Welke sterrenbeelden zijn het knapst

» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn het knapst
Welke sterrenbeelden zijn het knapst Valt het uiterlijk, de fysieke uitstraling van iemand ons op, waardoor we iemand knap vinden? Of is het zijn of haar positieve uitstraling? Iemand kan een prachtig lichaam hebben, mooi haar, een symmetrisch gezicht, maar vinden we hem of haar nog knap als we weten hoe onuitstaanbaar hij of zij is? Als hij of zij nooit lacht en geen belangstelling in anderen toont? Er zijn sterrenbeelden die een aantrekkelijke persoonlijkheid hebben, charmant zijn, interesse tonen in anderen, zichzelf tot in de puntjes verzorgen en meer aandacht krijgen dan anderen. 

 

Welke sterrenbeelden zijn het knapst?

Knap zijn is natuurlijk een relatief iets en een kwestie van smaak. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak en vallen we niet allemaal op hetzelfde type. Volgens astrologen zijn er sterrenbeelden die bijzonder aantrekkelijk zijn. Niet alleen omdat ze knap zijn, maar een bijzondere uitstraling hebben. De knapste sterrenbeelden zijn:


Waterman 21 januari – 19 februari 

Een Waterman is ongrijpbaar, spontaan, origineel en het vriendelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Wat Watermannen zo aantrekkelijk maakt is hun positieve uitstaling en mysterieuze glimlach. Een Waterman komt zelfverzekerd over en kan met zijn of haar charme anderen betoveren. Watermennen tonen interesse in anderen, is een uitstekende adviseur, maar zal zelf het advies van anderen nooit opvolgen. Een Waterman houdt van plezier maken en trekt door zijn of haar luchtige houding als een magneet mensen aan. Opvallend is dat Watermannen brede schouders hebben en fijne gelaatstrekken.
 
Wil je meer weten over een Waterman? Lees dan: Waterman (21 jan - 19 feb)
 

 

Stier 21 april – 21 mei

Een Stier heeft zelfvertrouwen, geduld en verstaat de kunst van het luisteren. Mensen voelen zich gehoord, waardoor een Stier al snel sympathiek gevonden wordt. Ook heeft een Stier een uitstekend gevoel voor humor, is attent, nooit op ruzie uit, en behulpzaam. Zijn of haar persoonlijkheid trekt als een magneet mensen naar zich toe. Het uiterlijk van een Stier, of hij of zij slank of wat voller is, is aantrekkelijk. De ogen van een Stier stralen kalme vriendelijkheid uit. Stieren weten hoe ze zich moeten gedragen en hoe ze zich moeten kleden. Een Stier valt op, omdat hij of zij puur is.
 
Wil je meer weten over een Stier? Lees dan: Stier (21 april - 21 mei)
 

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Een Tweelingen is positief, intelligent en vooral levendig. Een Tweelingen maakt graag anderen aan het lachen en is charmant. Er zijn weinig mensen die de charme van een Tweelingen kunnen weerstaan. Omdat een Tweelingen nieuwsgierig is, ruimdenkend en avontuurlijk, voelen we ons tot een Tweelingen aangetrokken. De ogen van een Tweelingen zijn prachtig, een Tweelingen heeft sprekende ogen die glinsteren en enorm ondeugend kijken. Een Tweelingen heeft opvallende lange armen, is fit en ziet er tot hoge leeftijd jong uit. De leeftijd van een Tweelingen is niet te schatten.
 
Wil je meer weten over een Tweelingen? Lees dan: Tweeling (22 mei - 21 juni)
 

 

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Een Schorpion trekt, of zij of hij het wil of niet, overal de aandacht. Schorpioenen zijn onweerstaanbaar en zo sexy dat iedereen hen altijd nakijkt. Misschien is het de afstandelijke, mysterieuze houding van een Schorpioenen waardoor anderen zich zo tot hen aangetrokken voelen. Een Schorpioen straalt klasse uit, luistert meer dan hij of zij vertelt en heeft meestal scherpe gelaatstrekken en prachtige wenkbrauwen. Volgens astrologen zijn Schorpioenen de knapste sterrenbeelden.
 
Wil je meer weten over een Schorpioen? Lees dan: Schorpioen (23 okt - 21 nov)

 

Staat jouw sterrenbeeld er niet bij?

Wanneer jouw sterrenbeeld niet bij de knapte sterrenbeelden staat wil dat niet zeggen dat je niet super aantrekkelijk bent. Je ascendant kan één van bovenstaande sterrenbeelden zijn. Wil je weten wat je ascendant is? Op deze pagina kun je doormiddel van je geboortedatum, tijd en plaats berekenen wat jouw ascendant is.  Heb jij andere vragen? Start nu een gratis chat met één van onze astrologen.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?
Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?
Misschien moet je je er gewoon bij neerleggen en je sterrenbeeld de schuld geven. De sterrenbeelden die het meest last hebben van jaloezie zijn:

Lees deze blog >

Lees ook Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Volgens de astrologie staat vast welke sterrenbeelden liegen en welke niet. Lees verder om te ontdekken welke dit zijn...

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen
Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen
In een jaar tijd werd er 150% meer gezocht naar sterrenbeelden ten opzichte van een jaar eerder.

Lees deze blog >

Lees ook Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos
Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos
Deze 5 sterrenbeelden laten boosheid niet zomaar varen en hebben langer de tijd nodig om bij te draaien.

Lees deze blog >

Lees ook Valentijnsdag Horoscoop 2022
Valentijnsdag Horoscoop 2022
Je sterrenbeeld vertelt hoe jij over Valentijnsdag denkt. Lees ook het sterrenbeeld van je lief, dan weet je of hij/zij verrast wil worden.

Lees deze blog >

Top