Chinese horoscoop os

Goede en de slechte eigenschappen van de chinese horoscoop os


Ben jij geboren in het jaartal 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 of 2021? Dan ben je geboren in het 'Jaar van de Os’, ook wel ‘Buffel’ genoemd.

Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Os voor staat!

Je staat bekend als evenwichtige harde werker en hebt de kwaliteiten en het vermogen je doelen te behalen. Je zult altijd enorm je best doen om je financiële doelen te realiseren.

Over het algemeen ben je goed in balans, rustig van aard en hou je van harmonie en vreedzaamheid. Je bent in staat om hard te werken en je doorzettingsvermogen is fenomenaal. De woorden gebalanceerd, betrouwbaar, rustig en stil zijn je op het lijf geschreven. De Os wordt geprezen om geduldigheid, doorzettingsvermogen en het overwinnen van de obstakels.

 

Algemene eigenschappen van de Os

De Os is stabiel van karakter maar heeft van tijd tot tijd een rustige omgeving nodig om na te denken als ze een probleem hebben. Daarnaast is ook een rustige werkomgeving belangrijk voor de Os want dan kan hij het beste functioneren. Wanneer ze zich geven om iets te bereiken dan zijn ze volledig toegewijd. Een Os is een logisch, georganiseerd en systematisch handelend persoon,hij gaat heel nauwkeurig te werk. Aan de andere kant kan de Os ook behoorlijk eigenwijs en koppig zijn. Het zijn niet echt grote praters wanneer ze zich op hun werk richten maar privé is dat een ander verhaal en kan de Os zich heel erg goed uiten.  

Een persoon geboren in het jaar van de Os is eerlijk en oprecht. Soms kan hij kunnen wel geheimzinnig doen over waar hij mee bezig is totdat er een bepaald niveau van succes bereikt is. Omdat ze eerlijk en oprecht zijn, is de Os bij iedereen een welkome gast.  De Os is betrouwbaar en juist deze kwaliteit wordt enorm gewaardeerd door hun vrienden. De Os moet je wel eerst kunnen vertrouwen, als het eenmaal zover is, is hij sociaal, spraakzaam en ontspannen..
 

De vijf typen Os     

 • Water: deze Os is tevreden, charmant en gezellig. Hij houdt ervan om zijn tijd in de natuur door te brengen. Is ook ruimdenkend en open.

 • Hout: deze Os is intuïtief en of creatief. Is een type wat zich in anderen kan inleven

 • Vuur: is geliefd om zijn warmte en geduld en zal altijd tijd vrij te maken voor anderen.

 • Aarde: dit is de meest evenwichtige, maar ook succesvolle Os. Heeft een krachtige uitstraling op anderen.

 • Metaal: de meest vastberaden maar ook vriendelijke Os.

 

De Os is enorm georganiseerd en gestructureerd. Sparen als appeltje voor de dorst? Laat dat maar aan de Os over, hij is er heel erg goed in. Investeren voor de oude dag is helemaal zijn ding. Als je aan de Os denkt, dan weet je dat hij geld kan verdienen als geen ander. Ligt er een bijna onmogelijke klus? Laat het aan de Os over, hij komt met oplossingen die goed zal werken.

 

De Os en relaties

Een Os kan op het gebied van de liefde wat naïef zijn. Als hij eenmaal voor een partner kiest, dit kan namelijk vrij lang duren, dan gaat hij er voor de volle 100% voor. Hij is prima in staat zich oprecht en toegewijd binnen de relatie te gedragen. Dit verwacht hij wel van zijn partner terug. De Os zal ervoor zorgen dat zijn partner zich geborgen en veilig voelt en kan van tijd tot tijd heel erg romantisch zijn.

De Os die een goede partnerkeuze heeft gemaakt zal er zijn best voor doen een harmonieus en succesvolle relatie te onderhouden. Maar… wees wel eerlijk en oprecht anders kan de lieve Os zomaar in een onverzettelijke briesende stier veranderen.

 

De Os, werk en carrière

Mensen die zijn geboren in het jaar van de Os staan bekend als harde werkers. Ze werken altijd hard, nauwgezet en serieus  aan hun opdrachten en zullen er altijd hun best voor doen het goed en netjes af te maken. Ze kiezen meestal voor een vak waarbij observatie, geheugen, toewijding en uithoudingsvermogen een grote rol speelt. Met name vanwege zijn goede geheugen kan hij beroepen aan waarbij het maken intelligentie oplossing een voorwaarde is. Ossen zijn intelligent en logische denkers, meestal zijn het mensen die je terug kunt vinden in een leidinggevende functie die te maken heeft met gezag of recht.

Verder zijn beroepen in de landbouw, industrie, farmacie, techniek, politiek,vastgoed, militair, boer, schilder, timmerman of interieur en design, heel erg geschikt voor de Os.

 

De Os en gezondheid

Os is krachtig en heeft een vrij goede conditie. Het is wel een punt van aandacht om regelmatig te eten want als de Os eenmaal aan het werk is, kan dat nogal eens vergeten worden. Als de werkdruk te hoog ligt, kan hij  last krijgen van stress. De spijsvertering en het zenuwstelsel moet goed gaten worden gehouden. Over het algemeen is de gezondheid van de Os goed.


 

De Os houdt van:

 • Intellectuele uitdaging in de vorm van lezen en leren

 • Verzinnen en uitvoeren van plannen

 • Gezelligheid

 • Vaste rituelen

 • Alleen zijn

   

De Os houdt niet van:

 • Chaos

 • Onduidelijkheid

 • Oneerlijkheid

 • Nonchalante mensen

 • OnbetrouwbaarheidGratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Positieve kernwoorden van de Os:

Zorgzaam, enorm geduldig, harde werker, beleefd, krachtig, denkend, (vak)kundig, behendig, perfectionistisch, behoudend, communicatief vaardig, zelfverzekerd, natuurlijk gezag, veeleisend, leergierig en positief.

 

Negatieve kernwoorden van de Os:

Trots, driftig, chagrijnig, te planmatig, dogmatisch, veroordelend, pietluttig, kritisch, sarcastisch, overmoedig, eigenwijs, excentriek.

 

Andere Chinese horoscopen met de Os

Chinese horoscoop Os en de rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop Os en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop Os en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop Os en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop Os en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop Os en het paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop Os en de geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop Os en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop Os en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop Os en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop Os en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina