Hoe is jouw leven na de coronacrisis?

1514 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Hoe is jouw leven na de coronacrisis?

Heb jij al nieuwe doelen gesteld, voor na de coronacrisis? Wat laat je los en wat neem je mee uit je leven vóór de coronacrisis.  Deze crisis heeft een grote impact, waardoor het leven van velen op z’n kop staat. Er gebeuren hartverscheurende dingen en wij moeten leren hoe ermee om te gaan. Naast al het leed zorgt deze crisis ervoor dat wij veranderen, bewuster gaan leven.

 

Een crisis zet mensen tot nadenken

Ongeveer 10 procent van de bevolking zal haar gedrag veranderen door een crisis. Mensen worden door een crisis niet anders, maar veel mensen zullen vinden dat dingen anders moeten. Een crisis zet mensen tot nadenken en beïnvloed keuzes, veel mensen zullen voor een betekenisvol leven kiezen. 

 

De 7 meest gestelde doelen voor na de coronacrisis zijn:

 

1. Relatie verbreken

Relaties die te goed zijn om te beëindigen, maar te slecht om mee door te gaan zullen worden beëindig.

           

2. Een partner zoeken

Singles hebben ervaren hoe het leven is als je echt alleen bent en meer energie steken in het zoeken van een partner.

 

3. Familiebanden aanhalen

Het niet naar ouders, opa, oma, tante of andere familieleden te kunnen gaan heeft een enorme impact. Velen voelen zich schuldig dat zij geen tijd voor hen maakten toen het wel mogelijk was.

 

4. Verhuizen

Mensen die twijfelden over een verhuizing naar een anders stad of provincie nemen een beslissing en gaan ervoor.

 

5. Een andere baan zoeken

Wanneer de huidige baan ervoor zorgt dat er geen werkplezier is, zullen veel mensen sneller voor een betekenisvol beroep kiezen. 

 

6. Gezonder leven

Minder alcohol, stoppen met roken, gezond eten en meer sporten om weerstand te verhogen.

 

7. Een nieuwe onderneming starten

Voor jezelf beginnen, een product op de markt brengen waar nu vraag naar is.
 

  

Een crisis opent je ogen

In het begin van een crisis is iedereen bezig de angst en de onzekerheid die de crisis met zich meebrengt een plekje te geven. Iedereen is druk met het verwerken van al het leed en informatie. Als de crisis aanhoudt maken veel mensen de balans op van hun leven en besluiten een nieuwe koers te gaan varen.

 

De balans van je leven opmaken

Wat laat jij los en wat neem jij mee uit je leven vóór deze crisis? Als je weet wat je wel wilt en wat je niet meer wilt, ben je al een eind op weg. Ben je bang of onzeker dat je je gewenste leven niet kunt verwerkelijken? Deze crisis heeft van de één op andere dag het leven van alle mensen op aarde veranderd. Alle maatregelen heb je je snel eigen gemaakt. Je houdt 1,5meter afstand, vult je dagen en weekenden met andere bezigheden dan voor de crisis. Je leven ziet er al heel anders uit dan voorheen, natuurlijk kun jij jouw doelen realiseren.
 
 

Een kijkje in je toekomst nemen

Wil jij weten of jouw nieuwe leven al in de sterren staat? Of een kaartlegger je nieuwe leven in de kaarten ziet? Een helderziende je een tip kan geven? Start een gratis chat met een astrologe, kaartlegger of helderziende. Vraag wat voor mooie dingen je kunt verwachten. Bewaar het gratis chatverslag en lees het over een paar maanden nog eens. Veel succes!
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top