Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

13996 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Sandy

Medium Sandy
Monique | 7 Juli 2020

Thanks lieverd voor je goeie uitleg en ga er zeker mee aan de slag! Lieve knuffels Monique

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Amy

Medium Amy
Yvette | 7 Juli 2020

Amy laat je op een positieve en andere manier kijken naar je eigen ik. Ze geeft je inzichten met humor en ze typt snel.

Bekijk alle beoordelingen van Amy Start chat met Amy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Martijn | 7 Juli 2020

Romy is echt een toppertje. Lieve meid en krijgt erg veel herkenbare en bruikbare informatie door. Ontzettend mooi om te zien hoe ze haar gave inzet om andere mensen te helpen. Een echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Pia | 7 Juli 2020

Het was fijn haar terug te spreken na lange tijd haar te spreken. Is altijd een fijn gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Shana | 7 Juli 2020

Dankjewel lieve Mina💙 voor jouw mailconsult. Ik zal luisteren naar het advies. Dat wat je zei over intuïtie heb klopt heel erg, zeker de laatste tijd. Ik dacht het de dag voordat ik jouw mailconsult ontving ook. Zal rustig blijven voor deze situatie, wacht we

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
S. | 7 Juli 2020

Het komt zoals is verteld, zoveelste voorspelling die is uitgekomen. Ze beantwoordt ook precies hetgeen waar je mee zit en dit zonder soms het te benoemen. Dankje!

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Ank | 7 Juli 2020

Willem heeft zich snel ingeleefd in mijn situatie en me goed geantwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Monique | 7 Juli 2020

Het is altijd weer een verrassing met de antwoorden van Henk jan, dan weet ik waar ik aan toe ben. Dank je wel Henk jan voor je antwoorden, helaas ging mijn vraag over een scammer, gelukkig kwam ik er op tijd achter. Tot de volgende keer op de chat. Lieve knuffel Mon

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Daan | 7 Juli 2020

heel duidelijk, en laten we positief blijven dat alles goed komt!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Carla | 7 Juli 2020

Ik vind de taal van Allard soms moeilijk te begrijpen. Ik denk dat zijn ingevingen sneller gaan dan hij kan typen/verwoorden. Maar ik heb er vertrouwen in, in wat hij zegt. In antwoord op mijn vraag. Ik vind hem een echte paragnost.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Natasja | 7 Juli 2020

Wat een super toffe madam. Echt een topvrouw. Heeft echt interesse in jou en helpt je verder waar ze kan. Je merkt dat ze haar werk met passie doet ! Tot binnenkort Magda 😘

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
B. | 7 Juli 2020

Lieve mandy, dank voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn e-mail. Was gaaf om te lezen met veel herkenning. Ook mooi en helder omschreven..... liefs Bregje

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Johanna | 7 Juli 2020

Danjewel voor je steun lieverd ik ben blij met u 💝 (Geen bericht gehad )😔

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Linda | 7 Juli 2020

Aardig, lief, meegaand maar ook eerlijk! Voelt goed aan wat er speelt. Juist als ik niks wist te zeggen, wist zij een stortvloed aan de juiste woorden te zeggen. Fijn gesprek. 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Egon

Medium Egon
Carla | 7 Juli 2020

Dank aan Egon met zijn antwoord op mijn vraag. Ik lees het na met gemengde gevoelens en dat is op dit moment ook het enige antwoord. En dat is wel eens anders geweest voor mij. Ik zie nu meer de positieve en praktische kant. Of ik moet het niet helemaal begrepen hebb

Bekijk alle beoordelingen van Egon Start chat met Egon
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Marlies | 7 Juli 2020

Maja, dank je wel, je bent zo waardevol geweest voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
Maureen | 7 Juli 2020

Alleen maar liefde voor deze vrouw! Wauw wat een topper en een lieverd. Ze helpt me zo goed door mijn situatie en geeft me altijd enorme rust. Lieve Nikki ik ben je ontzettend dankbaar <3 ❤️ Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Miriam | 7 Juli 2020

Fijn gesprek was het met je Daan , dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Dianne | 7 Juli 2020

Wat een fijne vrouw. Dank je wel voor het fijne gesprek, ga weer positief richting de toekomst en hoop dat alles uitkomt 😘

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Renate | 7 Juli 2020

Heel erg bedankt voor de inzichten, je hebt me enorm geholpen en je neemt echt de tijd! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Johanna | 7 Juli 2020

Deze man heeft echt 1 puur hart Een echte aanrader! 💝

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 281 beoordelingen



Herman

Medium Herman
V | 7 Juli 2020

Super lieve laagdrempelig persoon! Ik was blij om hem gesproken te hebben !!! Dank u wel

Bekijk alle beoordelingen van Herman Start chat met Herman
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Rahma | 7 Juli 2020

Meer inzicht voor mezelf

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Mieke | 7 Juli 2020

heeft me tips gegeven wat ik kon doen

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Indraline | 7 Juli 2020

Heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Anke | 7 Juli 2020

Aangename man om mee te chatten. Viel direct met de deur in huis. Hopelijk komt zijn voorspelling uit en ontmoet ik de juiste man in augustus. Ik kom zeker nog eens bij hem terug.

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
Orelia | 6 Juli 2020

Lieve Kiek, wat ben ik altijd ontzettend blij om jouw antwoordt van mijn emailconsult telkens weer te ontvangen. Ik was even ongeduldig aan het wachten op je antwoordt maar zoals altijd ben je mij ook niet vergeten ondanks dat je ook zeer druk hebt. Als je maar weet

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Ann | 6 Juli 2020

Gaf mij een betere kijk op mijn leven. Gaf aan dat er nog wat in petto is in het leven als ik tijd neem voor mezelf

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Hannelore | 6 Juli 2020

Dikke merci Denise om me bij te staan met raad en daad. Me zoveel moed geeft om verder te gaan. Is alsof je in mijn situatie zit en voelt hoe alles verloopt en zal gaan verlopen. Door u heb ik de kracht om te blijven doorgaan en me sterker te voelen wanneer het minde

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Fernanda | 6 Juli 2020

Een mooi gesprek gehad met Linda. Voelt heel goed in wat er speelt.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Gerard Veenstra | 6 Juli 2020

Simone is een schatje, ze geeft me gerust gesteld en mijn vragen zo goed als het kon beantwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Sharon | 6 Juli 2020

Dave is super lief en geduldig! Ik stel ook super vaak dezelfde vraag en krijg standvastige antwoorden. Ik vind dave een heel goed en oprecht medium.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 190 beoordelingen



Anjuli

Medium Anjuli
Tine | 6 Juli 2020

Heerlijk om even met iemand te sparren die op dezelfde golflengte zit! Duidelijke bevestiging gekregen van dat ik op de goede weg zit!

Bekijk alle beoordelingen van Anjuli Start chat met Anjuli
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Astrid | 6 Juli 2020

Sonja is de beste van Mefiumchat!!! 👏👏👏

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Nele | 6 Juli 2020

Dag Bert, hartelijk dank voor je klare uitleg. Je voelt het goed aan! Dankjewel ook voor de raad. Ik probeer geduldig af te wachten en alles te laten lopen hoe het loopt... warme groet!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Sil | 6 Juli 2020

Zo ontzettend aardig. En geeft goed advies.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Tim

Medium Tim
N | 6 Juli 2020

Dikke merci voor je steun! Heb al veel aan u gehad! En is al in maart wa uit gekomen wa je mij had gezegd .. En lieve Tim dikke proficiat ge weet wel over wat ik het heb 😘

Bekijk alle beoordelingen van Tim Start chat met Tim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Dominique | 6 Juli 2020

Zeer vriendelijk en duidelijke informatie. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Martine | 6 Juli 2020

Duidelijk en waar

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Cindy | 6 Juli 2020

Heb een goed gesprek gehad met pascale Na paar daagjes kwam t al uit. Was eerst enorm aan twijfelen dat ik een gesprek ging aangaan. Maar ben ben blij dat ik dit deed. Thx pascale👍

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Nicole | 6 Juli 2020

Lieve Nico ik vond je chat niet leuk om te horen het deed me zeer maar je ik wil je bedanken want jij hebt mijn ogen geopend! Het was waar wat je zei! Helaas wel😘

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Marina | 6 Juli 2020

Goed gesprek .veel antwoorden herkenbaar.benieuwd en zien hoe t gaat verlopen .

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Sanne | 6 Juli 2020

Fijn gesprek. Ik had weinig moeten maar er werd precies gezegd hoe het zat.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Petra | 6 Juli 2020

Het voelt heel goed met Barbara, ik ben gerustgesteld!!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Elleke | 5 Juli 2020

Angelique stelde mij zeer snel op mijn gemak en wist mij dingen te vertellen die zij niet kon weten en waar ik niet mee bezig was (over mijn overleden vader bijvoorbeeld van wie zij zei dat hij haar kippenvel bezorgde, heel bijzonder). Indrukwekkend. Ze schreef lief,

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Danique | 5 Juli 2020

Mireille heeft me heel erg gerustgesteld en was heel erg duidelijk!! Een hele aardige vrouw!!

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Annelies | 5 Juli 2020

was een prettig gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 203 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Alain | 5 Juli 2020

Een heel goed contact, duidelijk en eerlijk antwoord op m'n vraag. Hiermee kan ik verder aan de slag.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Ralf | 5 Juli 2020

Het heeft mij goed geholpen en ik ga wachten op mijn nieuwe liefde.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Nadine | 5 Juli 2020

Heel fijn geholpen goeie inzichten gekregen en ook mijn eigen gevoel bevestigd.. ze gaf dingen aan die klopte en waardoor ik vertrouwen heb gekregen in de situatie. Dankjewel daarvoor 😃

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Joke | 5 Juli 2020

Direct & betrokken. Luistert goed & geeft richtlijnen. Altijd vanuit eigen verantwoordelijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



David

Medium David
Carla | 5 Juli 2020

David wist na mijn vraag al precies waar het voor mij om ging. Een echte helderziende. En ik begrijp zijn adviezen maar al te goed. Heel veel dank David!!

Bekijk alle beoordelingen van David Start chat met David
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Sophie | 4 Juli 2020

Mario is SUPER goed! Hij voelt veel aan en geeft je bevestiging. Meer dan 5 sterren waard! Al meerdere keren met hem gechat en hij blijft bij zijn eerste gevoel. Dank je wel voor je steun, je bent echt geweldig. Hij typt ook heel vlot wat het gesprek aangenaam maakt.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Sharin | 4 Juli 2020

Top, Antwoord heel snel. En ook naar eigen inzicht. En dan juist. En zelfs dat ik vraag aan t tikken was gaf ze daar al antw op. Nu alleen afwachten hoe haar voorspellingen gaan verlopen. #spannend ^_^

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 309 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
San | 4 Juli 2020

Weer rust dus tijd voor plezier

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 258 beoordelingen



Avksentia

Medium Avksentia
Annemarie | 4 Juli 2020

Avksentia voelde alles zo goed aan, echt een fantastisch gesprek! Dankjewel xx

Bekijk alle beoordelingen van Avksentia Start chat met Avksentia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Sas | 4 Juli 2020

Nancy echt merci voor tonen van begrip in de situatie en voor moed die ik nog eventjes bij elkaar zal moeten houden💛laatste loodjes zijn dit. Wilde bijna echt stoppen van irritatie terwijl het niet alleen voor mezelf is. Super zuiver en snel voel en gaf je informatie

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Ellen | 4 Juli 2020

Heel fijn gesprek snelle en duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Willeke | 4 Juli 2020

Mona is een lieve vrouw en helpt me goed

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Marloes | 4 Juli 2020

Lieverd het is gestart en geëindigd !

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Dianne | 4 Juli 2020

Fijn gesprek en lieve vrouw ben weer gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Heidi | 4 Juli 2020

Heeft mij veel duidelijk gemaakt. Was zeer aangenaam gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Kirsten | 4 Juli 2020

Vriendelijke vrouw die je opweg helpt!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 83 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Cindy | 4 Juli 2020

Wat een super lieve aardige man ben je Ton! Ik voelde me zo vertrouwd bij je en je wist me echt te raken met je woorden. Kan me geen betere medium voorstellen! Nu alles even laten bezinken en aan de slag met de handvaten die je me hebt gegeven. Dank je wel lieve Ton.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 342 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Veerle | 4 Juli 2020

Fantastisch gewoon!!! Deze vrouw begrijpt je en legt de ontbrekende puzzelstukjes waar ze moeten liggen. Vlug,concreet en oprecht. Ze leest je als een open boek terwijl ik mezelf zag als morse 😜 Bedankt Iris

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Nienke

Medium Nienke
Joosje | 4 Juli 2020

Heel fijn en helder gesprek! Antwoord heel snel.

Bekijk alle beoordelingen van Nienke Start chat met Nienke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Samantha | 4 Juli 2020

Fijn gesprek gehad, zowel antwoord op de vraag die ik stelde als op het gesprek over dierbare. Bedankt voor het fijne gesprek 😘

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Rigobert | 4 Juli 2020

Erg warme persoonlijkheid die hart heeft voor je situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Judit | 4 Juli 2020

Echt.... fantastische healing gekregen. Jammer tijd snel voorbij. De volgende keer wat langer.

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Jannie | 3 Juli 2020

Het was mooi, bevestiging op sommige al bestaande gedachten van mij en verhelderend op andere plekken. Ik vertrouw hierdoor meer op mijn eigen gedachten/intuïtie nu. En ik geloof dat ik mijn hart nu wat meer durf te openen, hartelijk dank.

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Nicolette | 3 Juli 2020

Blij met de chat met Margy. Voelde de situatie goed aan en was ‘to the point’ Ze stelde me daardoor gerust. Dankjewel Margy

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Malika | 3 Juli 2020

Recht voor raap...niet langdradig ...geeft meteen antwoord op uw vraag ...voor mij ,10 op 10

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Melissa | 3 Juli 2020

Naomi heeft me weer wat rust gegeven. Dank je wel! De moeite zeker waard!

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Niky | 3 Juli 2020

Luisterde oké, snel bericht terug, leuke Vlotte babbel. Geeft tips en vaak klopt haar antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Cindy | 3 Juli 2020

Ze gaf antwoorden waar ik op hoopte en stiekem wel ergens wist dat ik het aan het goeie eind had

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
D. | 3 Juli 2020

Tanja kon echt super goed invoelen en wist alles! Echt super. Bedankt Tanja voor het mooie gesprek! Xxxxx

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Melissa | 3 Juli 2020

Hoi Saskia, ik wil je nog eens bedanken voor de steun die ik altijd krijg als het weer eens moeilijk is. Ik hoop je vlug nog eens te spreken want heb je veel te vertellen!

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



René

Medium René
Sabine | 3 Juli 2020

Hele fijne, verhelderende chat met René gehad, zeker voor herhaling vatbaar, hij herkent wat er daadwerkelijk gaande is, bedankt nogmaals.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Adelheid | 3 Juli 2020

Een absoluute aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Zeliha

Medium Zeliha
Petra | 2 Juli 2020

Gaf goede antwoorden weet waar ze over praat

Bekijk alle beoordelingen van Zeliha Start chat met Zeliha
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Briqoozz | 2 Juli 2020

GEWELDIG! aanwinst voor de lijn! X

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Sandra | 2 Juli 2020

Ze typt snel heeft ge lijk door waar het over gaat en helpt je goed op weg. Dank je wel je bent kanjer.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Dewi | 2 Juli 2020

Speciale vrouw helder en zeker helder

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Tessa | 2 Juli 2020

Zeer to the point! Een geruststellend gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 258 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Marjan | 2 Juli 2020

Heel fijn liefdevol gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Samantha | 2 Juli 2020

Nou petra , heb echt respect voor jou je viel meteen met de deur in huis ❤️Je bent heel goed en hebt me echt gerust gesteld ! Ik geloof erin dat het goed komt .. maar jij bent een topper echt zuiver xx bedankt sam

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Serge | 2 Juli 2020

Gea is heel aangenaam , heeft mij een zeer goed gevoel, toffe gesprekken, heel vertrouwd, dus zeker doen

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Sylvia

Medium Sylvia
Carla | 1 Juli 2020

Een fijn gesprek! Ik ben voorbereid voor wat zou kunnen komen. En ook erg veel dank voor je privé- bericht, Sylvia! Ik begrijp het, tegen het licht van mijn vraag.

Bekijk alle beoordelingen van Sylvia Start chat met Sylvia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Marleen | 1 Juli 2020

Ben wel iets beter geworden. Het contact die ze met mijn moeder had was leuk.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Odette

Medium Odette
V | 1 Juli 2020

Ohhh ze is lief duidelijk en snel in haar antwoorden. Ik voelde mij gehoord begrepen en geholpen. Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Odette Start chat met Odette
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Femke | 1 Juli 2020

Was net iets te kort, wat ik doorkreeg had ik wel wat aan. Gaf aan dat ik op de goede weg zit.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Essje | 1 Juli 2020

Ik kom hier op terug. Wanneer ik ons gesprek kan bevestigen. Het heeft mij goed gedaan op dit moment. En vertrouw erop dat de antwoorden die ik heb mogen ontvangen, de toekomst zijn. Dankjewel Tony

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Cynthia | 1 Juli 2020

Ze voelt dingen sterk aan en helpt je daar waar je het nodig hebt! Heel fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Sarah giovanna | 1 Juli 2020

Leuk aangenaam enkel jammer van mijn laatste vraag was mijn credit op..

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Greet | 30 Juni 2020

Snel en duidelijk consult.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
H. | 30 Juni 2020

Dankjewel Rianne, Wat een mooi reading, ik ben vaker bij je geweest ook die consulten waren geweldig maar deze sloeg toch alles. Inzichten gekregen en mooie voorspelling. Ik hoop dat het uitkomt. Dankjewel lief mens♥️

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Frida | 30 Juni 2020

Ander antwoord dan bij een eerder geraadpleegd medium. Maar ze wist zo haar fijn uit te leggen hoe het zit en wat er aan de hand is dat ik van binnen voel; ja, dit is juist! Dankjewel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Sarah | 30 Juni 2020

Heeft me niet meteen gezegd wat ik wou horen, maar wel wat ik op dat moment 'moest' horen. Dus ben tevreden met Marielle haar bijdrage.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Jack

Medium Jack
Carla | 30 Juni 2020

Goed! Dankjewel Jack!

Bekijk alle beoordelingen van Jack Start chat met Jack
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Jolanda | 30 Juni 2020

Ik hoopte nog op een overzicht van ons chat gesprek, verder ben ik goed geholpen bedankt Richard

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Danny | 29 Juni 2020

Ester gaf mooie inzichten door en sterke bevestigingen!

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 203 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Valerie | 28 Juni 2020

Luisterend oor, kalm, voelt goed áán en lieve dame ook! Aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Monique

Medium Monique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Johanna | 28 Juni 2020

Dank u wel voor u tijd en begrip

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Natasja | 28 Juni 2020

Anja is een eerlijke en betrouwbare medium

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Samantha | 28 Juni 2020

Wauw angelique , je voelde precies hoe alles in elkaar zat . Mijn complimenten voor jou je hebt me rust gegeven en bevestigd wat ik ook voelde .. ik ga kiezen hoe moeilijk het ook mag worden ! Liefs samantha❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Stefanie

Medium Stefanie
Richard | 28 Juni 2020

Duidelijk en direct antwoord op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Stefanie Start chat met Stefanie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Raquel | 28 Juni 2020

Helder gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Savannah | 28 Juni 2020

Het was echt even fijn om met haar te praten. Er gaat nu een hele last van mijn hart af. Ze was heel lief en positief. Ze richt zich echt op jou.

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Vesna | 27 Juni 2020

Ik heb geen woorden voor, ze is meer dan een medium, ik heb gevoel dat ik met een goede vriendin spreek. Ik ben zeer onder de indruk, echt de beste medium die ik tot nu toe had gesproken.

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Denise | 27 Juni 2020

Heel fijn gesprek gehad, ze voelt goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Lyanne | 27 Juni 2020

Warme liefdevolle, vrouw , heel veel wijsheid, die helderheid geeft, waardoor je zelf bewustere keuzes kunt maken

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Greet

Medium Greet
Miriam | 27 Juni 2020

Het was een heel fijn gesprek met Greet . Ze gaf me rust en vertelde me dingen die klopte ook allemaal , het werd zo voor mij bevestigd .

Bekijk alle beoordelingen van Greet Start chat met Greet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Alain | 27 Juni 2020

bedank voor het fijne gesprek. Is een top consult

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Marjolijn | 27 Juni 2020

Voelde me goed bij het gesprek heb er wat aan gehad alleen het ene deel over de liefde weet ik niet of dat zo is , nadat ik hele slechte mannen heb gehad of deze man ook zo is betwijfel ik

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Jose | 25 Juni 2020

Gewoon zoals t hoort goed ingevoeld.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Susan | 25 Juni 2020

Desi is te gek , altijd als ik haar spreek voelt het als of ik met een vriendin praat! Desi blijft ook bij haar gevoel in de situatie en zegt niet steeds iets anders waar er tevens ook maar een paar van zijn hier op mediumchat en dat is erg fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Marlies | 25 Juni 2020

Wow.. Nynke ik heb heel veel aan je gehad. Je voelde me zeer goed en zonder eigenlijk veel te moeten zeggen wist je perfect waar het niet goed zat. Knap

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Sandra | 25 Juni 2020

Tanja heeft me geraakt en was spot in.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
Petra | 25 Juni 2020

Ramsay geeft goede adviezen waar je wat mee kan, helemaal top!

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Danny | 25 Juni 2020

Denise is heel behulpzaam en fijn om mee te praten. Ik had er veel aan! Helaas was de tijd net te kort om het gesprek goed af te ronden, wellicht voor de volgende keer! :)

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Nicolette | 24 Juni 2020

Henny voelde goed aan hoe de situatie was... ...en wat ik nodig had... Het was een fijn en geruststellend gesprek. :)

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Melissa | 24 Juni 2020

Bedankt Christel. Top consult

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Zarina | 24 Juni 2020

Hele lieve dame die tot in detail jou antwoorden en inzichten biedt!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Mark | 24 Juni 2020

Gizella is zeer warm en empathisch. Mooie inzichten en heel goed aanvoelen.

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Corneline | 24 Juni 2020

Kort maar bevredigend gesprek! Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Karin

Medium Karin
Christel | 23 Juni 2020

Erg duidelijk antwoord, dat geeft rust! Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Karin Start chat met Karin
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Dirk

Medium Dirk
Claudia | 23 Juni 2020

Dankje Dirk je hebt mij inzichten gegeven die ik bij velen niet heb gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Dirk Start chat met Dirk
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Jacqueline | 23 Juni 2020

Maureen geeft heldere adviezen. Is eerlijk en en lief. Ik had een heel goed gevoel bij haar en ze had het bij het rechte eind ovet mijn situatie. Ik heb veel aan haar hulp gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Petra | 23 Juni 2020

Wow in een woord Wow! Echt een superfijne vrouw die weet waar ze over praat. Ze zegt dingen die ze niet kon weten! Ze is heel eerlijk en zegt recht hoe het is maar vraagt daarbij ook of je het echt eerlijk wil weten voordat ze het definitief zegt en dat vind ik echt

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Semire | 23 Juni 2020

Geweldig, ze kon me alles vertellen en gerust stellen.

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Samantha | 22 Juni 2020

Wauw , wat ben jij bijzonder zeg ! Je hebt alles goed je zei dingen wat je niet kan weten! Dit gesprek met jou gedichten heeft me echt geraakt .. ik ga doen wat je me gevraagd hebt hoop dat het helpt .. liefs s❤️

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Krista | 22 Juni 2020

Was snel in haar antwoorden en heel duidelijk! Ze heeft me weer vertrouwen gegeven in wat ik kwijt was.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Anne | 22 Juni 2020

Een mooi antwoord op mijn vraag . Het heeft wel iets van mijn twijfel weg genomen en dat ik op mijn hoede moet blijven . Dank voor je mooie antwoord hier kan ik wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Anoniem | 21 Juni 2020

Gina is vlot met antwoord geven, geen lange verhalen, kort maar duidelijk, heel vriendelijk ook !

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Ellen | 21 Juni 2020

Een fijn gesprek en snelle antwoorden. Bevestiging gekregen en uitleg

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Frederique | 21 Juni 2020

Dat ik mij rustiger en begrepen voel

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Yvette | 21 Juni 2020

Voelt/ziet gelijk waar de vraag over gaat. Met humor en positiviteit beantwoord ze heel snel je vragen. Zeker een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Samantha | 21 Juni 2020

Fijn gesprek gehad, duidelijkheid en inzichten. Lief mens, Bedankt voor je tijd en moeite! Liefs xx.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Riek | 20 Juni 2020

Duidelijk, liefdevol consult !

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
8.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Ingrid | 20 Juni 2020

Bevestigt, wat ik al dacht. Weet wat er speelt. Had gehoopt dat hij kon vertellen dat het goed komt voor langere tijd, maar zegt eerlijk wat hij ziet. Ziet er gunstig uit, maar ook dat je eigen keuzes ook toekomst bepalen en visie verandert.. afwachten dus.. maar wat

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Gerard Veenstra | 20 Juni 2020

Goede tips en prima uitgelegd, ben trots op haar

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Renee | 19 Juni 2020

Ilja ken ik al langer en is een hele lieve dame, waar ik graag mee praat. Zij is zeer goed in invoelen. En dat was deze keer ook weer raak. Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Johanna | 19 Juni 2020

Dingen bevestigt, en veel rust gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Orelia | 18 Juni 2020

Lieve Giovanna, wat ben je een geweldig persoon en consulent. Je bent heel erg lief en je voelt mij zeer goed aan hoe het met mij op dit moment gaat en je wist ook veel van mijn verleden. Ik ben zeer gerustgesteld door jouw inzicht en overtuiging dat alles weer goedk

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Danny | 17 Juni 2020

Yve was weer zeer concreet in haar antwoorden! Altijd weet ze precies het juiste te zeggen en ook is ze daarbij goudeerlijk waar je wat aan hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 451 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Ellen | 17 Juni 2020

Een fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Natasja | 17 Juni 2020

Wat een superlieve topvrouw! Echt een aanrader 🤗😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Amudra

Medium Amudra
Diana | 16 Juni 2020

Topper dank u wel!

Bekijk alle beoordelingen van Amudra Start chat met Amudra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Marije | 16 Juni 2020

De beste hier!!🙏

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Jolanda | 16 Juni 2020

Ze kon alles duidelijk verwoorden en begreep me direct. Ik vind Elles een lief mens.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Els

Medium Els
Marlies | 15 Juni 2020

Goede duidelijke antwoorden en snel.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
Sandy | 15 Juni 2020

Ik voelde veel liefde en begrepen. Ze is een lief engeltje, zeker goede tips en aansturing gegeven binnen een paar minuten. Danki lieve schat

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Laurette | 15 Juni 2020

Ondertussen weet ik al een beetje hoe het verder verloop zal zijn van wat er in de nabije toekomst zal gaan

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
V | 14 Juni 2020

Wat bent u een begripvolle persoon. Gerdie zorgt voor duidelijkheid en het wil om verder te kunnen gaan . Ze is lief en snel met haar antwoorden ... daarnaast vraagt ze ook of het duidelijk bij jou overkomt. Dank u wel

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Annelies | 14 Juni 2020

De pijn is nu heel groot maar ik doe alles om mij staande te houden en hoop dat je gelijk hebt. Dankjewel. Knuf.

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
M | 13 Juni 2020

Echt zo'n onwijs, leuk, grappig mens. Krijgt heel veel door en typt ook nog eens snel! Aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Nadja | 13 Juni 2020

Sorry dat het contact zo abrupt afbrak. Het was een kort maar leuk gesprek. Ik hoop dat dat dansen er inderdaad terug gaat komen.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ciske | 12 Juni 2020

Ze Geeft me steeds weer nieuwe inzichten waar ik weer wat mee kan Ik durf me naar haar open te stellen. Ik mag haar heel graag. Is lief en leeft met me mee.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Julie | 11 Juni 2020

Zeer lief! Open en eerlijk ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



José

Medium José
Ellen | 11 Juni 2020

Een helder gesprek. Weet naar waar.ik moet gaan kijken. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Dagmar | 11 Juni 2020

Het heeft me extra inzicht en handvaten gegeven om met de situatie om te gaan. Ik ben gesterkt in mijn eigen vermoedens en dat geeft rust en zekerheid voor mezelf. Ik hoef niet meer te twijfelen of bang te zijn, de situatie is helder voor mij. Ontzettend bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Veronique | 10 Juni 2020

Lieve Angelique , dankjewel voor je mooie en eerlijke consult . Je bent to the point en duidelijk . Je hebt mij juiste adviezen gegeven om nog meer te groeien en een nog mooiere versie van mezelf te mogen worden En dit alles vanuit zelfliefde ❤️ Ik ben je erg dan

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Petra | 10 Juni 2020

Zeer tevreden schrijft snel eerlijk snel antwoord op je vragen en zegt waar het op staat bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Samantha | 9 Juni 2020

Lieve meid , Goede energie en weet ook goed te verwoorden wat jij voelt Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Samantha | 9 Juni 2020

Lieve feline, je bent een meid met een hart van goud , je helpt me vaak door moeilijke tijden maar blijft ook bij je voorspellingen !😇 dat betekend al veel ik hou je op de hoogte hoe het af gaat lopen met mijn soulmate. ❤️ Liefs s

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Samantha | 9 Juni 2020

Karin , je bent een toppertje, iedere keer als ik me zorgen maak of onzeker ben help je mij daarbij! En heel gek het lukt je altijd ik ben je dankbaar voor alles en vooral je grote steun, ik geloof ook dat alles uit gaat komen! Je voelt als een echte vriendin! Veel l

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
S. | 9 Juni 2020

Tamara is lief. Bedankt voor de pleister op mijn hart!

