktober 2021

Het was een beetje een geruststelling...maar is afwachten of dit de waarheid is en dat alles terug goed zal komen en wanneer.

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 217 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Karin | 11 Oktober 2021

Ik heb een heel fijn gesprek met Rika gehad.👌

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 167 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Patricia | 11 Oktober 2021

Wow, dank je Krista. Ik moet ons gesprek even op me in laten werken. Je hebt me verteld wat ik diep van binnen wel voel. Het blijft soms een beetje moeilijk te bevatten allemaal. Maar je gaf me een steuntje in de rug.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Doré

Medium Doré
Esther | 11 Oktober 2021

Warme en liefdevolle hulp. Echt een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Patricia | 11 Oktober 2021

Wat een ontzettend lieve dame! Niet alleen heeft ze een kaart voor me gelegd, maar ze voelde mij ook goed aan. En daar haakte ze op in met goed advies en op een heel liefdevolle manier. Ik vond dit gesprek met Monique een heel fijne ervaring.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Eelco

Medium Eelco
Eef | 11 Oktober 2021

Heel lief persoon, ik denk dat hij t wel goed heeft, ik vertrouw er op, ik laat t je weten Eelco!

Bekijk alle beoordelingen van Eelco Start chat met Eelco
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Ferminia | 11 Oktober 2021

Ik had simone voor het eerste keer gesproken ze kon heel.goed de situatie en persoon omschrijven .ik vind het knap hoe ze het wist zonder dat ik het zelf verteld had. Dank u.wel.voor u hulp en fijn u even gesproken te hebben tot gauw

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Anoniem | 11 Oktober 2021

Lieve Emily wat ben jij goed zeg!!! Alles wat je door kreeg klopte gewoon!!! Ben er nog stil van!!! Het was net of de persoon waar het over ging naast je zat en alles door gaf😊 ik kom zeer zeker nog bij je terug!!! Heel veel liefs en een dikke❤😘

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
V | 11 Oktober 2021

Nanda super bedankt echt super blij 🙃 toppertje duizend sterren 🌟 waard

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Dries | 11 Oktober 2021

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
San | 11 Oktober 2021

Dank je wel Kitty! Een beetje veel zo op de vroege morgen. Maar ik wist het even niet meer. Gelukkig was jij er! Ik ga je tips zeker opvolgen. Fijne dag lief! 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Nvt | 10 Oktober 2021

Lieve meid, typt vlot en geeft duidelijke informatie dat je kan plaatsen. Erg fijn hoop nog te horen middels na bericht van je over het laatste. Ze is zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Michelle | 10 Oktober 2021

Desi is altijd vrolijk en vertelt precies wat ze ziet. Mooi mens.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Myrthe

Medium Myrthe
Aileen | 10 Oktober 2021

Myrthe geeft een eerlijke en goede uitleg bij wat ze voelt en ziet! Ik krijg hierdoor meer inzicht over mijn vraag en weet hoe ik dit verder kan aanpakken! Bedankt Myrthe ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Myrthe Start chat met Myrthe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Dorith | 10 Oktober 2021

To the point en zeer inzichtelijk, dank voor je oprechte adviezen!!

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Dewi | 10 Oktober 2021

Ik ben veilig thuis! Dankjewel voor alles simone🥰

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Carina

Medium Carina
Mellany | 10 Oktober 2021

Dank je wel voor dit gesprek, dit geef me wat rust dat ik even tijd aan mijzelf kan besteden en tot rust kan komen. Ik kom zeker nog een keer terug! ❤️🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Carina Start chat met Carina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



José

Medium José
Sylvia | 10 Oktober 2021

accuraat en zeker duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Jeannette | 10 Oktober 2021

Het consult heeft mij wat gerust gesteld, mijn dank

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 167 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Nvt | 10 Oktober 2021

Super bedankt weer voor de mooie inzichten! Ik kijk er enorm naar uit! :) nogmaals bedankt en tot een volgende keer! Hartelijke groetjes!

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Maureen | 10 Oktober 2021

Echt een heel fijn en duidelijk gesprek gehad met Elles met een goed advies waar ik iets mee kan! Elles je bent echt heel lief en grappig in je communicatie en ik ga je over een paar maanden vertellen hoe het is gelopen 🌺

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Wouter | 10 Oktober 2021

Dankjewel Armando! Je leest de kaarten goed en de antwoorden zijn zuiver.

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Yvonne | 10 Oktober 2021

Thanks weer Chloe. Altijd fijn..Helaas was onze chat kort. Je was nog aan het typen. Ik heb erop een review gestuurd die niet aangekomen is. Ik probeer nu nog een keer. 😊 Je zou mij je bereikbaarheid toesturen en ik ben benieuwd wat je nog typte

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Wouter | 10 Oktober 2021

Claudia, typt snel en geeft het gevoel dat ze weet wat ze zegt. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Shana | 9 Oktober 2021

Ik chat bij je voor een lange tijd. Jij, je gevoel en de kaarten hebben toch gelijk! Laatst ook weer zoals ik je net zei ! Ook andere chats die ik terug las kloppen. Dankje!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 170 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Terence | 9 Oktober 2021

Aardig behulpzaam heeft me bepaalde inzichten gegeven en me op me gemak gesteld fijne chat

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Astrid | 9 Oktober 2021

Dank je ...je hebt me wat gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 301 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Wouter | 9 Oktober 2021

Dankjewel voor weer een fijn gesprek Lisandra! Tot de volgende. :)

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Dorien | 9 Oktober 2021

Antwoord op mijn vragen💖

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Sher | 8 Oktober 2021

Hi Nancy, dankjewel voor je Reading. Je had mijn soort baan en de energie op mijn werkvloer heel goed aangevoeld. Ik heb er nu meer vertrouwen in gekregen. Ik zal ook proberen niet teveel verantwoordelijkheden op mij nemen🤗

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
M | 8 Oktober 2021

Inzichten met humor! Love it! X

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Renske | 8 Oktober 2021

meteen heel treffend over de spelende situatie! Prettig gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Kirsten

Medium Kirsten
Wouter | 8 Oktober 2021

Dankjewel Kirsten. Fijn gesprek en goeie tips. En je typt lekker snel en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Kirsten Start chat met Kirsten
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 446 beoordelingen



Jim

Medium Jim
Kati | 8 Oktober 2021

Bedankt Jim, spot on! Blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Jim Start chat met Jim
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
San | 7 Oktober 2021

Lieve Saskia heeft me super goed geholpen. Ben meteen aan de slag gegaan met de tips die ze me gegeven heeft. Een ware eye-opener! Bedankt Saskia en tot snel! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Sharon | 7 Oktober 2021

Weet waar ze over praat, super!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Annie | 6 Oktober 2021

heel mooi gesprek gehad en nu maar hopen dat het uitkomt dan hoort Carolina zeker nog van mij wens haar mooie avond

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Tine | 6 Oktober 2021

Was een fijn gesprek. Heeft me goed geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Kaiya | 6 Oktober 2021

Heldere en duidelijke antwoorden. Mijn vermoedens zijn bevestigd. Prettig gesprek, en ze typte ook heel vlot!

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Liset

Medium Liset
M | 6 Oktober 2021

TOP!! Liset is empathisch, liefdevol en eerlijk in antwoorden. Wat ze verteld klopt! Ik vind het altijd fijn dat de processen inzichtelijk worden gemaakt door Liset, waardoor ik begrijp wat er gebeurd, en waarom. Dat vind ik erg waardevol!

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 219 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Laila | 5 Oktober 2021

bedankt mijn eerste chat met sebastiaan het klopt wat hij zegt. Voelde veel eerlijkheid. Thanks ❤

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



René

Medium René
Petra | 5 Oktober 2021

Het was een heel verhelderend, maar ook een heel erg fijn gesprek. Het gesprek kreeg wel een andere wending dan dat ik in de eerste instantie bedacht had maar het was alleen maar ten goede van mijzelf. Hij heeft de spreekwoordelijke spijker goed op zijn kop geslagen.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Hoang | 4 Oktober 2021

Ze heeft me heel goed en eerlijk geholpen. Fijn om haar gesproken te hebben. Ik voel me nu al wat beter wat ze allemaal heeft gezegt.

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 148 beoordelingen



May

Medium May
Janus | 4 Oktober 2021

Topper voelt dingen heel goed aan

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Brenda | 4 Oktober 2021

Dank je wel voor ge goede raad

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Katinka | 4 Oktober 2021

Dank je wel lieve Lys🙏🏻😊❤️ (Aanrader mensen, dit is een topper)

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 433 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Marianne | 4 Oktober 2021

Mooi gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 511 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Miranda | 3 Oktober 2021

Echt super goed deze vrouw vriendelijke en duidelijk weet het heel goed

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Em | 3 Oktober 2021

Anita vond ik zeker goed. Had een fijne gesprek gehad en was erg lief. Heb antwoorden gehad die ik wilde weten

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Rachel

Medium Rachel
Kim | 3 Oktober 2021

Dankje Rachel! Het was een fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Rachel Start chat met Rachel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Kim | 3 Oktober 2021

Yeah Maja is een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Kim | 3 Oktober 2021

Dankjewel Yvette! Het was een fijn gesprek! Fijne dag nog.

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
N | 3 Oktober 2021

Dank je wel lieverd voor je steun is wel zwaar dit proces.maar je blijf bij in wat je ziet en dat is dat het wel komt.ik hoop dat ik nog je privé bericht mag krijgen.🤗veel liefst van mij 💋💋

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Naval

Medium Naval
Ellen | 3 Oktober 2021

Naval is een bijzonder medium. Meermaals zoek ik haar op omdat ik weet dat ze het steeds bij het rechte eind heeft. Ze weet veel zonder dat je een hele vragenlijst moet beantwoorden. Tijd was weer snel om. Dus langs deze weg... Dank u wel lieve Naval

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Ellen | 2 Oktober 2021

Dank u wel lieve Mandy Dankzij een reading met jou heb ik antwoorden. Dit geeft rust Jammer dat de credits zo snel op gaan. Ik kon nog wel even doordoen. Lief je privé berichtje. Ik kom nog eens bij jou want ik vind je een goed medium

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Natasha

Medium Natasha
Pascal | 1 Oktober 2021

Heel correcte informatie. Een complexe liefdesrelatie en heb niet veel info moeten geven. Ook haar invoelen op wat universum als advies heeft was mooi met zelfs een heel persoonlijke boodschap voor mezelf

Bekijk alle beoordelingen van Natasha Start chat met Natasha
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Miriam | 1 Oktober 2021

Corrie is een liefdevol persoon , ze reageert snel en correct , slaat de spijker meteen op zijn kop, het was een kort gesprek ,maar ik heb er heel zeker iets aan , en kan met een goed gevoel het weekend in .... Dank je wel corrie ... Liefs miriam 💞

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Anjo | 1 Oktober 2021

Marja is duidelijk maar ook meevoelend. Een topper. We gaan elkaar zeker weer spreken.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Kim | 1 Oktober 2021

Aangename communicatie en voelt goed de situaties aan. Dankjewel voor het aangename en bevestigende gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Dagmar | 30 September 2021

Chantal gaf goede en direct inzichten en een bevestiging wat ik moet doen. Deed me inzien voor mezelf op te komen.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Marleen | 30 September 2021

Angie is helder en geduldig. Ze kon me vrij snel navigeren door de spinnenwebben in mijn hoofd. De toekomst ziet er nu veel mooier uit

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 275 beoordelingen



Sara

Medium Sara
T | 30 September 2021

Heel fijn gesprek met Sara gehad. Zoveel mooie tips gekregen. Zij is heel lief en verdiept zich in je. Van harte bedankt Sara :) :)

Bekijk alle beoordelingen van Sara Start chat met Sara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Petra | 30 September 2021

Ik heb een fijn en verhelderend gesprek gehad met Niruyan.

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Anoniem | 30 September 2021

Lieve Josi dankjewel voor u liefdevol en warm gesprek!! Wat bent u een lieve vrouw en wat voelde u alles goed aan❤ ik hoop dat u voorspellingen uit mogen komen!! Heel veel liefs en tot snel😘

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
Dirk | 29 September 2021

Een goudhaantje houden die!

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Pascal | 28 September 2021

Goed hoor. Zonder meer. Voelt goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Diana | 27 September 2021

Topper!! De spijker werd op zijn kop geslagen! Laat alles even op me in werken maar kom zeer zeker terug.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Liliane | 27 September 2021

Dank je wel voor de steun ik kom zeker nog bij je terug je bent geweldig

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Simone | 26 September 2021

Ik had helaas niet veel credits maar moest ze gewoon aan romy besteden, terwijl ze sprak kreeg ik een berichtje van hem heel fijn en toevallig.. Romy vindt ik een aanrader mensen!

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Nadia | 26 September 2021

Dankjewel voor de fijne babbel 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Christel | 26 September 2021

Fantastisch.. heeft mij zeer veel inzichten gegeven.. de vinger even op de wond gelegd.. maar was wel nodig .. dank u Richard voor dit verhelderend gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
S.isenia | 26 September 2021

Heel fijn gesprek gehad en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Heleen | 25 September 2021

Heeft veel duidelijkheid gegeven, dankjewel 🧡

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Marie Claire | 25 September 2021

Sandra heeft mij issues aangegeven die ik ook wel zo aanvoelde en die ik zodoende bevestigd zag. Ze heeft mij ook hieromtrent een toekomstig perspectief geschetst waarin ik mij momenteel kan vinden. Ik kon haar helaas weinig inlichtingen verschaffen want anders kon z

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Anouchka | 24 September 2021

Mijn vertrouwen vergroot want alles in de chat klopt met de realiteit.

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Mandy | 23 September 2021

Je bent geweldig!❤️

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Inge | 23 September 2021

Fijn gesprek dankje

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Ellen | 21 September 2021

Dank u wel lieve Laura♥️

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Mandy | 20 September 2021

Ik heb Wijbrigje niet heel lang gesproken maar ik vond haar erg vriendelijk en zorgvuldig in hoe ze zich uitdrukt. Totaal niet a plomb wat sommige andere wel doen. Verder lijkt ze zaken heel goed in te schatten. Fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Natascha | 19 September 2021

Wat een lieve, oprechte dame! Ik kom zeker nog bij je terug xx

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Peggy | 17 September 2021

Duidelijke verwoording, heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Rob | 16 September 2021

Thanks again. Lerende iedere dag.

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Melissa | 16 September 2021

Hoi Romy, bedankt voor je berichtje. Ben je toevallig nog vandaag online? Heb ook sms alert ingesteld :) Liefs M.

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Anna | 15 September 2021

Heeft mij fijn geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Manon | 15 September 2021

Hoiii Miranda, ik wil je nog even bedanken voor het gesprek en priveberichtje van gisteren ! Dank voor het gesprek en we zullen zien 🙏🏽

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Yvonne | 14 September 2021

Wauwww, je wist exact te omschrijven wat er gaande was. Je bevestigde mijn gevoel! Ik hoop dat er snel weer contact komt, al weet ik dat tijd lastig is. Je staat zeker onder mijn favorieten! 💗

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Helen | 14 September 2021

Fijn gesprek! Geeft moed

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Toontje | 13 September 2021

ilse is goed lieve vrouw fijn gesprek en zit vaak heel goed en stelt je gerust met alles groetjes toon

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 170 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Marrie | 13 September 2021

Echt heel fijn gesprek gehad dank je wel voor je inzicht

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Elisa | 12 September 2021

Ingrid helpt me zaken in te zien. En de reden waarvoor dingen gebeuren. Dat is fijn. Daardoor houdt ik hoop op mijn toekomst

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Veerle | 11 September 2021

Rindhoe, jij weet het gewoon! Wat er is. Waarom het zo is. Wat er zal volgen. Zeer duidelijk allemaal. ❤

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Daniëlle

Medium Daniëlle
Anastasia | 11 September 2021

Wauw! Ik heb nog nooit zo een goed gesprek gehad als met haar.. Ze heeft me veel inzichten gegeven in het nu, ook wat de lessen zijn en het is zeer kloppend. Ze luistert enorm goed en typt enorm snel terug (ook belangrijk haha). Door dit gesprek weet ik nu goed hoe i

Bekijk alle beoordelingen van Daniëlle Start chat met Daniëlle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Rosa | 11 September 2021

V9nd het zo'n fijn gesprek. Heel verhelderend en duidelijk. Bedankt Annemiek

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Christian | 8 September 2021

Mario weet alles goed aan te voelen zonder ik veel hoef te zeggen. Kom zeker bij je terug 👍

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Margot | 8 September 2021

Had gelijk een heel goed gevoel bij je Henny! Wat een mooie reading en zo kloppend over de personen waarover we spraken!🙏😃 ik vertrouw op de toekomst met mijn grote liefde🥰🤗 ik kom zeker nog es bij je terug! Dank je wel🙏🙏🤗

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Mara

Medium Mara
Nancy | 8 September 2021

Mara wist direct waarover ik het had echt een duidelijk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Malou | 7 September 2021

Onwijs fijn gesprek gehad en antwoorden waarmee ik verder kan! Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Sher | 7 September 2021

Hai Karen, Ik wilde je nog bedanken voor je goede raad maar toen werd de verbinden verbroken. Dank je wel. Ik weet nu wat ik ermee aan moet en hoe ik me moet opstellen. Tot snel lieve Karen🤗😘

