Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

35649 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Angelique

Medium Angelique
Lex | 25 Mei 2022

Lieve Angelique, jouw email consults zijn heel erg "spot on" en geven telkens weer mijn vertrouwen een boost. Het gaat redelijk goed met me (dank voor het vragen) maar ik vind het proces waar ik doorheen moet bere-zwaar. Jouw ondersteuning is hierbij van on

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1357 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Esmeralda | 25 Mei 2022

Goedemorgen lieve Editha, heel erg bedankt voor je e-mail bericht 🙏🏼❤️ Gisteren had ik het al gelezen en om heel eerlijk te zijn, heb ik het daarna nog een aantal keer gelezen. Ik vind het zo goed en mooi hoe je het hebt mogen doorkrijgen en geven aan mij

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 338 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Esmeralda | 25 Mei 2022

Heyyy goedemorgen lieverd, bedankt weer voor je mooie/aanmoedigende woorden via de mail 🙏🏼🙌🏼🥰 Tot snel weer 🙋🏻‍♀️ Dikke knuffel terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Gonnie | 25 Mei 2022

Ik ben goed geholpen door Siebe via een e-mail consult. Zeer tevreden, dank je wel x

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Esmee | 25 Mei 2022

Hey lau! Hoop dat alles goed met je gaat en hoop je snel weer te spreken ❤ xxx

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Yve

Medium Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 675 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Sandra | 25 Mei 2022

Altijd fijn om met Christel te praten en om haar inzichten te mogen ontvangen.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 876 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Sonja | 25 Mei 2022

Nou lieverd eerder dan verwacht vanochtend was hij daar op de app. Maar met de mededeling na kort gesprek dat hij papa wordt. Dus ja je snapt wel dat dingen toch heel anders lopen dan voorspelt. 9 maanden gezin 2 kinderen huis kopen en nu zelf kindje. Wat nog meer. I

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 189 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Malissa | 25 Mei 2022

Ik heb je niet kunnen bedanken..heel erg bedankt. Ben heel benieuwd hoe het zal verlopen. Je heb me wat hoop gegeven..

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
Adriana | 25 Mei 2022

Heel lieve dame, goeie raad en geeft duidelijkheid in de situatie. Heel blij met mijn boodschap. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Simone | 24 Mei 2022

Hayyyy Gea Wat leuk om met je gechat te hebben... Shooot de tijd ging snel voorbij en je was net bezig met me belangrijkste vraag te beantwoorden ofdat ik nog wat van hem zal horen, En dat hij nog wel aan mij denkt, ik zag jet typen., en toen 😢waren de ctedits op.

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 162 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
Petra | 24 Mei 2022

Dank je wel Haidi voor je privébericht, dat is heel erg lief van je. Ik kom zeker weer gauw bij je terug.

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Bernadette | 24 Mei 2022

Top, nooit anders geweten. Ton heeft een klare en correcte kijk op niet alleen jou innerlijke maar over elk probleem. Dankje Ton.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 557 beoordelingen



Anita

Medium Anita
A | 24 Mei 2022

Wat een topper! Snel, to the point, geen poespas en daarnaast ook nog lief. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 235 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Nathalie | 24 Mei 2022

Dankjewel lieve Miranda, ook nog voor het mooie privé bericht ✨❤️

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Safiera | 24 Mei 2022

Fijn gesprek gehad en wat rustiger geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Marjan | 24 Mei 2022

Bedankt Mirella, dit was eerste consult bij jou. Ik ben erg verdrietig en voel mij enorm rot.... Bedankt voor je eerlijke woorden over de situatie. Misschien geeft het mij nu juist wel de kracht om het los te gaan laten. Tot vlgd keer !

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Ester

Medium Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 339 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Kirsten | 24 Mei 2022

Dankjewel voor je gesprek. Al die mannen haha we waren nog in gesprek en je wilde nog kijken maar me tijd was helaas op hopelijk kan je me nog een antwoord geven dan kan ik daarmee verder en ergens heb ik natuurlijk ook niks te verliezen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Mme | 24 Mei 2022

Dag Alexandra, 🙏 Mijn dank je voor bericht en neem er notie van. Tot een volgende Oprechte grs, dierickx

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 371 beoordelingen



Onur

Medium Onur
F | 24 Mei 2022

Dag lieve Onur Vandaag heb ik u voor het eerst mogen spreken.u bent een lieve man.u geef duidelijk antwoorden en u typt vlot. U weet ook perfect te vertellen hoe alles in elkaar zit zonder dat ik iets hoef te zeggen.fijn u hulp nadat ik u gesproken had voelde ik mij

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Ena | 24 Mei 2022

Zij begrijp mij heel goed. En was duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Vicky | 24 Mei 2022

Verhelderend en heb mijn antwoord gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Francisca | 24 Mei 2022

Stelt de juiste vragen. Voelt fijn en relaxed.

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Stephanie | 24 Mei 2022

De antwoorden op mijn vragen zijn duidelijk open en eerlijk. Dankjewel 🙏🏽

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 323 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Carolyne | 24 Mei 2022

Fijn om met je te mogen spreken, snel en heel duidelijk... Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Rick | 24 Mei 2022

Dankjewel voor je kaartje, tijd was net helaas ineens op. Tot gauw en bedankt voor vandaag weer!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 256 beoordelingen



Willem

Medium Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Petra | 24 Mei 2022

Grace is gewoon heel erg goed, ik kom vaker bij Grace en het voelt altijd goed!

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Mandy | 24 Mei 2022

Nou. .wat superlief zeg lieverd nog even een pbtje erachteraan! Heel veel dank. Ik heb manlief inmidddels een catheter en rollator laten bestellen dus dat komt zeker goed binnen 11 dagen 😉 🤣😘. Heel veel liefs. Mandy

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 529 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Cynthia | 24 Mei 2022

Typt snel , hopelijk komt dit uit 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Rowena | 24 Mei 2022

Helaas het laatste antwoord niet kunnen krijgen omdat me credits op waren 😞 Desi bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Melissa | 24 Mei 2022

Mijn cr waren opeens op. Maar r. Zei dus dat laatste wat ik zei en dat die mij niet kwijt wilt in deze vriendschap.. maarja in hoeverre hij nu echt gelukkig is geen idee. En of hij hier achter staat

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Ada | 24 Mei 2022

Mandy is de aller beste hier. Ze geeft een enorm veilig gevoel en vanuit vertrouwen geeft ze super heldere uitgebreide inzichten. Als je zelf ook vertrouwen houd dan komen voorspellingen uit:)

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Dany

Medium Dany
Lisa | 24 Mei 2022

Fijn gesprek en duidelijk antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Dany Start chat met Dany
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Petra | 24 Mei 2022

Barbara is echt mijn steun en toeverlaat als ik het even niet meer ziet zitten dan trekt Barbara mij er altijd weer uit. Hij heeft mij inmiddels bedankt voor het cadeau, pal na jou chat.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 485 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
Ruth | 24 Mei 2022

Wat een toppertje ze was direct mee en heeft veel inzicht en snel enorm pareltje ontdekt hier… wat een mooi mens ze voelt echt alles aan

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Soesma | 24 Mei 2022

Dank je wel Rune, een hele fijne gesprek....een bevestiging🥰 jammer dat m'n laatste vraag niet is beantwoord ivm de tijd. Hoop je gauw te spreken Dank je wel voor de duidelijkheid ... ben je zeer dankbaar❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Danielle | 24 Mei 2022

Lieverd is Iris! Zo fijn,… zo goed! Dank lieve Iris

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 343 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
Sjarmaine | 24 Mei 2022

Geeft mij hoop ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Priscilla | 24 Mei 2022

Ik spreek Sonja al langer, en ze blijft bij haar visie. Ik ben benieuwd. Ze heeft al paar keer gelijk gehad en ben benieuwd naar de op langer termijn voorspellingen die ze vanuit het niets deed. Ik zit heel erg laag maar Sonja geeft me hoop en blijft bij de positieve

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 369 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Renate | 23 Mei 2022

Helaas het laatste niet kunnen lezen mijn credits waren op maar dank je wel😘

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Ann | 23 Mei 2022

Dankjewel engeltje. Mooi chat

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 185 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Anoniem | 23 Mei 2022

Altijd steun aan

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 273 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Meike | 23 Mei 2022

Max heeft zonder enige moeite mijn situatie aangevoeld en heeft me zeer concreet tips en stappen gegeven om door te gaan. Ik ben dankbaar voor zijn kennis! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 422 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Linda | 23 Mei 2022

Eerlijk en oprecht💚 antwoord snel.. dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Simone | 23 Mei 2022

Was fijn om even met je te chatten... Ik ben alleen nog steeds met de vraag blijven zitten, ofdat hij voor zijn gevoel kan kiezen want hij is een vokwassen man (zou ik denken hij is 28jaar) En ofdat ik hem nog zal horen ... Bedankt voor je tijd lieve Suzanne

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Nikki | 23 Mei 2022

Bedankt voor het fijne gesprek Tamara. Liefde en licht voor jou!

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
Wouter | 23 Mei 2022

Dankjewel voor dit gesprek Mariet! Je hebt de juiste dingen vertoond en gezegd die mij ook die rust kunnen geven.

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Ann | 23 Mei 2022

Had per ongeluk de chat gesloten op mijn gsm ik hoor je vlug dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 219 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Kim | 23 Mei 2022

andrea, ontzettend bedankt voor je reading. had nog wel hele tijd door kunnen gaan maar voor wat ik nu weten wou heb je me rust gegeven met je antwoorden. en bevestiging van mijn gevoel. ik kom zeker nog keer bij je terug als dit blok energie weg is met vragen over j

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Ann | 23 Mei 2022

Thnkd weer lieverd. Je lieve woorden doen me goed. Mijn nr 1.

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 214 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
Jolanda | 23 Mei 2022

Fijn ik ga doen wat je zei en laat je weten hoe dat gaat bedankt lieve

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Susanne | 23 Mei 2022

Carmen is heel warm, liefdevol. Ze kijkt mee, stelt gerust en leid je naar de oplossing. In mijn geval kon ze me helpen terug te komen bij mezelf en vertrouwen ipv angst.

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Stefanie | 23 Mei 2022

Heel leuk om met te sturen word op je gemak gestelt jammer dat ik het laatste antwoord niet meer kon krijgen door de tijd

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Wouter | 23 Mei 2022

Hey Martine dankjewel voor het gesprek. Voor de laatste reactie van jou. Ja ik probeer echt mijn valkuilen te overwinnen. Ik heb ook echt geen intentie om deze energie weer tot de bodem te laten gaan. Ik heb voor mijzelf gekozen en dat zal ik ook echt altijd blijven

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
Ashvant | 22 Mei 2022

Dank je wel lieve Raymond voor je snelle bericht, heel erg gewaardeerd dat je er altijd staat ! Vind het allemaal lastig !

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 200 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Marlie | 22 Mei 2022

Heel goed, precies beschreven zoals het is, en ik kan veel met haar antwoord, Hartstikke bedankt liefs Marlie

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 291 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Petra | 22 Mei 2022

Dank je wel Kavita voor de goede reading! Het is me nu allemaal duidelijker geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Tamara | 22 Mei 2022

Fijn snel en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Astrid | 22 Mei 2022

Janine, ik had maar 10 min . Wat jij mij duidelijk maakte in zo n korte tijd , heel goed! Met zoveel gemak en snel typ je je verhaal. Dank je wel Janine 👍🏻😘

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
Mariska | 22 Mei 2022

Wat een fijne vrouw is Gladys! Ziet ook veel en ook goed van wat ik al wist. Hoop dat de rest ook gaat uitkomen. Dank je voor je luisterend oor lieverd. En tot gauw. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Magda

Medium Magda
A | 22 Mei 2022

Topper! Snel, to the point en heel helder. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 282 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Melissa | 22 Mei 2022

Dankjewel lieve denise voor je bericht achteraf ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 651 beoordelingen



Mara

Medium Mara
A | 22 Mei 2022

Zo snel en zo direct to the point en spot on!

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Vanessa | 22 Mei 2022

De Heer Allard wind er geen doekjes om, hij ziet dingen zeer duidelijk hij kan soms cryptisch uit de hoek komen, en daar moet over na gedacht worden, Tot nog toe ben ik zeer tevreden, tuurlijk vind ik sommige dingen niet leuk om te horen maar het is niet anders en er

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 383 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Ellemiek | 22 Mei 2022

Dank je wel weer! Ik zag dat je nog aan het type was. Je hebt mij weer wat rust gegeven. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Denise | 22 Mei 2022

Verliep vlot en eerlijk antwoord. Dank je wel Claudia

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Ninon | 22 Mei 2022

Hele fijne chat met Bert gehad! Hij geeft snelle en volledige antwoorden. Ik vertrouw er volledig op dat het goed gaat komen allemaal

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 199 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Wouter | 22 Mei 2022

Bedankt voor het fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Elles | 22 Mei 2022

Precies beschreven duidelijk met advies waar ik veel mee kan en ook weet. Bevestigingnis fijn. 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Mandy | 22 Mei 2022

Dank u yvonne voor de goede raad en je hoort mij nog zeker! Geweldige vrouw en bedankt voor jou berichtje! Ik neem het zeker mee in mijn gedachten. 🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 205 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
San | 22 Mei 2022

Cheyenne is lief, reageert snel en vertelt veel. Ze sloeg eigenlijk ook de spijker op zijn kop. Ik vind Cheyenne erg bijzonder en gaves heeft ze zeker. Lieve Cheyenne, bedankt voor ons gesprekje. Dikke knuffel en tot gauw! ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Margot | 22 Mei 2022

Wilde je nog ff bedanken Armando voor je mooie pb en reading ❤️🙏. Ik kan niet wachten tot t zover is, eindelijk de bevestiging en de openheid 😍 een mooie zomer samen, je blijft bij wat je telkens ziet. Echt bijzonder hoe je alles zo kloppend omschrijft qua

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 190 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Miranda | 21 Mei 2022

Fijn en gedetailleerd gesprek! Ik zat alleen verkeerd met zijn geboortedatum.. 1 dag ernaast. Oeps.. hopelijk maakt dat niet uit voor de voorspelling

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Wouter | 21 Mei 2022

Bedankt Ingrid dit was een heel bijzondere ervaring. Echt heel mooi. Tis dat ik weer moest rijden. Want ik wilde jou nog wat informatie vragen. Maar dat komt zeker een volgende keer.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Wouter | 21 Mei 2022

Dankjewel voor dit fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Indra | 21 Mei 2022

Hoop je vanavond even te spreken

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
A | 21 Mei 2022

Super aangevoeld en zonder vragen to the point. Dank je wel. Kom zeker bij je terug!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 212 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Mariska | 21 Mei 2022

Laura blijft een van mijn favorieten hier op MC. Blijft vriendelijk, ook al vraag ik veel van hetzelfde. En ziet ook alles erg goed, paar dingen zijn al uitgekomen ook. Dank je wel lieverd, elke keer weer en ook voor je tijd. Je bent een topper! ❤️ 😘

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Radha

Medium Radha
A | 21 Mei 2022

In 1 woord: een topper! Snel, to the point en eerlijk. Dank je wel en tot de volgende keer!

Bekijk alle beoordelingen van Radha Start chat met Radha
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Annet | 21 Mei 2022

Heel erg bedankt 😘😘 voor je bevestiging.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 280 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
L. | 21 Mei 2022

Ongelofelijk goed! Ik weet niet wat ik precies moet schrijven om haar gave te omschrijven.. maar ⭐️magisch⭐️komt wel dicht in de buurt. Alles klopte. Begon uit zichzelf dingen te vertellen en het leek alsof ze even in mijn hoofd kroop. Ik heb veel mediums ges

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 199 beoordelingen



Jade

Medium Jade
Wouter | 21 Mei 2022

Dankjewel Jade, je hebt een heerlijke energie om mee contact te leggen. Jammer dat je ineens offline ging. Mercurius Retrograde is zeker weten bezig. ;)

Bekijk alle beoordelingen van Jade Start chat met Jade
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Dianne | 21 Mei 2022

Rn toen was je ineens weg ik kon je niet meer bedanken Dus bij deze dank je wel voor de mooie voorspellingen ik wacht met vertrouwen af tot ze uitkomen Dank je wel het was fijn om met je te praten😘

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Mona Liza

Medium Mona Liza
Sophie | 21 Mei 2022

Mona Liza is geweldig! Ze is puur, eerlijk en voelt alles goed aan. Ze typt vlot en maakt het gesprek aangenaam. Bedankt voor de kracht en positieve energie XxX

Bekijk alle beoordelingen van Mona Liza Start chat met Mona Liza
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nele

Medium Nele
A | 21 Mei 2022

Mooi! Open, direct en snel. Dank je wel en graag tot de volgende keer.

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Anita | 21 Mei 2022

Open en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Chantal | 21 Mei 2022

Altijd fijn om met Hurrem te praten en altijd geruststellend en zier vooraf al dingen! Dank je topper

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 316 beoordelingen



Monica

Medium Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Gaspare | 21 Mei 2022

dankjewel voor het leuk gesprek. jammer dat je je laatste antw nog aan het schrijven was

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Jose | 21 Mei 2022

Fijn gesprek. Duidelijk en eerlijk, wat yvonne vertelde en voorspelde, klopte helemaal. Zelfs is er al 1 voorspelling/ omschrijven uitgekomen! meteen na ons gesprek. Thanks en tot snel x

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



René

Medium René
Shianne | 21 Mei 2022

Wat een fijne en lieve man ben je René. Je wist precies alles te benoemen. Jammer dat de tijd zo snel gaat! Ik had nog veel langer met je willen praten. Je typt duidelijk en snel! Echt een aanrader! Je staat in me favoriete. Ik hoop snel weer te kunnen spreken

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Kimberly | 21 Mei 2022

Hallo Inge, je bent zo'n warm mens en een heel zacht persoon. Bedankt dat je even de tijd nam om te praten met mij over oma en Gill. Ik weet dat ze wil dat ik verderga en dat ga ik ook doen.. ik ben hoopvol naar juni / juli ivm Gill. Dankjewel voor het gesprek en

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
M | 20 Mei 2022

Denk dat ze situatie goed aanvoelt . Hartelijk ook

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Anita | 20 Mei 2022

Dankjewel. Helaas is het niet gelukt om verder met jou te chatten. Ik kijk ernaar uit. Nogmaals dank! 🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
A | 20 Mei 2022

Wat een snelle en concrete terugkoppeling. Zonder veel poespas of vragen. Direct en to the point! Dank je wel 😊

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 145 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Caroline | 20 Mei 2022

Dankjewel, ging zo snel opeens. Fijn gesprek hoor!

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Diana | 20 Mei 2022

Hele aardige gezellige man. Heeft veel info doorgekregen. Komt een leuke tijd aan ben heel benieuwd.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 537 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
Nanda | 20 Mei 2022

Anouschka is echt een parel die nog gevonden moet worden door de meeste mensen hier op MC, en al hoop ik dat ze natuurlijk altijd bereikbaar blijft voor ons en het niet te druk krijgt, is ze de beste hier in haar gevoelens en waarnemingen. Wat zij weet en kan vertell

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Nadine | 20 Mei 2022

Goeie en mooie gesprekken gehad met deze lieve dame en mag ik hopen dat deze allemaal mogen uitkomen ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Iek | 20 Mei 2022

Vele aspecten zijn aan de orde geweest! Zeer verhelderend.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 194 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
A | 20 Mei 2022

Goed aangevoeld en teruggegeven. Reageert snel en is duidelijk in wat er wel/niet doorkomt. Super heldere en een prettige wijze van communicatie. Dank je wel nogmaals!

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Marlies | 20 Mei 2022

Duidelijke eerlijke antwoorden waar ik wat mee kan. Dank je wel Leonie voor de input!

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Linda

Medium Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Therese | 19 Mei 2022

Super fijn gesprek, dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



An

Medium An
Herma | 19 Mei 2022

An heeft mij in het 1e consult naar de huisarts verwezen daar ben ik blij om , nu ik een diagnose heb kan ik verder en ga ook zeker mijn nog onverwerkte emoties leren voelen op haar advies in ons 2e consult zodat mijn ziel kan helen . Dank je wel An 😘💞

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
Evelien | 19 Mei 2022

Bedankt! Je hebt me echt een andere kijk gegeven op vele dingen! Veel sprakeloos geweest en dat zegt al genoeg. Je staat zeker tussen mijn favorieten.

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Ciska | 19 Mei 2022

Gelijk met de deur in huis vallen en super zuiver. Top chat en gezellig ook. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Diana | 19 Mei 2022

Super iedere keer

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Lineke

Medium Lineke
Vicky | 19 Mei 2022

Dankjewel voor het open gesprek, het wordt allemaal weer wat duidelijker wat mijn levenspad is.

Bekijk alle beoordelingen van Lineke Start chat met Lineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
N | 19 Mei 2022

Heel veel info en inzichten op super korte tijd!Wist mij veel te vertellen zonder weinig vragen te stellen.Bedankt voor het extra steuntje in de rug

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
Petra | 19 Mei 2022

Zeer fijne en goede reading gehad van Nikita, een echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Vivian | 19 Mei 2022

Goed ben je! In spot…… en toekomst perspectief daar hou ik van… dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Petra | 19 Mei 2022

Goede reading gekregen van Daniël.

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Marisa

Medium Marisa
Jarno | 18 Mei 2022

Ik heb 3 woorden voor dit gesprek, niet normaal goed. de zuivere energie die tijdens het gesprek aanwezig was, vloeide door het scherm heen. Bepaalde dingen die Marisa gewoonweg niet kon weten kwamen zo naar voren. Wat een ongelofelijk lieve en fijne energie om bij t

Bekijk alle beoordelingen van Marisa Start chat met Marisa
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
Debby | 18 Mei 2022

Was een heel MOOI gesprek, nogmaals bedankt Rachella!

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Claudia | 18 Mei 2022

Wow super sterke analyse die perfect juist is- alleen is het antwoord op mijn vraag nogal kort. Zou het mogelijk zijn om daar iets uitgebreider inzicht over door te geven aub ? dank u.

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 186 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
Kirsten | 17 Mei 2022

Dankjewel voor alle duidelijkheid. Ik wilde je nog vragen wat te sturen naar hem maar weet niet wat. Ik kon nog lezen dat je stuurde wacht af tot hij iets stuurt. Maja hoelang gaat dat duren voor hij uberhaupt iets stuurt als hij me nu negeert. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Margot | 17 Mei 2022

Dank je Henny voor de fijne readings, gesprekken, adviezen, steun en vertrouwen!🙏🤗😘 t blijft goed voelen, je blijft bij wat je telkens ziet en ik hoop dat die voorspellingen spoedig mogen uitkomen 😇💖

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Hedy | 17 Mei 2022

Echt een hele lieve vrouw die ook heel goed kan invoelen, ik heb er veel aan gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Laura

Medium Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Yvonne | 17 Mei 2022

Ilja is fantastisch! Lief, warm, ze neemt én de tijd voor je, maar is ook snel. Goed afgestemd en zuiver. Aanrader! x

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 184 beoordelingen



Sanne

Medium Sanne
Tjeerd | 16 Mei 2022

Kort en krachtig

Bekijk alle beoordelingen van Sanne Start chat met Sanne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Mer | 16 Mei 2022

Mijn vragen zijn beantwoord. Ik krijg het gevoel dat Tony oprecht kijkt en daardoor precies weet waar de schoen knelt. Een ongedwongen, prettige manier van communiceren. Adviezen / tips die voor mij haalbaar zijn. Ik kom zeker nog eens langs.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 145 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Robert | 16 Mei 2022

Lieve Emily, Hartelijke dank voor je lieve uitgebreide antwoord. Ik begrijp dat je niet kan voorspellen wat ik vraag omdat jij zegt er is geen tijd hiervoor te geven. Positief denken is altijd goed of het enige en mantra's ( ik heb mijn droomhuis al) en tijd staa

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Jessica | 16 Mei 2022

Heel vriendelijk en rustgevend dank u

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Eef | 15 Mei 2022

Hele fijne lieve man , geeft je heel erg veel mee ! Erg fijn mijn dank er voor Richard

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Gonnie | 15 Mei 2022

Duidelijk en helder antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Marjan | 15 Mei 2022

Hoi Emily, dit was de eerste keer dat ik een consult bij je deed. Ik vond t erg fijn en helder, je voelde de situatie duidelijk aan en gaf goede adviezen. Dank je wel :)

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Julie

Medium Julie
Karin | 15 Mei 2022

Ze was nuchter en eerlijk, ze concentreerde zich goed en stelde de juiste vragen

Bekijk alle beoordelingen van Julie Start chat met Julie
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maaike | 14 Mei 2022

Bart is super lief en geduldig. Veelzijdig en altijd een opluchting als ik hem gesproken heb! 💙

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Isabelle

Medium Isabelle
Petra | 13 Mei 2022

Fijn gesprek gehad met isabelle. Ik heb alleen per ongeluk op een verkeerde knop gedrukt waardoor ik uit het gesprek was en van jullie site weg was. Kon het helaas niet meer terug vinden om het gesprek af te maken 😔 Willen jullie dit doorgeven aan isabelle, dat he

Bekijk alle beoordelingen van Isabelle Start chat met Isabelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Tjeerd | 13 Mei 2022

Wat een lief kind ! Oprecht ook en met veel fantasie. Een schatje

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
Angela | 11 Mei 2022

weet je te raken waar je vast loopt is erg duidelijk Stephan is een directe aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Patricia | 11 Mei 2022

En toen waren de credits echt op. Ik laat het je zeker weten als ik nog wat advies gebruiken kan! Heel erg bedankt! Vond het ook een heel leuk gesprek, met wat praktische tips ook, heel fijn. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Eef | 11 Mei 2022

Echt een hele lieve vrouw en super fijn gesprek en gevoel bij deze dame. Dankjewel lieve Gerdie

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Johan | 10 Mei 2022

Ze heeft me goed geholpen over mijn twijfrls

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Andy | 10 Mei 2022

Door de focus naar mezelf terug te brengen. Ik ben goed bezig alleen door te veel te denken was ik te weinig naar mijn eigen aan het kijken. Ik leer hieruit om in mijn eigen bewust gekozen tijd niet aan anderen te denken en zelf niet te denken wat ik wil. Ik heb op d

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Tobias

Medium Tobias
Ilse | 9 Mei 2022

Fijne korte mr krachtige chat 🌸🌺🌸🌻🌸

Bekijk alle beoordelingen van Tobias Start chat met Tobias
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Martine | 8 Mei 2022

Vlotte en eerlijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Aurora

Medium Aurora
Mathijs | 6 Mei 2022

Veel bevestigingen en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Aurora Start chat met Aurora
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Anoniem | 4 Mei 2022

Dankjewel lieverd door jouw ben ik weer wat rustiger!!! Ik hoop zo dat je gelijk hebt❤ maar alles wat je doorkreeg klopte gewoon!!! Je bent een topper😘

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 213 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Bianca | 4 Mei 2022

Jammer dat de verbinding ff wegviel. Maar ben wel wat rustiger nu. Dankje Angie.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 297 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Nvt | 2 Mei 2022

Hoi Nestalis, dank je wel weer voor je mail! Nou, ik zeg ook up 2 the next hahaah 😁😋 ben zo benieuwd naar wat er nog meer komen gaat, kijk er enorm naar uit en ben ontzettend dankbaar. Ik was helemaal verrast om een berichtje te krijgen en ik had ook niet verwa

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Brenda | 1 Mei 2022

Sorry Rub, de chat viel weer weg! Bedankt voor het fijne gesprek 😘

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Patricia | 1 Mei 2022

Wel fijn dat jij je heel goed in kon leven doordat het verhaal herkenbaar is. Ik ga je advies zeker meenemen, daar is het ook tijd voor inmiddels. En we zullen zien wat er wel of niet gebeurd.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Laurence | 1 Mei 2022

Sebastiaan geeft snel heldere en duidelijke antwoorden op je vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Geshwina

Medium Geshwina
Vic | 1 Mei 2022

Heb Geshwina, nu 2x contact mee gehad, omdat ik een beetje in ingewikkelde situatie zit. Maar ze voelt alles zo goed aan, weet ook wat er gaat gebeuren en het klopt. Ik kom zeker bij haar terug. 😇😘

Bekijk alle beoordelingen van Geshwina Start chat met Geshwina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Jacqueline | 1 Mei 2022

Heel goede reading. Alles klopte. Dank voor het advies

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 224 beoordelingen



José

Medium José
Wouter | 1 Mei 2022

Dankjewel josé, je ziet dingen goed. Ook bedankt dat je kaarten met mij meelegde, om te kijken of ik echt in mijzelf mocht geloven en niet dat ik alleen maar in mijn ego zat. :) Dat is toch wel vaak dat stukje waar die onzekerheid nog in zit. Teveel denken dat

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Purdey

Medium Purdey
Patricia | 30 April 2022

Vond het een leuk gesprek, Purdey is een lieve dame. Ze zag dingen die ik wel herken en die kloppen. Ik ga wat doen met haar advies.

Bekijk alle beoordelingen van Purdey Start chat met Purdey
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Myrna

Medium Myrna
Linda | 30 April 2022

Voelt goed aan, geeft je rust en is snel in haar antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Myrna Start chat met Myrna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Patricia | 29 April 2022

Dank je wel voor het meekijken en niet in de laatste plaats voor advies waar ik ook wat mee kan. Fijn je gesproken te hebben, vond het echt waardevol.

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Natasja | 29 April 2022

Helder, eerlijk.... ik heb hier echt aan...wordt echt goed geluisterd naar je vragen En bijzonder aardig! De kosten zijn wel hoog.... je wilt wat langer praten, dus snel de neiging weer te kopen... Dus wanneer je dit net mate af en toe doet/nodig hebt, is deze site/a

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lynn

Medium Lynn
Linda | 29 April 2022

Superlief en me gerustgesteld. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Lynn Start chat met Lynn
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Querine

Medium Querine
Elleke | 28 April 2022

Querine is een geinteresseerde, fijne vrouw die op een prettige manier duidelijkheid verschaft. Ik had haar nog nooit gesproken (ben al heel lang klant bij Mediumchat), maar het voelde direct goed!

Bekijk alle beoordelingen van Querine Start chat met Querine
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Debbie

Medium Debbie
Patricia | 27 April 2022

Spot on deze dame. Fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Debbie Start chat met Debbie
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Doré

Medium Doré
ELLEN | 27 April 2022

Dit consult heeft mij geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Marleen | 25 April 2022

Lieve Fiore, hartelijk dank voor je consult, per email vind ik veel beter dan chatten...en je hebt zo snel gereageerd, binnnen 20 min. Ik heb je eerder gesproken via Astro tv en ik ging internet zoeken naar je omdat ik je de beste vind. En vanaf nu lees ik je mooie v

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 274 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Kirsten | 25 April 2022

Dankjewel je bent een schat. Pff wat een verhaal he. Zo stom allemaal. Ik trek me even terug en hopelijk komt het echt goed liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Marja

Medium Marja
( Elza ) Elizabeth Teuntje | 24 April 2022

Positief en directe antwoorden, fijn ivm met je credits.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Senay

Medium Senay
Ellen | 24 April 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Fryskmemke | 23 April 2022

Het is een open en eerlijke lieve vrouw, met duidelijke inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Ramona | 23 April 2022

Dank je voor het fijne gesprek. Je wist precies in wat voor relatie ik mij bevindt. Ik kijk weer met hoop naar de toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 184 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
Caroline | 23 April 2022

Heel fijn, duidelijk en ziet veel. Toppie xx

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Angela | 21 April 2022

je hebt me weer inzicht gegeven hoe ver ik nu ben dank je wel Sabine

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Anne | 21 April 2022

Natuurlijk krijgt zij het heel goed door. Ik heb nog 2x extra opgewaardeerd. Helemaal uitgepraat waren we niet, maar ik moest stoppen helaas. En kom echt nog eens langs om verder te praten. Voor nu een grote dankjewel Katy.

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Sabine | 20 April 2022

Lieve Nanda dankjewel voor je mooie eerlijke en fijne antwoord.. dit geeft mij een grote glimlach op mijn gezicht!! Ik houd het vertrouwen.. in alles heb je gelijk gehad/ gekregen ik ben je zo ontzettend dankbaar!!! Vol vertrouwen ga ik de toekomst weer verder in.. e

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Alexe | 20 April 2022

Een fijn mens en voelt dingen goed aan. Heb een algemene Reading gevraagd en ze gaf me nog mooie tips.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Britt | 20 April 2022

Heeft me meer inzicht gegeven in mijn huidige situatie waarvoor dank

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Cloé

Medium Cloé
Patricia | 19 April 2022

Lieve Cloé, de credits waren sneller op dan dat ik er erg in had. Ik kon je niet eens meer bedanken, dus bij deze alsnog bedankt voor je tijd en energie. Ik vond het een fijn gesprek! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cloé Start chat met Cloé
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Tjeerd | 19 April 2022

Perfecte gesprekspartner

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nance

Medium Nance
Dries | 19 April 2022

Fijn gesprek niet rond de pot zoals vele

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Stella | 17 April 2022

Super fijn! Spot on

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
Chantal | 17 April 2022

Ik vond het een fijn gesprek ,hoop dat het allemaal uitkomt,dan ziet mijn toekomst er toch een beetje rooskleurig uit. Mvg chantal

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Natasha | 15 April 2022

Dalida is mijn topper! Bedankt weer mooie en lieve Dalida voor het fijne contact. Jij bent er voor mij op jouw eigen bijzondere manier. Ik kan altijd bij jou terecht en dat vind ik erg fijn. Tot de volgende keer. Heel veel liefs!

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Anne | 14 April 2022

Zoals nog meegemaakt : de dame kent de personen waarover je iets vraagt zeer goed maar toekomstgewijs heb ik niets meegekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Amanda | 13 April 2022

Duidelijke antwoorden en goed onderbouwd, ook de vragen naar erkenning

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Nathalie | 12 April 2022

Lieve Jacqie, blij je weer even te hebben gesproken in dit zo lastige en zware traject.... eigenlijk weet ik het zelf ook allemaal wel en voel dit ook heel sterk maar dan slaat toch weer de twijfel toe. Gelukkig ben jij er dan en geeft me weer dat vertrouwen om er in

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Carla | 12 April 2022

Snel en duidelijk antwoord

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Nicolette | 10 April 2022

Renee vatte de situatie gelijk in één woord samen. Dat gaf veel vertrouwen voor de rest van het gesprek. Ze heeft me geholpen één en ander te begrijpen en daarnaar te handelen. Dankjewel Renee :)

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Teunie | 10 April 2022

💋💋💋💋

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 600 beoordelingen



Kalai

Medium Kalai
Gerda | 10 April 2022

Snel antw. Zonder veel uit te vragen en daarop te reageren.

Bekijk alle beoordelingen van Kalai Start chat met Kalai
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marijke | 10 April 2022

Hey Thea, Top hoe je alles doet. Thnxs 4 being there

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Patti

Medium Patti
Sher | 10 April 2022

Dank je wel Patti voor de Reading en jouw privé bericht. Erg lief van je 😘

Bekijk alle beoordelingen van Patti Start chat met Patti
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Francoise | 9 April 2022

Heel goed gesprek! Ik vroeg dingen over liefde en toekomst en ze noemde echt details op en zelfs een naam. Heel leuk en grappig gesprek, ik ga snel eens met je verder praten :)

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Chantal | 9 April 2022

De eerste die ik hier ooit sprak en tevens een van de beste nog steeds! Snel, eerlijk en alles is uitgekomen! Geeft vertrouwen en geen onnodige lange teksten en wachttijden tussendoor! Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 256 beoordelingen



Rilana

Medium Rilana
Dianne | 8 April 2022

In 1 woord WAUW wat een fijn gesprek en mooi vooruitzicht heb ik gehad Ze kan alles duidelijk zien en hopelijk komt het uit morgen 😘😍❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rilana Start chat met Rilana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Zoë

Medium Zoë
Brenda | 8 April 2022

De tijd was op, maar wilde je nog graag bedanken voor het fijne consult. 🌸

Bekijk alle beoordelingen van Zoë Start chat met Zoë
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Hennie | 6 April 2022

Goed gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
W | 6 April 2022

Dag Maria Marina, over nostalgie gesproken. Het gaat over de woning, ik ga terug naar mijn oud buurt wonen. 😁🏠. Het is me gelukt! Dankje voor leuk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Diana | 4 April 2022

Ik ben heel blij met de trading van Sandra zei is te gek hartelijk dank xxx.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Felicia

Medium Felicia
Patricia | 3 April 2022

Ik had een heel prettig gesprek met Felicia. Dank je wel voor de inzichten, daar kan ik mee verder.