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Sharon | 8 Juni 2020

Astrid is echt lachen! Lekker straight to the point en wat ze zegt is helemaal kloppend! Ik ben best wel opgelucht na het gesprek! Heel erg bedankt Astrid!

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Anke | 8 Juni 2020

Kit stelde me gerust. Zeer lieve vrouw, ze voelt direct aan waar je mee zit. Ik kom zeker nog eens bij haar terug. Ben er vrij zeker van, dat wat ze voorspelde zal uitkomen.

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Els | 8 Juni 2020

Hallo Cangul, Sorry dat ik jou nog niet bedankt heb voor dit mooie chat gesprek. Ik heb weer antwoorden gekregen en mooie boodschappen ontvangen. Je ben t heel duidelijk in de jouw antwoorden. Dank en heel veel succes verder Groetjes Els

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Tine | 7 Juni 2020

Lara heeft me heel fijn geholpen. In een paar zinnen waren we er achter wat er aan de hand was!

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Bianca | 5 Juni 2020

Ze zag precies in hoe het is. Wel opnieuw weer een tijdsbestek. Er kwam meer bij. Rune is duidelijk en doet het super. Nogmaals bedankt Rune.

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Dries | 4 Juni 2020

Een duidelijke. Kaartlegging

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Nele | 3 Juni 2020

Lieve Brenda, kort maar krachtig heet dat dan. Ik verbaas me er telkens opnieuw over hoe personen zo veel kunnen aanvoelen op basis van foto's/namen. Ik wou dat ik het zelf ook (al) kon. Wauw is het enige wat ik kan zeggen! Dankjewel! Het stemt me wat rustiger/st

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Lodewijk

Medium Lodewijk
Joyce | 3 Juni 2020

Heel snel antwoorden, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Lodewijk Start chat met Lodewijk
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Melissa | 2 Juni 2020

Anje voelde alles geweldig aan. Zonder dat ik al te veel info gaf over mijn situatie. Bedankt! Ik hoor je snel weer.

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
J | 1 Juni 2020

Ze wist juist te zeggen wat er speelt.ik hoop dat ook dit mag uitkomen. 1 ding is al uitgekomen. Top! Echt lieve dame.xxx il be back xxx groetjes j

Bekijk alle beoordelingen van Shilpa Start chat met Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Michaël | 1 Juni 2020

Goed geholpen om mij meer inzicht te geven, ze voelt alles goed aan en geeft goede tips

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Danny | 31 Mei 2020

Gaf mooie inzichten en wist goed te ontcijferen waar je momenteel in loopt, hier had ik heel veel aan. Een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Kiki | 30 Mei 2020

Zeer vriendelijk man, voel me er goed bij wat hij gedaan heeft

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Annelies | 29 Mei 2020

Dankjewel Petra! Momenteel vind ik geen andere woorden...Die laatste zin: hij en ik weten dat, dat niet klopt. Maar het gemis zit diep en daardoor ook het verdriet voor mij en het is niet altijd eenvoudig om dat helder te zien als je afgesneden bent van elkaar. Denk dat

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur
Frida B. | 25 Mei 2020

Lief, niet overheersend, super negatief of overdreven positief, gewoon duidelijk antwoord op een duidelijke vraag. Lieve meid. X

Bekijk alle beoordelingen van Anne-Fleur Start chat met Anne-Fleur
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Judith

Medium Judith
Nancy | 25 Mei 2020

Ontzettend mooie chat met Judith gehad, ik voelde me onmiddellijk begrepen. Veel bevestiging van wat ik eigenlijk zelf ook al voelde en een inkijk in de toekomst. Ik sta terug in mijn kracht en kan er opnieuw in vertrouwen tegenaan. Dank je wel lieve schat xxx

Bekijk alle beoordelingen van Judith Start chat met Judith
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Christa | 23 Mei 2020

Heel fijn persoon om mee te praten zal haar zeker weer contacten! Dankjewel Mar!😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Steffie | 22 Mei 2020

In mijn manier van denken, de negatieve dingen omzetten naar het positieve. Esther is top!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Carla | 22 Mei 2020

Heeft mij erg geholpen na het nog eens goed doorgelezen te hebben. Ik begrijp hierdoor mijzelf weer wat beter. Dankjewel Jolanda!

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Pablo

Medium Pablo
Yvonne | 21 Mei 2020

Zuiver, helder en duidelijk medium. Geeft goed advies op praktische zaken, maar ook vragen over bewustzijn en de ziel zijn te stellen. Weet veel! Diepgaand consult mogen ervaren. Absolute aanrader. Kom zeker nog eens terug.

Bekijk alle beoordelingen van Pablo Start chat met Pablo
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Monique | 19 Mei 2020

Een kort maar waardevol gesprek. Wat mij gelijk wat meer rust geeft.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Nadja | 19 Mei 2020

Een heel aangenaam gesprek. Ze typt ook heel vlot en weet waarover ze praat. Ik heb veel inzichten gekregen en een geruststelling. Dankjewel 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Michaël | 17 Mei 2020

Was een fijn en goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Debbie | 13 Mei 2020

Zeer duidelijke antwoorden. Duidelijk inzicht in de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Maureen | 10 Mei 2020

Chantal sinds lange tijd weer gesproken. Heel fijn gesprek! Ze voelt mijn situatie zoals die is op dit moment goed aan zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen. Alles klopte. Ze gaf me mooie boodschappen en antwoorden en veel vertrouwen. Lieve en zuivere vrouw. H

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Soraya | 10 Mei 2020

Hele warme en lieve vrouw. Ze wist meteen de juiste snaar te raken. Ze wist ook heel veel wat klopte en ik heb hier echt superveel aan!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Janice | 10 Mei 2020

Jamie voelt precies aan wat er speelt en welke tools ik nodig heb om hier door heen te komen. Ze antwoord snel en uitgebreid. Daarnaast is ze ontzettend lief en begripvol. Ik zal zeker weer contact met haar opnemen. Liefs Janice

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Stefan | 8 Mei 2020

Kreeg goede antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Johanna | 7 Mei 2020

Ze was open en eerlijk, en heeft mij zelfvertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Ellen | 7 Mei 2020

Wat een lieve goed invoelen de dame Zonder veel uitleg zit ze in de kern. Prachtig lichtwezen ,🙏

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Eline

Medium Eline
Ilse | 1 Mei 2020

Heel leuke babbel. Toffe dame

Bekijk alle beoordelingen van Eline Start chat met Eline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Britt | 30 April 2020

Ja, het lijkt me verstandig om te genieten van het avontuur en toch voldoende afstand te nemen. De tijd ging razendsnel, had ik niet verwacht. Net genoeg voor 'een conclusie :D

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Cemilia

Medium Cemilia
Melody | 28 April 2020

Aardige mensen die je toch proberen je gerust te stellen en ook hopen dat het goed komt!

Bekijk alle beoordelingen van Cemilia Start chat met Cemilia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jenny | 25 April 2020

Dank je wel Petra voor je wijze woorden, je oprechtheid en medeleven. En dank voor je privé bericht. Heel lief!!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Sabrina gysels | 23 April 2020

Waauw ik heb dit gesprek ervaart op een hoger niveau deze dame ziet de dingen hoe ze zijn heel mooi 🥰 rake dingen gezegd en stof om over na te denken dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Monique | 17 April 2020

Leuk gesprek, duidelijk, sommige dingen kon ik niet plaatsen, maar de rest wel, zeker met mijn soulmate! lieve meid!

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Jean Claude | 13 April 2020

Beste Diana heeft mij fantastisch verder geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Marielle | 17 Maart 2020

Jana heeft een mooie reading gegeven van mijn hond en kat. Echt heel to the point en fijne handvatten om direct mee aan de slag te gaan. xx

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maaike

Medium Maaike
Tanya | 10 Maart 2020

Zeer kundig en raak. Intelligent en liefdevol. De mist is opgetrokken, ik zie weer wat de juiste weg is voor mij. En geluksgevoelens doordat Maaike je een spiegel voorhoudt die zelfliefde genereert. Een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Maaike Start chat met Maaike
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Armanda

Medium Armanda
A. | 5 Maart 2020

Ontzettende lieve meid! Zei hetzelfde als de andere consulenten! Het heeft me weer een bevestiging en vertrouwen gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Armanda Start chat met Armanda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Annoniem | 1 Maart 2020

Marco was echt to the point! Correcte beschrijvingen gegeven! Nu wachten of het uitkomt!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Meredith | 23 Februari 2020

Il vond het gesprek heel goed gaan goed advies gekregen van Stephanie ze was heel duidelijk met haar antwoorden. Ze was heel snel met antwoorden en heeft een fijn gevoel bij mij achter gelaten 😘

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Katinka | 20 Februari 2020

Het heeft mij heel erg geholpen voornamelijk door de steun, de helderheid van A-M. Heel goed, kom zeker nog terug. Heb voor nu even rust🌸....dank je wel nog..dat was ik al aan het typen maar de tijd was ineens op😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Ans | 26 Januari 2020

Een aantal dingen hebben zich opgelost. Dat ik een slimme meid ben( wist ik al) niet stil kan zitten en mijn knieblessure, dat ik de dingen te zwaar neem in het leven.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Lieke

Medium Lieke
S. | 22 Januari 2020

Lieke , Wow wat ben jij zo een lief mens , zo puur en liefdevol en je had het meteen bij het goede eind ! Je verdiend meer recensies !! Ik kom zeker weer terug ..kijken of je voorspellingen uitkomen maar dat geloof ik wel 😘 samantha

Bekijk alle beoordelingen van Lieke Start chat met Lieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Annoniem | 15 Januari 2020

Zeer goed! Met alleen mijn geboortedatum wist ze al heel goed op me in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nathalie | 8 Januari 2020

Ze gaf me hoop en gerustelling. Nu hopen dat alles mag uit komen 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lamarche | 5 Januari 2020

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
C. | 15 December 2019

Zo tevreden over KellyDat was duidelijk Jullie hebben top mensen op de lijn. Proficiat aan het team mediumchat!

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Top