Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

10611 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Dave

Medium Dave
K. | 18 Januari 2020

Dave raad ik ECHT aan iedereen aan! Loepzuivere waarnemingen, oprecht, liefdevol en heel betrokken medium. Wat hem onderscheid van vele anderen is zijn stabiliteit en continuïteit in zijn antwoorden, hij blijft steeds bij hetgeen wat hij ziet en voelt, brengt no

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Sofie | 17 Januari 2020

Met weinig uitleg wist ze toch de juiste zaken te vertellen om me verder op weg te helpen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
M. | 17 Januari 2020

Hoi Nikki, Blij dat ik jou gesproken heb. Er kwam veel door waardoor je veel kon vertellen. En je typt super snel dat is erg fijn. Door ons gesprek ben ik gerust gesteld. Kom zeker bij jou terug. Ik raad jou echt aan!!

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
S. | 17 Januari 2020

Ze is geweldig en echt zo zuiver ! Ze vertelt je alles wat je wilt weten ik stond echt verbaast te kijken .. ze is de BESTE van mediumchat .en vertelt je dus dingen wat ze echt niet kan weten . Ik kom terug kiek je hebt me zo ontzettend goed geholpen. Nu voel ik echt

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Weronika | 17 Januari 2020

Leuk, duidelijk en snelle uitleg. Veel aan gehad. Dank je wel Ruby :)

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Liesbeth | 17 Januari 2020

Lady Marjorie kwam direct ter zake. Ze begreep me en heeft me tips gegeven om aan bepaalde zaken te kunnen werken.

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Denise | 17 Januari 2020

Wat is ze lief! Gewoon meteen duidelijk, en geeft de helderheid. Kom zeker nog een keertje bij je terug

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Martijn | 17 Januari 2020

Komt erg veel binnen bij Ferry. Hij voelt alles geweldig aan!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Anoniem | 17 Januari 2020

Heel prettig en zacht persoon 😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Lesley | 17 Januari 2020

Zeer goed. Zeer helder. Ook snel antwoord. Ik ben rustig geworden bij Laura 😉

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mina

Medium Mina
S. | 17 Januari 2020

Er is weer een voorspelling uitgekomen van Mina. .!ik kom zeker weer terug bij haar.xx

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Geertje | 17 Januari 2020

Dank je wel Natasja! Je viel net weg, maar ik wilde je nog bedanken! Heel fijn gesprek. Duidelijke antwoorden en praktische tips. We hebben elkaar vaker gesproken en dat is fijn. Geeft me weer vertrouwen in mezelf! Liefs 

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Ester

Medium Ester
N | 17 Januari 2020

Goed gesprek! En een luisterend oor.

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Don | 17 Januari 2020

Heel fijn en vertrouwd. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Dank je wel Janine

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
San | 17 Januari 2020

Alexandra is zo lief! Ze heeft mij echt heel goed geholpen en mijn angsten weggehaald. Je bent een lief mens Alexandra! Dikke knuffel voor jou! XXX

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Gauthier | 17 Januari 2020

Zeer aangenaam, vriendelijk en duidelijk 🙂

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Hortensia | 16 Januari 2020

Het heeft mij geholpen om nog meer in mijn kracht te staan. Ik vond het een heel fijn gesprek en zal zeker weer contact opnemen. Voelde goed, warm en spontaan!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Sarah | 16 Januari 2020

Kitty was een zeer aangename dame

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Demy | 16 Januari 2020

Het consult heeft mij inzicht gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Marja | 16 Januari 2020

Heeft weer wat van de twijfels die ik had kunnen weg nemen

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Therese | 16 Januari 2020

Leuk gesprek, straight to the point, geen erom heen gedraai. Super

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Yvonne | 16 Januari 2020

Snel, accuraat, deskundig, zeer mediamiek, lief, verhelderend

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 185 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Nicolette | 16 Januari 2020

Carolina heeft bijna geen aanwijzingen nodig en voelt al veel vanuit zichzelf. Zij geeft antwoord op je vraag en typt daarna eigen inzichten... Zij heeft mij erg geholpen. Dankjewel Caroline :)

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
Danny | 15 Januari 2020

Nikita gaf mooie en behulpzame inzichten door!

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Elke | 15 Januari 2020

Helder inzicht, to the point, in korte tijd een bevestiging /aanvulling op mijn eigen inzicht.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Fabricia | 15 Januari 2020

Gerustellende woorden en gevoelens.

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Ellen | 15 Januari 2020

Interessant gesprek. Jammer dat de verbinding weg viel.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Erik | 15 Januari 2020

ik heb een aantal digen gehoord die mij goed inzicht geven. Erg dankbaar

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Denise

Medium Denise
S. | 15 Januari 2020

Denise is een echte aanrader! Ze zit er dadelijk op zonder dat je zelf veel zegt. Ze heeft een bijzonder gave en bevestigt mijn intuïtie. Ze typt snel en het was een heel aangenaam gesprek en geeft je kracht! Dank je wel lieverd ik kom zeker terug X

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Sharita | 15 Januari 2020

Goed gevoel en eerlijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Cynthia | 15 Januari 2020

Reading gaf me rust.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Maaike

Medium Maaike
Ann | 15 Januari 2020

Ik weet wat ik moet weten.

Bekijk alle beoordelingen van Maaike Start chat met Maaike
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Jacqueline | 15 Januari 2020

Ik heb een zeer goed gevoel bij Heinz hij heeft mij heel goed geholpen bij mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Annoniem | 15 Januari 2020

Zeer goed! Met alleen mijn geboortedatum wist ze al heel goed op me in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Marianne | 15 Januari 2020

Fijn gesprek,. Na 1 vraag kreeg ik vlot en duidelijk antwoord en meer info over de situatie. Het klopte wat er gezegd werd en fijne woorden over de toekomst. Erg blij met de inzichten en antwoorden. Ik kan nu met een gerust hart verder en ik weet dat ik op de goede w

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Eveline | 15 Januari 2020

Fijn aangenaam gesprek met goed advies!

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Dita | 15 Januari 2020

Minet voelt erg liefdevol aan

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Hennie | 15 Januari 2020

Fijn dat ze met mij de diepte in dook voor antwoorden op mijn vragen.👍🏼

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Carla | 14 Januari 2020

Fijn dat Giovanna beschikbaar was! Fijn gesprek. Ik heb veel vertrouwen in haar helderwetendheid/-voelendheid.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Marlon | 14 Januari 2020

Ik vond het consult goed. Ik hoop dat ze gelijk krijgt.

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Yvette | 14 Januari 2020

Hij bevestigde mijn vermoede. Ik was blij met zijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Tim

Medium Tim
Monique | 14 Januari 2020

Super fijn gesprek, ook bevestiging gekregen. En er staat mij nog zoveel te wachten ook al zal dit nog een paar jaar gaan duren. Maar ik moet mijn dromen verder blijven volgen. Het was een aangename reading.

Bekijk alle beoordelingen van Tim Start chat met Tim
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Caroline | 14 Januari 2020

Fijn gesprek gehad, kon t goed aanvoelen. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Marjo | 14 Januari 2020

Prima, kreeg handvaten.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 210 beoordelingen



Ann

Medium Ann
San | 14 Januari 2020

Ann voelt alles heel goed en zuiver aan. Ben heel blij met haar!

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Wendy | 14 Januari 2020

Ja heel goed

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Mark | 14 Januari 2020

Lief en empathisch. Wist me dingen te zeggen die ze niet kon weten.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Tine | 14 Januari 2020

Heel tevreden. Direct, to the point, duidelijke antwoorden. Voor wat ik al kan beoordelingen klopten alle beschrijvingen, de toekomst zal het uitwijzen voor de rest. Dankje

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Christine | 14 Januari 2020

Gaf me bruikbare info. Dingen waaraan ik me kan optrekken.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Danny | 13 Januari 2020

Monica gaf mooie inzichten en adviezen door waar ik wat mee kan :)

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Nelly | 13 Januari 2020

het is niet de eerste maal dat ik Chantal contacteer. Zij is zeer eerlijk en oprecht . Het was weeral een hele fijne ervaring

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Paul | 13 Januari 2020

Heel fijn en heel duidelijk... geeft rust en de omschrijving is heel open en toegankelijk..

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Esther | 13 Januari 2020

Het gesprek voelde goed en vertrouwd aan. Alles klopte wat hij zei. Ik voel me begrepen. Het betekent veel voor mij. Henk Jan heeft me weer moed gegeven. Mooi dat hij aan het einde liet weten dat ik geholpen wordt door mijn oma.

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Johan | 13 Januari 2020

Geweldig gesprek voelde heel goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Susanne | 13 Januari 2020

Ik vind Niset geweldig. Ze is helder en duidelijk, weet veel en heeft weinig informatie nodig. Al meerdere keren gemerkt dat ze spot on zit! Aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Sherille | 13 Januari 2020

Marieke komt lief over. Ze heeft mij gerustgesteld door een duidelijk beeld te geven Vd situatie. Dankjewel Marieke. Tot horens .

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Dominique | 12 Januari 2020

Erg goed, fijn gesprek. Vertrouwend gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Ellen | 12 Januari 2020

Fijn gesprek. Wist precies wat het probleem was

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Sacha | 12 Januari 2020

Super consult.. Heel Warm, neemt de tijd... geeft goed beeld. Voelt en bevestigd wat ik zelf al dacht. Lieve vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Astrid | 12 Januari 2020

Mona is een Topper, mooi mens altijd fijn om mee te kletsen.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Marianne | 12 Januari 2020

Ik vond het een heel fijn en warm gesprek. Ik kan hier verder mee.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Sil | 12 Januari 2020

Accurate en eerlijke feedback.

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Debby | 12 Januari 2020

Hele duidelijke boodschap en woorden van Annemarie. Heeft mij kracht gegeven om weer voor mijzelf te kiezen! Nogmaals dank!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Yvonne | 12 Januari 2020

Gea is direct en eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Kelly | 11 Januari 2020

Ik vond het erg fijn dat de dingen die mij al verteld waren hier bevestigd werden. Het heeft mij weer een beetje hoop gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Hilde | 11 Januari 2020

Was een aangenaam gesprek ,lieve vrouw denk ik ,en realistisch .lieve groetjes Hilde

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Manuela | 11 Januari 2020

het heeft mij wat openbaring gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Frida | 11 Januari 2020

Ik benader Anja vaker, of ze het bij het rechte eind heeft kan ik moeilijk zeggen aangezien alles pas rond feb. beter zou moeten worden. Maar ze is ze is altijd positief, vriendelijk en lief.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Bart | 11 Januari 2020

Het aanvoelen van mijn gemoedstoestand en zelfs het hele plaatje ging bijzonder snel. Het was een verhelderend en liefdevol gesprek dat me energie en rust gaf. Wat een hartverwarmende positieve instelling van Selina. Duizendmaal dank

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Tessa

Medium Tessa
Sharmila | 10 Januari 2020

Goedenavond Amy, ik ben zeer tevreden met mijn chat met Tessa🥳🥳

Bekijk alle beoordelingen van Tessa Start chat met Tessa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Anoniem | 10 Januari 2020

Fijne vrouw om mee te praten en het klopt ook.😇

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Mariska | 9 Januari 2020

Het was ons tweede gesprek. Sonja heeft me geholpen om mijn onzekerheid weg te halen en me weer hoop op de toekomst gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Caroline | 9 Januari 2020

Fijn gesprek, typt snel, voelt de situatie goed aan. Geruststellend. Dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Mireille | 9 Januari 2020

Krachtig iemand die weet dingen wat ze niet kon weten.... Maar ik wel al wist... Ze zit er bonk op... Jammer van de slechte verbinding waardoor ik bijna 3 laatste min verloor... En niks meer kon vragen daardoor.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Ingrid | 9 Januari 2020

Directe antwoorden ten zeerste aan te bevelen

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Carla | 9 Januari 2020

Geen credits meer over gehad om Ellie te bedanken voor het fijne, ondersteunende en bevestigende ook, gesprek. Hier heb ik wat aan. Veel dank, Ellie.

