Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos

798 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Deze 5 sterrenbeelden blijven lang boos

Deze 5 Sterrenbeelden blijven lang boos

De een vergeet een meningsverschil of ruzie snel, maar de ander is diep gekwetst en kan niet snel vergeten en al helemaal niet vergeven. Lees nu welke vijf sterrenbeelden boosheid niet zomaar kunnen laten varen en langer de tijd nodig hebben om weer bij te draaien.
 
 

Stier 21 april t/m 21 mei

Een Stier houdt niet van ruzie en reageert in eerste instantie rustig, als er een conflict dreigt te ontstaan. Eerst probeert Stier geduldig uit te leggen wat zijn of haar mening is, maar staat niet echt open voor de mening van een ander. Een Stier is van mening dat hij of zij altijd gelijk heeft. Wanneer een Stier zich voelt aangevallen wordt hij of zij onredelijk en opstandig. Omdat een Stier enorm koppig is, moeilijk te overtuigen en zelden compromissen sluit kan een ruzie dagen, maanden, zelfs jaren duren.

Lees hier meer over Stier

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Een Tweelingen houdt van discussies en kan tijdens een gesprek iemand doorzagen. Tweelingen is goed met woorden, het is een duiveltje met een fluwelen tong. Waardoor een discussie regelmatig uitloopt in een ruzie. Omdat een Tweelingen sarcastisch kan zijn, zonder zelf door te hebben hoezeer de ander gekwetst is, belandt een Tweelingen onbedoeld in een pijnlijk conflict. Hij of zij probeert op een slimme manier om de waarheid heen te draaien, om het goed te maken, maar dan is het meestal te laat. Het is nooit de bedoeling geweest de ander te kwetsen, maar helaas begrijpen de meeste mensen dat meestal niet. Wanneer het een Tweelingen niet lukt om een uit de hand geholpen meningsverschil met iemand meteen goed te maken, geeft hij of zij het op en wacht tot de ander toenadering zoekt.

Lees hier meer over Tweelingen


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading.



 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Een Kreeft is gevoelig en houdt niet van ruzies en discussies. Nare of sarcastische opmerking raken hem of haar hard, maar Kreeft laat niet zien hoezeer hij of zij gekwetst is. Hij of zij komt zelfverzekerd over en verdedigd zijn of haar standpunt. Maar wanneer het hem of haar te veel is vertrekt Kreeft en komt pas weer tevoorschijn als hij of zij eraan toe is. Omdat een Kreeft moeite heeft met loslaten en de tijd nodig heeft om een ruzie te verwerken kan het dagen, weken of maanden duren voordat hij of zij niet meer boos is. Hoelang een Kreeft boos blijft ligt ook aan datgene wat er is voorgevallen en of degene echt begrijpt wat er in Kreeft omgaat.

Lees hier meer over Kreeft

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Een Schorpioen zal nooit als eerste ruzie met iemand maken, maar een discussie kan uit de hand lopen, als Schorpioen zich voelt aangevallen. Hij of zij gaat door tot het bittere eind en kan verbaal behoorlijk agressief zijn.  Voor een Schorpioen is een ruzie hetzelfde als oorlog, hij of zij zal er alles aan doen om te winnen. Schorpioen kan moeilijk vergeven en al helemaal niet vergeten. Wanneer iemand hem of haar een streek geleverd heeft zal Schorpioen ervoor zorgen dat de ander het nooit zal vergeten. Zijn of haar wraak is zoet. Een Schorpioen die boos is verbreekt het contact.

Lees hier meer over Schorpioen

 

Steenbok 22 december t/m 20 januari

Een Steenbok is nooit op ruzie uit, maar anderen voelen zich snel aangevallen wanneer hij of zij iets zegt. Omdat Steenbok niet snel tevreden is en behoorlijk kritisch, alles moet perfect zijn, krijgen anderen het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn. Irritaties monden uit in een meningsverschil en voordat Steenbok het beseft is hij of zij in een ruzie belandt. Ruzie met een Steenbok is niet aan te raden, er is geen enkel sterrenbeeld die aan hem of haar kan tippen. Hoe gekwetst en geëmotioneerd hij of zij ook is, een Steenbok laat dit niet zien. Wanneer Steenbok weet dat hij of zij te ver is gegaan zullen excuses al de volgende dag gemaakt worden. Is de ander te ver gegaan zoekt Steenbok geen toenadering. Een Steenbok blijft boos tot de ander het goed maakt. 

Lees hier meer over Steenbok

 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Over het sterrenbeeld Vissen wordt gezegd dat hij of zij meegaand is, maar een Vissen is allesbehalve meegaand en ook geen meeloper, Een Vissen heeft wel degelijk een eigen mening. Hij of zij kan fel reageren en anderen te pas en te onpas met zijn of haar frustraties irriteren, waardoor een gesprek uit de hand kan lopen. Een Vissen geeft niet snel op en kan anderen behoorlijk ergeren met zijn of haar ‘ik weet het beter’ houding. Omdat een Vissen zich na een ruzie of meningsverschil terugtrekt kan het lang duren voordat een ruzie is bijgelegd. De boosheid van een Vissen slaat na een tijdje om in verdriet en zelfmedelijden. Pas wanneer Vissen weer tevoorschijn komt of via anderen contact zoekt is er ruimte om onenigheden uit te praten. Een Vissen kan weken, zelfs maanden boos blijven.

Lees hier meer over Vissen
 

Is er iemand al een tijdje boos op je en zou je niets liever willen dat jullie geen ruzie meer hebben? Of ben jij al best lang boos op iemand en weet je niet hoe je hem of haar nu moet benaderen? Onze astrologen, mediums en paragnosten weten wat je het beste kunt doen!


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,796 reviews

57,796 reviews

Lieverd hoop je morgen te spreken. Zoveel gebeurt. Hij is geweest en wat hij me vertelde bizar alles wij je de afgelopen tijden zei klopt allemaal als een bus. Hem bijzonder. ❤️😘 Sonja
21 Apr 2024

57,796 reviews

57,796 reviews

footer.top