Bekijk alle beoordelingen van Felicia Start chat met Felicia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Caroline | 2 April 2022

Dankjewel voor dit fijne gesprek. Top! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Jolijn

Medium Jolijn
Wilma | 2 April 2022

Was prima maar te kort . En ik helaas niet gezien dat zij niet in de toekomst kan kijken. Dus had het voor mij weinig nut . Gr .

Bekijk alle beoordelingen van Jolijn Start chat met Jolijn
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Natasja | 31 Maart 2022

Niset voelt het goed aan en haar adviezen helpen me verder. Net dat beetje extra wat ze weet door haar gaven klopt helemaal.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Richard | 30 Maart 2022

Fijne man om mee te praten 🙌🏼

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Soesma | 28 Maart 2022

Dank je wel Rindhoe, heel leuk, fijn gesprek. Mijn onzekerheden zijn weg...verdwenen en je hebt me meer kracht gegeven. Dank je wel. Hoop je gauw weer te spreken. Dank je wel... je bent lief❤

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Suzanne | 27 Maart 2022

Ze is super!

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Sharon | 27 Maart 2022

Thanks girl! Weer geholpen en ze is standvastig en weet dingen juist te benoemen! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Rowena | 26 Maart 2022

Helaas voor de tweede keer is de lijn op een of andere manier verbroken, hopelijk kan je nog antwoord geven op mijn vragen op een andere manier, ben toch wel heel benieuwd! Liefs!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
8.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Tjeerd | 25 Maart 2022

Zoals steeds perfect

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mischa

Medium Mischa
ELLEN | 19 Maart 2022

Heel goed consult van Mischa. Een topper en een hele lieve vrouw! Respect voor haar Liefs Ellen

Bekijk alle beoordelingen van Mischa Start chat met Mischa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Annemie | 9 Maart 2022

Dankjewel Nynke!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Michelle | 7 Maart 2022

Ik heb even wat bevestiging gehad. Lisandra is amazing❤

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Lindsey | 4 Maart 2022

Heel snel antwoord gekregen op mijn emailconsult. Voor al mijn vragen werden aandachtig uitgelegd. Het geeft me een gerust gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



May

Medium May
Manisha | 4 Maart 2022

Dankjewel lieve May. Het was een heel fijn gesprek. Je voelde het allemaal goed aan. Bedankt voor je lieve privébericht. To snel ❤️

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Simone | 3 Maart 2022

Oooh nee me credits waren echt te kort... Ik kan nog steeds niet in zijn gedachtengang (of zijn moeders) waarom hij zo onze relatie beindigd, als ik dan juist blij voor hem was, en er e kek vanuit ging dat hij dan (al was het maar iets) ook iets zou gaan bijdragen, w

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Vicky

Medium Vicky
Kirsten | 1 Maart 2022

Dankjewel voor je korte gesprek. Ik kon je helaas niet meer bedanken. Had zo ver de antwoorden wel op mijn vragen. Liefst wilde ik nog langer blijven maar helaas lukte dat niet. Ik laat het van zijn kant komen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Vicky Start chat met Vicky
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Anoniem | 23 Februari 2022

Dankjewel voor de duidelijke antwoorden. Je wist alles goed aan te voelen xxx

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
L. | 22 Februari 2022

Geduldig, duidelijk, lief en eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Mila

Medium Mila
Ellen | 19 Februari 2022

Amai Zeer goed medium Echt een aanrader Heel veel gehad aan deze reading Dankbaar voor je privé bericht. Hier kan ik echt wat mee ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mila Start chat met Mila
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Susanne | 15 Februari 2022

Stephanie is MEGA goed, consequent en heel eerlijk/down to earth. Praat je niet naar de mond. Supergoed medium!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Caya

Medium Caya
Heike | 31 Januari 2022

Wat een top consulent! Raad ik iedereen aan!

Bekijk alle beoordelingen van Caya Start chat met Caya
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kyra

Medium Kyra
Patricia | 19 Januari 2022

Een leuk gesprek, Kyra komt heel lief over. Dank je wel voor je positieve boodschap.

Bekijk alle beoordelingen van Kyra Start chat met Kyra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Aurora.metaluna | 9 Januari 2022

Fijn gesprek. Duidelijk. Geen overbodige woorden.. veel inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Monique | 30 December 2021

Kim heeft een goefe lkijk op situaties.

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Carmen | 17 December 2021

Super fijn gesprek !

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Ann | 1 December 2021

Dankjewel voor Fijne chat. Ga geduld hebben en huisje op orde. 💟💟💟🙏🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Petra | 24 November 2021

Echt een heel fijn gesprek gehad met Jill, ze voelde ook heel goed in en wist mij dingen te vertellen die ook echt allemaal klopt. Ik kom gauw weer terug voor een consult.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Nancy | 22 November 2021

Dankje Natasja Je heb me super geholpen en voelde gelijk mijn probleem.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Jim

Medium Jim
Angela | 27 Oktober 2021

Dank je wel Jim je hebt me gerust gesteld Je antwoord snell, bent duidelijk zonder onnodige poespas

Bekijk alle beoordelingen van Jim Start chat met Jim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Tom | 22 Oktober 2021

Bedank Claudia. Voor dingen duidelijk voor me te maken.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Christian | 25 Augustus 2021

Heel lieve dame , heel duidelijke antwoorden , kon ook zich inleven op de situatie. Heel mooi hoe ze dat doet , kol zeker terug xxxx

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top