Ervaringen Mediumchat


Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

44122 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Nicky

Medium Nicky
star star star star star
Marlon | 1 Februari 2023

Ja klopte gewoon, voelde goed en heel fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 321 beoordelingen



Louise

Medium Louise
star star star star star
Sharon | 1 Februari 2023

Hi Louise! Heb je weer gemaild! Ik wil de date afzeggen. Het werkt gewoon niet zo voor mij. Ik denk dattie niet echt geïnteresseerd is of gewoon nog niet toe aan daten oid. Want in t begin zei hij dattie ‘net vrijgezel was’ terwijl hij al 10 maanden

Bekijk alle beoordelingen van Louise Start chat met Louise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Shareshma | 1 Februari 2023

Hee lieve Bar ❤️ Bedankt voor de fijne gesprekken. Wil je zo graag spreken, maar kan niet opwaarderen vanwege een storing bij de bank :(. Ik heb P. de hele dag niet gesproken. Gister en eergister wel.. mis hem zou.. Zou je misschien in een pb willen invoelen op d

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 713 beoordelingen



An

Medium An
star star star star star
Danielle | 1 Februari 2023

Snelle antwoorden, jammer dat je geen antwoord hebt gegeven op mijn laatste vraag. Hopelijk doe je dat alsnog 🙏🏻Vreemd is dat mijn credits ineens op zijn terwijl ik eigenlijk nog een minuut zou moeten hebben..

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Silke

Medium Silke
star star star star star
Ellen | 1 Februari 2023

Erg goed gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Silke Start chat met Silke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
star star star star star
Hilda | 1 Februari 2023

Gladys dankjewel voor je fijne consult gisteren! Je had gelijk dat hij het geen rare vraag vond en hij heeft bevestigt dat het serieus is😊.

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
star star star star star
Sarah | 1 Februari 2023

Dank Rianne en wat waardeer ik je laatste lieve berichtje privé dat doen er niet veel!!! Beter gezegd niet….super lief 🥰 ik vertrouw erop en geloof erin. Weet dat je mij energetisch zal helpen.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 323 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
star star star star star
Vanessa | 1 Februari 2023

Lieve Shanna, Je wist mij dingen te vertellen die je eigenlijk niet kon weten. Je gaf snel het antwoord op mijn verschillende vragen. Je bent iemand die het kan! Zeker een aanrader voor iedereen! dikke kus en tot snel xxx

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Ilse | 1 Februari 2023

Was een goed gesprek en snel antwoorden kom zeker nog eens terug. Laatste had ik niet meer kunnen lezen bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
star star star star star
Nicolette | 1 Februari 2023

Heel geduldig en ze had de spijker op zn kop.

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Janine

Medium Janine
star star star star star
Soraya | 1 Februari 2023

Je had gelijk dat hij contact zou opnemen. Hij heeft gebeld. Je voorspellingen komen x op keer uit. Hopelijk spreek ik je straks nog even. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 218 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
star star star star star
Danielle | 1 Februari 2023

Liefdevol en ondersteunend gesprek...Ik be´ op zoek gegaan naar info,methodes ivm voorgestelde healing,maar nog niets gevonden,maar ik zoek verder hoor, dankjewel en lieve groetjes

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Britt | 1 Februari 2023

Wat een super fijn gesprek heb ik gehad met Mieke! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
star star star star star
Joelle | 1 Februari 2023

Pascale zei rake dingen. Een fijn gesprek :)

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Eva

Medium Eva
star star star star star
Brigitte | 1 Februari 2023

Ik hoop in ieder geval dat Eva haar voorspelling uit mag komen voor ons . Bedankt mocht dat zo zijn geef ik haar zeker een seintje . Groetjes

Bekijk alle beoordelingen van Eva Start chat met Eva
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
star star star star star
Godelieve | 1 Februari 2023

Heeft me echt gerustgesteld, geloof hem ook fijne man

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 289 beoordelingen



Berna

Medium Berna
star star star star star
Inge | 1 Februari 2023

Hai, wat ben je goed! Zo direkt en to the point. Bizar zo snel je alles oppakt. Ik hoef maar weinig te zeggen. En jij knalt, en hoe! Een aanrader. Echt fijn en ook nog lief. Thx 😘

Bekijk alle beoordelingen van Berna Start chat met Berna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Anita

Medium Anita
star star star star star
Jeanette | 1 Februari 2023

Duidelijk en niet met een omweg naar het antwoord

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 291 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
star star star star star
Noortje | 1 Februari 2023

Dankjewel voor de duidelijkheid. Fijne dag verder.👌

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 253 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
star star star star star
Hannelore | 1 Februari 2023

Dank Mirella voor de super goeie reading waar je meteen to the point feilloos aanvoelde. Mag ik enkel nog antwoord op mijn laatste vraag of we twins zijn of niet aub? Topconsulente xx

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 209 beoordelingen



Yve

Medium Yve
star star star star star
Lisa | 1 Februari 2023

Bedankt Yve, volgende keer een langere chat. 😘😇🍀

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 775 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
star star star star star
Melissa | 1 Februari 2023

Blijft erbij. Eerlijk. Helaas geen puntjes kunnen bijnemen maar hoopte op nog antwoorde op ‘Wanneer’ ik die warmte van hem zou terug krijgen. Als het kan in een berichtje dan graag… groetjes en Dankje

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 558 beoordelingen



Shereen

Medium Shereen
star star star star star
Eline | 1 Februari 2023

Zeer lieve dame. Voelt goed in dus ik heb meer begrip waarom de ander zo doet tegen mij...

Bekijk alle beoordelingen van Shereen Start chat met Shereen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Monique

Medium Monique
star star star star star
Elmie | 1 Februari 2023

Voelt erg goed aan en goede adviezen gekregen !

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Tess

Medium Tess
star star star star star
Sacha | 1 Februari 2023

Ze heeft mij erg fijn gerustgesteld en ik hoop dat het allemaal goed komt

Bekijk alle beoordelingen van Tess Start chat met Tess
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Yassmina

Medium Yassmina
star star star star star
Peggy | 1 Februari 2023

Hele fijne lieve vrouw. Fijne reading gehad van d'r! Fijne bevestiging gekregen op mijn gevoel ik kan nu vol vertrouwen verder! Dankjewel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Yassmina Start chat met Yassmina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
star star star star star
Helene | 1 Februari 2023

Hoi ik hoop dat dat bericht snel komt. Dank voor de reading

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Gerard | 1 Februari 2023

Gaf goede info en goede tips

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 406 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Sunita | 1 Februari 2023

Heeft zeker mij gevoel bevestigd. Fijn en duidelijk gesprek. Dank je wel Inge.😇

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
star star star star star
Majurys | 1 Februari 2023

Een goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 420 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Peggy | 31 Januari 2023

Dankjewel Patricia

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
star star star star star
Naomi | 31 Januari 2023

Dank je wel voor altijd je lieve luisterende oor en scherpe blik! Wijze lessen leer je me!

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 605 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
star star star star star
Charlotte | 31 Januari 2023

Dank je wel lieverd voor de babbel, inzichten en het advies ! 🤗 ik kom zo graag bij jou praten ! Dank je wel tot snel 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Desi

Medium Desi
star star star star star
Kirsten | 31 Januari 2023

Dankjewel lieverd. Ook voor je privé bericht. Het klopt dus dat ik er ook me twijfels over heb. Ik doe me best om t los te laten alleen wat ik nog wilde zeggen is dat ik hem vorige week tegen kwam per toeval. Niet gesproken maar hij zag me wel. Ik hoop dat kar

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
G | 31 Januari 2023

Goede dag Denise zal jij vanavond online zijn? Wil even met je chatten

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 836 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
star star star star star
Melissa | 31 Januari 2023

Lieve schat zend je dan nog eens een privébericht 🙏🙏🙏🙏 bedankt lieve schat ❤️❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 255 beoordelingen



Hermina

Medium Hermina
star star star star star
Miriam | 31 Januari 2023

Fijn gesprek, en het klopt waar Hermina mee kwam. Ze is snel in haar antwoorden wat erg fijn is in een gesprek. Ik vind het erg lastig door onzekerheid, maar probeer vertrouwen te houden dat het beter gaat worden.

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
star star star star star
Alain | 31 Januari 2023

bedankt voor het fijne gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Joanna Pleun

Medium Joanna Pleun
star star star star star
An | 31 Januari 2023

Lieve vrouw, die erg probeert te voelen en mee te denken wat goed voor je is.

Bekijk alle beoordelingen van Joanna Pleun Start chat met Joanna Pleun
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
star star star star star
Joyce | 31 Januari 2023

Ik was je nog aan het bedanken toen ik weg viel. Super bedankt. Ik had de bevestiging even nodig vandaag. 💕

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Bert

Medium Bert
star star star star star
Dirk | 31 Januari 2023

topper zoals altijd

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 257 beoordelingen



Rosalynn

Medium Rosalynn
star star star star star
Joyce | 31 Januari 2023

Lieve rosalynn. Er was iets met mijn internet vanochtend… ik kom zeker en graag terug om even te kletsen 💕 nu even geen tijd. Sorry en bedankt voor je privé berichtje ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Rosalynn Start chat met Rosalynn
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Magda

Medium Magda
star star star star star
Susanne | 31 Januari 2023

Super goed,scherp en eerlijk .Heb veel bevestigingen gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 372 beoordelingen



René

Medium René
star star star star star
Samantha | 31 Januari 2023

Heeft mij goed geholpen wat mijn vermoeden was, klopte ook wat hij zei!

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 173 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
star star star star star
Angelique | 31 Januari 2023

Ik wou je nog bedanken maar hellaas was me tijd op hele mooie reading dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 181 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Jolanda | 31 Januari 2023

Emily is snel, duidelijk, eerlijk en geeft diepere informatie, wat helpend en steunend is. Echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Jacqueline Alexandra

Medium Jacqueline Alexandra
star star star star star
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Grace

Medium Grace
star star star star star
Wilms | 31 Januari 2023

Vindt het nu al,leuk.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Ton

Medium Ton
star star star star star
Patricia | 31 Januari 2023

Top . Ik kom zeker terug bij Ton

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 635 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
star star star star star
Brigitte | 31 Januari 2023

Zeer goed heel veel duidelijk nu ,rn ben benieuwd, dank jewel😇

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 345 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Sarah | 31 Januari 2023

Lieverd! Je had echt gelijk e, over da hij nog in die slachtofferrol zal spelen en contact zal zoeken, was dus vandaag. Heeft geen dag geduurd. Ook ineens van mening willen veranderen. Ben echt benieuwd dank je wel ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 445 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Hannelore | 30 Januari 2023

Bianca is top! Zo lief en meelevend! Snapt en voelt meteen alles, geeft ook concrete voorspellingen. Dank je, ik kom zeker terug 😘

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
star star star star star
Jeannette | 30 Januari 2023

Ontzettend bedankt je heb me erg blij gemaakt heel goed consult en een zeer lieve vrouw 😘

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Monica

Medium Monica
star star star star star
Son | 30 Januari 2023

Monica is zo lief op de chat typt super snel en voelt alles goed aan. Dank je wel lieve Monica! Kon niet meer zien wat je als laatste typte zou het fijn vinden als je me een bericht zou sturen om het af te sluiten Knuffel son

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
star star star star star
Astrid | 30 Januari 2023

Zeer goed, wat is Cynthia bijzonder goed! Het klopt precies en het komt uit zoals ze zegt. Wonderbaarlijk, ik kan niet anders zeggen 🤩🤩🤩

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 271 beoordelingen



Angie

Medium Angie
star star star star star
Carine | 30 Januari 2023

Heeft mij goed geholpen en bevestigd wat mijn vermoedens waren.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 349 beoordelingen



Marja

Medium Marja
star star star star star
Stefanie | 30 Januari 2023

Super fijn, dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Vera

Medium Vera
star star star star star
Vanes | 30 Januari 2023

Hey Vera, Leuk om jou gisteren te hebben gesproken. Je geeft snel en duidelijk een antwoord. Ik zal jou zeker aanraden bij andere! Grtjs, Vanessa

Bekijk alle beoordelingen van Vera Start chat met Vera
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
star star star star star
Andrea | 30 Januari 2023

Het was vooral een gesprek met een lach 😊

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 611 beoordelingen



Stella

Medium Stella
star star star star
Tjeerd | 30 Januari 2023

Nuchter en goed

Bekijk alle beoordelingen van Stella Start chat met Stella
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Evelyn

Medium Evelyn
star star star star star
Sully | 30 Januari 2023

Heel leuk gesprek. Jammer dat de minuten op waren. Alles wat ze zei kon ik in verband brengen met wat ik ervaar en voel. Was echt leuk de bevestiging. Ze zegt de dingen die zij ziet en niet war jij graag wilt horen

Bekijk alle beoordelingen van Evelyn Start chat met Evelyn
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Talitha | 30 Januari 2023

Ik spreek Jessica al een hele tijd en iedere keer weer weet ze mij te helpen met goede adviezen. Een enorme steun, wat ze zegt komt uit en haar adviezen helpen me altijd verder. Jessica is een topper en echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Debbie | 30 Januari 2023

Super consult! Typt snel en geeft goeie tips en raad. Zeker aanrader! Bedankt Tamara!

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Allard

Medium Allard
star star star star star
Golden Aura | 30 Januari 2023

Mijn Topper 🍀🏆

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 466 beoordelingen



Gea

Medium Gea
star star star star star
A | 29 Januari 2023

Heel erg bedankt voor het fijne gesprek (2x) de tijd vloog voorbij! Ik kom snel terug!😘

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 223 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
star star star star star
Annemarie | 29 Januari 2023

Duidelijk , snel . Niet omheen draaiend. Perfect!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Vera | 29 Januari 2023

Je ziet echt super veel, jammer dat ik een arme student ben. Maar ik vond het erg prettig om met je te chatten. Ik ben benieuwd hoe alles gaat verlopen en of t daadwerkelijk goedkomt! Bedankt voor je tijd!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
star star star star star
Astrid | 29 Januari 2023

Tijd gaat veel te snel ! Dank je wel Sonja. Verhelderend. Een bevestiging wat ik al dacht. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 484 beoordelingen



Rika

Medium Rika
star star star star star
Annelies | 29 Januari 2023

Altijd duidelijk. Was weer een verhelderende reading rika. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 216 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
star star star star star
Janneke | 29 Januari 2023

Wat een fijne vibe tijdens dit gesprek. Dank je wel. Lekker snel to the point 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 267 beoordelingen



Karen

Medium Karen
star star star star star
D. | 29 Januari 2023

Karen was erg lief en helder/duidelijk over de situatie. Stelde me gerust. Dankjewel 🥰✨️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Melissa | 29 Januari 2023

Hey mandy, ik heb je eigenlijk echt nodig.. ben je toevallig vandaag nog online?

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
star star star star star
Nathalie | 29 Januari 2023

Dank je wel lieverd om me weer even dat stukje zelfvertrouwen terug te geven als ik weer in emotie stand sta ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 151 beoordelingen



José

Medium José
star star star star star
Mark | 29 Januari 2023

Lief en empathisch. Voelde goed de dingen aan, zelfs de verwarrende.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Danielle | 29 Januari 2023

Sabine is echt een goeike, liefdevol ondersteunend, spot-on interpretatie v kaarten, enz...dankbaar en blij m gesprek, dikke knuf 🌈

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1166 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
star star star star star
Miriam | 29 Januari 2023

Anouschka, voelt snel en goed de energie aan over de persoon waar mijn vragen overgaan. Typt vlot en duidelijk. Credits bijgekocht, maar je was alweer ingesprek. De laatste vraag dat het met hem niet goed gaat, veel aan het lijden is, mentaal en fysiek niet stabiel d

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
star star star star star
Amir | 29 Januari 2023

Blij dat ik Ruby gesproken heb, ze is heel puur en eerlijk en ze is spot on met wat ze ziet. Ik heb veel aan ons gesprek gehad, bedankt ruby.

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
star star star star star
Helene | 29 Januari 2023

Heel duidelijk. Wel heel lastig dat eigenlijk altijd alles nog heel open ligt.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 195 beoordelingen



Izzy

Medium Izzy
star star star star star
Señorita | 28 Januari 2023

Maar echt wauw… zoveel informatie! En zonder teveel te vragen.. Heel zuiver! dankuwel!!

Bekijk alle beoordelingen van Izzy Start chat met Izzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
star star star star star
Señorita | 28 Januari 2023

Heel uitgebreid! & bedankt voor je pb!💙

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
Fabiënne | 28 Januari 2023

Nancy weet me altijd te kalmeren en een inzicht te geven vanuit een ander perspectief. Ze voelt alles heel goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Bob

Medium Bob
star star star star star
Eline | 28 Januari 2023

Wat een geweldige kerel is dit!!!!!! Ik kom zeker terug

Bekijk alle beoordelingen van Bob Start chat met Bob
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
star star star star star
Vanessa | 28 Januari 2023

Xiorèse is zeer goed en heel zuiver. Ik kom geregeld bij haar en ben blij met haar antwoorden en inzichten. Bedankt Xiorèse!

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
star star star star star
Inge | 28 Januari 2023

Hürrem is super!! Keer op keer blijf je bij wat je eerder zag, je blijft vriendelijk en geduldig. Zeker een aanrader voor anderen!! Hopelijk heb je snel goed nieuws voor ons! Dankjewel voor jezelf te zijn, een warme, lieve vrouw! ❤️🙏🍀😘

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 415 beoordelingen



Anna

Medium Anna
star star star star star
Priscilla | 28 Januari 2023

Zo dankbaar voor Anna 🙏🏽❤️ zo mooi en puur

Bekijk alle beoordelingen van Anna Start chat met Anna
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
star star star star star
Rosemy | 28 Januari 2023

Was duidelijk in haar gesprek en had mijn gevoelens bevestigd..

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Roemillo

Medium Roemillo
star star star star star
Joseane | 28 Januari 2023

Dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Roemillo Start chat met Roemillo
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
star star star star star
Brigitte | 27 Januari 2023

Dank jewel lieve Max.Heel duidelijk en ik weet nu waar ik sta en wat ik moet doen ! Max is superrr goed, ben heel blij met jou ,en kom zeker terug bij jou, Super bedankt😘

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 517 beoordelingen



Liset

Medium Liset
star star star star star
Marina | 27 Januari 2023

Dank je lieffie Voor je snelle mailconsult❤️

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 454 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Helene | 27 Januari 2023

Ik heb t bericht gestuurd. Pffff

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 462 beoordelingen



Willem

Medium Willem
star star star star star
Ruth | 27 Januari 2023

Dankjewel 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Henny

Medium Henny
star star star star star
Ruth | 27 Januari 2023

Zeer duidelijk en oprecht 💋

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Mathilde

Medium Mathilde
star star star star star
Sofie | 27 Januari 2023

Voelt zeer goed aan heeft me een duidelijk beeld gegeven van het onderwerp ben haar heel dankbaar het heeft me veel bijgebracht

Bekijk alle beoordelingen van Mathilde Start chat met Mathilde
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Helga

Medium Helga
star star star star star
Frans | 27 Januari 2023

Erg constructief in haar vragen en reacties. Geeft je vertrouwen en rust en is eerlijk in de feedback

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 254 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
star star star star star
Miriam | 27 Januari 2023

Duidelijk, en zeker punten die ik herken. Typt snel dat is erg fijn in een gesprek. Echter weet ik dat zijn angst en onzekerheid zo'n grote rol speelt dat hij zijn eigen kinderen de liefde niet kan geven niet van ze kan houden door eigen ervaring.Dat stukje baart

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
star star star star star
Samantha | 27 Januari 2023

voelt heel goed aan ❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Rune

Medium Rune
star star star star star
Jennifer | 27 Januari 2023

Super consult gehad. Hopen dat het in maart positief uitpakt! Dankjewel Rune 💖🙏

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Mariska | 27 Januari 2023

Ja zeker heeft ze me geholpen

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Maria

Medium Maria
star star star star star
Lahteisha | 26 Januari 2023

Wat een fijne consulent! Heerlijk gesprek gehad en ze wist het steeds goed te brengen. Ze wist alles goed zonder te veel informatie. Ik ben tevreden !

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Krista

Medium Krista
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 219 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Sandra | 26 Januari 2023

Dankjewel Lieve Denise. Je hebt me goed en duidelijk inzichten gegeven. Ik hou je op de hoogte. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 266 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
star star star star star
Luschenda | 26 Januari 2023

Toppertje 😀💐

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 205 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Stephan | 26 Januari 2023

Een heel fijn gesprek met duidelijk antwoorden op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Kenny

Medium Kenny
star star star star star
Sher | 26 Januari 2023

Dank je wel, Kenny. Was fijn om je gesproken te hebben. Ik zal jou laten weten wat mijn naam betreft. Dikke knuffel 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Kenny Start chat met Kenny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Onur

Medium Onur
star star star star star
Malika | 26 Januari 2023

Onur wat een fijn gesprek en ben zo blij je eindelijk te pakken te hebben na maanden. Hoop je echt gauw weer te spreken om je al het goede wat je mij verteld hebt door te geven dat het ook uitgekomen is. olumlu sözlerin için teşekkür ederim. Je bent

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
star star star star star
Kelly | 25 Januari 2023

Is zeer direct en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
star star star star star
Susanne | 25 Januari 2023

Fantastisch scherp.Ze vertelde dingen die zie echt niet had kunnen weten.Super goed!

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Karina

Medium Karina
star star star star star
Lieke | 25 Januari 2023

Echt een topper! Een heel lieve behulpzame vrouw en heel krachtig is. Ze voelt de dingen ook heel goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Karina Start chat met Karina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
star star star star star
Sandra | 25 Januari 2023

Dankjewel Leomiek. Ik ga je advieze opvolgen.❤️ je bent een engel.

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 183 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Helene | 25 Januari 2023

Dank weer! Kun je ajb je laatste antwoord in een pb zetten? Ik heb deze niet meer ontvangen.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Marina

Medium Marina
star star star star star
Nele | 24 Januari 2023

Het is een engel! Ziet steeds hetzelfde en stelt daarmee gerust, aanrader! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 203 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Kim | 24 Januari 2023

Lieve vrouw, goed luisterend oor. Veel te veel te zeggen in een korte tijd. Ik zou zeker nog een keer contact opnemen.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Manoek

Medium Manoek
star star star star star
Susanne | 24 Januari 2023

Heerlijk hoe Manoek nuchter de boel benaderde en toch spiritueel bleef. Hij heeft me geholpen om in t hier en nu te komen, uit de angst naar weer rust.

Bekijk alle beoordelingen van Manoek Start chat met Manoek
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Barbara | 24 Januari 2023

Was niet wat ik wilde horen. Maar wel de waarheid. Snelle informatie die zeker het geld waard was omdat het je gevoel bevestigd

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 231 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
star star star star star
Lieke | 24 Januari 2023

Wat er werd gezegd was erg passend bij wat ik zelf ervaar en het voelde oprecht. Hopelijk mag ik op deze energie gaan varen...🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
star star star star star
A | 23 Januari 2023

Zojuist een heel fijn gesprek gehad! Heel veel informatie gekregen. Ze voelt alles feilloos aan en het lijkt alsof ze mij door en door kent! Nogmaals heel erg bedankt! 💜

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
star star star star star
Anoniem | 23 Januari 2023

Lieve , lieve Izabela❤️ dankjewel voor je mooie mail🥰 als ik even twijfel dan weet jij me weer gerust te stellen!!! Al veel wat je hebt voorspelt is uitgekomen zelfs de maand waar iets zou gebeuren klopte gewoon!!! Je bent mijn nummer 1❤️ Heel erg bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 242 beoordelingen



Daniëlle

Medium Daniëlle
star star star star star
Chantal | 23 Januari 2023

Het was een fijn gesprek, ik dacht eerst niet te vinden wat ik zocht maar er kwam een twist aan het gesprek. Ik kon open en eerlijk zijn en werd begrepen en gehoord!

Bekijk alle beoordelingen van Daniëlle Start chat met Daniëlle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
star star star star star
Sarah | 22 Januari 2023

Lieverd, heb je weer net niet kunnen bedanken. Dank je wel weer voor t gesprek. We gaan het zien eh ❤️ jij voelt alles echt goed aan zoals altijd

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Ester

Medium Ester
star star star star star
Yusra | 22 Januari 2023

Ik kon je niet meer uitgebreid genoeg bedanken.. maar ik bedank je echt Ester vanuit mijn hart dat je er voor mij bent om naar mij te luisteren. Ik waardeer het echt 💕 ik heb heel wat inzichten gekregen en duidelijkheid 💋

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 382 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
star star star star star
Elles | 22 Januari 2023

Heel fijn gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
star star star star star
Veerle | 21 Januari 2023

Zeer blij met onze chats. Heb echt het gevoel dat je mij beter kent dan ik mijzelf. Heel verhelderend.

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Kirsten | 21 Januari 2023

Zo fijn dat ik jou weer gesproken heb. Wilde je graag laten weten hoe het ging en je hebt me echt geholpen met een paar vraagstukken. Ik word niet gek dat blijkt. Ergens weet ik dat ik hem kan verwachten alleen de vraag is hoelang nog. Dat konden we niet meer besprek

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Mellany

Medium Mellany
star star star star star
Tina | 21 Januari 2023

Mellany sloeg de nagel op de kop, voelde haarfijn aan wat er speelde...Indrukwekkend !

Bekijk alle beoordelingen van Mellany Start chat met Mellany
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Tony

Medium Tony
star star star star star
A | 21 Januari 2023

Dank je Tony. Je hebt mij heel goed geholpen. Ik had dit gesprek echt even nodig! Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 196 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Tabitha | 20 Januari 2023

Even later kreeg ik Laura gelukkig weer te pakken. Dank je wel voor dit waardevolle gesprek lieve Laura. Het heeft me enorm geholpen 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
star star star star star
Eline | 20 Januari 2023

Zeer lieve dame, ziet de situatie in zoals ze is, ook de beschrijving van de ex partner correct. Ik ben gn 100% zeker wat het antwoord nu precies is maar ik denk dat ik weet wat ze bedoeld. Mooie email reading, da k je wel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
star star star star star
Rania | 20 Januari 2023

Vind hem perfect uitleggen! Daniel! Dankjewel hoop je snel weer te spreken.

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Leni

Medium Leni
star star star star star
Samantha | 20 Januari 2023

Wist de situatie goed aan te voelen. Heek veel dingen bij het juiste eind. Mooi gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Leni Start chat met Leni
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Kasja | 19 Januari 2023

Bedankt weer voor je mails Inge!Had even geen tijd voor de chat,dus even een snel bericht via mail.Weer heel blij en zorgt weer voor rust.Ik hou je op de hoogte,kom deze maand weer keer op de chat,praat stuk makkelijker.Tot die tijd haal ik kracht uit je mails die he

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Kirsten

Medium Kirsten
star star star star star
Iris | 19 Januari 2023

Heey wat ben je goed Kirsten! Een aanwinst voor MC! Spot on, zuiver, lief, aanmoedigend en professioneel! Dankjewel!✨️💕

Bekijk alle beoordelingen van Kirsten Start chat met Kirsten
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
star star star star star
Francoise | 19 Januari 2023

Giovanna is voor mij de beste hier, ze is heel specifiek in haar voorspellingen en het komt gewoon uit. Mijn baan had ze goed en nu ook mijn huis. Het zou een bungalow worden zei ze en op dat moment stond er nog niet eens een bungalow online in de prijsklasse waar ik

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 161 beoordelingen



Leen

Medium Leen
star star star star star
Debbie | 19 Januari 2023

Super gesprek! Begrijpt heel goed wat je verteld.

Bekijk alle beoordelingen van Leen Start chat met Leen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Amber

Medium Amber
star star star star star
Merle | 19 Januari 2023

Heb bevestiging en meer vertrouwen gekregen. Het maakte me blij ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Amber Start chat met Amber
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Armando

Medium Armando
star star star star star
Diana | 18 Januari 2023

Ik wil je allereerst nog het beste wensen voor 2023. Bedankt altijd voor je antwoorden e adviezen. Heb helaas nog steeds niks gehoord van hem

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 285 beoordelingen



Jill

Medium Jill
star star star star star
Monique | 18 Januari 2023

Fijn gesprek gehad met tips. Zou Jill aanraden, leuke vrouw om in gesprek mee te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
star star star star star
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
star star star star star
Mark | 17 Januari 2023

Maureen voelt de dingen aan zonder uitleg. Daarnaast is ze heel lief en empathisch.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 249 beoordelingen



Elles

Medium Elles
star star star star star
Eline | 16 Januari 2023

Lieve dame, luistert zonder oordeel, zinvolle adviezen.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Chelsey

Medium Chelsey
star star star star star
Kirsten | 15 Januari 2023

Dankjewel lieverd voor je gesprek. Wat een verhaal he. Lastig als je zo gek op iemand bent. Ik weet wat ik moet doen als hij terug komt. Je zei dat er ook iemand op me pad komt je zei heel snel maar vraag me af waar want ik zou niet weten waar ik die tegen moet komen

Bekijk alle beoordelingen van Chelsey Start chat met Chelsey
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Diantha

Medium Diantha
star star star star star
Xio | 15 Januari 2023

Hey Diantha, dank je voor het consult. En zeker ook dank je voor jouw bericht. Ik zal jouw advies zeker opvolgen en hoop sat het goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Diantha Start chat met Diantha
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yolande

Medium Yolande
star star star star star
Peggy1962 | 14 Januari 2023

Het was een zeer corecte reading heel lieve dame om mee te praten een echte aanrader. Yolande je bent een toppertje En ik kom zeker nog vaker bij je langs ❤️😇

Bekijk alle beoordelingen van Yolande Start chat met Yolande
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
star star star star star
Sam | 14 Januari 2023

Heel lief persoon

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Angel

Medium Angel
star star star star star
Lisa | 14 Januari 2023

Bedankt Angel, voor je mooie duidelijke mail. Precies zoals je zegt. Ik ga weer met volle moed verder🍀🥰 je bent echt de beste hier🙏😇🍀veel liefs Lisa

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 222 beoordelingen



Veronique

Medium Veronique
star star star star star
Claudia | 13 Januari 2023

Het was een waanzinnig bijzonder gesprek. Heel dankbaar voor alles. Ik hoop Veronique zeker nog eens te spreken. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Veronique Start chat met Veronique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
star star star star star
Silvia | 12 Januari 2023

Een heel fijn en nuttig gesprek gehad met Vanessa. Zij weet precies wat er gaande is Heel fijn persoon ben erg blij mee. Een aanrader zeker.

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Priscillia

Medium Priscillia
star star star star star
Monique | 12 Januari 2023

Priscillia Gisterenavond de 1e keer met haar contact gehad. Ze doet aan fotoreading vandaar, dat ik haar gecontact had. Ik merkte dat ze precies wist van de karaktereigenschappen van die persoon zijn. Ze gaf me goede inzichten. En toeval bestaat niet, maar de persoon

Bekijk alle beoordelingen van Priscillia Start chat met Priscillia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
star star star star star
Laila | 11 Januari 2023

Wist precies alles aan te voelen, zonder informatie te geven. Topper❤️

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Priscilla | 9 Januari 2023

Na ze hebben me geholpen en nu af wachten of het zo is

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Nele

Medium Nele
star star star star star
Jaak | 8 Januari 2023

Bedankt voor de goede antwoorden op mijn vragen. Bedankt Nele.

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
star star star star star
Sarah | 8 Januari 2023

Bedankt voor jouw privé berichtje Gerdie! Je bent een aangenaam persoon om tegen te praten🙏

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
star star star star star
Hannelore | 8 Januari 2023

Zeer lieve consulente die meteen raak zit en tot op heden altijd de correcte voorspellingen deed. Thanks topper, dankbaar voor de steun x

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Giek

Medium Giek
star star star star star
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
star star star star star
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Mandy | 6 Januari 2023

Het is altijd zo fijn om even met Natasja te praten. Ze geeft echt heel veel rust.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Nance

Medium Nance
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je voor het advies en fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je voor het gesprek en advies

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je voor de inzichten en advies was echt top gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Chantal Helen

Medium Chantal Helen
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je wel voor de inzichten, je vroeg gelijk raak. Een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Helen Start chat met Chantal Helen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je wel voor de goedeinxichten en advies

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
star star star star star
Roos | 3 Januari 2023

Heeft lief gevraagd hoe het met mij ging.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Olga

Medium Olga
star star star star star
Meike | 3 Januari 2023

Olga heeft me een fijne Reading gegeven. Ze weet veel over de elementen, vuur/water/aarde etc en heeft uitgelegd over vrouwelijke en mannelijke energie en de balans hierin. ( yin Yang) ik heb het als interessant ervaren en heb het gevoel dat Olga met veel passie werk

Bekijk alle beoordelingen van Olga Start chat met Olga
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Mara

Medium Mara
star star star star star
Alain | 2 Januari 2023

zeer fijn gesprek . duidelijk en verheldert , hoop dat alles uit komt

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Miek

Medium Miek
star star star star star
Henk | 2 Januari 2023

Miek is duidelijk en geeft tamelijk goed weer wat er sluimert aan twijfel die je zelf hebt.

Bekijk alle beoordelingen van Miek Start chat met Miek
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
Rolina | 1 Januari 2023

Ze is echt goed! Je hoeft haar niks te vertellen, ze vertelt jou! Heel vriendelijk, sympathiek en lieve vrouw! Een aanrader❤️!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Katy

Medium Katy
star star star star star
Nele | 1 Januari 2023

Hay Katy, dankjewel voor je steun en meewandelen op mijn hobbelige paadje. Ook je rake kaartleggingen en uitleg zijn steeds zo matchend met de energie van dat moment. Wens je een frisse start voor het nieuwe jaar. Goede gezondheid en alle liefs/moois/goeds voor 2023.

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Chelsea

Medium Chelsea
star star star star star
Tessa | 31 December 2022

Heel fijn gesprek gehad met Chelsea. Veel aan gehad. Fijne adviezen en tips gekregen. Super blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Chelsea Start chat met Chelsea
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Francoise | 31 December 2022

Bedankt voor het gesprek en het meekijken!! Mooie inzichten, ik ben benieuwd naar de toekomst :)

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Elke

Medium Elke
star star star star star
Salina | 29 December 2022

Super lieve dame, heeft me heel veel inzichten gegeven die ik zelf eigelijk ook al wist maar zij gaf me de bevestiging op enkele vragen. Ik kom zeker nog eens terug, al is het om een babbeltje te slaan. Dank je wel Elke.

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
star star star star star
Jeannette | 26 December 2022

Had graag nog laaste antwoord gehoord maar goed gesprek dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Kati | 26 December 2022

Linda heeft me weer rustig gemaakt en voelt dingen goed aan! Heel fijn, dank je wel, we kwamen tot de kern.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Stephanie | 25 December 2022

Mijn sos! Altijd zo goed en ook begripvol. Barbara onthoud de situatie goed en doorziet situaties en personen exact. Dank je wel! 💙

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Luschenda | 24 December 2022

Dankjewel voor een luisterend oor je bent echt een lieverd 💋💐⭐️

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nico

Medium Nico
star star star star star
GINA | 21 December 2022

Plotsklaps geen serververbinding meer maar je was als steeds de man die mij houvast laat houden. dank je nico. tot de volgende. ik laat je de uitspraak nog weten. xx

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Heleen | 20 December 2022

Sabine geeft super lieve, begeleidende, rustige en duidelijke beschrijvingen van wat er speelt en wat er komen gaat. 💋

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
star star star star star
Kirsten | 20 December 2022

Super fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Shaw

Medium Shaw
star star star star star
Anoniem | 19 December 2022

Ten eerste soo jij bent goed!!! Je wist echt alles te benoemen en je bent echt een topper!! Ik maak me alleen zorgen om wat je benoemde over mijn relatie, bedoel je dat ik echt in mijn relatie blijf maar dat de problemen zullen blijven tussen mij en mijn vriend? Zie

Bekijk alle beoordelingen van Shaw Start chat met Shaw
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
star star star star star
Marjolein | 14 December 2022

Bedankt voor het fijne gesprek Annelou. Helaas had ik de credits op

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 491 beoordelingen



Christel

Medium Christel
star star star star star
Ellen | 10 December 2022

Christel is een schat. Volgens mij een goede beoordeling over iemand.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Claudia | 10 December 2022

heel erg duidelijke inschatting van de situaties en concreet advies - heel erg nuttige consultatie en lieve dame - dank u !!!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marjolijn

Medium Marjolijn
star star star star
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
star star star star star
Danielle | 5 December 2022

Ontzettend fijn gesprek, ik had nog wel langer met Kelly willen chatten! Het gaf me inzicht in mijn complexe situatie!! Minder uit je hoofd, en meer proberen te "voelen" .. Ik moet mijn gevoel volgen, iets wat ik veel eerder had moeten doen! Weg uit die blu

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Iek | 25 November 2022

Zij was volgens mij zeer voorzichtig! Maar wel met respect voor ieders zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Susanne

Medium Susanne
star star star star star
Jeannette | 24 November 2022

Heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Susanne Start chat met Susanne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
star star star star star
Frieda | 23 November 2022

Altijd goed en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Ellen

Medium Ellen
star star star star
Jose | 21 November 2022

T geeft inzicht in de situatie

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
star star star star star
Cynthia | 13 November 2022

Perfecte uitleg, typt veel en heel eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
star star star star star
Fatima | 12 November 2022

Fijn gesprek, goede raad, typt heel vlot en snel. Zeker nog een gesprek binnenkort

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
ELLEN | 11 November 2022

Het consult heeft mij wel geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
star star star star star
Kirsten | 8 November 2022

Dankjewel super lief. Enige wat ik nog wilde weten is of ik henm nog zal zien . Op dit moment wil ik geen relatie met hem omdat hij nog niet stabiel is plus ik wil gewoon eerst vrienden opbouwen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Anne

Medium Anne
star star star star star
Kirsten | 8 November 2022

Dankjewel nog wilde nog antwoord op je laatste vraag geven.. Heel leuk vind ik hem vraag me af wat ik nog kan doen. Mezelf.boven haar gaan zetten en zorgen dat die leuke dingen met mij gaat doen.. Vind het lastig Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Anne Start chat met Anne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mario

Medium Mario
star star star star star
Annemiek | 7 November 2022

Hij gaat echt in op je vragen, is geïnteresseerd in je wel en wee, en geeft altijd zoveel informatie over de toekomst. Ik kom met regelmaat bij hem en hij heeft me nog nooit teleurgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
star star star star star
Angela | 30 Oktober 2022

geeft goede inzichten om over na te denken dank je wel Peggy ik kan weer vooruit met me verder te ontwikkelen

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Catherine

Medium Catherine
star star star star star
Anoniem | 29 Oktober 2022

Heel goed verteld doe de volgende keer kom ik er op terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Catherine Start chat met Catherine
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Mary | 27 Oktober 2022

Lieve dame, dankjewel voor het sturen van een prive bericht Ik kom gauw nog een keer bij u langs Liefs Mary 😘😉☺️🌹😘

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Romy

Medium Romy
star star star star star
Claudia | 27 Oktober 2022

Super dank u Romy, je voelt waanzinnig goed aan - sterk ! Ik hoop ook je heel snel even op de chat te kunnen spreken voor nog wat detail vraagjes - thanks for all, je mag trots zijn op je talent en hoe je het gebruikt !

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Mar

Medium Mar
star star star star star
Meike | 13 Oktober 2022

Lief en helder ook een privé berichtje. Dank ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
star star star star star
Gonnie | 15 September 2022

Nogmaals bedankt voor je heldere en duidelijke hulp/ uitleg.

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Miki

Medium Miki
star star star star star
Patricia | 28 Augustus 2022

Voelde goed

Bekijk alle beoordelingen van Miki Start chat met Miki
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
star star star star star
Marleen | 25 April 2022

Lieve Fiore, hartelijk dank voor je consult, per email vind ik veel beter dan chatten...en je hebt zo snel gereageerd, binnnen 20 min. Ik heb je eerder gesproken via Astro tv en ik ging internet zoeken naar je omdat ik je de beste vind. En vanaf nu lees ik je mooie v

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top