Chinese horoscoop draak

Goede en de slechte eigenschappen Chinese horoscoop van de DraakBen jij geboren in het jaartal 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 of 2020? Dan ben je geboren in het 'Jaar van de Draak'.
Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Draak voor staat!

Een Draak is van een afstand te herkennen, hij heeft een grote uitstraling, is doelbewust en is doelgericht in beweging. Hij is zelfverzekerd en geïnteresseerd in anderen. De Draak is heel erg stijlvol en kan sommige dingen heel erg groots aanpakken.

 

Algemene eigenschappen van de Chinese horoscoop Draak

Mensen geboren in het jaar van de Draak staan in China bekend als mensen met veel geluk. Ze kunnen grote hoogte bereiken zolang er maar gefocust wordt op het doel. De Draak beschikt over een enorme hoeveelheid energie, intelligentie en talent. Hij zal anderen ook altijd helpen en is bereid daar heel ver in te gaan. Als je een probleem hebt is de Draak en goede luisteraar die ontspannen overkomt.

Hij kan soms wel wat ongeduldig zijn. Zeker als hij zelf ergens een bepaalde visie over heeft en als anderen die mening niet met hem delen. Niet dat hij daar iets om geeft, want de Draak zal zelf zijn eigen koers wel varen. Of je dat nu leuk, ongepast of egoïstisch vindt of niet, in eerste instantie kiest de Draak toch echt voor zichzelf..

De Draak is trots en levendig, enthousiast, extravert en inspirerend. Hij heeft veel zelfvertrouwen, is intelligent en perfectionistisch van aard. Hij is ook ambitieus en direct. De Draak heeft snel kritiek op anderen en kan niet zo goed vergeven. Een Draak leeft van moment tot moment, en is niet zo heel erg geduldig.  

Hij houdt van gezelligheid, uitgaan en prettig gezelschap. Hij wil graag gevleid en verleid worden en heeft een groot hart. In sommige gevallen is de Draak egoïstisch. Van hun vrienden wordt betrouwbaarheid verwacht, maar een Draak is zelf niet altijd even eerlijk. De Draak denkt dat iedereen hem alles zal vergeven, al kan hij dat zelf helemaal niet zo goed. In feite kan de Draak in sommige gevallen misbruik maken van zijn vrienden.
 

De vijf typen Chinese horoscoop Draak

 • Water: Deze Draak is eerlijk en rechtvaardig en heeft een enorm besef van normen en waarden. Hij kan arrogant overkomen.

 • Hout: Een Draak met een grote uitstraling, hij is graag het middelpunt van elke bijeenkomst

 • Vuur: Dit type Draak kan erg onrustig zijn en mag meer op zijn ontspanning letten.

 • Aarde: Deze Draak weet wat kwaliteit is, een heeft een feilloos gevoel voor smaak. Weet hoe hij van het leven moet genieten.

 • Metaal: ambitieus en kan wat de carrière betreft meedogenloos zijn. Niet erg tactisch

 

Chinese horoscoop de Draak en relaties

Een Draak is gepassioneerd, ook in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij verliefd is geldt het spreekwoord 'liefde maakt blind' voor hem. In sommige gevallen is hij echt blind voor de fouten van anderen. Hij heeft een grote beschermingsdrang als zijn partner in de problemen zit en houdt er absoluut niet van als hun liefdesleven op het spel staat door onvoorziene omstandigheden.

De constante behoefte van de Draak voor aandacht en bewondering kan een relaties al snel bederven en ervoor zorgen dat een reeks van hoogte-en dieptepunten in zijn liefdesleven opdoemt. Het onbevredigende liefdesleven kan leiden tot een reeks van liefdes en huwelijken. Als het niet gaat zoals de Draak verwacht kan de liefde snel overgaan in egoïsme. Als de Draak echt een succesvol liefdesleven wilt, zal hij rekening moeten houden met andermans gevoelens en meningen.

 

Chinese horoscoop de Draak, werk en carrière

Een Draak is slim en oplossingsgericht, hij vindingrijk en slim en krijgt het voor elkaar om genoeg geld te verdienen om welk project dan ook op te starten. Door zijn intelligentie en slimheid is hij in staat afspraken met mensen te maken die voor anderen niet te bereiken zijn. Het project is in goede handen van de Draak en hij zal er zich tot op het uiterste voor inspannen om ervoor te zorgen dat het goed en netjes afgerond wordt. Hij verdient en krijgt dan ook het  respect en ontzag door zijn charme en werkinstelling.

Draak is over het algemeen een autoriteit en dat wordt door velen geaccepteerd. Al kan hij in sommige gevallen erg sluw zijn, eigenlijk hoeft hij alleen zijn verstand en zijn wijsheid maar in te zetten om er een groot succes van te maken. Welk beroep hij heeft of wat hij ook doet, hij is een succesvolle alleskunner.

Een Draak houdt van risico's en uitdagingen. Hij wil zelf zijn eigen keuze maken om een beroep te kiezen, je komt hem tegen als; jurist, rechter, filmproducent, bekendheid, regisseur, makelaar, priester, filosoof, journalist, leraar, uitvinder, manager, computer analist, advocaat, ingenieur, architect en verkoopmedewerker.

 

Chinese horoscoop de Draak en gezondheid

Een Draak is van nature een hardwerkend persoon, toch is hij over het algemeen gezond. Ze zijn wel eens gestrest en gespannen, omdat ze van risico's en uitdagingen houden. Punten van aandacht zijn voornamelijk de lever en gal, bloed, darmen en de maag. Het zou goed zijn voor de Draak om veel aandacht aan zijn gezondheid te schenken. Yoga of wandelen is een goede manier om de geest scherp te houden en het lichaam gezond.

 

De Draak houdt van:    

 •     Aangaan van risico’s

 •     Mensen verpletteren door iets geweldigs te organiseren     

 •     Intellectuele uitdagingen

 •     Anderen helpen    

 •     In de spotlight staan    


 

De Draak houdt niet van:

 • Teveel rust

 • Wil leiden, niet volgen

 • Dominantie bij anderen

 • Autoritaire mensen     

 • Saaiheid

   

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Positieve kernwoorden van de Draak

De Draak zit vol energie, is moedig, kleurrijk, levendig, gastvrij, grootmoedig, vriendelijk, hartelijk, charismatisch, principieel, vindingrijk, meeslepend, sentimenteel, emotioneel, getalenteerd, volbracht en verbazend slim.

 

Negatieve kernwoorden van de Draak

Een Draak kan ook egoïstisch, egocentrisch, dominant, ontevreden, meedogenloos, sluw, krachtig, veeleisend, verdedigend en eigenzinnig zijn.

 

Andere Chinese horoscopen met de Draak

Chinese horoscoop Draak en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop Draak en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop Draak en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop Draak en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop Draak en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop Draak en het paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop Draak en de geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop Draak en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop Draak en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop Draak en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop Rat en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina