Chinese horoscoop de haan

Goede en de slechte eigenschappen van Chinese horoscoop de HaanBen jij geboren in het jaartal 1909, 1921,1933, 1945, 1957,1969, 1981, 1993, 2005 of 2017? Dan ben je geboren in het 'Jaar van de Haan'.

Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Haan voor staat!

De Haan is een eigengereid maar goedmoedig type. Hanen zijn in staat om de dingen nauwlettend te observeren en deze nauwkeurig aan je uit te leggen. Hij houdt ervan mensen te entertainen en staat graag in de spotlights, nieuwe contacten zijn dan ook altijd welkom in zijn leven.

 

Algemene eigenschappen van de Chinese horoscoop Haan

De Haan is goed verzorgd en sta er niet gek van te kijken als je de Haan altijd goed verzorgd en in de nieuwste trendy kleding tegenkomt. Hij is een echte fashonista, hij is gek op veelkleurige modieuze kleding, het allerliefst nog door hun eigen designer ontworpen. Mensen kijken en kritiek geven op hun kleding is hem niet vreemd. Hij houdt ervan om complimenten te ontvangen over zijn kleding, maar kan niet zo goed tegen mensen die zich niet verzorgen. zijn erg kritisch over hoe anderen zich kleden en gedragen in het openbaar. Je zult het niet merken maar een echte Haan is diep van binnen best ouderwets.

Een Haan is gek op pluimstrijkerij en vindt het geweldig als ze complimenten krijgen. Adviezen aannemen is een ander verhaal. Hij behoorlijk zelfverzekerd en voert zijn eigen koers. Jammer genoeg zal hij niet gemakkelijk van zijn eigen pad afwijken en kan soms te star en zeer uitgesproken denken en handelen, dit kan uiteindelijk wel oude vriendschappen gaan kosten..

De Haan is praktisch en en heeft veel kennis, kan heel erg uitbundig zijn, maar kan zich dan vervolgens een tijdje in een eigen bubbel terugtrekken. Het delen van gevoelens is geen probleem maar hij heeft wel eerst de tijd nodig om het te kunnen vertalen naar anderen. Hij is moedig en vol zelfvertrouwen.

Zoals je hierboven kunt lezen is de Haan kleurrijk, heeft hij een flinke dosis humor en een zeer uitgesproken eigen(zinnige) mening. Een van de talenten van de Haan is zijn ontzettend goede organisatievermogen. Hij is onbezorgd, beschermend en nauwgezet. Een Haan heeft een kleurrijk karakter en een goed organisatievermogen. Een stevige discussie wordt zeker niet uit de weg gegaan en tact is zeker niet een van zijn beste kanten.

De Haan houdt van tradities en rituelen, van optochten en pracht en praal.
 

De vijf typen Chinese horoscoop Haan

 • Water: Dit is de artistieke, charmante en communicatieve Haan

 • Hout: Dit type is naïef, maar altijd vrolijk en optimistisch.

 • Vuur: Deze Haan is communicatief erg sterk en kan urenlang praten.

 • Aarde: Deze Haan heeft ouderwetse denkbeelden, heeft alles onder controle, met name vanwege zijn gedetailleerdheid.

 • Metaal: Dit type houdt van uitdaging, afwisseling en opwinding, en heeft het liefst veel bewonderaars.    Chinese horoscoop de  Haan en relaties

Voor de meeste Hanen geldt dat liefde een grote verantwoordelijkheid is, en daarom is dat in sommige gevallen best iets waar hij bang voor is. Het is tevens nog eens een hele uitdaging! De meeste Hanen tonen fatsoen en goed gedrag bij het verleiden van hun partner. Toch kan je als partner van een Haan het gevoel krijgen dat er een groot showelement in verweven zit. Het is belangrijk dat Hanen op zoek gaan naar een partner, die goed kan luisteren en in staat is, om dat te realiseren wat onder hun grote ego’s zit: een zorgzaam hart vol met liefde

In familierelaties zijn ze oprecht en echt. Een Haan kan dominant zijn en heeft over het algemeen meerdere relaties Hun passie voor liefde is enorm intens. Ze zijn zeker in staat om een romantische sfeer om zich heen te creëren. Een Haan is goed verzorgd, heeft een geweldig voorkomen, echt de kenmerken van een Haan(tje).

In hun drang naar het tonen van goedheid kunnen ze ten prooi vallen aan zelfbedrog. Een Haan is over het algemeen gewoon niet in staat om andermans gedachten te lezen. In hun liefdesleven zijn ze liever ruw en rechtdoorzee. Hanen zijn betrouwbare levenspartners en vrienden.

Een Haan zal niet zomaar aan een relatie beginnen. Als hij eenmaal gebonden is hij een betrouwbare en  loyale partner.

 

Chinese horoscoop de Haan werk en carrière

Zet de Haan op een podium en hij zal zeker een succesvolle show voor je verzorgen. Hij zorgt ervoor dat hij het centrale punt van de aandacht krijgt. Hij doet het in alle beroepen goed waar hij zijn slimheid en behendigheid kan inzetten. Ze zullen het goed doen in alle beroepen waar slimheid en behendigheid aan te pas komt. De Haan is een geweldige onderhandelaar al heeft dit ook vaak te maken vanwege zijn charismatische uitstraling.

Een Haan is heel erg gemotiveerd en prestatiegericht en gaat geen uitdaging of risico uit de weg en zal op het gebied van zijn carrière goed presteren. Loonsverhogingen volgen elkaar daarom altijd snel op. Op financieel gebied zul je zien dat hun portemonnee altijd gevuld is, en ze houden ervan om dit te tonen door dure spullen te kopen. Ze hebben geen tolerantie voor mensen die hun meningen en gedachten tegenspreken simpelweg om ergens tegenin te gaan.

 

Chinese horoscoop de Haan en gezondheid

De Haan is zeer goed verzorgd en zal er zijn best voor doen om zijn lichaam fit en afgetraind te hebben en houden. Daarom is hij over het algemeen goed in balans, zowel op fysiek als geestelijk niveau. Hij heeft een goede gezondheid omdat ieder kwaaltje meteen deskundig opgepakt en bestreden zal worden.

 

De Haan houdt van:    

 • De spotlights    

 • Mooie kleding    

 • Reizen

 • Zwemmen, wandelen, de sportschool        

 • Gezelligheid,, wil graag zien en gezien worden.     
   


De Haan houdt niet van:

 • Teveel rust

 • Steeds hetzelfde

 • Een partner die hem claimt

 • Mensen die zich niet goed verzorgen

 • Saaiheid

   

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chatPositieve kernwoorden van de Haan:

Een goede entertainer, gevoelig, openhartig, moedig, vrolijk, enthousiast, hardwerkend, loyaal, snel, charmant, grappig, avontuurlijk, zelfstandig, zorgvuldig, slim en handelingsbekwaam.

 

Negatieve kernwoorden van de Haan

Egoïstisch, egocentrisch, jaloers, chagrijnig, wispelturig, ijdel, jaloers, materialistisch, overhaast, sarcastisch en behoorlijk wereldvreemd zijn

 

Andere Chinese horoscopen met de Haan

Chinese horoscoop haan en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop haan en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop haan en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop haan en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop haan en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop haan en de Rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop haan en de Paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop haan en de Geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop haan en de aap, lees hier de chinese horoscoop van de aap
Chinese horoscoop haan en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop haan en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina