Horoscoop - Gratis alle horoscopen.

Jouw horoscoop vind je hier op Mediumchat. Vind hier jouw daghoroscoop, weekhoroscoopmaandhoroscoop en jaarhoroscoop helemaal gratis!


horoscoop waterman

Waterman

21 januari - 19 februari 21 januari - 19 februari

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

horoscoop vissen

Vissen

20 februari - 20 maart 20 februari - 20 maart

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

horoscoop ram

Ram

21 maart - 20 april 21 maart - 20 april

Op Mediumchat houden we je op de hoogte van je horoscoop. Je kunt lezen wat het sterrenbeeld ram jou brengt op het gebied van liefde, werk en gezondheid. Heb je al gelezen wat er vandaag in je horoscoop staat?

horoscoop stier

Stier

21 april - 20 mei 21 april - 20 mei

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

horoscoop tweeling

Tweeling

21 mei - 21 juni 21 mei - 21 juni

Is jouw sterrenbeeld tweeling? Kom hier elke dag terug om jouw daghoroscoop te bekijken. Wat staat jou vandaag te wachten?

horoscoop kreeft

Kreeft

22 juni - 22 juli 22 juni - 22 juli

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

horoscoop leeuw

Leeuw

23 juli - 23 augustus 23 juli - 23 augustus

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

horoscoop maagd

Maagd

24 augustus - 23 september 24 augustus - 23 september

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

horoscoop weegschaal

Weegschaal

24 september - 23 oktober 24 september - 23 oktober

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

horoscoop schorpioen

Schorpioen

24 oktober - 22 november 24 oktober - 22 november

Wat zegt jouw horoscoop vandaag? Onze professionals stellen voor elk sterrenbeeld elke dag een nieuwe horoscoop op. Je kunt een hoop inzichten verkrijgen door je horoscoop te lezen.

horoscoop boogschutter

Boogschutter

23 november - 21 december 23 november - 21 december

Lees wat jouw horoscoop je vandaag brengt. Mensen met hetzelfde sterrenbeeld hebben vaak dezelfde eigenschappen. Ze reageren bijvoorbeeld op dezelfde manier op situaties.

horoscoop steenbok

Steenbok

22 december - 20 januari 22 december - 20 januari

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.


 

Wat is een horoscoop?

Bij een horoscoop wordt gekeken naar de stand van de Zon, de Maan en andere planeten in de geboortehoroscoop van iemands sterrenbeeld. De Zon is het machtigste hemellichaam en beïnvloed de persoonlijkheid sterk. De kracht van de Zon kan een nauwkeurig beeld geven van onze basiseigenschappen. Zelfs onze seksuele voorkeuren voor andere sterrenbeelden en of wat voor minnaars we zijn kunnen de planeten Mars en Venus onthullen.

 

Planeten horoscoop, liefde en seks

Planeten spelen een belangrijke rol in een horoscoop. De Maan heerst over ons gevoelsleven, Mercurius over ons verstand. Venus bepaalt het denken en doen in ons liefdesleven. Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en heerst over onze vaardigheden en levenslessen. De positie van Mars in je horoscoop geeft inzicht in welk type je seksueel bent geïnteresseerd en tot wie je je het meest aangetrokken voelt.
 
 

Liefde bedrijven en horoscoop

De planeten Mars en Venus kunnen onthullen wat voor minnaars in bed wij zijn volgens ons horoscoop. Ben je onstuimig of juist ingetogen. Verlegen en kuis of wil je juist experimenteren, alles uitproberen op het seksuele vlak en je grenzen verleggen.
Ben je benieuwd naar wat voor minnaar jij bet? Lees dan onze daghoroscoop
 
 

Seksuele aantrekkingskracht en horoscoop

Ram voelt zich aangetrokken tot: Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen
Ram valt op de levendigheid van Tweelingen, op seksueel gebied spatten de vonken ervan af. Met Leeuw kan Ram heel goed praten. Weegschaal en Ram zijn elkaars tegenpolen maar Ram en Weegschaal voelen zich seksueel sterk tot elkaar aangetrokken. Schorpioen en Ram begrijpen elkaar, de relatie is heel intens en vooral gericht op seks.
 

Stier voelt zich aangetrokken tot: Weegschaal Schorpioen Steenbok

Stier en Weegschaal zijn elkaars steun en toeverlaat. Weegschaal kan een Stier verleiden en laten genieten. Tussen Stier en Schorpioen kan heel goed gaan of juist heel erg slecht. Schorpioen Stier zijn elkaars tegenpolen, de seks is geweldig maar of de relatie stand zal houden is de vraag. Stier en Steenbok is een stabiele en onproblematische relatie zonder seksuele hoogtepunten. Toch zullen ze zich goed voelen in deze ontspannen relatie.
 
 

Tweelingen voelt zich aangetrokken tot: Maagd Weegschaal Boogschutter

Een relatie Tweelingen en Maagd heeft een goede kans van slagen, seks komt helaas op de laatste plaats in deze relatie. In een Weegschaal Tweelingen relatie loopt alles op rolletjes.
Tweelingen en Boogschutter relaties zijn spannend, Boogschutter en Tweelingen kunnen een eigen leven leiden in hun relatie zonder problemen en uitstekende seks.
 
 

Kreeft voelt zich aangetrokken tot: Waterman, Vissen en Schorpioen

Kreeft en Waterman hebben een relatie die de unieke kans biedt zichzelf te onderzoeken. Waterman en Kreeft hebben een enorm sterke seksuele chemie. Kreeft en Vissen kunnen samen alle hobbels aan, het is een ontspannen relatie. Kreeft en Schorpioen hebben een sterke seksuele aantrekkingskracht. De heeft naast hun seksuele aantrekkingskracht iets poëtisch en diep spiritueels.
 

Leeuw voelt zich aangetrokken tot: Steenbok Leeuw Schorpioen

Leeuw Steenbok relaties zijn stabiel, ze zijn beiden specialisten in het uit laten komen van elkaars stoutste dromen. Relaties tussen Leeuw en Leeuw lijken onmogelijk maar de kans dat deze relatie slaagt is groot, ze zijn er niet op uit zijn om over elkaar te heersen maar om te leiden. Leeuw Schorpioen relaties zijn speels en enorm intens, ze genieten volop van elkaars lichamen.
 
 

Maagd voelt zich aangetrokken tot: Vissen Tweelingen Stier

Maagd en Vissen voelen zich seksueel sterk tot elkaar aangetrokken. Maagd Tweelingen relaties kunnen passioneel zijn maar vaak is het een relatie met veel intellectuele bezigheden. Maagd Stier relaties zijn buitengewoon hecht. Stier Maagd is een uitstekende combinatie omdat Stier weet intuïtief hoe Maagd te overtuigen is en zich dan seksueel helemaal over geeft.
 
 

Weegschaal voelt zich aangetrokken tot: Waterman Ram Stier

Weegschaal en Waterman relaties zijn bruisend, Waterman en Weegschaal halen het beste van elkaar naar boven, op alle gebieden. Weegschaal Ram zijn beiden dominant, Ram en Weegschaal is zijn heel open en zeer seksueel ingesteld. In een Weegschaal Stier relatie bewonderen partners elkaar voortdurend De hartstocht tussen hen kan een hoge vlucht nemen
 
 

Schorpioen voelt zich aangetrokken tot: Steenbok Vissen Leeuw

Schorpioen en Steenbok zijn trouw en toegewijd. Schorpioen kan er voor zorgen dat Steenbok seksueel hoogtes bereikt waarvan Steenbok geen weet van had. Schorpioen en Vissen kunnen intens van elkaar houden. In een Schorpioen Leeuw relatie speelt seksualiteit een grote rol. Leeuw en Schorpioen relaties zijn hecht ondanks alle emotionele uitbarstingen, ontlading is de goede seks tussen hen.
 
 

Boogschutter voelt zich aangetrokken tot: Ram Stier Tweelingen Maagd

Boogschutter en Ram relaties zijn hartstochtelijk en laten zich nimmer overheersen. De seksuele aantrekkingskracht tussen Ram en Boogschutter is onbeschrijfelijk groot. Boogschutter en Stier relaties zijn gebaseerd op vriendschap. Boogschutter en Tweeling relaties zijn vooral spannend. Tweeling en Boogschutter voelen zich aangetrokken door gemeenschappelijke interesses en ondeugende seksuele ideeën. Een Boogschutter Maagd relatie is gebaseerd op een sterke fysieke band.
 
 

Steenbok voelt zich aangetrokken tot: Stier Leeuw Schorpioen

Steenbok en Stier relatie is een klassieke relatie, aangenaam, ontspannen maar op seksueel gebied saai. De relatie tussen een Steenbok en Leeuw zijn duurzaam, trouw en bevredigend, niet bijzonder romantisch maar wel stabiel. Steenbok Schorpioen relaties zijn vol met het uitbroeden van nieuwe ideeën met een geweldig seksleven.
 
 
 

Waterman voelt zich aangetrokken tot: Ram Tweelingen Weegschaal

Karakterverschillen tussen Waterman en Ram verdelen hen zelden, ze verenigen juist. Intellectueel vormen ze een uitstekende combinatie. Een relatie tussen Tweelingen en Waterman is vaak tolerant en ze bieden elkaar over en weer veel steun. Weegschaal is enorm gefascineerd door de vrije geest van Waterman die op zijn beurt kan leunen en vertrouwen op de steun van de Weegschaal. De passie tussen deze twee sterrenbeelden kan hoog oplopen.
 
 

Vissen voelt zich aangetrokken tot: Waterman Kreeft Schorpioen

Vissen Waterman is een op seks gebaseerde relatie, zij genieten volop van elkaar. Ze hebben een enorme seksuele klik. Kreeft en Vissen hebben onmiddellijk sympathie voor elkaar. Vissen kan alle zorgen die Kreeft heeft laten verdwijnen. Schorpioen en Vissen zitten op elkaars golflengte en hebben een verbazingwekkende telepathische verbinding.
 
 

Wat is een geboortehoroscoop?

Een geboortehoroscoop is een nauwkeurige berekening van alle planeten op het moment van geboorte. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten die ons leven beïnvloeden, afhankelijk van in welk teken zij stonden en de afstand van elkaar, op het moment van geboorte, bepaalt onze persoonlijkheid. Niets blijft verborgen, een geboortehoroscoop kan alle fijne details over een karakter onthullen.
 
 

Elementen horoscoop en liefde

De beste sterrenbeelden voor een relatie zijn diegene die een driehoek vormen met iemands zonneteken. Dit zijn de sterrenbeelden die hetzelfde element hebben als je eigen sterrenbeeld. Als je dus Steenbok (aardeteken) bent passen andere aardetekens zoals Maagd en Stier bij je. Hetzelfde geldt voor de drie watertekens Kreeft, Vissen en Schorpioen. De luchttekens Waterman, Weegschaal en Tweelingen passen goed bij elkaar. Ben jij een Ram een vuurteken, dan passen Boogschutter en Leeuw heel goed bij je.
 
 

Horoscoop en langdurige relatie

Relaties met een sterrenbeeld dat aan weerszijden of tegenovergesteld van jouw sterrenbeeld ligt zijn langduriger, stabieler en interessanter. Je bent bijvoorbeeld Stier dan is een relatie met een Ram, Tweelingen of Schorpioen een geslaagde match. Wij voelen ons vaak aangetrokken tot dezelfde combinaties sterrenbeelden. Vergelijk je relaties eens uit het heden en verleden. Je zult concluderen d at veel mensen die je kent geboren zijn in dezelfde weken van het jaar.
 

Planeten in onze horoscoop

Alle planeten zijn in onze horoscoop vertegenwoordigd. Er zijn planeten die aangenaam zijn maar er zijn ook planeten die we moeten afremmen. Sommige planeten in onze horoscoop hebben veel invloed op ons. De planeten in ons horoscoop zijn; Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto, Cheiron en Mars.
 
Welke planeet heerst over jouw sterrenbeeld?
 
Ram - Planeet Mars, Element: Vuur
Stier - Planeet Venus, Element: Aarde
Tweeling - Planeet Mercurius, Element: Lucht
Kreeft - Planeet Maan, Element: Water
Leeuw - Planeet Zon, Element: Vuur
Maagd - Planeet Cheiron, Element: Aarde
Weegschaal - Planeet Venus, Element: Lucht
Schorpioen - Planeet Pluto, Element: Water
Boogschutter - Planeet Jupiter, Element: Vuur
Steenbok - Planeet Saturnus, Element: Aarde
Waterman - Planeet Uranus, Element: Lucht
Vissen - Planeet Neptunus en Cheiron, Element: Water
 
 

Huizen van de horoscoop

Huizen zijn wiskundig berekende plekken die op bepaalde gebieden invloed hebben in ons leven. Er zijn twaalf huizen, voor ieder sterrenbeeld één huis.  Het eerste huis wordt altijd door het sterrenbeeld van ons ascendant beheerst en dan gaat het verder in tegenovergestelde richting aan een klok. Astrologen moeten met veel factoren rekening houden als ze een geboortehoroscoop voor je maken.
 
 

Wat is een ascendant?

De ascendant geeft aan op welke manier en waarop iemand zich voordoet naar buiten. Het tijdstip van geboorte en het teken van de dierenriem dat boven de oostelijke horizon verscheen en de graad waaronder dit teken stond is de ascendant. De belangrijkste posities in een geboortehoroscoop na het zonneteken, het eigen sterrenbeeld, zijn de ascendent en het maanteken.
 
 

Horoscoop een foto van alle planeten

Een geboortehoroscoop moet nauwkeurig worden gemaakt. Het is als een foto die gemaakt is ten tijde van je geboorte van alle planeten aan de hemel. We kunnen veel leren van ons geboortehoroscoop. Over onszelf, hoe wij reageren en waarom wij op een bepaalde manier reageren. Ook kan een geboortehoroscoop ons veel vertellen over verborgen talenten, liefde, beroepsmogelijkheden en financiële mogelijkheden.
 

Kijk naar je eigen sterrenbeeld aan de hemel

We kennen allemaal wel ons eigen sterrenbeeld maar helaas hebben weinigen hun sterrenbeeld ooit aan de hemel gezien. Je sterrenbeeld kun je niet zien op je verjaardag. De zon staat dan juist in dat deel van de sterrenhemel en kun je het daarom niet zien. Je moet dus een half jaar na je verjaardag kijken. Stel je bent het sterrenbeeld Leeuw dan moet je dus in februari naar de hemel kijken.
 
 

Horoscoop en Mediumchat

Wil jij graag weten wat er in de sterren staat? Heb je een vraag waarop je graag een antwoord wilt? Bij Mediumchat vind je Astrologen, Kaartleggers, Mediums, Paragnosten en Helderzienden. Onze liefdevolle consulenten met verschillende gaven hebben één eigenschap gemeen, ze houden heel veel van mensen. Ale energie zullen ze richten op jou om je vraag te beantwoorden. Je mag nu een gratis consult starten om te ervaren hoe fijn het voelt.

Bij het maken van een horoscoop, maak je in feite een tekening van de stand van de hemellichamen op een bepaald moment zodat op basis hiervan voorspellingen gedaan kunnen worden. lees hier je horscoop voor morgen

 

Diverse horoscopen bij Mediumchat

Wist je dat wij diverse horoscoop pagina’s hebben op Mediumchat? Kijk ook eens naar de volgende pagina’s: Metro horoscoop, Elle horoscoop, persoonlijke horoscoop, geboorte horoscoop, ad horscoop, chinese horscoopsante horoscoop en gratis horoscoop.     

   
 
footer.top