Chinese horoscoop paard

De Goede en de slechte eigenschappen van het PaardBen jij geboren in het jaartal 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 of 2020? Dan ben je geboren in het 'Jaar van het Paard'. Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar het Paard voor staat!

Een Paard is een onafhankelijke denker en is heel erg zeker van wat hij kan. Heel erg hulpvaardig en een intelligente snelle denker. Ook de intuïtie is goed en hij is een harde werker. Het smeden van plannen gaat hem goed af en hij houdt ervan om in the spotlights te staan. Laat zijn moed graag zien door hard te werken.


 

Algemene eigenschappen van het Paard

Een Paard is eerlijk en direct, dat zorgt ervoor dat hij door veel mensen gewaardeerd wordt, en gemakkelijk vrienden maakt. Hij is ook loyaal en elegant en is vaak populair en aantrekkelijk. Het zijn geweldige gastvrouwen en gastheren, en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Een paard is levendig en onafhankelijk en heeft leidinggevende capaciteiten. Hij komt altijd zijn beloftes na. Paarden zijn echt goede vrienden, die je in een crisis nooit zullen laten zitten, alleen kan hij niet zo goed een geheim bewaren. Hun open persoonlijkheid maakt het ze moeilijk dat te doen.

Paarden hebben vaak een fel temperament. Daarnaast heeft hij een brede belangstelling, is hij behoorlijk ondernemend en heeft hij vaak tijdgebrek.

Een Paard loopt over van ideeën en is ook makkelijk te inspireren. Laat hem vooral werken met deze plannen want het zal hem goed afgaan. Een Paard is ook best impulsief, en lukt een plan niet dan begint hij gewoon aan een ander project wat meer kans van slagen heeft. Een Paard is erg praktisch ingesteld, als er een probleem is dan wordt er meteen voor een oplossing gezorgd.

 

De vijf typen Paard

 • Water: een water-Paard is een goede luisteraar en is diplomatiek.

 • Hout: heeft gevoel voor humor en is avontuurlijk en kan temperamentvol zijn.

 • Vuur: onvoorspelbaar, vooral bij verveling.

 • Aarde: is traditioneel ingesteld en heeft oog voor kleine details.

 • Metaal: is goed in organiseren en is vooral in zaken serieus.

 

Het Paard en relaties

Een Paard is romantisch en kan erg snel verliefd al is dat vaak van zeer korte duur en zijn interesse is dan snel weg. Hij houdt van de liefde en houdt ervan te verleiden en flirten ligt in zijn aard. Ondanks dat is hij zijn partner trouw, maar zet hem niet te vaak onder grote druk, daar kan hij niet tegen. Paarden houden lichamelijk contact. Deze charmeur is nooit in gebrek aan mensen die bezwijken aan hun fysieke aantrekkelijkheden.

Als je partner geboren is in het jaar van het Paard, is je relatie absoluut nooit saai. Reken maar op onstuimige, maar ook op liefdevolle en rustige momenten.er zullen ook opwindende en intieme momenten zijn. Voor sommige Paarden is het niet gemakkelijk om zich te focussen op één partner. Aan de andere kant; als ze echt in iemand geloven zijn ze zeker bereid een serieuze relatie aan te gaan en daar trouw aan te zijn. Vanwege zijn onstuimige karakter zijn oudere Paarden betere partners dan de nog wat jongere Paarden. Hoe ouder het Paard, des te stabieler de relatie.

 

Het Paard, werk en carrière

Mensen geboren onder het teken Paard zijn ongewone en erg actieve personen. Het kan lang duren voor ze een vast doel voor ogen hebben, maar is dat eenmaal het geval dan zal hij zich voor 100% inzetten om dat doel te bereiken. Dat niet iedereen hun werkwijze prettig vindt is dan jammer, want het Paard zal doorgaan op zijn uitgekozen koers. Een Paard zal altijd zijn best doen om alles op te lossen en gaat daarbij de confrontatie niet uit de weg.

Het Paard neemt zeker risico’s maar het zijn wel ingecalculeerde risico’s. Het is goed iemand als backup te hebben voor de kleine regeltjes in de contracten. Een Paard is absoluut een harde werker en heeft capaciteiten om leiding te geven, maar zou beter niet al te snel een beslissing nemen zonder dit eerst te overleggen met anderen. Een te snelle beslissing kan vervelende gevolgen hebben.

Een Paard is extravert, daarom doet hij het goed in bijna alle beroepen die te maken hebben met communicatie;  onderwijzer, vertegenwoordiger, ontdekkingsreiziger, politicus, maatschappelijk werker,  bibliothecaris, journalist, piloot, horeca, artiest.
Een Paard kan grootse dingen in het leven bereiken.

 

Het Paard en gezondheid

Mensen geboren in het jaar van het Paard zijn gezond omdat ze een positieve levenshouding hebben. Daarnaast zijn ze beweeglijk. Teveel overwerken of nachten doorhalen zijn niet zo goed voor het Paard. Tijdens het tweede gedeelte van hun leven zijn de bloedsomloop en het hart punten van aandacht.

 

Het Paard houdt van:

 • Uitdagingen

 • Hard werken met een doel    

 • Beweegt graag en veel

 • Communiceren

 • Volgen van (oude) tradities
     
   

Het Paard houdt niet van:

 • Teveel rust

 • Saaiheid

 • Het lezen en naleven van ‘de regeltjes’

 • Te weinig tijd hebben voor leuke dingen

 • Opgejaagd wordenPositieve kernwoorden van het Paard

Het Paard is hardwerkend en productief, snelle denker, enthousiast, grappig, humoristisch, enthousiast, hartelijk, aanhankelijk, getalenteerd, intelligent, leergierig, gul, hebben vaak een makkelijke babbel, logisch en praktisch denkend, oplossingsgericht, overtuigend en hebben een sterke wilskracht.

 

Negatieve kernwoorden van het Paard

Het Paard kan; driftig, en een Pietje precies zijn voor anderen, veeleisend, neerbuigend, sjagrijnig, koel, of zijn mening opdringen.

Wil je meer weten over je sterrenbeeld, toekomst en bestemming?

Supergaaf dat je interesse hebt in je Chinese jaarteken of die van iemand die je dierbaar is. Als je nog vragen hebt staat ons team van mediums, paragnosten, tarot specialisten en astrologen voor je klaar. Iedereen bieden we gratis een kort kennismakingsconsult aan met een consulent naar keuze.Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Andere Chinese horoscopen met het Paard

Chinese horoscoop Paard en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop Paard en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop Paard en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop Paard en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop Paard en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop Paard en de Rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop Paard en de geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop Paard en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop Paard en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop Paard en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop Paard en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken
 

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina