Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

31463 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Grace

Medium Grace
Shanta | 24 Januari 2022

Bedankt voor de voorspellingen en de Top Reading! Top Medium! Bedankt Lieve Grace♥️♥️♥️

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Astrid | 24 Januari 2022

Dank je wel Emily, weer wat gerustgesteld door met jou te chatten. Heel fijn! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
Piet | 24 Januari 2022

dankje wel raymond de situatie die jij omschreef klopte precies als het uitkomt laat ik het je direct weten.

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Marina | 24 Januari 2022

Wow weer top.... Wat een goud medium♡

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 258 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Danielle | 24 Januari 2022

Lieve Dave, dankjewel voor je snelle reactie! Ik vraag steeds hetzelfde en jij blijft bij je verhaal. Daardoor heb ik er ook vertrouwen in dat het goed komt! Je stelt mij keer op keer gerust! Dankjewel dat je zoveel geduld hebt..

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 581 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Ann | 24 Januari 2022

Dankjewel voor de bevestiging. Komt goed .💟

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Mariette | 24 Januari 2022

Heel fijn gesprek en ze had het helemaal goed,heb hier veel aan gehad! Dank jullie wel hiervoor!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Oriana

Medium Oriana
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Alain | 24 Januari 2022

heel tof en duidelijk gesprek . jammer dat het verbroken werd

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Tania | 24 Januari 2022

Topper.. Blijft bij haar standpunt en ondanks mijn twijfels houd Sabine voet bij stuk waar ik echt zo blij om ben...ik hoop echt dat het uitkomt en dan verdient deze engel een gouden pluim!! Echt een empatische lieverd. 🙏🙏🙏❤❤❤💐💐💐

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 731 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Claudia | 24 Januari 2022

Wat een super consult van lieve Denise gehad. Ik was voor de 2e keer bij haar en ze wist me weer zeer gerust te stellen. Ze typt erg snel en kwam met heel veel informatie. De gebeurtenissen die de doorhad klopten helemaal. Geloof zeker in wat ze doorkrijgt en ook toe

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 584 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Chantal | 24 Januari 2022

Aah zo lief jou prive berichtje💜 thankyou my dear xxxx

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 390 beoordelingen



Senay

Medium Senay
Monique | 24 Januari 2022

Super lieve vrouw, ze heeft mij in een korte tijd top geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Iris | 24 Januari 2022

Sorry dat ik alweer zo snel weg was, het was precies het heldere en down to earth inzicht/bevestiging waar ik naar zocht! Super! Dankjewel!x

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 173 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Patricia | 24 Januari 2022

Het was een heel verhelderend gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 294 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Cindy | 24 Januari 2022

Hey lysbeth credits op kon niet meer zien wat je bedoelde . Is dat goed of slecht voor mij hij er mee bezig is toch wel ongerust nu Groetjes

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 468 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Adriana | 24 Januari 2022

Hoi Petra ik kan je nergens meer vinden op Mediumchat had graag t gesprek voortgezet na dat ik credits gekocht had maar je bent onvindbaar hellllp!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Doré

Medium Doré
Inge | 24 Januari 2022

Ze is echt wel to the point, maar helaas heb ik nog geen antwoord op mijn prangende vraag, Ietsje te veel gesprek voor echt tot het antwoord over te gaan, en das jammer.

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Lex | 24 Januari 2022

Lieve Leomiek, wat ben jij een bijzonder (lief) mens en erg kundig. De combinatie van mediumschap en je eigen praktijk helpt in elk geval mij weer op de goede weg. Naast wat je allemaal voor mij doorkrijgt ben je daardoor erg goed in staat de situatie te duiden en mi

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Sabrina | 24 Januari 2022

Alles wat Anissa vertelde klopte, heel fijn gesprek gehad. Dankjwell voor je positiviteit.xx brienaa

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Renske | 24 Januari 2022

ZO lief deze vrouw!!! Dankjewel voor je lieve priveberichtje, waardeer ik echt ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Duncan | 24 Januari 2022

Duidelijke sessie, hoopvol

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 252 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Tom | 24 Januari 2022

Bedankt Sandy voor je hulp. Khoop dat ik er mee verder kan.

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 236 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Erna | 24 Januari 2022

Allard typt snel, is duidelijk en to the point. Al paar x eerder een consult van hem gehad. Hij heeft me vandaag erg gerust gesteld. Ik kan er verder mee.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 335 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Ann | 24 Januari 2022

Thnks lieverd. Dat negatieve gevoel zal wel omslaan in positieve

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Soesma | 24 Januari 2022

Nancy, heel erg bedankt. Een duidelijk gesprek en rustgevend. Ben erg tevreden. Dank u wel!!

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Santos | 24 Januari 2022

Heel erg bedankt Andrea🙌❤😘

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Sarah | 24 Januari 2022

Maar wilde nog even verder praten credits bij gekocht alleen nu is ze offline

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 296 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Chantal | 23 Januari 2022

Zeer waardevolle info veel breder dan mijn vraag, maar precies de spijker op de kop! Dit kon ze niet weten maar klopte precies dus ga zeker wat met haar adviezen doen die ze doorkreeg. Heel bijzonder!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Chantal | 23 Januari 2022

Dank je wel voor je inzicht Iris. Tot nu toe had je in alles gelijk, dus dit zal zich ook wel oplossen. Communicatie is het toverwoord in deze! Dank je ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 281 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Jarno | 23 Januari 2022

Het was weer een geweldig gesprek waarbij veel handige en leuke dingen naar boven kwamen. Waarbij een beetje humor tussendoor het gesprek lekker luchtig maakt. Een heel mooi geschenk aan iedereen die vooruit wilt gaan in zijn of haar leven. Ze voelt de energie goed a

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Caroline | 23 Januari 2022

Weer fijn gepraat. Je ziet alles scherp en kan zo goed invoelen op mijn situatie. Zo bijzonder. Je hebt positieve voorspellingen voor mij, ben zo benieuwd. Spreek je gauw weer. Dank!

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Ellen | 23 Januari 2022

Mandy is zo goed!!! Ongelooflijk ♥️ Dank je wel... De tijd gaat veel te snel

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Anoniem | 23 Januari 2022

Ja, helderheid in wat nu speelt

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Angela | 23 Januari 2022

Dank je wel voor mijn gevoel te bevestigen en me rust te geven Romy

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Anja | 23 Januari 2022

Fijn en positief gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Maureen | 23 Januari 2022

Heel erg bedankt weer lieverd voor dit mooie gesprek. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Dries | 23 Januari 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Priscilla | 23 Januari 2022

Janine is super lief en ze veel info binnen en legt alles duidelijk uit. Ze typt razend snel ook!!!

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Aarti | 23 Januari 2022

Heel vriendelijk en openlijk🙏❤

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



José

Medium José
Bianca | 23 Januari 2022

Was een heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Samantha | 23 Januari 2022

Top Lieve man , Soms een beetje eng want zei letterlijk dingen waar ik aan dacht maar op een goede manier. Denk toch wel dat hij de nummer 1 is met details .. Tot snel en ik ga je dingen opvolgen hoor ..❤️😘🙏 Liefs, Samantha

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Wendy | 23 Januari 2022

Bedankt Cynthia voor de geruststelling. Je had gelijk. Op zijn typisch gesloten, onromantische manier heeft hij vandaag toch een eerste stap gezet. 😁 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 195 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Wouter | 23 Januari 2022

Dankjewel voor het fijne en snelle gesprek. Het was duidelijk. :)

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Lucenda | 23 Januari 2022

Super lief mens dankjewel voor een luisterd oor. Als je vraag wat ik nu aan het doen ben dansen door de kamer happy nieuws 😁🍀🙏

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 234 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Danielle | 23 Januari 2022

Zo´n lieve dame, heel ondersteunend,begripvol,ongelooflijk engelengeduld... bij haar voorstelling staat dat je op nr 1 staat tijdens een consult,wel dit klopt helemaal, dankjewel en lieve groetjes

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1132 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Danielle | 23 Januari 2022

Opnieuw goed contact met Simone, helder,duidelijk en nuchter in haar antwoorden.. Ze typt ook snel en zoals gezegd no nonsens-antwoorden, dankjewel en lieve groetjes

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 237 beoordelingen



René

Medium René
Daisy | 23 Januari 2022

Prettig gesprek gehad, renee bood mij een luisterend oor en gaf mij goede tips en adviezen !

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Anna | 23 Januari 2022

Dankjewel voor het kijken Bert 😄lekker vlot ben je en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 182 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Belinda | 22 Januari 2022

Elke consult met jou, brengt rust. Wetende dat jij keer op keer de spijker op zijn kop slaat en dat wat jij voorspelt, ALTIJD uitgekomen is tot nu toe! Dankjewel ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Brenda | 22 Januari 2022

Dank je wel kavita was super leuk om met je te praten 🤗☺tot binnenkort verheug me er weer op

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Info | 22 Januari 2022

Het gaat langzaam en dus kost het me te veel

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Patricia | 22 Januari 2022

En toen was je ineens weg! Ik had helemaal niet op de credits gelet… langs deze weg wil ik je nog even bedanken. Het heeft me inzicht gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Yudith | 22 Januari 2022

Ik heb 2 consults gehad met Niruyan. Ik vind Niruyan een fijn persoon om mee te praten. Hij is rustig, direct en eerlijk en ik voel mij begrepen. Ik heb het gevoel dat hij goed de situatie invoelt en hierop advies geeft. Ik kom zeker nog een keer bij hem terug Bedank

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Tania | 22 Januari 2022

Denise is een topper..Zorgzaam . Geduldig..typt snel .telkens brengt zij mij tot rust en hoewel ik altijd hetzelfde vraag blijft zij toch bij haar standpunt..echt een lieverd!!! ❤❤❤🙏🙏💐💐

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 193 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Annemarie | 22 Januari 2022

Helder en zuiver

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Sunshine | 22 Januari 2022

Bedankt voor u hulp, ik heb weer energie. Wauw u bent goed, Dankjewel 😇

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 492 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Viv | 22 Januari 2022

Zoals altijd een fijn en helpend gesprek, vooral in de tweelingzielen verbinding 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 349 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Danielle | 22 Januari 2022

Altijd zo gezellig, begripvol en mee in het verhaal,zo ontspannen...zou een hele dag kunnen praten met Miran, (trouwens helemaal top dat je zelf zo m deze afkorting ´ondertekend´) en ongelooflijk onder de indruk v privébericht, dat kon niet juister

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Sandy | 22 Januari 2022

Duidelijk, helder. Ik kon er mee verder.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Belinda | 22 Januari 2022

Zoals altijd voel jij alles tot in de puntjes aan!! Topper ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 245 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Kim | 22 Januari 2022

Heel erg bedankt mevrouw dit heeft mij heel erg geholpen 💓💓💓 kom nog eens bij u terug als er nog wat gebeurd is! Fijne dag❤️

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Anita | 21 Januari 2022

Goed en leuk gesprek alleen de verbinding viel weer weg.

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Ann | 21 Januari 2022

We gaan ervoor lieverd

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 629 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Ann | 21 Januari 2022

Leuke tijden met l.

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Ann | 21 Januari 2022

Fijne dagen gehad. Gevraagd ik mee naar usa ga ik heb ja gezegd . Tickets al geboekt. Huisje was ni echt ons ding. We willen vlug samen zijn. We kunnen het amper geloven.

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Ann | 21 Januari 2022

Dankjewel. Voel me super. Amerika binnenkort

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
Maya | 21 Januari 2022

Anouschka voelt heel goed in op de situatie en kan bijna tot in detail vertellen hoe het aanvoelt en wat je kunt verwachten, heel bijzonder. Een hele fijne, warme en persoonlijkheid, het is heel fijn om met Anouschka te praten. . Gr. Maya

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Maya | 21 Januari 2022

Marina voelt heel goed in op de situatie en kan bijna tot in detail vertellen hoe het aanvoelt en wat te verwachten, heel bijzonder. Een hele fijne, warme en open persoonlijkheid, heel prettig om mee te praten. Zeker een aanrader. Gr. Maya

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Kie Lam | 21 Januari 2022

Helga heeft me al zo vaak uit de diepe dal getrokken met haar adviezen en bemoedigende woorden. Ze is voor mij de beste!

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Belinda | 21 Januari 2022

Ik spreek jou al maanden hierop en steeds klopt het wat jij aangeeft, je geeft mij handvatten waar ik echt iets mee kan, je typt snel, dankjewel lieverd en tot snel ♥️♥️

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Cheryl | 21 Januari 2022

Het consult met Yvette was to the point. Duidelijk wat mij te doen staat.

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Christy | 21 Januari 2022

Ze heeft me weer veel hoop laten voelen in de liefde. Super fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Jarno | 20 Januari 2022

Wow Daniel, wat een geweldige ervaring om contact te hebben samen. Hele mooie antwoorden gekregen zonder iets te hoeven zeggen. Bedankt weer voor alles ❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Rowan

Medium Rowan
Jarno | 20 Januari 2022

Wat een fantastische energie en wat een mooie ontvangt van informatie die je niet zo maar verzinnen kunt. Een gesprek waarbij je steeds meer wilt weten. Zelfs 3x muntjes bijgehaald omdat het zo waardevol was. Nogmaals bedankt voor alles ❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Rowan Start chat met Rowan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Ilse | 20 Januari 2022

Mooie inzichten gekregen en snel antwoord gekregen kom zeker nog eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Astrid | 20 Januari 2022

Fijn je weer te spreken Gea. Het was kort maar krachtig ! Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
ELLEN | 20 Januari 2022

Bekijkt het probleem op een andere manier

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
Patricia | 20 Januari 2022

Dank je wel voor het fijne gesprek. En je gaf me zeker een antwoord op mijn vraag. Ook fijn om er even met je over te kunnen babbelen zo.

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Daphne | 20 Januari 2022

Heel aangenaam gesprek Vlot in antwoord

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Geshwina

Medium Geshwina
Angela | 20 Januari 2022

dank je voor je bevestigingen Geshwina kan nu rustig op mijn mannie wachten

Bekijk alle beoordelingen van Geshwina Start chat met Geshwina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Mark | 20 Januari 2022

Dit consult heeft mij zeker de overtuiging gegeven dat ik de goede richting op aan het gaan ben,en het boek naar het oude moet sluiten. Het wordt nooit meer dat wat het was, en dat heeft ze toch echt aan haarzelf te danken. Mijn goedbedoelde moeite en mijn pas gewonn

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Rhimou | 20 Januari 2022

Alles komt uit wat mina zegt. In 2 weken tijd al zoveel uitgekomen! Nu nog het grootste maar heb geen twijfel dat dat niet zal gebeuren. Liefde voor deze vrouw ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Jessica | 20 Januari 2022

Ester is heel goed Als ik met haar een reading heb gehad Kan ik er weer volop tegen aan En weet ik goed waar ik aan moet werken Ze ziet het heel goed Bedankt Ester

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 301 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Claudia | 20 Januari 2022

Wil je laten weten dat ik 🌵 geblokkeerd heb op FB en insta en hij ligt ergens onder het ijs in Lapland. Hij hoeft niet meer te gluren. Het is klaar nu en dik vet afgesloten 😉 Dank ook jij lieverd voor alle mooie adviezen en readings. Misschien te lang blijven h

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
Marleen | 19 Januari 2022

even feedback als je zelf niet meer objectief bent

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Vera

Medium Vera
Ellen | 19 Januari 2022

Een heel fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Vera Start chat met Vera
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kyra

Medium Kyra
Patricia | 19 Januari 2022

Een leuk gesprek, Kyra komt heel lief over. Dank je wel voor je positieve boodschap.

Bekijk alle beoordelingen van Kyra Start chat met Kyra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Heleen | 19 Januari 2022

Ha Laura, dankjewel voor je pb. Wat je zegt kan ik me zeker wel in vinden ja, alleen blijf ik natuurlijk wel met die ene vraag bezig.

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Vera | 19 Januari 2022

Prettig gesprek gehad. Kort maar krachtig. Mijn credits waren op.

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Evelien | 19 Januari 2022

De nagel op de kop

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Laura | 19 Januari 2022

Heel fijn gesprek, heel open en eerlijk en reageert snel. Ze wist alles precies te benoemen. Ben er nog van onder de indruk. Absolute aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Gwendolyn | 19 Januari 2022

Een heel fijn gesprek gehad. Mooie woorden en een goeie tip gekregen. Hier kan ik wel wat mee . Ik hoop dat het goed gaat komen. Dankjewel Christel voor je tijd, en je mooie woorden

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Renske | 18 Januari 2022

dankjewel voor je lieve priveberichtje. Voor jou ook nog de beste wensen!😘 Met mij gaat het prima. De situatie zoals meerdere malen besproken met jou is nog niet heel veel veranderd, het is nog steeds vrij stil tussen ons. Echter probeer ondanks dat toch het vertr

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Sofie | 18 Januari 2022

Dankjewel Ton, voor dit emailconsult ! Het geeft me een soort rust & vertrouwen om (om het op z'n Vlaams te zeggen :-) ), verder "mijn goesting" te doen.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 532 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Birgita | 18 Januari 2022

Ik voel me enorm gehoord en gezien en altijd beter na n consult

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 336 beoordelingen



Myrna

Medium Myrna
Annette | 18 Januari 2022

Het was een fijn consult.

Bekijk alle beoordelingen van Myrna Start chat met Myrna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
Sylvia | 18 Januari 2022

Dankjewel voor het hele fijne gesprek en de mooie boodschappen. Heeft me rust gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Patricia | 17 Januari 2022

Bedankt voor het fijne gesprek. Geeft even een weer wat positieve noot aan het geheel.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Soraya | 17 Januari 2022

Katy is een topper en ontzettend meelevend m. Ze geeft zuivere voorspellingen en ik kom graag bij haar terug. Ga zo door Katy want als je op zoek bent naar iemand die je voorspellingen laat uitkomen moet je bij Katy wezen.❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Nadine | 17 Januari 2022

Super gesprek heb antwoord gehad op al m’n vragen Thanks

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Wouter | 17 Januari 2022

Dankjewel voor het meekijken Emily. Tis duidelijk dat wat je mij gaf zeer bevestigd is van wat er komen gaat en wat ik nog mag leren. :)

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Nita | 17 Januari 2022

Eerlijk snel antwoord maar een mooi empatisch gesprek. Heel fijn en gerustgesteld gesprek 😚 dankuwel

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Ellen | 16 Januari 2022

Fijn gesprek. Veel info. Toch was het snel voorbij.

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Pia | 16 Januari 2022

Altijd fijn Anita te spreken altijd gezellig klonk positief nu wachten of het uitkomr

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 213 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Yvonne | 16 Januari 2022

Geeft rust, jammer dat foto niet zo snel lukte, geen idee hoe dat zou moeten

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
EL | 16 Januari 2022

Izabela is echt een super lieve meid! Het is altijd fijn om met haar te praten en je kunt haar alles vragen. Ze heeft duidelijk antwoord en het klopt gewoon allemaal. Ben super blij haar weer even gesproken te hebben vandaag, het gaat allemaal goedkomen ik heb er all

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Yura | 16 Januari 2022

Lief en erg duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Sophie | 16 Januari 2022

Hoi Ann, dankuwel voor t mooie gesprek!! Ik wou ng veel meer vragen.. maar helaas lukte me niet om credits bij te kopen..! Tot n volgende keer!! 🙏🏼💞🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Dominique | 16 Januari 2022

Veel blabla en weinig inhoud ! Ik ben een trouwe klant en heb al bijzonder veel hele mooie goede reviews geschreven aan mediums . Ik vrees dat ik deze keer echt teleurgesteld ben 😞

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
Jaak | 16 Januari 2022

Bedankt op de goede antwoorden op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Esther | 16 Januari 2022

Fijn gesprek gehad, en mooie inzichten. Lieve vrouw met luisterd oor. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Rima

Medium Rima
Patricia | 16 Januari 2022

Rima heeft echt heel goed aan kunnen voelen waar het om ging. Ik vond het een bijzonder en fijn gesprek met haar. Lieve dame ook.

Bekijk alle beoordelingen van Rima Start chat met Rima
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Amy | 15 Januari 2022

Heel fijn en 2 the point! Geeft ruimte tot nadenken, fijne persoonlijkheid!

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Romy | 14 Januari 2022

Dankjewel Armando voor het fijne gesprek laatst. Ik voelde me gehoord en je hebt me fijne inzichten gegeven waar ik echt wat aan heb. Door het lezen van oa mijn handpalmen heb je me meer inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik mijn gewenste situatie kan behalen. Ik kom

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Anne | 14 Januari 2022

Zeer goed! Duidelijk en correcte info. Lieve dame. Professioneel.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 181 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
Bert | 14 Januari 2022

Ik zie het positief in na ons korte gesprek. Ben alleen vergeten op te slaan

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Kathy.claes68 | 14 Januari 2022

Goed

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Diana | 13 Januari 2022

Goed en eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Patricia | 12 Januari 2022

Ik kwam met een paar vragen en ineens waren we verwikkeld in een heel leuk gesprek over hooggevoeligheid en paranormale zaken. Dat op zich was al leuk. Maar, uiteraard kwam ik met mijn vragen en daar heb je ook goed antwoord op gegeven. Ik ben nu heel benieuwd hoe la

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Stephanie | 12 Januari 2022

Zo goed!! Dé aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Susanne | 12 Januari 2022

Renee is een topper! Heel duidelijk en lief in haar voorspellingen!

