Chinese horoscoop Varken

Goede en de slechte eigenschappen van het VarkenBen jij geboren in het jaartal 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 of 2019? Dan ben je geboren in het 'Jaar van het Varken’’, ook wel ‘Zwijn’ genoemd. Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Os voor staat!

Je staat bekend als goede luisteraar en adviseur en hebt de kwaliteiten om onpartijdig te zijn en vanuit die plaats raad te geven. Je zult altijd enorm je best doen om anderen goed te verzorgen en raad te geven.

Je bent eerlijk, betrouwbaar en geduldig. Je bent verlegen en bescheiden maar staat open om naar anderen te luisteren. Het opdringen van jouw mening aan anderen zit niet in je aard, daarom voelen mensen zich op hun gemak bij jou. Je houdt je het allerliefst wat op de achtergrond. Het heeft veel tijd nodig maar als je mensen eenmaal vertrouwt, zijn dat voor jou vaak vrienden voor het leven en durf je je wel open te stellen.

 

Algemene eigenschappen van het varken

Het Varken is extreem geduldig, eerlijk en betrouwbaar. Kunnen ook erg goed luisteren naar andermans problemen. Door zijn verlegenheid duurt het vrij lang het vertrouwen te winnen, maar zijn ze eenmaal je vriend? Dan geven ze echt het beste van zichzelf aan anderen.

Het Varken is een vriend voor het leven. Het is erg moeilijk teleurgesteld te raken want je kunt ze volledig vertrouwen. Zelfs als je het Varken kwetst, zal hij er geen big deal van maken, hij zal wel voorzichtiger zijn om het de volgende keer te voorkomen. Een Varken is behoudend van aard maar zal als het nodig is, echt wel voor zichzelf opkomen.  Veel van de mensen die geboren zijn in het jaar van Varken zijn ontzettend conservatief. Ze hebben een enorm respect voor de natuur, zowel voor planten als dieren.

Varken is een geduldig type en kan uren naar de problemen van anderen luisteren. Geven je daarna direct tips en adviezen hoe je het beste met je probleem om kunt gaan. Een Varken komt sterk en vertrouwd over en zal irritant gedrag van anderen meteen de kop indrukken. Hij kan ook een gevoelige dromer zijn en de grootste doelen willen bereiken. Het meest positieve aan het Varken is, zijn geloof dat iedereen het goed met ze meent. Daarom zullen ze anderen altijd op een vriendelijke manier tegemoet treden. Als het nodig is, zal hij zelfs zijn eigen geluk opofferen om anderen gelukkig te kunnen houden.
 

De vijf typen Varken   

 • Water: dit type varken kan zich geheimzinnig gedragen. Zit altijd vol plannetjes.

 • Hout: is slim en talentvol. Over het algemeen erg lief van karakter.

 • Vuur: aantrekkelijk en in sommige gevallen gevaarlijk. Heeft over het algemeen een flink aantal minnaars..    

 • Aarde: Kan erg ad rem zijn en is niet altijd even vriendelijk in zijn humor.

 • Metaal: Dit type varken is onafhankelijk en zal niet snel het achterste van zijn tong laten zien. Houdt van een gokje op zijn tijd.


 

Het Varken en relaties

Over het algemeen is het niet echt gemakkelijk voor een Varken om ‘echte liefde’ of ‘ware’ vriendschappen te onderhouden. Omdat het varken gevoelig en lief is kan hij in bepaalde gevallen ook naïef of te toegeeflijk zijn, en trap hij ergens in en kan daardoor beschadigd worden. Een Varken houdt van vrijheid (en dat zal je weten ook) en kan wel een tikkeltje jaloers zijn, maar als je een langdurige relatie met hem hebt zal hij zich echt als een voorbeeld gedragen. Het diepgewortelde wantrouwen van het Varken kan wel een issue zijn.    

 

Het Varken, werk en carrière

Een Varken heeft een positief ingesteld karakter. Varkens zijn loyaal naar zijn werkgever, en is trouw naar zijn werk en collega’s. Het Varken heeft vaak mazzel in zijn loopbaan. Over het algemeen verloopt zijn carrière op een vlotte manier, en hun sociale netwerk is daar vaak onderdeel van. Als het Varken ergens klem op loopt is er meestal hulp, dat komt omdat ze zelf geduldig en vriendelijk van karakter zijn. Hij gaat niet vechten voor promotie en werkt het liefst op een vaste plek.

Banen als bijv: personeelswerker, binnenhuisarchitect, verpleegkundige, maatschappelijk werker, leraar, therapeut, horeca, boer, schilder of slager zijn hun op het lijf geschreven.

 

Het Varken en gezondheid

Een Varken overwint gezondheidsproblemen met gemak. Ze hebben echter wel vaak kleine ongemakken. Even rusten, is dan de oplossing voor deze kleine gezondheidsproblemen. Teveel eten, drinken en roken moet wel vermeden worden, en het is belangrijk een evenwichtig voedingspatroon en het beoefenen van sport te hebben.

 

Het Varken houdt van:

 • Uitdagingen op het gebied van intelligentie

 • Geheimzinnigheid

 • Behulpzaamheid naar anderen, het paradijs is nog niet goed genoeg

 • Groot respect voor de natuur   

 • Rust


 

Het Varken houdt niet van:

 • Teveel competitie

 • Chaos

 • Oneerlijkheid

 • Nonchalante mensen

 • Afwijzing

   

Positieve kenmerken van het Varken

Een typisch Varken-persoon is buitengewoon verstandig, slim, sluw, intelligent, gevoelig, naïef, zorgzaam, vriendelijk, wetenschappelijk, bekwaam, deskundig, getalenteerd, aangenaam, geestig, gastvrij en deugdzaam.

 

Negatieve kenmerken van het Varken

Een Varken kan ook driftig, agressief, pessimistisch, autoritair, veeleisend, competitief, bazig, gierig, en soms erg defensief zijn.

 

Wil je meer weten over je sterrenbeeld, toekomst en bestemming?

Supergaaf dat je interesse hebt in je Chinese jaarteken of die van iemand die je dierbaar is. Als je nog vragen hebt staat ons team van mediums, paragnosten, tarot specialisten en astrologen voor je klaar. Iedereen bieden we gratis een kort kennismakingsconsult aan met een consulent naar keuze.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Andere Chinese horoscopen met het Varken

Chinese horoscoop varken en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop varken en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop varken en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop varken en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop varken en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop varken en de Rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop varken en de Paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop varken en de Geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop varken en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop varken en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop varken en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond 


Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina