Chinese horoscoop aap

Goede en slechte eigenschappen van de Chinese horoscoop aapBen jij geboren in het jaartal 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 of 2016? Dan ben je geboren in het 'Jaar van de Aap'.

Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Aap voor staat! De Aap heeft veel energie, is altijd in beweging en is behendig. De Aap is eerlijk en weet wat er in de wereld te koop is. Hij heeft een heel erg goed geheugen.

 

Algemene eigenschappen van de Chinese horoscoop aap

De Aap is ontzettend intelligent, open en eerlijk. Hij is nieuwsgierig, goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weet precies wat er bij anderen speelt.  Mensen geboren onder het sterrenbeeld Aap zijn vaak creatievelingen die out of the box denken. Uiteraard doen zij het ontzettend goed  in hun werkgebied.

Een Aap is precies en kan op ieder vakgebied uitblinken. Hij is betrouwbaar en je geheim is absoluut veilig bij ze. Een echte Aap is heel erg open en zal je altijd de waarheid vertellen. De meeste Apen zijn goed in het oplossen van problemen. Als je dus een probleem hebt, raat met een Aap en je probleem wordt op een bijzonder snelle manier - en als het nodig is discrete manier - opgelost.
 

Een Aap is sociaal en behulpzaam, al is hij ook onafhankelijk. Hij houdt van nieuwe dingen. Apen hebben een goed geheugen, meestal een goed taalgevoel en een geweldig gevoel voor humor. Een Aap zit nooit met zijn mond vol tanden en houdt van een goede discussie.

Een Aap heeft een vriendelijke en zelfverzekerde maar kan - wanneer het over geld gaat -, op een manipulerende manier op snelle winst uit zijn. Hij kent zijn charmante trucjes, is zeer vindingrijk en  is bereid risico's te nemen.
 

De vijf typen

 • Water: Dit is een rustige, vriendelijke en zorgzame Aap, hij zet zich voor allerlei goede doelen.

 • Hout: Dit type is erg creatief en erg enthousiast.

 • Vuur: Deze Aap kan een betweter zijn en is soms wat te roekeloos.

 • Aarde: deze Aap zal altijd eerlijk voor z'n mening uitkomen.

 • Metaal: Dit type zit vol idealen en heeft vaak te hoge verwachtingen van anderen.

   

De Chinese horoscoop Aap en relaties

Voor zijn liefdesleven hoeft de Aap niet zoveel te doen, het lijkt alsof het hem komt aangewaaid.De Aap is er echt voor  geboren. Liefde, lachen, passie, knuffels, kleine ruzietjes maar ook de goedmakers; het is de Aap op het lijf geschreven. Een Aap toont zijn liefde op een uitgesproken manier. Een vaste relatie krijgen met een Aap-persoon is vaak erg lastig omdat hij ook erg van zijn vrijheid houdt.

Een Aap kan met heel veel passie beginnen maar zijn onvoorspelbaarheid kan maken dat de relatie al snel sneuvelt. Hij wordt vrij snel verliefd, de Aap heeft veel uitdaging binnen de relatie nodig. Hij kan een Jantje lach, Jantje huil zijn en deze wisseling van stemmingen kan anderen soms in verwarring brengen. De Aap is zelf niet stabiel in zijn relatie al is hij er wel altijd naar op zoek.

Een relatie met een Aap aangaan kan knap ingewikkeld zijn, maar als hij een partner heeft waarbij hij het gevoel heeft dat ze hem begrijpt, dan zet hij zich er voor in. humor zal daarbij wel een heel erg belangrijk onderdeel van zijn. Als hij het eenmaal het gevoel heeft dat er balans is in de relatie, dan gaat hij er ook echt voor.

 

De Chinese horoscoop Aap carrière en geld

Een Aap is een harde werker, en past zich snel aan in een andere omgeving. Ook op het gebied van werk heeft hij veel uitdagingen nodig maar over welk beroep het ook gaat; de Aap steelt de show, door zijn karakter en zijn openheid. Een Aap zit vol energie en beschikt over enorme hoeveelheden kracht. Sommige Apen hebben meerdere banen tegelijkertijd. Hij kan werkelijk briljant zijn maar ook meedogenloos als het om zaken gaat. Als de Aap besluit ergens voor te gaan, dan is hij is staat er alles voor te doen. Ze zijn goed in financiën.

Een Aap is een harde werker en is terug vinden in beroepen als: zoals boekhouder, bankmedewerker, goochelaar, koopman, wetenschapper, technicus, beurshandelaar, luchtverkeersleider, handelaar, filmregisseur, juwelier, entertainer, adviseur, therapeut, schrijver en vertegenwoordiger.

 

Chinese horoscoop Aap en gezondheid

De Aap is snel en beweeglijk, juist dit kan ervoor zorgen dat hij soms te overhaast handelt. Veiligheid zou hoog in het vaandel van de Aap moeten staan, maar ja, het is die drang naar snelheid he? Ondanks dat is een actief leven het gezondste wat de Aap zou kunnen doen.

De gezondheid is over het algemeen goed op wat kleine gezondheidsproblemen, meestal op het gebied van de luchtwegen of de bloedsomloop na.

 

De Aap houdt van:    

 • Uitdagingen

 • Snelheid    

 • Mooie kleding

 • Theater of film    

 • Winkelen

   

De Aap houdt niet van:

 • Teveel rust

 • Mediteren of yoga    

 • Onder een baas werken

 • Geclaimd worden    

 • Oneerlijke mensen

   

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Positieve kernwoorden van de Aap

Een Aap-persoon is redelijk, eerlijk, open, betrouwbaar, onafhankelijk, trouw, behulpzaam, succesvol, creatief, samenwerkend, intelligent, slim (streetwise) en grootmoedig zijn.

 

Negatieve kernwoorden van de Aap

Een Aap kan ook wispelturig, kwaadaardig, vals, genotzuchtig, gemeen, kinderachtig, onzeker, roekeloos, onverschillig en zorgeloos zijn.

 

Andere Chinese horoscopen met de Aap

Chinese horoscoop Aap en de os, lees hier de chinese horoscoop van de os
Chinese horoscoop Aap en het konijn, lees hier de chinese horoscoop van het konijn
Chinese horoscoop Aap en de tijger, lees hier de chinese horoscoop van de tijger
Chinese horoscoop Aap en de draak, lees hier de chinese horoscoop van de draak
Chinese horoscoop Aap en de slang, lees hier de chinese horoscoop van de slang
Chinese horoscoop Aap en de Rat, lees hier de chinese horoscoop van de rat
Chinese horoscoop Aap en de Paard, lees hier de chinese horoscoop van het paard
Chinese horoscoop Aap en de Geit, lees hier de chinese horoscoop van de geit
Chinese horoscoop Aap en de haan, lees hier de chinese horoscoop van de haan
Chinese horoscoop Aap en de hond, lees hier de chinese horoscoop van de hond
Chinese horoscoop Aap en het varken, lees hier de chinese horoscoop van het varken

Of ga terug naar onze chinese horoscoop overzichts pagina