Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?

553 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?

We zijn allemaal weleens jaloers, maar de een heeft veel meer last van jaloezie dan de ander. Ben jij jaloers? Wil je weten wat de oorzaak is van je jaloezie? En hoe je niet meer jaloers kunt zijn? Misschien moet je je er gewoon bij neerleggen en je sterrenbeeld de schuld geven. De sterrenbeelden die het meest last hebben van jaloezie zijn:

 

Welke sterrenbeelden zijn het meest jaloers

Jaloezie is geen fijn gevoel, de een barst in woede uit en de ander kropt zijn of haar jaloerse gevoelens op. Er zijn ook sterrenbeelden die stikjaloers zijn, maar ontkennen dat ze jaloers zijn en er nooit voor uit zullen komen. Wil je weten of je bij de meest jaloerse sterrenbeelden hoort? 

Ram

Een Ram is de grootste flirt van de dierenriem. De partner van een Ram moet stevig in zijn of haar schoenen staan, een Ram zal nooit stoppen met flirten. Voor een Ram is flirten heel normaal gedrag. Het beste wat je als partner van een Ram kunt doen is erom lachen en zelf flirten. Een Ram is namelijk stikjaloers.  
 
Wil je meer weten over een Ram? Lees dan: Ram (21 maart - 20 april)
 

Stier

Een Stier is toegewijd en plaatst de behoeften van zijn of haar partner boven de eigen behoeften. Stier is een rots in de branding en enorm betrokken, wanneer een Stier voor iemand kiest is het voor altijd. Een Stier is niet jaloers op iemands bezittingen of uiterlijk, maar wanneer zijn partner met iemand flirt, werkt het als een rode lap op een Stier. Een Stier is extreem jaloers.
 
Wil je meer weten over een Stier? Lees dan: Stier (21 april - 21 mei)

Leeuw  

Een Leeuw is levenslustig en staat graag in het middelpunt van belangstelling. Wanneer de partner van een Leeuw jaloers is vindt Leeuw het belachelijk. Maar zelf heeft Leeuw ook last van jaloezie. De zelfverzekerde houding van Leeuw verraad zijn of haar jaloezie niet. Leeuw doet er alles aan om het te verbergen, maar voelt de jaloezie in alle cellen.

Wil je meer weten over een Leeuw? Lees dan: Leeuw (23 juli - 23 aug)
 

Schorpioen 

Een Schorpioen trekt overal de aandacht, maar is zich daar meestal niet van bewust. De partner van een Schorpioen kan daarom beter geen jaloers type zijn. Schorpioen is extreem jaloers en bezitterig. Hij of zij wil alles weten, wat zijn of haar partner gedaan heeft, met wie, waar en waarom. Wanneer de partner van een Schorpioen per ongeluk heeft vergeten iets te vertellen en Schorpioen hoort het van een ander kan Schorpioen erg boos worden
 
Wil je meer weten over een Schorpioen? Lees dan:  Schorpioen (23 okt - 21 nov)


Steenbok 

Een Steenbok toont zijn of haar gevoelens niet snel. Hij of zij kan kalm overkomen, maar van binnen koken van woede. De liefde is voor een Steenbok een serieuze aangelegenheid, daar spot en speel je niet mee. Steenbok is stikjaloers, wanneer zijn of haar partner met een ander flirt, of maar niet uitgepraat raakt over die ene collega. Ook irriteert het een Steenbok mateloos wanneer zijn of haar partner te lang naar iemand kijkt, of op straat nakijkt.
 
Wil je meer weten over een Steenbok? Lees dan: Steenbok (23 dec - 20 jan)
 
 

Laat jaloezie je leven, of relatie niet verpesten

Ben je vaak jaloers, waardoor je relatie eronder lijdt? Omgaan met jaloezie in een relatie is lastig. Wanneer jaloerse gevoelens omslaan in ziekelijke jaloezie, kan het goed zijn professionele hulp te zoeken. Een psycholoog kan je, of je partner, helpen. Heb je alleen zo nu en dan last van jaloerse gevoelens? Vraag je je af of je terecht jaloers bent? Start nu een gratis chat met één van onze paragnosten, mediums of astrologen.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,056 reviews

56,056 reviews

Fijn🤗 Anne
20 Feb 2024

56,056 reviews

56,056 reviews

footer.top