Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen

» Mediumchat blog » Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen
Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen Het zoeken naar sterrenbeelden wordt steeds populairder. In een jaar tijd werd er 150% meer gezocht naar sterrenbeelden ten opzichte van een jaar eerder. Vooral in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kijken veel inwoners naar de betekenis van hun sterrenbeeld.
 

Top 5 gemeenten meeste interesse in betekenis sterrenbeeld

 1. Rotterdam
 2. Amsterdam
 3. Utrecht
 4. Arnhem
 5. Eindhoven
 

Top 12 provincies meeste interesse in betekenis sterrenbeeld

 1. Noord-Holland
 2. Zuid-Holland
 3. Utrecht
 4. Overijssel
 5. Groningen
 6. Flevoland
 7. Drenthe
 8. Gelderland
 9. Noord-Brabant
 10. Friesland
 11. Limburg
 12. Zeeland
 

Grootste interesse in betekenis sterrenbeeld

 1. Ram
 2. Kreeft
 3. Stier
 4. Schorpioen
 5. Tweeling
 6. Maagd
 7. Waterman
 8. Vissen
 9. Weegschaal
 10. Leeuw
 11. Steenbok
 12. Boogschutter
 

Grootste interesse in daghoroscoop

 1. Kreeft
 2. Ram
 3. Leeuw
 4. Vissen
 5. Maagd
 6. Stier
 7. Weegschaal
 8. Waterman
 9. Schorpioen
 10. Steenbok
 11. Boogschutter
 12. Tweeling
 

Astrologische Vakvereniging Nederland

Volgens de Astrologische Vakvereniging Nederland zijn er duidelijke redenen voor de populariteit van astrologie. “De belangstelling voor astrologie is te begrijpen en de behoefte om dit te onderzoek neemt toe”, zegt een woordvoerder van de Astrologische Vakvereniging Nederland. “In de tijd van corona en crisis was al bekend dat veel meer mensen de rubriekjes over de sterrenbeelden gingen lezen. En dus was er ook meer tijd om je te verdiepen in deze materie: een mogelijk gevolg van het thuiswerken.”
 
De Astrologische Vakvereniging Nederland wil echter benadrukken dat er een verschil is tussen sterrenbeelden en ‘serieuze astrologie’. “Dat betekent veel meer dan de sterrenbeelden alleen. Dat is maar een klein deel van het grote geheel. Onze leden hebben een gedegen opleiding genoten van meerdere jaren. Zij geven op brede schaal inzicht in de mens door middel van hun geboortehoroscoop en dat vergt veel meer dan het dierenriemteken waaronder je bent geboren. Kijk je namelijk alleen naar het sterrenbeeld, dan zijn er slechts twaalf types mensen. Het is dan wel erg ongeloofwaardig om daaruit een volledig karakter te halen.”
 
Astrologen zijn in veel meer geïnteresseerd en kijken naar het grotere plaatje. “Mijn tweelingzus heeft zelfs een iets andere horoscoop dan ik en zij is slechts 10 minuten na mij geboren: allebei Steenbok, maar toch een duidelijk verschil, ook in karakter”, vervolgt de woordvoerder. “Het gaat om je complete geboortehoroscoop: de combinatie van tekens van de verschillende planeten. Hierdoor kunnen wij astrologen ook ingaan op tendensen in de toekomst. Zonder concrete voorspellingen te doen.”


Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Volgens de astrologie staat vast welke sterrenbeelden liegen en welke niet. Lees verder om te ontdekken welke dit zijn...

Lees deze blog >

Lees ook Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos
Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos
Deze 5 sterrenbeelden laten boosheid niet zomaar varen en hebben langer de tijd nodig om bij te draaien.

Lees deze blog >

Lees ook Valentijnsdag Horoscoop 2022
Valentijnsdag Horoscoop 2022
Je sterrenbeeld vertelt hoe jij over Valentijnsdag denkt. Lees ook het sterrenbeeld van je lief, dan weet je of hij/zij verrast wil worden.

Lees deze blog >

Lees ook Numerologie 2022
Numerologie 2022
Wordt het jaar 2022 beter dan het jaar 2021? 2022 is een 6 jaar volgens de numerologie. Lees nu wat ons dit jaar staat te wachten.

Lees deze blog >


Top