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Tony

Medium Tony
F. | 9 Januari 2020

Volgens mij is hij zo lief dat hij me alleen maar op wilde beuren. Ik kan alleen maar hopen dat hij het bij het juiste eind heeft. Als dat zo is zal ik het zeker melden. Op dit moment denk ik vooral, "wat een schat is dit".

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Linda | 9 Januari 2020

Wat een fijne lieve vrouw. Heerlijk direct, en snel met antwoorden. Ze bevestigde mijn gevoel. Ze gaf me ook een paar links waar ik zeker gebruik van ga maken. Dankjewel Gerdien 😘

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Letty

Medium Letty
Yvette | 8 Januari 2020

Een heel fijn positief gesprek met humor. En ze had de kaarten gelegd waar ze geen weet van had. Ik kom zeker een x terug bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Letty Start chat met Letty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
ANN | 8 Januari 2020

Fijn gesprek, mooie inzichten en adviezen. Voelt alles goed aan en is super lief. Dankjewel lieverd

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nathalie | 8 Januari 2020

Ze gaf me hoop en gerustelling. Nu hopen dat alles mag uit komen 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Anne Fleur | 8 Januari 2020

Voelt erg veel aan. Goede healing en heel goed gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Lique | 7 Januari 2020

Ton heeft een bevestiging gegeven en vertrouwen. Fijn en deskundig consult.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 305 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ciske | 7 Januari 2020

Een lieve en behulpzame dame Richelle. Ze heeft me tips gegeven en ga ze gebruiken.Wanneer het allemaal goed komt dan ben ik haar voor eeuwig dankbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Desiree | 7 Januari 2020

Mijn credits waren op dus heb Cynthia niet meer kunnen bedanken voor het onder woorden brengen van mijn intuïtie. het heeft mij rust gegeven en ik hoop dat we het beide bij het rechte eind hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Miranda | 7 Januari 2020

Zegt niet alleen wat je wil horen. Is eerlijk en typt snel. Probeert je ook hoop mee te geven en vertrouwen in jezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Jennifer | 7 Januari 2020

Armando is een fijne man om mee te praten, geeft duidelijk aan wat er speelt in je leven en hoe je ermee om moet gaan. Gesprek met hem voelde vertrouwd, heel gek eigenlijk.

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Desiree | 6 Januari 2020

Heel warm en lief en op een aantal zaken me gerust gesteld hoop zoo dat ze gelijk heeft. Was een fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Jessica | 6 Januari 2020

Heel mooi gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Nadine

Medium Nadine
Cindy | 6 Januari 2020

Top gesprek. Zeer aangenaam persoon xx

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Tamara | 6 Januari 2020

Ik heb bruikbaar advies gehad over hoe te handelen, alsmede geruststelling gekregen met betrekking tot mijn overleden vader.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Sunita | 5 Januari 2020

Knap hoor, ze is erg goed. hoef niks te zeggen, ze weet precies wat er speelt, Je voelt je begrepen. Dank Hurrem XXX

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Charlotte | 5 Januari 2020

Erg goed, een onwijs lieve vrouw met krachtige adviesen!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Kitty | 5 Januari 2020

Een eerlijk gesprek dat wilde ik ook

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lamarche | 5 Januari 2020

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Caroline | 4 Januari 2020

uiterst vervelend had geen credit meer 😕maar super gesprek xxxx

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Pascale | 4 Januari 2020

Ze weet perfect waar ze het over heeft. Voelt alles goed aan en is heel lief en direct in haar antwoorden. Een echte warme aanrader. Top vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Gabrielle | 4 Januari 2020

Ze helpt me altijd goed en is duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Priscilla | 4 Januari 2020

Pamela is een lieve vrouw! Ze voelt situaties heel goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 226 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Magalie | 4 Januari 2020

Bedankt voor de mooie verwoording. Heel tof van je om zo zacht om te gaan met je uitleg. Ik heb je verlaten met een goed gevoel. Nogmaals bedankt voor het gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
Danny | 3 Januari 2020

Ramsay legde mooi contact met gene zijde en daarnaast ook mooie boodschappen door. :)

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Caroline | 2 Januari 2020

Fijn gesprek, kon goed invoelen op de situatie. Dankjewel Mo.