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Rosita

Medium Rosita
Tinne | 4 September 2021

Oprechte, lieve dame. Rosita krijgt veel door en voelt een situatie goed aan. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Rosita Start chat met Rosita
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur
Christian | 2 September 2021

Zeer lieve en aangename dame . Legt de puntjes op de i , zeer duidelijk . Kom zeker bij je terug alvast bedankt Anne -fleur

Bekijk alle beoordelingen van Anne-Fleur Start chat met Anne-Fleur
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Ellen | 31 Augustus 2021

Er heel fijn gesprek en veel info

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Annelies | 30 Augustus 2021

Bevestiging van mijn gevoel. Duidelijke antwoorden. Altijd blij om met Ellie gesproken te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 173 beoordelingen



Btissame

Medium Btissame
Laila | 29 Augustus 2021

was duidelijk klopte ook wat ze zei thanks

Bekijk alle beoordelingen van Btissame Start chat met Btissame
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Ellen | 28 Augustus 2021

Dank u wel Je bent een favotopper tje♥️

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Anoniem | 26 Augustus 2021

Wauw wat is Willem goed. Heel fijn om met hem te praten. Je voelt gelijk vertrouwd. Bedankt Willem voor het goede gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Christian | 25 Augustus 2021

Heel lieve dame , heel duidelijke antwoorden , kon ook zich inleven op de situatie. Heel mooi hoe ze dat doet , kol zeker terug xxxx

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Janneke | 24 Augustus 2021

Dank je wel Petra voor jou eerlijkheid. Heel fijn om een oprecht medium te spreken. Zeker tot ziens. Veel liefs voor jou

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Vicky

Medium Vicky
Ellen | 19 Augustus 2021

Dag Vicky Oh wat ben ik blij dat ik voor jou gekozen heb. Wat een eerlijk en n bijzonder consult! Je zat helemaal goed en je begreep zo goed het mooie in mijn relatie maar ook de pijnpunten. Daarom dat ik antwoorden vind bij jou. Ik zou nog willen bijkopen om verder

Bekijk alle beoordelingen van Vicky Start chat met Vicky
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Ilse | 9 Augustus 2021

Heel fijne dame en gesprek. ❤❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Nele | 6 Augustus 2021

Oh dankjewel Nynke, het liep abrupt even af ons gesprekje. Wou je nog danken! Ben helemaal mee met de energie en hoe het levelt... Heb even weer in mijn eigen kracht te komen voel ik. Je bent zo'n mooie ziel! Tot gauw een keertje. Liefs, Nele xx

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Rima

Medium Rima
Dianne | 4 Augustus 2021

In 1 woord wauw wat een fijne lieve vrouw. Ze ziet alles zo goed en ik ben blij dat mn gevoel ook goed zit😍 Nog even geduld voordat de ware op mn pad gaat komen maar geduld word beloond Nogmaals bedankt 😍😘

Bekijk alle beoordelingen van Rima Start chat met Rima
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Frieda | 31 Juli 2021

NEEEE! ik druk op de verkeerde knop maar voor ik terug was was je al in gesprek. Goed voor jou, minder voor mij 😉 Dankjewel, het was fijn dat ik even kon vertellen wat ik verwacht. En dat ik niet direct te horen kreeg dat ik het fout heb.

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Chantal | 29 Juli 2021

Dankjewel lieverd, ik vond het fijn dat het niet alleen benoemd werd maar dat we samen naar dat stuk gingen, onder begeleiding van jou. 🧡

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Patricia | 26 Juli 2021

Dank je wel Natascha! Ik ben benieuwd!

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Anne | 25 Juli 2021

Super fijn gesprek gehad, en duidelijke antwoorden en tips gehad over mijn situatie! Een echte aanrader! Nogmaals dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Jeroen | 25 Juli 2021

Was fijn. Wel even afwachten of het uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Wouter | 24 Juli 2021

Dankjewel voor de kaartlegging Barbara!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Patricia | 20 Juli 2021

Leuk gesprek, zinvol ook. Dank je wel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Kathleen | 28 Juni 2021

Ik heb even mij gevoel kunnen uiten En wat ik heb gedaan een bevestiging kunnen krijgen

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Kirsten | 20 April 2021

Super fijn gesprek gehad. Een bijzondere situatie waar ik in zit. Ik hoop dat je gelijk heb over de dingen die je voelde op dat moment. Ik laat je weten hoe het ging. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Sharina | 31 Maart 2021

Aardige vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top