Reviews Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

56,056 reviews

5 sterren op basis van 56,056 reviews

9.5 Gemiddelde beoordeling

701 Beoordelingen

Bedankt Lysbeth 🙏voor de inzichten!

Ingrid | 21 Februari 2024

9.5 Gemiddelde beoordeling

701 Beoordelingen

9.6 Gemiddelde beoordeling

800 Beoordelingen

🤩 mooi!

Ingrid | 21 Februari 2024

9.6 Gemiddelde beoordeling

800 Beoordelingen

9.8 Gemiddelde beoordeling

204 Beoordelingen

Monica had ik lang niet gesproken. Ze is erg goed, ziet alles en klopt ook. Kom gauw weer eens aan. Dank je wel voor nu!

Astrid | 21 Februari 2024

9.8 Gemiddelde beoordeling

204 Beoordelingen

9.8 Gemiddelde beoordeling

52 Beoordelingen

Super fijn gesprek! Alles wat ze zei klopte precies. En ik ben weer helemaal geland in het gevoel van: alles is goed zoals het is, alles valt op z'n plek!

Inez | 21 Februari 2024

9.8 Gemiddelde beoordeling

52 Beoordelingen

9.5 Gemiddelde beoordeling

126 Beoordelingen

Zij gaf mij in de 14 minuten die ik met haar heb gesproken inzichten die ik nog niet eerder zo had bekeken

Laura | 21 Februari 2024

9.5 Gemiddelde beoordeling

126 Beoordelingen

10 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

Verteld altijd alles eerlijk en de waarheid heb echt veel aan je dank je voor je voor het laatste tip wat ik moet doen . Tot snel en hou je aan je woorden . Ik raad je aan iedereen aan .

Assia | 21 Februari 2024

10 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

9 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

Jolien legt uitgebreid de kaarten en geeft goede adviezen. Is vriendelijk en geeft een oprecht advies. Een aanwinst voor mediumchat.

Ricardo | 21 Februari 2024

9 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

10 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

Dank je wel Amber. Ik vond het fijn. Heel duidelijk en fijne energie. xo

Ninosca | 21 Februari 2024

10 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

9.9 Gemiddelde beoordeling

554 Beoordelingen

Lieve Liset , je blijft erbij dat het goedkomt tssn ons , heel moeilijk 😔, de maanden gaan maar voorbij , en je blijft erbij , ik ben heel benieuwd, niet veel moed meer nu , weet je , afwachten en moed blijven houden 😔❤️

P | 21 Februari 2024

9.9 Gemiddelde beoordeling

554 Beoordelingen

9.9 Gemiddelde beoordeling

708 Beoordelingen

Hey Simone; kom je toevallig nog online vandaag ?❤️

Sarah M | 21 Februari 2024

9.9 Gemiddelde beoordeling

708 Beoordelingen

footer.top