Chinese horoscoop Slang

Goede en de slechte eigenschappen van de SlangBen jij geboren in het jaartal 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 of 2013? Dan ben je geboren in het 'Jaar van de Slang'. Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Slang voor staat

Een Slang is een echte ‘denker’ met een subtiel gevoel voor humor. Hij heeft een uitstekend geheugen en is intelligent. Hij is in staat zelfverzekerdheid uit te stralen, een situatie goed in te schatten, daarnaast staat hij altijd open voor nieuwe ideeën. De Slang is recht voor zijn raap en zal niet vaak een mening van iemand anders overnemen, maar toetst alles zelf op eigen waarheid.

 

Algemene eigenschappen van de Slang

De Slang is wijs en intelligent en heeft een snelle, actieve geest. Er zijn niet veel mensen die zoveel inzicht hebben dan zij. Er zijn veel filosofen, theologen en wetenschappers die behoren tot dit teken. Mysterie en geheimzinnigheid is geen vreemd woord een echte Slang, hij heeft zeer zeker een eigen mening en communiceren zonder misverstanden te creëren is echt een van hun grootste talenten. Het enige nadeel kan zijn dat er nogal wat verwarring kan ontstaan omdat een ‘denker’ soms wat warrig kan overkomen op anderen. De ‘gewone’ onderwerpen des levens zijn helemaal niet zo boeiend of interessant. Het is wel belangrijk voor een Slang om het gesprek vooral boeiend, uitdagend en op niveau te hebben en houden.

Een Slang is een echte ‘denker’ met een subtiel gevoel voor humor. Hij heeft een uitstekend geheugen en is intelligent. Hij is in staat zelfverzekerdheid uit te stralen, een situatie goed in te schatten, daarnaast staat hij altijd open voor nieuwe ideeën. De Slang is recht voor zijn raap en zal niet vaak een mening van iemand anders overnemen, maar toetst alles zelf op eigen waarheid. Het vasthouden van die waarheid hoeft niet altijd de juiste te zijn en kan starheid veroorzaken. Dit kan een valkuil zijn. Goede kleding, lekker eten en drinken, fijne muziek of en spannend boek gaan ze zeker niet uit de weg. Een echte Slang houdt van alle goede dingen in het leven, en hij geniet er met volle teugen van. Hij kan ook over een groot organisatietalent beschikken en daardoor financieel geluk creëren.

Luisteren naar anderen en het oplossen van problemen is een van hun grootste talenten. Wanneer je de Slang om raad vraagt zal hij je dan ook een zeer goed en weldoordacht advies geven voor hij het met je zal delen.

De Slang is erg intelligent, mysterieus, en heeft een actieve geest. Een Slang is een diepzinnig denker met een subtiel gevoel voor humor. Hij is bespiegelend, en wil graag alles van anderen weten. De Slang slaat meerdere malen nieuwe wegen in. Ze houden van uitdagingen en maken zelden fouten. De Slang kan goed organiseren, heeft gevoel voor zaken en vaak financieel geluk. Hij houdt er niet van om snel te moeten beslissen. Het woord betrouwbaarheid komt meestal niet voor in het woordenboek van een Slang. Ze hebben geen idee waarom je boos op hen wordt als ze niet op tijd op komen dagen.
 

De vijf typen Slang

 • Water: dit is het behoudende en ouderwetse type Slang. Hij kan niet zo goed tegen veranderingen en is gevoelig en scherpzinnig.

 • Hout: Deze Slang is grootmoedig en is heel erg gevoelig en empathisch ingesteld naar anderen. meelevend.

 • Vuur: Deze Slang is intuïtief, hij kan wel wat roekeloos zijn. Het kan zijn dat hij onbezonnen omgaat met geldkwesties.

 • Aarde: De aarde Slang houdt van mooie dingen en van kunst. Dit is de meest materialistische slang in vergelijking met de andere vier.

 • Metaal: Deze Slang kan erg vastberaden en ambitieus zijn.Hij kan hard en ongevoelig overkomen en kan op zakelijk gebied zelfs meedogenloos zijn.  

   

Slang en relaties

Slangen hebben absoluut een flinke dosis charisma en zijn vaak erg aantrekkelijk voor de andere sekse. Ze zijn verleidelijk en betoveren je als het ware zodat je er niet onderuit kunt vaak aan ze te denken. Een Slang heeft een gelijkwaardige partner nodig die zijn bijzondere manier van leven en humor begrijpt.

De Slang is heel erg fysiek ingesteld, hartstochtelijk en romantisch en staat graag in het middelpunt van het leven van de partner. Een Slang heeft vrij veel vrijheid nodig, geniet van flirten en uitdagen, het gras van de buren kan soms groener lijken dan het in de werkelijkheid is, maar is over het algemeen is hij trouw aan zijn (zeer welgekozen) partner.

 

De Slang, werk en carrière

Alle Slangen zijn gefocust op hun carrière. Ze zijn creatief en toegewijd en doen het heel goed in het beroep dat ze uiteindelijk kiezen. Een Slang weet als geen ander hoe hij het beste geld kan verdienen en hebben over het algemeen weinig geldzorgen. Een Slang is een goed georganiseerde solist, is onafhankelijk in doen, denken en handelen. Hij kan over het algemeen heel erg succesvol zijn in een beroep waarbij intuïtie en planning een voorwaarde zijn. De Slang is een harde werker en zal altijd de kans grijpen zichzelf en zijn manier van werken te verbeteren en te finetunen.

Beroepen die de Slang op het lijf geschreven zijn vaak te vinden binnen het onderzoek van menselijk gedrag: directeur, analist, probleemoplosser, bedrijfsmanager, filosoof, psychiater, socioloog, wetenschapper, onderzoeker, chirurg, geestelijk leider, onderzoeker, politicus, juwelier of illusionist.

 

De Slang en gezondheid

Een Slang blijft over het algemeen fit en gezond tot de eerste helft van hun leven. Hij houdt niet van een te drukke omgeving omdat hij snel gestrest raakt wanneer dingen niet in orde zijn. Zo af en toe een paar dagen een time-out of vakantie nemen om te ontspannen, is heel erg belangrijk voor hem. Gedurende zijn leven bouwt hij een goede weerstand op. In de tweede helft kunnen er kleine kwaaltjes ontstaan, maar als de slang zichzelf niet verwaarloost, zal hij lang in goede gezondheid leven.


 

De Slang houdt van:

 • Intellectuele uitdaging wat betreft werk en gesprek

 • Structuur

 • Flirten en uitdagen

 • Andere mensen helpen

 • Alleen zijn, is een echte solist op heel veel vlakken
   

 

De Slang houdt niet van:

 • Chaos

 • Onduidelijkheid

 • Dingen die hem opgelegd worden

 • Altijd dezelfde dingen doen (bijv. mechanisch werk)

 • Het nemen van snelle beslissingen en heeft tijd nodig er over na te denken.

   

Positieve kernwoorden van de Slang

Mensen geboren onder het jaarteken van de Slang kan; goed georganiseerd, redelijk, vriendelijk, easy going, sympathiek, behulpzaam, attent, gemanierd, behulpzaam, intuïtief, attent, planmatig, diplomatiek, grappig en gepassioneerd zijn.

 

Negatieve kernwoorden van de Slang

De Slang kan slinks, sluw, samenzwerend, bot, temperamentvol,  heethoofdig, heerszuchtig, (ver)oordelend, vastklampend, pessimistisch, wispelturig, nerveus, hoogmoedig en arrogant zijn. Ze kunnen niet goed tegen hun verlies.   Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Andere Chinese horoscopen met de Slang

Chinese horoscoop Slang en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop Slang en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop Slang en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop Slang en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop Slang en de Rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop Slang en het paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop Slang en de geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop Slang en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop Slang en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop Slang en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop Slang en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina