Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

4988 beoordelingen

Yve

Johanna | 21 Juli 2018

Ik ben heel tevreden over dit consult. Wat een mooie en krachtige persoonlijkheid heeft deze dame. Ze heeft verstand van zaken en brengt dit op een goede manier over. Bedankt Yve.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 368 beoordelingen



Allard

Sharon | 21 Juli 2018

Allard heeft me hoop gegeven in een voor mij verwarrende situatie in de liefde waar ik graag antwoorden op wilde hebben. Hij wist goed te benoemen hoe mn liefde in elkaar zit en hoe ik er het beste mee om kan gaan. Dankuwel lieve Allard!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Niset

Najet | 21 Juli 2018

Dankjewel voor de heldere uitleg en tips. Je hebt mij echt geholpen. Liefs Najet

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Maureen

Mylène | 21 Juli 2018

Het gesprek leverde me nieuwe inzichten op aan de hand van voorbeelden!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Nora

Blanche | 20 Juli 2018

Ik heb Nora gehad. Zij sloeg de spijker op de kop. Ze was ook heel lief voor me. Dankje wel Nora.

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Jana

Sil | 20 Juli 2018

Eerlijk en duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Franka

V | 20 Juli 2018

Je krijgt verhelderende antwoorden! Indien je lijdt aan een struisvogelsyndroom wordt je goed aan het denken gezet! Antwoorden allemaal doormiddel van geboortedatum en foto. Top hoor!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Harma

Katja | 20 Juli 2018

Harma was geweldig. Luisterend, begripvol, echt fijn gesprek. Bedankt !

Bekijk alle beoordelingen van Harma Start chat met Harma
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Betty

A. | 19 Juli 2018

Betty heeft goed naar mijn geluisterd en goed ingespeeld op wat ik vroeg. Betty is wat ik zo voel een heel prettig, rustig iemand die je op je gemak stel. Gewoon een fijn gesprek waar ik wat mee kan. 

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ton

Elvira | 19 Juli 2018

Fijn gesprek gehad, weer ff de goede kant op gestuurd!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Mo

Kirsten | 19 Juli 2018

Gaf snelle en duidelijke antwoorden ! Tijd was om toen ik mijn laatste vraag stelde. Kreeg ik toch een hele lieve mail van haar ! Wordt gewaardeerd !

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Jeanny

Evelien | 19 Juli 2018

Jeanny is een fijne lieve vrouw. Kijkt met je mee en heeft eerlijke antwoorden. Hoe gek je vraag ook is. Ze veroordeelt je niet. Ik vind haar een fijn medium en kom zeker terug voor haar adviezen.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Corrie

Nicole | 18 Juli 2018

Corrie voelt de dingen goed aan en gaf bevestiging op wat andere ook hadden gezegd. Ik voel ook aan dat het klopt!

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Anita

Marloes | 18 Juli 2018

Het was een heel fijn gesprek waarmee ik nieuwe inzichten kreeg.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Daisy

Pauline | 17 Juli 2018

Daisy's gave is heel bijzonder en heel treffend.

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Lijsbeth

Annemarie | 17 Juli 2018

Ze heeft mijn gevoel bevestigd en weer moed gegeven! Zo fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Erwin

Miranda | 17 Juli 2018

Prettig gesprek en hij wist veel te vertellen wat hij niet kon weten. Ik hoop dat wat hij aan ziet komen ook gaat gebeuren!

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ilse

Destiny | 17 Juli 2018

Geduldig, goed advies en super lief!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Carolien

Lilian | 16 Juli 2018

Het was een mooi consult met carolien!

Bekijk alle beoordelingen van Carolien Start chat met Carolien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Willem

Sil | 16 Juli 2018

Heel aardig en vertrouwelijk, oprecht en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Gerdien

Shirley | 16 Juli 2018

Heeft bevestigd wat ikzelf dacht, niet wat ik stiekem wilde weten maar realiteit, wat ik ten zeerste apprecieer.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Henny

Monique | 15 Juli 2018

Dit consult heeft me heel goed geholpen om alles beter te begrijpen!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Janny

Trudy | 15 Juli 2018

De chat met Janny was helemaal raak. Bijzonder hoe snel zij dingen ziet/aanvoelt.

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Brenda | 15 Juli 2018

Prachtig gesprek, ze zei me dingen die me geruststellen, alsook doen nadenken. Denk vooral dat ik geen overhaaste beslissingen mag nemen. En misschien wel afwachten hoe lang het ook duurt wat wel een beetje minder is. Maar misschien wel de moeite waard.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Hürrem

Don | 15 Juli 2018

Wat een fijne reading. En de voorspellingen zijn uit gekomen! Nog meer dan ik voor had kunnen stellen. Heel bijzonder!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mona

Patricia | 13 Juli 2018

Ik heb heel veel aan de antwoorden gehad die mona gaf en zo blij dat ik haar gesproken heb. Denk dat ik nu weet wat mij te doen staat. Dank je wel Mona!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Amanda

Arcelys | 13 Juli 2018

Zij was acuraat en heel netjes!

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Raphaëlle

Maria | 12 Juli 2018

Ze is steengoed! En super accuraat!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marielle

Johanna | 12 Juli 2018

Het heeft me meer rust gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Pamela

Jeannette | 11 Juli 2018

Pamela, heeft me heel veel duidelijk gemaakt. Ook al wil je soms dingen liever niet horen! Het heeft me wel weer hoop gegeven voor andere dingen!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Yvonne

Najet | 11 Juli 2018

Heel attent, lief en goed advies! Dankjewel Yvonne voor de positiviteit! Ik ga zeker wat doen met jou advies. Lieve groetjes Najet

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Hans Red Bear

Ellen | 10 Juli 2018

Geeft zonder aanvullende informatie gericht en compleet antwoord op mijn vraag. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Irma

Ellen | 10 Juli 2018

Probeerde mee te denken. Gaf inzicht in de situatie!

Bekijk alle beoordelingen van Irma Start chat met Irma
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ellie

Vine | 9 Juli 2018

Ellie heeft mij fantastisch te woord gestaan. Haar voorspellingen zijn grotendeels uitgekomen!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Ester

Jenique | 8 Juli 2018

Dit was het beste consult wat ik heb mogen ontvangen. Ik heb ontzettend veel informatie en oefeningen meegekregen voor mijn hooggevoeligheid. Ze typt heel snel en ze is ook lief. Aanrader dus!

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Angelique

Daisy | 8 Juli 2018

Alle consults via mediumchat zijn super. Ik vind het fijn dat ze een stukje rust brengen en goeie tips geven waar je mee verder kunt ! top!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Nicky

Kelly | 7 Juli 2018

Heeft mij echt tot rust gebracht! Net wat ik nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Natasja

Freek | 6 Juli 2018

Heb net een chatsessie met Natasja gehad. Zeer aangenaam en fijn, ze luisterde zonder te oordelen en gaf mij een aantal tips waarmee ik verder kom. Zeker aan te bevelen, ik kom nog eens bij haar terug!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Trudy

Annita | 6 Juli 2018

Wat een heerlijk consult heb ik met Trudy gehad. Ze is heel lief en direct bij het rechte eind, zo weet je gelijk waar je aan toe bent met haar. Ik ben in ieder geval blij met haar antwoorden en beveel haar echt aan om van haar een consult te krijgen. Ze geeft je de

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lindsay

Mieke | 6 Juli 2018

Ze raakte me meteen, en greep me emotioneel erg aan, heel goed gevoel bij deze chat!

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anneke

Jeanine | 5 Juli 2018

Anneke is heel lief en heeft mijn vragen bevestigd. Ze is heel goed en ik neem wel weer een afspraak met haar. Dank je wel Anneke. Groetjes Jeanine

Bekijk alle beoordelingen van Anneke Start chat met Anneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Angie

Gerda | 4 Juli 2018

Vond het een leuk gesprek.Angie was eerlijk en oprecht. Had er veel aan!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Kit

Ingrid | 3 Juli 2018

Ze gaf een duidelijk antwoord op mijn vraag. Niks er omheen gedraaid. Ze voelde de situatie goed aan en ik kreeg een bevestiging op mijn gevoel. Hierdoor durfde ik de stap te nemen.

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Marco

Martijn | 2 Juli 2018

Hij is erg aardig en weet veel tools! Ik raad hem iedereen aan.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sabine

Petra | 30 Juni 2018

Sabine is echt lief. Ze begreep mij ook heel goed. Sloeg de spijker op zijn kop.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Eef

Antoinet | 29 Juni 2018

Consult gaf me rust en duidelijkheid zodat ik bepaalde dingen beter begrijp.

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Maja

Ricardo | 28 Juni 2018

Waanzinnig fijn en helder gesprek gehad met maja! Ze kwam al snel tot de kern van mijn vraag en heeft me hierin voorzien van t mooiste inzicht wat ik kon krijgen! Enorm blij met maja!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Kitty

Renee | 28 Juni 2018

Heel goed en fijn gesprek. Ze wist het héél goed te vertellen, hoe de vork in de steel zat. Top !

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Belinda

Lilian | 28 Juni 2018

Zo'n fijn consult gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Paul

Johanna | 28 Juni 2018

Duidelijk en het heeft me goed geholpen bij het nemen van 1 belangrijke beslissing!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Ilja

Karla | 27 Juni 2018

Heel duidelijk en direct, heel lieve dame.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Johanna

Annita | 26 Juni 2018

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Johanna. Ze zag en voelde dingen heel goed aan, en heeft mij bevestiging gegeven waar ik op hoopte. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug. Zij is echt heel goed in haar werk en ze heeft mij meer rust gegeven. Dank jewel Johan

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Bianca

Colette | 26 Juni 2018

Rustgevend!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Cecile

Simone | 24 Juni 2018

Warm persoon, die je een goeie begeleiding geeft!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Ingrid

Tamara | 24 Juni 2018

Heel prettig en duidelijk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Annette

Chantal | 24 Juni 2018

Ze wist snel en duidelijk hoe het zat. Goede Reading!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mercedes

Mirjana | 24 Juni 2018

Ik vond haar super lief. Ze heeft me goed geholpen. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tonny

Karin | 21 Juni 2018

Fijne chat met haar gehad en ondanks een ander antwoord dat ik hoopte kan ik weer vooruit

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Sandra

Maureen | 20 Juni 2018

Heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met medium Sandra. Ze zegt exact de juiste dingen. Spijker op de kop!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Annemarie

Trudy | 20 Juni 2018

Annemarie is geweldig!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Ellen

Ilja | 19 Juni 2018

De steun van Ellen was voor mij onbetaalbaar! Zeker als je door je eigen emoties van een ziek huisdier zelf bijna niet meer helder kan denken. Superbedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ann

Susanne | 15 Juni 2018

Het was heel fijn om met Ann te hebben gesproken! Ze is eerlijk, warm en komt met duidelijke en inzichtelijke antwoorden:). Dankjewel voor het mooie gesprek lieve Ann! Tot kijk:)

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anastasia

Hedy | 13 Juni 2018

Anastasia was helder en duidelijk en kreeg mooie boodschappen, gaf me een bevestiging wat ik intuïtief al wist. Ik vond het erg fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Anastasia Start chat met Anastasia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anja

Nicolien | 8 Juni 2018

Het heeft me een beetje helderheid gebracht in mijn hoofd. Het is fijn om even een frisse blik te ontvangen.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Elisa

Charmaine | 7 Juni 2018

Elisa is geweldig! Zij heeft mij enorm geholpen en ik kan haar niet genoeg bedanken. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik bereid om alles in het verleden te laten en alle positiviteit in het heden te verwelkomen.

Bekijk alle beoordelingen van Elisa Start chat met Elisa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jaap

Mandy | 6 Juni 2018

Wat een super fijne chat sessie was dit! Jaap je hebt me zoveel goede en steunende woorden gegeven. Een sessie met een heel duidelijke boodschap waarin ik merk dat je vakbekwaam bent. Ik gaf je al een compliment, bij deze nogmaals en bedankt voor je steunende woorden

Bekijk alle beoordelingen van Jaap Start chat met Jaap
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Nynke

Annita | 5 Juni 2018

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Nynke, wat een mooi mens is ze. Ze heeft de antwoorden gegeven wat mij meer rust heeft gegeven. Nynke, ik kom zeker weer terug bij jou. Heel veel liefs van Annita.

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Heidi

Evelien | 3 Juni 2018

Ik heb Heidi ervaren als warm, eerlijk en betrokken. Ze geeft duidelijke inzichten en doelen waar jezelf mee verder kunt gaan. Nogmaals dankjewel Heidi!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ruben

Jacqueline | 2 Juni 2018

Ruben heeft me fijn geholpen klopte helemaal. Fijn gesprek en typt heel vlot!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Liliane | 1 Juni 2018

Ze was heel snel en duidelijk in haar antwoorden ik heb er veel aan gehad ik ga zeker nog eens een gesprek met haar aan.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Nadine

Debbie | 31 Mei 2018

Nadine heeft me goede raad gegeven. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jessy

Selita | 31 Mei 2018

Ik waarder het zeer dat er mediums zijn als Jessy die je verder kunnen helpen in wat je al weet, maar niet weet hoe je het er uit moet krijgen. Het was een mooie chatsessie en ik heb er heel veel van geleerd, ze laat je geloven in jezelf en dat is prachtig. Beda

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Dave

Marina | 29 Mei 2018

Fijn contact gehad met Dave. Voelt dingen goed aan zonder dat ik t had benoemd.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Kaat

Rianne | 27 Mei 2018

Ik weet nu wat voor mij goed voelt en wat me te wachten staat!

Bekijk alle beoordelingen van Kaat Start chat met Kaat
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 83 beoordelingen



Mary

Leonie | 24 Mei 2018

Heel fijn gesprek. Mooie inzichten! Erg lief!

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Inge

Nathalie | 23 Mei 2018

Inge is een vriendelijke vrouw die duidelijke antwoorden gaf.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



José

Alisa | 21 Mei 2018

Super fijn ! Heel goed!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ayanna

Nicole | 17 Mei 2018

Ayanna is heel hartelijke en vriendelijk. Haar antwoorden zijn super precies.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Colette

Jollie | 15 Mei 2018

Spannend en Leuk! Colette sprak mij aan door haar verhaal. Vriendelijke dame en een warm welkom! Ga zeker nog een keer in gesprek met Colette!

Bekijk alle beoordelingen van Colette Start chat met Colette
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brenda

Leonie | 4 Mei 2018

Fijn gesprek! Veel steun aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Brigitta

Ellen | 2 Mei 2018

Dit gesprek heeft mij zeker geholpen. Het was een heel fijn gesprek. Veel bevestiging en duidelijkheid gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Brigitta Start chat met Brigitta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Rico

Annelies | 30 April 2018

Duidelijk en doorvragend!

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Caroline

Jeanette | 24 April 2018

Fijn gesprekje gehad, klopte helemaal!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Noud

Roos | 23 April 2018

Kort en krachtig! En zegt ook geen dingen die hij niet weet of niet zker weet:) Fijne paragnost!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Petra

Michela | 14 April 2018

Petra geeft een duidelijke reading. Ze heeft me weer héél goed op weg geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Jessica

Niels | 10 April 2018

Wauw, niet te beschrijven, toeval bestaat niet en ik wist dat ik Jessica moest hebben! Voelde exact in, direct tot in de kern. Ontzettend scherpe chat gehad, hier zijn geen woorden voor!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yolanda

Christian | 4 April 2018

Ik ben heel erg fijn te woord gestaan en ben prima geholpen met de antwoorden van Yolanda, het was erg makkelijk om met haar te praten en vragen te stellen.

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Yo

Wendy | 4 April 2018

Wauw...ik zei eigenlijk nog niks maar het was alsof zij mijn leven kent met alles wat er gaande is. Treffend tot in detail en dat sterkt mij. Ik weet nu dat ik er niet alleen voor sta. Dankjewel en ook de gidsen!

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Maria

Els | 25 Maart 2018

Ik vind veel steun in deze gesprekken die ik regelmatig nog eens nalees.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Monique

Conny | 25 Maart 2018

Fijn gesprek. Bevestiging van mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Christi

Bettina | 22 Maart 2018

Een luisterend oor goede adviezen en het super invoelen op de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Danielle

Angela | 23 Februari 2018

Goed ik voel me nu zekerder en kan nu rustig afwachten wat er gebeurd.

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
8.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sharmilla

Nathalie | 23 Januari 2018

Vriendelijke medium. Direct duidelijk antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Sharmilla Start chat met Sharmilla
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Kaatje

Esmeray | 15 Januari 2018

Heel fijn gesprek, had er een positief gevoel bij van het begin tot het einde. Heb zodanig antwoorden gekregen op mijn vragen dat ik zelf wat makkelijker een keuze kan maken met bepaalde stappen in mijn leven!

Bekijk alle beoordelingen van Kaatje Start chat met Kaatje
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Els

Sophie | 8 Januari 2018

Els voelt alles goed aan en typt vlot. Ze kan het goed verwoorden en bevestigt mijn gevoel. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Enya

Miranda | 27 November 2017

Fijn contact gehad en handvaten en antwoorden gekregen hoe ik om moet gaan met de slepende rechtzaak.

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Giovanna

Anja | 6 November 2017

Hele fijne vrouw geeft goed antwoord en komt met dingen die ik haar niet heb verteld die kloppen! Super fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Frederique

9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Inge

Wim | 22 Oktober 2017

Fijne chat. Eigenlijk een soort bevestiging van wat ik zelf aanvoelde. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Denise

Wilma | 1 Oktober 2017

Ja ik heb idd een bevestiging gekregen op mijn twijfel van Denise, ze zei precies hoe de situatie is en ook t karakter was juist. Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Chantal

Sandra | 9 September 2017

Chantal is gewoon een heel goed medium. Geeft snel antwoord. Wat ze zegt klopt. Het was weer een erg fijn gesprek. Ze heeft mij weer kracht gegeven om vol te houden. Echt een aanrader!!

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Hanneke

Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top