Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?

913 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?

Jouw sterrenbeeld geeft het antwoord!

 

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is verliefd op de liefde en in voor een avontuurtje. Als een relatie serieus wordt twijfelt Ram of hij of zij wel een vaste relatie wil. Nooit meer flirten, nooit meer een one-night stand, Ram is bang door een vaste relatie zijn of haar spontaniteit en vrijheid te verliezen. Wanneer de partner van Ram niet bezitterig is, zal Ram voor eeuwig trouw zijn.
 
Ram heeft 5 vaste relaties in zijn/haar leven.
 
 

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is voorzichtig, ook in de liefde. Voordat Stier zich in een vaste relatie stort heeft hij of zij er heel goed over nagedacht. Misschien zelfs lijstjes gemaakt met voor en tegens. Wanneer Stier eenmaal voor iemand gekozen heeft is het voor altijd. Stier draagt zijn of haar partner dan ook op handen.
 
Stier heeft 1 of 2 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni 

Tweelingen is het sociaalste sterrenbeeld van de dierenriem en niet op zoek naar een vaste relatie om zich compleet te voelen. Tweelingen houdt van flirten, avontuurtjes en het kan lang duren voordat Tweelingen een vaste relatie heeft, er zijn immers zo veel leuke mensen. Wanneer Tweelingen zich echt thuis voelt bij een partner en zich niet vastgebonden voelt kan het een vaste relatie worden.
 
Tweelingen heeft 3 of 4 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft is kieskeurig, ook wat relaties betreft. Omdat Kreeft zich niet snel open stelt en zijn of haar gevoelens voor zich houdt, kan het een aantal maanden duren voordat Kreeft besluit dat hij of zij een relatie wil als hij of zij iemand heeft leren kennen. Wanneer Kreeft eenmaal voor iemand gekozen heeft, laat Kreeft niet meet los.
 
Kreeft heeft 1 of 2 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus 

Leeuw verlangt naar een vaste relatie, maar zal dit nooit openlijk toegeven. Leeuw geniet van aandacht en wordt graag het hof gemaakt. Omdat Leeuw zelf niet het initiatief neemt, zich verliest als een ander hem of haar veel liefde geeft, gaan veel relaties nergens heen. Leeuw heeft zich immers laten gaan, er niet over nagedacht of de ander wel echt bij hem of haar past.
 
Leeuw heeft 6 of 7 relaties in zijn/haar leven.

 

Maagd 24 augustus t/m 22 september 

Maagd stelt hoge eisen aan een partner en neemt geen genoegen met minder dan op haar of zijn verlanglijst staat. Maagd is liever alleen dan dat hij of zij compromissen sluit. Wanneer Maagd een partner gevonden heeft die dezelfde eigenschappen en wensen heeft, is hun liefde voor altijd.
 
Maagd heeft 1 of 2 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober 

Weegschaal is niet graag alleen, Weegschaal heeft een partner nodig om zich gelukkig te voelen. Omdat Weegschaal door een roze bril kijkt en deze regelmatig te laat afzet, heeft Weegschaal een paar ongelukkige relaties voordat zij of hij de ware ontmoet.
 
Weegschaal heeft 6 tot 7 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november 

Schorpioen is woest aantrekkelijk, de legendarische aantrekkingskracht van Schorpioen is echt waar. Schorpioen heeft het voor het zeggen wat relaties betreft. Ondanks dat Schorpioen zoveel aanbidders heeft, is hij of zij kieskeurig. Schorpioen weet intuïtief wie geschikt is voor een vaste relatie.
 
Schorpioen heet 1 of 2 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Boogschutter 22 november t/m 22 december 

Boogschutter is nieuwsgierig en avontuurlijk. Nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe verhalen horen, maakt een Boogschutter gelukkig. Boogschutter is open, neemt geen blad voor de mond en niet vies van een avontuurtje. Toch kiest Boogschutter niet zomaar voor iemand, de partner van een Boogschutter moet voelen als een thuishaven.
 
Boogschutter heeft 2 of 3 vaste relaties in zijn/haar leven

 

Steenbok 23 december t/m 20 januari 

Steenbok vindt het niet moeilijk om alleen te zijn. Omdat een vaste relatie, volgens Steenbok, vaak problemen met zich mee brengt, is Steenbok op zijn of haar hoede. Wanneer het moeilijk wordt, problemen ontstaan of de partner vreemdgaat, maakt Steenbok snel een einde aan een relatie. Meestal te snel.
 
Steenbok heeft 7 of 8 vaste relaties in zijn of haar leven.

 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Waterman houdt van plezier maken, waar Waterman ook is, hij of zij sluit in een mum van tijd nieuwe vriendschappen. Voor een Waterman is het verschil tussen liefde en vriendschap verwarrend, waardoor vele harten gebroken worden. Waterman is een flirt, maar zijn partner eeuwig trouw.
 
Waterman heeft 2 of 3 vaste relaties in zijn/haar leven.

 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen is romantisch, enorm intens en wil niets liever dan een vaste relatie. Vissen doet er alles aan zijn of haar relatie te laten slagen, ook als de relatie te slecht is ermee door te gaan. Vissen wordt vaak teleurgesteld in de liefde, maar komt er uiteindelijk sterker uit.
 
Vissen heeft 6 of 7 vaste relaties in zijn/haar leven.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,684 reviews

58,684 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,684 reviews

58,684 reviews

footer.top