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Caya

Medium Caya
Mieke | 12 Januari 2022

Leuke babbel gehad, kan de zaken goed aangeven

Bekijk alle beoordelingen van Caya Start chat met Caya
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



May

Medium May
Jeroen | 12 Januari 2022

Voor de tweede keer met May gesproken, typt ontzettend snel, luistert en hoort je goed, echt heel fijn om mee te praten en om je issue’s voor te houden. Geeft waardevolle tips, feedback en inzichten mee waarmee je vooruit kan en jezelf beter gaat voelen en met

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nvt | 11 Januari 2022

Lieve Mario, de tijd was weer ineens zo snel om!! Maar ik wilde je nog heel graag bedanken voor wederom een mooie chat met waardevolle inzichten! Een en ander is weer helemaal duidelijk en helder voor mij, ik ben gerustgesteld! Je bent een topper en ik kom gauw weer

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Angela | 11 Januari 2022

Dank je wel voor je sturing in mijn inzichten steeds lerend hierin om er in te vertrouwen dat ik goed zit met mijn intuitie lieve groet Angela

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Margot | 11 Januari 2022

Bedankt Tanja voor je fijne gesprek! Voelt goed, geeft steun , bevestiging en vertrouwen 🙏☺️ Hoop dat je voorspellingen uitkomen de komende maanden. 🙏🙏❤️🤗

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Charlot | 10 Januari 2022

Ze hebben mij goed te woord gestaan met het advies dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Laura

Medium Laura
M | 9 Januari 2022

TOP! Via email de vragen erg duidelijk beantwoord gekregen! Dank je lieve Laura! X

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Aurora.metaluna | 9 Januari 2022

Fijn gesprek. Duidelijk. Geen overbodige woorden.. veel inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Brenda | 8 Januari 2022

Wist precies de juiste dingen te zeggen! Heeft me erg geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Korrie | 8 Januari 2022

Fijn gesprek, met advies die kloppend voelt

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Renate | 8 Januari 2022

Wat een supergoed medium! Heel duidelijk en snelle bevestiging op mijn vraag!! Een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 282 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Angela | 7 Januari 2022

MARijke heeft me gerust gesteld toen ik weer eens aan het twijfelen was

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Mariëlle | 7 Januari 2022

Ferry weet precies wat er gaande is en helpt je heel vriendelijk maar beslist weer verder op je pad xx

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Sara

Medium Sara
Sammy | 6 Januari 2022

Lieve Sara, Dankjewel voor dit mooie gesprek heel waardevol voor me! Dankjewel hiervoor! Je bent een lieve en aardige vrouw waar ik me fijn bij voel en fijne energie van krijg! Kom zeker terug om weer eens met je te kletsen. Op naar meer mooie gesprekken met zijn 3en

Bekijk alle beoordelingen van Sara Start chat met Sara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Esther | 6 Januari 2022

Reageert in alle rust en geeft fijne inzichten die verhelderend werken. Begripvol en vooral lief!

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Anita | 4 Januari 2022

Fijn gesprek duidelijke antwoorden en klopte precies. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lynn

Medium Lynn
Chantal | 3 Januari 2022

Lynn is erg fijn om mee te kletsen, direct en meedenkend! Bedankt voor je gesprek, kom zeker bij je terug! Je hielp mij zo fijn❤️

Bekijk alle beoordelingen van Lynn Start chat met Lynn
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Melissa | 2 Januari 2022

Hey romy, ten eerste gelukkig nieuwjaar ✨ hopelijk kan ik je zo nog spreken heb een sms alert ingesteld xx

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Ellen | 2 Januari 2022

Fijn gesprek, duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
Heike | 1 Januari 2022

Dulari ik zal blijven geloven en geduldig zijn. Bedankt voor het gesprek, je voelde het super aan. En ik wens jou een mooi 2022 toe!

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Lieske | 1 Januari 2022

Heel fijn gesprek gehad met duidelijkheid rondom de keuzes die ik nu mag maken! Dank je wel Anja!!!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Natasja | 31 December 2021

Het is niet makkelijk om te verwoorden wat de chats voor mij betekenen omdat ik al veel met Jolan sprak. Soms voelen de chats licht, soms niet. Maar ze brengen veel. Jolan is weinig sturend en laat de inhoud van een gesprek zoveel mogelijk open. Ze pikt in en bepaalt

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Nadia | 30 December 2021

Dank je wel voor je eerlijke antwoorden 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Conny | 30 December 2021

Fijn gesprek, nog even wachten of het uitkomt maar verder heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Monique | 30 December 2021

Kim heeft een goefe lkijk op situaties.

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bram

Medium Bram
Sabah | 29 December 2021

Super bedankt ⚘❤ Fijne jaarwisseling 2022 🌺💕💕

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Jolanda | 28 December 2021

Kitty, je kan heel goed invoelen wat er speelt zonder dat ik je te veel handvatten gaf. Heel bijzonder en krachtig dit. Dank je wel voor je mooie en lieve krachtige woorden en zou graag eens bij je terug komen.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Jennifer | 28 December 2021

Gerdie is zeer duidelijk en heeft me goed geholpen de dingen die ze me zei had ik wel in me hoofd maar wou het niet inzien en toch nu die bevestiging van haar gekregen. Een hele lieve duidelijke vrouw die gewoon zegt waar het op staat Ik ga binnenkort weer een gespre

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Elisa | 27 December 2021

Het gaf rust.. die ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
L. | 26 December 2021

Lieve Marieke, wat een eerlijk en warm gesprek. Je sloeg de spijker op zijn kop. Ik heb echt nog nooit zo’n mooie Reading gehad. Kippenvel en wat tranen. Dank je wel ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Simone | 26 December 2021

Bedankt voor je emailconsult terug.. En klopt dat Robin moeite heeft met praten over gevoelens e.d, maar het ging juist goed tussen ons en ivm corona van mijn dochter toen tijdne terug moest hij tijdelijk naar zijn ouders toe, waar die pas sinds hele lange tijd weer

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Dorith | 26 December 2021

Thanks, Tony ook voor je oprechte bericht....neem je advies ter harte!! Liefs Dorith

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Pascal

Medium Pascal
Angela | 23 December 2021

Dank je wel Pascal mijn vermoedens zijn bevestigd omtrend mijn vragen. Je bent duidelijk. Ik wens je een goede kerst en een goed 2022 toe dat volgend jaar maar veel goede dingen mag brengen liefs Angela

Bekijk alle beoordelingen van Pascal Start chat met Pascal
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Sher | 22 December 2021

Hi sabine, dank je wel voor het gesprek. Helaas moet ik nu werken en kunnen we niet verder chatten. Maar je hebt mij echt geholpen en op ideeen gebracht . Dank je wel hiervoor!! Ik ga er gelijk mee aan de slag! Ik hoop dat O&N leuk zal verlopen. Ik zal je op de h

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Kati | 22 December 2021

Fijn gesprek met goeie tips, Jeanette kijkt goed mee wat beste is en past Heel fijn dank!

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Erica | 22 December 2021

Het gesprek heeft me inzichten gegeven waar ik aan ga werken helaas waren me credits op maar zal binnenkort weer contact met haar opnemen

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Kirsten | 21 December 2021

Super. Dankjewel voor je gesprek. Echt heel fijn meteen wist je mij uit te lezen als een boek ook had je gelijk over de persoon waar het ook om ging. Hoop dat je gelijk hebt hoor dat hij zich nog zal melden. Mocht dat uit komen ben je de eerste die het hoort. Liefs k

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
H | 19 December 2021

Theeee best ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Shainne | 18 December 2021

Je heb me zeker geholpen hartelijk bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Elleke | 17 December 2021

Mar voelt snel aan, denkt mee, denkt vooruit en is invoelend. Het voelde vertrouwd met haar. Ook al wist ze niet alles van mijn prive situatie, ze liet zich snel informeren en sprong goed in op alles wat ik zei en kwam ook nog met mooie positieve tips en gedachtes. I

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Carmen | 17 December 2021

Super fijn gesprek !

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Esmeralda | 15 December 2021

Een hele fijne consult was dit 🙏🏼 Nogmaals bedankt 🥰 Ik had een luisterend oor nodig en dat was precies wat ik kreeg. Als je iemand nodig heb, bij wie je wat kwijt wilt, raad ik haar aan. Ze krijgt ook snel wat voor je door, dat is ook erg fijn. Maar voor mi

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Erika | 12 December 2021

Lieve Martine heeft me inzicht gegeven in mezelf en me raad gegeven. Ze voelde me sterk aan. Ik verwacht het positieve wat ik hoop! Bedankt!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Margot | 12 December 2021

Ontzettend bedankt Henny.🙏🤗 wederom voor je steun, vertrouwen. Duidelijke reading. Je blijft bij wat je ziet. Voelt sterk. Geeft me rust. Ik heb t zelfde gevoel… ik hoop zo dat t uit komt!!🙏❤️🍀

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Mieke | 11 December 2021

Een leuk gesprek gehad, met goede uitleg, geen enkele vraag was te veel

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Markus

Medium Markus
Veerle | 11 December 2021

Jouw voorspelling is uitgekomen. Alles klopte zoals je zei. 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Markus Start chat met Markus
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Annick | 5 December 2021

Dag onur ,viel mij heel alleen, je weet dat we op zondag samen zijn ,doordat we maar met 6 mogen samen zitten ,zat ik er alleen, niemand die iets zij ,Wil je langs deze weg laten weten dat ik gebroken ben. Gr x

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Claudia | 2 December 2021

Weer even een fijne bevestiging gekregen van Mandy. Ze blijft bij wat ze ziet en is snel en heeft ook humor in haar antwoorden. Bedankt voor je geruststelling weer! Liefs 💋

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 190 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Patricia | 1 December 2021

Je hebt me handvaten geven waar ik iets mee kan dankje wel

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Ann | 1 December 2021

Dankjewel voor Fijne chat. Ga geduld hebben en huisje op orde. 💟💟💟🙏🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Eef

Medium Eef
Ilse | 30 November 2021

Heel fijne chat, kort mr toch de info gekregen die ik wou. Ook een privéberichtje. Super, bedankt 🌈🌈🌈

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Renske | 29 November 2021

dankjewel lieve Ruuub! Word altijd weer blij van jouw manier van schrijven en energie. Je helpt me op moment om toch het te vertrouwen te houden waarvan ik anders niet zou weten waar ik het uit zou moeten putten. 😘🤞🏼🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Anneke | 28 November 2021

Zeer Goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Sher | 27 November 2021

Hi lieve Karen, Je had gelijk ! Ik heb hem vanavond gezien🥰🥰Ik chat je snel want ik wil wel weten hoe nu verder ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Petra | 24 November 2021

Echt een heel fijn gesprek gehad met Jill, ze voelde ook heel goed in en wist mij dingen te vertellen die ook echt allemaal klopt. Ik kom gauw weer terug voor een consult.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Angela | 23 November 2021

dank jewel voor je inzichten Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Nancy | 22 November 2021

Dankje Natasja Je heb me super geholpen en voelde gelijk mijn probleem.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Erwin | 20 November 2021

Goede Reading aangenaam om mee te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Dianne | 19 November 2021

Jeetje wat ging de tijd snel zeg helaas kon ik niet meer bijkopen maar wil je bedanken Ik hoop dat mijn gevoel aangeeft welke juist is en ben benieuwd wie er dit jaar nog op mn pad komt Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
Kelly | 15 November 2021

Soraya heeft mij goed geholpen wat betreft veel onduidelijkheden op liefdes gebied. Ik weet nu welke richting ik op wil en zal zeker nog eens terug komen bij haar!

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Natasha

Medium Natasha
Caroline | 29 Oktober 2021

Heel fijn, dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Natasha Start chat met Natasha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Lilian

Medium Lilian
Esme | 29 Oktober 2021

Heel fijn en goed gesprek , ze heeft mij ook rust gegeven . Ze gaf mij een veilig gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Lilian Start chat met Lilian
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jim

Medium Jim
Angela | 27 Oktober 2021

Dank je wel Jim je hebt me gerust gesteld Je antwoord snell, bent duidelijk zonder onnodige poespas

Bekijk alle beoordelingen van Jim Start chat met Jim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Tom | 22 Oktober 2021

Bedank Claudia. Voor dingen duidelijk voor me te maken.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Viv | 20 Oktober 2021

Intens fijn en helend gesprek waar ik enorm dankbaar voor ben 🙏🏼 Krijg er naast veel info ook echt een rustig gevoel van. Heel goed dus op alle fronten.

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Patricia | 11 Oktober 2021

Wat een ontzettend lieve dame! Niet alleen heeft ze een kaart voor me gelegd, maar ze voelde mij ook goed aan. En daar haakte ze op in met goed advies en op een heel liefdevolle manier. Ik vond dit gesprek met Monique een heel fijne ervaring.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Pascal | 28 September 2021

Goed hoor. Zonder meer. Voelt goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Christel | 26 September 2021

Fantastisch.. heeft mij zeer veel inzichten gegeven.. de vinger even op de wond gelegd.. maar was wel nodig .. dank u Richard voor dit verhelderend gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Heleen | 25 September 2021

Heeft veel duidelijkheid gegeven, dankjewel 🧡

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Iris | 23 Juni 2021

Het heeft me geholpen om me meteen te helpen met het probleem waar ik me zat. Heel fijn. Het heeft me geholpen om weer beter contact met mezelf te maken, rust te geven.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top