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Alisha | 2 Januari 2020

Ze was heel vriendelijk en begreep me goed. Ik voelde me na het gesprek een stuk rustiger😃

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Amal | 2 Januari 2020

Was een super fijn gesprek! Heel snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen! Top gewoon!!!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
S. | 2 Januari 2020

Hallo, Via deze weg wil ik laten weten dat ik altijd heel erg blij ben met de hulp van Saskia. Zowel via de chat als laatst, via de mail. Zij weet waar ze het over heeft. Begrijpt mij heel goed, zelfs als ik mezelf even niet begrijp. Daardoor heeft zij voor veel meer

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Floor | 1 Januari 2020

Het heeft voor mij dingen in het juiste perspectief geplaatst. Fijn en objectief consult

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Mariana | 1 Januari 2020

Dank je wel Mandy, je kwam gelijk met info die de energy flow bevestigd, zonder dat ik maar iets van de situatie had verteld. Heel fijn! Aangezien het een bevestiging is van mijn energie en ik geloof dat mijn externe wereld een projectie is van mijn interne wereld we

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Samira | 1 Januari 2020

Het was een snel maar duidelijk gesprek. Ze heeft me antwoorden gegeven waar ik zeker wat aan heb en waar ik iets mee kan! Nu nog iets meer zelfvertrouwen krijgen..

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
W. | 1 Januari 2020

Heel veel steun telkens weer via email contact. Zodra ik het vertrouwen weer begint te verliezen weet Brenda met haar liefdevolle woorden mij weer hoop en vertrouwen terug te geven. Bedankt lieve Brenda

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Carmen | 1 Januari 2020

Goede antwoorden en snel

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Grazyna | 1 Januari 2020

Fijn om te horen dat ik een soort van bevestigd kreeg dat wat ik voelde voor 2020.. en een aantal nieuwe inzichten. Echt super!! Heel vriendelijke en snel. Geen poespas! Aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Paul | 1 Januari 2020

Fijne toelichting en duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Keziah | 1 Januari 2020

Jeannette was een fijne persoon om mee te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Shafida

Medium Shafida
Alien | 30 December 2019

Fijn gesprek, ik kan de goede richting weer op

Bekijk alle beoordelingen van Shafida Start chat met Shafida
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Sarah | 29 December 2019

Fijn gesprek, duidelijk, realistisch zonder veel.info.wist ze veel te vertellen. Zeer gerust stellend!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Martine | 29 December 2019

je krijgt een eerlijk en duidelijk antwoord en het klopt hoe men de personen beschrijft

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Brenda | 29 December 2019

Bedankt voor het verhelderend gesprek. Ondanks het verdriet heeft het me goed gedaan. Super bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Els

Medium Els
Sofie | 29 December 2019

Ze gaf me eerlijke feedback en gaf me vertrouwen. Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Anje

Medium Anje
D. | 28 December 2019

Een goede visie van de toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Louisa

Medium Louisa
Jeanette | 28 December 2019

Hele lieve vrouw die het helemaal goed aan voelt! Een heel fijn gesprek gehad!!

Bekijk alle beoordelingen van Louisa Start chat met Louisa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Cemilia

Medium Cemilia
Angelique | 27 December 2019

Fijn gesprek gehad. Bedankt voor de tips. Time will learn. Thx

Bekijk alle beoordelingen van Cemilia Start chat met Cemilia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Chennevieve | 27 December 2019

Was super sceptisch, maar heb echt antwoorden gekregen die ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Jenique | 26 December 2019

Ik heb een fijn gesprek gehad en ik kreeg inzichten en advies. De tijd was helaas op, dus by deze hartelijk bedankt voor het consult en ik wens je nog hele fijne feestdagen Yve. Groetjes.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 431 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Wilma | 25 December 2019

Paul begreep mijn probleem en heeft aangegeven wat verstandig is als vervolgstap.

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maaike | 25 December 2019

Hele goede, lieve man die je heel goed kan helpen! Bedankt Bart!

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
S. | 22 December 2019

Kizzy super bedankt! Super positief gesprek gehad en heel verhelderend zeker voor herhaling vatbaar! Alles wat ze zei klopte! Wat een Super lieve vrouw! Mooie inzichten gehad en kijk uit naar de toekomst. Bedankt kizzy ! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



José

Medium José
Carolyne | 22 December 2019

Ze nam de tijd voor mij, duidelijk en eerlijk dank je wel Jose xx

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Peggy | 22 December 2019

Heeft me inzicht gegeven 👍🏼

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Alain | 21 December 2019

Leuk gesprek , kon wel dingen zeggen die ze niet wist en ik niet gezegd heb. Hoop dat de voorspelling uitkomen.

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Pia | 20 December 2019

Was kort gesprek maar zeer positief nieuws. En veel dingen die ik ook vermoedde. Nu afwachten.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Ann | 19 December 2019

Ze was op alles juist ze heeft me echt op men gemak gesteld

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Wanda | 19 December 2019

Ze was begrip vol en liefdevol

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Carla | 15 December 2019

Echt fijn. Sandra keek en voelde goed met mij mee in hetgeen mij bezighoudt. Denkt ook praktisch mee. Ik voel mij er weer rustiger door. Dankjewel, Sandra!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
C. | 15 December 2019

Zo tevreden over KellyDat was duidelijk Jullie hebben top mensen op de lijn. Proficiat aan het team mediumchat!

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Charly | 14 December 2019

duidelijk en goede inzichten. Eerlijk en oprecht, heb er zeker wat aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Yvette | 14 December 2019

Een lieve dame met humor en die me met beide benen weer op de grond heeft gezet. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Mireille | 14 December 2019

Grace is een lieverd

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Linda | 13 December 2019

Christel heeft mij heel fijn inzicht gegeven en tips wat ik moet doen super bedankt daarvoor. Geeft mij een rustiger gevoel. Groetjes Linda fijne feestdagen

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Kitty | 11 December 2019

Ging goed, ben tevreden!

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Martijn | 11 December 2019

Beste Jana, het was een kort maar fijn gesprek. Er komt veel informatie bij je binnen die ik ook wel herken. Je weet alles op een fijne manier te communiceren. Een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Rianda | 11 December 2019

Als t gebeurt dan ben ik gelukkig mens

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Caily | 10 December 2019

Fijn gesprek en kan je veel vertellen over wie en wat je bent. Bankt voor de inzichten !

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Fiona | 8 December 2019

Fijn en duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Reinder | 5 December 2019

Het is en blijft voor mij de beste in jullie assortiment, een absolute topper.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Evelien | 4 December 2019

De gesprekken met Peggy ervaar ik altijd als fijn gezellig eerlijk en open

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Franky | 4 December 2019

Liselot. goed en aangenaam gesprek gehad ermee.

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anouska | 2 December 2019

Ik vind haar erg goed en begripvol

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Angelique (opgegeven) | 30 November 2019

Handig advies; eigenlijk wat ik wel wist diep van binnen, maar fijn om het bevestigd te zijn. Bedankt ! X

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Kitty | 25 November 2019

Prima geholpen en goede adviezen

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Dinally | 24 November 2019

Heel erg prettig, en gerust gesteld🙏🏽😘

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Angelique | 24 November 2019

Hij is een toppertje. Geef hem de fotos en hij doet zijn ding. Wederom mijn dank! X

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Melanie | 23 November 2019

Vaak willen we alleen maar horen, wat we willen horen! Wat n verademing dit gesprek ... to the point ... eerlijk en handvaten om het aan te pakken! Kan het iedereen aanraden om Astrid te consulteren ..... beetje zelfreflectie brengt je nl ergens ... wat voor gevolg h

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Lieke

Medium Lieke
Danny | 22 November 2019

Lieke gaf mooie inzichten door en wist waar ze over sprak!

Bekijk alle beoordelingen van Lieke Start chat met Lieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Hélène

Medium Hélène
Renate | 19 November 2019

Super fijn gesprek, duidelijkheid en inzichten gekregen die ik eigenlijk echt even nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Hélène Start chat met Hélène
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Robert | 15 November 2019

Vandaag stelde ik Emily een ja/ nee vraag, waarop zij mij ook vandaag een duidelijk antwoord op gaf. Daar had ik echt behoefte aan, omdat het over een hele belangrijke keus ging. Ik ben mijn spanning nu kwijt na haar antwoord. Hartelijke bedankt Emily. Groetjes, Robe

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Nicolien | 7 November 2019

Fijn gesprek gehad. Ga zeker nog eens contact opnemen met Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Caroline | 6 November 2019

Heel fijn gesprek, voelt t goed aan. Is snel in haar antwoorden. Ik zal haar zeker weer vragen. Dankjewel Florence!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Angelique | 4 November 2019

Bedankt voor de wijze woorden! Ik neem ze zeker mee. Bedankt voor het invoelen en luisteren.

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Priscilla | 1 November 2019

Ze heeft me laten zien dat ik t verleden moef loslaten, en moet leren meer te vertrouwen op het heden en op mijn eigen gevoel, en niet teveel moet malen met me gedachten

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Immy

Medium Immy
Valerie | 30 Oktober 2019

Heel goed! Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Immy Start chat met Immy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Meriam

Medium Meriam
Bonita | 24 Oktober 2019

Ja het is me nu allemaal duidelijke en weet nu ook wat ik moet doen

Bekijk alle beoordelingen van Meriam Start chat met Meriam
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Lindsey | 20 Oktober 2019

Bevestiging van gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sandhya

Medium Sandhya
Danielle | 13 Oktober 2019

Heel fijn gesprek gehad met Shandhya. Ze is heel lief en luistert echt naar je. Ze is oprecht en zuiver in haar antwoorden en heeft me echt geholpen Ben haar enorm dankbaar! Dankjewel lieve Shandhya

Bekijk alle beoordelingen van Sandhya Start chat met Sandhya
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Pascale | 11 Oktober 2019

Ama, onder de indruk!

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Angela | 11 Oktober 2019

Hij bevestigde mijn eigen gevoel en het is soms het enige wat je nodig hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Nicole | 10 Oktober 2019

Het was fijn te horen hoe ze de situatie ziet vanuit een foto. Hoop dat het klopt wat ze zei.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Ilse | 8 Oktober 2019

Diana gaf duidelijke antwoorden. Ik kan weer verder.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Oona | 29 September 2019

Zeer helder,empathisch en oprechte chat.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
B. | 27 September 2019

Bianca is erg goed ! Ze voelt de dingen aan zoals ze zijn. Ze voel ook echt wat jijzelf voelt. Ze begrijpt je en dat geeft een heel aangenaam gevoel. Ze kan gevoelens erg goed vertalen en onder woorden brengen. Ze typt ook snel. Vond het echt een heel aangenaam gespr

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Jamie | 26 September 2019

Prima gesprek , verhelderend en aardig overeenkomend met mijn gevoelens!

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Anoniem | 25 September 2019

Luchtig en een zeer opluchtend gesprek. Mar geeft je het gevoel dat je alles bij haar kwijt kan en ik vond dat ze snel tot de kern van mijn vraag/blokkade kwam. Ze wist goed te vertellen wat er bij mij speelde, maar ook te benoemen waar ik mijn focus mag leggen. Voel

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Sjef | 4 September 2019

Duidelijk verhaal. Sluit aan bij mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Sussanne

Medium Sussanne
Sophie | 10 Augustus 2019

Sussanne is echt GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en typt vlot. Zeer aangenaam gesprek eerlijk en oprecht waarin ze je veel kracht en vertrouwen in de toekomst geeft. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Sussanne Start chat met Sussanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Joke | 8 Augustus 2019

Alle consulenten die ik ‘gesproken’ heb waren erg goed. Zeer accuraat, helder en ik voelde me begrepen en vertrouwd . Het advies die ik gekregen heb is erg to the point. Ik ben elk gesprek zeer dankbaar. Het heeft me goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Sandra | 5 Augustus 2019

Daniëlle zei iets en dat was meteen raak!! Klopte helemaal, ik heb alle vertrouwen dat het goed komt, met wat ze mij vertelde. Ik ben heel blij met de reading!

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Judith | 1 Augustus 2019

Dankjewel voor het hart onder de riem! Liefs, Judith

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Top